FRIDAY N' TRAININ'

HEJ PÅ ER! imorse kom mormor och hämta lovisa, jag la mig och sola ett tag fast tröttnade och drog ut i skogen och sprang några kilometer. sen dess har jag inte gjort mycket, städat, fixat och donat lite, slappat. har precis freshat till mig lite och väntar på att mamma ska komma hem, hon får semester nu så vi ska ut och käka nånstans!


torsdag

igår var vi på bilbingo, vann inget som vanligt... idag har jag vart med mina kusiner, spelat fotboll och varit i högbo, inatt sover lovisa kvar här med mig!


words


Godmorgon

cykla till Ica och köpte en B&J till My, stekte pannkakor åt sjuklingen sen kolla vi på film, bland annat filme LoL med Miley Cyrus, sjukt bra!!!!!!!! fick syn på en bamba spindel i mys frigge så blev att sova inne i huset inatt haha! jag har varit ute på en promenad nu på morgonen medans My sover. ligger just nu i hennes soffa och slappar! ska nog göra lite frukost åt oss nu! börjar bli hungrig..


tisdag

hejsan! var som sagt med My igår och sov även kvar, min skedkåmpis <3 gick en lång prommis till mormor och morfar där mina små kusiner från Arvika är och hälsar på, var där en liten stund så åkte jag med Stefan hem. sitter och väntar på att maten ska bli klar, grillat!!! dödshungrig


ny vecka nya tag

hejsan! idag har jag hunnit mycket känns det som. övningskört, handlat, varit i Valbo, varit på körskolan fast dom hade semester.... och varit ute och sprungit! vart jätte rädd när jag såg thailändare/bärplockare sittandes i sidan av spåren haha. har svept en shake och duschat och ska bara klä på mig och vänta på att My ska dyka upp!


söndag

hello! var ut på lång promenad i morse, längre än tänkt så benen var döda. spela lite FIFA med brorsan sen åka vi till farmor och farfar och käka mat. övningskörde till Sandviken till mamma och så åkte vi till mormor och morfar där mina små kusiner från Arvika var! saknat dom skitungarna!!! är hemma nu och käkar frukt. hungrig men finns inget hemma...


godmorgon söndag

just nu!


FIFA

har gått och blivit lite FIFA beroende också.. övningskörde hem till pappa i Gävle och skulle spela minigolf med han och brorsan men brorsan fega ur. har istället spelat FIFA och käkat annanas och beställt skor!!!


mitt hår

jag har kapat av mig håret en decimeter också.. sa åt henne att ta bort allt slitet, för det var otrooooligt slitet!! och en halvtimme senare hade jag kortare hår än någonsin, tror jag hade såhär kort när jag gick i 7:an ungefär, haha mitt hår är mitt allt!!!!!! tur att de växer snabbt...


road trip i måndags

jag magda och My fick den briljanta idén att åka på road trip nu när My har bil, målet var Kolmården! kl 5 på måndag morgon var vi iväg, gick hur bra som helst att hitta dit! men vägen hem var väldigt seg då jag blev sjukare än sjukast och var dödstrött!!


lördag morgon

godmorgon. har varit ute på lång promenad och sitter just nu i solen och käkar frukost. vi får se vad dagen bjuder på!


en vecka sen

nämen tjenatjena här var det dött. inte skrivit på en vecka. har inte gjort så mycket heller, dåligt väder sen jag kom hem från Ayia Napa, varit med magda och My precis varenda dag, vi har mestadels åkt bil och kollat på film hela nätterna. övningskört har jag gjort, och gått lång promenader eftersom jag fordrande är jättesjuk och kan inte träna.. snart ska jag åka iväg och KLIPPA mig, fyfan va jag hatar det !!!!! men det är otroligt risigt sen resan. ska försöka bli bättre på att blogga också, men då blir det bara mobilblogg för jag sitter aldrig vid datan nu för tiden..


söndag

sov ut otroligt länge idag, sjukt sliten efter resan! käkat tacos och övningskört mitt i stan och i rödljus för första gången idag, backat och parkerat till och med haha stora framsteg för mig!!! inte ett enda motorstopp heller!! har legat i soffan och käkat glass och kollat på tv, har sån otrolig rethosta, hostar sönder hela lungorna och halsen..


ÄNTLIGEN

ÄNTLIGEN GÅR DET ATT MOBILBLOGGA!!!!!! kom hem från Ayia Napa för två dagar sen och sen dess har jag bara vart med magda och My och åkt biiiil My har nämligen fått körkort!!!! och fira farmor och farfars Guldbröllop igår!! har haft 2 SKIT ROLIGA veckor i Ayia Napa, HERREGUD!!!!!! går inte ens att förklara.. men som otur var så blev både min och Eleonoras kamera snodda så vi har inte så många bilder... berättar mer i ett annat inlägg, orkar inte ta allt i mobilen. ligger förövrigt i sängen jättesjuk, varit det hela tiden i Ayia Napa också men det hindra inte oss!!!!


RSS 2.0