nyårs outfit








simpel.

gott nytt år !

hejsan !

kunna inte somna igår, jag och alma låg och smsa ganska länge och snackade om allt. idag vaknade jag vid typ 11 ? käka frulle sen fick jag skjuts ner till stan av farmor. och där sprang jag runt som en dåre helt själv och letade kläder. hittade iaf kläder men blev inga av tajtsen av inlägget därnere,haha lackleggins va slut överallt och paljetterna var så jävla dyra så blev ett par andra. ni får se sen :)

nu håller jag på att fixar mig lite och resten är och åker pulka. pappa kommer och hämtar mig sen så åker vi dit =)

nä nu måste jag skynda, l88888er!

HELP ME plz

ska köpa nyårs kläder i morgon (hahah) men vilka tajts ska jag köpa ? HELP ME !!

victoria secret

hellu !

vi drog till våran granne och lagade mat där, haha. våran el är skiit weard. om man sätter på tv så dör allting annat och om jag tänder en lampa slocknar isabelles rum osvosv. skit konsitgt haha. så spisen funkade inte så vi drog till rask och käkade där, sen blev kl8 och jag lära ju se Victora secret show så satt mig vid deras tv men fick inte sitta ifred så stack hem och satt här själv och kollade på det. sög att inte adriana lima var med menmen :)

imorron ska vi åka pulka vid 3 sen så ska vi basta (inte jag vs) och sen fixa oss alla där vid lokalen sen blir det fest där. aja. blir vel en boring nyår as usuall :)

( GÅR SOM VANLIGT INTE ATT LADDA IN BILDER !! GAH. FUNDERA PÅ ATT BYTA TILL DEVOTE ELLER NÅ !! )

bildbomb !






























nu pallar jag verkligen inte ladda upp nå mer bilder så hoppas det räcker, haha ♥

Olle's

hejsan!

igår vi 6 drog jag hem till alma och där fixade jag ajla och sofie oss och sen mötte vi upp johanna&emma på rese :) och vi drog till gävle, sahwn va med på bussen oxå. när vi kom till gävle drog vi och köpte redbull sen vidare till donken för att värma oss, haha. sen gick vi vidare upp till Olle's. och när vi stog i kön in dit så svimmade en tjej framför oss, vi känner henne inte men vi vet vem de är, iaf. hon bah tuppade av flera gånger och ingen gjorde nånting så alma bah: VAFAN GÖ ÅNTING DÅ ?! RING AMBULANSEN. haha så vakterna kom och ringde ambulansen.

där inne var det skit stelt i början men sen vart de skitkul. och vi hållde ihop hela gänget hela kvällen, förutom sofie som tyckte det var dålig musik.. kl2 gick vi ut och så kom almas & johannas föräldrar och hämtade oss sen drog vi hem. och jag kunna inte sova för det pep i mina öron som faaan!

idag vaknade jag vid 12 och gick upp och duschade osv. sen vid halv4 kom pappa och hämtade oss så nu har vi typ precis kommit hem till pappa och ska snart käka=)
bilder kommer strax :)


tisdag

godmorgon!

eller ah, jag vaknade för nååågra timmar sen :) kl6 ska ju alla girls hem till alma och fixa oss tillsammans. men jag har iiinte en aning om vad jag ska göra fram tills dess.. och så var tiderna ändrade på Club cava så det slutar 2, en extra timme !! :D


alma är lat när hon snackar i tele.


johanna SÅ JÄVLA SÖT !


andreeeeee i mål =)


det gäller att bjuda på sig !

club cava

hejsan.

jag drog iväg och mötte upp alma och vi drog till jernvallen där vi väntade på johanna&emma. när dom kom sprang vi runt göranssonarena och letade en ingång. haha där vi kollade på andres träning :) sen så cyklade jag hem, och jag får sån daaaaamp. dom har fan inte ens plogat gatorna så det är omöjligt att cyklllla !!!! gah.

aja. imorron blir det Club Cava med alma johanna emma kajsa ajla rebecka ooooosv =) så ska hem till alma kl6 så ska alla vi tjejer fixa oss där sen tar vi 9bussen in till gävle och typ 2bussen hem ;)
pusssen ♥

todays



replay

hola !

imorse åkte jag hem tidigt från alma för vi skulle till valbo så jag lära skynda mej hem och duscha osv. det blev lite shopping i valbo oxå, & så käka jag fukost/lunch där :) och inne på carlings där jag köpte mina jeans så var det halva priset på dom men lappen hade ramlat av så dom visste inte vad dom kostade så dom kolla i nån pärm och där stog de 399 så jag fick dom för 400spenn bara, för ett par lee jeans som igentligen kostade 1200, haha värsta kapet :D

just nu sitter jag i hallen på golvet för sladden räcker inte in i mitt rum eftersom mamma har haft sönder internetuttaget i mitt rum -.-
och sen kanske jag & alma ska på cupen på söder, men vi kanske inte hinner på den för alma är på bio nu sen ska hon käka. men aja =)


nyårscrap från hm


jeans carlings :)


ringar från gina


jag just nu =)

slaggileslagg

aloha !

sitter hemma hos alma just nu och hon sitter och leker med min mobil, hihi :) jag slaggar här för jag palla inte cykla hem i ovädret och så var det så länge sen jag sov här så tyckte det va dax ! haha nereå.. :) tidigare idag var vi iaf på junior träningen och loda lite (:

hahah nej nu måste jag kolla vad alma gör, hon skickar sms till folk -.-
puss & godnatt ♥


divide



armbanden jag köpte =)


alvin & gänget2

helllu!
nu är vi hemma från bion. det va skitbra :) och efter bion drog vi ner till stan en snabbis, köpte några armband bara. och så träffade jag på magda inne på leksaksaffären och jag skrämde henne som vanligt baifrån och hon blev som vanligt skiträdd, hahah. sopa! :D sen så kom pappa och hämtade oss =)

ikväll så ska vi hem till mamma så får se vad som hittas på. alma for sure :)








pyssss ♥

27december

godmorgon!
eh.. hahah igga inlägget nedanför :)

jag vaknade imorse av att lillebror sjäng star wars låten. han sjunger den HELA tiden -.- gah. iaf, då satt jag på en film på mobilen, hähä (a) så jääävle bra kvalité att det är sjukt :D och filmen vafan oxå bra, Save the last dance tror jag den hette, men kollade bara på halva för sen lära jag äta fukost och fixa mig för kl1 ska vi på Alvin&gänget 2 :D hehe. så nu har jag fixat mej ,ite grann och ska snart göra mej helt klar :)




haha, jag vet att jag är konstig :)

HEJ.LIGGER I SÄNGEN NU OCH SURFAR. FETT WEARD ÄR DET, HAHA. LÄRA BAH PROVA SKRIVA ETT INLÄGG, HAHA :) AJA, PUSRSOGODNATT

whatcha say

aloha !

hela kvällen har jag suttit med min dator och mobil medans rask har vart här och spelat wii :) jag har faktiskt lyckats ladda ner musik och filmer nu (!!) hiihh. dock var det bara utvalda filmer man kunna ladda ner från en speciell sida men det kommer nya varje vecka så får hålla utkik efter twilight :D hiihih.



ska sova snart tror jag så
godnatt ! ♥

hiss&diss

min mobil- hihi. måste bara hissa min mobil, couse iiiiiiii looove it! hihi.

mellandagsrea- älskar bra rea, men ibland på vissa affärer är det fan bara skit. men hiss till bra rea med snygga kläder osv :)

jullov- one word- WONDERFUL !





snön- det slutar ju aldrig. de bara snöar och snöar och jag hatar det. blir så kallt och slaskigt bara, och så kan man inte cykla till skolan för då ramlar man sjuttioelva gånger -.-

egotrippade människor- som tex i affärerna nu när det är rea, dom bara slåss och knuffas så man flyger bara för att komma åt det man vill ha. hate.

blogg- gaaah. jag håller på att laddar in bilder men det går ju fan inte ?! det fungerar aldrig för mig, jävla skitsaker ju..

hissar&dissar- haha jag dissar hissar/dissar för det är så jävla svårt att komma på nånting att hissa/dissa så man bah sitter i en kvart och funderar på vad man ska dissa. hahah.


dinner

hejsan! nu är jag hemma och har så jääävla ont i magen. även att jag tessan pappa & isabelle sitter med en varsin data i soffan..
pusshej






reastaurang outfit



tjocktröja - gina
linne under- gina
sammets leggins- bikbok


älskar rea ♥


nu har jag precis kommit hem från stan. åkte dit tidigt med tessan och gick runt lite och käkade frulle på subway sen kom alma och så gick vi runt lite och hittade lite smått :)

snart ska familjen ner till stan och käka på restaurang så vi hörs senare.
puss ♥











wii

haha nu har familjen spelat wii hela kvällen. skit jobbigt är det, haha. kommer ha träningsvärk i röven imorron pga nå cykling, haha :p och så har jag försökt fått in filmer på mobilen, men det gåååår inte. man ska kunna kolla på film på min mobil men asså det går att föra över dom men sen hittar jag dom inte -.- har lyckats lägga in 3låtar iaf (y)

l888er

pics




brorsan har tappat alla sina framtänder, hahahah gulligt bruuuushan ;)




morbror & pappa.. för typ 20 år sen ? hahahahha

im so happy, im so glad.

YEEY FICK MIN MOBIL !! :D

hihi. kom nyss hem frpn farmor&farfar iaf. vi var där och käkade och firade jul med pappa och dom. fick min mobil oxå :)))))) hehe, im happy !! :D så nu får alla skicka sina nummer för jag har inte ett enda :)

ofc går det inte att ladda upp bilder -.-


dagen efter julafton

hejsan !

nu är jag hemma hos pappa och spelar wii :D snart ska vi till farmor&farfar och käka och ha julafton där. men nu dör datorn.
hörs när jag kommer hem :)



pyss ♥

såklart fick man vara tomte..

hallå i stugan !
kom hem för en stund sen. vi har käkat as mycket mat osv. och jag fick klä ut mig tilll tomte, haha höll på att garva ihjäl mig. och nu har jag avslöjat för små barnen att tomten inte finns, dom kom på mig på en gång :( sen så har jag mamma & moster varit ute och gått oxå, haha kände oss så feta (: sen så har vi bara umgåts en massa. jag fick pengar smink kläder osvosv. fick inte så mycket eftersom jag fick moppen & datorn i somras :)







tvingade alla som inte vill krama MIG att krama tomten. mohahah








usch. fasnade verkligen inte på bild idag.





har tusentals bilder men pallar inte lägga upp nå mer.

godnatt ♥


god jul !!

godmorgon !

jag har varit uppe länge nu och öppnat lite packet osv :) har fixat mej lite grann oxå ska snart locka håret. sen bär det av till mormor&morfar och firar jul där :)


uglybild.

ha en bra dag ! ♥

yooohanna

hello!
nu har jag gjort en snabbis design till johanna, kolla hennes blogg här! :)

valboooooeeee

tja alla söta bloggläsareeeeeee.
imorse väckte mamma mej astidigt för vi skulle ttill valbo. det var faktiskt inte så mycket folk men det började komma mer när vi åkte hem :) så nu är jag hemma efter en massa julmatsshoppande oxå, haahha. tvinga mamma köpa ett extra paket med prinskorvar (a) hihi.




laddar syrrans gamla mobil så jag slipper ha den där tegelstenen...

snodde bild från linnéa (a)



magda emma & jag ♥

2dagar kvar

hejsan!

jag får damp på internet!!!! mamma har haft sönder min internetsladd-uttag. fråga inte hur men det funkar iaf inte. och det där mobilabredbandet jag fick låna av pappa funkar inte heller så nu har jag en läng jävla saldd genom hella hallen in till mej -.-

iaf. nu på kvällen har jag bara suttit och kollat på tv med familjen, anna ankas jul. haha man måste ju bara titta för hon är för patetisk!
imorron ska jag till valbo tidigt med mamma. kommer inte va liiite mycke folk där ? ;o



pyss ♥


julgodiiis

nu har jag precis kommit hem från mormor&morfar. va där och hjälte till lite med städning och mat osv. jag gjorde julgodis, typ nougat&marsipan och nå annat grejjs. synd att jag inte tycker om nått av de så blev inge smygäta :(

tror jag ska sätta på en film och typ sova en stund. är så jääävla trött.


betygen

bild- MVG

engelska- G

hemkunskap- G

idrott- G

matte- G

spanska- G

musik- G

NO- VG

so- G

slöjd- G

svenska- G

teknik- VG

jullov ♥

hejsan!

nu är jag hemma från skolavslutningen och det gick vell bra. nu snart ska jag fälja med mamma till mormor&morfar, sen får vi se vad de blir :)









beroendeeee

tjo.

jag cyklade iväg till träningen som vanligt. var iiiiiiiskallt ute (!!!) men det blev ingen träning för alla var sjuka så vi satt bara och snacka om cupen i gbg osv :) sen drog jag & alma hem till alma och kollade på Bring it on. och min cykel hade pajjat på nå vis då mamma fick komma och hämta mej, vi stack direkt och solade, 20min blev det (: sen hem och duscha osv.

så nu har jag duschat och smörjt in mej och noppa ögonbrynen osv, really fresh nu (h)
 
men vi hörs imorron guys! ♥

( VARFÖR KAN JAG INTE LADDA IN BILDER ?!?!? )


gaga

hellu

idag har jag inte gjort mycket. kollat på Gridiron Gang, suttit vid datan, kolla på tv, käkat gröt och städat lite i mitt rum. tänkte cykla till badhuset och sola eftersom det är halva priset före 3 men kollade på termometern innan och, näääääe. känndes inte så frästande att cykla hundra mil när det är -11. så väntar tills mamma kommer hem ikväll efter min träning så solar vi då :)

men nu ska jag ta nånting att äta för börjar bli liiite hungrig.
smell you later.



går såklart inte att ladda upp bilder heller. skiiiiiiiiiiiiit blogg !

mornin'n

godmorgon!

idag är jag hemma från skolan. vi kom hem runt halv12 inatt tror jag sen lära jag ju packa upp osvvv så mamma fick ringa och sjukanmäla mig för jag orkade inte gå till skolan idag :) vi gör nog inget speciellt heller, bara kör träning eller nånting så missar inget viktigt. ska sätta på en film nu sen ska jag cykla iväg till badhuset och sola, i think :)

l8er!

whatcha say

nu är vi typ...... nånstans i skogen ? hahha nerå men nånstans. hemma om typ 2timmar ? merellermindre. när jag kommer hem ska jag slänga mej i sängen på direkten. eller nej jag ska på toa först :D hihi..

bjuder på bra musik eftersom jag inte har nå bilder att bjussa på :)


4 advent

nu har vi kommit iväg och är på väg mot sandviken. ingen aning om vart vi är men :) kolsvart är det ute oxå, näe tror fan jag ska stänga av datan nu. kanske hörs senare med mina otroligt roliga inlägg :)

puss ♥

cartrip

nu ska vi packa ihop det sista sen åker vi mot viken.
hörs sen i bilen ! :)

puss så länge ♥

vi har alltid kul


månggggga bilder

hello cuties !

nu är jag och alma helt ensamma i selmas&ines lägenhet. lite nice. almas mamma har åkt hem till sandviken och resten är typ på ikea och vi åker hem senare ikväll med almas sister. jag och alma sitter i vardagsrummet med en varsin dator. haha :)

igår åkte vi ju till liseberg. det var trevligt men kaaaaaaaaaaaallllt. även att vi åt på Ben&jerry glasscafét, hur gått som helst! och så spelade vi en massa i spelhuset xd sen kom almas pappa och hämtade oss så vi åkte hem till typ några kompisar till hennes familj och vi va med adna, skitsöt tjej :)














bjuder :)


shopping :)


en känning. de trode ni aldrig va ? :D från missäy- ÄLSKAR DEN AFFÄREN ! SKITCOOL


bikbok


lindex :)

götet

hola guapas !

idag vaknade vi ganska tisigt och gick upp och fixade oss osv. sen skjutsade almas pappa ner oss till stan där vi yra runt hahah, hitta ingenstans men lite shopping blev de iaf :) och så skulle vi ta bussen hem, hahah herregud säger jag bara. de var inte lätt. plus att dom inte tar betalt ibussen utan man måste skicka ett sånt där sms som kostade 21jävla spenn!! jaja, har inte knäppt nå bilder aaaaaaaaallls. och  men vi ska snart ner till lisebergmarknaden så då måste jag knäppa lite kort ! :)

nyss käkade jag nån typiskt bosniskmat oxå, haha det var rätt gott. och nå bosnisk läsk, den va lite mindre god haha :p



bilder från shoppingen kommer snart :)

I ♥ GBG

HELLLO :D

nu är vi i göteborrrrrrrrrrg :D vi var nyss i selmas nya lägenhet och fixade lite. jag alma & ines gick ner till hamnen en stund oxå. och nu sitter vi i selmas gamla lägenhet. det är bara ett rum, världens minsta rum, haha :D imorron ska vi till stan och shopppppppa sen på kvällen ska liseberg marknaden, skiiiiiiiiiiiiit fint vare där, hhi vi åkte förbi :)

näääääääe nu ska jag läsa lite bloggar.
pyssssssssss ♥

yeahh

hallihallå!

nu har vi nyss käkat på donken typ. och vi är....... nånstans i sverige :) hhiihi-
vi har kollat på film och typ inte gjort ett skit. började läsa lite ur min bok av stephanie meyer men fattade ingenting så gav upp, haha. och så har jag gjort en ny design till alma check !
nu såg vi att det var en skylt till gbg, 132 km kvar :)

peace out !

fredag

hejsan alla söta ! :D

nu har vi kommit iväg och jag& alma sitter med en varsin dator iknät. datanörd ? oohyees :)

jag var ju ledig idag men hade ingen ledighetslapp så mamma sjukanmälde mig :) jag gick upp vid kl9 och duschade och fixade mej och packade osv. sen vid 12 skjutsade mamma mej hem till alma och nu har vi kommit iväg med all packning. haha almas föräldrar är så jävla sköna, hennes mamma har humor, hahah :) även att jag typ inte fattar nånting när dom snackar bosniska, hahaha sitter bara och flinar. hahah nerå :)

nu ska jag sätta på en film eller spela nånting.



l8er !

älskar den här scenen !!



godnatt ♥

värdelöst inlägg

go'kväll.

nu ligger jag isängen och ska sätta på Step up2, sen blir det sleepmode för min del. skönt med sovmorgon ;)

godnatt ♥

there's a possibility

hej jag heter julia och jag har inget liv så jag gjorde en ny design
hejdå

iknow you like iiiiit

hellu !

packar lite smått osv nu. jag blir ledig imorron ändå för det blir så struligt med all packning osv.. blir najs de =) och kommer hem typ på söndag eller måndag. måste leta efter en klänning som jag ska ha på avslutningen, julafton och nyår. huhu hatar klänningar ._.


stand up tall

hallå !

sitter i skolan nu och har rast. haft kör idag och så har jag och emma nyss slagit in packet till elever från hälsoterian :) slutar runt 3, så hörs då.

pussssss ♥

the perfect man

heellu.

nu ligger jag i sängen och kollar på nån film på 3:an =) ska snart sova ithink. är såååå här trött + sovmorgon i morron så det blir perffa :)

godnatt hörs imorron ♥

tack mitt hjärta för alla stunder du gett miig



magda skickade den här låten till mig häromdan, och jag hade totalt glömt bort den här. fyfan vilka jävla minnen alltså. lyssnade på den 24/7 i typ sjuan eller åttan ? soo 9C låt. shiiet va alla förändrats. även jag. i sjuan tex, jag och magda var ovänner halva sjuan, haha. men ändå var vi lixom allt för varandra. vi var så jävla lik varandra så vi bråkade 24/7. i början av sjuan, vi va hela tiden, precis hela tiden. vi flumma sönder i korredorerna och efter skolan stack vi hem till magda och baka kladdkaka, typ. det är sjukt va allt förändrats. våra fjortisperioder när man gick upp kl 5 på morgonen och fixa håret, haha. det är fan som alla säger, den mest roligaste tiden i sitt liv som man alltid kommer att minnas är fjortistiden.
kommer böla sönder på skolavslutningen :( fan jag vill inte börja på gymnasiet. jag vill gå med min 9c föralltid. jag magda emma linnéa my. det är lixom vi. vi känner varandra så jävla väl och alla är så tajta. går alltid tillsammans i skolan, flummar alltid. vill inte tappa kontakten med er :(  i gymnasiet kommer jag säkert börja i världens tråkigaste klass som har noll humor.. i love you girls !♥







it's killing me inside



på fredag åker jag till göteborg med bff. ska bli så jävla skönt att komma bort från sketna sandviken och slippa allt. sen kommer vi tillbaka på måndag and på tisdag blir det jullov. wonderful ♥

8dagar kvaar

hejsan bloggäään :)

sista timmen hade vi bara 3minuter svenska sen hade vi idrott på badhuset. my & magda va ofc iiiinte med :) vi simmade lite och simkråla, eller vafan heter de ? xd hahah jag & linnea höll på att dö av skratt iaf. hah. sen har jag fått cykla från badhuset ända hit till ruttna stensätra, liiite jobbigt ? ohja! men nu har jag iaf gjort ordning en julskinksmacka och youghurt&flinger, och så sätter jag på twilight och deppaar lite här i min ensamhet :)

l8888er.

x-MAS

hola amigos, hheuheue :d

ja, i skolan vare vell ungefär lika tråkigt som vanligt :) och det har kommit en jääääävla massa snö ute så det är typ omöjligt att cykla nu. efter skolan drog jag hem och gjorde ett pepparkakshus, asfint blev de. får bild på den sen :p och mamma bakade en massa annat så värsta julfeeling nu :D sen skulle igenlitgen jag & alma ååka pulka med de blev inget så jag och alma gick och mötte varandra och gick på promenad och hoppa i snöhögar HAHA..

nu har hon nyss åkt hem, vi kollade på Step up2 och drack varm oboy och käka lussebullar :D

nu ska jag duscha och packa lite till i morron. har badhus då ._.
pusshej ♥

stop doing that

helllu !

nu på kvällen har jag och mamma varit ute och gått typ hur långt som helst haha. hon glömde mobilen så vi giiick dit och hämta den sen tillbaka. sen har jag bara suttit vid datan och gjort typ ingenting, hållt på med almas design lite hahah xd

nu koller jag på nån ny serie på trean, de verkar ganska bra :)

vi hörs i morogn!

not my day to day

jag hatar allt just nu. + det går inte att ladda upp bilder (?) gahhhhh.. om det hade varit varmt ute nu hade jag gått ut och sprungit tills jag dötttttttttttttt -.-

måndag

hejsan!

ja dagen började ju inte sådär bra när jag & emma blev kallad till rektorn. kanske inte har nämnt det i bloggen men det är en tjej vid namnet Amanda som kallade mej och mina vänner för fitta sen har hon mage och går och säger till våran lärare och säger att VI har sagt det, fattar lixom inte poängen där ?! vill man ha bråk eller ?
och i morse när vi snackade med rektorn sa han att jag hade skrivit att vi skulle spöa skiten ur dom idag på min blogg, så dom har alltså visat min blogg eller nånting för han ? fast han säger att han inte ens har pratat med dom ?! fattar ingenting för jag har inte ens nämnt namnet AMANDA i MIN blogg!

 men tror faktiskt att det skett en missuppfattning där för om ni tittar på inlägget längre ner då jag ska till LUSSSSEN så har jag skrivit att vi ska spöa skiten ur dom, alltså på innebandyn (!!!) spöa skiten ur dom I INNEBANDY, inte slå ner dom på riktigt. för jag skulle vara med på cupen på jernvallen för er som inte fattade det heller.

aja. synd att det ska bli såhär att små tjejjer som uppenbarligen inte har mycket att göra på dagarna och bara vill starta en massa bråk men vågar sen inte stå för det dom har sagt ?! så jävla onödigt. blir så jävla irriterad för jag har verkligen inte tid för sånna just nu, alldeles för mycket med skolan & betyg nu.

vet inte om dom läser det här men om dom gör det så ber jag verkligen er att växa upp och skärp till er lite !

återkommer med et riktigt blogginlägg när jag har lugnat ner mig lite för är SÅHÄR irriterad just nu.

good night everybody

hellllllu :)


ikväll har jag;


√ skrivit en uppsats om einstein


√ varit ute & gått


√ gjort ny design!



gjorde en ny design för var rätt trött på dom där mörka. så hoppas jag får lite mer blogg lust nu då =)
nu måste jag soooova! hörs i morron! ♥


HAHAHAA


picsss







pallade inte lägga ut varje bild en för en så gjorde nå fula collage =)

phyyyy

hejsan !

ojoj. den här helgen har jag inte suttit vid datan alls! på lussen gick det skit, haha vi sög rättare sagt :) men jaja. efter den gick jag och alma hem med arnold och habbe och stannade och snacka med dom ;) sen gick vi hem och sov!

på lördagen sov vi läänge. sen kom mamma och hämtade mej och jag åkte hem och duschade & fixade mej. sen drog jag alma & johanna till gävle, vi träffade shawn sen drog vi hem till mej och lämnade all packning sen till stan igen och träffade shawn :) haha var världens fullaste kille där som skulle dra med mej in på krogen hahahha. skit sköna folk vare oxå. och alma ramlade mitt på stan och vi började asgarva så alla bah stirrade på oss, hahah xd

sen drog vi hem till mej och typ sov. sen i morse gjorde vi iordning oss på en kvart (!!!!!!) sen tog bussen till stan och träffade shawn iiiigen och vi gick ner på bowlingen för johannas föräldrar mötte min pappa så vi lärade bara titta på den :))

nu har jag precis kommit hem till sandviken och är skiiiiiit trött. måste bara skriva en uppsats om nå mattesnille sen ska jag typ bara ta det lugnt :)

bilder kommer snart! :)

LUSSSSSSSEEEEE

tjah !

är på skitbra humör just nu och skit taggad tills ikväll :D:D

iskolan gick lucian vell bra, lite fel första gången menmen :) har massor med bildern men palllar inte leta efter sladd och lägga in dom på datan nu så ni får dom i morron :) & jag bråkade med nå jävla emo, och hon ska få så sjukt mycket skit för det här vänta bara tills måndag !!!

 nu har jag iaf fixat mej lite. eller bara klädd på mej osv. ska sminka mej lite mer senare :)



vi ska spöa skiten ur dom !! :D kommer hem inatt runt 2 -3 eller nånting :)

hejdå ♥


freeeeeeeeeeedag !!!!

godmorgon!

käkar frukost nu och ska snart iväg till skolan, har lucia nu på morgonen och jag ska vara tomte, haha ska försöka sno bilder från andra eftersom jag inte har nånting att knäppa med :)
och vet inte om jag kommer kunna blogga nå mer idag för efter skolan blir det typ lussebandy :)





pusss ♥

torsdaag

hey cuites.

iskolan idag var det värsta biitchfaighten mellen en kompis till mej och en annan ful äcklig grönhårig fetarslad tjej! gaah får nå jävla fel på den där fula ungen, fan väx upp!
ah iaf. efter skolan tog jag bussen hem till gävle och sen direkt på lillebrors lucia, var aaaaaaskallt ute så nu har vi nyss kommit hem. ska snart käka gröt och macka med julskinka :D:D

sitter vid pappas dator nu så har tyvärr inga bilder att bjuda på :)


vinst :)

nu är jag hemma från matchen och har precis duschat. vi vann mot dom fast vi bara hade en avbytare :) eller rättare sagt; vi krossa dom! hihih (: jag har ont i precis hela kroppen och huvudet dunkar så nu ska jag bädda ner mig och läsa sista sidorna ut sista twilight boken!

godnatt♥

piss off

hejsan !

skolan idag var skit. fick reda på att jag har sänkt mej i spanska så nu skiter jag seriöst i det här. efter skolan lära jag gåååå hem och mina otroligt snälla vänner bara cykla förbi mej så tvinga mamma att komma och hämta mej och vi drog till dollar,rusta,Ö&b och icamaxi för att leta efter en tomtemössa men hittade ingen fin ju så köpte nån skit ful -.-

jaja. snart ska jag iaf iväg på match i hofors och typ ingen ska med på matchen så vi kommer förlora.



byyyyyye ♥

jag kom på att mitt liv suger


det har gått skit för mig på de senaste proven. jag är trött 24/7. alla lärare verkar hata mig. jag är beroende av twilight-new moon. jag har sämst kondis. jag är sugen på godis. men käkade en banan. jag vill gymma men vågar inte pga alla biffar. jag hatar skolan mest av allt. jag är fattig. mitt hår är en katastrof och måste klippas. jag har inte en aning om vilken linje eller skola jag vill gå. jag hatar bussar. jag har tråkigt. jag pallar inte plugga. jag vill ha pepparkaksdeg och kolla på new moon. jag har ingen mobil så pallar inte smsa med min tegelsten. jag kommer aldrig att få min älskade mobil. jag kom på att min design är ful. jag vill ha nya kläder. jag älskar robert pattinson och hans låt. jag ska svälta mej. jag vill dö..


jaa jag är wannabe kissie, gotta problem? don't mess with me now.


önskelista 2009




* smink- mascara, snygga ögonskuggor osv.
* skor- antingen sneakers eller nå nya snygga converse fast med rolig färg.
* hål i tungan !!
* pengar
* kläder- baggy jeans tex.
* MOBIL !!!

finns tusen andra saker jag vill ha men kommer inte på nå mer nu och pallar inte heller :)


jag älskar min jacka ♥



tisdag

haaaaaallllllå.

jag hatar seriöst skolan. jag hatar allt med den, lärarna läxorna proven, ALLT! hade skitprov i musik idag och svarade inte på en enda fråga. våran musiklärare SUGER: han ger oss ett papper och säger att vi ska ha prov på det, han går lixom inte igenom det eller nånting ? -.-

jaja. efter skolan drog jag hem till pappa och jag köpte tshirtar som vi ska ha på lussen :) nu hoppas jag på nat för jag är dö hungrig..



pussen ♥

!%#¤&!"¤(/!%)

ÄR SÅ FÖRBANNAD !
men nu skiter jag i dej för nu taggar jag hela helgen med johanna&alma♥

iaf. sitter just nu och berättar för johanna hur perfekt hon är, haha :) och träningen idag var verkligen skit tråkig -.- nu ska jag duscha sen läsa igenom det ena papparet av musiken -.-.-.-.-

godnatt !

today's





NY VECKA

halloj !

direkt efter skolan tog jag moppen till mormor&morfar för mamma var där. hjälpte henne att flytta möbler osv, asjobbigt. så nu är jag äntligen hemma :) jag som tänkte plugga as mycket idag men jag pallar inte. såg nyss att jag hade bara med mej ett musikpappaer med mej hem, fast vi har prov på båda :( buhu.

näe. ska vell börja göra nån läxa iaf.
hööres :)


7DECEMBEEEEEEEEER

godmorgon!

sitter i skolan just nu och har engelska, ska skriva en book review men jag är typ klar. idag sluar vi 11:20, liiite najs de, näe nu ska jag skirva klart skiten.
l8eeer

2ADVENT

nu har jag varit ut med kakorna, solat och duschat. nu ska jag kolla på gossipgirl sen ska jag läsa sen blir de sleepmode.

godnattt ♥

BROWNIE

nu drar jag iväg och solar. har blivit så bleeeeek.
l8er !

älskade hatade mobil- RIP




just nu har jag den här tegelstenen som är från typ 70-talet ? -.-

it's aint easy

tjo cuties!

när jag kom hem från alma slappade jag lite och käkade :) sen när resten av familjen kom hem så drog jag ut och gick en liten promenad så nu är jag hemma. jag som skulle göra massor av saker idag och jag har inte gjort ett skiiit. har bara halvdag imorron så får vell ta tag i läxorna dårå :)

bjuder på en random bild sen jag & magda pluggade tsm.


good morni'n

godmorgon!

nu har jag och alma vaknat och vi har precis käkat frulle. jag måste vell börja rulla hemmåt snart för jag måste göra en dans -.- haha på gympan alltså. och så måste jag gå ut med kakorna och så har jag lovat mamma att göra ett pepparkakshus.

usch va min blogg är tråkiiiig. har aldrig nå bilder eftersom jag inte har nån kamera för den suger! och inte nån mobil kamera heller för min har gått sönder så jag har en gammal tegelsten -.- blir bättring sen när jag får minmobil med 12megapixel :)

pysssssssss ♥

slaggar hos almagirl

hallå igen!

vi gick och mötte johanna vid ica så köpte vi dipp så drog vi hem till alma och fettade lite :) sen följde vi med johanna en bit hem så jag och alma gick en promenad, och FIIFAN vad dött det är i sandviken. inte en jävel ute.
nu sitter jag iaf hemma hos alma och ska såklart slagga här. nyss lärde vi oss dansen som soulja boy har i sin musikvideo, haha skit kul :D


yohanna gjorde grymma flätor på mej och alma :)

25 december

hallihallå!

träningen igår med juniorerna var skitkul :) sen efter den stannade vi kvar på zenit, as mycket folk var det. vi satt och snacka med arnold och en massa andra, hahah fyfan vilka sköna människor! sen drog vi hem till alma och käkade, sallad och hon pizza hähä (6)

och matchen idag gick bra, eller, haha vi vann men fyfannnnnn va jag hatar nummer 9! seriöstt. värsta dampattacken mot henne. men fyfan vilken bra match vi gjorde tjejjer. dom som sa att det skulle bli en lätt match och dom skulle krossa oss? haha dom sög ju xd

wellwell. har precis kommit ut ur duschen och ska snart ner och käka sen ska jag hitta på nått med alma.
l8er ! ♥

4 december

hellu

so provet idag gick verkligen skit. typ det sämsta provet jag nånsin har gjort. slapp spanskan sista timmen för vi hade typ kompledigt :D liite najs. cyklade hem och mamma följde med mej och gick ut med kakorna men ingen var typ hemma -.- sen cyklade jag och mötte alma och nu sitter vi hemma hos alma och kollar på oth =)

sen ska vi iväg och träna med juniorerna =)




peace out !♥

sorry

hej!

jag har haft så jävla mycket prov och träningar och matcher dom här två veckorna så jag har inte haft tid med datorn. just nu pluggar jag so prov tills i moorn och jag fattar seriöst ingenting. så hörs i morron.
nästa vecka lovar jag att bli bättre på bloggen!♥

sorry för bad update

hejsan!

igår så åkte ju jag och magda på new moon, igen.. hihi. iaf, sandvikensbio suger! det blev avbrott hela tiden, och när det var bara några minuter kvar av filmen, det viktigaste lixom så la hela filmen av så vi fick pengarna tillbaka :D så vi ska gå imorron igen! :D hihihi..

just nu sitter jag hemma hos alma, hon pluggar och jag sitter vid datan. vi kom precis hem från träningen och vi hade inga tränare så vi fick träna själv. och trot eller ej men jag sprang faktiskt skit mycket :) och gjorde styrka och såklart spelade basket :)

pyssss ♥

1 DECEMBER

hejsan!

nu sitter jag i skolan, har håltimme :)

sorry för ingen updatering igår men jag orkade inte ens sätta på datan, jag tränade sen duschade jag och la mig och läste på en gång. =)

efter skolan ska jag & magda se new moon, andra gången för mig (a)

hörs efter skolan! ♥

RSS 2.0