valborg

nu snart drar jag och möter upp alma och fixar det sista sen åker vi mot storvik! tjoho.

ha en rolig kväll för det ska jag ha !! PUSSS






sista april

godmorgon!!
vaknade ganska tidigt så drack lite kaffe och drog ut på den vanliga tråkiga rundan här i stensätra på ca 4,5 km. sitter nu och planerar lite till ikväll med elleonora, är astaggad! grilla, spela kubb nyktra vs onyktra haha kommer bli sjukt kul!! fast är lite orolig bara... ska åka moppe till storvik och det har jag aldrig gjort ahahah fast elle möter upp mig i kungsgården så hoppas på att jag hittar dit också då haha!

nu ska jag ner och käka frulle och kanske sola lite om det inte blir allt för molningt! tjing 




fredagsmys...

..själv med protein smoothie och big brother! 






i wanna make you mine dudududdiiiiii




29 april

phuuuuuuu..

HEJSAN! haft ''fullt'' upp idag. skola till klockan 4 sen hem och njuta av lilla solen och käka mat. sen pina i sig det där kaffet och på med springskorna och iväg till gymmet, pumpa lite där sen springa hem igen. nyss kommit hem och kört ännu mer mage (a) hihi taggad till sommaren nu alltså !!!! 

ska hoppa in i duschen och ha hårinpackning och raka mina djungelben och fresha upp mig till i morgon då vi ska till storvik och ha skojj med mina bästaaaaa ♥

PEEEEEACE 

massagetåg yeah


hahhah snygglisa och jag (med ett äpple såklart hahahha)

we love that basketball

är hemma från träningen nu. vi tränade i 2 timmar och vi var bara 4 st som sagt.. hela träningen var en tävling, vi hade massa olika skotttävlingar och springa på tid osvosv. och så fick man olika poäng osv. hela skiten blev oavgjord mellan mig och gladdys haha! medalj fick vi också för att vi kom tvåa i UM! börjar bli en liiiiten samling här hemma nu, hihih .

ligger i sängen nu och dricker en iskall shake, götta. ska snart sova, i morgon är det FREEEEEEEDAG = låååång skoldag...... sen har jag INGA planer till kvällen.. så jag är helt öppen för förslag! :D 




los angeles

mamma kom hem från valbo med en liten pressent till mig enbart för att jag är så duktig i skolan, hihi. där i låg ett linne som jag visade henne förut som jag vela ha hihi. 


tack mamma ♥

skönt




yoghurt med äpplen

hello.

är hemma nu och sitter och kollar på BB och käkar mellis :D 


28 april

godmorgon.

sitter i skolan men är som vanligt klar med datakunskapen efter typ 20 minuter.. värdelös lektion egentligen. idag har jag inte mycket planerat förutom träning ikväll, kaaaanske tar ett gympass innan om jag lyckas smita från mamma, får nämnligen inte träna för henne höhö.. 

nu ska jag fortsätta loda på facebook, hörs! 

H&M // "Breathe me" by Coco S. // LOOKBOOK.nu Sem título | Flickr - Compartilhamento de fotos!
Fa lalala laa life is wonderful Tumblr

kom på att jag ska till turkiet ju, hahah blev sjukt taggad !!!

Big sean ft. Chris Brown - My last


jag har världens finaste bästavän!


volim te ♥

valbo idag igen

hittade lite fint i valbo. skyndade oss hem sen tog stefan bilen till gymmet men jag tog cykeln istället för att värma upp lite. har fortfarande träningsvärk i armarna så kan inte köra så mycket men körde mycket mage och triceps och lite rumpa också. skyndade mig hem och duschade och fixat och donat lite här hemma och nu sitter jag och kollar på Grey's och dricker min Whey pro. 

köpte två vanliga bikini trosor och två par sjukt fina bandeu bh:ar (?) och den ''rosa/oranga'' är sjukt fin, fatta den i en bruuun bränd kropp och ett vitt stort litte över, aaaaaah sommar kom hiiit!!


i heart candy

hejhej. 
fick sluta lite tidigare idag, som jag sa, hihi. så åkte hem och satt i solen med mamma lite innan och åkte iväg och jobba natt. fanns ingen mat färdig och orkade inte laga nån heller så fick bli gröt hehe. och lite nötter, beroendeeeeeeeee så gott !! tar man en är det KÖRT haha så ryker hela påsen.. 

nu väntar jag bara på stefan som kommer hem snart så ska vi åka iväg till valbo, fick sms om att det var 30% på HELA butiken, hitta lite saker där igår så tur att jag inte köpte det dårå för annars hade jag blivit PISS haha. sen kanske det blir gym ikväll, we'll see =) 

ᴇᴛ cᴇᴛᴇᴙᴀ :) iê ✿ Miss. Bellê Mar
Do what makes you happy. Amyca - Hverdag og foto
att jag är godissugen? näää varför tror ni det ?????

fick nyss reda på att..

det är 28 skoldagar kvar.
om 12 skoldagar ska ALLA rester vara klar.
om 8 skoldagar ska ALLA lärare sätta sig och snacka om alla elever.

wohooo snart är det sommarlooooooov ♥

me today




27 april

godmorgon.

sov skitdåligt i natt och kunna inte sova. sitter i skolan nu och fick nyss reda på att vår lärare är i England så håltimme nu så passar på att blogga =) idag är det som sagt en lång dag, slutar halv5 men hoppas på att vi får sluta tidigare hihih. 


dreamyalove Strawberry Ice Cream Recipe
Untitled Untitled

goodnight

tjenixen.
käkat asgid kycklingpaj och degat i soffan, kollade självklart på 90210 !!! ligger just nu och kollar på DHW och ska snart sova, dax för skola i morgon, seeeeegt sjukt lång dag i morgon. 

pusspuss godnatt ♥

Beautiful+disaster+from+hurricane_large

ni missar väl inte...

90210 säsong 3 som ÄNTLIGEN börjar på tv11 idag klockan 8. världens bästa serie, mitt dröm liv ♥ haha. missa inte det hörrni, för det kommer INTE jag! 




dagens typ

älskade keps
I
U





hahah lära bara..

random

hejhej hallå!

wellwell. träningspasset i morse kanske inte var det bästa haha. sket i mamma och drog ut själv, sprang till gymmet och körde litegranna där, hade sån jävla träningsvärk ju så kunna inte köra på, och så kom det massa människor och då var det inge kul längre haha och hungrig var jag också. så lunka hemmåt och käka frukost och duschade. 

jag och mamma drog till valbo, provade tusen saker och hittade mycket fint men ändå så njaaaae. handlade ingenting men käka lunch på Ikea. är hemma nu och ska käka vindruvor och kolla på gårdagens BB. 


26 april 2011

godmorgon. hur mår ni? jag mår kanonens! en gryym träningsvärk i armarna och lite i magen bara :D 

jag är påklädd och redo för en springtur med mamma men hon har inte vaknat än så måste vänta på henne, skandal att tonårsdottern är vaken tidigare än mamman, hahha! nä men vi hade tänkt göra samma sak som jag gjorde igår, springa till sjukhuset och gymma sen springa hem igen. fast vet inte om det blir så mycket gym för mig eftersom jag har sån träningsvärk, och jag kan ju inte köra ben heller för då orkar jaginte springa hem, hahah vi får se hur jag gör! 

sen hade vi tänkt åka till valbo, bara jag och mamma hemma så det är riktigt skönt! 




det är den där som jag ÄLSKAR, så grym är den, tränar magen och även lite armar tror jag?

sixteen and pregnant

hej allihopa.

på träningen körde vi mycket teori och övade bara zon försvar/anfall, personligen tycker jag det är mycket roligare med man mot man, menmen =) 

har precis duschat och ska kolla på avsnitt som jag missat av Big Brother sen sova, ledig i morgon också hihi sweeeet !

godnatt ♥


blev gravid i Norrköping också! hahahhahaha

så här såg jag ut på kvällen i nk




norrköping del 2












stek julia

stekt sen halv 11 i morse, förutom en mat paus då. 35 grader i solen och vindstilla, trodde jag skulle brinna upp där ett tag haha! precis gjort tonfisksallad till hela familjen så väntar på att dem ska komma hem så ska vi äta, sen sticker jag iväg på basketträning! pusss

the naked truth, haha !





25 april

GODMORGOON !

vaknade halv 8 och drog upp och satt på mig springkläder och laddade med kaffe och en supercap sen sprang jag iväg till sjukhuset där mamma och stefan jobbar så släppte mamma in mig i gymmet deras så körde jag armar/axlar och mage.

och fyfan va kul det är att se. det där gymmet var typ det första gymmet jag gymmade på för ca 1 år sen och nu märker jag hur mycket mer starkare jag har blivit, jag är inte stark, men jag har blivit starkARE, sjukt kul var det, så sprang runt där själv och provade alla maskiner. sen satt jag ute en stund med mamma och stefan sen var det dax att springa hemmåt. 

så har sprungit 5 km + gym. och när jag kom hem så körde jag ännu mer mage med maskinen vi har hemma, ÄLSKAR den !! 

hahha är SJUKT taggad och armarna bara skakar för jag har kört så hårt, IIIH. nu ska jag äta havregrynsgröt och min proteinshake och sätta på mig min nya grymma bikini och STEKA för fyfan va FINT väder det är ute !! 

PEACE NI ÄR BÄST !!!!! ♥




om ni bara fattar hur sluuuut jag är





bloggar strax, ska bara äta frulle !

news in


HITTADE PERFEKTA KEPSEN, PRECIS SÅN SOM JAG VELA HA !!!!!!!!!! gissa om jag blev glad ???






linne/klänning

norrköping del 1












24 apriiiiiiiiil

HEJSAAAAAN !!

kom hem runt 4 idag men sola lite innan jag dog i soffan haha! har käkat grillat och varit ut på promenad och ligger och kollar på Big Brother nu och käkar lite vindruvor. 

helgen har vart grym! shopping och konsert osvosv. jag alma ajla adi och azur bodde i en lägenhet/vandrarhem av nå slag, orkar faktikst inte ta allt i detalj, bilderna får prata lite för sig själva :) 

BILDER KOMMER SENARE !

norrköping

hello!

käka grillat och sen tog jag mamma och stefan en promenad hem till alma så nu sitter jag här och vi håller på och bestämmer lite olika outfits till i morgon. sover här i natt med alma och ajla sen åker vi, adi azur och almas syster ner till norrköping med tåget och går på stan hela dagen sen på en konsert och så bor vi någon lägenhet, fett skojj!! sen tar vi tåget hem till viken på söndag. 

så vi hörs på söndag kväll med massor av bilder!! ha en grym helg för det ska jag! PUSSSS

enbart till alma



svarta jeansen till klänningen också, den är ganska kort... 

SILVER SMYCKEN ELLER GULD ?!?!?

min outfit idag

jag älskar solen av hela mitt ♥





nu: måla om naglarna skriiik rosa !!!!!

påsk 2011








22 april

hihi hejhej!! UNDERBART väder!

imorse tog jag mig ut på en spring/gå tur, 7km sen hem och käka frukost då jag höll på att dö hhöhö. fick påskägg och gjorde en hemmagjord hårinpackning som blev katastrof så duscha och satt på mig bikinin och har suttit ute i solen ända tills nu, i ca 6 timmar! 

har käkat påskmat också, muuuuums. nu är jag inne och ska packa för i morgonbitti halv 5 bär det av till norrköping med massa galna bosnier på nån konstert höhö samt shopping också, såklart!!! hihihihi

ännu mer trosor + världens godaste godis !!!



banan + äggulor, hahhaha DONT do it!!!

god natt

hello.

drog ut på en springtur meeeeeen fick så JÄVLA ont i magen när jag sprang, kändes som om det stack tusen knivar i magen på mig så jag gick istället, så jag tänkte om jag lika gärna ska gå kunna jag ju gå hem och häämta mina Easytone's, så gick hem igen sen ut igen men fick även spring lite för att hinna hem innan basketträningen började. men blev nästan 8 km powerwalk åtminstonde ! =) 

men det var bara några på träningen eftersom vi inte hade nån tränare och det är påsk så vi snacka bara lite och lattja och fläta varandras hår haha. 
nu sitter jag bänkad framför teven men ska snart sova, imorgon är en ny dag! 

godnatt på er !


MÅÅÅSTE hitta en sån här keps, nån som har en som jag kan få/ köpa ????????

home

blev en stund på stan och hundra mataffärer typ haha. men hitta ialla fall lite trosor och mascara och ansiktskräm. väntar på att maten ska bli klar för nu är jag HUNGRIIIG hihi. HÖRS SOOOOOON !

21 april = löööön

godmorgon. 

tog sovmorgon idag tills tränaren ringde och väckte mig halv 10 haha! har inte gjort mycket sen dess heller, laddat på ipoden med ny musik och städat lite bara. ska fixa mig lite smått och följa med mamma ner till stan och handla in trosor, haha jag har INGA trosor kvar!! skulle egentligen in till gävle och handla med pappa men självklart slapp han undan det, någon som är förvånad ? nä inte jag heller. 

ska ta en välbehövd dusch nu och sen in mot stan, kanske en liten prommis innan om jag hinner. puss


där är min tros/bikini/bh hög med sånt som jag inte kan ha, ni såg ju hur byxorna satt på mig så ni kan ju tänka er hur trosorna sitter, hahah. hoppas ni antecknar !!

jag och lisafisa på bilden

gokväll.

ligger och gör absolut ingenting, läser på facebook att typ ALLA grillar, haha alla blir som grillgalningar när det blir vår, min tur är på fredag!! skojj.

jaaa men dåså. då har en dag till på lovet gått, snart sitter man vell i skolan igen, nerå nu ska vi inte vara sånna.. hihi

godnatt istället så hörs vi imorgon!


stek i skolan är det ända rätta

glassigt

drog på mig mina Easytone's och gick på en promenad till stan med alma och pratade occh kollade på folk. sedan en promenad hem igen, cirkus 1 mil. har precis gjort mat också, omelett! =) 




oooh nooooooo


mina favvo byxor från sommarn 09 är waaay to big... 






så  mina föredetta ''tajta'' byxor får från och med idag bli mina nya baggy jeans :D

garderobs rensning

ska slängas/ges bort.



sprungit & käkat frukost och städat garderoben. TRÅÅÅK

20 april

godmorgon.
vaknade tidigt som vanligt. ska klä på mig springkläderna och dra ut på en runda, eller försöööka ialla fall. är sjukligt trött. vi hörs igen när jag kommer hem istället! puss
Tumblr_ljkeo4zsvi1qijf13o1_500_large

i'm not superwomen

jag kan inte göra allt. jag klarar inte allt. jag kan inte allt jag kan inte få alla rätt på allting jag kan inte få MVG i alla ämnen jag kan inte springa 1 mil. jag kan inte göra alla nöjda och glada, jag kan inte hjälpa alla. men jag är jag och jag vet att jag klarar en sak och det är att göra mitt bästa och det är det som räknas. även om det inte alltid räcker till. 

i'm not perfect but who is ?

Tumblr_ljlrx6pru31qbwi85o1_500_large

kära gamla 9c

ååh.. har en sån saknad och hatar att ligga och grubbla på saker på kvällarna. ikväll är det ingen mindre än 9C som är saknade så det gör ont i magen. lära till och med göra en  playlist med alla ''våra'' låtar eller låtar som jag tycker påminner om er, ÅH GAMLA TIDER KOM TILLBAKA '' 9c '' <---












hungriga läsare varnas !!

.. hahah. är hemma i sandviken nu ialla fall! godnatt











kalas outfit






breakfast




19 april

morgonlöpning avklarad. nu frukost i solen sen fix och in till gävle och fira lillebror som blir 8 år idag den lillskiten! pusss

mobilbilder

har varit och handlat med mamma och varit ut på promenad. ska avsluta kvällen nu med tv och jordgubbar! vi  hörs i morgon dudes! PEACE








man känner verkligen hur Easytone's tränar rumpan och låren!

mörkrosa, skrikrosa eller babyrosa

... DET är frågan....


bränd och glad =)




en dag i solen

prick klockan 12 försvann alla moln och det blev klarblå himmel. solat i några timmar vilken resulterar BRÄND i ansiktet, haha men fan va jag saknat att känna att man har bränt sig hihi. låter bilderna tala för sig själv istället! ;










18 april

godmorgon!

har varit ute på en springtur som gick helt OK, var ganska slö i kroppen sen igår och hade ju inte ätit någon frulle innan så var ganska seg. har kört styrka/ yoga här hemma och duschat och käkat frukost. 

tänkte sola lite men det är ju så mycket moln på himlen och så blåser det.. buhu äntligen när man är HELT ledig så är det ingen sol :( ingen träning ikväll har vi heller pga. lan i hallen.. 


grattis pappa !!!




um i ockelbo 2011

HEJSAN !

ååh äntligen funkar internet jäkla skit saker! 

ialla fall. åkte som sagt till Ockelbo och hade Basket UM, var bara 2 matcher för oss eftersom det knappt finns nå 94-lag längre. mötte Falun i första matchen och vann den, sen fleera timmar senare var det dax för Borlänge oooch vi förlora den. så andra plats blev det ialla fall! 

åkte hem helt död och satt i solen en listen stund och käkade osv. har precis duschat och ska läsa igenom massa bloggar sen få massage av stefan och sen kolla på Big Brother en stund :D 


17 april

godmorgon. 

igår vela inte internet sammarbeta alls.. men jag var ute och gick innan frukost sen låg jag i bikini och solade och stekte som fan ända tills klockan blev 2 då jag lära åka mot gävle för jobb! 

sitter hemma hos pappa nu och ska snart åka in till sandviken och sen vidare mot ockelbo för Basket UM hela dagen, är sjukt trött och inte alls taggad... haha. men vi hörs ikväll istället! 

puss

motivation x 1000




får rysningar i kroppen och blir astaggad på att ut och spring eller ut på basketplan och kötta !!!!!!

fan vilken snygg frisyr !!!!!!

Tumblr_ljpdh41q7n1qgzz1to1_400_large
weheartit

allt är bättre än inget, kom ihåg det!!

som en säckpotatis drog jag ut på en springtur och efter 1 km dog mp3, yey kan det bli bättre ?! JA! orkade mer än vad jag trode jag skulle orka idag, blev mellan 6-7 km. vet inte riktigt hur lång den sista sträckan är, ska kolla upp det! var nog inte medveten om hur varmt det var ute idag så drog på mig aldeles för mycket kläder, fyfasen va varmt det var haha!

kom hem helt död och körde massa styrka och massa yoga ställningar som jag kommer ihåg från i tisdags, sjukt bra övningar! 

har duschat och sitter död i soffan nu och kollar på Big Brother och ska äta det ni ser på bilden nedan, mumma! annars då? vad händer ikväll ?!


♦ comviq kompis är slut = 0 kr på mobilen.
♦ INGET gott hemma.. 

kan ju inte bli bättre, eller? =)



vaddå är jag beroende av äpplen ?! neeeeee varför tror ni det? =) 
+ hårtbröd med tonfisk, ägg och keso och proteinshaken!

today is a lazy day


lov älskade lov

NU HAR JAG LOOOOOOOOOOV !!!!!!
fan va skönt!! tror det bara var våran klass kvar klockan 4 i heela skolan haha! men äntligen är man hemma och käkar lite mellis. självklart ska det vara strålande sol när man är i skolan men när man kommer hem blir det mulet.. 


springtime






15 april

godmorgon.

är i skolan trots att Sandvik har brunnit.. typ alla sandvikens skolor är inställda men såååklart inte Bessemer.. haha.. har en riktigt lång dag idag, slutar 4 sen är det LOV ! så underbart. 

nu måste jag jobba vidare men något onödigt skit! peace.


idag

hejsan!

Idag har jag vart med bästit nästan hela dagen. efter skolan drog jag hem och hämta lite träningskläader sen hem till alma och vidare till stan. vi gick runt lite i vår lilla lilla stad och satt oss även på Wayne's och käka lite. drog sedan hem till alma och käka frukt och satt och solade på hennes balkong, skit varmt var det!! vår ♥

sedan var det dax för träning och eftersom inte fotbollen har nån träning efter oss så får vi träna hur länge vi vill så idag blev det 2 timmar helt OK träning samt lite styrka här hemma. ligger just nu i sängen och ska hälla i mig min proteinshake sen soooooova, sista dagen i skolan innan loooooooooov !!




14 april

godmorgon.
sitter i skolan, som vanligt haha. var minus grader i morse när jag vaknade så var liiiite kyligt att åka moppe till skolan haha. har precis haft datakunskap men den lektionen är man ju klar med på en kvart, så jävla värdelöst så jag tror jag dööör.. 

efter skolan ska jag vara med alma, vi ska köpa nå gotta och sola och bara vara. hänga på donkään kanske. sen senare ikväll är det träning!

Hörs när vi hörs!


smells like heaven



LÄRA bara köpa den här när jag fick lukta den av louise. fy satan va gott den luktar alltså!! nu ska jag fortsätta titta på Grey's! 
godnatt ♥

svar


- alltså.. ååh jag blir så glad utav sånna här kommentarer. har fått några kommentarer att jag motiverar folk osv. och det är verkligen hur kul som helst att kunna motivera andra människor med träning och hälsa. jag har pratat med mamma om det att jag absolut vill blir någonting sånt när jag blir stor, någon som kan hjälpa, motivera eller påverka människor!

men över till frågan. Jag har hittat några bilder från sommaren 2009, MEN jag vet inte om jag är ''redo'' att lägga ut dem ännu.. vet att jag har förändras sjukt mycket men har svårt att inse det ibland då jag fortfarande ser mig själv som jag ser ut på dem bilderna.. får lixom ont i magen när jag ser dem... men ska försöka fixa några ''Före'' , ''Efter'' bilder! =) 



get pink or die

drog till Willys efter skolan och mötte mamma. handla lite och shoppa loss på Dollar Store, hahah. hemma blev det tonfiskröra á la Julia på macka, ger er receptet senare, muuuuuuuuumms. tänkte träna men näe jag orkade inte. kroppen fick vila idag istället. så tog ett bad och raka benen och skrubba kroppen och smörjde in mig en lotion som luktar såååååååååååå gott !! 

nu måste jag ta tag i matten. har ju prov i morgon som sagt..


13 april

godmorgon.
sitter i skolan just nu och övar lite gamla Nationella prov i engelska. damn va jag hatar prov.
hungirg och träningsverk i ryggen har jag också, lunch efter det här woho! later




my day today




outfit




12 april

åååh underbara väder!!

tog moppen till skolan och gjorde nationella i spanska, hörövning. bara att hoppas på det bästa... sen har vi solat i det underbara vädret!!!!! och haft power yoga på badhuset, hahah kulkul. åkte hem och sola ännu mer sen hem en sväng till mormor och morfar där gammelmormor var och lilla tilde =) 

när jag kom hem drog jag ut och sprang, och precis när jag gick ut så försvann solen och det börja blåsa som fan och det blev dimma, man bah gud bara måååste älska mig... men jag kom hem tillslut ialla fall haha.. har kört styrka och duschat och ska kika lite på tv. pusss =)








2210

godkväll.
käkade kycklingsallad sen gick jag en promenad till träningen med mamma och stefan, träningen gick lite segt var ganska slö.. är hemma och har precis hällt i mig min proteindriiiink. ska snart sova men har sovmorgon till 10 i morgon då jag har spanska nationella, USCH va dåligt det kommer att gå....

godnatt ♥


i miss those days with you








34 skol-dagar kvar..


color my watch


suddigt






a piece of my apple


tog en liten prommis runt stan sen bussen hem sen promenad igen. hemma nu och käkar äpple. ska redigera lite bilder och sedan gå ner och fixa nått att äta! so long

11 april

godmorgon.

sitter i skolan och läraren kom precis in nu.. tråkigt. regnigt veeder ute också. vi hörs mer under dagen sen, puss! 

Tumblr_ljejc4pxkr1qgjvqco1_500_large

godnatt

nu har jag badat och målat naglarna rosa. ligger i sängen och inväntar bigbrother md ett äpple! godnatt 

Tumblr_lj1k6gn3pr1qhmz7po1_500_large

10 april

hello.

jobbade som sagt hela dagen idag, sjukt segt. men hann med halv 6 bussen hem till sandviken ialla fall. har ätit och ska snart gå och bada hade jag tänkt, är sjuuukt trött och har inte fått en enda sovmorgon den här veckan/helgen så får vänta en vecka till, åååh pallar inte. 

skulle egentligen ut och springa men det regnar och känner mig död så sängen lockar mer :D 


skojja bara..

hejsan! kan nog inte vara utan bloggen ändå. loggar in på blogg.se utav en vana, haha!!

men igår efter skolan så gick jag till stan och mötte upp familjen för att gå lite på marknad, blåste som saaaaatan. åkte till valbo en sväng sen hem. käka bakpotatis med ägg & tonfisk röra sen gick jag mot ica och mötte upp alma och ajla sen vidare hem till alma och kollade på film där. tills jag blåste hemmåt. 

imorse ringer pappa halv8 och väcker mig och efter många om och med och skrik och tårar så drog jag ut på en springtur klockan 8 en LÖRDAG morgon för jag var så jääävla arg.. haha sen käka jag frukost och var som sgat tvungen att åka iväg till jobbet och stå nere i en kall källare och sälja hamburgare typ.. när det var världens finaste väder ute, kändes lite. 

är hemma hos pappa nu ialla fall. har käkat lax hemma hos lotta efter jobbet och kollat på reprisen på Du är vad du äter, hahah fett pinsamt. 

ikväll har jag varit och köpt lite frukt och skärt upp en fruktsallad med äpple och spelsin, yeeiy.. ensam hemma. pappa jobbar, tessan ut på krogen, bror hos sin mormor och syrran hemma hos mamma- FAN DÖ JÄVLA LÖRDAG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! måste sova tidigt eftersom jag börjar halv 8 i morgon. fyfan va jag hatar livet just nu.


hoppas ni haft en bättre helg.

9 april blogg paus

så jävla arg och trött. åker och jobbar nu till 4 sen jobbar jag i morron. tar en blogg pause tills vidare.
ha det bra mina läsare ♥ 


jag och min lilla idiot ♥

jordgubbbar

efter en sjuhelvetes träning med till och med tårar innan så är jag äntligen hemma och ny duschad. har inte ens sätt programmet jag var med i, ska ner och kolla på inspelningen nu haha har fått massa sms osv men har fan inte sett skiten :o 

har klunkat i min protein nu och ska äta jordgubbar jag fick av bästis♥
godnatt




in my ear

hello.

nu är jag hemma efter en lång STORMIG väg hem, trode på riktigt att jag skulle blåsa bort alltså. staket, träd och allting har ju blåst ner i sandviken, snart blåser vell hela sandviken bort, hahah! 

ska äta apelsin nu och kolla på gårdagens big brother, laterooo




anna skipper



hahahha för det första, dem är INTE gifta så det är inte hennes ''man'' haha. och cigaretterna gick de ju bra med.. eller ? ;) taggad till ikväll! synd att jag har träning precis då då.. hehe

7 april

godmorgon.

sitter i skolan och har haft datakunskap, en så jävla lätt lektion och den tar slut på 20 minuter, så himla onödig.. men om ca 20 minuter börjar nästa lektion ialla fall.. 

vi hörs mer under dagen sen! 



du är vad du äter i morgon på tv4 Plus

ni missar vell inte Du är vad Du äter i morgon klockan 20:00 på tv4 PLUS. då är nämnligen min familj med, eller rättare sagt min lossas mamma men vi är också med. jag lovar att ni kommer skratta när ni ser det, MISSSA INTE !!


dagens



hahah ser ut som om jag ska börja grina...

chicken

hejhej!

efter skolan kom mamma och hämta mig så åkte vi till hofors för hon skulle köpa nå stolar. när vi kom hem drog jag ut och sprang 4,5 km. gick sådär.. sen på engång gick jag och mamma en liten promenad och mötte stefan sen hem igen. 

vi åkte till monroes och käkade, deras kycklingsallad ♥ sveriges godaste kyckling, jag lovar !! precis när jag kom hem och skulle hoppa in i duschen så ringde alma och sa att hon och ajla skulle komma så fick skynda mig och duscha sen så satt vi och kolla lite priser osv. för vi ska till norrköping kanske, hihi. 




bild från när jag alma och guina gick en lååååång powerwalk! :)

6 april

hejsan.

har håltimme nu fram tills halv 2. har haft någon slags föreläsning i tre timmar nyss och har precis käkat. fiint väder ute ialla fall. slutar halv 5, skit kuuuuuul....... 

Raq5qa_large

svar ang. vikt & träning



- Ja men visst kan jag göra det. för att gå ner i vikt så gjorde jag som alla andra gör när dem vill gå ner i vikt. jag tränar väldigt mycket och äter nyttigt. jag började förra året då mitt nyårslöfte var att gå ner 7 kg men nu har jag totalt gått ner 12 kg. inget jag nämnt i bloggen men ni får ni höra det också! =) 

det är bara att dra ner på godiset och snabbmaten, chokladen är mitt största beroende så det var(är) en utmaning, hehe. men jag undviker vitt bröd, läsk dricker jag ALDRIG och om jag gör det så dricker jag Cola Zero, och pasta har jag försökt att äta så lite som möjligt nu på senare dar. och mackor äter jag väldigt sällan, äter ALLTID havregrynsgröt till frukost, älskar det!! och om jag då äter en macka så äter jag bara mörkt. och ja, jag vet inte vad jag ska skriva. Ät nyttigt och träna, svårare än så är det faktiskt inte. dem 2 första veckorna är dem jobbigaste men står man ut  utan godis i två veckor så minskar suget senare, och det blir mindre jobbigt efter dem veckorna, ha själv diciplin, tro på dig själv!! kör inte med några speciella dieter, hitta en livsstil istället. en diet kan du inte köra med i hela ditt liv, det funkar inte. ät allt med motta, ät lite var tredje timma.

men i början tränade jag mycket, var ute och gick för det mesta och gjorde ett tappert försök att jogga då och då. kan nästan säga att jag svällte mig där ett tag och gick ner några snabba kilon vilket jag ÅNGRAR för jag gick upp dem kilona på en gång, och lite till. så svällt er INTE !!! det går segt och all svett lönar sig tillslut, de lovar jag er.
just nu dricker jag proteindrinkar, men har bara provat det i knappt en vecka. jag dricker det för att jag vill inte bryta ner mina muskler när jag är ute och springer och jag vill få en ''fastare'' kropp, om ni förstår vad jag menar. och en sån dricker jag efter jag har gjort en hård träning, inte om jag bara är ute och går, jag kan ingenting om protein hit och dit så kan tyvärr inte tipsa dig om något men fråga någon som vet och kan, det gjorde jag!
jag kör också med Supercap som jag tar innan jag ska träna som gör att man får en liten extra kick och är liite av en fettförbrännare, också en ny grej jag provar som jag älskar! 
men om du inte vill köra med proteindrinkar så ät proteinrikmat så som ägg, kyckling, keso och kesella är något jag äter mycket utav !

det jag också kan tipsa om är att träna innan frukosten och spring intervaller det är skitbra för fettförbränningen! 

och du skrev att du vela bli mindre runt midjan och benen men tyvärr går det ju inte att punktförbränna så det är bara att träna hela kroppen och variera din träning så minskar du gämt över kroppen, och jag kan säga dig att dina tuttar kommer blir mindre, haha! sorgligt, men sant... =) 

Lycka till !





nighty people

blev en liten powerwalk runt här i stensätra. ligger i sängen nu och kollar på Biggest Loser, snart börjat ett nytt program på kanal 5 om svenskar som åker till Thailand och opererar sig, tycker sånna program är skitroliga hihi. har sovmorgon i morgon också hihi. 

godnatt ♥

Tumblr_l7icp2ljxy1qd5y0no1_500_large

keep you to one

ser ni katten i högra hörnet i fotöljen ? -->

min lilla cp katt!!!! =)

damn you internet !

hejhej.
internet har krånglat hela kvällen igår och fram tills nu typ. 

imorse precis innan jag skulle åka till skolan fick jag sms om att min lektion var inställd. kul. så började klockan 1. kollade lite grann på tv. följde med mamma och handla och skottade undan snö på tomten, vill ha sommar nununu!! sen gjorde jag kycklingsallad till mig och mamma sen skjutsa hon mig till gymmet där vi skulle ha idrott. 

jag elleonora och louise gymmade i ca 1 timme sen gick vi tillbaka till skolan för att ha en lektion, en frustrerande lektion. haha.. nu sitter jag hemma och har käkat ett äppple. tror jag ska ut på en powerwalk och rensa huvudet lite.. we'll see. 

bild på  mig och elle från mässan. ser ut som om jag är 10 år eller något ?! hahahha

in bed

hello!

träningen gick skitbra och var rolig. alla var där så vi körde mycket match och taktik, kulkul. körde en annorlunda skitjobbig Idioten på slutet så då var man död kan jag säga haha. körde lite styrka när jag kom hem och drack protein. 

ligger i sängen nu och ska bara kolla några bloggar sen sova. sovmorgon till halv 10 !! godnatt ♥


ni är bäst ♥

tranin'

åker iväg och tränar! puss

960530-8-1298381138184_large

summer please

turn off the lights turn off the lights
♖to a fucking castle in the clouds♖ release your inhibitions
AM* nautical nonsense

home sweet

nu är jag äntligen hemma! sitter och kollar på tv och käkar en naturdiet och ett äpple, götta! 




4 april

godmorgon.

sitter i skolan. har sjukligt ont i huvudet och känns som om jag har feber.. men pallar inte åka hem heller för då hamnar man så mycket efter i skolan. helt sjukt att man inte kan vara hemma från skolan när man är sjuk för då får man 23458 st. rester... 

vi hörs när jag kommer hem. 

gammal bild..

3 april

hejsan!

nu är jag på bättre humör hehe! idag har jag inte gjort ett enda skit. kollat på tv och har hjälpt mamma måla om några möbler i köket och cyklat till ica och handla lite nödvändiga saker. köpte lite frukt så ska göra en liten fruktsallad strax! 

vi hörs i morgon mina vänner ♥

fruktsalladen jag och tessan gjorde i fredags, sjukt god :D

jag är/har...

trött. ont i huvdet. ont i halsen. hungrig. sur. irriterad. arg på detta väder. äcklig (måste duscha). inte blogg sugen. 

sorry. kanske hörs sen. eller i morgon. peace

shopping

igår efter Söderhamn hann jag ju med en liten sväng på stan. hittade bla. detta nedan =)






2 april

hejhej!
idag har jag ju som sagt jobbat. slutade 4 så åkte hem till sandviken då. sedan skulle mamma och stefan ut och käka så då släppte dom av mig hemma hos alma. vi prata, kolla på film & käka fruktsallad, mys! nu ligger jag hemma i sängen och ska snart sova, är skit trött.


bilder från igår, från Söderhamn! :)












första april !!!

hejhej hallå !

imorse började vi halv 11 så jag hann träna innan skolan också, blev 6km på crossen sen orka jag inge mer hehe. så fixade mig och käka frukost sen skynda iväg till skolan där vi satt oss i bussar och åkte iväg mot söderhamn.

väl där fick vi en fattig kycklingsallad av skolan sen fick vi gå in där på UF Mässan och kolla i 2 och en hlav timma. var väldigt jobbigt... men gick några varv och snodde lite godis, heheh :D sen äääntligen fick vi åka hem. bussen stannade i valbo för min skulla så fick jag ta bussen hem till gävle där hihi. 

stannade på stan i gävle och shoppade loss lite inne på H&M hehe. och nu sitter jag hemma hos pappa och ha precis käkat tacos. 

har ingen dator med mig så sitter vid pappas cp dator och har inga bilder eller någonting.. så mer bloggning blire nog inte. i morgon jobbar jag 7- 16 sen ska jag troligtvis hem till sandviken! så vi får höras då! 

PUSSS

RSS 2.0