1,5 mil pw + gym

filmen igår var en stor besvikelse ! sämsta slutet och inte alls sååå läskig som vi trott.. drog hem till mig i Sandviken efteråt och käkade onyttigt och sen sov!

imorse drog vi ut på Powerwalk runt
heeela Sandviken och in på alla affärer och letade efter polis leksaker men hitta ingenting.. så vi gick vidare hem till mig och käka frukost ( kl halv2 ) hehe

sen drog vi till gymmet. jag körde styrka i 40min och sen 20 min på crossen. gick ganska bra för att bara ha frukost i magen och vara helt ottagad!

nuuuu sitter vi hos Alma och dricker prottedrink i våra OnePieces :)


50 cent video

KOLLA på videon. ta er tid och KOLLA. på förbandet. känslan går inte att förklara. fyfan va lycklig man var haha VÄRLDENS bästa låt. kunna inte börja bättre





söndags bio

IDAG så har jag och alma vart på stan och tittat lite. har käkat tacos och just nu ligger vi i godis-koma i soffan haha. ikväll ska vi gå på bio- Paranormal Activity 3, we gonna diiiiiiiiiiie .. hörs latero ! 


en riktig dator- 50cent dagen

sitter vid en riktig dator nu så nu ska jag blogga om 50 cent dagen !!!

det började med att jag drog till gävle för att vänta på att posten skulle komma med min klänning, väntade 3, TRE timmar på posten och STRESSA ihjäl mig. sen tog jag bussen fort som fasen hem til sandviken hem till alma och fixade oss. sen drog vi hem till frida och förfestade lite innan vi drog mot göransosn arena!

där sprang vi runt och yra vilken kö vi skulle till men kom in iaf tillslut, slapp kön, hihi. lämnade in våra jackor och gick mot scenen, stog LÄNGST fram, förbanden var GRYMMA. när 50cent kom ut var det GRYMT! HELT STÖRT !!!!!!!!!!!!!!! alla som skriver att det sög lär fan vara dom TRÅKIGASTE människorna i världen!!! allvarligt. hoppade, skrek, dansa, sjöng, SLOGS, bråttades hahah gud.

när konsertn var slut stog vi kvar en stund. sen såg vi bandet till 50cent och sprang till dom och knäppte kort och stog och snackade med dom (på engelska dårå) haha sen tog dom med oss backstage. till deras Lounge (?) där en av G- UNIT (!!!!!!) var, plus en bloggerska DANI satt utanför. 

vi satt där inne med dom och snacka innan dom började gå utåt och skule till STHLM, vi tog med dom brevid bilen och var SÅHÄR nära att åka med till sthlm till deras hotell, HELT STÖRT . jag var LÄTT på, helt gaaaaaaalet. alma fick en keps, jag fick handduk och vattenflaska hhihihi 

lätt bästa kvällen i mitt liv. kan inte ens förklara. ni kommer aldrig fatta. SICKT! 




























söndag 30 oktober

godmorgon dudes!
ligger i sängen breve en sovande alma. hon kom igår när jag jobbade för att sova hos mig för jag är ensam hemma här i Gävle hihi. så vi åkte hem efter jobbet mitt och kollade på tv och käkade lite onyttiga grejjer vi kunna hitta i köket hihi =)

idag tänkte jag dra ner på stan och köpa de sista till halloween kläderna som jag ska ha på onsdag så jag har det gjort, sen ikväll blir det bio, Paranornaly Acticity 3 uuuhu........


powerwalkis

drog ut på promenad för att ta bort lite överskottsenergi !! helt hypad sen inatt och knappt sovit något!

så blev en Powerwalk i 70 min. sitter och äter en smoothie nu och ska strax packa och åka till Gävle och jobba!

hinner tyvärr inte blogga med bilder osv från igår; kommer sen !!!


smoothie

äntligen har vi köpt en riktig mixer så jag kan göra mina underbara protein
smoothies lättare !!


50 CENT MOTHERFUCKERS

HELT STÖRD KVÄLL SKA TA EN VÄLBEHÖVD DUSCH NU SEN SKA NI FÅ HÖRA !!!!!!!


fredag morgon

godmorgon hörrni!
vaknade för en timme sen ungefär och tänkte dra ut på en prommis men kände på en gång hur utslitna mina leder, ljumskar och knän kändes .. tränat varenda dag den här veckan och sprungit.. inte bra. PLUS dum som man är så tränade jag rumpa/ lår igår så har världens träningsvärk, och jag som ska gå i klackskor i kväll haha!

sitter och dricker lite kaffe nu innan dagen börjar stressa ..


godnatt hörrni! ni är bäst

Tumblr_lqlkx3kkxn1qkk3fso1_500_large

med en tår i ögat ställer jag basket skorna på hyllan..

nu är jag depp. mitt lag, min andra familj, dem enda som vet hur det är ute på plan, dem jag delade ett intresse med, är nu splittrat. det finns inget basketlag längre. idag blev det officiellt. kommer aldrig få faoula igen, aldrig sätta en straff få höra hur bollen går rakt ner i korgen och snärtar till i nätet, få vinna en match och få det där adrenalinet tillsammans.. 

nu ligger jag i sängen och kollar på tv och deppar sjukt mycket tillsammans med melon. vi hörs i morgon istället. peace












så jäkla glada tjejer efter vinst i Göteborg Basketfestival. ♥

alanya- part 3


































full rulle hela dagen

tjohejsan!
började kl9 idag och slutade 10, SKÖNT! så nu har jag LOOOOOOV!!!!!!!! fyfan va härligt !! klar med hela skiten med affärsplanen så i morgon fick vi ledigt, underbart! drog hem efter skolan och åkte till valbo med mamma, fyndade en del, ÄNTLIGEN en klänning till halloween !!! 

kom hem och käka sallad med mamma sen åkte jag iväg till gymmet. blev jääkligt slappt. gymmat varenda dag den här veckan så är rätt öm i kroppen.. och segt på bandet gick det också, fick skavsår av nya skorna haha problem jag har .. 

är hemma nu ialla fall och sitter och käkar lite. har visst basket träning snart också så bara att ladda om då, så att säga !




det är inte kul längre

nolifern som loggar in på min facebook och ändrat lösenord och faceraper mig kan ju skaffa sig ett liv och låta mitt vara !

Believe in yourself





kvällsmellis efter gym

hemma efter en sväng på gymmet och en sväng i solariumet! stannade på ica på vägen hem och köpte melon och lite Blandade Naturella nötter. 

sitter just nu och mumsar på detta blåbärs yoghurt med lite havregryn och nötter + melonbitar framför Grey's! underbart gott och Nyttigt!




ny sportbh + tröja

JUST DO IT!
fina bilder med dubbelhaka och allt, JAG BJUDER! för just nu är jag HAPPYYYYYYY och ingen ska få förstöra det för mig nu, inte ens en dubbelhaka, de är sött säger vi nu! PEACE OUT MÄNNISKOR SES I SVETTEN PÅ GYMMET




löpning -check! nu- gym

hejhej!
kom hem från valbo och drog på mig löparkläderna och det blev en lätt jogg i skogen igenom 8,4 km. gick väldigt segt idag, kändes som om jag stog och trampa på ett löpband i gymmet, kom lixom ingenvart men riktigt skönt när det är över !!

har precis druckit min protte och ska snart cykla ner till gymmet, och efter det ska jag sola! har flagna bort aaaall min färg så ser ut som en prickekorv ju.. 


Valbo

slutade jättetidigt så drog till Valbo själv en snabbis, shoppat lite träningskläder och kollat lite på nya träningsskor, mina börjar bli lite utslitna hehe!

sitter och väntar på bussen som förhoppningsvis kommer snart.. sen hade jag tänkt att åka och gymma! blir ju taggad utav nya grejjer ju.. :)


onsdag 26/10

Godmorgon! gick upp tidigare för att jag trodde jag skulle gå till skolan och när jag skulle börja gå så kommer mamma och säger att hon kan skjutsa mig .. schysst kunna hon inte säga det lite tidigare så jag kunnat sova längre ?!

haha sitter i alla fall och väntar på att tiden ska gå .. målar naglarna osv. hehe.


me today







hemma

Hello!
cyklade iväg till gymmet med alma och körde lite, var ganska mycket folk på gymmet idag så gymmade inte så super länge. 

sitter och kollar på Desperate Housewifes just nu och ska strax sooova. vi hörs i morgon, godnatt fina ni ♥


tummen upp för att jag gymmade fast jag var oerhört trött och gymmet gick dåligt, allt är bättre än inget ! 


maskeradkläder ??

varit i gävle och i Valbo med Alma Lisa och elle, vart på jakt efter maskeradkläder = omöjligt.. men nu vet jag ialla fall vad jag ska vara!

sitter och käkar nu och ska strax till gymmet ! hörs sen. peace


and off to school


sova kan man göra när man är död

ute och powerwalkar , Avicii i öronen ! bra start på en dag som kommer bli bra !!


frågor











- först och främst tacktack så mycket !! men va inte anonyyyym!! mycket roligare och veta vilka ni är ju..

OCH om ni undrar över någonting så har jag en KATEGORI som heter TRÄNING & HÄLSA och en annan som heter SVAR PÅ TAL- där tror jag faktiskt jag redan har svarat på era frågor som ni nu har frågat mig. om det är något ni undrar över så kolla runt lite där, och hittar ni inte det så DÅ kan ni fråga.. lite jobbigt att skriva samma sak hela tiden för det blir en del att skriva :) 

- Jag dricker WHEY COMPLETE direkt efter min träning och dom finns att köpa på Proteinbutiken i Gävle !



och för att sumera lite över era frågor osv. så kan jag säga att jag visste NADA när jag började träna.. kalorier vad är det? smakar det choklad ??? kolhydrater ? protein ? intervall träning ? kondition = NOLL. jag började på botten. visste ingenting. började gå ut och gå, börja jogga lite, börja springa lite, börja gymma lite osvosv. jag GOOGLADE som FAN kan jag säga er. läste hur många bloggar som helst gjorde jag också. käkade jääättedåligt när jag ''började'' tyckte svällt var enda utvägen men ICKE då! svält er aldrig, ni går bara upp det dubbla förr eller senare när ni börjar äta igen, annars dör ni ju. 

Där har ni en gammal ''svar på tal'' lite hur jag började osv. dock lite gammalt så de är lite annorlunda nu, men på ett ungefär! kika runt lite ! -- > http://jjuliasandin.blogg.se/2011/january/kommentar.html


<-- 2011.               2009 -->

galen springtur

drog som sagt på möte efter skolan, gick ganska snabbt så gick en runda på stan innan jag tog bussen hem till pappa istället och provade min klänning som jag beställt från Nelly, den var tyvärr för stor så fick beställa en ny :( haha jobbigt! men den hinner komma tills fredag ialla fall! :) sen kom mamma och hämtade mig så åkte vi hem till sandviken!

väl hemma så slängde jag i mig havregrynsgröt och drog ut på en springtur i mörkret, till och med reflex-väst hade jag på mig! haha. spelade Avicii- Levels på högsta volym heela springturen, FYFAN vilken KICK alltså, benen flöög fram !!! helt galet !! 

kom hem och såg att jag ''bara'' sprungit 5,5 km... sååå drog ut igen :P heheh.. sprang till ica och köpte lite grejjer sen hem igen, det blev 7,3 km löpning sen gick jag ju hem från ica med grejjerna + ca 1,5 km! plus att jag gick till skolan idag också 6 km! hihi.. räknat ut att allt jag tränat idag brännde 1000 kcal, nästan precis! 

NU ligger jag nyduschad DÖD i sängen och äter mitt protein FLUFF som vart en stund i frysen medans jag duschade, såå gooottt !!! och super nyttigt!!! måste plugga lite psykologi nu också... buhu. 




måndag

ny vecka, nya tag!
NU KÖÖÖÖÖR VI 

Tumblr_lhck1wi8mt1qcxotso1_500_large

24 oktober

goodmorning!
shit va jag suger på att blogga på helger alltså haha. men igår missade jag bussen hem så fick vänta en timme, som tur var så kom ellenpellen och också skulle åka buss så vi satt och snackade massor! när jag kom hem gjorde jag homemade proteinpannkakor, haha hitta på receptet helt själv, inte som vanliga pannkakor men helt okej! 

sen typ gjorde jag ingenting, fick massage hihi och sen snacka i telefon med alma inna jag gick och la mig. 
Imorse var jag tvungen att gå till skolan, typ 6 km. skönt. och nu sitter vi och jobbar på vår affärsplan för CHIC UF! 

vi har resurs vecka den här veckan så vi jobbar BARA med UF hela veckan, super skönt. får gå lite som vi vill ungefär! 

efter skolan ska jag till gävle på möte sen åker jag med mamma hem och då ska jag träna !!! 


helgen

sorry men mitt internet har inte funkat och jag har haft fullt upp..

igår började jag morgonen med en lång promenad, sen följde jag med mamma och kollade på syrrans innebandymatch. sen skjutsade mamma mig och Alma till rese så tog vi bussen till Gävle för att sedan gå på Hockey match - Brynäs.

efter den drog vi hem till mig en snabbis sen ner på stan och väntade på almas buss till Sandviken, och
medans träffade vi en kompis ..

när hon drog hem drog jag också hem och sov. Idag jobbar jag och slutar 17:30 .. då ska jag hem till Sandviken så vi hörs då istället ! possss

snacka om trött tjej bjuder på sig själv ...... P.S jag SKA svara på kommentarerna ni skriver också, dom kommer ikväll !!!


tacosmys

mitt internet funkar inte så mobilbloggar lite snabbt .. sprang i alla fall 8,4 km ~ 621 kcal. sen har jag storstädat hela huset och lagat tacos till när mamma och stefan kom hem från jobbet!

har precis käkat klart och ska dö lite i soffan i min OnePiece, seeeg fredag!!


freeeeedag

hemma från skolan nu! sitter och laddar med lite godsaker och ska ut och springa strax ! hörs efteråt ! posss


home

var bara 2st på träningen.. så vi gjorde lite skjut övningar sen åkte vi hem. ligger i sängn och kollar på Criminal Minds medans jag äter lite kvällsmat. imorgon är det ÄNTLIGEN fredag! fan va skönt !! GODNATT !

Tumblr_li5gmydexk1qzkfbpo1_500_large
weheartit- faaan va gott det här såg ut då !!! haha

promenad- nu basket

blev uttråkad så drog ut på promenad i 45 minuter. har precis käkat lite och ska strax åka iväg på basket träning, det var på tiden ! flera veckor sen sist nu. 


20/10/2011

hejhej!
sålde som sagt i skolan och det gick bra! sen hade vi en låång håltimme, sen matteB. håller äntligen på med någonting jag fattar åtminstonde!! Pythagoras sats. sen rulla hemåt. 

har gjort iordning en smoothie med typ alla bär som finns nästan haha som står i frysen nu och får dra ihop sig lite men ska ner och ta den nu tror jag!












torsdag morgon

godmorgon !

sitter och käkar frukost och ska snart åka iväg till skolan, frost ute idag så betyder att det är kaaallt idag :(

idag ska CHIC UF sälja lite, mellan 9-11 i korridoren mot matsalen på bessemer hittar ni oss !!


älskade säng

aaaoo älskade säng ♥ haha. drog ju som sagt till gymmet, var skit hypad och taggad så trampa iväg i racer fart till gymmet! havregryns gröten gjorde nog susen haha! körde så armarna börja skaka och så lite mage innan jag rulla hemåt igen. 

ligger i sängen nu och håller på med iphonen min, har uppdaterat den så ligger och kollar what's new lixom :) nä hörrni vi hörs i morgon istället!
godnatt !



alanya- part 2


























aaaw min lilla älskade :( ♥
SÅ SÖT!

gym

har energi som FAN!!! så hamnade på gymmet hehe. nu är jag dock död och skakis i armarna så nu ska jag cykla hemåt och SLAPPA !!!


fitness tips

MYSHOWROOM.SE har en flik ''fitnessbloggar'' där det finns super bra och inspirerande bloggar, både killar och tjejer. läser deras bloggar dagligen och får motivation och tips! in och ta en titt vettja !




löpning

gjorde svenska provet och tror det gick hyffsat. HOPPAS på minst G ialla fall, hatar omprov. fick sluta efter de så cyklade hemåt och drog på mig träningskläderna på en gång och drog ut i skogen. 

var några veckor sen sist jag var ute och sprang här i skogen faktiskt, var ju innan turkiet resan, sprungit har jag självklart gjort men inte i spåret här hemma :) dom hade klippt och rensat skogen lite så var lite annorlunda, gick tungt på slutet då jag fick stanna och stretcha ut min ljumske hela tiden, fan va ont den gör !!
kalaset blev på 8,2 km ≈ 608 kcal.

jag undrar en grej, jag har ALLTID en räknare på mig när jag springer så jag vet hur långt, snabbt och hur många kalorier jag bränt, så jag undrar om ni vill att jag ska skriva ut det om ni är intresserade, eller ? 




in school

tjabba ! 

sitter i skolan och har nyss haft prov, gick skit. siter och väntar på nästa prov nu som också kommer gå skit. hejja jullan !!! sen ska jag heeeem och sen till gymmet!! 


80 kr ! CHIC UF

Powerwalk

godmorgon hörrni!

åkte till Alma igår kväll och baka scones och snackade en jäkla massa tjejsnack! sov sedan kvar här också.

ställde klockan på 6 och så har vi varit ute och powerwalkat i 80 minuter, inte illa pinkat. ska fixa mig lite nu innan vi åker vidare till skolan!

ska bara först dricka min prottedrink, aaah så god !!!!


Bli inte glad när en kille jagar er, han jagar bollen också sen sparkar han bort den.


så what we get drunk, so what we smoke weed ?

hallå där!
drog till skolan lite tidigare för alma vela ha sällskap, självklart !! gick till klassrummet där vi skulle ha prov.. TRODDE JAG JA.. men det var nästa vecka det var omprov så mina klassbuddies hade tagit fel på vecka så dom var hemma medans jag fick sitta och jobba själv.. haha jaja. sen hade vi naturvetenskap och kollade på Due Date, helt OK med andra ord ;) 

cyklade hem i regnet men gjorde ett stop på ica och köpte min favorit melon som jag ligger och käkar på. mina häften som jag har prov på i morron ligger också här brevid.. måste bara hitta motivationen nånstans först .. 


ååh måste hinna träna idag också.. men skolan går före... enligt mamma ..

godmorgon

blev ingen prommis, sitter just nu och käkar och pluggar in i det sista ! psykologi prov kl 10 ! ååh vill bara få det gjort nu !


When you have a hard decision to make, flip a coin. Why? Because when that coin is in the air, you suddenly know what you're hoping for.




TJABBBAAAA

Hejsan! Almiiicoo här! Eftersom Julis inte kan blogg så bloggar jag åt henne!
Vad har julia gjort idag tro? Jo hon har gymmat med mig! Vi satt och snacka om godis på gymmet hahah så typiskt oss... Sen så kom det två biffar (en va fett snygg btw) så då blev det pinsamt så vi drog! haha men vi var endå klar satt. :) Sen så tog vi en omväg när vi skulle cykla hem.
'
Just nu skulle jag gissa på att julia sitter och pluggar i sin one piece. Som mig dårå! Eller jag har tagit en paus för att hålla igång julls blogg! ;) haha
'
BTW SÅ ÄR JULIA BÄST SOM HAR KÖPT ONE PIECEN TILL MIG!!! LOVE YOU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TACKIII♥
'
Nej det var allt från mig de, ha det bra fölk!
'
pussen
'
en bild från somras, hahah vilken sjuk kväll det var! :)

pause i pluggandet

åh va jag hatar att plugga ..

idag har jag varit i valbo och kollat lite sen övningskörde jag och mamma till kungsgården och tillbaka, haha jisses säger jag bara! sen har jag varit hemma och pluggat tills jag och alma åkte iväg till gymmet och körde lite mer än en timma, vi var inte så konsentrerade på slutet.. hehe 

men sitter just nu och pluggar lite. har psykologi prov i morgon och två prov på onsdag som jag inte förstår ett dugg av .. men börjar kl10 i morgon så tänkte hinna med en prommis kanske och även lite ''sistaminutenplugg'' OM jag orkar vill säga .. 




kill me

hinner inte blogga.. MÅSTE plugga nu !!!! :(

studiedag

godmorgon !

har studiedag idag så är ledig, uuuuunderbart! har varit ute och gått en timma nu på morgonen och sitter just nu och käkar frukost innan jag ska försöka plugga ...


inspiration

Tumblr_ligzayjdz41qgzz1to1_500_large

Tumblr_lif6v2mxm31qfateqo1_500_141451859_large

2a6t303_large

Tumblr_lhjrl5jua01qafo75o1_500_large

Tumblr_ls1x20qrn11r0n0kro1_500_large

you found me

övningskörde med pappa när han kom hem, först vid högskolan men parkeringen var så gropig så vi åke till valbo på parkeringen där, haha va kuuuul det är att köra !! men svårt också. hehe. sen skjutsade han hem mig till mamma. 

jag tog en prommis hem till alma och hämtade massa grejjer jag glömt där. är hemma och sitter och mumsar på en proteinsmoothie i min OnePiece, haha dom är så fuula !! ser ut som en teletubbies (?)






alanya- part 1

bilderna kommer HELT huller om buller!







'
































lillebror

var ut på promenad i morse ju och på vägen hem så träffa jag Liam som var ute och spelade bandy själv så spelade en liten stund med han innan jag gick hem och käka frukost. har storstädat hela lägenheten också så hoppas pappa märker det och blir glad !!! hhaha. har pluggat lite också men fattar ju inget. har precis lagat mat, kyckling och mirakelnudlarna, lite annorlunda men det går i ! :) 

när pappa slutat jobbet så tänkte vi övningsköra lite för första gången... shiiit haha. med pappas STORA jäkla volvo!! 







proteinbutiken

vilken tur vi hade. dom hade massa rabatter och grejjer så blev super billigt!!

köpte nytt proteinpulver- choklad. som jag VET är supergod!!!! 
mirakelnudlarna- SUPER nyttiga, endast 28 kcal i hela portionen, helt sjukt! 
och sist men inte minst- Red Stack AMP, väärsta fettförbrännaren du kan tänka dig, som ska snart förbjudas i sverige.. och smakprov på SuperCap Extrem som jag fick gratis eftersom dom var slut.. men ska åka dit igen sen och köpa dom när dom fått in dom!






mobilblogg - pw

godmorgon ! är ute och traskar lite i kylan, inte många själar ute nu en söndag morgon, är snart hemma då det blir frukost och gräva ner sig i massa plugg ..





 


minifruktsallad

gokväll mina fina!

kom nyss hem från jobbet, ligger i sängen nu med miniftruktsallad och läser lite bloggar, är skiithungrig men ska strax sova bort hungern haha! kom
på att jag har ätit kycklingsallad 4 gånger på 3 dagar haha ..

godnatt !


work it

hallå där!

sitter på jobbet men passar på att blogga nu medans det är lite lugnt.. jag och Alma drog till stan och shoppade loss på Proteinbutiken, wiiiho!! ni ska få se sen vad jag köpte, super grejjer hörrni, nu jäklar ska fettet brännas !

sen drog hon hem till Sandviken och jag till jobbet, slutar om lite mer än två timmar .. helt slut är jag!


lördagsmorgon

jag och Alma har vart ut på en timmes promenad och nu sitter vi och käkar gofrukost !! jobb kl 1 ...


kör bah !!

efter väldigt mycket om och men och tvekandes och en kaffe så kom jag och Alma ut på en springtur trots allt! och till gymmet och körde lite, lite mör i kroppen sen igår så tog det lugnt! sen springa hem igen och hämta shaken och sen en prommis till Monroes och käka världens godaste sallad !!

sen vart vi så rastlös så vi stressa hem som FAN och sen tog bussen till Gävle och kolla på bio, myyyspyys.

nu är vi hemma hos far min och ska strax sova, imorgon bitti vankas Powerwalk !



 


slutade tidigare !

fick sluta 2 timmar tidigare idag, egentligen 3 timmar men vi var på Dollar och Rusta och letade saker till vårt UF .. cyklade hem till alma och hämtade mina saker sen hemåt och packa om väskan sen hit igen. har suttit ett tag här nu hemma hos henne och försökt pluggat men går inge vidare. hon slutar nu så hon kkommer vell hem strax antar jag! 

då ska vi iväg och träna lite, antagligen som igår, löpning och gymmet ! 

kötta kötta kötta !!






freeeeedag !!

godmorgon !

Alma åkte till skolan för en stund sedan för hon börjar tidigare än mig, själv sitter jag och läser på lite papper som vi har prov på idag, haha jag är verkligen sämst på att plugga, så jäkla tråkigt och värdelöst ju !!


någon vela se min tatuering ;)




hemma i sverige

home and alive, klockan 5 i morse var vi hemma i sandviken. har mobil bloggat men det vill tydligen inte fungera.. 

packade upp väskan och fixade mig sen var det bara att åka till skolan igen och träffa alla saknade !!!! 

efter skolan åkte jag och klipppte mig lite, topparna bara. sen hem och packa om väskan och byta till träningskläder och hem till alma. 

vi drog ut och sprang till gymmet och gymmade och sen sprang till ica och handlade och gjorde världens godaste kycklingsallad med massor av proteiner!! 1 mil blev allt som vi sprang, grymt ju !!!

nu sitter vi i våra fula Onepieces och kollar på tv och snackar igen massa! sover här i natt också :) 


11 oktober- i alanya

hellojsan.

vaknade upp till ännu en mulig dag. vi drog ner till stan och shoppa lite sen så kom solen fram så vi nästan bokstavligen sprang hem och bytte om till bikini och sen ner till straden och fick några timmars solning. sen blev det moln igen. så nu sitter vi på balkongen och chillar lite. 

ikväll är det sista kvällen så efter middagen ska vi ner till stan till en bar som heter BAR-celona och kolla på fotboll, Sverige- Holland. sen har vi ju en hel dag i morgon också så hoppas på soool även om vädret säger att det ska regna!! 



jag prutar och visar på miniräknaren vad ett BRA pris är, hahah! det ända han sa var ''häääääärrreee guuuuuud'' på svenska. men fick priset jag vela ha ialla fall, måste säga att jag är fan GRYM på att pruta haha! 


grattis världens bästa mamma på 40 års dagen!

mamma fyllde år igår och hon ville absolut inte bli firad (därför vi åkte till alanya haha) så vi gjorde inget speciellt, käka ute osv =) 


tattooooooooo

JAG LEVER!

har inte fått lånas syrrans dator bara! idag är det tyvärr dåligt väder ute så jag och mamma gick och tatuerade oss!!!!!! och jag överlevde hahahah! ni får bilder SEN :)

well.. har inte gjort så mycket, solat, badat, gymmat, ätit, SHOPPAT. haha. snart ska vi iväg till nå grottor och kolla eftersom man inte kan sola! hörs sen! 


alanya dag 6

var på marknad i morse. fynda lite! sen soooola hela dagen. kom precis hem från helkropps massage, looovelyyyyyyy

just ja. blev ingen tattoo igår, vi fick inte göra den för vi har halva semesterna kvar så den kan bli infekterad, men nästa onsdag klockan 12 har jag tid! betalad och klar är den!! TAGGAD !!!!!!!!!!





ey miss tattoo girl

nu ska jag och mamma åka iväg och göra någonting jag velat väldigt väldigt länge !!! är sjukt nervös och sitter och trycker i mig choklad.. SHIT

jag har ej tid att blogga

blå himmel, värme, solar, badar, shoppar, gymmar, springer morgonturer längst strandgatan. jag älskar
!!!!!


RSS 2.0