gotti

fortfarande arg.. mamma förstörde
min dag.. när det inte blir som JAG planerat blir jag inte glad ..

hon tror sig veta MIN kropp bättre än mig, hon säger att den strejkar pga. vissa saker som hänt nu .. och att jag tappat motivationen i skolan, men JAG vet MIN kropp bäst.

 


arg

så jävla arg. planerat hela dagen att jag skulle hem och ut och springa för det var så skönt ute men får inte för mamma bara för att jag gick fram o tillbaka från skolan. så har bråkat med henne och ligger och grinar för jag är så arg, vilken mamma tillåter sitt barn att INTE träna ??

ÅH jävla cp hon fattar ingenting.





blogg pause ?

funderar på att ta en pause, vad tycker ni?

har kommit in i en svacka, skola, träning, mig själv.. min trygghets bubbla har spräckt..

ska ta en promenad till skolan nu och tänka. återkommer.

 

 


smoothie

haft utvecklingssamtal som gick skit och vart i Valbo och sen firat morfar. hemma nu och ska äta min smoothie och kolla på tv!


jullan idag !


morgon cardio

godmorgon!

vaknade kl 05:58 och klockan ringer 06:00, haha då vela jag bara döö.. men tog mig upp; försökte inte tänka på vad jag skulle göra utan satt på mig träningskläderna bara.

och det sluta med 1 mil på crossen ute i garaget .. det tog emot och var otroligt tråkigt .. menmen. träning!

nu ska jag göra mig oordning för skolan i lugn och ro, börjar 10 =)


vart är orken ?

nu när det börjar bli till mörkare tider så försvinner min ork. har inte köpt gymkort än och har ingen lust heller. kan inte ut och springa i spåret heller, inte på gatorna heller, eller visst det kan jag men hatar att springa på is/snö, kan lixom inte slappna av utan är rädd hela tiden att halka. ut och gå, samma där som löpningen. det är mörkt när jag åker till skolan och mörkt när jag kommer hem .

har crosstrainer och cykel ute i garaget men dom körde jag sönder på förra året så dem maskinerna spyr jag mest på.. dom ger dålig nostalgi på gamla tider.

bläää orkar inte. deprimerande vinter. MEN, igår var det 2 veckor som jag var utan godis.. ganska bra iaf. så 15 dagar idag. får se hur länge till det räcker haha.


28 november 2011

Hello!
både internet och tv har laggt av hemma.. får damp, finns ingenting att göra haha! igår stog vi CHIC UF på stan hela dagen, fick mycket sålt! härligthärligt. 

igår när det började snöa så gick jag ut på promenad i 2 timmar, mötte upp alma och snackade massor, en helg utan varandra och det har hänt så mycket haha. 

sitter i skolan nu och har precis haft idrott, tränat till lussen. jag fick stå i mål så har ont i hela kroppen. 










söndag

snö, glögg, pepparkaka, läffsa med julskinka och Johnnys senap <3 juul


lördagsgodis


hp10 levererar

fyfan va kul jag hade igår, världens bästa klass !!!! SÅ kul ! sov kvar där också sen kom pappa och hämta och skjutsa hem Lisa och Marcus sen åkte jag hem och rensa kylskåpet sen vidare till jobbet där jag sitter nu ..


feeeest !

Valbo/Gävle hela dagen med elle, fick skjuts till Storvik av daniel, Tack!!! snart åker vi mot klassfest!!!!


lönings dag !!!!

godmorgon people!

innan skolan så åkte jag och mamma till söderskolan och skulle hämta syrran för hon skulle till tandläkarn, självklart hade hon sprungit och gömt sig men fick gå en sväng i gamla skolan ialla fall, saaaaaknar högstadiet !!!!! 

nu sitter jag i min skola och  ''jobbar''. orkar inte. är sötsugen. hihi. ikväll är det klassfest !! TAGG. slutar 12 idag och ska till gävle direkt efter skolan med elle sen så får vi se vart vi hamnar haha  ! 



en månad till julafton !!

halloj!
vart i skolan sen så drog jag till gymmet direkt efter. blev mage / biceps/ axlar sen 42 minuter på löpis och brännde 500 kcal. 

cyklade hemåt och drack prottedrinken och gjorde sedan iordning mat gissa vad....... TONFISK-SALLAD. hihi. sen så ringer mamma och säger att dom ska äta på monroes -.- FAST jag hade ringt innan jag gjorde maten och hon sa att dom skulle äta sen hemma.. menmen.. följde med dit och kolla på när dom käka kebab ._. sen så åkte vi och solade!

är hemma nu och käkar lite frukt och kollar på tv. taggar till i morron !!!




fruit me up

blev en powerwalk till ica då stefan var sugen på chips så kunna ''offra mig'' att gå till ica, heheh. vardags motion mina vänner, vardagsmotion! det ger mer än vad man tror.
men nu är jag hemma med melon och grapefrukt och så ska jag kolla på tv och slappaaaaaaa !! 







onsdag 23/11

hello!
blev en härlig morgon promenad i morse med alma på 7,5 km. sen hem och fixa sig och käka frukost i lugn och ro och kolla på Vakna med The voice, finns inge bättre !! 

i skolan har vi för det mesta bara gjort smycken och kolla på film. fått in så SJUKT snygga smycken nu!! hihi. och på söndag ska vi stå i stan i sandviken för då är det julskyltning, hoppas vi ses då !! 

efter skolan cykla jag hem och käka lite mellis snabbt sen åkte jag med mamma till ica maxi och handlade sen så skulle jag ändå gå en promenad när jag kom hem så kunna lika gärna gå där ifrån. så blev en härlig powerwalk50 minuter hem också =) nu väntar jag på att maten ska bli klar.. kycklingwook, mums! 










CHIC UF

NYA SMYCKEN IDAG. ! otroligt snygga. Vi finns på Facebook eller [email protected] eller hör av er till mig om ni är intresserade !











 


godmorgon

Powerwalk !

 


nattiinatti

godnatt. imorgon vankas det powerwalk innan skolan, upp med tuppen alltså !! 

6e41a8c30021702a4ec79ebb_large

Tumblr_ln3ak95goa1qjzsxlo1_500_large


we heart it

Tumblr_lq8w6d0kbu1qmohofo1_400_large

Tumblr_lo16cgks4l1qmohofo1_500_large

Tumblr_ltfrymptnh1qa76w1o1_500_large



fyfan va jag garva hahaha


jul i stensätra

hejhej!
fick sluta mycket tidigare idag, mamma kom och hämta mig och vi åkte och handla lite sen hem och käka mellis sen så drog jag ut på pw blev 7,6 km.

sitter uppe i mitt rum och lyssnar på musik just nu. ska snart ner och käka julskinka, mohah. har tvingat mamma att köpa det så nu är det kirrat! och johnnys senap !!! MUMMA ! och mamma har tagit fram alla ljusstakar och gardiner så nu är det JUL mina vänner. saknas bara lite vitt ute menmen.. 






tisdag 22 november

godmorgon! gick och la mig kl9 igår haha och gick upp 7 imorse fortfarande lika trött.. bara jag som blir TRÖTTARE ju längre jag sover ?! näe ska nog hålla mig till 7-8 timmars sömn ..

som sagt, sovmorgon idag. har precis käkat frukost och ska bara fixa håret lite sen rullar jag mot skolan för två lektioner!


ser ni mig ?

kul att man kikar runt på weheartit och så ser man sig själv hihi. (brukar leta lite tränings inspiration där)


smoothie

+ blåbär och havregryn som jag glömde få med på bild :)


too good to be true

hejsan!

iskolan på idrotten hade vi innebandy, vi får träna det fram till lussen eftersom hela våran klass har ett lag och ska spela i lussen haha katastrof. och fyfaaan va vi kötta, var död efteråt så satt på svenskan med gympakläder och sen åkte jag till gymmet med alma. blev axlar och mage/sida och så avsluta på löpbandet sen cykla hem och ÄTA. var dödshungrig. 

sitter och kollar på tv nu och väntar på BiggestLoser ska börja hehe. men ska nog ner och göra mig en smoothie, blev inte mätt på tonfisken, eller jag blir iof aldrig riktigt mätt haha.. 


pw- innebandy- gym

MAAAAAT


måndag morgon

sov hos Alma inatt och kl 6 imorse ringde klockan så blev en Powerwalk på 70 minuter nu sitter vi och käkar frukost !! snart dax för skola ..


jullan idag









tröttsam söndag

yoyoyo.

höll mig ifrån godiset igår, tjolahopp! men det blev en tur till ica för att handla lite nötter, hihi blev sugen på det.

idag gick jag ut i regnet och powerwalkade lite mer än 1 timma medans familjen sov. kom hem och käka frulle med dom sen. sen dess har jag inte gjort någonting typ. fixat mig och tråkat lite. måååste plugga men oooorkar inte. ska istället måla naglarna i nån kulig färg och sen åka till gävle med mamma. 




frukt vs godis

tror ni jag kan hålla karaktären och hålla mig till min fruktskål med meloner och mandariner eller har jag ingen diciplin att hålla mig från godispåsen... hm.. det återstår att se, i'll keep u updated!


hemma men orkar inte blogga ordentligt.

mår inge bra. eller jo jag har bara lite dryg hosta. men JAG mår inge bra.


uppstigning 05:30

godmorgon.. väntar på bussen mot jobbet.. fan va jag vill sova ...


fuck you heidi clumb






18 november

helloj.

sitter i skolan och jobbar lite på lunch rasten.. efter skolan är det direkt till gävle och jobba som gäller, slutar runt 23 sen hem och sova sen upp och jobba 7- 16 på lördag.. kul helg. på lördagkväll och söndag ska jag slappaaaaaa.. och plugga.. och träna.. haha. 

well. om det inte blir nå inlägg i helgen så vet ni ju varför! tjiiing


kvällsmaaaat






fråga ger svar

'' måste man sluta äta typ potatis/pasta och allt sånt om man vill gå ner i vikt? Äter typ aldrig bröd, flingor och sånt utan äter alltid havregryns gröt och ägg till frukost. Men just potatis och pasta känns svårt att utesluta helt eftersom vi ofta äter det i min familj och jag är rätt säker på att mina föräldrar inte vill sluta äta det. Hur gjorde du? Lagade du din egna mat eller slutade din familj oxå att äta potatis/pasta? ''

- nejnejnej självklart inte! man kan gå ner i vikt ändå. men oftast är det kolhydraterna som är boven i det hela.

Nejnej, min familj äter heeeeeelt vanlig mat, det är bara JAG som INTE äter pastan mamma gör. egentligen hatar mamma att jag inte äter det, hon blir jättearg och försöker få mig att ta pasta/potatais/ris ändå men jag vägrar. mamma är som hon är. hon tycker att jag tränar aaaalldeles för mycket och suckar varenda gång när jag ska ut och gå innan frukost. ibland måste jag smyga ut så hon inte märker att jag ska träna.. hon och jag är inte på samma nivå och hon har ingen förståelse alls för det jag gör inom träning osv. hon har hotat om att ringa anorexi-nånting blabla och söka hjälp, och säger att jag hets-tränar, och blivit träningsnarkoman. men neeeeeeej jag älskar bara att träna :D förstår inte varför alla ska överdriva hela tiden och att man måste bli nån slags ''narkoman'' ??? 

så min familj gör vanlig mat. om vi säger t.ex. köttbullar och mos ? då äter jag köttbullar och massa sallad till istället. eller om jag kokar morötter åt mig själv. eller spaggetti och köttfärssås. då är det skitgott att riva morötter och blanda det med köttfärsen och ha sallad. jag äter keso till varenda måltid också, jag låtsas som att det är ris ibland, haha =) 

. min familj gör aboslut inte som jag. Det är bara jag =) förutom att min pappa körde GI förut me äter aäldrig hos han eftersom jag aldrig bor där typ.. :)



Helen Before and After

Mike Before and After



fruit

flyttade röven från sängen ner till köket där jag gjorde iordning en liten fruktsallad. sitter och pluggar just nu, 49 frågor i Naturvetenskapen och en jäkla svenska bok-recension måste göras innan kl7 då biggestloser börjar... hehe.. 




slut som artist

helt död ligger jag i sängen med sigge liggandes på min mage.

blev att cykla iväg till gymmet. var inte så taggad på styrka så blev inte så mycket, istället körde jag 20min på crossen och 30min på löpbandet. sen cykla jag hemåt igen, 5km så blev 1 mils cykling också..

hemma var mina två kusiner och hälsa på med lilla Tilde också. käkade mat sen la jag mig i badet en stund men blev så varmt så jag höll på att svimma.. nu är jag d ö d .



 


torsdag morgon

godmorgon !

är som sagt ledig idag också. började morgonen med en Powerwalk på 65 minuter och nu sitter jag och äter gofrukost :)

idag ska jag försöka komma iväg till gymmet och köpa en månad, mitt är sluuut :(


me myself and i

"Don't waste your time on jealousy. Sometimes you're ahead, sometimes you're behind. The race is long and, in the end, it's only with yourself."






16 november

Hejsan!

var i uppsala centrum först men hittade ju fan inga affärer haha. så vi åkte till Gränby men där byggde dom om massa affärer och så var det ström avbrott i halva gallerian så aaallt var fan stängt nästan, förutom dom tråkiga affärerna.. haha. så vi käkade och sen åkte mot Valbo istället. hehe

kom hem med två nagellack och en melon, haha kul shopping yeee ! 

nu sitter jag i mitt rum och käkar melon och kollar på BiggestLoser och ska måla naglarna strax =) ledig i morron också, skööööööönt !




svar på en fråga jag får ofta

'' Gud vad jag blir sugen på att träna när jag ser dina bilder. hur hittar du motivationen? vad äter du?
och hur började det hela? berätta! :) ''

-Detta är typ av en fråga jag får ofta. HUR jag började det hela och hur jag HITTAR motivationen osvosv.

Jag har svarat på frågan många gånger förut men gör det igen, fast i lite sammanfattning. 
Hur jag började var att promenara mycket. eftersom jag inte riktigt visste vad jag skulle göra, jag vågade inte heller ge mig ut och springa lixom, hur fort jag ska jag springa? hur länge? vart ? tänkt om nån i skolan ser mig ? så gick promenad efter promenad efter promenad. började äta mindra portioner och minska på godsakerna, speciellt på vardagarna. 

hörrni TRO MIG, jag är en RIKTIGT godisråtta och när jag säger att jag äter, då äter jag MYCKET. haha. jag älskar mat, så är det bara! haha. 

och sedan köpte jag springskor, provade på att springa den där rundan jag brukade promenera, tyckte det var det pinsammaste jag någonsin hade gjort och jobbigt var det också! Min familj köpte en CROSSTRAINER då som stog i garaget så började träna på den istället varje dag. har för mig att jag körde ca 5km varje dag. sen ökade jag till 7 och en gång provade jag på 1 mil. då vela jag inte göra något annat än att köra en mil, lixom 1 mil var ju skitmycket för mig då ?! ökade konditionen lite, men inte bara det. jag fick en annan syn på VAD jag klarar och hur MYCKET jag EGENTLIGEN kan! har man bara VILJAN, så kan man. uthållighet, ett starkt psyke, rätt inställning. DU KAN, jag lovar. och du kan MER än vad du tror. chocka dig själv! 

och HUR jag HITTAR motivationen.. ja.. den finns ju inte direkt att köpa på ICA precis.. tyvärr.. men är viljan stark så går det ändå. jag tittar mycket på bilder, Victoria Secret, andra människor som tränar motiverar mig, tränar hon vill ju inte jag bara sitta hemma och trycka en godispåse lixom.. -
Tänk inte så mycket. GÖR det bara. det blir såå mycket jobbigare om du sitter innan och tänket ''ååh va jobbigt det här kommer bli'' eller ''åh va kallt det är'' ... Tänk, 'ÅH va SKÖNT det kommer att bli när det är ÖVER'', för egentligen, hur många av er har ÅNGRAT ett träningspass ???? jag kan garantera att ni alla har istället ångra att ni INTE gjorde det där träningspasset ni egentligen hade tänkt.. eller har jag fel ? 

vad jag äter idag är normal mat FAST jag undviker kolhydrater så mycket jag kan. Det enda kolyhydrater jag äter är ifrån havregrynsgröt och frukt och grönsaker, bra kolhydrater. alltså äter inte vitt bröd, pasta osv. MEN ibland så slinker det självklart ner en massa sånt också, är en riktig sucker för bröd !!! 


Tumblr_lj3b0qdke51qhfgz4o1_1280_large



Tumblr_ltayq0ymay1qzur6ho1_500_large

Tumblr_lo16cgks4l1qmohofo1_500_large

mot Uppsala

fyfan va filmen var bra !!! inte tänkt mig nått annat heller men fan va braaaa den var!!!!

imorse började jag med en promenad på 75 min. sen käka jag frukost och fixade mig.

sitter i bilen påväg mot Uppsala med pappa och Emelie, pappa var shoppingsugen haha !


i väntans tid

skulle cykla iväg och möta Alma men hon ska tydligen se klart på nån jäkla fotboll så lär väl sitta här och vänta tills klockan slår 20 över..

hej trött hungrig och irriterad


önskelista 2011

satt ihop en liten ful nu bara. kommer SÄKERT att uppdateras när jag hittar nya saker jag vill ha ;) 



breaking dawn

inatt klockan 00:01 ska jag och alma ÄNTLIGEN se Breaking Dawn del1, ÅH! jag äääääälskar twilight ♥ tur att jag är ledig i morron hih. och på torsdag.. hihi =)


ensam är stark

hejhej!

hade bara två lektioner men pluggade rejält på dom. kom hem och mamma bakade läffsor, käka så jag dog haha. neråå.. men käka tills jag inte fick käka nå mer.. då drog jag ut på promenad istället.. 

kom precis hem från en powerwalk på 7,6 km och sitter och försöker tina nu.. iskallt ute ju. 




some true shit

hahaha !

Tumblr_lub1wuaguq1r03hh5o1_500_large

alanya- part 4



























... snälla ta mig tillbaka

Victoria secret 2011 sneak peak !!!!!!!!

jag dör ju. 
asså titta Adriana, HUR SNYGG ? eller Miranda, Erin, Candice ?? ALLIHOOOOPA !!!!!
om man INTE blir motiverad av detta we.. then I don't know. 


du kan bara du vill

''Anything you want in life, you can get. Anywhere you wanna go, you can. If you want something bad enough you will work for it, and you will work hard. Its about sacrificing, not giving up. When life hits you hard, hit harder back. Fight for it! Saying I can’t wont get you anywhere. Less talk more action. See you at the gym. ''

over and out.




mina förra ''tajta jeans''




lite olika tips







BILD 1
Världens bästa magmaskin, tycker jag! man står på knäna och håller i den där och rullar så långt fram man orkar och tillbaka igen. sjukt bra och får nästan jämt träningsvärk efter den. ökar rep hela tiden! 

BILD 2
Till er där ute som äter tex havregrynsgröt varje morgon med vanlig lingonsylt från Ica. en ''vanlig'' burk innehåller 140kcal/100 gr. Den HÄR burken innehåller 25kcal/100 gram. så... ja ni ser ju själv skillnaden. Dock är den VÄLDIGT dyr.. men de är det värt! och den smakar som vanligt. Finns att köpa på typ Ica. 

BILD 3

Ungefär som sylten fast i ypghurt. innehåller 35kcal/100 gram. En vanlig yoghurt innehåller runt det dubbla. Denna är supergod och har hela blåbärsbitar i. supergod. Finns också överallt att köpa! 


skitinternet

försökt mobilblogga hela dagen men det verkar inte fungera.. och internet var dött när jag kom hem men nu har jag fixat det !!! 

coren gick bra, det var kul men inte så mycket mage som jag trodde.. mer rumpa och armar tyckte jag, fast vi hade ju iof inte en RIKTIG instruktör.. och har världens träningsvärk i rumpan från igår och kommer få ännu mer nu från idag haha!

kom hem och käka mellis och så drog jag ut på powerwalk 7,6km. och nu gör jag lite magövningar hihi :) 




måndag morgon

Godmorgon!
internet la av igår så kunna inte blogga nå mer. käkade fruktsallad och gick och la mig istället haha. 

sitter i skolan nu. idag har vi CORE på idrotten, ska bli skitkul, tagga !!! 


skola på en lördag .. (skulle upp igår)

Hejsan !
sov jättedåligt i natt så var dööd när alarmet ringde .. fixade mig och käka frukost sen tog jag bussen till stan och ner till jobbet och dricka kaffe och invänta bussen ..

åkte som sagt till skolan, som hade öppethus och vi sålde faktiskt litegrann. sen fick vi skjuts av Lisas pappa hem till Elle i Storvik, där jag sitter nu ! :)

vi ska väl försöka hitta på nått skojj ikväll !!! får se vart vi hamnar !










 


helgen

som vanligt blir det knappt nå inlägg på helgerna hehe.

IGÅR så drog jag och elle till sandviken, efter mycket om och men. frös ihjäl, kisspaous vid statoil haha osv. drog mot sandbackapark hållet och var hos ludde hela kvällen med folk, hade det trevligt. åkte sedan till stan och efter lite fail (HAHA) så slutade det på donken as usual. och som vanligt är mina favvo muffins ALLTID slut !! :( 

idag har jag och alma tränat. gick en promenad hem till mig, sen sprang vi hela vägen till stan till gymmet och körde lite där. tränar på Chins, klarar halva nu, SKA klara minst 1 hel innan året är slut ! punkt slut. 

sen gick vi en promenad hemåt igen. Jag har precis käkat upp min tonfisksallad, har blivit beroende av det, så jääkla gott ju! och sitter i mitt rum med min älskade onepiece och bara gör ingenting. 




här kommer jag sitta hela kvällen, kommer ENDAST resa på mig när jag ska gå till köket, haha!

04:27

kan inte sova. har ont i magen. ligger och tänker för mycket. klockan ringer om två timmar. jag orkar inte med mig själv.


jooooobb

ojojOJ vilken dag.

blev ganska stressigt efter springturen så var att slänga i sig gröt och sen in till Gävle och jobba. aaah vilken kväll, riktigt jobbig !!! jag som trodde jag skulle få sluta tidigare fick istället jobba längre ...

nu är jag hemma hos pappa i alla fall och ska måla naglarna sen sova! skola imorgon... japp ni läste rätt, på en lördag .......


svettigt svettigt

nu- duuuuuusch




 


11/11- 11

hejsan!
började 9 och slutade 10 .. drog med henka och marcus till dollar och sen käka lite sen cykla jag hemåt.

sitter i träningskläder och dricker kaffe och ska snart ut i skogen! får se vad det blir idag och hur långt.. intervaller är ju sååå jäkla jobbigt men BÄSTA träningen.. MEN jag ska ju orka jobba ikväll också.. hum..

 


chic uf

Lite av våra smycken just nu! 
Öppethus på Bessemerskolan nu på lördag kl. 11-14
SES VI ? 




jag igår

 

 


10 november

var i skolan och gjorde inte så mycket, garva som aldrig förr åt henka och marcus när dom skulle låtsas spela in en porrfilm på teckenspråk haha aa ni hör ju .. fick tillbaka matteB provet och jag fick Godkänt, en sån lättnad.

åkte hem och kände att jag vela baka, så började göra kladdkaka men så fanns det inget socker så var att cykla iväg till Ica ... haha blev mätt och äcklad av degen så tog bara en liten bit av kakan sen drog jag ut på springtur.

blev runt här i stensätra och bort mot örta och så intervaller mellan lycktstolparna på vägen hem. härligt.

är hemma och kollar på BiggestLoser nu och ska snart duscha och ta en frukt innan läggdags .. skola - jobb i morgon..

 


anfallen i mörka skogen

helllllooo !
somnade en kvart i kökssoffan efter jag hade ätit haha! men sen så drog jag ut och det blev en härlig runda faktiskt, gick riktigt bra. bara det att de blev
mörkt så snabbt så fick springa i lite panik där på slutet för lamporna tändes aldrig.. OCH så blev jag anfallen av en hund också när jag nästan var framme, fyfaaaasen va rädd jag blev. koppla hundarna !!!!!!!

när jag kom hem sluka jag en prottedrink och cyklade sedan iväg till Ica och handla lite grejjer. har precis kommit ut ur duschen och ska
ner och laga mat nu tills mamma kommet hem snart, fan vilken snäll tonåring jag är alltså !!





 


att ladda

tjohejsan!
fick sluta tidigare från skolan!

sitter och laddar lite med gröt, ägg och kaffe innan en löprunda, även ladda lite mentalt.. haha det är ju så varmt och skönt här inne, varför gå ut i kylan frivilligt lixom ?! men jag vet ju hur sköööönt det är när man kommer hem! får tänka så.

vi hörs när jag kommer hem!


ni är världens bästa

tack tack tack, tusen tack till Er som tagit er tid att skriva kommentarer till inlägget längre ner (det där förvirrande inlägget) och även skrivit meddelanden på facebook. blir lika förvånad varenda gång jag får en snäll eller posetiv kommentar, eller hur snäll människor är egentligen, människor man inte alls känner. Det är så jäkla kul när man får kommentarer om att jag inspirerar och motiverar andra, men även Ni motiverar mig när jag är nere ibland. Vi motiverar varandra. 

jag har världens bästa vänner och familj och även läsare ♥



If you can dream it, you Can do it !

älskade säng

gokväll!
ligger i min underbara säng nu- helt slut.
var som sagt ute på promenad då alma ringde och frågade om jag vela med och gymma, visst har ändå inget bättre för mig. på gymmet körde jag lite allt möjligt fast mest mage/sida och axlar. 

så när jag kom hem gjorde jag världens godaste tonfisksallad. blandade en tonfisksburk med lite keso och kvarg! mycket bättre än creme fresh, majonäs och allt man nu än har i =) och för er som kör LCHF tex är tonfisk jättebra, innehåller 0g kolhydrater och 26g protein !! 

tänkte sova nu men kom på att det är Desperate Housewifes ikväll så får inte missa det.. så ska käka en mandarin i väntan.. 

Tumblr_ltkv2jjxp81r4qhtqo1_500_large

Tumblr_ltup4n4o731r4aaz4o1_500_large

pw - gym - finmiddag

blev en promenad på 75 minuter, sen hem och byta om och slänga i sig en banan för att stilla den lilla hungern och cykla iväg mot gymmet.
blev en timma där ungefär sen så solade vi en stund innan vi cykla hemåt.
har precis gjort mat och käkat den, supergott blev det!! och nu sitter jag död i soffan med mamma och kollar på BiggestLoser !
tonfisk sallad !!!



 


vad gör vi ? nu köööör vi !!!!!!


tisdag 8 november

hejsan!
började som sagt halv 10 idag och kollade på Jägarna, efter den så slutade vi! huuuur skönt som helst. käkade lunch sen gick jag på stan med lisa och marcus och lisa försökte fixa praktikplats. sen stog jag med dom ett tag tills deras bussar kom så cyklade jag hemåt. 

sitter och käkar lite mellis nu och ska strax ut på prommis innan det börjar bli mörkt ute.. 


mandarin & banan med kanel på !

Most problems in life come because of two reasons. First, we act without thinking. Second, we keep thinking without acting


modelljakten

hejsan!
var i skolan idag och hade idrott som sista lektion så efter den drog jag en snabbis till gymmet, var skitsegt så cyklade hemåt och drog ut på en härlig powerwalk istället. 

har precis käkat smoothie och pratat över en timme med alma. ska fan snart bädda ner mig, helt slut i kroppen, skönt med sovmorgon i morgon!!! ska bara kilka lite på när modelljakten är i Gävle =) 


halloween/maskerad party på årsunda ip

















kladdkakans dag idag!

ååh va det skulle sitt fint nu !! men icke sa nicke... 

YoureMySilverLining A Lust For Food.

ISABELLES.NU | WERUN.SE – SVERIGES ENDA EXKLUSIVA BLOGGPORTAL | ISABELLE STRÖMBERGS BLOGG | WERUN | Olivia Jasmine -

svar på kommentar



- Hello you! jodå jag vet att det är farligt. tror alla vet det och behöver nog inte vara speciellt ''påläst'' om träning, och jag har aldrig i hela mitt liv påstått att jag är ''påläst'' heller. Jag är en människa och alla gör misstag =) det är mycket som är farligt här i livet men ändå gör folk de ändå! 



puss påre !!!

7 november

skola gympa - gym - 7,6km pw.
NU- "tacos"





 


gympass med bästis

luuugnt på jobbet idag. tog bussen direkt hem till Sandviken och slängde
i mig gröt sen cykla till gymmet med Alma, hahhaha snacka om omotiverade brudar på gymmet alltså. körde lite kondition och sen sträcka ut mig på nån maskin ? hahhaha har sån jävla träningsvärk i magen och armarna så kunna inte köra nått heller.

cyklade hemåt igen och duscha och sitter nu och kollar på EMA på mtv. imorgon är det dax för skolan igen .. suck


godmorgon på jobbet !

sitter på jobbet nu och precis städat och hackat grönsaker och gjort mackor kuuul !! lugnet före stormen nu kanske ?

jobbar i alla fall 7:30 till 17:30 och då åker jag hem till Sandviken! vi får höras ikväll! posssss


hos pappa nu =)

 



 


kanon !!!

helloj!

cyklade iväg till gymmet och var heelt själv där, inte en enda människa. skitskönt! dödade armarna lite, axlar biceps och triceps och magen. sen blev det 20 minuter på crossen och 30 minuter på löpbandet. svetten spruuuta. sen så stretchade jag för en gångs skull och cyklade sedan hemåt igen. ett kanon pass !!

har precis käkat lite gott, kyckling och morötter i ugnen, och duschat. ska packa lite grejjer nu sen iväg till pappa i gävle. jobb i morgon 7:30 - 17:30 .. jobbigt.. men money money money !!!!


aldrig nöjd. ett förvirrande inlägg

man har ett mål i livet och tillslut når man det där målet, men är fortfarande inte nöjd. har ni vart med om det ?  man hamnar i en fälla. man blir blind och tänker att man lika gärna kan fortsätta, sätter upp ett nytt mål. kämpar sig vidare och når tillslut det målet också. jag hade ett mål en gång, för 2 år sen. mitt mål var att gå ner 7kg, det var ett viktigt mål för mig, nästan en dröm, töntig dröm jag vet, men det var det jag vela. vela visa att jag också kan, känna att man lever, bli accepterad, visa för vilka ? jag vet inte. alla i omgivningen som i alla fall inte bryr sig hur många kilon man har på kroppen eller inte. kämpade på, sagta men säkert gick det neråt. hann aldrig att se att jag förlorat dom där 7kg, det gick ifrån -3kg till -9kg. hann aldrig fira dom där 7kilona. blev ju superglad såklart. tänkte ''äh nu är jag ju på g varför inte fortsätta?'' . och fortsatte gjorde jag. ibörjan gick det segt, väldigt segt. och det gör det också, men när det väl har börjat, då går det snabbt, i mitt fall i alla fall. -9kg blev plötsligt till -20kg. vad hände där i mellan ?! det vet jag inte. jag hann inte med. från att ha XL / L på kläderna till S. jag provar fortfarande stora storlekar, men måste sedan ändå byta till mindre. jag förstår inte själv. jag ser inte själv. 

sen slutet av sommaren tills nu har jag gått upp ca 4kg ungefär. ångest. varför ? jag hatar ångest. egentligen har jag ingenting att ha ångest över, mitt mål från början var ju ''bara'' att gå ner 7kg, så jag har ju fortfarande gått ner dubbelt så mycket som jag egentligen vela från första början. men ändå så finns den där. ångesten. jag hatar ångest. varför ska man få ångest för att äta gott ? tänk på barnen i afrika tex. det är ju hemskt. vi sitter här och har det bra och får mat på bordet varje dag och får ångest över lite godis eller vad det nu än kan vara, barnen i afrika skulle väl typ döda för lite godis, om dom ens vet vad det är ? jag vet inte. vad vill jag med det här inlägget ? vet inte. just nu är det mycket ''vet inte'' i mitt liv. jag vet ingenting längre. jag bara är. jag är rädd, livrädd. rädd för mig själv. när vågen visar mer än vad den gjorde för en dag sen. när det bara går åt ett håll, uppåt. jag är livrädd. rädd för att gå upp dom där 20 kilona jag kämpat för. jag vet vad som krävs, jag vet hur min kropp fungerar och hur jag på bästa sätt går ner i vikt. men jag gör det inte. istället går jag runt och är rädd och äter, onyttigt. jag tränar, det gör jag, varje dag, helst flera gånger om dagen. jag läser tränings bloggar, tidningar, googlar, mina vänner tränar. det enda som snurrar i mitt huvud och liv är träning tränings träning, vad ska jag äta ? vad ska jag inte äta ? hur många kalorier innehåller den här då ? är det här nyttigt ? måste röra på mig, inte sitta vid datorn!! jag är aldrig nöjd. när jag hade gått ner som mest, när jag vägde som minst. då vela jag ändå gå ner mer. man blir aldrig nöjd nångång. eller jag blir aldrig nöjd. 

det här är nog det konstigaste inlägg jag någonsin har skrivit. jag är ingen bra skrivare. har svårt att få ut det jag tänker och formulerar konstigt. vet inte vad jag vill ha sagt, ingenting egentligen. bara få ut lite känslor. har så mycket mer, men tänker inte skriva ut det, det är för svårt för mig att formulera. knas knas. 












mot gymmeeeeeeeeet !






5 november

Godmorgon!
nuuuu ska jag bli bättre på att blogga haha!

var ut och gick powerwalk i morse på 7,7 km. sitter och käkar lite frukost nu. nu jävlar får det vara slut på onyttigheterna haha. dom senaste 2 dagarna har jag inte ätit frukost, jag har ätit 1 mål mat sen baaara massa onyttiga saker som kommit min väg haha. 

så det var skönt att vara ut på promenad. även fast jag är supersjuk.. men inget kan stoppa mig haha! hatar att vara sjuk.. 


kaffe i min fina Starbucks mugg jag köpte i Turkiet och yoghurt med mandarin i och havregryn! :)

några bilder från min iPhone

från halloween festen och förfesten hos mysan =)





 












snälla bli min igen

legat i magdas bäddsoffa hela dagen förutom då vi var en sväng på stan och köpte godiset.

tänkte bara uppdatera er lite eftersom alla tjatar om att jag ska blogga. problemet är bara att jag inte har nått liiiiiv =)


it's okey to not be okey.

Depp med bästa magda. sorry för dålig blogg men är aldrig hemma
nu för tiden!


världens nyttigaste frukost

tung natt. berättar sen, ska dö lite först.


Valbo

blev att följa med familjen till Valbo för skulle ändå köpa en grej och byta en tröja. kom även hem med ett par Dr.denim som precis kommit in på Carlings !!! överlycklig tjej

har precis duschat och ska börja små fixa och tagga till ikväll !!!!!!!


morgonpowerwalk - check

nu - GÓ FRUKOST


1 november

hejhej!

drog till gävle idag med magda! vi köpte grejjer till maskerad festen i morgon så NU är min outfit helt klar! ute i sista minut som vanligt.. hehe. så åkte vi hem med hennes föräldrar och my kom även över en stund också men sen traska jag hemåt!

ligger i sängen nu och käkar mitt nya beroende, LEVERPASTEJS mackor, haha sååå gooottt !!♥


nån som kan gissa vad jag ska vara ? ;) 


min middag idag. hihi kärlek ♥

morgon löpning

sprungit mitt livs sämsta springtur nyss, haha! på 8,5 km tror jag det blev. men är nöjd ändå, tänkte egentligen bara gå en promenad men att jag sprang några kilometer var ju bara plus i kanten då ! :)

käkar frukost nu så hörs senare! pussss


RSS 2.0