2009- 2011, som ni har längtat ..


2009- 2011


2011- 2009

det här inlägget kanske tas bort sen.. men där har ni era '' före'' och ''efter'' bilder !

några bjudbilder








sista juni

hejsan!
imorse när jag vakna var det lika fint väder som igår. så dorg ut på en 5 km i skogen sen cykla iväg till ica och köpa lite grejjer så åkte jag och familjen ut med båten, sooola och bada och när jag kom hem drog jag ut på promenad. 

har precis käkat grillat och freshat upp mig lite, ska snart iväg hem till ALMA för ÄNTLIGEN kommer hon hem !!!!!! tjiho 


when it's time to sleep..


Tumblr_lgaxnbbswz1qeyqrso1_500_large

leksand-sommarland






''dagens bikini '' - den nya

hejsan! är hemma nu efter en heeel dag på Leksand sommarland, sjukt fint väder också. ska äta nu, håller på att dööör av hunger. uppdaterar mer sen! 


28 juni

hejsan! 
har solat och badat heeela dagen med magda och my! var hem och käka en sväng bara. åkte hem runt 6 och käkade sen drog jag ut på powerwalk ca 6 km. har varit och handla osv och nu ligger jag i sängen och käkar jordgubbar och vattenmelon♥

imorgon ska vi upp tidigt för vi ska till Leksand sommarland, hehe.. 








några bilder från igår :)

godmorgon

vaknade tidigt och drog ut på en spring tur, kämpade mig igenom 3 varv = 7,5 km.käka frulle och satt på mig bikinin och just nu sitter jag hos magda med en halv sovande My.. men magda vet jag icke vart hon är, haha.

vi ska i alla fall sola och bada idag har jag bestämt!! sololjan ON ! pussssssss


hahahha gamla fjortistider ♥♥

27 juni

bloggade i morse men det publicerades aldrig ?!

började morgonen med en promenad på 7km ialla fall. sen solade jag i några timmar osv. gjorde mig sen i ordning så kom mamma och hämta mig hos pappa så åkte vi till gävle, hittade en bikini och ett linne. drog hem och käka sen drog jag direkt till magda där my var, vi har badat och hoppat studsmatta och dampat.

nu är vi nerbäddad i magdas rum och ska kolla på Johan Falk, JOEL KINNAMAN !!! hihi pUSSPUSS




i am who i am




nyttigt snack

jag och magda var ner på stan en snabbis. köpte 2 jeans, woho! sen kollade vi Water for elephants, helt okej film. när hon åkte hem drog jag ut på en promenad och sen en promenad ner till affärn och köpte lite grejjer. 
sitter på mitt rum nu och ska kolla på en annan film, seven pounds! 




midsommar

firade först hemma och käkade massvis med mat och jordgubbar. sen åkte jag hem till magda och var där med hon ellen och my tills vi gick hem till my och sedan fick skjuts till årsunda. träffade massa folk och det var faktiskt kul! fick skjuts hem av magdas mamma och alla sov hos magda. 

igår så var jag inte pigg alls.. drog hem och käka och bara var allmänt seg. meen senare till kvällen åkte jag och magda in till gävle som sagt :) 

har några bilder från kameran men den är hos mamma så dom får ni se senare :) 






godmorgon

ligger i sängen med magda och kollar på Prinsen av Egypten, sjukt bra ju!! ska snart upp och äta innan jag dör av hunger hehe. ska blogga lite om midsommar sen också. har inte haft tid att suttit vid datorn någonting och inte ork för den delen heller. :) 


jag och mgda grilla marshmallows i min säng igår, hihi.

25 juni

orkar ej blogga.

midsommar igår firades i årsunda med söta flickor och är ju st nu i gävle med magda! vi hörs

24 juni

godmorgon.
mamma väckte mig 9 ungefär så åkte vi iväg och solade en kvartoooo. har käkat frukost och är inte riktigt hundra med min mage, den mår fortfarande dåligt efter all skit igår haha! men har springkläderna på mig och är redo att dra ut på en springrunda fast jag egentligen har nooooolll motivation och ork.. meeen det är ju så skönt efteråt =) 

latero !

tränar 14 timmar om dagen....

... IN MY ASS! haha dog när jag läste det här, hahah. 


kvällsprommis

hehe. nästan precis efter inlägget nedan drog jag ut för att träffa maggie. gick en promenad på 6 km och snacka om allt typ. och om planer för i morgon, inte för att vi har några meeen.. eller vi hade men dom sprack tydligen så nu har jag panik! vill göra nått på midsommar inte bara sitta hemma då dör jag! 

men nu ligger jag i sängen ännu en gång och ska snart sova! godnatt ♥


lönings dag

hello.
var iväg till valbo med mamma och käka kina mat, muuuuums. och titta i affärerna lite, stor handla osvosv. det spöregna som sagt så mamma köpte massa godis och jag köpte ''natur'' godis, och så kollade vi på två filmer, käka så mycket godis och naturgodis så jag var nära på att spy. 

sen fick jag och mamma nog så vi gick ut på promenad 8 km. sen körde jag crossen 3 km när jag kom hem och körde massa styrka. ångest med andra ord.. AAAAH.. aja that's life.

har precis duschat och ska kolla lite på 90210 och sen sova bort ångest. puss på er


köpte denna idag, ser sjukt tråkig och ful ut men finare irl !

23 juni

godmorgon!
kom hem runt halv 2 i natt och slockna direkt. vakna i morse utav att det spöregna, skiiiiiiiiit jag som tänkte ut och springa.. men tycker det inte är så skitkul att springa i regn. har i alla fall ätit frukost och hjälpt mamma att städa lite. försöker tvinga med henne till gävle för jag måste köpa proteinpulver och lite annat, lön+ semesterersättning idag! CAATCHIIIIIING hihi. 

men nu ska jag börja fixa mig smått så hörs vi sen! 






tror jag ätit popcorn varenda dag i en vecka nu, haha !

rösta på min klänning

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!


at maggies place

åkte som sagt och gymmade, en timma ungefär. stanna och snacka med mamma en stund och sen var tanken att jag skullespringa hem men jag hade fått VÄRLDENS skavsår i morse så fick låna en foppatoffla av mamma så jag kunna gå hem, haha.

drog hem och duscha och så sen åkte jag hem till magda där jag är nu med my också, vi typ firar hennesfödelsedag lite grann, käka världens tårta omg haha! sitter just nu och kollar på världens konstigaste film, jag skojjar inte, typ porr, tortyr, action aa allt i ett.

nu ska jag vara social, puss hej!

grillkväll





















22 juni

hej på er!
igår kom som sagt några vänner hem till mig och grilla (elda) hehe. och pratade och spelade kubb. dem drog hem runt 1 och sen dog jag i sängen!

imorse vaknade jag ganska tidigt för att laggt mig så sent men gick ut på en powerwalk i en timme sen gjorde jag en världsgod smoothie till frukost. sen dess har jag bara legat ute i solen/molnen hela dagen. ska sätta på mig träningskläderna och äta något lätt för att sedan traska till gymmet!

jag igår, bilder kommer strax!

grillkväll

HELLO.
har solat hela dagen och nu har jag handlat och fixat och donat så nu väntar jag bara på några tjejer + henka som ska komma hit och grilla och mysa lite. PUSS ! 


21 juni

godmorgon!
vaknade i tid och drog ut på en springtur i skogen. är hemma nu och ska göra lite magövningar sen ska bikinin på och så ska jag SOOOOOLA !!!!!!! haha efterlängtade sol alltså! 

och så ska jag fixa lite grejjer till ikväll då några kompisar kommer över hit och grillar, mysigt !


svettig och fresh vare ja !

it's to late

maggie kom hit och vi poppade popcorn och kollade på Johan Falk, sjukt bra film! hon har precis åkt hem och nu ska jag sova, är som vanligt sjukt trött. godnatt ♥



gym

hej igen. skulle gå en powerwalk till gymmet men så började det SPÖregna så väntade en stund tills det slutade. när jag hade en bit kvar så började det ÖSA ner, människorna i bilarna som åkte förbi mig skratta åt mig.. anyway. var själv på gymmet vilket är huuur skönt som helst. körde hela kroppen typ så är lite seg nu kan man säga! 

ska fresha till mig lite för aldeles strax kommer magda och gör mig sällskap. vi ska vell titta på film eller någe, vädret är ju som sagt inte det bästa.. =) 


powerwalk

hejhej.
började morgonen med en powerwalk och sen frukost. har varit ute och hjälp mamma med att städa, klippt gräsmattan för första gången i mitt liv också haha! men det började regna så vi gick in igen, skitväder. ligger i alla fall och mumsar på ett äpple och läser lite bloggar. 

inatt är jag ensam hemma så då skulle maggie komma och göra mig sällskap, mysigt :) hörs sen! 


jag och magda för många, många år sen! naaaaaaaw

night

wellwell. seg dag som attan. gick ut på promenad i ca 40 minuter och träffa på my som var ute och red två gånger haha. har bäddat ner mig i sängen och har kollat ett avsnitt på 90210 och ska snart sova.. sjukt seg alltså..
imorgon är det måndag, ny dag, ny vecka, nya möjligheter !! 

godnatt på er !



victoria secret nu !!!!!!!!




VS

har käkat lite mat och slappat. snacka om att vädret påverkar en. har ialla fall gjort iordning fruktsallad som jag tänkte äta om en halvtimme då det är Victoria Secret Fashion Show på kanal 3! repris såklart från i vintras, men fortfarande så himla bra! 

Tumblr_lgl1av9zrh1qflpc1o1_500_large

Tumblr_lltvpxpjdh1qev6bgo1_500_large

Tumblr_ll3bm5rg4q1qzzexoo1_500_large

usa ♥

hejsan på er.
vaknade ''sent'' i morse, halv 10 ahah! så käka frulle sen drog jag ut på årets sämsta löprunda !! wiho. gick inte framåt och jag vela bara hemhemhem och gick ganska mycket. skit tråkigt. har suttit och kollat på massa resor i USA för vi ska nog åka dit nästa sommar men alla vill till olika ställen så vi ska förmodligen resa runt lite mellan New York, Miami och självklart LOS ANGELES !!!!!! 

nu ska jag hoppa in i duschen och sedan äta! puss

Tumblr_lmllw6ui7n1qktbx3o1_500_large

Tumblr_llzrkdd6fg1qegjpjo1_500_large

Newyork_shopping_large

kosttillskott

hallå.
har käkat nå skitgod grillat kött och ätit vattenmelon och jordgubbar samtidigt som jag tittat på 90210. har också kollat runt lite på olika kosttillskott eftersom mitt proteinpulver är snart slut och mina supercaps är slut sen länge.. lön nästa vecka så tänkte åka in till gävle då och köpa på mig lite skit =) 

Whey Complete 1kg
har just nu den här fast med chokladsmak. ska absolut köpa en till Whey men funderar på en annan god smak.. 

Super Cap Xtreme
my lovely supercaaaaaap !

bilder från igår

viiii bjuder på oss.. men magda vill ju ALDRIG vara med på bild.. som vanligt..














igår & idag

HEJSAN!
igår började jag dagen med en springtur och städade sedan hela huset och laga mat till mig och syrran. sen drog jag hem till magda och vi satt och funderade på vad vi skulle hitta på för nått på kvällen. det slutade med att vi åkte till ica och köpte prinskorvar och marshmallows och åkte hem till my och grillade och snackade och dansa, haha.

senare på kvällen traska vi hem till magda igen och kolla på film och sluta med att vi alla sov där, kaos natt.. kollade på Human sentiblabla nånting, psykfilm ju, fick ont i maaagen. 

runt 1 idag skyndade jag mig hem och fixa mig lite så jag såg ut som en människa sen följde jag med familjen till valbo. fick ny ögonskugga eftersom syrran hade haft sönder min, HAH. så nu fick jag en sprillas ny, full. tack syrran. och ett par rosa mjukisshorts av mami. 

när vi kom hem så tänkte jag springa back intervaller men det börja regna så pallade inte göra det så slutade med 2 varv i skogen och intervaller mellan alla lyckstolpar istället. en ganska bra tur endå för att vara så trött och otaggad, blev sjukt nöjd med tiden och allt ! :D har precis duschat och ska ner och käka grillat nu.


vi hörs snart med bilder och allt !


igår

igår var jag med en saaaknad magda. pratade massor som vi missat i varandras liv, haha. sen åkte jag hem och käka och gick på promenad med mamma och stefan och då mötte jag magda igen så gick med henne hem och snacka ännu mer. sen kom en till saknad människa, myyyyy. vi kolla på pirates of the caribien (?) och drog hem runt halv 1 tror jaag. 








17 juni

''godmorgon''

har varit vaken sen lääänge men har inte hunnit blogga bara.. var ut och sprang medans solen sken, 2 varv i skogen sen hem och köra lite styrka och damsuga hela huset, käka frulle, kolla på tv, duscha. så har precis duschat och ska klä på mig mjukiskläder och kolla ett avsnitt på 90210 och käka jordgubbar och vattenmelon tror jag hihi. 


16 juni

godmorgon. internet vill inte sammarbeta med mig så måste skynda mig innan det stängs av igen haha! 

har solat lite nu på morgonen sen gick jag med mamma på en powerwalk med stavar. har precis kört massa styrka här hemma och tänkte sola igen men det kom massor av moln ju.. så ska väl duscha och sen hitta på nått. 


breakfastlover

frukost är fan dagens godaste måltid (även viktigaste!!) allt är så mycket godare på morgonen, vad som helst. jag förstår mig inte på människor som INTE äter frukost på morgonen, jag skulle aldrig klara mig en dag utan frukost! 

3277799401_7b6dc639ac_large

Dsc05374_large

Img_5621_90372801_large

sleep tight

har kollat några avsnitt av 90210 och varit hem till alma och sagt hejdå, hon åker till Malta i natt på språkresa i 2 veckor sen kommer hon hem i typ 2 dagar sen reser hon till bosnien i 4 veckor. hon är rolig hon...! men nu ska jag ta och sova tror jag, sjukt trött och är tjock i halsen, hoppas jag inte blir sjuk bara!

puss och godnatt !

valbo

hello. drog till valbo med mamma och hittade lite fint, dock inga jeans hehe. träffade min lilla pluppis elliiiii också hihi :) är hemma nu och ska käka äpple och bara ta det lugnt. 




sämst bild men dom är myket finare irl och dom är skitsköna och lätta att gå i !!

powerwalk

det blev en powerwalk på 7 km. började spöregna på slutet också så fick småspringa hem lite haha. men har duschat och käkat frulle nu. ska kladda på lite smink också för mamma ska åka och klippa sig i valbo så tänkte följa med och kanske köpa jeans.. super rea på JC så får kolla där :) 
vill soooola och bada. typiskt svensk sommar, 10 grader, regn och grått.. känns som höst ute nu..



15 juni 2011

godmorgon.
är uppe tidigt som vanligt och ska ut och träna något. vet inte om jag ska springa eller bara gå.. har tröttnat på att springa hela tiden, samma runda varje dag.. funderar på att köpa ett gymkort igen eller ett kort på badhuset och köra olika pass typ core spinning box. osv. vi får la se! mamma hade köpt hem lite träningssaker igår, vikter man har rut armar/ben när man går och gummiband och en pilatesboll och sånt, gillas!

nä nu måste jag ut så jag får käka frukost nån gång när jag kommer hem, är hungrig! haha 

Tumblr_lls4bvuplp1qzt51yo1_500_large

icecold

shit vad kallt det är ute. ligger i sängen med sockor och allting!! 
drog som sagt till gävle med alma och kolla lite på stan först. sen åkte vi hem till far min och satt där tills vi promenera till testebo och kolla på fotboll, börja regna och var iskallt så vi traska hem igen. skulle egentligen sova där men planer ändrades så vi drog tillbaka till sandviken, var och en hem till sig. 

tänkte sova men man blir ju alltid så pigg när man tvättar av sig sminket. håller på att laddar hem 90210 säsong 3 också så kaske hinner se nått avsnitt innan jag somnar.. hörs i morgon, godnatt !


14 juni

hejsan.
tog en liten sovmorgon i morse och cyklade sedan till gymmet med stefan och var där i ca 45 minuter tills vi cykla hemåt igen. drog ut på promenad på nästan 6 km. sen har jag duschat fixat och käkat osv. 

väntar på att mamma ska vakna sen ska jag och alma in till gävle. vi hörs sen! 




har fläta nu för att det ska bli lockigt till  senare :)

bilder från idag








6 veckor utan godis så köpte jag mig massa choklad och åkte hem till alma och mös! guuld

13 juni

yoyoyo! hehe. har inte suttit vid datorn på 2 dagar nu..

har firat alma och hade det jättetrevligt hos henne. igår åkte jag alma och ajla in till gävle och kolla på Baksmällan 2 som var jättebra och kvällen slutade med anden i glaset med några trevliga killar ;) 

idag har jag och alma vart på stan, tog ett hål i örat och sen åkte vi hem till henne och snacka och fira henne igen med släkten hennes. är hemma nu och ska blogga för fullt! hehe. 










guina sa farväl och flyttade till stockholm... r.i.p typ.. :( ♥

grattis bästaste bästis !





I LOVE U  ♥

11 juni

hejsan. imorse blev det en powerwalk i skogen med stavar, så jävla fult men bra träning är det i alla fall! sen skyndade jag mig och göra mig i ordning och åkte till valbo en snabbis, själv. skulle köpa bikini och provade tusen tals men hittade ingen.. 

är hemma nu och äter min hemmagjorda yoghurtsmoothie men hemmgjord musli, MUMS. ikväll ska jag till bästis och fira henne! :D 

igår kväll var jag med alma och adi först och vi satt vid Grisen en stund. sen åkte vi hem till azur och hämta han sen till adi. gjorde inte så mycket cykla hem när jag höll på att somnna hehe.





stranden

hejhej hallå!
ååååh va jag ÄLSKAR sommar. cykla och mötte upp bästis och åkte till hedåsen. låg och stekte flera timmar och badade. cyklade hem när vi kännde oss utbrända, haha. fast satt mig i solen en stund hemma också inna jag dog i soffan hehe. 

har duschat och smörjt in mig, har fått en del färg idag också! wiho. ska välja kläder nu och snart när mamma kommer hem ska vi åka iväg och käka någonstans. 




beachen

det blev en promenad på lite mer än 5 km i alla fall. ska ut och sätta mig i solen nu och äta frukost innan jag cyklar iväg och möter upp vänner. vi hörs ikväll! puss på er




två saker jag kommer leva på detta sommarlov




10 juni

Godmorgon!

igår slutatde det på stranden trots allt. låg och stekte med alma, guina adi och azur. käkade grillat på kvällen sen slutade det med popcorn och film. var skittrött! 

är uppe nu och var tänkt att jag skulle till mammas jobb och gymma och när jag var på väg dit så fick jag ett sms om att dem fick en körning (hon jobbar på ambulansen) så ingen kunde öppna till mig så var bara att vandra hemåt igen.. 

idag är det klarblå himmel och varmt så då ska vi hänga på stranden hela dagen. gjort iordning lite vattenmelon och sånt.. har tyvärr inga jordgubbar hemma :(




sommarloooooooooooooov !!

SOMMARLOOOOOOOV♥ äntligen. helt underbart!!! började klockan 9 i kyrkan och satt där i en timme sen fick vi gåå hela vägen till skolan igen och få betygen och rensa skåpet. sen gick jag tillbaka till stan och köpte jordgubbar sen kom mamma och hämta mig. 

tänkte dra ut och sola men det är ju så molningt så jag vet inte hur jag ska göra.. det enda jag vet är att jag ska äta JORDGUBBAR!! hihi. 






answer



- åh. tänk vad kommentarer från anononyma människor kan göra en så glad! var inte rädda att skriva era namn hörrni! tacktack så jätte mycket, verkligen! 

alltså. jag är absolut INGEN expert på när det gäller dieter hit och dit. och jag kan ju säga att jag har tappat alla mina former för jag har varken rumpa eller bröst kvar.. så om någon därute vet hur man får tillbaka dom så kommentera gärna haha! nä men. jag äter kolhydrater, MEN inte så mycket. jag måste ha det eftersom jag tränar så pass mycket och då måste kroppen ha kolhydrater och allting annat. jag har börjat ätit mer grönsaker och sånt isätllet för pasta/potatis och bröd äter jag helst INTE. i sånna fall mörkt bröd bara. men det är bara att minska på kolhydraterna och byt ut det vanliga till fullkorn så är du på rätt väg sen. men eftersom du vela ha kroppen ''tajt'' så måste du styrketräna för när man bara slutar äta och går ner i vikt på så sätt blir man bara spinkig.

variera din träning. spring, powerwalka, styrka, cykla, simma. alla grejjer tränar olika så om du varierar så blir lixom hela kroppen tränad. är faktiskt bara 16 år och är som sagt ingen expert.. allt jag lär mig är från google och andra fitness bloggar. och allt tar sin tid. jag har hållt på i 1,5 år nu. ge inte upp !!!
you go girl!
( antog att du var en tjej eftersom du inte vela förlora bröst och rumpa ;)



niornas skolavslutning


bästis fick stipendium i matematik. i'm so proud ♥





















8 juni

ojoj här var det tomt! men vem sitter inne och bloggar när det är så här fint väder ute ?!
idag började jag dagen med en spring tur.. well.. blev att gå halva vägen och det blev bara ett varv i skogen = 2,5 km för jag fick SKIT ONT i magen så var bara att gå hem.. fixade mig och allting sen åkte jag till kyrkan helt själv och kolla på alma & guinas avslutning. men som tur var kom arnold efter en stund så slapp va själv hehe. 

efter den kom familjen och hämta upp mig så åkte vi först till högbo kvarn och skulle käka där men det var så dålig mat så vi åkte till mulligans och käka firre! sen släppte dem av mig hos alma där vi fika massa goda tårtor och pratade tills hon skulle åka iväg och vara med klassen och jag gick en prommmis hem i hettan. 

hemma dog jag lite på sängen osv. tills jag tog mig ut på en spring tur som gick hyffsat bra i alla fall. 7,5 km! så har precis duschat och sitter i sängen nu och dricker en iskall protein shake, muuumms. 



massor av bilder kommer strax !

@ Mulligans












om du aldrig provat hur kan du då vara säker

tjenixen.

idag har jag varit som död alltså. solat lite, sovit lite, ätit lite, sovit lite till haha. 

jag och mamma cyklade i alla fall ner till stan efter hon slutat jobbet. satt oss på Mulligans och njöt av väääääärmen !! sen kom stefan också så käka vi lite, jag och mamma dela på en taco tallrik hihi. 




varit ensam hemma hela dagen så gjorde världens godaste WOK !!!!

göteborg basket festival 2011 del 2
















mmmmmmmhm. tjockt fin bakgrund guina, hahahhah






linn och ullrik munter (??) who's that ?! han var i alla fall MUNTER hahah!

7 juni

godmorgon. det blidde ingen skola idag inte. så gick upp och tog en SVETTIG powerwalk runt i stensätra och förbi till ica för att köpa vattenmelon, det är sjukt kvavt ute nu. så kom hem och bytte till bikini och käka frukost. hann ligga ute i nån timme innan det blev massa moln. 

så nu sitter jag inne och mumsar på ett äpple :) 


låga vita converse

just ja... har köpt nya vita låga converse.. tyckte det var på tiden att byta ut dem gamla.. eller vad sägs? haha


21:54

gokväll!
har varit ut på promenad med mamma och käkat smoothie. precis kommit ut ur duschen och vet inte om jag ska till skolan i morgon, INGEN ANING om NÄR vi börjar och VAD vi ska göra för det var tydligen något speciellt och ingen vet någonting heller... anyway. 

ska i alla fall gå och sova snart är helt slut efter helgen! 


göteborg basket festival 2011 del 1

okej dem här 5 dagarna har vart GRYMMA! orkar inte berätta så mycket i detalj för det orkar jag verkligen inte men det har hänt gaaaaaaaanska mycket! SJUKT KUL !

och vi kom till B slutspel vidare till semifinal men förlora tyvärr mot Norge där.. meeeeeen vi var lika glada för de! haha. 

berättar med bilder istället !












PETTER & SEPTEMBER !!!




ANDREAS WIJK !!!!




varför käka vi aldrig där för... ??????






glada brudar efter en grym match, redo för JACUZZIN på takvåningen !!!!


HOTELLFRUKOST !!!!!! ♥♥

svenska nationaldagen

HEJSAN !

kom hem runt halv 11 igår kväll så hann precis se vem som vann Big Brother, HELT RÄTT tycker jag!!! vaknade ganska död i morse men tog mig ut på 2 KASSA rundor i skogen hahah shit allltså! och tog en normal frukost, efter att ha levt på hotellfrukost i 5 dagar hihi . 

idag har jag bara solat solat och solat, bränt mig också! ska fixa massa bilder osv. och berätta om Göteborg snart! håll utkik! 








6 juni

JAG LEVER ! har tusen bilder som jag håller på att lägga in  nu osv. hörs strax !

RSS 2.0