ha de gött

hellu!

sitter hemma hos alma nu med johanna och gladdys och msyer lite och käkar lite gott. ska hem ganska tidigt idag eftersom imorgon bitti ska jag till gran canaria.

så jag tror inte jag kommer att blogga när jag kommer hem heller. och jag vet inte om vi har nån dator i Gran canaria, så vi kanske inte hörs på en vecka om inte jag sitter på nått internetcafé eller nått.

så har det så kul i en vecka nu och sakna mig inte fööör mycket (: vi hörs sen om en vecka, om jag överlever.. hehe nerå =)

PUSSPUSS ALLA, KÄRLEK TILL ER !

yummy

hej!
hemma från valbo nu. blev inte borta så länge men hittade ett linne iaf =)

just ja.. imorse så vägde jag mej oxå, fyfan. haha. men hade gått ner lite mer än 3kg så de är ju bättre än inget så det får man vell vara glad över.

nu kom tommy och lämna min resväska så nu kan jag äntligen börja packa!


heido



nu åker jag till valbo med mamma ♥

nanana

heysan!

sorry för den dåliga updateringen men jag har inte varit hemma.


igår drog jag och hämtade johanna sen till jensas och käka där med alla. sen gick vi till dansen och det var huuur mycket folk som helst. dansade lite bugg med magda, haha ingen av oss kunna så vi bara gjorde nått =)
sen när vi stog ute så blev det värsta bråket, typ några blattar. dom tog av sig skärpen och slog varandra och allting, sällan sandviken, haha. kom två poliser oxå ;s

sen skjutsade jag hem johanna iaf och sen hem till mig och hämtade packning sen hem till mormor&morfar, jag sov där. sen tiiiiiidigt i morse åkte jag hem och packa bikini osv sen hämta jag alma sen drog vi till badhuset och simmade söderklssikern.. är ledig idag oxå =) hihi

nu är jag iaf hemma och sminkat mej lite. ska till valbo senare tror jag :) imorgon bitti åker vi !!
pusspuss ♥



and im like woooohooo


lockat håret lite. bara för att lixom. haha kommer knappast hålla när jag ska åka moppe..
jag har inte gjort ett skit. kollat på tv bara. så om en timme och lite mer åker jag och hämtar johanna sen till jensas och käkar där med brudarna =)

dagen innan dagen

heysan alla söta!

fick sluta tidigre idag. vi hade sovmorgon sen svenska, lunch och sen nånting i aulan om rockens historia. sen städa vi våra skåp i typ 20min sen drog vi hem =) ute vid moppen stog jag och snacka med johanna ett tag och krama hejdå till henne eftersom jag inte ska till skolan imorgon så kommer inte jag träffa dom nå mer :(

och jag har inte ens börjat packa än. jag tog nyss fram allting och vek allt på sängen men jag har ingen resväska än.. brabra där.
sen ikväll så är det dans på folketshus, alla nior ska dit. och innan jag ska jag hämta upp johanna sen ska vi till jensas där jag möter upp tjejerna iklassen och käkar sen drar vi och dansar, haha.


No pärmen =)


saker från 8:an. kul jag verkade ha på No:n =)


mitt äckelsär skåp som jag var tvungen att ta eftersom äckelsär norrsätra kom och bombera våran skola !!
kändes precis som dagen innan skolavslutningen då man slänger allting. sorgligt :(

nånting är fel

hejhallå.

cyklade iväg till tränigen och fick värsta mensvärken.. vi sprang inte så mycket faktiskt, mest bollkontroll så det var skönt =) vi fick vårat ''kontrakt'' oxå som vi ska skriva under till göteborg.. typ hemma 10, inge alkohol droger osvosv. då blir man hemskickad.

nu ska jag kika vidare på bloggar osv. sen blir det tv.
godnatt ♥

shoppingen












onsdag

heysan!

skippade skoldansen idag och kollade på lite istället, haha fyfan. så jävla löjligt tycker jag. och även att lärarna säger att man får frånvaro, jasså? från vilken lektion då? haha.. palla bry sig. nu är jag hemma iaf och ska snart äta nått sen sticka iväg till träning.

har inte ens börjat packa än så måste ta fram allt jag ska packa ner!! och måste ladda över en massa låtar in på mobilen som jag kan lyssna på i flygplanet som tar 6timmar..


tisdag

heyhey.

efter skolan kom mamma och hämtade mig och vi drog till valbo. shoppade lite saker men eftersom jag är hemma hos pappa nu och har ingen dator eller sladdar så får ni bilder på allt i morgon :) träffade alma där också. sen skjutsade mamma hem oss till pappa så nu är vi är.

imorgon är det skoldans och massor av nior från sandviken kommer till våran skola och ska dansa med oss. in my ass att jag ska dansa med nån random kille ?! och man måste för annars får man inte följa med till sthlm på klassresa, bullshit!

PUSSPUSS ♥

sola också (a)

var en sväng med syrran & mamma och solade också, hehe. så nu har jag duschat och kollar på Svenska Hollywood fruar, min blivande framtid =)

imorgon direkt efter skolan drar hela familjen till valbo och shoppar, gävle också. sen skjutsar mamma hem oss till pappa. så vi hörs nog i morgonkväll.

pusspuss ♥

treeeeening

hey!

kom hem för en liten stund sen från träningen. fyfav va jobbig träning det var idag alltså, dom säger att vi ska få upp flåset nu tills gbg och springer all the time. ingen musik fick vi heller bara för att vi kom EN minut sent.. efter träningen stannade jag kvar med johanna gladdys arnold och alma och snckade lite.

nu ska jag ta en lång jävla skön dusch så vi hörs väl efter den.
pyssssss ♥


palla va normal, haha..

your love is wicked

hallå!
slutade 11 idag, skönt. drog hem, satt mig ute i solen en stund och nu sitter jag och försöker skriva klart spanskauppsatsen men kommer fan inte på vad jag ska skriva..

har träning idag, är faktiskt astaggad! bara 17dagar kvar till göteborg !


aaaw

har kollat runt på internet efter en så kallad ''baseboll jacka'' vill inte ha en sån från gina som halva sverige har, och jag har hittat min! sooo meeeee. så fin ♥


it comes naturally

heysan!
internet här hemma har damp! jag har suttit ute i solen och varit ute och gått en sväng. kollar just nu på gossipgirl och käkat lite youghurt, min middag =)

imorgon har jag bara 3lektioner sen ska jag hem och packa inför gran canaria. igentligen vill jag inte ens åka för jag är skiträdd att det ska komma ett nyss askmolnb eller nått när vi väl är där så vi inte kommer hem och då kommer jag missa göteborg, och ja. jag stannar heldre hemma för göteborg är en livsupplevelse, men gran canaria står kvar..

godnatt ♥


siggebus..

min spotifylista

PARTY <--



allmänt bra dag med bff ♥

heysan!

vaknade astidigt imorse och jag och alma låg och snackade i typ 3timmar, hahah fyfan va vi taggar göteborg alltså ♥
sen tog vi en promenad till monroe's och käkade kycklingsallad<3 sen gick vi tillbaka hem till henne och kollade på best dance crew. tog moppen hem och  nu sitter jag uppe i mitt rum och taggar som fasen, lyssnar på braa musik och är allmänt glad ♥




skriver lite på spanskan också :)

nattii

go'kväll.

ligger just nu ner bäddad i almas soffa, hehe. sällan det slutar med att jag sover hos alma :) jag och alma tog en promenad hem till johanna och var där och snackade. johanna måste ha seriöst världens sötaste lillasyster, så jävla go! :)

men nu ska jag och alma prata lite girltalk sen sova.
godnattt

trevlig dag på stan

heyhey ppl!

mamma skjutsade oss till rese och vi tog bussen till gävle. mötte upp johanna där och beenie (stavning?) och gick runt lite och hade det mys. sen gick vi och mötte upp erik papi och malcolm, vi gick och satte oss och fika på waynes. hade det riktigt kul faktiskt och satt där kanske hur länge som helst och gjorde en massa grejjer =)

sen blev vi utkastad från waynes..hahha då stack vi till donken istället sen bussen hem :) mamma hämtade oss på rese och släppte av alla sen drog vi till ica. vi ska snart käka grillat sen tar jag moppen hem till alma. we have a lot to talk about!


lätt bästa mascaran, kanske lite dyr men värt det!

lördag

godmorgon!
jag har varit vaken länge ja. duschat och sminkat mig osvosv.. om en halvtimme ungefär åker vi och hämtar alma sen vidare till gävle =) fint väder är det ute idag också, skinjackan ON !

kameran vill inte sammarbeta som vanligt så blir några tråkiga webbilder istället.
ha en fin dag ute i solen ♥






popcorn

hejsan alla söta!

kom hem för en liten stund sen, har bara sminkat av mig och poppat popcorn :)
jag tog cykeln ner och mötte johanna i hallen och tittade på juniorerna, snackade med dave från australien också, hahah fattar ingenting vad han säger!
sen stannade vi kvar och kollade lite på fotboll, snacka med arnold, guina kom osvosv. alma kom också :) sen stack johanna hem och vi gick till zenit och tiggde godis av niklas (a) hihi..

imorgon ska jag till gävle med brudarna och kika lite.
vi hörs imorgon! puspusss ♥



freeeeeeedag baby!

hey!

fick sluta 3 timmar tidigare idag woho! så jävla skönt. so provet idag gick vell inte så himla bra.. menmen. fick tillbaka några gympa prov också ett VG och ett G.

nog om skolan.. jag ska bara göra lite läxor sen ska jag ta nått att äta sen ska jag vara med yohanna :)


pusssssss

nu har jag varit och solat och ska snart hoppa in i duschen sen måste jag verkligen plugga so!


yessirr

hellu!

nu har jag suttit och snackat med alma i telefon i några timmar och vi har taggat sönder göteborg och just nu laddar vi ner musik och skickar till varandra. jag känner lukten av mat så snart blire mat. äntligen. är dö hungrig!!

/ j

dagens fråga, höhöhö nerå...



svar: hejhej. jag andvänder mig av photoshop 7.0. och den skivan fick jag låna av magda så det är ingenting jag har laddat hem själv. jag brukar också andvända picasa ibland :)

over and out

heysan!

idag iskoolan har jag varit vääääldigt hyper med linnéa och magda, haha fyfan va kul. vi fan slogs där ett tag :) förutom mattenationella som gick bajsdåligt så har dagen gått på bra, och förutom snön då. HUR FAN KAN DE SNÖA NU I APRIL ?!

min random mobil vill inte funka som jag vill så bilder kommer kanske sen då när det vill sammarbeta igen =)



osminkad för första gången i skolan idag, *applåder*

onsdag

hejsan!

dålig updatering idag men jag har faktiskt inte haft tid. efter skolan fick jag skjuts av magda, sen var det bara in och käka sen dra till träningen tyå på en gång. var jättenågra där så vi sprang asmcykeeeeet. dom säger att vi måste det nu inför göteborg, haha. efter träningen stannade jag alma johanna guina gladdys och arnold kvar och snacka lite. sen drog alla så det var bara jag johanna & arnold kvar, vi gick ner och kollade lite på boxningen osv.. sen började arnolds träning så vi kollade lite på den också. kom hem för en stund sen bara!

imorgon har vi igentligen sovmorgon till halv10 MEN såklart har vi nationella kvart över 8. gaaaaah! cpskola.
nu ska jag käka mitt äpple och kolla bloggar!
pusspuss ♥

nightnight

har nyss duschat och nu ska jag krypa ner i sängen med siggebusen och fortsätta kolla på desperate.

/ j

wtf

käkade lite kyckling&sallad sen gick jag ut och gick en stund men det började regna så då vände jag, jävla skitväder alltså. magda sa nyss att det ska snöa i veckan också, KUL!!! och blir säkert inge gran canaria nästa vecka heller pga den där helvetes jävla vulkanen! fyfan va jag hatar island...

nu ska jag gå och göra nånting för jag är grymt irriterad -.-

life is a party

hallå

imorse när jag var på väg till skolan så mötte jag johanna och vi var aaaaastaggaaaaad till göteborg. fick reda på igår att jag alma och johanna ska dela hotelrum, fyfan va kul vi kommer ha alltså, helt sjukt! sen va jag typ ashyper hela morgonen.
gjorde ett till nationellt i spanska också, hörförståelse assvårt ju! och fick tillbaka det andra nationella, fick typ 20 av 37, nöjd med att få G iaf. sen hade vi musikprov och fick VG på det :)

sista lektionen slumrade jag till tror jag, kollade på nån konstig film haha.
nu ska jag titta på lite bloggar sen får vi se vad som händer.
pusspuss♥



lalal

godmorgon!
uppe med tuppen. om ungefär 10minuter ska vi börja åka mot sandviken, pappa släpper av oss hos mamma sen går jag till skolan :)

igår åt jag asmycket smörgåstårta, hehe (a) och så va jag ute och spela bandy med småskitarna och höll på att dö. hahah asjobbigt!

idag slutar jag runt 3 sen ska jag gå hem så får se när nästa inlägg kommer, om ens internet funkar..
men vi hörs sen nångång iaf, pusspuss ♥

hey alla!

internet funkat fortfarande inte hemma hos mamma, suck! men nu är jag hemma hos pappa iaf. slutade kl11 typ sen åkte jag hit, var ingen hemma då så satt ute en stund och väntade på pappa..

idag fyller ju brorsan år och pappa har fyllt år redan så idag ska dom firas. ingen aning om när folk kommer osvosv men det märker jag vell..
inga bilder har jag heller, fan va tråkig min blogg är alltså!

new crew

'' jag & johanna drog till donken.. fick inte på oss jackorna... sen dog vi ;PPpPp ''

jag lever

JAG LEVER !!
mitt internet funkar inte så det är därför jag inte kunnat blogga!

igår på UM så gick det vell sådär, förlora med 3poäng annars hade vi fått silver!! dåligt piss.. efter cupen var slut så åkte alla hem till sig och duscha åt osvosv. sen så kom johanna alma och rosén hem till mig och vi käka popcorn och snacka skit :)

imorse vaknade jag astidigt. var tänkt att vi skulle till borlänge igen och hejja på killarna men vi hitta ingen skjuts så det sket sig. satt ute i solen en stund istället. sen åkte jag och hämtade rosén och vi åkte till bj och mötte upp guina och johanna och snackade lite. sen tog jag & rosén mopen till donken, hihi. och nu sitter vi här hemma hos henne och gör inte så mycket..

får se om internet fungerar sen när jag kommer hem annars så hörs vi imorgon när jag åker hem till pappa och firar han & brorsan.

pusspuss ♥


@alma

heysan !

sitter hemma hos alma just nu och hon lagat mat, haha :)
iskolan idag hade vi tre lektioner sen mattenationella, och fyfan va dåligt det gick. var apsvårt ju :(

jaja. om nån timme eller nått drar vi ner till hallen och kollar på småbarnen sen ska vi träna med juniorerna som behöver lite hjälp, hehe ;)

pusspuss

daddy's little girl..


take it

nu har jag ändrat och fixat lite min designen som ni kanske ser. men headern är skittråkig, jag vet. men jag har noll inspiration och har inga bilder eller nånting så jag får fixa det senare.

nu måste jag verkligen plugga matte !!

copycaaaaaat

hey ppl!
är hemm från skolan nu. en seeeeg dag alltså! först nån konstig teater i två timmar sen no och estet. värdelöst. måste ta tag i matten nu också om jag ska kunna klara nationella i morgon. det kommer så gå skiiiit- åh.
gjorde omval idag också, det blev:
1. handel
2. omvårdnad
3. sam
allt på bessemer också. jaja.

nu ska jag ner och ta nånting att äta, håller på att dör av hunger!!

fruuuuuuuukost



världens godaste ♥

morrrrrooon

goodmorning sweden!
jag har sovmorgon idag men gick upp i vanlig tid och sprang några kilometer och styrketränade. jag har nyss duschat och nu håller jag på att sminkar mig lite smått.
idag har vi bara två lektioner också. vi ska kolla på teater i tvååååå timmar. hoppas den är bra, haha!

men nu ska jag klä på mig så kanske jag hinner blogga innan jag drar till skolan.
pusspuss



don't give up

helluuuuuuuu göttfollk!
efter skolan hann jag bara hem och käka en banan sen dirrekt till träningen. hade mycket taktik tills UM på lördag!! men sprang öven asmyckeeet -.- haha. OCH MINA FITTKNÄN hugger jag av snart!!!!! ont hela jävla tiden jväla %&/(=)%#"
jaja. efter den kollade vi lite på boxningsträningen sen stack jag till ica och mötte upp mamma och köpte sallaaad ♥

och nu har jag precis duschat och ska snart ner och kolla på Grey's när det börjar.
vi hörs i morgon ♥

i skolan

helllu! sitter i skolan just nu och har svenska, har idrott efter de här sen slutar jag :)
hade nationelltprov i spanska idag också, var inte så jättesvårt men man vet aldrig. hoppas det gick bra iaf. 

aja nu ska jag göra nånting så det ser ut som om jag jobbar, vi har vikarie. hehe.
pusspuss ♥

onsdag

godmorgon. hinner med ett morgon inlägg, helt otroligt. sitter just nu och käkar lite frukost vanilj youghurt♥ och om en halvtimme ungefär bär det av till skolan..



new shiett huh

har jobbat lite med en ny design för tycker den jag har nu är så tråkig. men orkar inte göra klart den nu så kanske hinner i morgon får vi hoppas.
pusspuss ♥

everybody says HEEEEEY

hellusan. har bara käkat ännu en banan och kollat lite på tv. väntar nu tills desperate ska börja kl9 sen blir det vell sleepmode efter det skulle jag kunna tro. imorron är det skola som vanligt sen blir det trääääning =)

fundera på att ha frågestund också, haha. har aldrig haft det förut. men mobbat om det är typ 3frågor bara, pinsaamt då ju ? får tänka på't.



bjuder på en hemsk jävla biiiiiild. men kolla va röd jag är? haha. syns mer irl också.

yessir

hejsan!

efter skolan drog jag hem och käkade banan, hehe. sen sprang jag med mamma typ 4,5km sen när jag kom hem sprang jag lite på maskinen här hemma plus en massa styrka, vad duktig jag är! :) snart blir det mat också, är ashungrig!

pusspuss ♥

behind scenes från våran kalender med girlsen, hahah!

my va tjusig!


bjuder på sig själv gör man också..


HAHA


söta emmapemma =)


och mongomy & mongomagda, hahahha!

jaghatarverkligenrubriker

hellåjsan!
sorry för seg updatering men det är ju så fint väder ute =) tränade idag, var fasen över en vecka vi tränade basket sist och så har vi UM på lördag. vi möter falun gävle och borlänge så om vi vinner dom så vinner vi i år igen!! fan va kul det skulle vara! :)

nu ska jag fortsätta titta på svenska hollywood fruarna :)
pusspuss godnatttttttt ♥

summer feelingssssssss

heysan !

efter skolan satt jag mig direkt ute på altan och solade. slutade med att jag fick fula ränder från linnet så satt på mej bikinin =) aaaaasskönt! så nu har jag nyss kommit in och ska packa sen ska jag iväg på träning.

så vi hörs sen ikväll när jag kommer hem ♥

började såhär:


slutade like this:


and the food:

peacccccccceeeeee

hello !

höll på att frysa ihjäl på läktaren medans jag kollade på alma.
men nu ska jag kolla vidare på wipe out sen ska jag sova =)
godnattttttttttttttttt ♥

shiiiiiiiiiiiine ooooooon



slängde på mig nå jeans som låg längst in i garderoben, hehe. vill ha skinjacka men det är fucking kallt och ha det när man åker moppe -.- om en timme ungefär åker jag till jernvallen och kollar på almas fotbollsmatch =)

sunshineeeeeeeeeee

HEY PPL !

DET ÄR ASVARMT UTE OCH SOLEN SKINER SOM FASEN ! loooooove it!
imorse gick jag upp tidigt och satte mej ute och föröskte plugga lite so men fattar fan ingenting alltså, provet kommer gå bajs. sen gick jag ut & gick/jogga sen fukost sen har jag bara suttit ute i solen hela dagen, lyckats bränt mig lite på kinderna har jag också, underbart! :D

så nu ska vi grilla ♥ sen får vi se vad som händer. vill gymma ikväll också men mamma tycker det är tråkigt -.- aja får se.
pusspuss ♥





hej rövhål


hej igen rövhål

nightyyyyy

go' kväller!

alma åkte hem för ett tag sen... jag åkte hem till henne och vi gjorde lite tacos, asgött. sen gick vi en liten promenad i otroligt roliga sandviken. och kl 10 var det ju real madrid mot barcelona och den kanalen hade inte alma så vi åkte hem till mig och kollade, sen kom hennes pappa och hämtade henne =)





nu blir det sängen nästa!
godnattttt ♥

tummen upp

åker snart med moppen till ica och köper lite taco saker sen hem till alma och gör tacos. vet inte om någon av johannaorna skulle med annars blir det vell bara jag & alma :) och solen har kommit fram nu, asöm !


stämpeln från igår, och lite av min söt dubbelhaka oxå, hhihi...

peace !

pms kärringar =))))))))))))))))

ska ha en chiill kväll med tjejerna ikväll med tacos osv. men vettefan om det blir nått. alla har fan pms.
så medans går jag och lägger mig igen. är så jävla trött.

godnattttt

bilder











känns som söndag..

godmorgon!

har ont i hela jävla kroppen...
igår var vi som sagt hos johanna och fixade oss osv. sen på resecventrum mötte vi upp jenny som skulle gå med oss.
när vi kom till gävle gick vi till donken och så var det världens bråk där också, haha killen hade damp!
när vi satt på bussen på väg till andersberg så fick vi panik för vi hade ingen aning om vart vi skulle hoppa av, haha men vi kom rätt till slut. det var rätt lamt där och dj:n var inte den bästa, menmen det var OK. träffade söta mikaela där oxå =)

det slutade 1 och våran buss till stan gick halv 2 så fick stå ute och frysa en halvtimme. blev så klart bråk där också, tusentals blattar, haha.. aja, när vi kom till stan gick vi till donken igen och väntade tills bussen hem till sandviken skulle komma. det var typ världens segaste buss, stannade en kvart vid varje hållplats. på rese kom almas pappa och hämtade oss och skjutsade hem oss. sen blev det sängen direkt, kom hem runt halv4.

nu på morgonen har jag käkat frulle och tagit en dusch, behövdes verkligen haha.

aa bilder kommer sen ♥

blöblö

halååååååååååå.

sitter hemms hos johanna nu och snart kommer alma, då ska vi börja fixa oss lite =) jag och johanna har lagat lite korv och makaroner och slappat framför datorn. är så otaggad just nu, men blir väl taggad senare.

nu kom alma också så nu TAGGAR VI !!!!!!!
HEJ DÅÅÅÅÅ ! ♥

bye

hey !

just nu försöker jag väcka johanna genom att ringa henne men snorungen vägrar ju svara -.- haha. när hon har svarat så går jag dit till henne iaf sen får vi se om det blir nå mer bloggning idag.

NU SVARA HON ! woho

pusshej ♥

freeeeeeeedaaaaaaag

godmorgon sverige!

nu är jag vaken och ligger och slappar i sängen. ska snart upp och måla naglarna hade jag tänkt. sen blir det vell frukost och packa osvosv sen ska jag ta en promenad i regnet hem till johanna och fiiiiixxxxa osssss =) ska bli skojj !

men vi hörs senare ! ♥

godnatt ♥

good evening!
nu har jag duschat, rakat benen, tagit bort gamal nagellack osvosvosv. girlstuff.
ska sätta på nån bra film tror jag och sen sova. behöver beaty sleep tills i morron, haha. sen i morgon har jag ingen aning om hur det blir. buss dit & hem iaf men vart vi ska fixa oss osv vet jag inte. blir bara jag johanna & alma så det är skönt att det inte blir så många =)

puss & godnatt så hörs vi imorgon ♥


my dinner


tadaaa

hellu !

kom hem från boxningen för en stund sen. det var bara jag johanna och gladdys som tränade för dom andra orkade inte, det var faktiskt inte lika jobbigt idag som förra gången, tur det ! fick skjutsa hem latmasken johanna oxå som har kanske några hundra meter hem bara, haha. och mötte mongomagda & mongomy på moppen hem =)

ska snart hoppa in i duschen och måla naglarna osvosvosv.. för i morgon är det paaaaardiiiie (:

PUSS ♥


p.s  pappa ring mej på mobilen så fort du ser detta!

fly like we do it

hej igen!

nu är jag inte lika stressad nå mer, haha. nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli halv5 så kan jag åka och hämta alma sen till boxning. hehe ni borde passa er för oss nu, vi börjar bli hårda nu (h) hähäää.
kom på en sak också, om 2år fyller jag 18, det är fan ingenting, TAGGA HÅRT !


imorgon gäller det igen !!

hueheueh

hejsan !

palla inte blogga igår.. var med tewelde och alma, vi chilla hos alma sen ner till bj men det sög så johanna gick hem och jag & alma drog till donken, hängde där ett tag sen drog vi hem till henne, jag sov över där oxå :)

har precis kommit hem och är as stressaaaaad ! ska boxas ikväll igen också. och i morron är det disco är as stresaad pga det! '

men vi hörs sen nån gång!
PUSSPUSS ♥

(/&%#

går inte att ladda upp bildeeeeeeeer. jävla skit.
när alma har smsat mig när hon duschat klart tar jag moppen hem till henne ithink, hoppas vi hittar på nått kul för jag är så häääääär uttråkad !

PYSS ♥

randigt jappjapp







pallar inte redigera eller knäppa nå bättre bilder. är så trött.

godnatt !

homecoming

hello !

hemma från valbo nu. blev lite shopping iaf och käkade mat på ikea, nicenice. men just nu är jag såååå jävla trött så ska gå och lägga mej en stund tror jag, hehe.
ska bara knäppa kort på det jag köpte sen blir det sleepmode för mig !

hörs snart då!

nu drar jag till valbo !




PEACE !

onsdag

goodmorning.
nu är jag vaken sådär äckligt tidigt igen.. ska snart gå upp ialla fall och ut och springa/gå om det är fint väder, har inte orkat tittat ut än.

men vi hörs om nån eller några timmar!
peace out

peace ya'll

good evening

det blev nå cp fel på kanalerna just när vi var med på tv, för vi hade typ loka sthlm istället för gävle osvosv. men hittade det på internet men har fortfarande inte sätt när vi var med på ettan..

nu sitter jag och kollar på desperate och dricker vatten. ska snart sova ithink. ska upp i morron bitti och springa igen sen ska jag försöka få med mamma till valbo, måste ha sommarkläder har fan ingenting! och snart åker vi juuuuu !! fyfan va härligt alltså!
och det ser ut som om det blir disco på torsdag iaf så kanske kan hitta nå roligt att ha på sig tills dess då.


ahmen puspuss godnatt då ♥

ojojoj

hejsan!

shiet vilken dag, haha. cyklade iväg och mötte upp alma & johanna och vi cyklade ner till UC, ungdomsgården istan för det va nån tjejgrej så vi drog dit och tittade bara. och så var det ett liten rum som vi spelade trummor gitarr osvosv. sen kom en kamaera gubbe från kanal 4 och filmade oss och sen intervjuade han mej och alma sådär själv värsta inzoomat !!

sen så kom kanal 1 och filmade och intervjuade mig själv!! hahah shiet va jag sa bort mej hela tiden, hehe. sen kom en brud från arbetarbladet och intevjuade mig IGEN! alla var efter oss, hah ;)
vi visste inte ens att kamera och allt skulle dit, hade knappt nå smink på mig heller. USCH!

så ikväll halv 7 på fyran tror jag och kvart över 7 på ettan!

efter de drog vi till donken och käkade glasssss. och sveriges största fjortis var där också =) orange utan sol, hahahhah. pinsam bruuuud! sen så cyklade vi hem allihopa. och jag har precis käkat och nu har jag ingenting att göra =)






skinnis on

nu drar jag ut och möter tjejerna!
tjing


tisdag

godmorgon alla!
vaknade astidigt idag med, vet inte vad det är för fel på mig? men jag satt på mig träningskläderna och stack ut och sprang/gick i det fiiina vädret, äntligen är solen tillbaka ialla fall!

har precis käkat lite frukost. och jag har blivit beroende av ägg, haha. för er som bryr sig lixom. ska bara titta igenom lite bloggar osv sen ska jag börja fixa mig lite. sen får vi se vad som händer idag. skulle till uc med johanna och alma tror jag ialla fall :)

puss ♥

superstar


skyll dig själv

idiot. öppna ögonen och se vad som händer!

va ett tag sen huh ?



- våren. snön är näääästan borta och det är asfallt! finally. nu fattas det bara några grader varmare så kan man lägga undan vinterjackan ♥

- moppen
. wiiiho. eftersom våren snart är här betyder det MOPPE! älskar att åka moppe hihi så kul. vänta bara tills sommarn. jag och alma på moppen till stranden, grr

- musik. vafan skulle världen vara utan musik igentligen ? det skulle vara grymt tyst och tråkigt. musik är typ det bästa som finns! man kan bli glad av det, bli ledsen, bli taggad, bli allllt! kärlek till musik.

- träning. jag älskar fan att träna. så jävla härligt. och efter en hård jävla träning är det så jävla härligt för då vet man verkligen hur mycket man har kämpat och köttat.

finally !

äntligen hemma.. haha.
jag drog ju och hämtade alma sen direkt till hallen. guina johanna & gladdys kom lite senare och medans lärade vi hoppa hopp rep! haha sjukt jobbigt.. sen så jaa? vi körde boxning. fick några käftsmällar och så. och sjuuuukt jobbigt var det! körde bara styrka typ. fyfan. haha mina armar skakar fortfarande. snacka om träningsvärk i morgon alltså!
men kul var det fan! dom frågade om vi kunna spela basket med dom nån gång oxå och det ska vi fixa! =)

nu ropar mamma mat.

l8er !

redo för boxning

tjolahopp!
nu är jag redo för boxning! om en timma ska jag åka och hämta upp alma sen blir det kötttaaa ! haha. im gonna die... har ingen aning om hur länge vi ska träna men de märker vi nog. kul att det är lan där också så kommer va tusentals människor..

hörs när jag kommer hem!
pusspuss ♥

wanna be gotta be a superstar

hello ppl!
vi vaknade ganska tidigt allihopa. gick upp och käka frukost osv. sen skjutsade jag hem alma och johanna fick gå hem :) efter jag skjutsat alma så tankade jag sen åkte jag hem till mormor&morfar för mamma och syrran var där för min kusin fyller år, så va där och sa hej sen åkte jag hem igen. haha

så nu sitter jag nere i soffan och slappar. ska snart börja fixa lite. ska ju på boxning ikväll, skojj ! :D






rubrik

alma & johanna sover hos mig. vi har kollat på film. gått fram&tillbaka till ica. åkt moppe runtrunt osvosvosv. nu ska vi bädda ner oss och snacka girltalk :)

GODNATT ♥

johanniiiii & almiiiiii

helluuuuu ppl !

sitter hemma hos alma nu med johanna och alma. åkteförst moppe till alma sen vände jag på engång och åkte och hämtade johanna men nu är vi äntligen hemma hos alma. haha =) vi kanske ska spela lite wii och så. sen ska vi till juniorträningen om det ens är nån ? ;o

näe. TJING !

mongooooo

hallåj igen!

var ute & gick med mamma och stefan sen åkte jag och mamma till ö&b, prix osvosv.. kom nyss hem och jag har smetat på lite mascara bara. kanske ska ut och tvätta moppen om jag orkar, eller så tar jag den och åker nånstans, de är ju bara de att jag inte vet vart jag ska åka haha.



pyss ♥

mycket som händer nu

om två veckor är det UM igen


om 4veckor är jag i Gran Canaria
http://www.travel4stars.com/Bilder%20jpg/Anfi.jpg

om 6veckor är det europas största basket cup- GÖTEBORG !


om 9veckor är det klassresa till sthlm och sthlm med zenit samma helg


om 10veckor är det sommarlov ♥


tiden går snabbt

söndag 4april

godmorgon sunshines.

vaknade ganska tidigt idag. och får inte åka moppe idag heller eftersom det är frost ute och noll gradit så då är det halt säger mamma -.- men kanske åker senare på dagen när det blivit varmare.

ska sätta på mig träningskläderna snart och gå ut och gå tänkte jag. sen får vi se vad som händer idag.


pussssssssss ♥

almiiiic

heellllluuuu

sitter hos alma just nu och kollar på millenium serien nånting blabla.. haha. vi har nyss dansat arslet av hos också, haha. ska ta moppen hem om nån timma eller så sen blire vell sängen ♥

aja. tänkte bara uppdatera mig hehe.
puspuss ♥

moppemoppemoppe

wiiiiiho
kom nyss hem från en sväng med moppen. det var lite problem att få igång den och så var bakdäcket punkat men nu äre fixat! har åkt runt runt här lite i sveriges tråkigaste stad- sandviken. och tankat har jag gjort..

nu håller jag på att fixar mig lite och ska byta om osv. sen blir det moppen hem till mormor&morfar och äter påskmiddag sen moppen till almaaaaaa =)


glad påsk

hejsan alla söta

imorse när vi vaknade så stack vi ut och sprang lite, sen käkade vi frukost och spelade wii, vi dansade så vi höll på att dö, haha så jävla jobbigt! sen skulle alma till valbo och köpa en ny mobil så jag cyklade hemmåt och har nyss duschat osv =)

and guess what? jag får ååka moppe idaggggg!! om det går att sätta på försäkringen.. mamma säger att man kanske måste göra det en vardag om det är så dör jag! kl 5 ska vi iaf hem till mormor&morfar och käka sen blir det hem till alma kanske med några fler? och ha det trevligt.

nu ska jag börja sminka mig lite så man ser levande ut!
pusspuss ♥

freeeedag

heey!

hemma nu hos alma!
snälla farfar skjutsade mig till valbo där jag mötte upp alma, gick runt lite i affärer osv, hittade en bikinitopp bara :) sen skjutsade dom hem mej och jag packade lite och sånt sen cyklade jag och mötte alma vid hallen. vi tränade lite basket sen var vi med johanna arnold och thomas. satt på pizzerian i hundra år också. hade det asskojj ! :)

nu är jag hemma hos alma och vi gör inte så mycket, ska väl sminka av oss och bara ta det lungt antar jag.
så vi hörs imorgon!
pusspuss ♥

out

im alive !
jag stack ut och gick en sväng och orkade ladda datorn igen så nu är jag baaaaack =)

ligger bla i sängen just nu och kollar lite på tv. planerar morgon dagen med alma också, åker och möter henne i valbo så går vi runt där sen hem och sen träning igen, tränat varenda dag den här veckan ;) duktiga julia! :D


puss på dig med

min dator dör när som helst men orkar inte gå ut och hämta laddaren så blir nog inge mer bloggning idag.

skrev ett jätte långt inlägg om skilda föräldrar och vad jag tycker och tänker om allt men one in my family kom in och sa att den blev ledsen när jag skrev här nere att jag var trött på dom och blev sur så då blir dom nog inte så glad om jag publicerar det där långa inlägget. så ni får tyvärr inte veta vad jag skrev för jätte långt inlägg.
to bad for you ;)

peace out ya'll !

-

är så jävla trött på hela min jävla familj just nu så jag skulle kunna spy!

nån jag får sova hos imorgon?

loooooooooooov ♥

hey!

imorse hade jag sovmorgon men gick upp i vanlig tid och sprang lite, duktigt va? och sen duschade jag och fixade mej och giiiiick med all packning till skolan. skolav var som vanligt förutom på esteten som var askul på slutet, hahah. jag linnéa & magda fick sluta om vi gick med soporna, och fyfanihelvetet vad det stank där inne, vi höll på att dö av grav också. haha.

kom hem för en stund sen och ska snart käka lite. sen har jag inte en aning om vad som händer här näst, blir väl slapp antar jag :)

pusspuss ♥

RSS 2.0