sista januari- studiebidrag

godmorgon.
sitter i skolan och handel fast jag är klar med allt så har inte så mycket att göra.. och i morse visste inte våran matte lärare att vi hade gjort om schemat så då kom man till skolan kl8 i onödan.... sug. nu har vi engelska sen är det lunch, pannkakoooooooooooooor :D:D hehe

hejsvejs

handboll

hello.
handbolls finalen var skiit spännande, fast somnade lite där i mitten, haha var så sjuuukt trött. blev förlängning och hela fadderrullan, men Frankrike kamma hem skiten!
nu ligger jag nyduschad i en ny bäddad säng skönaste som finns! ska faktiskt sova nu för jag är så himla trött.börjar tidigt i morgon.
godnatt ♥


så här såg jag ut i fredags




30 januari + bilder

hello !

jobbade som sagt igår. och det gick bra. var lite trött bara och jobbigt med 2 kalas. 

imorse skjutsade pappa mig till viken. så hade vi två matcher. först en mot Ockelbo killar, förlora men gjorde ändå ganska bra! nästa match mot Gävle tjejer, och det vann vi, ganska stort. så när jag kom hem duscha jag och käkade mat. kollade slutet på Handbollen och liite surt att förlora med 1 poäng... men om en halv timme blir det final!







mer bilder kommer komma upp då och då..

bad

hinner inte blogga. jobbar 15:30 - 23:30. och i morgon har jag basket hela dagen så blir dåligt den här helgen.

PUSS

nightyyyyyyy

är hemma nu efter en crasy natt. berättar mer i morgon, GODNATT

to night it's on





åkte in till gävle efter skolan med alma och johanna. käka på wannabe subway och köpte ögonskugga på Make Up Store, jag ääälskar Make Up Store saker! nu fixar vi oss och sen tar vi taxi till estraden och möter upp ajla och guina.

ha en toppen kväll för det ska jag med mina brudar ♥

28 januari

godmorgon.
sitter i skolan just nu och tråkar. 

igår orkade jag inte sätta på datorn så tog en promenad till träningen med alma och guina och kollade på träningen tills jag tog en till promenad hem igen och kollade på tv med mamma. mamma hade varit i gävle under dagen så hon hade köpt ett smyckesträd till mig, äääntligen :D
och så hade hon köpt en ny våg som jag vägde mig på i morse och hade gått ner 13kg, faaaaaaast tror den är lite fel ;D haha men 13kg är ju inte helt fel ;) 

efter skolan tar jag bussen till gävle med johanna och kanske alma sen så ska vi till club heat ;D

mina vänner & jag

hej alla söta... och fula =)

åkte till söder efter skolan och mötte upp alma. nu sitter vi hemma hos henne och snackar en massa, as usuall. har träning ikväll också men ska skita i den för jag måste vila halsen! guina skulle komma hit också men vi vet ju alla hur seg hon är... haha :)



fet diss

fult, osexigt. klart man vill visa sina bruna ben på sommaren eller hur ? inte gömma sig i gammel mormors klänningar..? eller ?


chris brown aka. my boyfriend

så jävla grym dans och chris är ju så jääävla snygg !!!

my lovely new things



skor från scorett, endast 200kr !!! 

Levis jeansjacka 999kr nedsatt till 299kr, fynd !!!


nagellack och en billig mascara från H&M !


med mina brudar

hejsansvejsan.
åkte som sagt till gävle med brudarna. shoppa lite och fika, mys. hittade värsta fynden också, visar snart !!


dikt och lyrik

hello.
sitter i skolan och väntar på sista lektionen, en helt ny kurs och lärare, spännande. efter skolan åker jag till gävle med alma och guina och shoppar !!! löning igår ju, hihi.

PUSS

26 januari- i skolan










moi





kalas

hejhej!
fick sluta 4 istället för 5, ganska soft. då kom stefan och skjutsade hem mig sen på en gång nästan kom mormor och hämta mig och syrran så åkte vi hem till kusinen i storvik som fyller 18 i morgon, jag vill också vara 18.......... käkade tacos och fikade lite. 

kom hem runt 8 och kollade på handboll så sitter och kollar just nu och ser dom förlorar... damn. i morgon har vi ingen adminstration heller så har sovmorgon till 10, har jag sagt att jag älskar hp ? JAG ÄLSKAR HP ♥






grattis rosén

grattis Johanna äntligen blir du 16 idag! :D

25 januari

godmorgon.
sitter i skolan med lisa just nu och har hål i två timmar då vi har gympa sen slutar vi kvart i 5, SKITKUL, man bara mååååste älska skolan.. 

efter skolan åker jag antingen hem eller så kommer mormor och morfar och hämtar mig, jag vet inte men till Joseph ska vi i alla fall.
- Lisa hälsar att det är synd om henne för hennes dator är död, hahah *glädjedödare*

full smockad dag

HEJ!
efter skolan åkte jag hem till gävle efter ett tag kom Film Teamet och tessan hem så då började dom intervjua tessan så då åkte vi hem till farmor och farfar en sväng och fikade. sen åkte vi hem och spelade in '' fredags mys'' hahaha så vi käka godis chips osvosv. och fyfan va FAKE allt är, bah: ät mer, drick mer, slicka på fingrarna, ta en till godis, gör så där igen osvosvosv. hahaha !!!! 

sen skulle vi äta middag, så jag hjälpte tessan med maten lite, spagetti och köttfärssås, skitkul att sitta och äta det med en kamera uppe i ansiktet hahaha jisses. men filmteamet var skit schysst i alla fall, tur de! 

sen skjutsade pappa oss till mamma så åkte jag på träning på en gång och hade en skitgrym träning, älskar mitt lag♥ nu har jag precis gjort klart hela spanska uppsatsen så nu ska jag måla naglarna och sen sova.

slutar kvart i 5 i morgon sen ska jag till min kusin som fyller 18 i morgon, lyllos han...
GODNATT

24 januari

update: slutar tydligen halv 12 ändå, HIHIHIHI jag ÄLSKAR handel ♥

om du bara visste vad dom säger om dig

godmorgon.
sitter i skolan och har turism, suger lagomt hårt. vi har tydligen ingen svenska idag för läraren är sjuk sen har vi uppdelad klass med henne efter det och såklart har jag inte henne så alla andra får sluta typ 11-12, fuskigt. men ska ändå sluta tidigare för ska hem och filma ju, haha ;)


finalmente terminó

äntligen är jag klar med spanska, någorlunda i alla fall. nu ska jag bara skriva över den på papper så är den klar, skrapa ihop 241 ord i alla fall, så det är 41 ord mer än vad man skulle. ringde mamma och fråga henne lite om hjälp, inte för att hon kan spanska men, haha. så käka jag en banan medans jag tänkte, jag behöver äta något för att fungera, haha. 

intressant inlägg jag hoppas ni antecknar! pusssss



pengar rullar in som dom ska, de går bra nu

hejsan.
är äntligen hemma efter att ha jobbat sen halv8 i morse, 10timmar blev det, catchiiiiiiing säger plånboken. är hemma nu och tänkte äta smörgåstårta som vi köpte igår men såklart har man oturen att bo i en fetto familj så klart som fan att det inte fanns någonting kvar av den inte. 

ska duscha och äta nått sen plugga spanska. i morgon ska jag sluta tidigare från skolan för vi ska hem och filmas för Du är vad du äter, sen åker jag nog till mamma igen♥

peace

nytt skit

kolla vårat nya mysiga schema...

tattoo

nejnej min dröm har inte försvunnit, tänker på det varje dag vad jag ska göra för något. men jag har några ideer nu, ååh så SNYGGT !


godismys med spanska

helllooo.
åt alldeles för mycket smörgåstårta känner jag, men fan va gott det är !!! nu ligger jag hemma i sängen, redo för spanska plugg.... ååh kul lördag. menmen  =) 

pusspuss på er solstrålar !



dagens sköna outfit





dagens fula makeup enligt min syrra =)

22 januari

hejsan!
sorry för dålig update..

men igår efter skolan gymmade jag, sen kom mamma och hämta mig och då fick jag skynda mig och duscha och äta, gjorde världens godaste macka, hih. sen cyyyykla jag hem till alma och där vänta vi på johanna så gick vi till jernvallen. var där och satt med lite olika folk osvosv. sen åkte vi hem typ halv 12, var så jäävla trött, trodde jag skulle ramla och somna, haha. 

imorse orkade jag inte krångla mig till gymmet så det blev 6km på crossen och körde lite mage, ni vet väl att ni alltid måste värma UPP MINST 20 minuter innan ni kör styrka ? de är ju inte så att ni kan göra några situps varje kväll och tro att ni ska få en adriana lima kropp inte..! ;)

sen skjutsade mamma mig till gävle till stan där jag mötte upp tessan och isabelle gick runt ett tag sen kom pappa och hämta mig.

nu sitter jag hemma hos pappa och vi ska snart åka iväg på kalas i utvalnäs, smörgåståårta ♥



21 januari

godmorgon.
mamma skjutsade mig till skolan och då vare bara att bänka sig och göra matteproveeeeeeeet. gick bra tror jag, svara på alla uppgifter förutom en menmen hoppas på det bästa. 

nu har vi svenska sen lunch, chicken bits ♥ efter skolan ska jag gymma sen fort hem och duscha sen till jernvallen med alma, rodi och johanna skulle tydligen också dit. kaaaaaanske hörs sen PUSS

***EXCLUSIVE COVERAGE***  Victoria's Secret Models Erin Heatherton and Adriana Lima visit "FOX & Friends" at the FOX Studios on September 24, 2010 in New York City.
jag och alma i våra fantasier =)

ekvationer i mitt hjärta

har duschat och sitter och pluggar en massa ekvationer medans jag kikar lite på handboll!

HAHHA



jag orkar inte mer

så jävla trött  nu för tiden. förut var jag alltid morgon pigg och flög upp när klockan ringde på morgonen, nu har jag lust att kasta den igenom fönstret även om jag går och lägger mig i tid varje kväll, lägger mig alltid kl 22. och efter skolan är jag som slaktat kött.

orkar i n t e .

kors örhängen

titta vad jag köpte idag, fina va ?!


food

hello!
efter skolan gick jag och gymmade, körde som vanligt. sprang 32 minuter och körde en halvtimme styrka. sen kom mamma och hämta mig så åkte vi hem till mormor och morfar så hjälpte han mig med ekvationer.. har ju prov i morgon så får helt enkelt hoppas på det bästa!

sen drog vi till ica maxi och handla lite, köpte även ''middag'' haha.

20 januari

godmorgon people!
stefan slängde av mig vid prix så fick en morgonpromenad till skolan.
sitter på engelskan just nu och jag och lisa skrev precis klart våran research, skönt. så efter den här lektionen har vi handel sen luuuunch, är fan dödshungrig redan nu ju, haha. 

efter skolan ska jag gymma sen tror jag att jag måste iväg hem till mormor och morfar för morfar måste hjälpa mig med ekvationer, jävla matte prov i morgon !!!

hörs sen! puss


♥ Dag 17 – Det här upprör mig.

Ja, det som upprör mig är väl saker som krig, barn som lever i fattigdom osvosv. 

men det som också upprör mig, eller inte riktigt upprör mig är väl en massa saker, haha. jag blir ganska lätt irriterad på saker och människor. men människor som håller på och leker en massa dom inte är kan jag spy på. och lika när man nyss träffats och bah: åååh gumman jag älskar dig <3333333333 .... så har man känt varandra i typ 2 veckor ? you got my point.. ?



♥Dag 2 – Mina syskon.
♥ Dag 3 – Det här åt jag idag.
♥ Dag 4 – Min kärlek.
♥ Dag 5 – Min dag i detalj.
♥ Dag 6 – Mina bästa vänner.
♥ Dag 7 – En perfekt helg för mig.
♥ Dag 8 – Det här hade jag på mig idag.
♥ Dag 9 – Mitt arbete.
♥ Dag 10 – I min handväska.
♥ Dag 11 – Den frisyr jag trivs bäst i.
♥ Dag 12 – Mina drömmar.
♥ Dag 13 – Min favoritresa.
♥ Dag 14 – Min bästa födelsedag.
♥ Dag 15 – Den här dagen för precis ett år sedan.
♥ Dag 16 – Min önskelista.
♥ Dag 17 – Det här upprör mig.
♥ Dag 18 – Något jag önskar att jag gjorde mer.
♥ Dag 19 – Det här får mig att gråta.
♥ Dag 20 – Min skoltid. 
♥ Dag 21 – Mina rädslor.
♥ Dag 22 – Min favoritplats. 
♥ Dag 23 – Mina favoritskor. 
♥ Dag 24 – Om jag blev tvungen att byta utseende med någon, skulle jag byta med

dagens + make up












matblogg ? haha

hejsan.
blev inge hofors för mig.  orkade inte, hehe vi får åka och hejja på mackan någon annan gång!
hade min sista bildlektion någonsin idag, skööööönt. så fick vi veta betyg, MVG, hihih. sen kom mamma och hämta mig så vi åkte och handla sen hem så gjorde jag en smoothie.

sen släppte stefan av mig vid gymmet så sprang ca. 45 minuter och körde hela kroppen i en halv timma innan mamma kom

har precis käkat massa mat och ska kolla på BIggest Looser om tio min.! PUSS





19 januari

tjohejsan.
nu har vi lunch har precis käkat pannkakor SÅGOTT ihihi. nu sitter vi i klassrummet och väntar på att Turismen ska börja, sugit. 

efter skolan ska jag gymma en snabbis sen ska jag nämnligen åka till hofors med lisa och kanske elle så ska vi möta upp de c0ola killarna i klassen i hofors så ska vi kolla på marcus när  han spelar hockey, haha.

hörs seeeeeen ♥

före/ efter

var ut och mötte upp moa sen så klippte hon mig. hon har precis gått hem och guuuuuuuuuud va skönt det är med kortare hår!! allt slitet är borta och det känna nästan tjockare håret ? hihi. och sjukt nöjd blev jag ialla fall, tack mois! ♥
håret är lite blött nere i topparna, därför det ser lite cp ut, haha :)

jag den 18 januari

hahah alltså.. bara för att jag skulle börja knäppa kort på sminkningen så hinner jag inte sminka mig, haha fail!!

a lot of hair

hallå!
hade spanska i morse och pratade massa inför prov och nationella osvosv. åh orkar inte!!! tyckte det räckte med nationella i 9an, fyfan. sen hade vi Boxersize på badhuset, och jag funderade på att gå och gymma efteråt men jag sket i det och promenera hem istället. 

ska ta nånting att äta nu innan moa kommer och klipper mig, hon kommer om en timme eller så. så sjukt taggad på att klippa bort att slitet !!!!!! fast liiite nervös är jag väl ändå, haha.. :)

home sweet home

helllooo.
träningen var ganska kul, eller alltså... haha det går inte förklara, det är kul när det går bra ! och redan nästa vecka är det dags för matcher igen och vi har hemma match först, och vi ska möta lag vi aldrig ens sett förut, spännande... 

fick skjuts hem av tränaren så gjorde lite magövningar och duschade och nu ligger jag i sängen, ska strax sova, sovmorgon in my ♥ . har boxercise imorgon på idrotten men funderar på att ta ett gympass när jag ändå är i stan lixom... fast.... vi får se i morgon !

godnatt


bläddrar lite i min nya tidning också :)

me

orkade ingen ögonskugga i morse så fick bli eyeliner bara! :)

home

hejhej!
hemma från skolan nu och sitter framför tv:n med kesella och myser lite med sigge, mys!
kommer antagligen sitta här ända fram tills tränings också! tjing

du är vad du äter

hahahaha på måndag kommer TV4 plus hem till oss och filmar för tessan ska vara med i Du är vad du äter, hahahhahahahahahahahahahah pinsamt, hahahahahahah dör. ahahhahahah

17 januari

godmorgon.
sitter i skolan och väntar på att engelskan ska börja. idag slutar vi runt... 3 eller något kanske. och ikväll är det basket som gäller, wiho. 

och i morgon så ska jag......... damdamdamdaaaaam..... KLIPPA mig, haha. äntligen. var prick 1år sen nu tror jag så det är gaanska slitet kan jag säga. och så har jag lovat mig själv (och mitt hår) att inte platta det nå mer, går rätt bra faktiskt! 

nä va ointressant det här inlägget blev, haha. pussssssss

16 januari 2011

HEY!
mitt internet har dampat sönder och har inte funkat så har inte kunnat blogga något. 

men i morse ladda jag på med ägg och havregryn så åkte jag till gymmet och körde där sen duschade jag där osv och drog hem till alma. vi gjorde iordning kycklingsallad och käka sen gick vi ner till ica och köpte en massa frukt och gjorde frukstsallad. 

vi kollade först på The town sen Takers, där T.I och Chris Brown är med i, sååååååååå jävla grym alltså! och BARA snyggingar med i den filmen, verkligen ett tips !!!!!!!!
almas sötis kanin =)

little me today

nya tjocktröjan jag köpte idag, SKITSKÖN!

matdag

hejsan!
mamma kom och hämta mig så drog vi till Owes, hitta lite småsaker. sen åkte vi till stefans hockeymatch i valbo och kollade en liten stund innan vi drog oss hemåt och började med maten, blev tacopaj, MUMS. nu har vi precis käkat klart och magen spricker snart, skojjar inte!!! men ska ner nu och kolla på tv och äta godis! hiih PUSS

15 januari

hejhej på er !
jobbet igår gick bra, lite stressigt med två kalas efter varandra menmen. imorse så åkte jag och tessan till stan och vi fika på Java, kladdkaka, muuuuuums hihi. och så blev det lite shopping, såklart. har ingen kamera hos pappa nu så kanske kommer senare :)

nu är jag hemma i alla fall och väntar på att mamma ska komma och hämta mig så ska vi åka till Owes och kolla lite sen så åker jag hem till mamma. vet inte vad som händer ikväll, ingenting tror jag. sitta hemma och mysa och äta choklad, hihi. choklad gör min dag, verkligen. jag ÄLSKAR choklad av hela mitt hjärta.

julia+choklad= SANT



14 januari

hejhej!
sitter i skolan och ska börja våran sista lektion snart, den jobbigaste på hela veckan, skit segt!! sen ska jag skynda fort som fan till gävle och jobba heeela kvällen! så blir dåligt med bloggning idag! 

men vi hörs i morgon, KANSKE ikväll när jag kommer hem från jobbet. PUSS

mina basketpinglor & jag

ja då var man mätt igen då! skalade potatis i hundra år så blev det korv och hemmagjord potatismos, kung mat! nu ska jag leta rätt på mina träningskläder sen cykla i nästan -15 grader mot basket träning! nyss var det ju plus grader ute... buhu. 

hörs i morgon, PUSS !

ge mig thailand någon, snälla

tjenis.
har käkat bacon omelett till lunch och även suttit och kollat på massa resor och sista minuten till thailand och turkiet osvosv. vill bort NUNUNU, vill ha sol och värme.. 

åkte till willys med stefan och handla lite också. så drog vi in till Marangoni och drack té som nå små kärringar, haha. så mötte vi mamma som var ute med ambulansen så körde vi efter henne in på station och prata med henne.

nu ligger jag uppe i mitt rum och äter lite kesella för att desperat försöka dämpa mitt choklad sug som jag har, haha.. 


jag idag

tänkte börja lite med ''dagens makeup'' eftersom jag tycker ögonskuggor är skitkul och har på mig det nästan varje dag. Hiss/Diss ?

13 januari

hey!
började kvart över 8 och slutade 9, gaaaaaaanska skönt !!! så är hemma nu och gör inte så mycket, ska snart äta lunch börjar bli hungrig! och även göra klart lite skolsaker.. ikväll är det basket som gäller ! :D

plötsligt händer det

helt plötsligt blev det en del att göra! 

tror man blir lite bortskämd på Handel och lite lat, så när man väl får några saker att göra så blir det värsta paniken, haha!

godnatt ♥

massage

gokväll.
har lagat mat med mamma och nyss fått massage av stefan och nu ligger mamma och får massage, så skööööönt. i morgon väntas en dryg dag. börjar kvart över 8 och har två lektioner, sen har jag hål från 10:40 till 13:15, suger ganska rejält.. 


♥ Dag 16 – Min önskelista.

förut vela jag bara ha en kamera, och det har jag ju nu. och nu vill jag inte ha något speciellt. små saker typ som. kläder, skor, pengar, väskor osvosv. nothin' special




♥ Dag 2 – Mina syskon.
♥ Dag 3 – Det här åt jag idag.
♥ Dag 4 – Min kärlek.
♥ Dag 5 – Min dag i detalj.
♥ Dag 6 – Mina bästa vänner.
♥ Dag 7 – En perfekt helg för mig.
♥ Dag 8 – Det här hade jag på mig idag.
♥ Dag 9 – Mitt arbete.
♥ Dag 10 – I min handväska.
♥ Dag 11 – Den frisyr jag trivs bäst i.
♥ Dag 12 – Mina drömmar.
♥ Dag 13 – Min favoritresa.
♥ Dag 14 – Min bästa födelsedag.
♥ Dag 15 – Den här dagen för precis ett år sedan.
♥ Dag 16 – Min önskelista. 
♥ Dag 17 – Det här upprör mig.
♥ Dag 18 – Något jag önskar att jag gjorde mer.
♥ Dag 19 – Det här får mig att gråta.
♥ Dag 20 – Min skoltid. 
♥ Dag 21 – Mina rädslor.
♥ Dag 22 – Min favoritplats. 
♥ Dag 23 – Mina favoritskor. 
♥ Dag 24 – Om jag blev tvungen att byta utseende med någon, skulle jag byta med

omgjort

sådär. gjort om designen lite (om ni inte ser den tryck F5) skulle göra lite mer saker men nu orkar jag inte mer. 

ligger nere i soffan och har dukat och tänt ljus osv. och skulle egentligen laga mat tills mamma kommer hem men jag vet inte hur jag ska göra och hon svarar inte i telefon så då får hon skylla sig själv hehe. men börjar bli riktigt hungrig så får hon ta och komma hem!


makeover

gör om designen på bloggen lite så kanske ser lite knas ut !

12 januari

hello!
phuuuu. nu är jag hemma.
'
var och gymmade efter skolan sen tog jag bussen till sjukhuset och träffade mamma ( hon jobbar på ambulansen ) sen fick dom körning så då gick jag mot ica och köpte kesella och sen gick jag hem, jag tror det var det värsta jag varit med om, var så sjukt jobbigt och hade ont i hela kroppen och två tunga väskor och snorhalt, haha gu va arg jag var!
'
men nu är jag hemma iallafall och har satt på mig mys sockorna jag fick av magda när jag fyllde år, älskar dom ♥ och äter en mandarin och kesella medans jag kollar lite på top modell.

härlig dag !!!!!!!!!

är i skolan nu och slutar nu, alltså klockan 11 istället för 4, HUR SKÖNT ? älskar HP ♥ alla nior, välj handel !!!!!
'
men ska vänta på några clasmates för dom är inte klar än så ska vi äta lunch sen ska jag ta ett gympass! hörs när jag kommer hem.


tisdagsmys

internet har strulat hela kvällen!!!
så det här inlägget skulle igentligen publicerat för några timmar sen !
duschat och dricker te och ligger i soffan och kollar på tv med mamma!

tips- nyttigt mellanmål

Kesella (lätt) ungefär som creme fresh eller nått liknande. fast NYTTIGT. och ganska gott. gillade de inte i början men man lär sig och så blanda jag lite fel.
'
Blanda i Fun Light i så smakar det precis som youghurt fast nyttigare då! tips tips tips
blev väldigt lite den här gången men det var allt som fanns kvar :(

11 januari

hellu!
hade spanska i morse sen idrott. och på idrotten skulle vi gymma på badhuset så sprang i 20 min. och lalla lite med olika saker och prata betyg med läraren, MVG, hihi :)
efter det skulle jag till stan och gymma på ''mitt'' gym så tog sällskap av Louise och pratade en massa.
'
körde nästan en timme. sprang 30minuter, tills jag var SÅ HÄR nära på att spy, skojjar inte. spyan satt i halsen!!! och körde lite armar axlar och liiite mage, har sån TRÄNINGSVERK i magen och.. hur ska man säga... inner låren ? eller där låren ''går ihop'' som kissan säger ?! anyway.
'
mamma kom och hämta mig så har käkat lite ungspannkaka med bacon i ! muuummms.
nu sitter jag uppe i mitt rum och bara slappar. är helt slut!

såhär ful och awesome känner jag mig nu!

lite små söta ting


10 januari

hej!
efter skolan tog jag bussen a legat i soffan till ica sen kom mamma och hämta mig där. sen dess har vi bara legat i soffan och dega och ätit lite. om en timme åker jag iväg på träning, är SJUKT trött och funderar på powernap eller något.. anyway!
'
kameran ligger uppe osv. sååååå blir dåligt med nya bilder!
HAHA bild från nyår då jag var klarsminkad och vänta på att lockarna skulle svalna. charmigt !

i skolan igen

godmorgon.
gick en powerwalk till bussen idag ca. 1,5km och fick nästan springa på slutet för att hinna med bussen, haha men hann precis !
sitter i skolan nu i alla fall har har lunchrast. känns jobbigt att börja skolan igen.. men kul att träffa alla pluppisar. bara 2,5 år kvar, sen studenten ♥
har svenska nu sen bild sen slutar vi. och ikväll är det BASKET igen !! tjoho



livet är hårt ibland!

sitter och kollar på morden i midsomer nu, eller jag tittar inte, jag sitter vid datorn och har lite smått ångest över att det är skola i morgon. orkar vekligen inte. ska bli kul att träffa alla igen och så men orkar inte pluuuuuuuugggggg. är det NÅTT jag hatar i denna värld så är det plugg... har gått i 10år i skolan nu, JAG FATTAR..typ... neeee men de räcker, faktiskt.. hhuuuuuuhuhuh.........................
'
näe fan. måste måla naglarna också. åååh jag orkar inte. nu blev allt plötsligt jobbigt, riktigt jobbigt..

FAN VA LÅNG TID DET TAR ATT LADDA UPP BILDER, ORKAR INTE

me today

hann/orkade inte fixa mig speciellt idag så blev osminkat, eller. fyllde bara i ögonbrynen lite och lite solpuder för att inte skrämma folket i stan ;D

min fina (fula) familj

hejsan!
hela familjen satt hemma och skrek mat och det var världens kalabalik, verkligen! så vi åkte ner till bowlingen (hahha) och käkade, hahah.... sorgligt faktiskt.
sen satt vi där tills pappa slutade så åkte vi hem och packade sen skjutsade pappa mig hem till viken. och direkt då åkte jag och stefan och gymmade så nu är jag helt slut. ska duscha nu och sen ska jag käka ett ägg, älskar ägg !!!!

9 januari

godmorgon... eller godmiddag ??
vaknade för många timmar sen och har dansat lite på wii, Just dance 2, skit kul! fast inte så kul att stå och dansa själv, haha. men jaajaa. käka lite godis till frulle också, går bra för mig hörrni! nää men.. ska äta lunch snart, antingen blir det mat eler går jag ner till konsum och köper en Naturdiet, såå goood !
'
puss på eeeer ♥

jobb

hejsan!
fick åka till jobbet en timme tidigare och hjälpa till lite. så slutade lite efter 11 och träffade tessan utanför med min förra NO-lärares kompisar tydligen (?) hahah jaa jag vet inte, menmen. fulla människor är roliga haha! nu ligger jag i sängen och är helt slut. ska sova ut i morgon, sen börjar helvetet igen............ eller ska bli kul att träffa klassen igen :)
'
hann ta en cp bild innan jag drog :)

de lilla jag köpte igår =)


8 januari

godmorgon !
har städat HELA huset. damsugit och torkat bort massa damm över allt och plockat ur diskmaskin, haha duktig jag! och nu har jag fixat klart mig och ska äta kinamat igen snart, hihi. börjar jobba halv4 och slutar typ halv 12 =) catchiiing

superduper

tjenixeeeeeeeen
dåligt här vare ja.. men har inte pallat idag, verkligen. men på kvällen har vi kollat på tv och käkat massa gotta så magen sprack. nu ligger jag i sängen och lyssnar på TAGG MUSIK och taggar med johanna! haha kommer bli awesome det här hörrni!!
imorgon blir det bättre bloggning med bilder !! iallafall på förmiddag för på kvällen jobbar jag ! yepp. GODNATT !



peace

hello. är hemma nu men pallar inte blogga eller något.
har vart i valbo och käkat kinamat nyss. ikväll blir det Let's dance, heeeeeeeeheeeeeeeeeeeee

7 januari

godmorgon!
eller ja vakna för några timmar sen.. today händer det ingenting är sjukt sugen på kinamaaaaaaat, måste ha det idag!!
'
äääh. hejdå!

jag idag den 6 januari


jobbfest

HEJ nu är jag hemma !
började klockan 8 idag och slutade halv5 typ.. gick sådär med jobbet men blabla. efter jobbet fick jag skynda mig och fresha upp mig sen kom alla som jobbar där, eller alla och alla, alla vi 8st. och så tog vi bussen till läkerol och fick äta tre rätters där medans vi kolla på brynär- frölunda, brynäs vann såklart !
'
efter det var det efterfest hos oss! ahaha.. eller vi spela wii, haha bowling! vi äägde. men det var en rolig kväll och har härligaste jobbar kompisarna! :D
'
men nu har alla dragit till krogen men jag är för liten DET SUGER. så nu är jag ensam hemma... suger ännu mer... jaja- BYEBYE
fick 700 av jobbet för att köpa dricka för, jag köpte bara cola och de bjöd pappa mig på, det äger ;)

snart är jag pank !

tjuhu.
mormor kom förbi och käka med mig och mamma sen skjutsade mormor mig till bussen så åkte jag till gävle. lämna packningen på bowlingen sen gick jag en sväng på stan och hitta lite skit =) nu är jag hemma och ska käka TACOOOOOOOOS ♥







varning för svettiga bilder !

min morgon har bestått av spanska plugg och 7km på crossen = 260 kcal. nu vntar DUSCHEEEEEEEEEEN !

svar på tal

- på Carlings ! :)

5 januari

godmorgon.
ligger i sängen och ska börja skriva på min uppsats.. kul att man fick två uppsater under lovet. men dom är inte så svåra, ska skriva om min hälsa på båda, fast en på spanska, haha de blir liiite svårare. och sås ka jag försöka komma iväg till gymmet nu på morgonen också!
-
vi hörs senare !

min kväll i 3 bilder

godnatt !

jag idag !


kommentar ang. vikt

sånna här kommentarer är så himla roliga. jag blir så glad av att få sånna, jag vet inte varför men jag blir bara det. iaf.
'
Hej Sara!
jag har gått ner sammanlagt 9kg, så lite mindre än 1år. det började förra året då jag hade som mål att gå ner 7kg för jag hade gått upp sjuukt mycket i vikt tidigare. det var inte lätt, absolut inte. det enda som snurra i huvudet var träna och kalorier. i början var det jättejobbigt, det är alltid jobbigast i början då man ska börja ''gå ner i vikt''. men jag slutade äta godis, och massa annat onyttigt och ett tag slutade jag nästan äta.. men det är INGET jag rekomenderar för dom kilona jag gick ner då gick jag upp på en gång när jag började äta normalt igen.
'
jag började också att träna sjukt mycket. först jag gick många powerwalks och sedan blev det över till joggning, ibland två gånger om dagen. och jag tränar också basket två gånger i veckan så då blev det ännu mer träning. först gick jag ner 3kg sen träna jag över hela sommaren och sen när jag vägde mig igen hade jag gått ner 6kg till, alltså 9kg. haha glömmer aldrig den dagen, var såååå glad haha.
'
det jag också undviker mest, är vitt bröd och pasta. helst fullkorn äter jag och vatten dricker jag till allt. det hatade jag först men jag har lärt mig att dricka det. och havregrynsgröt älskar jag, nyttigt-gott och mättande!
'
för tillfället så gymmar jag, så ofta jag kan. springer alltid 20-30 minuter som uppvärmning sen kör jag styrka på dom kroppsdelar jag vill =)
tyvärr berättar jag inte vad jag väger nu, eller vad jag har vägt. ingen i min familj eller mina närmaste vänner vet det. men kanske när jag gått ner till mitt viktmål eller min ''drömkropp'' kan jag berätta det, men iså fall har jag ca. 5-6kg kvar !
ska jag vara ärlig har jag ingen aning om vart jag fick min motivation ifrån. hela familjen kunna sitta och proppa i sig godis och chips och sså satt jag där med ett äpple ?! man får motivera sig själv och försöka hitta den !
'
jag har inga speciella tips eller något sådant men det är bara att kämpa på och aldrig ge upp! det är jobbigt i början och det 'händer ingenting'' men jag lovar,  allt jobb lönar sig till slut!
'
men en blogg jag läser inspirerar mig SJUKT mycket och är väldigt motiverande och det är --> Sofi Lindberg <-- hon bor i samma lilla håla som mig och är väldigt inspirerande och skriver kloka saker. och ger tips på olika saker!





( hoppas det är OK att jag lånade dom här bilderna av henne )

valbo

hejsan!
mamma väckte mig runt halv 11, var helt död. satt och kolla på hockeyn i natt Sverige- Ryssland, jäävligt spännande med straffar osv. men så klart förlora Sverige =)
iaf. gick upp och träna, 5,5km på crossen blev det. sen gjorde jag och mamma oss iordning och drog till valbo och strosa där. hitta lite saker =)
'
nu är vi hemma och är heeelt slut. ska lägga mig i soffan och lata heela kvällen. ska inte röra arslet nånstans, eller jo. kanske fram och tillbaka till kylskåpet, haha !

♥ Dag 16 – Min önskelista.

först var ju en system kamera prio 1 men nu har jag ju köpt en sån så är ganska nöjd. fast skulle inte skada att byta ut min mobil mot en iphone, eller lite skor, kläder osvosv. =)

♥ Dag 2 – Mina syskon.
♥ Dag 3 – Det här åt jag idag.
♥ Dag 4 – Min kärlek.
♥ Dag 5 – Min dag i detalj.
♥ Dag 6 – Mina bästa vänner.
♥ Dag 7 – En perfekt helg för mig.
♥ Dag 8 – Det här hade jag på mig idag.
♥ Dag 9 – Mitt arbete.
♥ Dag 10 – I min handväska.
♥ Dag 11 – Den frisyr jag trivs bäst i.
♥ Dag 12 – Mina drömmar.
♥ Dag 13 – Min favoritresa.
♥ Dag 14 – Min bästa födelsedag.
♥ Dag 15 – Den här dagen för precis ett år sedan.
♥ Dag 16 – Min önskelista. 
♥ Dag 17 – Det här upprör mig.
♥ Dag 18 – Något jag önskar att jag gjorde mer.
♥ Dag 19 – Det här får mig att gråta.
♥ Dag 20 – Min skoltid. 
♥ Dag 21 – Mina rädslor.
♥ Dag 22 – Min favoritplats. 
♥ Dag 23 – Mina favoritskor. 
♥ Dag 24 – Om jag blev tvungen att byta utseende med någon, skulle jag byta med.

honey

har kollat på filmen Honey och sprungit 5,5 km. och nu är jag bänkad framför tv:n då det är repris för Victoria Secret IGEN. hehe nu börjar det, PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

no trainin'

hejsan
blev ingen träning idag för det var tydligen sandhack, tråkigt.. så nu är jag ensam hemma och har precis lagat mat, hehe potatisbullar :D och funderar på att ställa mig och träna på crosstrainern istället då.. we'll see !



3 januari

hellojsan.
vaknade runt halv 10 i morse men låg kvar ganska länge. drog upp och käka frukost sen skjutsade mamma iväg mig till gymmet så blev ett pass där, tror jag kommer ha lagom träningsverk i magen i morgon, haha !
jag och mamma har precis käkat så nu ligger vi i soffan och latar oss.
'
ikväll blir det basket träning igen! TAGGA
bacon omelett ♥ och en skit äcklig sallad jag gjorde, hahah

victoria secret fashion show abstinens


goodnight

gokväller.
har suttit nere med mamma och kollat på Morden i Midsomar (?) och käkat en massa man egentligen inte borde, haha men i morgon är det måndag, nya tag då. då börjar jag seriöst ( undra hur många gånger jag har sagt så..) haha men anyway. i morgon börjar basketen också så det blir perffa !
'
nu ligger jag i sängen och jäser. ska snart sova i think. är ganska trött..
japp. GODNATT




tränings dag

i'm back!
sprang en halv timme sen körde jag hela kroppen, armar axlar mycket mage lår rumpa och rygg. sen kom mamma och hämta mig och när vi kom hem så drog vi ut på en powerwalk eftersom det var så fint väder så vart 4,5 km ungefär.
'
nu är jag hemma och har precis kört en massa mage och ska snart käka, shit, kolla på klockan nu och är snart halv3, trodde hon va 1 eller nå.. haha.

sån här har jag hemma fast en lite mordernare och snyggare haha. men dom är SJUKT BRA, ger träningsverk hela tiden och man behöver inte ens göra nå många!

2 januari 2011

godmorgon!
har tryckt i mig havregrynsgröt och nu ska jag pallra mig till gymmet och köra nån timme tänkte jag, eftersom mitt nya liv börja igår men det gick inte så bra haha! men vi hörs senare då :)

my girls and i


narnia

narnia ägde! över förväntningarna faktiskt! skulle ta halv 10 bussen hem, men gick det nån då eller ? näe. så fick frysa lite. men nu är jag hemma ialla fall. ska snart sminka av mig och lägga mig i sängen, skönt!
''

bio outfit

tänkte inviga det här året med bio med alma och våran riktigt riktigt saknade rosén! vi ska på Narnia i 3D och tar halv6 bussen in till gävle. sen får vi se vad som händer !

nyår !!

.. mer bilder kommer! :)

1 januari 2011

HELLo 2011 ! hur mår ni ? JAG MÅR BRA !
'
igår så käka vi en massa mat hemma sen kom adi alma och ajla och hämta mig så drog vi till norrsätra till rodi där arnold också var, satt där ett tag tills det kom några fler så drog vi ut och skulle på fest men så kom man inte in för alla spydde osvosv. haha. så stog ute skitlänge och visste inte vart vi skulle ta vägen så vi giiiiiiick till bruket hem till wisam och firade där ! blev en lyckad kväll tillslut med mina brudar och killarna !
'
adis pappa kom och hämta oss runt halv2 tror jag så drog vi hem till han och käka osv. haha. sen giick vi hem till alma jag och hon, så sov jag där! :)
'
bilder från kvällen med kompisar kommer senare! pusss

RSS 2.0