FREEEEEEDAG

godmorgon!
vissa av er vaknar upp och är glada över att det är fredag och helg. själv vaknar man upp med ångest och ska på praktik sen direkt till jobbet och sen jobba precis hela helgen..

dricker kaffe nu för att piggna till. lång jobbdag idag! slutar 23:30 på jobbet så får se om det blir nå luckor för bloggen!


TORSDAG

hejsan! praktiken gick bättre idag! fick lära mig kassan också, och även sluta tidigare wiiho! när jag satt mig på cykeln och skulle hem från rese så började det SPÖREGNA, alltså tänk er de värsta, kom hem osminkad och genomblöt. FYFAN va arg jag var, så skrattar mamma åt mig, fyfan va länge sen jag var så jävla arg.

har varit iväg och handlar med mamma och sitter och käkar kvällsmat och läser tidning!


WAKIEWAKIE

70minutera promenad klara! väldigt dimmigt och fuktigt ute idag. nu i med frukosten och trampa mot bussen mot praktiken......


GYM

ja praktiken .. var ju praktiken.. städtant fick jag agera idag... kulkul.... slutade dock tidigare pga att jag skulle ta sprutan. tycker helt seriöst en spruta i armen gör ondare än mina tatueringar och piercingar jag gjort haha!

på gymet körde jag 30min armstyrka och 30min cardio på löpbandet/crossen! satt i omklädningsrummet och försökte finna kraft att cykla hem igen haha!

ligger och kollar på tv och bråkar med min skoldator, vilket skämt. sämsta datorn i världen.



TIDIG PRESSENT

äntligen! nu sticker jag iväg och tränar!


PRAKTIK

godmorgon.
dag för första dagen på nya praktikplatsen, hoppas verkligen det blir kul och att dom inte kör med en bara för att man är praktikant..

måste sluta praktiken tidigare för jag ska ta sista cancer-sprutan idag, tycker sprutor gör mycket ondare än tatueringar och piercingar haha..


TODAYS

efter skolan åkte jag med Elleonora och Erika till Gävle igen, följde med när Elleonora klippte sidecut! är hemma och käkar nu iallafall skithungrig!!


TISDAGSROMENAD

gooooooodmorgon.
varit ute på en 70 minuters promenad och fiiifan va kallt de var ute då, 4grader!!!! har iaf duschat och käkar nu frukost! snart skola ......


BIRTHDAY DRESS

mötte pappa en snabbis som kom med min klänning jag skickat efter. älskar den!!!!!!!! den är till min 18 års dag och jag längtar så!!!! en liten sneakpeak får ni!




MÅNDAG ÅTERIGEN

efter skolan åkte jag till gävle med Elleonora och Erika, gick runt runt i affärer, är helt pank så de var lite tråkigt...
har precis käkat lite och kollar på tv, mammas semester tog slut idag så är ensam hemma mohaha Gud så skönt!


IGÅR

just ja.. igår jobbade jag några timmar på dagen sen satt jag hemma och vänta tills klockan blev typ halv 10 så kom My och överraskade med två grabbar med. kollade på film sen åkte jag hem med dom till mamma i Sandviken och sov där!


SÖNDAG

tillbaka till söndags-ångesten eftersom skolan är igång.. lilla Tilde och Emelie kom förbi och lekte en stund sen har jag inte gjort mycket mer än de jag skrivit här.

börjar 08:20 imorgon så ska strax sova, är sjukt trött.


JUST NU

efter en långpromenad och tacos. körkortsplugg!


LÖRDAG MORGON

godmorgon. har duschat och sitter och käkat frukost nu, kesella med banan och blåbär! ska jobba några timmar bara idag sen åker jag nog in till Sandviken!


MIN FREDAG

var i skolan; värdelöst. mötte upp pappa och pierca tragus och fixade praktikplats! åkte hem och sov sittandes haha och sen har jag jobbat. kom precis hem.


JUST JA

glömde blogga igår haha.. men försov mig så fick skjuts av pappa till skolan, var där en timme sen åkte jag hem, efter en stund kom My och käka kex hahaha sen åkte hon hem och jag kollade bara på film hela kvällen!


FREDAG

godmorgon. sitter och väntar på bussen mot skolan. ska väl bara vara där nån timme som vanligt sen ska jag förhoppningsvis pierca mig och ikväll är det jobb!


ONSDAG

första dagen iskolan, fick schema och prata lite sen slut. värdelöst egentligen. ska tydligen ha praktik onsdag torsdag och fredagar, vilken klassen inte blev så glad över!

tog mig hem till mamma och sov typ 2 timmar. har precis käkat och försöker bli taggad till match ikväll i Årsunda men är så trött!


SKOLSTART

godmorgon. uppe i tid, skulle kunna göra vad som helst för att sova några timmar till! sitter och käkar frukost nu och kaffe för att bli pigg. har ingen aning om hur lång dag det blir men det blir säkert bara nån timme, nytt schema och så ska vi tydligen få en ny mentor FAN!! :(

jaja, käka upp och platta till håret så man inte skrämmer små ettorna och tvåorna :p helt sjukt att jag börjar trean...


21 AUGUSTI

hello!
inhandlade skor till jobbet, lämnade in mobilen på lagning i två timmar. medans åkte jag hem och käka med pappa och sen satt på jobbet ett tag tills jag hämtade mobilen.

skulle ut och springa intervaller tänkte jag, går ut till spåret och börjar springa och FYFAN vilken smärta i mina benhinnor, aldrig haft så ont förut, så blev att gå runt i skogen istället i pina. usch va arg jag blev.

sitter just nu och kollar på Robinson iaf. läggdags i tid ikväll eftersom imorron börjar skolan!



morgonpromenad

filmen igår var lika bra som första gången! åkte med pappa hem sen.

satt klockan på 9 och fick med mig pappa på en timmes promenad, han har börjat sitt nya liv igen med LCHF så kul man kan peppa varandra! :)

har käkat kesella till frukost nyss och ska snart iväg med tjejerna på jobbet och köpa nya jobbarkläder!


MONDAY

kom iväg till slut med My, gjorde massa vuxen ärenden på stan haha! varit hemma och käka och ska iväg nu först kolla på en fotbollsmatch i Hammarby sen på bio IGEN, på Magic Mike!! jag dör så snygga alla är, en riktig tjejfilm, bara massa killar som strippar haha!

sen blir jag kvar i Gävle! orkar icke bo hos mamma mer!


Godmorgon

ligger fortfarande kvar i sängen. försöker väcka My genom att smsbomba men går inte så bra. måste upp nu och äta, sjukt hungrig!

sen idag ska jag göra massa ärenden på stan med My! spännande.


första matchen

gick sådär för min del. i övrigt förlora vi
med 5-1 men en betydlig förbättring än sist vi förlora med 19-0 mot dom här haha!

jaja, har duschat och käkat mat och ligger i sängen nu och slappar!


stress!!!!

igår var jag och My på bio, Snabba Cash2, helt okej bra film! skulle sen till Årsunda men sluta med att vi hamna kvar hos my i Sandviken.

nu är jag sjukt stressad, har min första fotbollsmatch på flera år!!! nu måste jag skynda hörs sen!


JAG ÄR TILLBAKA

OKEJ! jag är tillbaka och jag lever. semestern är nu slut, eller den tog slut igår då jag jobbade. 

tänkte köra en Fresh beginning, börjar om från nytt! tänkte ju göra en helt ny blogg faktiskt men nu har jag så många år på den här som kanske är kul att blicka tillbaka till. men från och med nu ska jag försöka blogga så mycket som möjligt iallafall! 

har suttit heeeela förmiddagen och gjort om bloggen, fattar ju ingenting om det här nya grejjsen. menmen. nu ska jag duscha och göra mig iordning innan My kommer hit och ska käka och kolla på Snabba Cash innan vi ska på bio och kolla på Snabba Cash2! 

Vi hörs mina vänner, good to be back ♥

Foto

RSS 2.0