run bitch run!

HELLU PEOPLE'S !

jag och tessan skulle gå och sola men vi gick en bra omväg så vi fick lite motion på köpet. och vi sprang även hem också, haha! höll på att dö av skratt, man är ju inte van att se tessan springa inte ;)

men nu och jar duschat och känner att jag bränt ansiktet lite men hoppas det lägger sig till imorgon. åh i morgon börjar vi kvart över 8 och slutar 4, uhuh hoppas dagen går snabbt då. men nu ska jag kolla vidare på fångarna på fortet!

pusspuss ♥






tisdag sista augusti

heyhey.

hade som sagt bara en lektion i dag som började kl1. men vaknade såklart jättetidigt så drog på mig springkläderna och drog ut och sprang några kilometer. sen käkade jag frukost och fixade mig och packade. sen åkte jag och mamma till stan och käkade lunch och det blev en cola light, hehe.

sen samlades vi i gympahallen och snackade om vad som kommer att hända här framöver och det låter helt OK faktiskt. sen gick jag lisa och henka till resecentrum och jag höll på att svettas ihjäl med min vinterjacka och packning, haha. tog bussen till gävle och gick ner till pappas jobb och satt där en stund tills hon slutade och vi åkte hem.







lilamössa

hellu!

var en sväng hem till mormor och morfar och fikade med dom innan jag cykla till träningen. vi gjorde en sån jääääävla jobbig övning så höll på att spy, haha men skönt är det efteråt! tränade i ca. 2timmar och nu har jag precis kommit ut ur duschen, riktigt skönt.

ska lägga mig och kolla på 90210 nu sen sova. börjar ju typ 1 i morron ;) hehe

godnatt ♥


me today !




måndag 30augusti

hejsan.

första riktiga skoldagen idag med schema och allt. fast den gick ganska fort endå, hade matte engelska och svenska sen fick vi sluta, inge speciellt med det. men i morgon har vi inge inviduellt val så har bara idrott i morgon 12:50 men då ska vi bara snacka osv sen slutar vi, härligt !

ska ner och kolla om kylskåpet har nått gott att erbjuda och kolla på 90210.
hörs sen!






nightyyyyy bitches

gokvälller.
har suttit framför tvn med mamma och stefan och kollat på nån wannabe Beck film/serie ingen aning. men la mig i sängen istället och ligger och kollar på den nu.

imorgon börjar jag halv9 så '' lite sovmorgon'' får jag ju. slutar runt 2-3 nångång. usch nu kör vi efter riktiga schemat.. jaja. vi hörs i morgon.
godnatt ♥



spåkulan



preciiiiiiis vad jag vela höra nu...

jag älskar dig

bilder sen träningen i torsdags.

fyfan va jag älskar basket












livet är jobbigt ibland !

trött på min design. för trött för att göra en ny. för trött för att flytta mig till sängen och sova. för trött för allt.

haha går och dör nu eller nå.
pusshej

shoppingen












det jag fick av tessan från turkiet;



+ halsduk och tajts med skindetaljer !


söndag 29augusti

igår skjutsade mamma in mig och alma till gävle och vi shoppade lite och käkade på wayne's och jag blev sminkad på make up store. sen tog vi bussen hem till pappa och var där och gjorde inte så mycket, vänta på att tiden skulle gå. sen åkte vi in till stan och mötte upp guina och rodi och gick på crusingen en stund, det sög btw. så det blev häng på donken, haha!

sen åkte guina och rodi hem och jag och alma väntade tyyyyyyyp 2timmar ? på johan som vi skulle köpa biljetter av. tillslut kom han i sin nya bil utan tak och hela paketet, allt var helt tvärtom med den, bältet var fel håll och, haah aa. fick åka en liten sväng med han sen gick vi till buseen och vänta där tills vi upptäckte att den inte alls gick kl halv så drog till donken igen då, haha sen bussen hem iaf !

idag har jag inte gjort så mycket alls. varit ute och sprungit och kollat på Basket VM. 












var osminkad hela dagen fram tills jag fick sminka mig, haha !





sug

internet har inte funkat men nu funkar det! bloggar snart

like old days !

gokväll !

kom hem för en liten stund sen. mötte magda och vi gick värsta promenad runt nånstans sen hem till henne och fetta i oss lite, hehe och snacka en maaaassor och en massa minnen ! haha herregud säger jag bara.

ska snart försöka sova för i morgon blir det upp ganska tidigt, eller nej. behöver ju inte sminka mig eftersom det gör jag ju på make up store, hehe och så fick jag reda på att det är crusing i morron också, sköjjigt värre !

pusspuss


taio cruz- dynamite !

bra skit !


fredaaaaaaag baby

hejsan!

idag hade vi en lektion- redovisning, våran grupp var grym! haha. och den lekttionen var slut efter en halvtimme så vi gick till badhuset och fick våra badhuskort sen slutade vi. jag åkte hem och sen till stan med mamma och käkade lunch och handlade en massa på ica.

seeeeen drog jag och mamma till valbo. köpte lite höstsaker, kommer bilder sen när jag orkar, hehe. och sen home. var nyss på ica igen och köpte lite choklad♥  sen när magda kommer hem ska jag vara med henneeeeee =)




halsduk + skjorta jag köpte idag!

tvåa i serien !

nu har jag tränat i två timmar och GISSA om jag kommer ha träningsverk i morgon ?! har världens träningsverk nu sen igår när jag gymmade och vi körde även styrka idag, fifan! men härligt är det! :D
fick medaljerna idag eftersom vi kom tvåa i serien, woho !

nu ska jag kolla ett avsnitt av 90210 sen sova, börjar 10 imorgon.
godnatt ♥

















träning nu !

drar iväg till basketträning nu!
PEACE PÅ DE !


90210

har suttit och kollat på 90210 som är skitbra !! och käkat risifrutti. kl7 är det träning fast har blivit astrött nu så är inte lika taggad, haha.

just de, i morgon ska jag vara med magda !! som kommer hem från uppsala, blir en massa skitsnack dårå ;) hehe. sen på lördag ska jag till gävle och sminka mig hos make up store sen tröffa johan och köpa biljetter till insparken den 4 september med alma, rodi och alla :) blir skojj !


http://watch-beverly-hills-90210.com/wp-content/uploads/image/90210_cast_1024.jpg

torsdag

tjääna bloggään !

kom precis hem från skolan. gjorde klart vårat grupparbete med höst trender. redovisning i morgon sen slutar vi, tjiho. fick vårat schema idag också, helt OK tycker jag. alla tjatar om att man går till 4-5 men vi slutar senast 4 en enda dag så det är helt ok!

nu ska jag ner och hämta en risifrutti och kolla lite på 90210, i kväll är det träning- TAGGA !






gymmet

holla.

kom precis hem från gymmet. åkte dit med stefan och nu känns mina armar som spagetti, fyfan är helt död. ska snart hoppa in i duschen tror jag sen blir det chillmode framför datorn och tv:n!

peace!


segdator.se

hellu.

slutade lite tidigare i skolan. åkte hem och när jag kom hem så bakade mamma bullar så hjälpte henne lite, hehe råabullar ♥
sen åkte vi till nån affär för hon skulle kolla på tapeter sen home again. och nu sitter jag på mitt rum och dunkar musik. lär vell göra de hela kvällen också för vädret suger och finns inget att göra, kanske kolla lite på 90210 ?




zoo kopp

åkte hem till alma dit adi kom också sen åkte vi till jervallen där rodi och guina också kom, och sen kom azur också. det var typ huuuuuur  kallt som helst. fyfan höll på att frysa ihjäl!

men nu är jag hemma och har satt på mig varma sköna kläder och tvättat av sminket och sitter med en äcklig varm oboy, oboyen var nästan slut så det fanns bara skitlite kvar och det öär jääte äckligt :(


we now

har kollat ett avsnitt av 90210 och ska snart åka till alma och vidare till fotbolls match!
peace


24 augusti

okej passar på att blogga nu medans internet funkar !

idag i skolan hände inte så mycket hade två lektioner typ. studie teknik och sen Höst Trender och vi jobbar i grupper så vi gick runt på alla affärer på stan och frågade om höstmodet osvosv. det är kladafärer, sko, hår bilar och allt man kan tänka sig.
fick sluta lite tidigare för vi var klara så tog moppen hem bara.

har sjukt ont i huvudet så har käkat en ipren och ett äpple och sitter nu och kollar på 90210, skit bra serie jag laddat hem!
ikväll blir det fotboll igen också! hörs sen

pusspuss

lite random bilder sådär från nåndag i sommras.



'





baskettttttttttt ♥

hellu igen!

började skolan halv 9 idag och fick skåp osvosv. och ett ton papper!! och vi har typ börjat ett projekt arbete- hösttrender och vi är grupp så i morron ska vi gå ut i affärer om modet, haha ska bli kul hoppas jag!

vi fick sluta en och en halv timme tidigare så drog hem och chilla framför tv:n eftersom internet inte fungerade. sen stekte jag korv och makaroner och sen iväg på träning. fiiiiifan va skönt och KUL det var! tränade i 2timmar och hur kul som helst, saknat som fasen!

så nu har jag kommit hem och duschat en snabbis och ligger i sängen nu och ska läsa lite bloggar osv. sen sova =) har sovmorgon i morron, hehe.


men vi höres.
godnatt ♥



korvgrills mästr'N i sommras !

skit internet

gokväll !

internet har fuckat hela dagen så har inte kunnat blogga.

bloggar snart ska fixa lite grejjer först !


kväller

gokväller!

har varit ute och gått och pappa kom efter vägen och snackade. sen har jag duschat och nu sitter jag och käkar äpple och dricker cola zero! och målar naglarna, haha jag är ju tjej så jag kan ju göra tusen saker samtidigt ;)

men nu måste jag ta redo på när vi börjar i morron för det är ännu lite oklart för mig, hehe.

godnatt !





prommiiisssssss

åh shiet va trött jag är alltså. tror jag ska ut på en liten promenad sen bara slappa framför en film hela kvällen. vi hörs bloggääääääääN.

peace




22 augusti

hey.

jag alma och ajla drog till jernvallen och kollade på fotbollen, rodi kom efter en stund också och sen på slutet kom johanna och gladdys. det var en jävligt kul match och sif vann med 6-5 tror jag det blev? sen drog vi in till själva jernvallen och vänta på cassan och jag gick på toa. seeeen när vi skulle gå till cyklarna så var såklart min cykel borta, sällan ? men det kom iallafall fram tillslut att det var rodis bror som hade tagit den så vi fick vänta aslänge tills han kom tillbaka och gav mig den.

sen cyklade alla hem och jag har käkat lite och kollat på the hills. usch i morron är det skola..........

pusss


ajla jag och alma innan vi drog till guina igår :)

guinas sweet 15

HELLUU!

jag och alma vaknade typ runt halv 10 och vi käka frukost och ghorde oss iordinig lite sen cykla hem till alma och sminkade mig här eftersom mitt smink och allt var här sen igår. så nu har vi laddat upp en massa bilder på facebook sen igår kväll.

jag är klar så nu är det almas tur framför spegeln och sminka sig. om en timme kanske åker vi till jernvallen och kollar på fotboll.
































bilder från igår








no getting over you

gokväller !

har inte hunnit blogga idag. först åkte jag till stan med ajla och alma och fikade och fixade guinas pressent. sen åkte vi hem och hämtade kläder och smink sen hem till alma och fixade oss tillsammans, sen cyklade vi med klackskor ända till bruket hem till guina haha! vi käka tacos och sen dansa? haha. sen tåååååårta.

sen drog några hem och vi drog till donken en snabbis sen springa med klackisar till rese, inte kul. för johanna skulle med bussen. sen drog jag alma och ajla med rodi och cassan till norrsätra och kollade på fotboll en liten stund bara sen drog vi hem.

så nu är jag och alma hemma hos mig och ska sova här. imorgon blir det på fotbolls match, gif mot sif !

masssssssssooooooooooor av bilder kommer sen!

pusshej ♥

the crew

gokväll.

kom hem för typ en kvart sen.
jag cyklade iväg typ halv7 för att möta adi vid ica sen cyklade vi iväg till norra ip och kolla på almas match. azur kom efter en stund sen också, hahah sköna grabbar helt seriöst! sen cyklade jag och adi till ica och köpte korv och azur till sin mormor och alma hem och duscha. sen cykla vi till alma dit alla kom förr eller senare, ajla kom också.

vi drog sen hem till adi och spela lite spel och sen ladda vi hem panablabla activity, lite läskigt att cykla hem helt själv sen då kanske.. jaja men jag lever ialla fall och ligger i sängen och ska snart sova, om jag kan vill säga.

imorron ska jag möta alma och ajla sen ska vi ner till stan och fixa guinas pressent som har fest/middag i morron kväll, sköjj!

godnatttttttttt ♥


adi gästbloggar

chacha bloggen jag vet att du inte lever men jag har inge irl vänner så såsåsåså ursäkta det laggade lite. iaf i have no frieends me so saaad. så jagtänker gifta mig med b to the l to the o to the...resten iaf nu ska jag laga mina famous wurst som vi säger i söder.hohoho. ni kanske känner igen dom från fb. det står för facebook. som vi säger i söder.hohoho.med mig här i rutan har vi --->Julia Sandin ---> Alma Klipic --->Azur Klipic(boooo)


svar



- hehe okej det visste jag inte. men nu ska jag skriva mig hemma hos pappa i gävle ialla fall så vi får busskort så nu har jag gjort en ny ansökan! :)

llalalaala outfit dåe






fredag 20 augustiiiiiii

hejsan.
nu är jag hemma efter den riktiga dagen i skolan. vi fick vara i olika grupper med 3:orna och vi fika och prata om handel och lärare. måste säga att handel verkar jäävligt chill så en perfekt linje till mig! hehe. så spela vi kubb också sen käka vi sen fick vi gå hem, halv 12 typ.

mamma hämtade mig sen åkte vi till stan och fika sen till coop och soptippen osvosv så nu är jag ätnligen hemma. snacka med magda i tele nyss och hon ska hem till sandviken så tänkte träffa henne en stund innan jag drar och är med alma adi och kanske azur =)








provade att stoppa i ett örhänge där upp och fick i det, tjiho! ångrade faktiskkt att jag tog ut det men det hade inte växt igen! :)

wuhuhu


i hope so.

the truth in your eyes

hellu!
stack iväg och träffade bästavän vid basketplan och snackade en massa. snacka med krister om basketen också och vi börjar träna på måndag igen!! WOHOOOOOOOOOO. dock utan tränare men det löser viii ;) hähä.

älskar dig bästavän ♥




sämst outfit bild ?! men whatevvaaaah

choklad ♥

SÅ JÄVLA CHOKLADSUGEN SÅ JAG DÖÖÖÖÖÖÖR !!!!!!!
jävla mens


http://receptfavoriter.se/images/stories/choklad/choklad.jpg


skjut alla klimakteriekärringar !!

just ja..

innan vi åkte in till stan så åkte vi förbi resecentrum och skulle hämta ut mitt busskort som jag ansökt om. och jag fick ett, tjoho tänkte jag. vi gick ut och tänkte sätta oss i bilen så kommer en annan kärring efter och skriker mitt namn och fråga om jag bode i hemskogen ? jaa  sa jag? då kom hon jätte nära och sa med värsta tonen bah: då måste  jag tyvärr ta tillbaka busskortet för dom som bor i sandviken får inte busskort blabla.

då sa jag men jag bor ju i gävle också så jag behöver det? och det skulle vara minst 6km till skolan. då sa hon att det var 4km till skolan från hemskogen ( och det är det INTE!!) för hon hade tydligen '' mätt det redan idag'' så mamma blev as piss och sa typ jaha tog ni alla ginvägar då eller? och hon va väääärsta surtanten ni kan tänka er!

såååå vi åkte till skolan och sen hem till oss och mätte vägen för mamma var så JÄVLA förbannad, hahahaha. och vet ni hur långt det var ? 5,5km. så jag hade 500meter för lite. kul. men det var iallafall absokut inte 4km som kärringen sa. så mamma har varit på dåligt humör halva dagen. haah. vi planera också att gå dit och välta deras bord och dra ut deras papper ur pärmarna som dom hade ''sorterat så bra'' hahah!

menmen. ska ansäka om ett nytt nu då och skriva pappas adress. usch jävla surkärring alltså!


andas julia, andas

hahah jag lever !

har ju varit i jägarstugen över en natt med nya klassen. ver vell inte så skitkul eftersom det spöregnade och vi gjorde ingenting så blev lite svårt att läa känna varandra men de gick bra endå, vi fick tacos och spela lite kort osvosv. och typ halva våran klass åkte hem, kul. sov inte så mycket i natt kan jag säga. menmen. bussen kom typ 10 imorse och vi åkte hem. mamma kom och hämta mig vid skolan och jag åkte hem och tog en sköööööööön dusch sen åkte vi in till stan och fika lite och titta i affärer.

nu är jag hemma och är HUR trött som helst och skit ont i huvudet! mamma har rensat datarummet där vi har en massa gamla kläder och jag hitta ett par jeans som jag köpte för hundra år sen och sedan växte ur, men nu jädrans kan jag ha dom igen, blev as happy eftersom jag behöver nya jeans! hell yeah !

tyvärr har jag inga bilder heller och är osminkad och äcklig och mår inge bra så fastnar inte så bra på bild heller.
pusshej !

sista sommarlovsdagen.. fyfan

jag gick ner och skulle ut och gå igen meeeeeen så kolla jag ut genom fönstret och såg att det regna så pallra mig upp och satt mig vid datorn igen. måste igentligen ner och packa saker till i morgon eftersom vi ska sova i jägarstugan men är så himla trött så orkar inte.. gör det snaaaaaart.


vill utomlands !!!!






uppssssssalalalal

hellå.
var som sagt ute och gick i morse men orkade aldrig åka och sola så kanske gör det ikväll istället. har bara legat framför tvn och kollat på laguna beach marathon och nu flytta jag röven till datorn istället och passar på att blogga medans internet funkar..

har pratat lite i telefon med magda också och fått höra hur det är där upp (nere?) i uppsala.

posshejjjjjjjj

17 augusti 2010

godmorgon!

vaknade för en stund sen och min mentor ringde mig nyss, hahah! han fråga hur det kändes med att vi skulle sova över i jägarsygan första dagen och med tider osv. han har vääääääärsta dialekten fast jag vettefan vart han kommer ifrån, skön! haha.

jag som tänkte sola idag men det är bara 15grader och molningt. så tänkte dra ut på en powerwalk innan det börjar regna eller nå och sen åka och fusksola lite solarium. sen har jag ingen aning om vad jag ska göra, alla jobbar och går i skolan, så får vell förbereda mig lite innan skolan i morgon. men vi hörs senare!


muppbild

SHULULUL.

drog som sagt till monroes och käka underbara kycklingsallden där, så himla god! ♥ sen tog jag moppen hem till alma istället för att åka hem och tråka. sista dagen på sommarlovet för henne ju, om min i morgon, fyfan. vi satt och snackade lite och tog en prommis till ica. hon fastade idag så fick ju inte käka nånting stackarn men dom fick äta igen 20:39! hahah höll på att dö när alma satt vi matbordet helt klar och väntade och det var 3 minuter kvar, hahaha. sen tog jag moppen hem och nu ska jag lägga mig i sängen fast kommer vell inte kunna somna förrän några timmar. fastnar alltid kvar vid fejjan!

gud va jag pladdrar på. nu ska jag läsa andras bloggääär.
tjarå!


måndag 16 augusti- 2år sen

CP INTERNET !!!!!!!!

det funkar aldrig men nu har jag lyckats fått igång det!
har varit ute och gått och solat lite men nu måste jag skynda mig fort som bara den för jag ska duscha osv. sen ska jag till monroes och möta upp mamma och syrran och käka, sista dagen på sommarlovet för syrran så mamma bjussar på mat, kycklingsallaaaaaaaaaaas ♥ hihi

men nu måste jag verkligen skynda mig! pusshej !

when u say nothin' at all

shulululu

kom precis hem från en powerwalk med mamma. båda hade typ inte sovit nånting i natt så båda var hyper och gick och asgrava och knuffa varandra, hahah herregud! annars idag har jag inte gjort ett skit. ska ta en snabbis dusch nu och sen måla naglarna och chilla framför tvn eller datorn.

bilder från ajla och marias fest :)


















sommaryran 2010








alma och henkepäron! hahahahahhaha







idag flyttar en människa som har betytt, eller betyder fortfarande väldigt mycket. hur mycket vi än har bråkat. och fjortistiderns som vi kallar det, kommer jag aldrig någonsin att glömma, aldrig. och roliga 3år har vi haft tillsammans iallafall, eller borde vi säga 2,5 år? haha men du får ha det så jättebra i uppsala och lycka till med allt gumman ♥




kommer du ihåg den här låten? när vi spelade in en video hemma hos dig, haha minnen ♥

söndag

godmorgon sverige och alla andra..

nu har jag och alma vaknat men ligger fortfarande och kollar på mtv.

igår åkte jag först in till stan och mötte upp johanna sen väntade vi på donken på alma ajla och elida. sen gick vi till sommaryran och åkte karuseller och hade det trevligt. sen drog vi mot stan igen och sen vidare till nån grillfest och hade det riktigt trevligt, sociala människor, haha ! sen drog ajla och elida hem med sandvikenbussen men jag och alma stannade kvar och hade det sköjj.

sen drgo typ alla så vi och några väldigt sociala sköna killar gick mot stan för vi skulle med bussen hem. på bussen träffade jag och alma tessan som hade varit ute så vi åkte EN busshållpltas och sedan stannade vid max och käka. där träffade vi henekpäron från bergby, hahahahahahhaa åh herregud. vi fick skjuts hem av dom coola grabbarna... och aa. sen hem till tessans kompis en snabbis och hämta hennes saker sen hem och SOVA!
sjukt kul kväll!

idag ska jag ta det chiiiill. måste verkligen sola alltså, blek som ett jävla lik eller nå. men vi hörs senare med bilder och allt för nu har jag pappas dator!
pusshej! :)



05:00

kom hem för en stund sen, kul kväll. men en lååååååång jävel.

nu ska jag och alma äntligen sova !! godnatt hörs i morgon! :) ♥

lördaaaagggggg

hellu.

vaknade halv1 idag och så länge har jag inte sovit på hela sommarn, hatar att sova bort halva dagarna, haha. men nu har jag käkat kycklingsallad till frukost/lunch och sminkat mig och just nu håller jag på att provar en massa olika kläder som jag ska ha ikväll men jag har fan inga kläder, eller jo, men bara en massa tshirtar inga lixom fin kläder. får damp och håller på att svettas ihjäl, är så jävla varmt nu ju!

aja. ska fortsätta fixa mig, vet inte om det blir nå mer bloggning today men we'll see.
peace !

tagg !!

poolparty

gokväll!

åkte hem till alma och guina kom dit också och vi fixade våra presenter. sen kom rebecka och hennes mamma skjutsade oss till årsunda hem till maria där ajla och hon skulle ha lite party eller vafan man ska kalla det. vi käka tårta och lekte en massa roliga leker sen hoppade dom flesta ner i poolen och vi körde lite volleyboll och sen på kvällen blev det disco i poolen, haha! skön musik var det också. sen kom almas pappa och skjutsade hem oss.

just nu sitter jag nere i soffan med syrran och vi är ensamma hemma. har duschat och allting så nu är jag skitpigg, haha fasen också!

men i morgon bitti ska jag försöka tvinga med mamma att åka och sola för nu är jag tamefan bleeeeek !!! usch. sen blir det gävle :)

men godnatt så hörs vi imorron nångång!


sitter med syrrans dator så har inga bilder, men bjuder på en från när vi var isthlm och jag hade köpt mina pastrys! ♥


fredagen den 13, woohoo

hejjjjjj !

imorse vaknade vi ganska tidigt ändå. käka frukost fixade oss och sen in med bussen till stan och jag beställde sminktid på make up store, den 28 kl 3, PÅMINN MIG !!!
sen hem till sandviken och kolla på lite basket på tv:n. nu har jag fixat mig lite smått och ska sen till alma och sen till årsundaaaaaa.

puss hej ♥

natttttt

shuluuluul !

är hemm nu från sommaryran och det var riktigt kul faktiskt. jag och alma gör aaaaaaallt roligt ;) så nu sitter vi i sängen och alma snackar i telefooooon :):):):)

okej hörs i morron!
pusss♥

ready to bike !




damp internet !!

hej!

internet hemma hos mamma funkar ju förfan inte får nå jävla damp! men nu är jag hos pappa ialla fall...

imorse gick jag ut och gick en powerwalk sen duscha och käka frukost och fixa mig. sen följde jag med mamma till bernö och sen till stan och käka lunch- en räkmacka, mmmmmm ! sen hem och göra inte så mycket sen bussen in till gävle.

just nu sitter jag och väntar på att tiden ska gå, fast ska gå och fixa håret nu osv. sen ska jag cykla till stan och möta alma sen vidare till sommaryran och är där hela natten! :)

pusspuss


vem tog min bränna ?!?!


girls nightout

HAHAHA.. älskar er ♥
















wiho

HEJ !

nu lever internet, äntligen!

men orkar inte förklara allt i detalj menmen. har dom senaste dagarna bara umgåts med vänner och haft det kul nu innan helvetet startar. har varit med alma i stort sätt varje dag och sovit hos henne och vi har varit med azus och adi och vi hade det kul med att cykla i SPÖregn ! =)
och aa..  spelat basket och haft skojj.

idag har jag gjort nya flätor i håret hos johanna, sen cyklade jag och alma ner till stan och mötte upp guina och cykla runt och köpte pressent till ajla och maria och stanna vid donken. sen cykla vi hem till alma och hämta bikinis och sen vidare till hedåsen och alma och guina badade men jag pallade inte. seeeeeeen cykla vi till ica och mötte upp johanna och köpte korv osvosv och hem till mig och grillade och hade det chill. och var på killarnas träning en stund.








no work

hejsan !

sitter hemma hoa alma nu och mitt internet hemma funkar inte därför kan jag tyväss inte blogga!
bloggar sen när internet är tillbaka.

pusshej så länge ♥

today huh.

har duschat, läst, ätit lasagne, sovit, läst. nu är jag aptrött och jättesugen på att kolla på remember me men alma har fortfraande träning så får vänta på henne. drar ner till köket och kolla på det finns nå smarrigt där! tjingtjing


bilder sen fredags












det är frågan



orkar jag gå till affärn och köpa en sån här ?!

söndag

helluuuuu.

igår åkte jag först hem till magda som fixade sig lite och emma var även där. sen gick vi vidare till my och var där, linnéa kom efter en stund också. vi grillade och jag & linnéa tog mys läskiga moppe och körde och hämta lite saker, haha fiiifan!

vi hade det trevligt och snackade och hade det skojj. moa och hennes pojkvän niklas kom lite senare också och var social.
somnade runt 3 i soffan och fyfan va det inte va skönt haha. har skit ont i nacken idag. och vaknade först halv6 och kunna inte somna om sen vakna jag 9 då magda stackarn lära hem för hon skulle på hemligresa med sin familj, och fick ett sms precis av henne och den hemliga resan var att dom skulle cykla 6 mil, HAHAH dog.

imorse kollade vi lite på kungfu panda och käka frulle och städa hela huset =)

kom hem för en stund sen och aa. ska lägga mig och läsa ur boken eller kolla på twilight, svårt val. sen ikväll ska jag och alma kolla på remember me men hon har fotboll så blir inte förns sent ikväll.

puss

jag knäppte inga kort igår men snor bilder av alla senare :)





våran '' kiss lista'' . HAHA !

nanana

HEJSAN !

igår skjutsade pappa mig till sandviken och vi hämtade upp min mobilen på vägen som äntligen är lagad nu! sen skjutsade han mig till magda och jag var där en stund och snackade sen gick jag hem. och när alma smsade mig att jag kunna komma så cykla jag så fort jag kunna hem till henne!

vi satt och snacka om allt hon har gjort i bosnien och vad hon har missat i sandviken, fick ett jättefint armband också! :)
sen gick vi ner till bj och mötte upp johanna guina gladdys rodi och cassan.

sen cyklade vi iväg mot donken och träffade elida och en massa andra människor så vi drog till donken och jag & alma köpte äpplen och vatten! hahah.

jadu, sen gick vi ut där och kom ännu mer folk, bland annat arnold , haha. vi drog sedan till stan och jag alma och rodi hade skitkul och knäppte en masa bilder när vi hoppa studsmatta på stan, hahahah ! sen kramade vi hejdå till alla och till ali eftersom han har flyttat nu idag till stockholm.

sen blev det såklart speelover @ alma =)

bilder kommer sen för nu måste jag duscha och fixa mig tills ikväll då jag ska träffa tjejerna i klassen och grilla med dom. !


PUSSS

heido så länge

orkar inte blogga idag. kanske inte blir nå i morgon heller för det ska bli fint väder så ska antagligen sola sen till sandviken och vara med älskadesaknade alma klipic!

puss alla ♥


almaaaaaaaaa

SNACKA NYSS I TELEFON MED ALMA OCH SHE'S IN SWEDEN BABY !!!!!!!!!! KOMMER TILL VIKEN I MORGON !!!!!!!!!!!!!!!!!!♥♥♥♥♥♥♥♥

home

hejhej.
nu är vi hemma efter en båt tur till nån ö. orkar inte blogga nu men bloggar sen med bilder och allt!

peacee

5 augustiiiii

godmorgon.
igår kväll satt lillebror och kolla på twilight med mig, han tyckte faktiskt den var jättebra och vi ska kolla på tvåan och trean snart, hihi :)

hela familjen är uppe nu och packar osv. för det är för en gångs skull fint väder så vi ska ut med farmor och farfars båt idag, och soooooooola ! är blek som ett as!


vi hörs sen ikväll eller när vi kommer hem.
pusspuss ♥

twilight för 987654 gången !

nu: twilight

och nu är datorn så där jätterolig och sammarbetar så kan inte lägga upp bilder !!

uppsala

blev en spontan resa till uppsala haha! vi åkte först till ikea och käka, köttbullar fick bli min frukost/lunch/middag ! sen vidare till något köpcentrum!

kom hem för en liten stund sen och nu ska jag tvätta av mig sminket och sätta på mig dom skönaste kläderna jag äger och sätta upp håret i en ful knut och kolla på twilight. hur härligt låter inte det då? ;) nemen, har sjukt ont i huvudet också så ska kolla på twilight sen läsa lite ur boken sen blir det nog sängen för mig tror jag!








+ trosor :)

4 augusti

godmorogn. det regnar ute.. kul. så har läst lite ur twiilight och ja. nu har jag ingen aning om vad jag ska hitta på. kan ju inte ut och gå precis i stormen men kanske kan träna lite på vårat wii..

hörs sen, puss!

vart tog min söta lillasyster ivägen ?



stan i morron !!


never ever gonna get it

helllu. kom nyss hem. var hemma hos tessans kompis som precis flyttat och jag och pappa hjälpte att sätta upp en säng. sen gick vi till lekparken vid skolan och jag och lillebror gunga så jag höll på att spy, haha!

så mår lite illa nu. jag laddade hem Dear John igår kväll så tänkte sätta på den nu och dricka lite cola zero, hehe.
pusss


http://sofielisabetlagerback.blogg.se/images/2010/dear_john_mti_93078235.jpg

egogirl


järnvägsmuseum i bilder !


















museum

vart en liten promenad och lillebror följde till och med! när vi kom hem tog vi moppen ner till affärn och köpte frukt, haha jag gjorde en smoothie till frukost och då vela han också göra en :)

nu har jag precis ätit en naturdiet till lunch och snart ska vi åka till järnvägsmuseumet, jippie.. där har jag aaaaaaldrig vart förut, eller hur pappa ? ;)





puss !

3augusti

godmorgon. ligger fortfarande i sängen och kollar på mtv. men ska upp snart och ut och gå men jag har ingen aning om vart jag ska gå här i gävle? haha.. och så har jag ingen mobil heller så jag kan inte lyssna på musik och då blir det ännu tråkigare att gå ut, åååååh..  sen blir jag vell hemma hela dan om jag inte tvingar med tessan ner till stan hähä.

l8errrrrrr

22 55

jag har hoppat studsmatta med lillebror och spelat wii super mario med mina syskon tills vi började bråka och den ena grina, haha slutar osm det alltid gör ungefär. sen dess har jag bara suttit på mitt rum och letat efter ipod. vill verkligen ha den där lila.. så mig lixom..

nu ska jag bädda ner mig så ska jag läsa lite. har börjat läst alla twilightböcker.. IGEN.
haha d e p p

godnatt alla söta ♥


lillesyster lillebror och storesyster.

4 bilder

som jag knäppte med johannas system kamera när vi var på hedåsen här om natten :) coola va ?








nån som har 1 596 kr i bakfickan att låna/ge mig ? =)


nån som säljer en ipod ?

åkte till forsbybadet och tessan och liam badade, det var iskallt så jag skippad :p hehe. kollar runt på både begagnade och nya ipods, men dom är så jävla dyra :(
JAG VILL HA EN NU !!!!!!!!


http://www.teknikcity.se/images/ipodnano8.jpg

kolla min snygga brorsa!

hihi, han har också börjat gilla lila! sötnöten då.


just ja...

har framkalla en massa bilder från fuji.se tror jag... haha. typ 60-70 öre per bild är inte så dyrt. fast är lite missnöjd för jag beställde alla i samma storlek men endå kom dom i tre olika storleker, menmen. det går ju att klippa också.

gamla som nya. snygga som fula- minnen!










kladdiskakis

hejsan! åkte ju och sola sam sagt i morse, sen blev det promenad på 4,5km. efter det duschade jag och packade och käka lite sen kom pappa och hämtade oss och nu sitter jag i mitt nya rum hemma hos pappa! väntar på att kladdkakan ska bli klar, hihi :)

later!

2 augusti

godmorgon. har nyss varit och solat på badhuset och ska nu byta om till träningskläder och ut och gå en stund. blir hem till pappa senare!

heido.

r.p

okej, det typ sööööööög att han dog i slutet. sitter fortfarande och tänker på HUR han dog, jag fattade aldrig det.. typ böla sönder.. min robert<3

http://projectqatlanta.com/images/uploads/robert-pattinson-vman1.png

my life's a bitch but you know nothin' about her

hellu. blev en promenad med mamma efter maten, blev 4,5km så har gått 9km idag! duttit. stannade även en stund att kolla på korna, (HAHA) och en kalv, jättesöt. och mamman har anorexia ser det ut som, jättehemskt, varenda ben och revbenen sticker ut så mycket det bara går, ser läskigt ut och tjurarna skulle såklart stångas, haha typiskt killar!

och filmen är snart klar, den var riktigt seg den. så ska ner och hämta lite cola zero som jag har blivit beroende av, har druckit det hela veckan.         


ett år sen.. gulligt!

remember me

jag är lite efter och har inte sett den här än, men måste se den för robert är ju i den, såklart! så ska kolla på den här när den har laddat klart och efter maten.
puss på de

http://2.bp.blogspot.com/_UWE3dxqWj-g/TCHRzgZ48lI/AAAAAAAAB2I/V86KUxNB6Zo/s1600/RememberMe_poster.jpg

is anybody out there, it feels like i'm alone

hejsan.
blev att åka till owes en stund och träffade ellen där som jag inte träffat sen skolan :) och sen in till valbo en snabbis, köpte tajts och lite böcker och pennor till skolan, väldigt deprimerande kan jag lova..

är sjukt ont i huvudet så ska ta en ipren sen sätta på en film eller nått och sen äta tacopaj♥




1 augusti

godmorgon. 1 augusti idag, fan va hemskt! 18 dagar kvar tills skolan börjar igen, quit life typ.
ska ut och gå nu en powewalk hade jag tänkt. sen blir det frulle och jag tror vi skulle åka till valbo idag (?) eller om vi stannar hemma och solar.

puss ♥

RSS 2.0