basketball playa

holla amigoooos!

fyfan vilken träning.. vår tränare var borta så vi hade en typ.. fys tränare eller va han nu än är.. och vi var bara 5 st på träningen.. undra varför? ;) ja och den var jobbiiiiiiig, mina armar är helt skakis och benen är spagetti, fyfasen. ändå körde inte jag allt jag kunna pga. min jumske som gör sjukt ont!! 

har druckit min proteindrink och har duschat. ska snart ner till vardagsrummet och kolla på Big Brother. imorgon börjar jag som sagt halv 11, sjukt skööönt ! 

varför kan jag inte lägga in videoklipp ?!?!?! -.-


off to trainin'

nu har jag precis käkat havregrynsgröt, orkade inte ställa mig och laga mat och gröt är ju alltid snabbt, enkelt, gott och nyttigt! och packat allt och gjort iordning en proteinshake som jag kan dricka efter träningen, så nu kollar jag lite på The Hills och ska snart rulla iväg på träning! 



jippie

JUST JA. hade glömt bort attt det var studiebidrag idag så nu nyss när jag logga in på min internetbank så fanns det a lot of money där man bah YEEEEEEAH hihi. så nu har jag satt in lite pengar på sparkontot, där har det börjat växa rejält lär jag säga ;) hihi. 

imorgon har vi inga lektioner heller. vi börjar halv 11 sen så ska vi till Söderhamn och gå på UF mässa och kolla på alla dem, så blir nog att köpa något där också om man hittar något fint, hihi. PEACE på de. 


apple

hello.

spanska provet idag gick skiiit. jävla gramatik alltså, han säger att vi ska plugga på ett visst kapitel och så gör man det men så kommer typ inte ett piss utav det med på provet ?! bara en massa påhittat som man inte förstår. åh. men nu är jag hemma i alla fall, alla jobbar så är ensam hemma skönt! 

sitter och kollar på O.C och käkar yoghurt med äpple! 


sista mars !!!

godmorgon.
har datakunskap just nu men är klar med allt så då fick vi sluta. ska plugga lite spanska nu för har spanska prov idag, BLÄ på spanska. välj inte det i gymnasie... eller jo, haha det är ju bra och få merit poäng osv. men om man inte tycker om språk ska man defenitivt INTE välja det, men det är ju kul att kunna ett annat språk =) 

har fan träningsverk i röven idag så mina Easytone's fungerar nog, älskar't!!


mina pluppisar







jag kör en FET moonwalk genom bessemers korridorer, HP10 är bara fööör coola alltså..

bilder snodda ifrån elleonora<-- !

efter träningen




i smoothien hade jag:
lite vanilj yoghurt
jordgubbar/ hallon / blåbär
och lite mer än en halv dl choklad proteinpulver.
asgött !!

outfit




hade tråkigt på en lektion idag så satt och ritade lite wannabe tattoos som jag vill ha, hehe.

30 mars

heeeeeeeej. mitt internet har inte funkat men äntligen funkar det !!

slutade 3 istället för halv 5, sköönt. så gick till stan och mötte upp mamma och stefan sen hem. hemma bytte jag om till träningskläder och så käka jag ägg och keso sen ut på en springtur på 4,5 km. körde rätt mycket intervall faktiskt, sjukt jobbigt. sen när jag kom hem bytte jag om till min Easy tone's och gick en powerwalk på samma runda, alltså 4,5 km till!

hemma körde jag massa styrka osv. till jumsken inte klara av nå mer och jag blev liggandes på golvet och inte kunna röra mig, haha. så duschade och gjorde iordning världens godaste smoothie med proteinpulvret och så har jag pluggat lite spanska osv. 

ska bara redigera lite bilder så uppdaterar jag mer snart! :)


träning

blev 11 km på crossen = lite över 400 kcal. sen fort som fan och sminka av mig så iväg till solariumet. nu är jag hemma och dricker min proteindryck, väldigt annorlunda smak men man vänjer sig I guess =) 




kolla vad pappa kom med...

hihi  nu ni! nu jävlar ska det biffas, hihihihi

(protein pulver, för er som inte fatta haha)

smile while you'r still young


outfit 29m




29 mars

hello breeeeeeee.
sitter i skolan och ska ha sista lektionen nu sen så slutar vi halv 4! hade gym nyss med lisa och elle, måste bara säga att gymmet på badhuset suuuuuger. litet, trångt, instängt, går inte andas osv. haha! aja vi hörs när jag kommer hem senare. peace out!


klasskompisar som gör skolan en aning roligare att gå till






today is a happy day

suttit och gjort om en massa nu, eller designen. blev faktiskt rätt nöjd för en gångs skull. ska bara fixa lite små saker sen för nu ska jag ladda på med mat sen åka iväg på basket träning! peace.


såhär glad är jag när jag ska åka iväg på basketträning och svettas och spela boll med mina vänner!

new in

fatta den här bikinin och en jätteburn bränd kropp i turkiiet ? aaaaah.....


löparbyxor!


fint oversize linne med en jättefin rygg! Bikbok

jordens skönaste och tunnaste mjukisbyxor från H&M 99 kr. nästan gratis ju..

och sist men INTE minst... skorna som gjorde mig fattig ♥ efter ett halvår blev dem äntligen mina, haha! Reebok Easytone's !

en dag i valbo

drog som sagt till valbo, wiiiiiiih jag älskar pengar ♥ men just nu har jag ingen aning om hur mycket jag har kvar.... men studiebidrag på torsdag ialla fall, hihihi. 

'




visar er shoppingen snart... !

shopping ♥

hello!

siter i skolan nu men slutar snart, skönt. då ska jag till VALBOOOOOOOOOOOOOOOOO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

byeby

kwälllöör

goooodkväller.

när mamma och stefan kom hem så satt jag med dem och kolla på teven. har precis badat och skrubbat hela kroppen och smörjt in mig så är len som en bebisrumpa, hhihi. 

nu sitter jag nere i soffan och ska kolla på big brother som börjar nu, TJING !

dagens outfit

Tumblr_liow0u34ns1qde602o1_500_large

(in my dreams)

om det finns en gud & mirakel














how cute ?!

imorgon är denna min !!!!


yesterday pics












27 mars

godmorgon. 

igår kom alma runt 3 eller något. vi fixade oss och började laga mat osv. sen kom adi också. var ashungrig och som vanligt kom johanna guina och gladdys några timmar sent men tillslut fick man mat ialla fall. jag tyckte det blev asgott ialla fall, jag och alma borde bli kockar hehe! 

brudarna drog hem strax efter efterrätten, var bara jag alma och adi kvar som satt och kolla på film och böla till The last song, hahah kul kväll haha till sist drog dem också hem och jag städade osv.

imorse diska och damsuga jag, gick på en promenad också och har precis kommit hem och ska äta frukost nu, vi hörs sen med bilder osv. !


amadeus amadeus

fick träffa världens sötaste, tröttaste och goaste valp igår. adis lilla nya vovve. fy satan va söööt han är! och han sover verkligen överallt, man kan lägga han ner så somnar han, var som helst, hahah ursöt !!!








26 mars

godmorgon på er.
varför vaknar jag jämt klockan 7 på helger ?! åh va sur jag blir. fetaste huvudvärken har jag också, och ont i hela kroppen. hoppas ni mår bättre än mig.. 

'

well.. det är ju sol ute så lite kan man vell le ..

when u don't have anyone, candy is there for u.


outfit






mat

hello dudes.
efter skolan åkte jag hem till mamma, stannade förbi ica och handla lite. har lagat mat och sitter och kollar på teven nu. ikväll händer absolut iiiiiiiiiiinte ett skit. skulle egentligen till pappa och jobba i morgon men ska ju inte jobba så ingen idé att åka dit nu och sen till sandviken i morron bitti igen.. wellwell. 



stekte skinka ( hahahhaha) och ägg och till det hade jag keso och äpple, asgott. jag borde fan bli kock!!!! hahahahha.........

25 mars

godmorgon.

igår när jag åkte till träningen var jag astaggad och allt. men sen vid uppvärmningen sträckte jag jumsken, men taggad som jag var så fortsatte jag träningen sen så sträckte jag den igen och fyfan i helvete vad ont det gjorde. kunna inte gå. och jag alma och guina som tänkte vara med på killarnas fotbollsträning efter våran träning.. men både jag och guina var skadad.. 

meeeeeeeen. vi stanna kvar endå efteråt, alma drog hem och jag och guina satt och kolla tills vi också vela vara med, hehe. dem kör styrka, stretch, uthållighet osvosv. hehe. och vi var med på det vi kunna, kul! sen massera vi varandra tills vi åkte hem runt 9 halv 10.. 

inatt har jag inte sovit skönt inte. vela skrika varenda gång jag rörde/vände mig, fan va ont jag har !!!!!!! och imorse när jag skulle sätta mig i bilen fick mamma lyfta in benen i bilen, haaha är helt jävla handikappad alltså!

men sitter i skolan nu ialla fall och går igenom massa saker som jag redan har gjort så chillar lite! oj va långt detta inlägg blev. puss !


idag är jag Obama!

24 mars

hello! skolan gick rätt snabbt endå. gick en omväg till stan efter skolan och gick sedan till stan och mötte upp retsen av familjen på marangoni, fika lite osv. stannade vid ica och nu är vi hemma. ska bara kolla igenom facebook lite snabbt sen ska jag ner och käka tacos hihi! ikväll är det träning också! 

puss


outfit








a hell of a powerwalk

hello!

slutade som sagt tidigt och gick en sväng på stan med mamma. kom hem och bytte om till träningskläder sen gick jag en promenad hem till alma så satt vi där och snacka ett tag. sen gick vi och mötte upp guina så gick vi en powerwalk, en omväg, till stan. stannade vid Wayne's och drack iste och pratade. 

sedan fortsatte vi våran powerwalk och gick bakom sandvik och långt åt helvete, och sen tillslut så skilldes vi åt och gick iväg hemmåt, knappt så att det gick framåt, fifan va ont i låren jag hade, men minst 1 mil har jag gått idag och det är jävligt bra för att vara sjuk! haha

käka ett ägg när jag kom hem och har pluggat och nu kollar jag på Grey's anatomy!

det var fint väder i morse..

bloggar snart !!

pluggarpluggarpluggar.......

emvege

idag slutade vi som sagt halv 5, meeeeeen jag får sluta halv 2 istället kanske hur skönt som helst ?! hihi. och så har vi fått tillbaka två prov också, MVG på engelskan och VG på adminstrationen hihi. nu ska jag snora och jobba vidare, pusspuss

23 mars

godmorgon.

idag kände jag att jag var gaanska frisk så åkte till skolan! sitter nu och har turism nu och vi är typ 5 pers. här, wtf är klassen ?!  anyway. är typ klar med det vi ska göra så kunna egentligen haft sovmorgon.. idag är det veckans värsta dag, slutar halv5 sen ska jag hem och äta innan jag ska ut på powerwalk med alma och guina I think! :) 

nu ska jag göra klart det absolut sista i uppgiften och skicka in skiten! vi hörs sen! 

min fina nya sportbh, på fredag är det lön då jävlar ska pengar brännas mohaha...


my day

hello.

idag har jag bara sovit och suttit ute i fin vädret. nu på senare tiden åkte jag och mamma och solade en släppte hon av mig hos alma så gick vi en promenad, ingen aning hur långt men nån/några kilometer blev det ialla fall, känns som om det var evigheter sen vi var, allt jag gör nu för tiden är att går i skolan, tränar & jobbar, that's it typ.. men i helgen ska vi ha skojj!!! ♥

nu håller jag på och tappar upp ett bad så nu ska jag springa dit så det inte blir översvämning hihi och ha någon ansiktsmask! härligt. sen blir det desperate housewifes, lovely!!



sick

blev ingen skola... blev panik i magen haha... 
men go frukost hann jag käka först ialla fall ;)



22 mars- sjuk

godmorgon!
är sjuk men ska åka in nu på Inviduella valen, i mitt fall spanska sen åker jag hem. missar ändå inga sådär superviktiga lektioner, idrott och projekt&företagande bara så det är lugnt! 

uppdaterar mer när jag kommer hem sen, puss.

bb

hello.
var med på träningen även om jag är lite halvsjuk, men det gick bra, körde mest styrka så nemasproblemas! 

sitter framför teven med citronvatten och kollar på big brother! sovmorgon i morgon så vi hörs då, puss !


bildbomb från västerås

















.. nää nu orkar jag inte ladda upp nå mer!

at homeee

fick sluta en och en halv timme tidigare för jag är så grymt jäkla duktig, hihi skönt!!!!!!
nu: käka äpple! 






hp10

ååååååååååh min dator är räddad, lämna in den imorse och han fixade den hihih ♥

aa men Godmorgon! 
sitter i skolan och ska snart börja en lektion, ingen aning om vad vi är för nått men äh =) är lite smått sjuk, eller börjar bli men äh de sket man vell i! hahah dryg jag känner mig. men jaja 

PUSSS
bilder från i fredags!









20 mars

hejhej!
min dator har kraschat eller något så sitter på min sega gamla dator så uppdaterar lite snabbt bara.. 

igår firade vi som sagt farmor och käka i resturangen på hotellet osv. sen så gymmade jag och sedan simmade i poolen som fanns där, asskönt. sen imorse innan frukosten gymma jag en snabbis också. käkade asgod hotellfrukost, muuuummms.. 

sen drog vi till stan igen, köpte bara en sportbh ROSA hihi. sen åkte vi hem, pappa släppte av oss hos mamma så satt på mig spring kläderna och drog ut och sprang, först 4,5 km ''rundan'' sen sprang jag en till runda som är 2,4 km ca. så det blev 6,9 km. plus styrka här hemma! undeeeeeeeeeeerbart. sen hade jag ju inte ätit på heeela dagen och mamma var inte hemma så tog en nutrulett shake =) 

kortfattat om min dag. nu ska jag kolla på BB, pusspuss hörs sen nångång !

mini shoppingen idag

sötklänning från New Yorker, jag äääääälskar den affären !!! billigt och sjykt snyggt. och en coll skön oversize LA tröjja, hihi =)


@ västerås

är i västerps nu och har shoppat lite. hitta massos av saker men synd att lönen är slut... buhu. men jaa.. snart ska vi fixa oss och fira farmor som blir 70 år! 








höres

hello.

efter skolan kom mamma och stefan och hämtade mig så åkte vi till favorit cafét Marangoni och fikade. sen en sväng förbi mormor och morfar. när vi kom hem satt jag och mamma och kolla lite på teven och käka glass. nu ska jag packa och göra iordning för helgen, i morgon efter skolan ska jag jobba sen på lördag åker vi till Västerås och ska fira farmor som fyller 70 år på hotell. så blir nog inge mer bloggning den här helgen då! 

men vi kanske hörs på söndag, pusspuss så länge ♥


17 mars

godmorgon. sitter i skolan och har datakunskap men är klar så då får vi göra vad viiiiiiii vill. är skit hungirg redan nu (hahah) och det är pasta ost & skinksås idag, fifan va gott alltså!!! har jätteont i revbenen typ, på vänster sida under armen, skit konstig känsla och jag vet inte varför :s det ty ilar eller något.. 

slutar tjugo över 2 idag och så är  det träning ikväll. de är vell typ min dag idag =) pusseliiipussssss


du äcklar mig

åkte iväg och solade i 20 minuter så nu ser man inte ut som ett spöke. har duschat, pluggat och käkat apelsin medans jag kollade på gårdagens big brother. ligger i sängen nu och väntar på att Grey's Anatomy ska börja !! 


mitt hår är konstigt

mitt hår för 3 månader sen, nästan svart när jag färgade det:



mitt hår idag, färgen har verkligen försvunnit, nu skiftar det förfasen nästan rött/orange (?) i solen!!! : 

oboy, vilket vackert väder!

nu ska jag käka omelett! seeyaaaaaaaah 






todagens






16 mars

hejhej!

skolan flöt på, provet gick vell sådär. 2 till i min klass fick sluta, sorligt de där... slutade typ 1 istället för halv 5. solade när jag kom hem och nu har jag precis kommit hem från en spring runda på 4,5 km. körde lite styrka här hemma osv. 

ska plugga nu lite sen ska jag åka iväg och sola, har sånna jävla summer feelings nu och jag vill bli brruuuuuuuuuun och fit for fight till sommarn! hahah 

har massor med bilder men orkar inte lägga in dem nu, dem får komma sen. nu måste jag plugga! pussss

desperaaaaaat husfru

har ätit lite och kollat på BB. nu ska jag sminka av mig och bädda ner mig i sängen och kolla på säsongspremiär av Desperate Housewife's, looovely!


my day

slutade halv4 och tog en prommis till resecentrum och tog bussen därifrån till ica och tog en till prommis hem. nu ligger jag i sängen och kollar på Adminstrations boken, har prov i morgon men kan fanimej inte ett piss.. dricker citron vatten och har satt på mig sockor och tjocktröja, mys!







( den jag drack efter gymmet )

mirakel drycken

hellojsan.

sitter i skolan och inväntar sista lektionen. har nyss gymmat och sprang mig död typ. vi hörs sen när jag kommer hem, puss ! 

dricker en dryck som tydligen ska bränna kalorier osvosvosv. =)



kärlek till göteborg basket festival

godkväller.

är hemma från en rolig och svettig träning! blev myckt löpning och det är bra!! och fick lite, eller kanske inte borde skriva lite ?! ;) MYCKET bra nyheter ang. Göteborg Basket Festival som vi ska åka till den 2 Juni, dåligt pepp ?! sjuuukt kul kommer vi ha alltså!!!!!!! 

så alla var hyffsat taggad och hade kul. nu ligger jag i sängen och har duschat osvosv. sovmorgon imorgon och gym, härligt! kom på att det är lön nästa vecka också faaan va fort tiden går iiiiiiiiiiiih taggad på livet nu, vill ut och spiiiiiiinga. fatta i sommar ?! när man kan gå ut och springa i shorts och tshirt, tar en springtur ner till stranden och har bikinin under och har med sig massa frukt, vattenmelon♥ och äter det där till frukost, åååååååååååååh taggaaaaa !! hihihii

okej ointressant! GODNATT MINA KÄRA ♥♥


my lovely team ♥ synd att många har slutat... :(

dåligt sliten på tåget hem, inte sovit på en hel helg, hahahahahahahaha älskar mina basket flickor♥ !! ♥

aj min mageee

ajaj fan va ont i magen jag har haha! efter skolan väntade jag på mamma så kom kusin joseph så skjutsa vi hem han. när jag kom hem gjorde jag pannkakor och jag ÄLSKAR pannkakor, gjorde ett nyttigare alternativ recept som jag fått på havregryns förpackningen. 

istället för vanligt mjöl använde jag fullkorn, och lättmjölk, använder aaalltid lättmjölk. och havregryn i. blev frasigt och gott så nu har jag käkat alldeles för många! hihi. så nu ligger jag och jäser uppe i mitt rum och väntar på att klockan blir 7 så ska jag åka iväg på träning! 

pussssss




14e mars

godmorgon. 

sitter i skolan och har nyss haft lunch, nu= svenska.. boriiing. hade engelska ''prov'' innan lunch men vettefan asså haha. anyway. 

måste jobba nu!! pusss 



me right now!

13 mars

helllooo!

igår var jag bara hemma och chillade och kollade på melodifestivalen. sen skjutsade mamma mig till resecentrum så åkte jag in till gävle och sov hos pappa eftersom jag skulle jobba dagen efter (idag) 

började halv 8 imorse och fyfan vilken seg dag!!!! har inte hänt nånting typ, inge folk eller kalas så det har gått riktigt segt. men städade en massa osv. så nu är det kliniskt rent! mohaha. halv 6 slutade jag så då tog jag bussen hem till sandviken. 

käkade kesella och bär till kvällsmat och nu ligger jag och väntar på att klockan ska bli 9 så ska jag ner och kolla på film.

tänkte ta en spring tur när jag kom hem också men klockan blev för mycket och så blev det för mörkt... så tar en vilo dag idag då.. =)


home

hejhej! har jobbat, bloggar mer snart !!

pw

blev en powerwalk till ica med stefan cirka 3 km. är hemma nu och har sjukt ont i huvudet och mår inte så bra. mamma är typ AP sjuk så i gonna kill her om jag blir sjuk................ 


påminellse till mig själv. bry er inte..

jogg: 4,5 km.
skidor: 4,2 km.
powerwalk: 3 km.

12e mars

goddagens !

vaknade ganska tidigt i morse så laddade in ny musik på ipoden så drog jag ut på årets första springtur utomhus! 4,5 km blev det, riktigt skönt och plusgrader var det. men vissa ställen var det fortfarande is så då lära jag gå men annars gick det kanon! 

precis när jag kom hem så skulle stefan iväg till Högbo och åka skidor så tröck i mig lite havregryns gröt fort som attan och sedan följde med han till högbo. han skulle åka 1,2 mil men det är liiite för mycket för mig, hehe så åkte själv några varv och ramla och svor i backarna för mig själv, hahaha men 4,2 km är ju alltid något !

stannade på ica på vägen hem och handla lite, skit smäxig svettig och äcklig i träningskläder woho. haha. satt ute och sola lite när jag kom hem sedan blev det tacoooooooooos.


så nu är jag mätt ännu en gång så tänkte ta en powerwalk till ica och köpa godis till mamma, måste ju njuta av vädret, vem vet med Sverige ? :P



ser allvarligt talat ut som ett spöke!! hahah ..

black swan

jag gick en promenad till ica och mötte upp alma där och köpte lite saker som mamma vela ha. sen en promenad hem till mig där vi kollade på Black Swan, en väldigt, VÄLDIGT konstig film.. fick ont i hela kroppen utav den och fattade ingenting, haha. tyckte den sög lite ja... det enda huvudpersonen i filmen gjorde var att grina hahah deprimerande ju !!

hennes pappa kom och hämta henne så då satt jag mig nere i soffan med mamma och kolla lite på tv innan jag följde med och hämta lillsyrran på kalas. nu ligger jag i sängen och ska sova ! godnatt 

damn!!! glömde att knäppa nå kort ikväll, inte ETT enda knäppte jag... tråkigt..



?!


dagens outift

haha känner mig som en liten fjortis här hemma !



längdskidor

hejsan ! 

blev en skidtur i högbo ialla fall. men inte 1 mil... vi tog först 5km rundan och stefan sa att det inte var nå backar aaaaaaaaalls, in my ass. det var BARA backar och ramla 78292 gånger, fan va arg jag var! och vi bytte håll flera gånger så who knows hur många kilometer vi åkte egentligen hahaha. sen körde vi runt stadion 2,5 km så blev ungefär 7,5 km. MINST ialla fall.. 

sen åkte vi till stan och käka lunch på Mulligans, förvånandevärt blev det fisk för min del, det var ju bara onyttigt skit men fisken var fan god alltså! hihi. gick runt lite på stan också, skit snygg i skidkläder, svettig och i pjäxor haha. 

när vi kom hem tog jag en dusch sen har jag bara suttit och tittat på skidskytte, Sverige kom på 4:e plats... 

+ en lila mössa och en väst över, fashion toasttt mohaha

fint väder !!!!!!! ♥

vet ni att...

... det är bara 90 dagar kvar tills sommarlovet, till den 9 juni. fatta hur några SKOL dagar det är kvar dårå ? vi har ju ett lov kvar plus studiedagar, friluftsdagar och så ska vi ut på resor med klassen, det är fan ingenting ju !!!!!!!!! made my day 

dagen innan skolavslutningen i 9:an, fett sad !!

snygga människa








MÅSTE inskaffa en sån där LA keps !!!!!!

11 mars

godmorgon.
ligger i sängen och kan inte rikigt sova, hoppas mamma kommer hem snart så kan vi åka iväg och åka längdskidor! ligger och tittar runt lite på datorn bara, facebookar haha! nä hörrni! ni får ha de så gött i skolan så ska jag ligga och dra mig i sängen, huuuuuur skönt som helst, jag lovar ! ;) 

ge mig sommar snäääääääääällllla.

there's a world out there

gokväll.

drog till träningen astaggad fast var skitsegt i början, jonny har börjat med nån ny tråkig övning då vi GÅR och tränar bollkontroll skittråkigt men antar att det behövs hehe. men sen blev det att springa lite ialla fall ! :D 

nu är jag hemma och har bäddat ner mig i sängen är ju ledig i morgon, gu va skönt. ville egentligen se Big brother nu men självklart är Stefan hemma och eftersom mamma jobbar natt så är det hockey på tvn. skit tråkigt. hoppas mamma är pigg i morgon bitti så vi kan åka lämgdskidor, har taggat det hela veckan nu ju !! :D 

godnatt ♥

jag på gymmet i tisdags hehe, * lat- times*

kötta !?

laddat på med yoghurt och banan... igen.. hihi och ska snart sticka iväg på träning !! 

ledig i morgon, fyfaaaaaan va SKÖNT !!!!!!







pusspusssss

just ja...

höll ju på att glömma den här i inlägget nedan.. =) 

Whey Complete 1kg

jag vill ha lön lön lön, mera lön

.. och LÖN det kommer det att bli !!
SOC T RUN TIGHTS S11 BLACK
399 :-
REEBOK ET TREND II W BLACK / PINK
1 199 :-
REEBOK W BRA TOP INDIAN MAGENTA
299 :-
ADIDAS CR WB JACKET 1 BRIGHT PINK
799 :-

SLUTSUMMA: 2 700 :-

big brother roza

SNÄLLA, ut med henna orkar inte med henne för 5 öre !!!!!!!!!! ut med naaaaaaaaaaaaaa 


da-da-da-dagens




min kväll igår

myskväll med mamma =) fika på waynes sen lite godis från hemmakväll och film !






10 mars + mellanmåls tips

goddagens.

imorse fick vi sovmorgon för läraren skulle till sjukhuset men istället för att sova ut så gick jag upp i vanlig tid och körde 1 mil på crossen och lite styrka, skönt. sedan duscha jag och käka frukost och fixade innan mamma skjutsade mig till skolan och hade typ två lektioner.

nu är jag hemma och har HEEEEEEEEELG, studiedag i morgon eller någotsånt, haha! 

ska ner och göra iordning det här snart, SUPER GOTT! TIPS TIPS TIPS !!!

vanilj yoghurt
skivad banan
kanel

brukar ha på lite havregryn ibland så det blir mer mättande, fyfan va gott det är !!




skoltrött .....

... och känner mig såhär. två prov nästa vecka plus massa läxor har jag nu ocksåååååååååå....


i'm born this way




9e mars 2011

godmorgon.

sitter i skolan och har äckel tråkig engelska, hon står och skriker och tjatar om ett prov vi ska ha på måndag men det är ett glosförhör med andra ord... jaja. är klar med skiten men lossas vara oklar så slipper jag göra mer skitsaker, hehhehe. 

snart äre lunch ialla fall, kyckling, ris och curry, liiite gott. och så flygande jacob som jag måste testa. slutar halv 5 idag så det är en riiiktigt seg dag.. 


är så jävla godis sugen!!!

gokväller!

är sjukligt trött, verkligen. sitter nere i soffan nu och väntar på att Big Brotcher ska börja. käkat lite fruktsallad har jag gjort också, annars har bara jag och mamma slöat i soffan och inte gjort ett skit...

nu ska jag mysa lite med sigge och kolla på tv tills BB börjar. hörs i morgon puss!♥





ååååh....

i just can't get enough




+ blå chinos och USA converse. satt även på mig min rosa supermysiga halsduk =)

at home

hellooo.

är hemma nu efter en jobbig väg hem. ska äta nu, hörs snart! hahah 

en liten gammal bild, ser ni vad mörkhårig jag var!!!

8 mars

hejhej alla glada ute i solvädreeeeeet wazzup ?

själv har jag nyss haft gym, kötta som faeeeen ASSOOO. haha nää. sprang lite och tog de lungt, var så uttråkad. har sista lektionen nu sen slutar jag halv 4 så ska försöka skynda mig hem så kanske jag hinner ut på promenad/ springtur i sol vädret, älskar vår ♥

nu börjar vi, hörs sen pusspuss


turkiet

nyss bokat resa till Turkiet, Alanya Hotell Riviera den 28 september i två veckor !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HÄRLIGT ?!?!? LÄÄÄÄÄÄÄNGTAAAAAAAAAR




mina fina vänner ♥


outfit idag + nya jackan




7e mars

skoldagen idag har mest bestått av garv, fyfan va vi har garvat haha! har saknat mina knäppa klasskompisar♥ så kom min snälla mamma och hämta mig efter skolan. har gjort mig en smoothie men tänkte inte äta den förrän lite senare innan träningen eller något sånt =) 





ica crew

godmorgon.

sitter i skolan nu och har handel men våran ICA grupp har redan redovisat våran sak och så skulle vi göra rester men har ju inga rester så vi fick facebooka haha! var såååååååååå nära att ringa min mentor och säga att jag hoppar av skolan, haha var så jävla trött när klockan ringde halv 6, ganska oskönt men nu känns det bättre när man kommer tillbaka till klassen och är med saknade klassbuddies !

idag slutar vi 3 tror jag... så hoppas mamma kommer och hämtar mig efter skolan hihi sen blire träning! 


men ge mig sommar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!













2 cool 4 school

åh har sån jävla ångest för att det är skola i morgon.. sitter just nu i soffan och kollar på tv men är bara skit, har precis käkat en smoothie också. ååååååååååååååh ÅNGESSSSST

världens snyggaste b-rud

vill vara brun och ljushårig













answer



- jag har sagt det förut men säger det igen, för sista gången! jag jobbar på Bowlinghallen i Gävle i resturangen där =)

bilder från fredags

tog med mig kameran och allt till guina, men tror ni inte att minneskortet sitter kvar i datorn hemma dårå? haha FAIL!.

men det togs jättemånga bilder där inne på discot så dom kommer nog säkert upp på facebook snart skulle jag tro, så om de blev nå hyffsade bilder kanske dom kommer upp här också då! hah










false alarm

i'm aliiiiveeeeee.

kommer inte ihåg när jag blogga senast. meeeeen. i fredags vare fäzttttttttttttt :pPpppP haha ne. fett tråk vare. men vi gjorde vell de liiite roligare. var först hos guina, jag alma och ajla. sen till discot, var aptrök. men var med massa folk där och satt och snacka, sen drog vi till bruket igen, jag har aldrig haft så ont i fötterna som jag hade då, haha jäkla klackar alltså !!

aa vi var där på bruket ett tag sen kom almas pappa och skjutsa hem oss. 

sen på lördagen åkte jag in till stan med mamma och käka lunch sen skjutsa hon mig till gävle så jobbade jag hela kvällen, inte lite trött eller. 

sen tidigt i morse hade vi match i gävle, mot gävle och ockelbo direkt efter varandra, men vann båda så de var skönt. var riktigt trött alltså. sen kom mamma och hämta oss så käka vi kycklingsallad när vi kom hem. 

har suttit och tittat på 5 milen och när den där Hortugg vann... hatar hannnnnnnnnnnnn hahah. 

imorgon börjar skolan också, jippiiieee.....

man down

goddagens! 

blev 1 mil på crossen imorse sen dusch osv. åkte till stan med alma och mötte upp guina. träffa rodi, köpte biljetter sen åkte vi hem. 

har kollat på skidor med mamma och stefan haha fyfan va spännande, satt och hoppa och skrek i slutet men självklart vann norskjäveln. menmen silver ialla fall! nu ligger jag uppe i mitt rum och försöker tagga till ikväll ! ikväll ska vi slå klackarna i taket, woopwoop !




en dag i högbo

helllu.

blev en tur till högbo och promenera runt sjön + spelade bingo fast det gick inge bra. på vägen hem stannade vi vid några affärer. sen fort hem och kolla på skidskytte och vanliga längskidor, spännande, somnade lite också haha sen fick jag superdug efter choklad så trök i mig lite sånt också hehe. helt OK iblaaaaaaaand (ofta) hihi.















3 mars

godmorgon..

någon som märkt att jag tycker det är skittråkigt att blogga ? haha nejmen jag sitter aaaaldrig vid datorn nu för tiden och då blir bloggen lidande wellwell.
.

iiigåååår.. tränade jag, sen åkte jag till ica och satt där och sålde lite kakor osv. mamma kom och hämta mig sen så åkte vi till gävle och hann att shoppa lite också, i looove shopping. sen åkte vi hem till pappa där filmteamet var så spelade vi in till Du är vad Du äter.. hahaha fyfan va pinsamt allt är.. 

sen tog jag bussen till sandviken och missa självklart andra bussen så fick gå från stan hem till johanna där alla andra var. sen drgo vi till herrarnas match och jag fick skriva protokollet för första gången, fyfan va stressigt haha! men det gick de å. 

idag har jag hunnit ätit frukost och nu ligger jag i sängen och väntar på att hitta på nångonting, mamma vill gå promenad, stefan vill åka skidor, jag vill shoppa eller åka till kungsberget så alla är osams. haha.








outfit igår, och min nya älskade väska hihi

en 11,5kg lättare julia

som sagt.. ligger i sängen nu och ska snart sova. är sjukt trött. i morgon väntas en heldag på ica med bästa brudarna, haha. vi ska sälja kakor med basketen sen ska jag till gävle så så ska vi filmas ännu mer till TV programmet. sen ska jag försöka skynda mig tillbaka till viken och hinnna se killmatchen..

och i morse vägde jag mig på första gången på typ 2 veckor, and guess what.. ? - 11,5 kg nu. på 1 år har jag ''kämpat'' nu, med många fuskmånader och upp och ner och hit och dit. 11,5 kg TROTS att jag käka den där chokladbollen igår ;) tror jag äälskar mina super cap.. hihi. wellwell. det gjorde min dag, och att det var sol ute så man kunna ha skinjacka och klackskor utan att halka och dö! 

love to ya'll ♥

datasnilläää

hahaha  fan va offer jag är, hittade en laddare ändå... hahahhaha

mina dagar

hejhej!

måste blogga snabbt innan datan dör!!! så gör mig kortfattad!

söndag= match i ockelbo, vann mot tjejerna, förlora mot killarna. sen sov jag hos alma.

måndag= jobbade, sen på kvällen va det träning!

IDAG åkte jag och alma in till gävle. gick runt i flera timmar och käkat den godaste kycklingen på väääldigt länge!! 


1 mars

jag lever! bloggar snart !!!

RSS 2.0