shoppaholic !!

gokvälllll. vi har spelat en massa wii och tagit en prommis ner ppå stan för att tagit ut pengar tills i morgon ;) och fyllt på min mobil. nu har vi gjort i ordning oss för kväller så snart ska vi sova. ska ju upp huuur tidit som helst i morgon, vi åker runt 5-6, det är inte klart än. menmen, de är de värt !

bilder och allting kommer när jag kommer hem istället, sitter inte ens vid datorn här bara snabb kollar när jag hinner. pusspuss godnatt och ha en bra dag i morgon för det ska jag! hiihi


oldiie

sista oktober- arvika

hejsan !
nu har lite tillgång till internet. resan hit gick bra, och allting. gjorde inget speciellt när vi kom fram, käka tacos och umgådes. sen i morse vaknade vi ganska tidigt och vi följde med dom till kyrkan på söndagsskolan, hahah somnade nästan, och en gubbe satt och snarkade ashögt i kyrkan, hahahha.

vi har precis käkat och ska snart käka efterrätt ;) och ta det lungt ikväll bara. imorron kl6 ska vi åka till ullared, tar ungefär 4timmar, TAGGAD TILL TUSEN !!!!!!!!


filip, joel jag och lovisa, lovisa och joel är tydligen frisörer och sitter och leker med mitt hår, färför det ser ut som de gör på bilden ;) haha

jag och fjortistiden / tidinställt




















bara jag som tycker gamla bilder är skit kula ? hhahahaha

tidinställt inlägg !

tjenixen!

nu sitter vi nog i bilen och är på väg, ingen aning vart vi är menmen. hoppas jag sitter ifråm iallafall, hatar att sitta i bak som ett jävla ufo.. hahah omg. aja. puuuuuuuuuuuusss


06:52

nu drar vi !!!!!!!!


byebye

gokväll! nu har jag målat naglarna, färgat ögonbryn/fransar, haft ansiktsmask och solat, och såklart duschat. känner mig riktigt fresh. nu har jag suttit nån timme och laddat på massa låtar till ipoden så jag har till i morgon. vet inte hur det blir med internet där borta men annars så hörs vi på onsdag, kan nog mobilblogga också om jag orkar :)

pusspuss ! :)

then, now


i mars 2008 tror jag, ellens födelsedag


NU: 2010, oktober!

julia genom tiderna del 2































browniiie

hello.
sista lektionen gick snabbt för jah lisa och henka jobbade på som fan så vi fick sluta, haha. har bara suttit hemma och inte gjort mycket.

kom nyss hem, har varit och solat med mamma en stund. skulle träna igentligen nu också men orkar inte, hehe. ska måla naglarna också sen ska vi käka, har inte ätit sen lunch så bööörjar bli lite smått hungrig nu! blir tidigt i kväll eftersom imorron bitti bär det av till moster och kusinerna i Arvika sen ULLARED på måndag !!!!!!!!!!!!! TAGGAD !!!!!!!!!!!!!!

http://www.simonsresor.se/dokument/bibliotek/Image/ullaredkundvagn.jpg
jag på måndag, heheh

29oktober

godmorgon.
sitter i skolan just nu och har igentligen matte men vi har fått tillbaka vårat prov och jag fick VG, wiiho. MVG förra gången och nu VG, hihi. så nu sitter vi i klassrummet och jobbar ikapp med det vi ligger efter med men jag ligger ju inte efter så får sitta och spela på facebook, heeeeehe.

nu ska jag spelar robot unicorn attack, wohooooooooo


gammal bild på mig och alma !

julia genom tiderna ( med vänner ) del 1

ja, det är tillåtet att skratta!




















nu kom fjorretiden, hähä


















28 oktober

hejhej.
matte provet och spanska provet idag gick bra tror jag, hoppas jag. mamma kom och hämta mig efter skolan och vi käkade lasagne när vi kom hem. just nu sitter jag med två datorer, min ''gamla'' bärbara och min nya från skolan, har laddat över alla bilder från gamla stationära datorn nu så dom kommer upp om ett tag! haha

pusspuss


m.å.s.t.e p.l.u.g.g.a.

blev inte så mycket till plugga men filmen var bra iallafall. har rensat min gamla stationära dator och sparat och raderat bilder. shit vilka gamla tider och hur fan såg man ut för 2-3år sen då ? haha ni får se någr bilder nån annan gång!

nu ligger jag i sängen och kollar på greys. mååååååååste plygga men jag orkar inteeeeeee.. åh. jaja, får be till gud att det går bra. har sovmorgon i morgon, jippi, fast blir inte mycket till sovmorgon eftersom  jag är i gävle. pusspuss godnatt


pluggish

nu blir det plugg samt lite tittande på karatekid med brorsan!



http://pacejmiller.files.wordpress.com/2010/07/karate-kid-poster.jpg

outfit





skjorta- pappas
tshirt- H&M
linne under- Gina
halsduk- carlings
tajts- ?
+ smycken från ur&penn, egypten, JC

hemma nu

hejsan.
skolan gick lite segt men endå fort, haha. alla skulle till skolsyster och prata och väga&mäta oss, uscha. jaja. kom hem för en liten stund sen och ska snart ta tag i spanskan och matte eftersom jag har prov i morgon.. börjar 10 och hela klassen slutar 12 förutom jag och henka typ som slutar 3... that's life and it sucks sometimes.


27 oktober

tjolän.

sitter i skolan och har turism men jag är klar så surfar runt på internet nu, oho. hade prov i morse, hoppas det gick braaaaaa.. slutar runt 4idag, segt. peace hörs sen


kloka ard


tattoo

ligger i sängen och väntar på att desperate housewifes ska börja och medans jag väntar på det så kikar jag runt på tatueringa, igen..

en tatuering är någonting jag verkligen vill ha. jag har till och med börjat jobbat, JAG, Julia Sandin aka. världens lataste bekvämaste person, enbart för att kunna tjäna ihop pengar själv till den så för min första lön om en månad ska jag göra en tatuering. det är inte nått som jag tjatar om i en vecka och säger åh det där vill jag ha, alla har en sån blabla utan det är verkligen nått jag vill ha! och som jag SKA ha! snart! och skönt att kunna säga att den där har jag jobbat ihop själv och vartenda öre har jag betalat av den där! och slippa höra mammas tjat att från grund och botten är det hon som har betalat allting för det är hennes ''barnbidrag'' som hon ger till mig. men näe, den här har JAG jobat ihop till, SJÄLV! och fyfan va stolt jag är för de! öven fast den inte är gjord ännu men den ska bli av, det ska jag se till! 

http://mycapetown.co.za/news/wp-content/plugins/wp-o-matic/cache/de80c_angelina-jolie-tattoos-photos.jpg


magda johansson äntligen 16 år !!1

 

GRATTIS ÄLSKLING !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


26 oktober !

hellu.

pappa kom och tämta mig vid 4 sen åkte vi mot gävle. har inte gjort nånting sen jag kom hit förutom att rita lite med brorsan och käkat chokladkalender så nu är jag ashungrig, har inte ätit sen lunh då de va nå äckliga bajskorvar, hahah!

noll inspiration till att blogga, tråååååkigt

Godmorgon läsare! Hade nyss spanska och v...

Godmorgon läsare! Hade nyss spanska och vi fick tillbaka våra prov och det gick SKIT haha... Men nu sitter jag mobbad i korridoren och väntar på arnold så ska vi gå och käka sen eftersom hela min klass antingen har sovmorgon eller nån random lektion i två timmar. Börjar kl1 igen och har gympa sen blire hem och packa sen kommer pappa. Pusspuss hörs senare!


hårdträning !

hejhej.
träningen idag var ganska jobbig, eller bara då vi lära springa asmycket och aslänge, men vi har, eller jag har ju inte världens bästa kondis så måste jobba med den, hehe. men träningen var kul också, lasse kom och hälsa på så det kändes lite back in the days =)

har nästan precis klivit ut ur duschen och sitter nu i sängen beredd på att sova! börjar halv10 imorgon men eftersom jag inte får åka moppe längre pga. minnus grader på morgonen så måste jag cykla till bj sen ta bussen till rese sen bussen till skolan, haha jobbigt..

nu ska jag sluta klaga och sova istället! vi hörs i morgon godnatt !


typ dan innan skolavslutningen i 9:an :( tROR jag.... men wtf ?! varför har jag vinterjacka ?!?! kan nån förklara ?

home sweet home

hello.
nu är jag hemma bänkad i soffan med top modell på tv och facebook på datan, hehe. prata nyss med daddy på telefon och den 9 november ska jag äntligen till tandläkarn och göra en sak jag hade flera gånger när jag var liten men har alltdi tappat den.. hahah ! nu har katten lagt sig över mig och halva datan så nu ser jag inge mer!

ska käka en mandarin nu.
pusspuss


25 oktober

godmorgon! typ..

sitter i skolan och väntar på att svenskan ska börja sen har vi bild sen slutar vi. nu ska jag spela robotunicorn! hahah wiho.
tjing !

feelin

har inte gjort ett skit om man säger  så. käkat banan och kollat på tttttttv. ligger just nu i sängen och funderar på att sova eller inte. börjar halv 9 imorgon så det är ju soft =)
pusspuss

söndag !

hello!
vart en tidig kväll igår, vi var helt döda efter all kladdkaksdeg hiihi. i morse så var vi tränings sugna men det var för kallt för att gå ut och springa så vi åkte till badhuset och simmade och bubbla och basta, riktigt skönt! var ashungrig när jag kom hem så käka lite spaggetti och köttfärs sås sen följde jag med mamma till rusta.

kom precis hem och ligger och kollar på repris skit på tvn medans jag väntar på att 90210 ska bli klar laddat!
pusssssss


sleeptime

nu ligger jag och alma och sover och snarkar brevid varandra, hihi. sött. hörs i morgon bitti !


lördag

hejhejhallå.

jobbade till kl5 idag så jobbade prick 10 timmar, LITE död jag var då. men det gick bra, var lite stressigt vissa stunder men annars så. sen kom mamma och hämta mig så åkte vi till ica och handla och så kom alma dit och följde med mig hem. vi har käkat och nu sitter vi och kollar på film på femman  och har käkat kladdkaksdeg =) hhihihi så nu har båda ont i magen haha!

imorgon ska vi taa en låång sovmorgon sen hade vi tänkt att träna lite.
pusshääj


http://www.skapligtenkelt.se/kladdkaka.jpg


Godmorgon! Sitter i bilen på väg till job...

Godmorgon! Sitter i bilen på väg till jobbet nu. Klockan ringde 05:30, härligt! Det ska tydligen vara "årets match" så det känns ju härligt att jag ska jobba 10 timmar då helt själv första gången.. Slutar runt 5 så då blir det första bussen till sandviken sen filmmys med bästavän! Pusspuss


önskelistan 2010


when i'm gone - eminem


nu é de fredagsmys

hejsan.
strefan skjutsade mig till rese så jag kunna ta bussen till gävle. fick vänta en halvtimme på andra bussen och skulle hämta pengar på bowlingen men pappa hade inte lämnat pengar så jävla tur för han att jag hitta entjuga i väskan! så nu ligger jag äntligen hemma hos pappa och har huset för mig själv eftersom pappa och also called family är på middag så myser med mig själv med godis !

puss




Testar att mobilblogga haha tönt jag är

Testar att mobilblogga haha tönt jag är


22 oktober 2010

hejsan!

är hemma nu efter en riktigt jobbig dag i skolan, fredagar är nästan värst. sista lektionen är en pina. jaja. har satt på mig sockor nu och hoppas på att bli lite varmare, ska äta min mandarin medans också.

ikväll ska jag ta halv 6 bussen till pappa för jag ska jobba i morgon, 7 till 5, huhu första gången helt själv! hur ska det gå ? haha.. okej nu ska jag äta min mandarin! pusspuss








im not movin'

hallå där kött och blåbär !
har tryckt i mig lite kyckling från igår som fanns kvar men det var inte mycket att hejja för eller. ska snart åka iväg för lite träning, tränar vell i ca.2 timmar som det brukar bli.

pusspuss


HAHA dom här glasögonen fick jag prova på sjukhuset och ha i ca. 10minuter och mamma och jag satt och grava så tårarna sprutade så alla andra i väntrummet tittade snett på oss, moget mamma! hahahhaha

kul lista

Vad heter du? -  Julia sandin
I mellannamn då? - anna elisabeth
Vart bor du? - sandviken & gävle
Trivs du där? - jorå
Brukar du läsa horoskop? - ibland ja
Har du körkort? - moppe
Äger du några converseskor? - japp
Favoritdjur? - hund katt
Vad spenderar du dina pengar på? - kläder smink. sånt som man igentligen inte behöver
Senaste konserten? - lazeeeeeeeeeee
Festar du? - ibland
Sprit, cider, vin eller öl? cider
Brukar du bli för full? - nope
Antal kuddar i sängen? - 2 & 4
Kan du baka bullar? - ja men  jag är duktigare på att äta dom! 
Bläck eller blyerts? - blyerts
Mc donald's eller burger king?- Mc dåååånalds
Är du allergisk mot något? - nope
Äger du ett busskort? - yes
Dricker du blå, grön eller röd mjölk? - vit ?
Vad åt du till frukost? - havregrynsgröt, ja!
Hur ser du ut idag? - tajts stor tshirt med prickar, mössa
Nästa mål i ditt liv? - tattooooooooo
Vad såg du senast på tv? - fotboll, haha
Hur svarar du i mobilen? - hallå ? eller hej de är julia
Vem ringde du senast? - alma i guess
Antal timmar sömn inatt? - 9
Sov du ensam? - yes
Vad innehåller din favoritnattmacka? - skiiiiiiinka


SENASTE PERSON SOM

Sov i din säng: jag
Såg dig gråta: syrran
Fick dig att gråta: pappa
Du gick på bio med: ALMIIII & ADIIII
Du gick på stan med: almiiiiiii & adiiiii
Skällde på dig: ingen skäller på Julia Sandin!
Skickade ett e-mail till dig: noide



HAR DU NÅGONSIN


Sagt "jag älskar dig" och menat det? - ja!
Bråkat med ditt husdjur? - varje dag
Drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag? - kanske (?)

SAKER


Tar du droger? - nej
Dricker du?- nejje, dutti flikka
Vad är du mest rädd för? - mördare, tjuvar ? haha..
Vart vill du gifta dig? - en strand i L.A , haha ger aldrig upp L.A drömmen !!
Vad hatar du verkligen? - människor som trycker ner andra bara för att dom själv är missfoster, lögnare osv.
Har du varit kär? - jaop
Har du ett jobb? -  YES !
Gillar du att ha folk omkring dig? - sometimes
Är du ett hälsofreak? - hahah, nja. försöker vell men ibland får man choklad attacker såeee..

yeye

nu är jag hemma och spanska provet gick SKIT, fattade ingenting typ..


mina lånebrillor. heta var det ja !

21 oktober

hejsan !

imorse åkte jag till sjukhuset och gjorde en jävla massa test så nu har jag fått låne glasägon, skit fula. som jag ska ha i två veckor och om inte dom är bra så får jag leva med min syn (?) haha jaha kul då.. hade lite matte och nu sitter jag lisa och henka i cateferian och jag ska snart ha spanska prov..... fun.




7a 8b 9c

det här skrev magda i sin blogg för ungefär 9månader sedan. läser igenom allt och får en klump i magen, och gråten sitter i halsen och tårarna trycker i ögonen. för 9månader sen va vi AS tajta och lovade varandra att hålla kontakten när vi börjar gymnasiet, nu snackar jag knappt med nån av er.. vad gör vi tjejer ?!? jag vet inte hur ni känner, men FAN va jag saknar er, oss !

det är värt att läsa allt, jag LOVAR !

'
'Det är ungefär 4 månader kvar tills vi får sommarlov.
16 veckor,
det är fan ingenting.
Mina älsklingar och jag kmr splittras, julia och linnéa kanske hamnar i samma klass, hoppas verkligen det för deras skull!
Önskar de fanns någon blandad linje som vi alla kunde söka till.
seriöst. det är fan hemskt.
Vi kommer inte orkar hålla kontakten, varför skulle vi egntligen?
Ska vi chatta i tre år och smsa och hålla på, men sen då ?
Om jag börjar i uppsala är jag klar i sandviken, jag kommer inte flytta tillbaka.
Och jag är säker på att många av er också tar erat pick och pack och drar så fort ni kan.
Hur ska vi göra då? när vi är 19, bor i olika delar av landet, ska vi fortfarande chatta på msn?
vad känar vi på det? vi känner förmodligen inte varandra alls då.
Folk förändras och jag är säker på att vi också kommer göra det.
Om 5 år kanske vi inte går ihop nå mer.
Det är inte många vuxna jag känner som har hållt kontakt och fortfarande känner sina högstadievänner. Usch va negativ jag är, vill kunna skutta runt på Julias äng och kasta blommor runt omkring mig. Men kan inte.. Tre av mina 15 år har jag spännderat med er. Jag har delat så jäkla mycket roliga stunder med er, hur ska jag bara kunna glömma de? Just nu känns det som ett livsavgörande beslut, gå kvar här och hålla ganska bra kontakt med er eller flytta till uppsala och följa min dröm. Jag vill båda så hemskt mycket. Dock kan ni inte erbjuda mig att formgivningsjobb i framtiden, och framtiden är jäkligt viktig, eftersom jag ska bli miljonär. Vi alla kommer lyckas, det är jag övertygad om. tillslut kmr vi förmodligen tappa kontakten, men då äre fan bara att kämpa på tejer.

Julia kommer gå på staylist, efter gymnasiumet, dagen efter studenten kommer hon köpa enkelbiljett till L.A, hon kmr bo i en ruttan etta med 5 pers, och hon kommer köpa smink ist för mat. Hon kommer få nå jävla skit jobb, typ diskare. Hon kommer va medlem på alla dejtingsaiter som finns på jakt efter hennes framtida rika man som ska försörja henne. Självklart är ingen perfekt,  hon slutar som diskare, och tar jobb på Dior, som städtant, efter 2 års jobb med golvmoppande, kommer hon bli erbjuden jobb som biträdande VD för Dior's tidning. Hon kmr bli så sjukt rik, och hon kommer gifta sig med nån halvkänd rappare.
Linnéa kommer gå frisör, och hon kommer äga. Ta lån och öppna frisörsalong i Årsunda, men sen vill hon satsa så mycket mer, hon åker till sthlm och vid den tiden går boby i pansion och då tar Linnéa över, hon kmr klippa alla stora framgångar, typ drottning Viktorias barn. Linnéa kmr bli asrik, och sen kmr hon åka till L.A på semester, då hon ser Julia på röda mattan och skriker efter henne. En fika senare har jullan övertalat Linnéa att stanna i L.A och linnéa börjar om på ny kula här. Julia ger Linnéa extra puplicitet, och vips, aah Linnéa, världens kändaste frisör.
Emma, ah hon kmr gå ut med toppbetyg, läsa vidare, och börja jobba för att få erfarenheten med att sköta företag själv. Tillslut öppnar hon eget. Ett litet sketet ställa i sthlm. Hon får ett napp, och kammar in storkåvan. Hon beger sig till sälen för att besöka sina gamla vänner. Hon blir fast där och börjar sälja skidstugor, och självklart går hon väldigt mycket plus. Hon köper sin jävla hus med fyra kylar. Hon skaffar tre barn, och dom kollar TV och får se Jullan prata om Linnéas salong. Emma går just in i rummet och tappar blomkrukan hon har i handen. Sen  sticker hon till datorn och bokar biljetter, ingen tid att spilla. Hon åker dit med sin familj, med hennes halv tjocka, långa och framgångsrika man. Dom åker dit, och självklart blir hon också fast där. Gratis kläder av Jullan och gratis klippningar av Linnéa, varför skulle man tacka nej? Hon öppnar företag där.. och Med hjälp av Julias publicitet får hon jäkla mycket erbjudanden. Dock går det inte riktigt på topp innan My hör av sig.
My, darling. Du kmr hamna på kolmåden, och din bästavän kommer vara en apa, han förstår dig. Du kmr praktist taget bo där. Och blir befodrad. Du innser att du börjar tröttna. Tar lån och öppnar egen park. Mys djur kan jag tänka mig att den heter. Många elefanter och hästar. Du åker runt jorden, på båt ofc, för flygrädslan kommer du aldrig över. Du befinner dig i kina, och kollar på pandor, när du ser Jullan som är där på buissnesresa för Dior. Fråga mig inte varför. Ni träffas, och hon berättar allt om Linnéa och emma. och ja, då FLYGER du till L.A med jullan, i hennes privata jet. Där träffas ni allihopa. Och du köper ett zoo emma ska sälja. Det blir sjukt stor grej om de där, och du blir jävligt rik du också. Vid den här tiden har Linnéa 2 barn, Emma 4 och en till påväg, My har en apbebis hennes bästaväns fru nyss fött och Jullan adopterat en 20 årig flicka.
Vid den här tiden befinner jag mig i New york och jobbar för MAC, vice VD. På andra sidan landet... Och sen när
Mac ska landsera sin nya jätte smarta highteck grej, så köper vi annonser i Jullans tidning, och hon ser mig där, för ofc lär jag va med för det är jag som har formgivit den. Så ni drar till New york och överaskar mig. Jag övertala ägaren för MAC att bygga ett till kontor i L.A, och jag blir platschef. Och självklart tar jag Rupert och mitt barn med mig. Vi träffas, och inser att vi fyller ut varandras svagheter. Vi köper hus på samma kändis gata, och våra barn leker med varandra (förutom mys apbebis, för den är läskig. Och jullan 20 åriga dotter shoppar helldre). My skriver fortfarande blogg, och skriver ett inlägg om hela våran resa, från 7:an fram till då. En tv-producent råkar trycka in och läsa allt. Han ringer oss dagen efter och säger att han vill göra Tv-show om oss. Typ som the hills. Vi blir ommöjligt ÄNNU rikare. Vi praktiskttaget simmar i pengar. Vi får otroligt publicitet, och My får sin Lucas och Linnéa är gift med abdulla sen många år tillbaka. 

Det finns inte en chans att det där inte kommer hända. Så fan tjejer, ge aldrig upp på oss. Om ett år eller fyra år, när ni kommer hem efter en sen dag. Sjukt trötta, orka skicka iväg ett sms eller e-mail. Och orka träffas nångång ibland. Det tar inte SÅ mycket energi, och i längden tjänar vi alla på det. okej?''






åh 8:an :(




come to mama

g e  m i g  n u !
nån gång i mitt liv, SKA jag ha en range rover. end of story.

http://cdn.faniq.com/images/blog/Stephen%20Ireland%20Range%20Rover.jpg



http://ztnewstoday.com/wp-content/uploads/2010/05/1274022036.jpg

homeeee

hellu.
näst sista lektionen fick dom som inte hade nå rester jobba hemma och eftersom jag är så duktig fick jag åka hem, hihi. och sista lektionen var ju inställd så sluta kvart i 2 istället för 4, var ju liiiite skönt kan jag säga! så nu sitter jag i soffan med mjukiskläder, sockor och té, blir så jävla frysen när jag har åkt moppe, fifan va kallt det är ute! snöade ju imorse också. så snart vaknar man vell upp och det är vitt på gatorna..

nu ska jag fortsätta jobba på våran uppgift, vi ska bygga om gallerian i sandviken precis hur vi vill, riktigt kul faktiskt, tänk om dom kunna bygga om den som jag vela ha.. hahah.


gammal bild men fastnar inte på bild idag !

ge miiiiiiiiiiiig !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


20 oktober

godmorgon.
snackade med alma i telefonen igår kväll i 2timmar och vart typ hyper precis innan jag skulle sova, great! men nu sitter jag iallafall i skolan och har adminstration och pluggar på posten, har prov om en vecka i posten, haha jag lovar, det är svårare än det låter.. har handel efter det här sen lunch!! är ashungrig. slutar tjugo i 3 idag!

pysspussssss


dream sweet sweets

hej. ligger i sängen nu och kollar på desperata husfruar. klockan är ställd på 06:15 så ingen sovmorgon imorgon inte. men fick ett mail om att sista lektionen är inställd så, wiiihoooooooo! nu ska jag fortsätta titta.

goodnight


AAAAAAAH ÄR SÅ JÄVLA HUNGRIG !!

som en familj

inte bara en sport, inte bara ett spel,inte något man gör bara för att. utan ett liv, på allvar, för man älskar det. känslan när man går in på planen, känslan när man får bollen, känslan man får när motståndarna blir utspelade.
Den känslan kan man inte få någon annanstans än på basket-planen!
Basket


2 blir snart 0

tjenispenis.
gjorde superduper goda pannkakor och åt tills jag fick ont i magen så jag förflyttade röven till soffan där jag har suttit hela tiden nu. har kollat lite på tv osv. och ska vell fortsätta sitta här tills DH börjar!

ciao



har fan inga bildeeeeer.

19 oktober

hejsan.

hade inge spanska prov i morse, skönt! det blev flyttat till torsdag istället. har nyss komit hem från ett boxersice pass, så är lite svag i armarna just nu haha. ska göra pannkakor nu eftersom mamma är på kryssning och stefan jobbar!

muuuuumms. puspuss


har råkat radera min webbcamera, hahaha lyckat! not.

f*ckb*sket

hejsan.
träningen gick skit helt ärligt. vela bara kasta bollen genom fönstret och aldrig komma tillbaka. nu har jag iaf duschat och ska kolla igenom spanska boken en snabbis innan jag ska sova. har sovmorgon till halv 10 imorgon och har spanska prov... sen kl1 har vi boxercise på badhuset!

godnatt på er.

trening

hallå.
efter skolan gjorde jag iordning te och satt och kolla på sweet sixteen och fråga varför inte jag fick en range rover eller en klänning för 7 tusen dollar, eller en fest på en båt.. haha. sen blev det mat och lite mer tv tittandes tills jag lyfte röven upp till mitt rum där jag sitter nu. har spanska prov imorgon men orkar verkligen inte plugga, jag orkar bara inte. får gå som de går.

sitter i träningskläder nu och ska iväg och träna om en timme även fast jag är sjuk men måste verkligen träna!


vissa människor kan bara inte rå för hur dom ser ut, men jag älskar dig endå, hihi

18 oktober

hejsan!

sitter i skolan just nu och har svenska om 10minuter. var helt slut igår så gick och la mig kl9, kanske hur skönt som helst. och idah har jag träningsverk i ryggen och i hela röven, haha snacka om otränad !? jaja. hade engelska nyss och fick MVG på min upg. också, hihi happy. känner verkligen att det går bra nu men snart kommer vell det då allt vänder och hamnar på botten igen och fattar ingenting, ahah..


henka & jag.


henka och våran norska mentor, haah !


henka och c00la killarna i bakg.

trötter

gokväll

är hemma hos mamma i sandviken nu. har precis målat naglarna svarta, länge sen jag hade det nu. intressant, mhm. borde igentligen plugga spanska men det orkar jag inte, fyfan va jag är helt slut i kroppen efter två matcher, uscha.

godnatt


bilder från igår! =)












slit1

hejsan.
ja. matcherna gick vell inte så bra, eller jo, eller vi förlora men vi gjorde ett grymt jobb endå, leder hela matchen och tappar på slutet.. fick 5 faouler på sista matchen så fick inte spela hel den heller.. sen drog alla hem fast inte jag och guina, vi stannade och kolla på den andra matchen sen gick vi till stan då hon åkte hem och jag gick ner till pappa och fick buss pengar så jag också kunna åka hem. käkade tacos och har packat lite, ska snart hoppa i i duschen.


snart 2år gammal...

seriepremiär

godmorgon!
jag och alma är vakna nu och sjukt nervösa.. nu ska vi upp.. önska oss lycka till.......... hejdå

se dobro (?)

hejsan !

jobbade idag och det gick vell bra, lite stressigt bara. sen kom alma och adi så drog til på bio, i rymden finns inga känslor. fyfan vilken klickren film alltså! hahah så jävla rolig. sen drog vi till donken osv. träffade henkepäron, hahah sen drog di hem och efter ett tag drog vi hem, käka lite glass sen har alma lärt mig bosniska, fina meningar. nu ska vi sova och tagga seriegpremiär i morgon!!!!

bilder kommer i morgon orkar inte nu..
GODNATT !

16 oktober

godmorgon.
vaknade runt 9 och låg och drog mig i sängen en stund, gick upp och fixade mig osvosv. har precis käkar frukost och ska ta bussen in till stan om en timme. tror jag börjar bli sjuk också, åååååh seriöst jag HATAR att vara sjuk, det är det värsta som finns!

nu ska jag sluta klaga. pusshej hörs ikväll.


fredagsmys @ elidas

gokväll.

fick skjuts in till högbo hem till elida av ajlas pappa. vi käkade tacos och snackade och sen kollade vi på film och åt tills magarna bokstavligen sprack! hehe sen  åkte vi hem, och almas pappa skjutsade mig till rese så tog jag bussen hem till gävle och äntligen ligger jag hemma i sängen och ska snart sova. ska jobba en stund i morgon men börjar 12 så lite sovmorgon iallafall sen efter jobbet blir det bio med mina klipicar!

var duktig på att knäppa kort idag! hahah














den här hängde på dörren när vi gick ut igen ?! läskigt..

söta flickor !

hejsan !

åkte till söder efter jag hade slutat och fyfan va jag har saknat söderskolan, trode aldrig att jag skulle sakna en skola, haha men ja.. var där med guina och lite alma också sen drog hela skolan till saik matchen så följde med dit och frös lite sen  hem till alma. vi håller på och fixar lite sen ska vi hem till mig och lämna moppen sen hem till eida på lite tjejkväll =)


såhär kul hade vi inne på saikmatchen!

15 oktober

godmorgon!
sitter i skolan och har svenska men jag är klar så helt onödigt att ens åka hit. sen har vi matematiiiiik och slutar 11, fifan va skönt. näe nu ska jag kolla läget på facebook!


rolig bild, ja !

söderskolannnnnnn

hejsan!
drog till alma för hon ringde och erbjöd sig kladdkaka, hehe så drog dit och pluggade lite också och hade det allmänt trevligt. sen drog vi till träningen och tränade, såklart. har seriepremiär på söndag så är liiiiite nervös då. menmen. har precis duschat och ska sart lägga mig och sova, börjar halv9 och slutar 11 imorgon så då ska jag skynda mig till söderskolan och käka där med guina sen hänga där ett tag, var ett tag sen =)

godnatt


drack den här i morse, vill ha en nuuu :(

tips !

värmeskydd till håret, luktar gott också. mitt är tyvärr slut snart men ska köpa en ny när det är löning, hehe. finns på H&M!


mitt 1101 inlägg

hejsan.
mamma kom och hämtade mig efter skolan så nu ligger jag i mitt rum på sängen. fick reda på att vi ska ha spanska prov på tisdag så kanske borde börja plugga på nu, spanska böckerna ligger brevid mig men när jag tittar på dom så spyr jag. usch. ska ner och ta nån frukt snart.. när jag orkar... snart... eheh. .  .


espanol

tjosan!
hela klassen har slutat förutom jag och henka så vi sitter i cafeterian nu och nördar oss med våra datorer, haha fyfan va fult. börjar om en timme typ och har spanska då, pallaaaaaaa

malaco egendesignad påse

sånt här får vi göra på lektionerna om vi inte har nått att göra, haha kul..


så om ni har tråkigt kan ni ju gilla min påse ;)

14 oktober

godmorgon!

sitter i skolan nu och väntar på att vi ska börja. är kanske huuuuuuur trött som helst och känns som om jag börjar bli sjuk, är tjock i halsen och ont i huvudet, just great! slutar runt 3 idag tror jag vell men eftersom vi sitter vid datorn på alla lektioner så kommer jag säkert blogga!

pusspuss











gn

har snackat färdigt med alma och vi har planerat helgen! kommer bli en awesome skön helg.
gray's nu sen sleeptime!
godnatt


jag har kul, ja!

112

har vart på konsum och köpte lite nödvändiga saker. suttit framför datorn och kollat repris från igår då mamma och stefan var med på tv, cool dom.
sitter och videosnackar med alma också och hon sitter och snackar tyska, trevligt.. =)

pysssssss




todays clothes




otursdag

hejsan.
jag HATAR xtrafik!!!!!!!!! missa bussen till gävle med några sekunder, frågade om han på 13bussen kunna säga åt 41:an att vänta en stund men nee det gick inte sa han. ÅH sen så sprng jag och vinkade till bussen i gävle hem, 3:an men han gav mig handen bara ås jag skrek gubbjävel, vart så jävla arg jävla missfoster dööööööööööööööööööö.

det här har INTE varit min dag, inget har gått bra, har ätit rester sen igåt och två chokladbollar, onödigt. men vad gör man.. ?

ska ladda över bilderna till dator nu så höres snaert!


13 oktober

hejhej!

sitter i skolan just nu men har gjort klart allting så får göra lite vad jag vill nu.
vi har turism- geografi och vi håller på med sverige, pinsamt lite man kan om sveriges städer och landskap och sjöar osv. kan fan ingenting! haha. sen har vi handel igen och sen bild så slutar runt 4 så brukar komma hem till pappa runt 5 halv 6. suck.


min framtida tatuering ?

Nu har jag suttit och tittat på hundratals olika tatueringar och på olika ställen.
har suttit i paint och kollat olika texter och typsnitt och hittade det snyggaste, eller vad säger ni ?

blir den här snygg i min nacke ?

bra tänkt där..

fan.. började ändra bakgrunds färgen osv. men sen kom jag på att jag inte har photoshop på den här datorn.. hahah. det får se  hur så här tills vidareeeeeeeee. pyss

fooda

hellu.
sitter hemma hos pappa nu och ska äta när som helst. har suttit och aktiverat mitt CSN kort och har fyllt i jättemycket grejer om att jag skulle skaffa abonemang på comviq som kostar bara 19kr i månaden och man får gratis sms till ALLA, tror ni inte att när man är klar och har fyllt i sitt hela liv så säger den att man måste vara 18, great. får vänta 2år då..

är hungrig som en åsna, byebye!


har inga bilder på nya datorn så sorry för tråkiga gamla bilder =)

boringdotcom

hejsan!
ja som sagt hade jag spanska i morse sen hål till 1, och under den tiden så var jag med arnold och habbe och hjälpte dom med svenskan, ahah! sen så åkte klassen till badhuset och hade spinning i en halvtimme typ, var inte SÅ jobbigt men svettigt som fan blev det! sen duscha osv. och hem.

ska upp och packa nu så jag har de gjort. sen ta nånting att äta.
fyfan va min blogg suger just nu, så jävla tråkig känner jag.. har lust att sluta blogga..


ehm.. GAMMAL fjortis bild..


12 oktober 2010

hallå.

har hål timme så sitter med två töntar vid namnen arnold och habbe, heheh. ska snart gå och äta om dom kan bli klar nångång. har spinning kl1 sen slutar vi vid 2-3 och då ska jag hem och packa sen kommer pappa och hämtar oss.

pusshej ! :)

aha halebop aha

aloha.

är hemma efter träningen och har duschat och målat naglarna. ska sova snart, har sovmorgon i morgon också och den här gången ska jag sova uuuuuut inte ut och köra på crossen! fan, vi har spinning på idrotten imorgon, det är härligt med träning men fan så jobbigt det är alltså!
vi hörs i morgon!
godnatt


bff

Couse girl you'r amazing just the way you are!


webb kul !




man blir som man umgås

fyfan va jag har pluggat nu alltså! och jag tycker det är kul också, VAD HÄNDER ?! eller kul och kul.. men det är inte världens pina som jag har tyckt förut. nu ska jag skriva klart absolut det sista i min uppsats som ska vara inne i morgon, och kanske skriva klart en annan uppsats också om jag hinner, ska ju iväg till träningen om en timme!

nu ska jag käka min apelsin! tjing

http://ntcf.files.wordpress.com/2010/03/kevin-durant-mip.jpg
jävla kung !!!!!!

25 to life

hejhejhallå!

skolan gick rätt fort, skönt. sitter vid matbordet nu och sitter och kämpar med några uppsatser, inte kul. men mamma håller på med maten nu så snart blir det matpaous..


11 oktober 2010

godmorgon!

sitter i skolan just nu. hade sovmorgon till halv10 men gick upp i vanlig tid och sprang lite mer än 5km! slutar runt 3 idag så ska hem och pluuuuuggggaaaaaaaa sen träning igen!

nu ska jag plugga på selingua, jippi..
puss



jag och alma innan vi drog ut i lördags!

miss tattoo girl !

har snackat allvar med mamma nu och när jag har tjänat ihop mina EGNA pengar så ska jag få göra en tatuering. fast det kommer nog ta ett tag att spara men ska jobba som fan nu. så om ni behöver nån barnvakt eller nånting så RING MIG haha!


lutar mot en liknande sån här. så jävla het !
http://static.devote.se/gallery/big/20090203/807be23f3aa29324e0703d798dc888a1.jpg

10 oktober

hejsan !

åkte in till gävle med halv10 bussen i morse och gick till bowlingen och började jobba. det var några kalas så det blev lite stressigt men tyckte det gick bra endå. fick sluta vid 5 så det blev halv6 bussen till sandviken sen hem till alma en snabbis och kollade in hennes nya frilla ;) sen hem och käka för jag var dööööhungrig!


pardiiiie

godkväll!

giiiiiick hem till alma och fixade oss lite sen gick vi till ica och mötte upp hela gänget sen vidare till lägenheten där festen var. stelt i början som vanligt men sen blev det riktigt kul tills allt spåra och alla lära dra. efterfest på donken men jag skulle ju till gävle men det gick tydligen ingen buss så fick skjuts av almas pappa hem mig till mamma så jag får ta en tidig buss i morgon bitti istället.

nu ska jag käka upp min kaka och sen sooooooooooovaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!1

move it move it

hellu!

har käkat lite tårta och umgåts lite och nu sittter jag på mitt rum och har målat på naglarna lite. vet inte hur det blir ikväll men ska iallafall fixas med alma innan sen fest sen gävle!


39år idag !!

har ätit scones till frukost och sprungit 5,5km. nu ska jag ner och käka tårta och fira mamma!




9 oktober 2010

godmorgon!

vafan vaknar jag nu för ?!?!?! åh. ska vell gå upp och göra frukost åt mamma eftersom hon fyller år idag. eller om hon redan är nere och vaken? nån hör jag iallafall.. sen blir det firaande till henne och sen fest! vi hörs lateroooo. pussss


pusspuss jag lovar jag ringer diiiig

gokväll.

drog och mötte upp adi och alma och cyklade mot bion, tror ni att det var nån bio då? nej.
så vi drog till donken, förvånande ? nej. sen till jernvallen där det var innebandy och huuuur mycket folk som helst, helt sjukt! sen hem till alma och hade askul och satt och kollade på en massa sjuka videos, haha.

knäppte inga bilder heller.. måste verkligen bli bättre på det..


gaaaaaaaaaammal bild!

just ja..

köpte ju den här när vi var i sundsvall, hade inte bytt smycke på typ 2år, haha så kände att det var dax att byta kanske!


dell

är ensam hemma och sitter i köket med nya datorn, älskar den! perfekt storlek också. ska sitta här ett tag till sen blir det att trampa ner till stan för att gå på bio, kanske skulle med fler folk, det visar sig.
puss










lite klassbilder ! =)










nu har jag fixat webben! tjoho

 


biomys !

halv8 ikväll blir det bio med alma. himlen är oskyldigt blå ska vi se, den enda som går typ så därför går vi den, haha. hoppas den är bra iallafall!

http://www.bio-rama.se/bilder/himlenaroskyldigtbla.jpg


freeeeeeeedag

tjotjooo.

sista lektionen var vi på en mässa i göranssonska och vi gick och tog en maaaassa godis som fanns där, hehe. sen följde jag med mamma till lite affärer osv. och nu sitter jag och leker lite med nya datorn, hihi älskar den. hoppas den håller sig bra nu då..!

kanske ska på bio ikväll med alma men vi får se hur det blir med det.!
lateroo

hahhah tänkte kadda upp en bild men har ju inte en enda på den här datorn och vet inte hur man sätter på webben heller. synd =)

hp10

VI HAT FÅTT VÅRA DATORER I SKOLA NU !!!! WOHOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

sundsvall

hellu!

var som sagt i sundsvall med klassen +smhp. gick först runt på stan i sundsvall sen åkte vi till birsta och gick runt där lite. de enda ''jobb'' vi fick göra var att vi fick en uppgirft att skriva en liten uppgirft om några saker, hemma. så vi fick gå runt där fritt som vi vela. åkte hem en och en halv timme tidigare för alla var uttråkade haha. kom hem runt 8 tror jag och slängde mig i sängen, hade gått heeeeeela dagen.

idag imorse fick vi lite sovmorgon men den tog inte jag vara på inte, drog upp i samma tid och sprang 5km på crossen sen skjutsade mamma mig till skolan.

när jag kom hem så somnade jag typ i soffan men sen mötte jag upp alma vid ica så vi stog där och sålde våra sista kakburkar sen hade vi en stenhård träning, är helt dödddddddddd!


jag lever

NU funkar internet, äntligen. bloggar snart!

trying to get to you

tjohejsan!

mamma skjutsa mig till ica och tog ut pengar sen gick jag en prommis hem, sen ut med kakorna och den där gubben var äntligen hemma !! har varit hemma hos han fem gånger nu, haha. och nu sitter jag och målar naglarna, lila såklart!


morfars

hejsan!

på vägen hem från skolan mötte jag mamma och stefan men dom vände hemmåt och hämtade mig så drog vi till stan och fikade, eller jag fikade bara en cola lighttttt =) men nu är jag hemma och sitter och mumsar på morfars kexchoklad, SÅ jävla goda, helt sjukt! funderar på att ut och sprunga 5km till så har jag sprungit 1 mil, men har ju iof. haft gympa idag så är rätt slut i kroppen..


5 oktober !

godmorgon!

har igentligen sovmorgon idag men gick upp i vanlig tid, som jag sa. och sprang 5km! har nyss gjort mig klar och har käkar havregrynsgröt och en vitamin tablett, typ whats happening ?! haha.. ska snart rulla iväg mot skolan och ha spanska sen hål i tusen år och sen idrott thhhheeen we slutar! hörs då




gn

goodevening ppl!

ligger hemma i sängen och mumsar på lite kexchoklad som jag köpte av... mig själv. hehe. träningen gick toppen! börjar halv 10 i morgon men ska upp i vanlig tid och springa tror jag.. ett tag för kanske ett år sen tränade jag alltid innan skolan och efter skolan, haha hur orkade jag ?!

jaja nu ska jag mumsa vidare medans jag kollar på smala modeller på tvn, känns skit bra! haha
godnatt ♥



ge mig ?! provade dom i valbo igåååååår ♥

4 oktober

hey!
skolan gick snabbt. var nyss ute med dom sista kakorna men det är en gubbe som jag har plingat på hos TRE gånger nu och han är aldrig hemma, sjukt irriterande, ja! ska snart ner och ta nånting att äta och sen ikväll blir det träning för fulla muggar! ehe..




hatar när det inte går att ladda upp bilder !!!!

gokvälllller.
har duschat och kollat på tv, eller jag gör det fortfarande och ligger i sängen. börjar hlav9 i morgon så liiiiite sovmorgon får man ju, hehe.

godnatt ♥


bilder från igår


samim alma rodi alex jag & jossan!


bästavän rodi & alex

shopppiiiing




ahahah fyfan va ful den ser ut men den är mycket finare irl! oversize tröja och en liten kortare modell, hahaha fyfan va fult.



söndag ones again

tjohejsan!

igår drog jag till sandviken och sen kom alma hem till mig och vi drog på fest i bj, mötte upp arnold och rodi och även en massa söta klasskompisar, hehe och drog till lägenheten där det var en massa folk. var lite trök i början men när alla blev fulla blev det kul! haha. sen drog jag och alma hem till mig och sov här.

imorse sov jag uuuut länge, skönt som fan! sen frukost och fix sen drog jag alma och mamma till valbo och käka och titta i affärer =)

när vi kom hem drog jag och mamma ut på en powewalk/ lite jogging. har precis varit ute med kakorna för andra gången men dom är ju aldirg hemma, damp!



jag och bästavän igår!

2 oktober

godmorgon.
har precis käkat lite äggröra till frulle och nu ligger jag i sängen igen. funderar på om jag ska ut på en powerwalk eller om jag ska träna på wii istället? orkar igentligen inget av de, men de är ett måste! sen ska jag åka till sandviken och vara med alma =)

vi hörs senare! puspuss


min älskling
vad har hänt med ditt vackra ansikte ?! ska du spela in en ny film och spela tomten eller whats the deal? raka dig förfan robert !!!!!!! :(






fredagsmyyyyyys






dagens otroliga tråkiga outfit + mongoansikte


igår




första oktober

heysan!

kl 12 kom magda till skolan och vi gick och käka och visa runt lite i skolan. sen gick vi till stan och fikade lite på lasses. satt och snackade i 2 timmar och fikade, haha tills vi giiiiiiick hem, eller till sjukhuset sen gick vi till alma och hämtade kakburkarna som har kommit och stefan kom och så åkte vi och gav ut några sen hem till mig. tråka lite sen drog vi hem till henne och snackade lite. sen var det dax att åka hem sen till träningen.
vi hade ingen tränare och vi var 4 st. som tränade, kulkul.. näee..

idag var det riktigt segt i skolan. fick tillbaka våra matteprov och jag fick MVG !!!!!!!!!! woho fan va glad jag blev alltså!
och så hade vi klassfoto och fotografen var helt körd i huvuvdet, skit otrevlig och sa till oss vissa att dom inte såg riktigt klok ut och att dom såg tjock ut i den tröjan osvosv.. så vi gick och snackade med han sen med våran mentor, helt körd var han!

nu är jag ialla fall hemma och är sjukt trött!






RSS 2.0