jag vill !!!!!

jag vill ha tungpiercing !!!!!!!!!!!!!!!!


lista




- det kalla vintervädret som har kommit tillbaka. jag trode snön skulle försvinna och det skulle bli vår ute men så den här veckan så snöade de ju 24/7 och det kom nå ryskavindar och snart fryser jag ihjäl! :(

- nationellaproven som snart kommer att börja. jag tycker det inte är nödvändigt att ha dom proven för lixom vemfan kommer ihåg saker som man gjorde i 7:an och i 8:an ?! inte jag iallafall.. och att det suger att man kan sänkas om man får dåligt betyg på proven.. suckkkks.

- gymnasievalen jag har precis gjort mina gymnasieval och det suuuuger att jag som bara är 15år ska bestämma valen för min framtid nu! inte fan vet jag va jag vill bli när jag blir stor eller ? och jag pallar inte gå nå studieförberedeande och sen plugga 3-5år till på högskolan. noway in helllll. dissdissdiss!

 

- bio. jag älskar bio och tycker det är skitmysigt men det ända dåliga är att det är så jävla dyrt. 100spenn bara för att sen en film, och sen måste man ju köpa popcorn osv så då blir det ännu dyrare. men hiss till biiio! :)

- bananer, HAHA. konstig hiss men. jag har faktiskt blivit beroende av bananer, jag käkar de fan hela tiden. så pappa du måste köpa bananer tills jag kommer! ;) det är sååå gott. och så är det nyttig också, askalas braa.

- filmer med snygga killar som huvudroll! haha. men tillexempel snabba cash då, den skulle inte va lika bra om det var en skitful äcklig kille som huvudroll. och lika är det med twilight robert pattinsin, to die for! så jävla snyggg. och det gör filmen mycket mcyket bättre!


badet

helllu.

nu har jag precis kommit hem från badhuset. vi simmade lite osv, va där i typ några timmar och nyss skjusade almas pappa hem mig :) haha på badhuset i omklädningerummet va det vääärsta mamma, hon hade fejk boobs och va värsta dah. haha niu fattar, och så hade hon världens fulaste fetaste ungen, haha. värsta ego mamman ;s

nu ska jag ner och laga mat.. hehe. elda upp köket next!

pussss ♥

söndag

godmorgon!

ligger i sängen och latar mig och kollar runt lite på hemsidor man kan köpa kläder, jag vill ha vår / sommar NU! fatta skönt att gå ut utanför utan tusen tröjor och jacka mössa vantar och stora skor.. me want summerrrrr..

ne men nu ska jag upp pch börja fixa för sen drar vi till badhuset och simmar!
l8er ♥

nightiii

hallå cuties.

kom hem för en stund sen från bion, den va bra men jag hade förväntat mig mer men det är ju sverige så vad kan man förvänta sig ? haha. nerå men den va bra (: sen skjutsade almas pappa hem mig med min cykel som har stått där i nåågra månader och han hade lagat den, mucho gracias! :) och johanna va såklart inte med för hon vägrar ju svara på sms den dissarn..

imorgon ska jag och alma iväg och simma sen ska jag typ bara ta det lungt. vi har inga läxor va ?! hehe. nejmen nu ska jag kanske sätta på en film eller kolla  vidare på laguna Beach.


okej han är snygg.. men snyggare snaggad!

godnatt ♥

snabba cash

hellllu.

idag har de inte hänt mycket, suttit hemma och sura medans mamma va på stan för mamma vägra häämta mitt smink och jag tänker inte gå till stan utan smink. haha låter som världens fjortis men nope! vi ska snart käka sen så typ åker jag vell hem till alma och är där sen blir det bio. och johanna svarar ju fan aldrig i telefon så vettefan om hon ska med =)


men nu har iaf mamma hämtat sminket så nu är jag klar. hihi :)

poss ♥

lördag

godmorgon!

jag har käkat frukost osv men gick och la mig i sängen iigen, så skönt! :) ikväll ska jag på bio med alma och johanna vi ska se Snabba Cash :) sen efter de ska vi vell hem till nån och hitta på något. johanna har ju fyllt år så måste fira henneee =)

näe. nu måste jag gå upp pch börja fixa mig. DAMN! kom på att jag har glömt allt mitt smink hemma hos alma ._. måste tvinga mamma att skjutsa dit mig. kan inte gå ut utan smink when I look like this.

seyyyyyya ♥

home

hejsan!

nu är jag hemma, fick skjuts av almas pappa nu tidigt så slipper jag gå hem sen :) mamma skjutsade ju gem mig till alma och vi var där en stund sen gick vi till söder, på träningen och guina va där som har varit i afrika i typ tusen år. sen drog vi tillbaka hem till alma igen, för privata själ HAHA =) sen till söder igen och kolla på fotboll, satt och snacka med A & A i några timmar oxå, haha. jag & alma va på ica och jag skulle köpa godis men jag fick inte det för alma så vi köpte bananer, hahahha.. käka precis en banan igen oxå, hahaha så jävla gottttt =)

imorron ska vi på bio, vet inte riktigt vilken Avatar eller snabba cash.. vi får se. om den överhuvudtaget går i sandviken, hehe :)


innan jag drog ut.

ne nu ska jag sminka av mig och bädda ner mig och kolla på film! :)
godnatt ♥


freeeeeedag

hellu.

nu är jag hemma och jag precis käkat lasagne, hihi :) senare ikväll ska jag hem till alma sen drar vi till junirträningen och sen kollar på fotbolllll :)





l8er ♥


sommarlååt ♥

höj volymen!


heuheu

hellllllu.

ligger i sängen nu och precis käkat banan och pluggar lite på spanskan. imorron är det äntligen freeeeedag! den ska spenderas med alma, ovanligt huh ? ;) vi ska vell hitta på nå skojj. åååååh va jag vill ha sommar, det är helt sjukt. hatar den här jävla snööön. så deprimerande.. alma och jag har värsta diskussionen om sommar just nu, haha, wE are reEtarddddddds.

hahah onödigt inläggggg.
godnatt
possssss

torsdag

hallå !

efter skolan hann jag bara äta lite snabbt sen drog jag alma och gymmade, sen drog jag och mamma till stan och köpte foundation och så :) nu måste jag plugga spanskkkkkaa sen äta!







vi hörs! :)

internet nu !

AH! hej !

mitt internet har inte funkat därför har jag inte kunnat blogga!
hm.. va har hänt under veckan ?.. vi har fått våra skoltröjjor, astuffa! och så har jag... gått i skolan och inte gjort nått speciellt. idag har jag tränat och käka kycklingsallad på monroes och ligger nu i sängen och kollar alla bloggar jag missat :)







alla bilder är emmas ! :)

pyysss

söta bilder från sommras

 hellllllllu .

är hemma hos mamma i sandviken nu, eller har vart det i nååågra timmar nu haha. har iaf badat osv och kollat massa avsnitt på laguna beach men mtv har gjort om sin sida så hittar ingenting så kollar samma avsnitt flera gånger och hoppas över en massa gah! har kollat lite smått på spanskan oxå men jaaaag orkar verkligen inte. fattar iaf ingenting men måste vell plugga lite ändå. guuuuud va jag längtar till sommarlovet ♥




love u girl ♥

byyyyye

livsbeslut



ååååååh va svårt. fyfan va jag hatar det här. nu ska jag plugga äckelspanska.
l8er

..

hellu!

ligger fortfarandre isängen och degar. kolla på 2012 för en stund sen, fyfan vilken bra filme alltså! :D försöker tvinga tessan att vi ska åka & sola med det går inte så bra..

och till alla er i min klass som smsar; JAG HAR INTE FÅTT TRÖJORNA ÄN! :)


bara jag som vill ha summmmer ?

pusspuss ♥

söndag

godmorgon!

kan börja berätta om gårdagen.. först hade vi match i borlänge och det gick verkligen skit! jag fick inte ens spela halva matchen för jag fick 5faoular på en gång, och man kan säga att jag blev ''utvisad'' till er som inte fattar. blev så jävla arg! och så hade vi bara två avbytare och allt gick skiiiit. efter matchen skyndade vi oss fortsomfan hem för jag hade bara en halvtimme på mig att duscha & sminka mej. men jag hann iaf.

sen skjutsade mamma mig till pappa och vi åkte på engång till 70års kalas i utvalnäs där vi blev bjudna på restaurang sen gick hem till dom och var där. vi åkte hem runt 11 för alla i familjen skulle upp astidigt utom jag, mohaha därför är jag ensam hemma nu och det är nice! :D

jag knäppte inga bilder igår men ska sno bilder av tessan sen.
pussshej ♥

haircut

hellu igen!

nu har jag varit och klippt mej och det vart bra. klippte bara bort allt slitet och klippte upp osv så inte märkvärdigt :) snart skjutsar pappa in mig till kyrkan och jag har ingen dator med mej så det blir ingen mer uppdatering idag och imorgon har vi våran viktigaste match i serien och sen skynda fort som fan hem & fixa sen på 70års kalas ute i utvalnäs, så blir kanske en sen update imorron kväll :)

men ni får ha det så bra!
poss ♥

never say never

godmorgon!

idag är jag ledig för att stefan går ut skolan och ska fira han, heuheu :) och igår kväll färgade jag håret, eller tessan & hennes kompis gjorde det på mig och jag tycker att det syns, kanske inte skit mycket men. förut hade jag mer röd/brunt nu är det mer bruntbrunt. haha. om en timme typ ska jag gå till grannen och klippa mej oxå. huuuuuuuh. hatar att klippa mej dom klipper alltid för mycket ._. sen efter det ska jag ner till stan till kyrkan sen hem till sandviken!




syns inte bra men mascaran jag fick av farmor är skitbra :)

vi hörs sen! :)

color my head

hellu!

nu sitter jag med färg ihåret och ska tvätta ut det om ca 40 minuter :) får se om det syns nånting då :)



bye ♥

hatarrubriiiiiiiiiiiki

helllllllu!

kkom hem från skolan för en stund sen och är ensam hemma. när tessan och alla kommer hem ska vi ner till konsum och köpa hårfärg! :) heuheu.. hon ska färga håret på mig så be en bön åt mej tack :) nerå.
men de där med gymnasium, fick reda på idag att sandviken har öppnat ett nytt, sandviken praktiska eller nånting och där skulle styling finnas med så nu vart det ännu svårare... gaaaaah ......

och det var nån som frågade vilken linje jag skulle välja på thorén och det är comerce i sånna fall om jag går där :)'



jaja, pyyyyssssssss ♥

9c ♥









hatarubriker

helllllllllu

nu har precis magda åkt hem. vi tog bussen dirket efter skolan till gävle, och gick runt lite och käka på subway :) sen givk vi vidare till Real gymnasiet och va där och det verkade helt okej så har valt det till första val nu! åh, sån ångest över allting... anyway. sitter och käka min baguett här nu, haha de ända jag har ätit idag är mackor & kakor. nyttigt.....


ja vi är normala ?

pyssssss

bvjknd

halllllå

ligger i sängen nu och ska kolla på the hilllls. kul att jag har glömt allt mitt smink hemma hos mammaaaaa...... gah. & så ska jag till stan i gävle direkt efter skolan. funny. men som tur va så får jag låna av isabelle & tessan :D och så var jag & pappa ner till affärn och jag bestämde vilken färg jag ska färga, men vilken färg det blir får ni se sen ;)
och kommer inte kunna blogga förrän imorron kväll!

godnatt ♥

hateit

hellllllu

sitter och kikar lite på oth nu. pappa kommer nog snart och hämtar oss.
iskolan idag gjorde jag mina gymnasieval också.
1. thorén
2. HP på bessemer
3. frisöt på John Bauer (?)

men kan in sen och ändra det. börjar luta mig mer mot handel på bessemer.. i dont know. åh va jag hatar det här.

puss


måndag

holahola.

sitter i soffan nu med syrran och mamma. mamma försöker sig att förstå på msn, haha dumass! efter träningen hade vi möte om göteborg och vi åker dit den 13maj till 16maj:D liiiiiite najs eller ? typ europas största cup :))))))) hihi.. och så ska vi till Gran canaria typ den 24april :D en aning naaaaaaaaaajjjjjjjjjssssss :)

och på lördag har vi match och om vi vinner den så vinner vi förmodligen hela serien, för vi har vunnit mot alla förutom borlänge! :)

pyssssssssssss ♥

treeeeening

tjäää

har kollat på ett x antal The hills avsnitt och käkat nudlar. snart ska jag packa och dra på träning, snor syrrans cykel så slipper jag gå :)


tror det blir mörkbrun ändå. brun is more me :)

pysssss ♥


i skolan

hellllllu

sitter i skolan med linnéa och emma ocj vi slutade för en timme sen typ. sitter och skriver min musikuppstats som skulle vara inne förra året. hehe. ska snart gååå hem också. huuh jag orkar inte. sen ska jag gååååå till träningen och sen gåååå hem. kill me.

hörs när jag kommer hem.
l888888er ♥

tyra goes mad


köping

tja

nu har jag precis kommit ut ur duschen och väntar på att En annan del av köping ska börja, jag missade ju det förra veckan.
jag och mamma drog till gymmet och gymmade i 1timme typ. sen drog vi och solade så nu känner jag mej überfresh. gymmat-solat-duschat-hårinpackning osv- och ska snart ha ansiktsmask :) efter köping blir det några asnitt av The hills sen sleepmode. har kort dag i morron så det är skönt :)

nu ska jag ner och ta en banan :)
pysss ♥

you always miss a bestfriend

-

turkiiiiiiiiiiiieeeeeeettt

hollllla !

nu har jag gjort en lite ny design. duger tills vidare för jag pallade nte gö nå mer och har noll fantasi. sitter fortfarande i pyjamas så kanske borde klä på mig nu. ikväll blir det gymmet oxå :)

och så har jag & familjen suttit och kollar på resor, vi ska förmodligen till gran canaria i april med moster kusiner mormor&morfar osv.. sen i juni typ kanske vi ska hyra ett hus/lägenhet och vi har hittat en skitnajs i turkiet, det finns basketplan och hela köret, huuuur nice låter inte det då ? :D:D nu gäller det bara att tjata på mamma lite (aa)

pusspusss ♥

makeover

nu kommer jag att ändra min design lite så den kanske kommer att se lite cp ut här framöver :)

peace ♥

söndag

godmorgon!

igår följde jag med mamma & stefan till stan där vi fikade osv. sen släppte mamma av mig på söder och jag köpte en biljett sen gick jag hem till tewelde och va där en stund sen drog vi till söder och va med saknade andré & emil :) och kollade lite på fotboll när alma spelade osv. sen giiiiiick jag hem och skyndade att laga mat, va dödshungrig. käka inte på hela dagen. hah. sen giiiiiick jag tillbaka och då hade yohanna dragot hem för hon palla inte mer och andre & emil hade dragit till krogen dom tråkmånsarna haha. så jag satt där och kolla på alma när hon spelade med henned föräldrar och när matchen va slut så drog dom hem och jag stog utanför almas omklädningsrum typ en halvtimme men hon kom aldrig ut så palla inge mer, har inte så jävla stor lust att bah stå där och vänta som ett jävla offer så jag sketit och giiiiiick hem.. sen när jag va precis utanför huset så ringde mamma och fråga om hon skulle hämta mig, lyckat -.-

men nu ropar mamma frukost.
hörs sen !


tidningscupen

godmorgon!

kunna inte sova längre för några i min familj kan inte vara tysta när dom går upp -.- tänkte iaf snart gå upp och käka frukost och börja fixa mig lite. typ runt kl6 ska alma börja spela och innan det typ nu på morgonen så ska jag ner och kolla när andré är ledare eller vafan han va haha :) meeeeen jag har ingen att gå med för rosén svarar ju allllldrig så nu måste jag hitta nånannnan. tänkte tvinga dit twelde kanske, mohaha.

näe nu ska jag gå ner.
l8888er! :)

godnatt

hellllllllu.

nu är jag hemma från jernvallen, det var helt ok där. jag & alma hejjade på hofors (h) hahah.. så nu ligger jag i sängen och ska käka banan och kolla ett avsnitt av The hills sen sova! och Rosén den jäveln svarar inte på sms eller nånting så om nån vill gå på tidningscupen i morron på bj så SMSA mig ! :)

godddddnattt

jv

tjatja !

nu har jag precis käkat tacopaj och mamma ska snart skjutsa ner mej till alma så drar vi till jv. kommer hem inatt eller nå. inte så sent för mamma ska hämta mig och hon är ju som hon är -.- jaja.

pusssssssssen ♥

vilken hårfärg ?!

please help me. när jag får månadspeng ska jag färga håret men vilken färg ?! och nu vill jag att alla mina 25-30 läsare svarar! tack :)


mörkmörk brunt eller.....


ljust och så en aning mörkare under hår eller.....


ljusare ?

freeeeeeedag

wiho äntligen fredag!!
efter skolan kom mamma och hämtade mig och vi släppte av my oxå och nu sitter jag här och käkar lite youghurt (?) och kikar lite på the hills (a) blir att bara sitta hemma idag och ta det lungt och tråka lite :)



men vi hörs senare! l
8er

forever young


brake

tjamannar!

fick sluta en&½ timme tidigare, skönt. mindre skönt att gå hem, fryser seriöst snart ihjäl! men nu är jag hemma iaf och ska snart ta nånting att äta, magen börjar kurra lite. sen ska jag sätta på The hills och kanske gå igenom spanska läxan en snabbis :)

och just ja, vi har beställt klasströjjor idag. så jävla snygga! haha. plus att jag är den som ''håller i'' skiten så jag ska ta han om nästan 7tusen. ehe.. så pappa jag behöver 475kr (a)



puss ♥

trådlöst & benhinnor

hola !

kom precis hem från träningen. tränade inte så mycket för jag fick så jäääävla ont i vänstra knät och har ont i hela smalbenen så nu blir det ingen träning tills det går över. ÅH ! jag hatar att inte träna.. deprimerande.. men en bra sak är iaf att när jag kom hem nyss så har mamma skaffat trådlöst internet, det var på tiden! :D

nuu ska jag käka stuvademakaroner & korv ♥


tummen ner för mina benhinnor !!

hörs l888er :)

!)("&/%&(/)=)"(/(&/

DAMP !!!! jag hade nästan skrivit klart en musikuppsats om Britney Spears och så bah PONG så försvinner alllt . åååh. why god, why ? nu är det bara att skriva en ny......

godnattttttt !

gymmmettttt

hejhej!

haha blev gymmet ändå, efter lite surande, h1h1. men dock utan alma för jag får inte tag på ungen ?!?! svara i telefon women! hehe. nä nu ska jag ner och ta en banan för dom hjälper till med fettförbränningen har jag hört.

l8er cuties !

h1h1

tjääna

kom hem från skolan för en stund sen. skulle igenlitgen gymma med mamma och alma men blev inge gym för mamma orka inte så jag & alma kan inte gymma där utan henne, och jag fick inte åka och simma heller för har inga pengarrrrrrrr.... dåligt irriterad.

men såg nyss att dom skulle börja spela in sista twilight filmen i höst så då blev jag liiite gladare för då vet jag att det iaf blir av :D iiiiiiiiiiih kan inte vänta så länge.. jaja ska kolla på the hills nu.



l88888888er :)

the hills freak !

tjaman!

ligger och kollar på The hills men har pausat nu för ett inlägg, nice huh ? iaf. jag giiiiiiiiiiick till träningen och det var 2tjejer från gävle som va med och tränade med oss idag, skitkul, och dom va snälla :) efter träningen fick jag skjuts av roséns pappa, käkade så jäävla mycket tacos när jag kom hem, hahah helt sjukt va så jävla hungirg!
har duschat osv.. och fått lite panik över gymnasium för om 18dagar måste man välja, och jag har iiiiiingen aning om vart jag ska gå.

jag tror mer att det är vilken skola jag ska gå på som är problemet, inte linjen för jag är ganska säker på typ Handel, styling, frisör osv.. men om det blir bessemer eller nån i gävle återstår att seeee- buhu..

jaja nu ska jag kolla klart på the hillls.
godnatt ♥

pics

helgen;







idag;


det är emma som har knäppt och hon fattar tydligen inte de där med fokus ? haha :)


P-O :D <33333333333333333333


söta tjockis mimmmi :)


måndag

helllllllu

idag slutade vi 11:20, vilket vi kommer att göra alla måndagar. liiiiiite skönt :D dagen idag var som en vanlig dag ingefär ? fick reda på prao osv och jag ska praoa på Team Sportia, muhhähä. och om 18dagar ska vi välja gymnasium. HJÄLP !!!

på vägen hem ( jag GICK fram&tillbaka till/från skolan) så kom värsta äckliga gubben fram och frågade vad klockan va, och hans ena öga va typ helt vitt, skit äckligt. så medans jag tog upp mobilen och skulle kolla va klockan va började han gå mot mej och jag fick panik och skrek åt han att stanna, hahah tror han bkev rädd oxå för han sa bah;: okej. sen när jag sa va klockan va så frågade han om jag hade kille (?) och då började fatta att han va ett ÄCKEL så jag börja gå skiiiiiiitsnabbt och han bah nehe då borde du skaffa en då.

jäääääävla äckellllll. sen bah gick han rakt ut i vägen som om han vela bli påkörd. haha. aja nu är jag hemma iaf och ska snart sätta på The Hills (aaa) sen blir det träning:)
bilder från idag och helgen kommer snart, byyyyyyye ♥


2016

im a live ! :)

gick upp astidigt imorse pga av den där kursen och så. och den va en aaaaaaning seg. det va en utlänning so inte kunna så bra svenska och han va sååååååååååå seg. men vi fick ju mat iaf så de va bra, kyckling & pommes (y) sen tränade vi lite på polhem. vi fick dömma varandra oxå, haha shiet de va assvårt. kommer aldrig klara av det.
vi fick sluta typ en & en halv timme tidigare men vi stanna kvar en stund för vi va sååå trötta och vi väntade på johhnhy och kollade medans på gävletjäder killarnas tränning. heuheu... sen ringde jag pappa & han kokm & hämtade mej och alma och skjutsade hem oss var för sig.

nu har jag legat i sängen några timmar och kollat på The hills. BEROENDE !! haha.. nä nu måste jag duscha sen ska jag fixa lite tills i morron sen lägga mej i sängen och kolla ännu mer the hillls.
godnatt ♥


winners

halllllllåååååj.

okej. i morse vaknade jag astidigt. höll på att dö av trötthet och pallade verkligen inte med match för jag visste att vi skulle bara förlora mot ockelbo. matche gick faktiskt skit bra, fick 4faoular så lärade lugna ner mig lite så jag inte åkte ut, hihi.  men vi ledde hela matchen tills dom sista minuterna i tredje perioden så kom dom ikapp lite och i sista perioden var det skit jämt. och när det var 1minut kvar så stog det 50-50, så jävla spännande !! alla hade typ panik och jaa shiiiiiiet.. men... VI VANN. mohaha så jävla skönt mot ockelbo, även att dom hade smsa en tjej i vårat lag och sagt att dom skulle spöa skiten ur oss och att vi söööööööög, haha fail !

efter matchen skyndade vi oss och duscha sen vidare till gävle där vi skulle ha grundkurs och ledarkurs och imorron är det dommarkurs. iaf. och så skulle ockelbo dit oxå så vi var 12tjejer som var där så va lite spänt, haha. men det visade sig att dom var ganska snälla för på slutet skulle vi till nån skola och ha typ träning och göra massa övningar, ASJOBBIGT va ju fan död efter matchen bara.

iaf. pappa kom och hämtade mig och alma och vi käkade sen gick vi ner till konsum med liam och han köpte lite godis! :)

nu ska jag och alma lägga oss och kolla på nån film eller nå och drick energidryck ! :)
pussssstja ! :)

natti

hello.

nu har jag tittar på typ 7avsnitt av The hills. SÅ BRA och snackat i telfon i hundra år med alma :) nu ska jag käka mina två mandariner och sen sova för i morron ska jag upp kl7 och spela match sen vidare på kurs i gävle heeela dagen så hörs inte förrän imorron kväll!

godnatt ! ♥

drop it low girl

hallå!

nu har jag fixat med mina naglar lite. har haft på '' ultra grow'' , är faktiskt förvånandesvärt bra från ullared, haha :D jag håller på att laddar ner The hills oxå som jag ska kolla på snart :) puss

bilder från igår;






gulhårig magda ? VART FAN Är det GULT ? :) whitehead ! :D

bilder från idag;


köpte ram på ikea till kompiskortet :)



todays;



design

nu har jag suttit och gjort en ny design åt emma & johanna, gå in och titta vettja ;) hahah johanna är så jävla trög :)
pussssssssss ♥

kasss update

tjuluilu.

dålig update, i know. men igår satt jag inte vid datan nånting jag åkte bara till sandviken sen på träning i två timmar och gissa om jag va lite död ???? hahah..

och idag åkte jag till valbo med mamma. gick runt lite på ikea oxå. köpte ingenting. är helt jävla pank.. haha buuhu..
och just ja. iförr går gick ju jag & magda på Avatar, SKITBRA film!! :D

och ikväll har jag inte en aning om vad som händer. skulle igentligen va med alma och kolla på fotboll &så, men hon ska spela med bowling iställlet och jag är ju brooooookkke (?) så.. blir vell en tråkig hemmakväll om jag inte hittar på nå :)


peace ya'll !


15:28

healloj.

idag väckte pappa mej runt 11 för han tyckte det va sent -.- så jag gick upp och gjorde absolut ingenting, typ duscha bara. och jag har precis sminkat mej och klätt på mej. skulle igentligen in till stan men pallar inte åka själv för tessan vela inte med :) så nu sitter jag och väntar tills mäggän kommer, ingen aning när hon kommer men, haha. sen kl9 ska vi se avatar =) hoppas den är så bra som alla säger :)

kommer vell outfit bilder oh shiet sen om jag orkar :)

chokolateeeeeee

hallloooj.
idag har jag inte gjort ett skit. liam har vart på sjukhuset för han hade ashög feber osv. men dom sa att han hade nå virus så han har legat och sovit hela dagen. och nyss tog jag & pappa en promenad ner till affärn. inte lite dåligt kallt ute ;o

nu ska jag fortsätta dricka min driiiiiink.
l888er :)


new new moon




tisdag

godmorgon!

tessan väckte mig för nån timme sen men jag ligger fortfarande i sängen och latar. igentligen skulle vi åka och bowla idag men liam har fått värsta febern och har ont i hjärnan ( huvudet haha) så det blir att stanna hemma idag. och så hade jag glömt stängt av larmet så jag vaknade kl9 och gick upp och tog en alvedon för jag har så jävla ont i hela kroppen :s och så har jag tappat matlusten. inte sugen på nånting och jag mår skit illa :s

det är -20grader ute så never in my life att jag går ut och gör nånting. blir wii hela dagen eller låna liams nintendo DC, skitkul :D

pyysss

random inläggggggg

hellllu.

sitter här i min ensamhet och kollar på Cartoon Network, ed edd & eddy, hahaha. nyss spelade jag wii oxå, helt själv. hahaha även att jag sitter & skrattar för mig själv. raaaaaandom tänker ni nu :) nerrrå. nämen hela familjen är borta och jag pallar inte göra ett skit. är helt jävla slut. kunna inte somna igår heller. bläh.

hahah.
hejdå..

makeup vs no makeup





se vad mycket smink kan göra igentligen ? alla kändisar är inte så fina & smala som vi tror att dom är.

1152

godmorgon.

ligger fortfarande i sängen och har skit ont i vänstra armen. det lixom ilar :s weeeard. jag kanske ska åka ner till stan ( om jag orkar vs )  och köpa ögonskugga som jag har sett på internet. hoppas det finns butik bara.
näe, nu ska jag ta & gå upp och käka frukost så hörs vi senare ! :)

från mig till linnéa :)



så jävla skööööön :D

sweet youth



hittade en bild på facebook från när vi var på Sweet Youth :)

gymnasie

ALLA 94:OR SOM LÄSER MIN BLOGG, SKITSAMMA OM JAG KÄNNER ER ELLER INTE.
VILKEN LINJE & SKOLA SKA NI VÄLJA ?!

och alla svarar. tack!

tjulullulu

heeellu =)

idag har jag inte suttit vid datan alls. har inte pallat :p men imorse var vi iar hos mormor&morfar och hälsade på. sen drog vi och köpte sallad sen hem och kollade jag mamma & syrran på wallander, sen skjutsade mamma oss hem till pappa så nu sitter jag här :) har alltså inte gjort nått spännande idag..


pottttter

hellu!

nu har jag duschat och haft ansiktsmask osvosv :) ligger och kollar på Harry potter nu men nu har ju robert pattinson dött så nu äre inge kul längre :(

drar nog till gävle imorgon oxå. sandviken suger och alla är sura och finns nada att göra.
peace out!

 





hollaholla

godmorgon !

vaknade för typ en timme sen. sov aaasskönt :D och vi har nyss käkat frukost typ. alla va dödshungriga, haha. och nu håller jag på att laddar ner new moon och de 5saw filmerna som jag ska kolla på sen för alma & johanna åker hem vid 3 :)

l8er !

rubrik

hellu nattugglor ! :D

nu har vi nyss kollat på My bloody valentine, fyyyyyyyfan vilken film! spännande 24/7. och just nu håller jag på att laddar hem bring it on. haha =) och så har vi varit ute & gått oxå, haha geeks.


HAHAH

girlnight

aloha!

sitter här med alma och vi väntar på världens segaste johanna rosén ! haha. vi har vart på ica och köpt massvis med frukt och hyrt en skräckis. johanna & alma sleepar over here så det blir en tjejkväll med fruktsallad & skräckis. mys!



pyss ♥

nyårslöften


2010

hejsan !

nyår igår var kul. vi va i en lokal i hille, en massa familjer var där, vi typ hade speltuneringar osv och käkade en jävla massa mat, några blev fulla. hahah och lillebror & hans kompisar hoppade i snön nakna, hahha. & några höll på att tvinga i mig nå skiiit äckligt sprit eller nånting, mintu, smaka som flour. hela halsen häll på att frätas upp. haha. sen vid två gick sista bussen hem så blev världens tajkon för tessan va ful och SKIT DRYG och skit seg så dom hhöll på att missa bussen men jag sket idom och stack till bussen. haha. sen i bussen började tessan skrika åt nån tant för hon hade ''paxat'' en stol så liam inte fick sitta. och vi hade skit mkt pacning, typ en bob och massa kassar & bagar hahaha. herregud.

idag så vaknade jag runt 12, käkade frukost sen tog jag bussen in till sandviken. och snart ska ja alma johanna & emma vara hos mig och ha tjejkväll eller nånting :) blir nice de.


HAHAH. alla ungar satt och spela nintendo dc





mer bilder kommer sen. pyss ♥

00:00 gott nytt år !!!!!!!!!!!!

fest lungt! för de ska jag ;)


RSS 2.0