ååååh emma, engelskan i sjuan/åttan !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

'' don't be like a bee be happy ''

fyfan va jag saknar er brudar, helt seriöst! ♥


låt bilderna tala


valbo igen

hello.
var asskönt att gymma idag och skit fresht var det också vill lätt ha ett kort där! hihi.
åkte till valbo efter skolan med mamma och syrran och hittade lite saker, kom precis hem från att vara till mormor och morfar en sväng.
nu ska vi baka pepparkakor !!!! (pepparkaksdeg) !!!!!!!!!! hihi puspuss

dagens sköna


sista november

godmorgon!
gick upp jätte tidigt för jag trode jag skulle åka buss till skolan men sen precis när jag börjat sminka mig så säger mamma att hon kan skjutsa mig så har vart klar i 2timmat och ska åka om en timme, haha värdelööööööst. jaja.
på idrotten idag ska vi vara i sandvikens nya gym så det taggar jag! hehe fast är typ sjuk, eller börjar bli ialla fall..
nu ska jag äta havegrynsgröt !!

shoppingen

ska ju till gävle på onsdag så blir säkert någonting då också =)

jul i mitt fönster !

hejhej! efter skolan drog jag som sagt till valbo på en gång. varför hittar man aldrig någonting när man väl har pengar och SKA shoppa ?!?! jaja, men köpte på mig lite ialla fall. hitta inte en enda jävla jacka så får vell frysa i vinter dååååå.
sen lära jag skynda mig hem till träning så kom hem för en stund sen och ska snart duscha sen sova!

english

goodmorning.
sitter i älskade skolan just nu.. har låång engelska nu och slutar om 50 minuter då vi har lunch, den här lektionen är värdelös, speciellt när man inte har någonting att göra så man får bara en massa ''övningar'' medans vi väntar på alla andra, sucks!
jaja. efter skolan ska jag iallafall till valbo med mamma och SHOPPA. affärerna ropar på mig. har ju heeeela lönen kvar plus studiebidrag i morgon, hihi. puss peace !

naturdiet ♥

hejsan!
har noll ork för bloggen just nu men idag har jag ialla fall vart på stan en snabbis och köpte rouge, sen till donken med mamma och stefan och medans som käkade där så drack jag en naturdiet. sen hem till mormor och morfar och käkade LÄFFSOR ♥♥♥ världens godaste mackor som mormor bakar, hihi. sen hem och jag har precis kört 5,4 km på crossen = 200kcal.
och ligger just nu och tittar gossip girl, de ÄGER, fast jag hatar hon julianne eller vafan hon heter!

känn dig träffad pappa

ska lämna in mobilen igen, men hoppas pappa har lite stake i sig och skälla ut dom och hoppas på att få pengarna tillbaka eftersom jag har lämnat in den 3ggr.. men jag känner ju min pappa så.. den lilla pussyn lär vell inte skälla ut nån så den hamnar vell på lagning igen så går försäkringen ut och den går sönder igen så står jag där utan mobil, AWESOME

första advent !

snart är det jul !!!!!!!!!!

28 november

godmorgon!
sov ju själv i natt i stooora huset, jag lever, katterna lever och huset står kvar, great! håller på och sminkar och fixar håret just nu, trode vi skulle till valbo eftersom mamma sa de men näääe det blev tydligen ändrat utan att jag fick veta det så stressade och duscha osvosv. gissa om jag blev arg ?! ska ialla fall till morfar sen för han fyller år, och fira mormor samtidigt för hon går i pension, tror jag ? haha jaja.
ingen kamera har jag heller, ingen mobil kamera och ingen webb, detta suuuger!
haha offer..

tomten är far till alla barnen

sitter och kollar på tomten är far till alla barnen som är slut snart, haha sjuk film! har ialla fall käkat mandarin och sitter nere i soffan och lökar lite, härligt. nämen vi hörs då!

världens bästa lag !


dead

hejsan. jobbade hela kvällen igår och skärde mig ORDENTLIGT, blöder nonstop. haft match heeela dagen, en kl 10 och en kl 3, så har vart i hallen all day long. kom nyss hem och är ensam hemma, så om nån har tråkigt kan ju nån komma hit och hålla mig sälskap, hihi. sitter och äter lite gott nu framför harry potter, fattar intenting ? och snackar med alma över msn.
bilder kommer sen är helt död. peace

tired

mamma kom och hämtade mig efter skolan. gjorde iordning en macka och té och satt mig och kolla på ett avsnitt av KenzaTyra show. är helt slut i kroppen och är astrött, kunna inte sova alls i natt, kanske beror på fullmånen ? ingen aning..

ska försöka tagga träning som börjar 7 men vi hörs vell när vi hörs, peace !

sådär trött känner jag mig nu på att springa och spela basket..

25 november 2010

godmorgon. sitter i skolan fast har inte riktigt börja än. shiiiiiiiit vilket oväder det är, höll på att blåsa iväg när jag gick från busshållplatsen till skolan, hahah herregud.
efter skolan kanske jag och mamma ska till waynes coffee som öppnar här i lilla sandviken idag, så ska försöka tvinga dit henne innan träningen ikväll!

min älskling & jag idag


hihihi♥

hell yeah


hahah skön facerape jag gjorde åt pappa, hahahah dör

och precis när han skulle logga in och ta bort det så la internet av, hahahahaha tack gud !!

laser turken

'' jag ska ta på han, idioten''
- HAHAHAH SÅ SKÖN

skynda fynda

kom precis hem från lite ärenden bla. på stan och på rusta. alla Bobbys hårprodukter kostade bara 20 kr, ingenting ju. så nu har vi ett lager hemma, haha! köpte även lunch där också, hihi naturdiet chocalate ♥

hejdå

nu drar jag till stan med tessan och hennes kompis, dom ska tydligen in på lusthuset och köpa en pressent, hahah trevligt!

24 november

godmorgon!

ligger i sängen fortfarande och kollar på nå skit tvshop. har sån jäkla träningsverk i magen så jag knappt kan andas, seriöst. sån här verk har ja aldrig haft i hela mitt liiiiiiiv. och i övriga kroppsdelar har jag också träningsverk i, usch. fast ändå är det skönt med träningsverk för då vet man att man har gjort någonting iallafall ;)

lite basket bilder från söndags !


mitt livs första lönebesked hihihi


sweet home

hejsan!
efter skolan åkte jag till gävle och satt på bowlingen tills jag gick och mötte alma och maria och gick runt och kollade i affärer. sen gick vi till Waynes och käka och pratade tills vi gick mot Borgis på öppet hur, gratis fika ju, hihi. världens snöstorm ute ju !!!!!!!!
kom hem för en liten stund sen och och sitter i soffan nu.
telefonen är hemma igen, woopwoop !

liam gästbloggar !

nallen   kan kissa liam är snygg
från liam

23 noviembre

godmorgon. sitter i skolan nu och har precis låst in mina nycklar I skåpet, lyckat. och vaktmästaren är på lunch, åh va irriterande jävla klantarsel.. vi börjar om en och en halvt timme så hoppas han hinner klippa av låset innan dess iaf, hehe. adhd.
hejdåååååååååå

21:59

hello.
hemma från träningen nu, träningen var skön, inte för jobbig men inte för lugn heller, alla var helt slut sen igår, haha! har ialla fall duschat och ligger i sängen nu och ska snart sova. sovmorgon till halv 10 i morgon, yeah !!! fast har ''core'' på idrotten i morgon och så kommer jag ju vara lagomt död.......
good night !

hemma !

hej!
dagen idag gick grymt snabbt, hade askul med killarna på bilden så då går allt snabbt haha! sen tog jag bussen till bj sen cykeln hem.. käkade korvstroganof med ris nyss och ligger uppe i mitt rum nu. har absolut inge plugg nu så jag vet inte riktigt vad jag ska göra ?! haha sjukt skönt anyway! just ja, hade engelska redovisning av en bok idag och fick MVG, hihi just nu känner jag att jag älskar skolan, fast det vänder nog snabbt skulle jag tro.. :)
aja intresse klubben antecknar! nu ska jag ta och göra något vettigt.... typ som att spela på facebook!
har inga bilder från idag så blir en gammal bild!

22 november

goodmornin'. sitter i skolan och har engelska nu. suger ganska hårt faktiskt men det är bara att gilla läget! hr ju varken svenska engelska eller matte i tvåan så bara att jobba på, hehe! har lunch efter det här så hoppas det är nått ätbart dårå.
bild från STHLM med niorna, sakna ♥

long, long time ago

i kind of miss us idiots!♥



schema för veckan som kommer !

Måndag: träning
Tisdag: Core på idrotten
Onsdag: VILA
Torsdag: träning
Fredag: jobb
Lördag: matchER
Söndag: pulka med alma !
full rulle med andra ord! Julia ska bli fit for fight !



gg

ligger i sängen och kollar på Gossip Girl, lite kul att Robyn från Sverige är med, haha random. är riktigt trött och helt slut i kroppen så ska nog sova snart, hehe. peace



tips- hår

den första, till vänster. använder jag efter duschen när håret är fuktigt de gör hårett platt och hjälper det att hålla sig platt hela tiden och även bobby's hår mousse direkt efter som gör håret luftigt och lent. bra grejjer!
produkten längst till höger har jag i topparna innan jag plattar/ lockar hårtet, det är som en lösare gelé och skyddar även året när du plattare det och gör det lent, riktigt riktigt bra !
jag använder också vanligt random shampoo och balsam som finns i duschen, inget speciellt. och en gång i veckan använder jag hårinpackning! ett måste med långt slitet hår!

chris brown ft. tyga & Kevin McCall- Deuces


dead

hejsan !
igår var jag bara hemma med mamma hela kvällen. kollade på massa filmer, var ute och gick osvosv.
idag hade vi match i gävle. vann första mot tjejerna sen andra blev vi, nu ska jag vara brutalt ärlig, krossad av killarna. haha. dom var astaggade och vi var as döda, men det gick de också. har duschat och freshat upp mig och käkat lite mat. är aldrig hungrig efter jag har sprungit.
ska kolla igenom massa bloggar nu och chiiiiiilla !  och pappa knäppte massa bilder på matchen så han får skicka dom sen! later

går inte att lägga upp bilder heller. skitkorv

freshig !

blev att springa 8,1 km på croseen = 300 kcal. sen hade jag energi kvar (?) och gick ut och skottade på våran uppfart och även grannens, hihi va snäll jag är ibland, dom blev jätteglada.
ska snart hoppa in i duschen och ha ansiktsmask och fresha upp mig! sen blir det till ica med mamma och köpa lite götta! höres senare .

20 november

godmorgon. alma åkte precis hem och jag ska hjälpa mamma med att ta in crosstraiern in så ska jag träna osv. får se vad som händer idag, bara chill vet jag ialla fall, mamma var sugen på Owe janssons men jag vet inte.

gn

okej, vi kollade på Grease istället. hihi. nu ligger vi och drygar i sängen och ska snart sova, är as trötta. hörs i morgon gött fölk! pusssssssssssssssssssss ♥

myspys med bästa

helloooooo. drog till monroes med alma och käkade våra älskade kycklingsallader, muuuums. sen cykla vi till ica och köpte godis, ännu mer mums. hih. sen cyklade vi och höll på att frysa ihjäl ända hem till mig. så nu sitter vi och käkar godis och dricker te och väntar på att filmen SALT ska bli klar laddad så ska vi kolla på den!

http://zellys.se/wp-content/uploads/salt-movie.jpg

jag idag !





fredag !

hello! hade bara två lektioner idag, skit skönt. sen tog jag bussen till söderskolan och gick runt där med guina och vänta tills jag fick gå på almas provmiddag, och middagen som alma gjorde var asgod!! och efterrätten med, mums. sen höll jag på att spricka av mätthet haha! har precis kommit hem och har fått skolkorten, hahah! fast inte skolkatalogen, den som man VILL ha :( jaja den kommer nog snart!

ikväll blir det hemma mys med alma hemma hos mig, och sleepover också. mysigt!




CM

hello. hemma efter en ganska jobbig träning, runrunrun. sitter just nu och försöker få bort nagellacket för asitonet tog slut -.- haha. och kollar på Criminal Minds samtidigt, bäst!!

just ja, köpte det här på stan i morse innan skolan. guld ögonskugga, REA! haha. och en ring :)




woopwoop

hejsan! efter skolan ( en lektion, heh) så kom mamma och hämta mig så åkte vi till stan och och fikade med ullis. kom hem för en liten stund sen och ska snart käka en mandarin och träning ikväll! tjiho


lockigt





18 november

godmorgon! vaknade för några timmar sen och har bara fixat mig och tagit de lungt. åker till stan snart sen vidare till skolan för en lektion, härligt!


adriana lima

nu har jag legat och kollat på en massa sminkvideos, haha geek i know. men min guld ögonskugga gick sönder för ett tag sen så nu är jag sjukt taggad på att köpa nytt skit i morgon, har ju presentkort på kicks kom jag på, tjohoo. sjukt kul med smink tycker jag, och ögonskuggor. inte för att jag bruka orka göra sånt på morgonen när man ska cykla i -10 grader ute men, sjukt kul ! ångrar nääääästan att jag inte gick stylist!

nu ska jag sova. godnatt !♥


http://hilals.blogg.se/images/2010/adriana_lima-716_82639675.jpg
skulle seriöst göra VAD SOM HELST för att byta utseende men henne!!

lösnaglar

om inte jag hade spelat basket så hade jag lätt haft lösnaglar hela tiden. eller kanske till och med sparat ut mina egna, jag försöker att göra det nu men dom går av varenda gång jag spelar, hehe eller så river jag någon.. men det är så himla snyggt och fresht.. åh. det första jag ska göra när jag slutar på basket är att köpa naglar, inte för att jag har tänkt på att sluta men, haha nån gång tare vell slut i guess..

http://dianasl.blogg.se/images/2010/hand_12170423_81279271.jpg


jag vill, jag kan, jag ska !

http://deamon.blogg.se/images/2010/nikon_d3000_97338025.jpg


vill ha !




899kr från modekungen.se, har kollat på den här läääääääääänge nu, AND I WANT IT ! kanske kan få den utav min kära älskade släkt som läser min blogg ? mamma, pappa, farmor eller farfar? =) ♥

kladdiskakis

mys!


s0ft dääh

efter jag hade cyklat ääääääända hem (läs: LÅNGT!) så åkte jag och mamma och solade. skönt! sen gjorde hon och jag stuvade makaroner och korv, världens godaste ♥ så snart ska jag hoppa in i duschen och bara njuta av känslan av inga läxor ♥


japp! nästan hela klassen är ledig i morgon, men jag ska såklart ha spanska.. :)

killing me softly

kul. hade slutat för länge sen om jag inte hade haft bild som jag har om hundra år. har sjukt ont i huvudet och vill åka hem men eftersom alla har kryddat med att ha ''ont i huvudet'' så tror inte lärare på det längre, när man väl HAR ont. ååååååh skjut mig.

17 november

godmorgon. sitter i skolan just nu och vi får tillbaka våra adminstrationsprov jag fick VG, det var 6 olika delar och fick VG på alla, ganska nöjd. har en lång dag framför mig, slutar runt 4 idag.. sen ska jag cyyykla ända hem igen. imorse när jag cykla så hade håret frysit till is på sidorna och jag frös ihjäl, haha. jaja nu ska vi tydligen jobba också, suck.

hejdå









bilder från igår, bilder snodda av Lisa! :)

myspys

har tänt ljus i mitt rum och hoppas på att det ska bli varmare, fryser ihjäl!! har även sockor på mig också, asmys. gjorde nyss iordning havregrynsgröt för jag är ashungriiiig. fattas dock mjölk men går att äta ändå. nu ska jag sätta på en film och mysa. inga läxor ingenting, sköööööööönt !




sämsta kvalitén.. outfit





16 november

hej. började halv 10 då jag hade spanska sen började nästa lektion typ 1 så vi tjejer i klassen busade lite medans vi väntade på tiden, haha. hade spinning på idrotten och efter den gick jag till stan och mötte senare upp mamma och stefan och gick och fikade på marangoni.

nu är jag hemma och ligger isängen och är skit irriterad och hungrig. gjorde iordning té och allting men fanns ingen mjölk och jag kan inte dricka utan det, mamma hade gjort skit äcklig mat- köttfärs limpa, så vart ännu mer irriterad så nu är jag skit hungrig och irriterad. kul. plus att jag hittade en SKIT SNYGG ring på kicks och jag har pressentkort där, men hade jag med mig plånboken då? näe.




blir bara mer irriterad när jag tittar ut och ser det här..

godisförbud !!!

okej, från och med idag, har jag bestämt mig att ha godis förbud! och fuck den som bjuder mig på godis eller smaskar på godis framför mig med flit, haha! nämen ska försöka iallafall, ända fram till julafton, för på julafton måååååååste man ju äta godis (a) hihi.



chokolatehe

är hemma från träningen nu. var precis lagomt jobbig och kul. sitter just nu med en choklad-ansiktsmask, haha fresht. och så äntligen har jag fått en mobil, fick låna almas gaml, äntligen! tack!




nytt

sådär. nu har jag suttit och ändrat lite saker på bloggen, får duga tills vidare. har hunnit käka lite också men nu ligger jag i sängen igen. åker på träning strax!


home sweet home

nu är jag äntligen hemma från skolan och detta äckelskitväder som jag HATAR. kunna inte ens se när jag cyklade för det snöade rakt in i ögonen, och det var blött överallt och min sadel är lös så måste sitta och spänna hela kroppen för att inte åka fram eller bak så hade adhd när jag kom hem. men nu har jag ätit en skål yoghurt och flingor och ligger i sängen så nu är det lite bättre.

fundera på att starta den andra segdatorn för att fixa en ny design fast jag vet inte om jag pallar.. kanske fixar det sen? äh. det visar sig nog.




little me today



in school

godmorgon, sitter i skolan och har engelska vikarie och vi ska göra rester skönt att man inte har några rester dårå ;) cyklade till skolan idag och cyklade lite vilse, ahahaha tur att jag träffa arnold ånstans efeter vägen så cyklade med han, haha, vilse ? i sandviken ? hehe..

nu tror jag att jag ska spela lite spel på facebook, mohaha pusspuss






tips 1



världens bästa lock/plattång. ångrar inte en sekund att jag köpte den här i ullared. varm på några sekunder och blir spikplatt på första draget och skitlätt att locka med! 499kr gick den på och den kostar runt 7-800 här i en vanlig affär. bra skit det här hörrni!

daddys day

glad fars-dag världens bästa pappa! :)


jag hatar rubriker

var och solade en 20minuter och bättrade på cancer brännan, så nu är man brun och fresh. har duschat och smörjt in hela kroppen, älskar't. ligger just nu i sängen och kollar läget på facebook och några bloggar, ska bara bättra på nagellacket lite sen så ska jag sova ganska tidigt ikväll, är hur trött som helst!

och jaa, min blogg sucks right now, men jag har ingen mobil eller kamera eller någonting och det suger, och jag spyr på designen men vi ska få photoshop på våra datorer snart av skolan så det första jag ska göra då är en ny design, jag lovar! och så har jag förhoppningsvis en mobil då och så SKA jag ha den där förbannade systemkameran! end of story.
puss och godnatt !







bilder från igår!

this one


den här tatueringen ska jag göra precis nedanför min nacke. det står '' jag älskar mamma och pappa'' på latin. vart jag ska göra den är ännu oklart. men får lön om 2veckor så måste hitta någon innan dess. nån som vet någon bra inom sandviken/ gävle ?

kulblogg.se

hejsan!

kom preics hem. har varit borta hela dagen. har suttit i sekreteriatet till tre matcher från 11 till 4, och vad fick man för det då? inte ett skit, hyggligt. är skit hungrig men mamma och co. är inte hemma än så lär vell vänta hundra år innan dom kommer hem så vi kan äta..

bye.

sucked

är hemma nu. trött som ett as. festen sög, tur att rodi var där och räddade min och almas kväll så det inte blev sååå tråkig, dom andra verkade ha kul men dom var inte riktigt som oss, satt och lyssna på jazz musik osv.. njae. jag är inte så mycket för jazz ja inte.. ligger i sängen nu iallafall och ska snart sova, ska upp tidigt imorgon och sitta i sekreteriatet på 3 matcher som killarna spelar sen ska jag hem till mormor och morfar också, sen plugga, suck.

godnatt cuties!


party like a rockstar

laddar om och drar mot västanbyn en snabbis i lodkläder och ofixad menmen, woopwoop.

byebye

@ alma

hello.
sitter hemma hos alma nu, internet hemma dog så kunna inte blogga innan jag drog. anyway. vi sitter och försöker att hitta på nått att göra för vi gill göra nått !!!!!!!! bye

valbo

nu är jag hemma från valbo. hittade lite saker och träffade även på maggie där inne. snart ska jag käka lite sn ikväll bilre mys med bästavän !


uggs !


& halsduk.

@ emmasplace




























lite bilder från igår!

yesterday party

godmorgon.

igår var det en riktigt kul kväll hemma hos emma med en massa saknat folk. måste göras om! världens bästa mamma kom och hämtade mig runt 1 och åkte hem och slockna på en gång typ. vaknade astidigt i morse och har precis käkat frukost. ska snart duscha och fixa mig sen ska jag och mamma åka till valbo, wiihoo. 


igår innan jag åkte hem till emma !

inflyttningsfest

hello !

hade ju som sagt utv.samtal i morse och det gick hur bra som helst, VG MVG i allt hihi och hade bra ambitioner (?) och hade ingenting att klaga över, hihihiihihih. sen efter det gick jag och mamma och käkade på marangoni sen skjutsade hon mig till skolan kl12 då jag hade två lektioner sen slutade jag. efter de kom mamma och hämta mig och vi drgo till stan och köpte lite små saker till emma bla. ska på influttningsfest hos henne ikväll !

så nu har jag precis kommit hem och håller på och fixar mig osvosv. vi hörs sen puspuss!


thinking

gokväll. har precis duschat och kollat på criminal minds. ligger i sängen nu och funderar över tatueringar. ska jag tatuera på örta? vad ska jag skriva? gör det ont? är det värt det? är jag för ung? kommer jag ångra det?

jaja. nu ska jag försöka sova. sovmorgon till 12 men har utv.samtal halv 11. godnatt kära läsare..

tattoo freak yeah

HEj. im a happy girl.. hihi..

efter skolan tog jag bussen till valbo och mötte upp pappa och lämna in mobilen på lagning igen så nu är jag utan mobil igen.. suger. sen åkte vi hem till sandviken och jag käka en macka sen drog vi till tatueringsstudion i örta och han gör under 18 !!!!!!!!!! woho va glad jag blev, så diskutera vi pris osv. han var ledig i morron men näääääe. så redo var jag inte haha, så ska ringa om en vecka och boka tid =)=)=)=)=)=)=)=) lite over happy here.

ska på träning snart också and burn some fat ! hihi.

damn. har ju bilder på mobilen som jag skulle lägga upp m en det blir ju lite svårt nurå........

11/11- 10

godmorgon. sitter i skolan nu och börjar om 10minuter tror jag.. vi har handel och det visste inte jag eller för jag är ju klar med allt så kanske kunna haft sovmorgon ju, blä. jaja. efter skolan ska jag skynda till gävle och möta upp pappa sen åker vi till valbo och lämnar in min mobil, igen och kanske hinner in på en tatueringsstudio om jag hinner för jag har ju träning.

pusspuss

goodnight bitches




godnatt sweden!

tattoo


http://oi56.tinypic.com/jrb4ux.jpg

http://oi51.tinypic.com/1pwcqw.jpg

http://oi52.tinypic.com/wswoqh.jpg

http://oi55.tinypic.com/dny0xi.jpg

http://oi56.tinypic.com/5ody1e.jpg

ååååh va jag vill tatuera mig NUNUNU, så damn hot! vad som helst, var som helst, nu. världens bästa blogg här!

pumpaaaaaaaaaah

hellu.
sitter hemma hos lotta nu, liams mormor. vi har käkat och nu är dom ute och leker så jag sitter inne i värmen och ska plugga lite, om jag lyckas, hehe. vi hörs senare pusspuss


hahah våran pumpa...

chokolate

hej! nu är jag äntligen hemama efter många om och men med bussarna. fick sluta mycket mycket tidigare idag för jag vart klar med handeln och vi hade ingen bild så fick sluta halv2 istället för 4, skitskönt. så nu ligger jag i sängen och håller på att skriver en bok resension (?) haha.. och äter en chokladboll, hihi.

http://www.rojos.se/upl/images/688.jpg

xtrafik spårar

hello. sitter i skolan och har turism, suger hårt. idag ser schemat ut så här: handel, lunch tursim, handel sen slutar vi. kulkul.

det var världens buss kaos i morse, alla bussar var sena och så fort det blir lite snö i sandviken så kraschar xtrafik totalt, och jag skojjar inte, det är sant. och så på sista bussensom var en kvart för senad så kom det 40 småbarn som skulle hoppa på bussen -.- haha dåligt irriterad man blev då.  haha så kom lite för sent i morse menmen.

nu ska jag återgå att göra lite läxor eftersom jag och lisa är klar med våran turism uppgift. har gjort klart bildupgiften så ska skriva en book review nu. pusspuss


snow

även fast jag hatar snö och kyla så är det ju liiiiiite mysigt när det är vitt ute istället för grått och regnigt, eller hur? :)


10/11- 10

godmorgon. har gjort mig iodrning nu och precis käkat frukost. ska borsta tänderna och packa sen går jag mot bussen. först 3:an sen 41:an sen 13, känns som om jag åker buss hela jävla morgonen, haha!






jag vet att mina ögonbryn är ojämna gånger tusen..

The bitch is sleeping

nu har jag kollat på DH och käkat en chokladboll. nu ska jag läsa lite ur boken sen sova! har sovmorgon i morgon också, hihi lovely! godnatt


100% seriöst

hemma igen

hihihi. fick dessutom mycket billigare för att jag jar haft det förut men tappat det, hiihihi :) fint va ? passar mina guldörhängen ;)






hej mitt vinterland

japp, det snöar. världens snöstorm ute, blåser som fasen. äckligt.









nionde november jao

hejhej!

kom precis hem..

efter skolan åkte jag till gävle och mötte upp tessan så gick vi runt i alla stans tatueringsstudior men INGEN tatuerar under 18 år. kul. men det ska tydligen vara en i brynäs som tatuerar så pappa skulle ringa dit och höra. sen blev det lite shopping, heheh.

nu är jag hemma och ska plugga lite innnan jag åker iväg till tandis!





älskar killavdelningen på H&M, hiih. tack therese! <3

Hejsan! ligger i sängen just nu och har pr...

Hejsan! ligger i sängen just nu och har precis duschat och haft i alla tusen hårprodukter haha! Träningen idag var riktigt jobbig fyfan, men shiet va duktig man känner sig när man är klar, det bästa med att träna helt klart. Ska läsa lite ur boken nu sen sova, underbara sovmorgon i morgon! godnatt


save me from life

tjolän
efter skolan gick jag till mulligans där mamma och stefan käkade så åkte jag med dom hem. ligger i sängen nu och ska ta och läsa min bok nu och kanske skriva lite på novellen, åh gud va jobbigt livet är just nu. haha men ska käka en mandarin och tagga träning så blir allt bra! hihi


8 november

hejsan !

sitter i skolan nu och har lunch men vi sitter kvar i klassrummet och spelar osv. men jag ska ta och börja läsa min svenska bok som ska vara utläst snart eftersom jag tappat bort min andra... hehe. nu ska jag ta tag i skiten ! pusspuss


@ mtv

ligger i sängen nu och kollar på EMA !

http://www.wikinoticia.com/images/cucharasonica/cdn.cucharasonica.com.files.2010.09.mtv-ema-2010.jpg

hahah gud va tråkigt jag har

... men det skulle inte vara helt fel om man vakna upp och den här outfiten hängde i garderoben ?



heheuehue

på tisdag blir det först att åka till tatueraren och snacka priser och vad jag ska ha osvosv.
sen ska jag till tandläkaren och fixa tandsmycke igen, har haft det två gånger tidigare men har tappat dom så nu var det dax igen! haha TAGGAD CHEEEEEEEEY

http://moahedlund.blogg.se/images/2010/tandsmycke_71296148.jpg


make me feel like i'm the only girl in the world


yesterday evening







7 november

hejsan !

igår blev det en mys dag med alma ajla och adi hemma hos mig med gurka och morötter och dipp istället för chips, tummen upp! kollade på lite filmer bla. taken, skit bra film. sen cyklade ajla och adi hem och alma sov kvar hos mig eftersom mamma och stefan jobbade.

imorse efter alma hade åkt hem sprang jag 3km sen hann jag inge mer för jag skulle duscha och fixa mig innan pappa skulle komma och hämta oss. vi åkte hem till farmor och farfar och käkade osv.







Hejsan! Är hemma hos farmor och farfar i h...

Hejsan! Är hemma hos farmor och farfar i hille och ska käka nu, vi hörs när jag kommer hem! Pusspuss


igår

igår så gymmade först jag och alma sen fixade vi oss och så drog jag alma ajla adi och azur till gävle, guina kom efter en stund. hittade en skön tröja som jag köpte, vi fika inne på waynes också, skit mysigt. sen var det dax för bio, vart liiite besviken på filmen och trode det var den sista men tydligen inte ?! aja. sen drog vi till donken och satt där tills nå fetto som var full skulle slå ner adi och han inte hämta en servett ?!

så vi drog och satt oss på bowlingen tills vi drog hem. gick från rese hem till alma och hämta cykeln där sen så stanna jag adi och azur och snackade lite innan vi drog hemmåt!
















6 november

hejsan!

har inte varit hemma på hela dagen idag, kom hem för en liten stund sen. var till ockelbo i morse och spelade två matcher på raken mot killar, med EN avbytare, behöver jag ens skriva hur det gick ?! men .. aa.. håller på och fixar mig lite nu sen blir det myskväll med lite folk! har träningsverk i kroppen sen gymmet igår med alma! hahah


gymmet !

nu har jag käkat lite frukost och ska om en stund åka och gymma och bränna lite fett med stefan och kanske alma, får inte tag på ungen. pppppuss


jag efter gymmet !? ehehe

5 NOVEMBER

godmorgon.

vaknade för en stund sen och kan inte somna om. jag och alma skulle igentligen åka  och simma nu på morgonen men mitt badhuskort funkar inte så det sket sig. ska försöka hitta på nått annat sätt att träna. ska ringa och väcka alma om en liten stund, hehe!

vi höers peace !


more than just a game










godnatt !

shoppingen i ullared !












arvika

var ju som sagt hos kusinerna i arvika. vi gjorde inte så mycket mer än var på ullared och kriga om alla saker, haha sjukt mycket folk men sjukt kul, bowla osv också. hade myskvällar och lekte med små skitungarna, cyklade 1mil på deras träningscykel en kväll helt random också. men kul var det att träffa kusinerna igen !
















4 november

hejsan.

shit idag har jag inte gjort ett skit kan man säga. vakna runt 11 sen så låg jag och alma kvar isängen hela tiden, ajla hade åkt till tandläkarn kl8 så det var bara vi. så käka vi lite frukost och bestämde oss för att kolla klart på saw filmerna så ajla kom och titta med oss, låg fortfarande ner bäddad i almas soffa, haha. sen kom även ajla och efter ett tag kom adi så vi 5 pers låg och trängde och skrek i almas soffa, haha !

sen hann vi inge mer utan fort som fan hem och slänga i sig 4 fiskpinnar på 3min sen packa och åka till träningen, var ganska jobbig träning idag men kul!

nu ligger jag i sängen och försöker få reda på om badhuskortet funkar på lovet också för jag och alma tänkte bada i morron innan vi åker till gävle och kollar på saw 3D med halva bj .. hihi puss !


adis skål, ajlas skål och min & almas skål, hahahah !

hihi jag lever

hello.
hehe är hemma nu men orkar inte blogga, men kom hem idag runt 6, sen skynda mig och packa upp och slänga i mig en skål gröt sen drog jag till ica och mötte upp alma ajla och adi sen drog vi hem till adi och började kolla på saw filmerna, meningen var att vi skulle ha marathon, vi kolla på 3filmer sen drog vi till donken men det var stängt, haha fail. sen kom azuuuuuuuuuuuuuuuuuur ocksåååå eheh.

sen drog vi till adi igen och prata och hade det skojj osv. sen vart dom hungirg kl 2 så dom börja laga nå boskiskt öga, hahahha aa jag vet inte.. kom hem för en stund sen och nu ligger jag ajla och alma hemma hos alma och ska sova över här !

jag berättar om arvika osv. senare när jag har tid, nu har jag lov och ska utnyttja det fullt ut!

peace !

RSS 2.0