fredag 30 december

sov kvar hos Maggan på ett villkor! att hon gick upp tidigt med mig och gå promenad, och det gjorde hon också hihi.

drog hem efter promenaden och fixade lite och cykla ner till stan och sola en snabbis. har stressat och sprungit till närmsta bussplats... och så har dom gjort om tidtabellen så fick vänta jättelänge -.- haha men nu sitter jag på bussen mor Gävle iaf!

ska äta 3 rätters på Läkerol Arena med jobbet och kolla på hockey ! wiiiih


poweryoga och mys

drog iväg på ett poweryoga pass med mamma, haha SHIT va steel man är då!! yoga är sjukt underskattat !

nu är jag med Magda, vi gick till Ica och köpte massa gott och nu ligger vi i hennes älskade bäddsoffa och kollar på film !! myspys


styrkepass

Godmorgon.
Tog en rejäl sovmorgon idag (för att vara mig). Vaknar upp och det är grått och regnigt ute, deprimerande.. idag är en typiskt ligga-under-täcket-med-en-fet-godispåse-från-Hemmakväll-och-kolla-på-film... myyyys

igår fick jag som sagt med mig mamma till ett styrkepass på badhuset, var första gången jag var på sånt där pass så kände mig lite efterbliven när alla andra redan visste vad vi skulle göra typ haha. och inte bättre blev det utav att jag och mamma stog längst fram heller haha. 

Nu har jag precis duschat och klätt på mig och ska snart åka in till stan och kika lite med mamma. kl 5 är det dags för POWERYOGA haha. oh gad.. är boxersice (?) som jag vill gå på ikväll men mamma pallar inte med det pga hennes rygg.. synd. 


hairy

blev att klippa av en bit på håret men inte märkvärdigt haha! och lite produkter, en saltvattenspray och hårinpackning! hittade iiiiinget annat... 

har käkat lite kycklingsallad och ska nu måla naglarna som jag tänkt gjort i 3 dagar nu haha.. sen halv8 är det dags för styrkepass på badhuset!! har lyckats tvinga med mig mamma också.. mohaha !!




hejdå håret

nu åker jag till Valbo och klipper mig.. spännande


morgon Powerwalk

alarmet ringde kl 8, upp o hoppa. 7,6 km senare ska jag äntligen få fruuuukost!! namnam. dagens viktigaste och GODASTE måltid ! skippa aldrig frukosten !!!!


mina julklappar



underställ, träningstights, träningslinne, protein, kolhydrater, högtalare till mobil, pressentkort, ministativ, kamera, pälsmössa, vantar, pengar, navelsmycke.






tisdag

hejsan!
har haft fullt upp hela dagen!

gårkväll slutade hemma hos magda med en massa pladder och mys, cyklade hemåt när jag slumrat till i hennes soffa några gånger ..

imorse drog jag ut på en Powerwalk. sen åkte vi till Valbo, och som vanligt hitta jag inte ETT SKIT.. jag som var astaggad på att shoppa .. menmen..
käka en fattig räksallad innan jag fick skjuts in till Gävle och gick en sväng där innan jag börja jobbet.. hitta ingenting där heller ..

jobbat några timmar nu på kvällen och nu är jag hemma i Sandviken. ska äta nu sen sova! imorron bitti ska jag kapa av håret ... for real !!

 

 


på väg hem

lunchat på stan med mamma sen gick jag till gymmet och körde ett OK pass.. 

lite armar och mage och sluta med 50 minuter cardio, löpbandet/ crosstrainer.

gick nyss förbi badhuset och köpte ett fridtidskort där, KEEEEWL nu är jag snaaaart hemma.. bara 3 km kvar =) 

 


förra veckans träning


MÅNDAG

FF - Powerwalk

TISDAG
FF- Powerwalk
KV- Löpning
GYM mage / axlar

ONSDAG
FF- 6km Löpnning
KV- 5km Powerwalk

TORSDAG

GYM
10,6km Powerwalk

FREDAG
VILA

LÖRDAG
VILA

SÖNDAG
FF- Löpning 7,6 km. 


måndag 26 december

Godmorgon!

mamma kom och hämtade mig när hon slutade tidigt i morse, när jag kom hem drog jag ut på en powerwalk på en gång, låg fan träd och grenar överallt haha. men blev en prommis på nöstan 8km

idag vet jag faktikst inte vad jag ska göra.. vill åka och shoppa men har ingen att åka med !! och mamma orkar inte.. haha. men ska ialla fall ner på stan en sväng och göra lite ärenden senare. 


mormor och jag, haha SHIT va gigantisk jag ser ut !!!!


pepparkaksbak här om dan







jul med far

firat jul i Hille hos farmor och farfar, ännu mer julmat och paket! fick kamera och proteiner och hör och häpna... KOLHYDRATER.. aouch. ska testa lite grejjer så får se om det funkar! :)
Tog en promenad hem från Hille, hem. med magda i lurarna, haha saknade unge :D 

sitter i soffan nu med brorsan och pappa och kollar på Jägarna 2! 








partykamera

yeey fått den ultimata party kameran !!!


25 December

hallå på er.

drog ut och "sprang" i morse, vääldigt halkigt ute, menmen, bättre än inget !! Tror många har lite ångest över julen? gryyyymt mycket folk ute och promenerade och sprang.

har precis kommit till Gävle och ska till Hille nu och fira Julen med pappa!



 


gravid ?

nejdå.. bara aaaaaalldeles för mycket god mat och godis, i MASSIVA mängder. den här veckan har Julia mått bra mina vänner. ätit allt jag känt för och vart sugen på, precis som gamla tider =)

imorgon är det sista julbordet hos farmor och farfar, sen på måndag får set vara nog! back to reallity då, köpa kort på badhuset och allt, nya träningsläger åh!

en ANING uppsvälld mage, hahhahaha jisses. stenhård, uppsvälld, vätske fylld, härligt härligt..


God Jul

Har varit och ätit tomtegröt hos farmor och farfar och nu ska vi till Sandviken och fira hos mormor och morfar med hela släkten :)

Ha en bra dag !


tio tusen kalorier

varit i Valbo hela dagen och krigat i affärerna. mamma skjutsa hem mig till pappa och nu sitter vi och spelar bingo lotto och ÄTER . fyfan mår illa som ett as


dan före dopparedan

åker till Valbo och panik handlar det sista julklapparna tillsammans med tusen andra galna familjer :D


middag/ kvällsmat

var och handla med mamma på maxi, sen blev dom hungrig så dom gick till Donken och jag satt och käka äpple och kolla på haha.

nu är jag hemma och myser i soffan och kollar på tv!


ibland så ...

saknar jag faktiskt mitt spök rum i stigslund där jag bodde i 8 år. och min sköna, stora, älskade, underbara, KNARRANDE säng ... numera har jag inget rum i gävle :( 





julia vill ha

har hittat så mycket fiiiiiiint. men orkar inte lägga upp allt.. ge mig pengar.. FÖRESTEN, LÖN idag ju !!!!! catchiiiiiiiing








ny design

KLART! tryck på F5 om ni inte ser =) 


obs

gör om bloggen så den kommer se lite kaos ut nu !

hit the gym

hej på er!
jag och alma hade satt klockan på 8. gick upp och käka frukost sen gick vi hem till henne och sen vidare till gymmet.

har tärningsvärk i hela kroppen typ så körde lite allt möjligt, hela kroppen. sen gick vi hemåt igen! 10,6 km blev promenaden på, har en bit till gymmet så att säga..
duschade och hoppa i min Onepiece och gjorde iodrning lite mat.

Nu är jag död och ligger i soffan och slappar. SKÖNT att vara ensam hemma !!


con mi amiga

hello!

har firat stefan hela dagen typ tills jag gick ut och mötte upp alma och hämtade hennes skor hos my som hon glömde för 9887 år sen typ =) 

Vi har kollat på Victoria Secret, såååååååå braaaaa. nu ska vi sminka av oss och sen sova. båda är skiiit trötta. puspss godnatt. 


utbytes student

WOHO DEN 4 MARS ÅKER CHIC UF TILL ITALIEN !!!! FYFAN VA KUL


vart springer jag?

Fick en fråga vart jag springer i stensätra nånstans!

På sommrarna springer jag alltid i löpspåret här i Stensätra, på Skogsvallen. Men nu på vintern springer jag runt lite vart som helst, beror på hur långt jag vill springa också. 

men jag bor som sagt i hemskogen, precis breve skogsvallen, och jag brukar gå/springa rakt över vägen, till ''andra sidan'' sen höger raka vägen upp där till fåren (haha ni i stensätra vet vad jag menar) sen så fortsätter jag rakt mot Storviks vägen, en liten bit tills jag svänger höger in på en grusväg där det är massa hus och hästar osv. 

och så kommer jag ut på ''rak sträckan'' där vid fåren igen, haha. Hoppas ni fattar! lite grann i alla fall.. haha

 


onsdag morgon

avslutade ju dagen igår med löpning vilket var super härligt.

så varför inte starta den här dagen med löpning? ;) blev en härlig runda runt stensätra, en aning kortare än den rundan jag brukar springa på sommrarna men nu har jag inte sprungit ute på super länge så tänkte ta det lugnt i början. har ju haft lite problem med mina ljumskar och knän.

nu sitter jag och äter frukost !!

 


bilder från idag

... måste bli bättre på att använda min systemkamera, blir ju sååå mycket roligare med bilder med BRA kvalité!







löpning+ gym

det blev en springtur till sjukhuset där jag gymmade lite snabbt, körde igenom lite axlar och mage och så sprang jag hemåt, med en liten omväg. super häääääärligt !!! kom hem prick 10 tror jag, tycker egentligen inte om att träna på kvällen men nu fick det bli så! :)
har duschat och nu ska jag sova. en dag i morgon också =)






min tisdag

vakna och gick en Powerwalk.

vart hemma hela dagen och bakar läffsor med mamma och varit barnvakt åt lilla Tilde :) åkte iväg och solade en snabbis när dom åkte hem med mamma och nu har jag precis ätit och ligger i soffan och kollar på BiggestLoser. mår inge bra, är alldeles pluffsig och " bubblig", uppsvälld i kroppen, känner mig som en fet padda haha..

kan det bara bli nyår och 1 januari så ska mitt nya liv börja !!


min dag

ja, jag åkte till skolan en snabbis och fixade lite grejjer. sen åkte jag och elle
med daniel till gymmet på jernvallen och fota lite och prata mest :) sen skjutsa han hem mig och jag hann precis göra lite gröt innan det blev strömavbrott..

sov en timme och vakna av att jag höll på att frysa ihjäl haha. åkte sedan till mormor och morfar och ja, resten vet ni redan =)


strömavbrott

har haft strömavbrott halva eftermiddagen så åkte till mormor och morfar och käka nybakta läffsor hihi. men nu är vi hemma och elen är tillbaka, berättar mer om dagen sen!

 


godmorgon

ute och går !

 

 

 


nya puddingar på fossingarna

jag och pappa var in i Valbo en snabbis innan jag började jobba i lördags, inte lite folk eller!!! hittade dessa snyggingar plus lite julpaket också.
Och så har jag kirrat praktikplats i valbo också!!! ÄNTLIGEN !


veckans träning

MÅNDAG

FM- 20min intervall löpning
30min powerwalk
GYM- bröst

TISDAG

FM- Gym Rygg / Axlar 
12,4 km Powerwalk

ONSDAG

FF- 1mil Crosstrainer
FM- Gym Mage / Rumpa 

TORSDAG

FM- Intervall löpning
Gym 

FREDAG

FM- Gym Mage

LÖRDAG

FF- Powerwalk

SÖNDAG

EM- 1 timme löpband
Gym Axlar 

449024979_4ilwfqxi_c_large

i'm back

hejhej nu är jag tillbaka !

sen jag senast blogga har jag inte gjort så mycket speciellt. tränat, jobbat fredag-lördag kväll, ätit otroligt mycket, och tränat ännu mer =) 

idag kom riktiga snön så man lära skotta. skottade våran uppfart+ grannens, hih va snäll jag är. ett riktigt träningspass ju. klätt julgran och tagit fram lite tomtar har vi också gjort, sen har vi firat mormor och på vägen hem släppte mamma av mig på gymmet.

blev 1timme på löpbandet -700 kcal + körde lite axlar innan jag åkte hem. 




um

nä hörrni. var på sjukhuset och prata, om allt förutom de jag var där för.. ska tidigt imorron bitti innan skolan tillbaka och ta blodprover..

Vi hörs när vi hörs. nu ska jag mysa ner mig själv i soffan och äta melon innan jag ska till gymmet med bästis.
Ta hand om er ❤

 


15 december

Hejsan!

idag är jag ledig ifrån skolan, har egentligen en lektion men precis då ska jag till sjukhuset hihi :)

började morgonen med en sovmorgon, sov nästan 11 timmar, väl behövligt! sen drog jag ut på en halkig Powerwalk.

käka frukost och fixa mig och nu är vi påväg ner på stan och ska fika :) Ha en bra dag!


godnatt

är ledig imorron men ska sova nu ändå, jag behöver sömn känner jag!
Godnatt ni fina, låt ingen trycka ner er, aldrig, aldrig någonsin!




jag saknar sommaren


















gym och mys

blev ett gympass efter skolan. mage och rumpa/ben fick det bli. helt OK pass men ändå lite seg.
solade lite efter också =) cykla hem och käka gröt sen följde jag med Stefan och handla lite.

sitter och kollar på Superskinny VS supersize på tv, helt sjukt. och käkar lite gött =)



 


14 december

Godmorgon på er kära läsare.
uppe med tuppen trots sovmorgon. 1 mil på crossen blev det.
sitter och mumsar på gröt som vanligt, med pepparkaks krydda och kanel mmmmm jul :D


min kväll


 


dagens hälso tips- mellis

lätt-kvarg med en skvätt funlight, varma jordgubbar och småbitar hårtbröd!

 


lucia

hej på er!

tog en Powerwalk, eller försökte iallafall, på iiiisgatorna till skolan. kolla på lucia i kyrkan sen vandra till skolan och hade psykologi redovisning om anorexia. sen en prommis till gymmet.

blev rygg samt lite axlar. haha så kul att köra axlar juuue!!

sen åkte jag bil hem med mamma och har precis käkat kycklingsallad!



 


what a day

hejsan hörrni!

nu ligger jag äntligen i sängen och kan slappna av. stressat och tränat hela dagen känns det som. blev ett snabbt gympass efter mötet ändå, blev några övningar Bröst sen drog jag och sola 20 minuter, låg och låtsades att jag låg på stranden i Thailand typ... vill bort nuuuu!!

sen cykla jag hem och KÄKA som sagt. sjukt äckligt hungrig. inte käkat sen lunchen i skolan, en halväcklig tonfisksallad. 

men nu ligger jag som sagt i sängen och ska skriva klart det sista på psykologi uppsatsen som ska vara klar till i morron, sällan ute i sista minuten.. sen ska jag kolla på svenska häftet vi har prov på också.. åh jag HATAR att plugga. 

Tumblr_lt62cpy0g01qjgjqio1_500_large_large


maaaaaaat

 

ÄNTLIGEN MAT!
havregrynsgröt, hårtbröd med kesella keso skinka och citronpeppar, ägg och ett glas vatten !

 

 


virrpanna och intervaller

hehe det är den 12 idag inte 11 haha.

slutade tidigt iskolan så drog och körde intervaller på gymmet, springa alltså. och blev förvånad över hur snabbt jag kan springa egentligen haha. har aldrig
vågat pressat för mycket men idag gick det riktigt bra faktiskt.

5 minuter på crossen för att vänta på killarna som lekte på löpbanden sen 20 minuter intervall. och avsluta med 30 Powerwalk med uppförsbacke!


cykla sedan vidare till rese och tog bussen till Valbo och mötte upp pappa där. Vi åkte sedan till Proteinbutiken och handlade julklappar till mig, ÅÅH vill ha grejjerna nunununuuuu!!! fick hjälp av en som tränar i såna där fitness, värsta biff. så nu jäääklar!! längtar till julafton !!!!

nu sitter jag på bowlingen och ska ha möte! pusshej



 


hälso tips

För att gå ner i vikt så är det som sagt kalorier in- kalorier ut. och det kan vara svårt att veta hur mycket kalorier just DU behöver, och hur mycket kalorier du gör av med om du ligger i sängen hela dagen (ja man bränner kalorier även när man sitter still)

Så här är en uträkning där jag skrivit in min ålder,vikt och längd och hur mycket jag rör mig, där fick jag svaret hur mycket jag BEHÖVER om dagen för att ligga på samma vikt. om jag då vill gå ner i vikt så kan jag minska med ca 500kcal per dag, man ska inte minska för mycket utan gör rimliga val. Och lika så om man vill gå Upp i vikt kan man ÖKA med 200-500 kcal. 



Detta test kan du göra på : http://www.proteinbutiken.se/se/shopwindow.php?id=4224&shopwindow=1838497

Och här har vi en uträkning där jag skrev i samma sak som ovan. Där fick jag svaret på hur mycket jag gör av med om jag skulle ligga i sängen hela dagen. så man KAN gå ner i vikt bara att ligga still. Då är det bara att äta mindre än vad du behöver. 


Detta test kan du göra på: http://www.fitness4her.com/bmr-calculator/


Och kom ihåg att dom här resultaten är på ett UNGEFÄR. dom är inte exakta !


11 december 2011

godmorgon !

sitter och mumsar på frukost. citronvatten, kaffe, äggvita och såklart min älskade havregrynsgröt :D

ska snart rulla iväg till skolan. lång dag idag så har packat ner proteinshake och frukt att ha som mellanmål, ska på möte direkt efter skolan i Gävle sen hem igen och direkt till gymmet tänkte jag.

 


en grej med mig ...

.. att när jag blir uttråkad äter jag, och då äter jag tills det är slut. dålig dålig DÅLIG vana ! uschfy och blä. jag äter mina känslor, fyyyy jullan

två bilder ifrån lussen i brist på annat..


3 snabba frågor & svar




1. För att gå ner i vikt är det kalorier in- kalorier ut- helt enkelt. det finns inge ''mirakel'', om du inte låter kniven göra jobbet åt dig. Men det som gäller är att göra av med mer energi än vad man äter. För att gå ner i vikt så kan man faktiskt bara lägga om sin kost, man behöver inte träna en massa men med träning så går du ner snabbare i vikt. Det är svett som gäller hörrni. ni som sitter framför datorn hela dagarna och äter snabbmat till middag och sedan letar ''hur man går ner i vikt'' på internet kan ge sig en käftsmäll och vakna !! det finns ingen ''gå ner i vikt-knapp'' någonstans, jag lovar. UT OCH RÖR ER FOLKET! 

2. Hm.. alltså så fort någon frågar mig någonting så blir jag helt blackout i hjärnan. men så fort JAG ska laga mat till mig själv, ja då vet jag allt! haha. närå men.. tonfisk är bra! sen kyckling också, massa proteiner. havregrynsgröt, laga vanlig mat men skippa alla feta såser och smör osv i matlagningen så blir det bra + en stor portion grönsaker ! 

3. Gästrike gym&fitness, det ''nya'' i Sandviken :)

veckans träning

MÅNDAG

EM- 11km crosstrainer + magstyrka hemma

TISDAG

EM- powerwalk

ONSDAG

FF - 7km crosstrainer
EM- powerwalk 

TORSDAG

FF- 8,1km crosstrainer + magstyrka hemma

FREDAG

innebandy hela kvällen. 

LÖRDAG

1 mil powerwalk

SÖNDAG

FM- gym axlar/mage
promenad

FF- före frukost
FM- förmiddag
EM- eftermiddag


ge mig värme någon !!

tredje advent

hej på er!
jobbet gick bra igår, syrran va med och hjälpte till, nu förstår jag varför alla driver med praktikanter hehe.
imorse sov jag ut ordentligt. till kl 10, tjoho, länge sen jag sov så länge faktiskt haha. men käka frukost och sen drog jag iväg till gymmet. saaaknar det!!

fyllde på det en månad och brände av ett riktigt bra pass. fokus på axlar och mage, heeelt död i armarna och i magen. helt själv i gymmet sen på slutet också, sjukt skönt de!
blev en stund på löpbandet innan jag gick till marangoni och mötte upp mamma och Stefan medans dom fikade så drack jag min protte. morbror matte kom och gjorde sällskap också.

följde med och handla sen så skulle jag gå prommis hem men gick bara halva sen FRÖS jag ihjäl och höll på att kissa på mig så hoppa upp på cykeln och trampa hemåt !!

har käkat tacos nu, fasen va goooottt !!





 


glamorös middag

mellan alla barnkalasen ...

 


lördag

kom hem halv 3 inatt och var helt död. gick inte så bra för oss igår haha men det var kul ändå =)

varit på lång promenad. var förbi hallen och kolla på herrarnas basket match. nu ska jag åka och jobba .......

^

 


i'm gonna prove them wrong



LUSSENINNEBANDY

väntar på att henka och Lisa ska komma och hämta mig så åker vi till jernvallen och möter upp resten av ligan, sen blire kööööötttttaaaaaa !!! ses vi där eller ?


en tjockis bekännelser

slutade 11. drog till Hemmakväll med henka men insåg att dom öppnar 12. parkera cykeln och gick runt på stan. kl12 blev Julia mycket nöjd. cykla hem SKITSUR för att det inte går att cykla !!!!!!

men nu är jag nöjd igen . 3 veckor och 5 dagar.. det är inge kul att ha godis förbud =)


julbord

ätit kalorier för ett halv år framåt, skojjar inte. haha fyfan. godnatt hörrni, imorron är en ny dag!


mitt träningsupplägg lite grann

som ni kanske märkt mina kära läsare.. så gymmar jag inte längre. kortet har gått ut och jag har inte orkat köpt nytt. MEN. jag har också en liten plan. jag ska köra mycket förbränning nu fram till nyår, 3 veckor kvar, har redan kört lite grann. sen efter nyår ska jag köpa gymkort och även passkort på badhuset. 

det jag hoppas på lite grann är att gå ner i fett, vilket kommer bli ruskigt svårt nu under jul, haha. och sedan bygga upp muskler och bli mer tonad och ''hård'' till sommaren kommer. kommer självklart att köra massa förbränning nu sen till våren också, så sjukt tråkigt att stå inne på ett löpband och springa.. man kommer ingen vart och tiden går bokstavligen talat i slow motion. är så sjukt taggad på att köpa nya dojjor, kläder, protein och you name it. vill att det ska vara nyår nu nu nu. 

SÅ. är ni med mig människor? VAD GÖR VI? NU KÖÖÖÖR VI !!!! 

14c676da3a0313fe2d627d249fb18592149430a9_large

Tumblr_lpakpopny81qhdohfo1_400_large

Tumblr_lvhdg2ii4t1qgjhr2o1_500_large

C1a268b184f9ffe85e99b10c09f35257_large

Tumblr_luo9w7qh0u1qcfoa1o1_400_large



torsdag

hejsan.
var en riktigt seg dag i skolan, gjorde ingenting vettigt förutom att få tillbaka matteprovet, blev godkänt, phuuu... efter skolan åkte jag och Lisa till valbo och köpte det sista till lusse innebandyn i morron sen åkte jag mot gävle hem till pappa.

käkat lite gröt och frukt och sitter och kikar på tv. kl 7 är det julbord på stan! är super hungrig redan nuuu ju.. haha. men funderar på att åka ner till stan och döda några timmar.. vet icke. 


boy talk that talk to me

 









 


godmorgon

klockan ringde som vanligt. upp och hoppa i träningskläderna och slå sig på kinderna så man vaknar till lite.

blev 8,1 km idag på crossen, och varför just 8,ETT är för att jag hatar när det är ojämna siffror på typ kaloriräknaren, jag hade kört 8 km prick och så var kaloriräknaren på 293 typ haha så körde satt det blev 300 prick. jävla tvångstankar alltså!

har fixat mig och precis käkat frukost. ska fixa det lilla sista sen får jag skjuts till skolan. efter skolan ska jag till Gävle för ska på Julbord ikväll med pappa syrran och brorsan, mysigt! :)

 


några bilder från fredags

















we all want the same thing

hello!
kan ni gissa vad jag sitter och äter på just nu.. ? hihi
hittade lite fint i valbo, stannade och sola på vägen hem också. ligger i sängen nu och laddar över lite bra musik till mobilen. well.. har inte så mycket att säga faktiskt. kom med förslag vad jag kan blogga om !!! pusssss


pw

mamma hämta mig efter skolan och när jag kom hem drog jag ut på en Powerwalk, ganska drygt eftersom jag går och spänner mig som fan för att inte halka nu när snön kommit haha.

käkat havregrynsgröt och freshat till mig och är påväg till Valbo nu med mamma!


jag ser det snöar

 






morgon cross

godmorgon kära läsare!
snoozade och tänkte nä fan jag ligger kvar här en timme till och skiter i att träna, meeen så blidde det icke! tänkte inte mer på det utan gick bara upp sol
en robot och satt på mig träningskläderna och gick ut i garaget .

blev 7 km och det räckte gått och väl, ashungrig och trött.
sitter och njuter av frukosten nu, den blir sååå mycke godare om man tränar innan hihi =)




jullan och freddan



estocolmo

var som sagt i Sthlm med klassen. gick runt på stan bara och kika och käka, träffa lite kändisar hihi. sen kl 3 åkte vi hem igen =)

kom hem och drog ut på en Powerwalk och förbi Ica och köpte lite melon hihi :)




 


påväg till stockholm

sitter i bussen och är snart framme, shoppppiiiing !!!


huvudstaden med klassen!

hemtentan är klarskriven och inskickad, lättnad !! har målat naglarna och kikat lite tv. ska gå och lägga mig nu, i morron ska jag nämnligen upp tidigt till Stockholm med klassen och shoppa, tjiho. så vi hörs i morgon med lite mobilbloggning förhoppningsvis :) Godnatt!


bild från fredags. världens bästa, allihopa ♥


jag vill jag kan jag ska

Låt ingen trycka ner dig. Gör det Du vill. Den enda som kan förändra ditt liv är Du. Låt ingen stoppa dig. Bevisa för dem att dem har fel. Du kan. Allt är möjligt. Du kontrollerar dig själv, du känner din kropp bäst. 
Kunde dom, kan tamejfan både Du och jag!

Tumblr_luig5zz36f1qm32kpo1_500_large

Tumblr_lvp5qswnmm1r5yrulo1_400_large

Tumblr_luxujvzbcb1r2jgquo1_500_large




fråga ger svar

- Hej Sara.
Nej varför skulle jag ge upp något jag älskar? :D
SJÄLVKLART har jag dagar då jag har lust att elda upp mina träningskläder och bara trycka i mig en godispåse typ. men om jag känner så den dagen så låter jag bli att träna bara, tar nya tag nästa dag! visst har jag tvingat mig ut på springturer också just för att jag VET hur underbart det är efteråt en springtur, eller vilken träning som helst.

Men jag skulle nog aldrig ''ge upp'' träningen, träningen har förändrat mitt liv, inte bara vikt mässigt, Hela jag. Jag har blivit piggare och orkar mer och känner mig inte lika ''tung och klumpig'' som jag gjorde hela tiden tidigare. Träningen har förändrat mitt liv. 

Mina mål med träningen Just nu är faktiskt att gå ner i fett % och få mer synliga muskler och bli mer ''tajt'' eller ''hårdare''. Det kanske bara är en vision, en dröm långt bort men en dag ska jag nå den! =) Allt är möjligt! och så vill jag gärna få fram lite synliga rutor på magen fram till sommarn. 




cross

det blidde crossen ute i garaget körde på och glömde bort tiden haha. 11 km blev det! super skönt.
det är så kallt där ute i garaget så märker inte hur svettig jag blir och blir nästan frustrerad för jag vill sveeeettas när jag tränar men så när jag kommer in i huset så DROPPAR det av mig haha härligt!!

har druckit upp min proteinshake nu och ska skriva klart min hemtenta NU som
ska va klar idag .. ååh






 


sega måndag ..

halloj !

är hemma efter en seg skoldag. har smällt i mig en smoothie och har satt på mig träningskläderna.. problemet är bara att jag inte vet vad jag ska träna .. haha..

ut och gå? crosstrainer ? cykeln ? åka och köpa gymkort ? springa ? hum.......

 


hehe ..

fullt upp som vanligt på helgerna.. ingen vila här inte!

sjukt kul klassfest i fredags, bowla och var hemma hos mig :)

igår, åkte till Valbo med pappa, sen på kvällen gick vi och käka julbord på Heartbreak, julfest på bowlingen med massa folk men drog hem tidigt eftersom jag jobbar dan efter.

alltså så jobbar jag idag. aldrig vart så trött i hela mitt liv när jag gick upp i morse, och så när jag kommer ner på jobbet är det jättestökigt pga festen igår kväll.. slutar halv6 och då MÅSTE jag skriva klart min hemtenta och börja med mig fördjupning om ätstörningar !!

nu ska jag ta och göra mig en tonfisksallad ;)




 


inväntar..

... världens bästa klass till Gävle ! sp ska jag spöa dom i bowling !!


väntar på bättre tider

städat och donat i hela huset. väntar på att klockan ska bli liiiite mer så jag kan börja fixa mig lite och byta om !! sitter just nu och lyssnar på musik och taggar till iiiiite !!!!!!






klassfest igen

städar och donar här hemma. sen mötet jag klassen och spelar bowling sen drar vi hit och festar vidare lite :)
kul kväll !!!




klassfesten förra helgen

och i morron är det fest igen! taggaaaaa






















lite frågor



1. Hej Tove och tack så mycket! 
Jag har färgat många gånger förut, mörkmörk brun, ljusa slingor, lite röd-brun. men just nu har all färg gått ut så nu har jag typ min egna =) 

2. Den har jag köpt av ett UF-företag på min skola, Keepit UF (snäll marknadsföring här) haha!

3. Det finns inte så mycket att säga faktiskt. Vi har aldrig kommit riktigt bra överens. Vi är som hund och katt, dag och natt. vi är HELT olika på ALLA möjliga sätt.. och mina springskor, ojoj dem är gamla och slitna, billigt skit från Stadium, men kan ta ett kort sen :) 

4. hm.. jag kör ju inte RIKTIGT lchf.. men typiskt för det är mycket fett, såser osv. fast INGA kolhydrater. frukost är typiskt ägg och bacon, lunh/middag tex. nått slags kött med grönsaker och sås. =) 


melonas

ja.. provet gick ju inte direkt så bra.. cyklade hemåt och gjorde iordning tonfisksallad, efter en stund åkte jag och mamma till Valbo.

hitta ett armband bara.. och en melon hihi. hittar aldrig nånting nu för tiden.. inge shopping sugen .. hm ..
sitter iallafall och käkar melon nu och kollar på tv och kikar lite på häftet vi har prov på i morron.. orkar som vanligt inte. har sjukt ont i vänstra delen av bröstet, ilar :(




morgon cardioo i smyg

sovit väldigt dåligt inatt, hade otroligt ont i magen.. men gick upp strax innan 8 medans familjen sov och drog ut på en springtur.

blev 7,6 km runt här i stensätra, gick ganska tungt och gick/sprang en del, men allt är bättre än inget !!

ska hoppa in i duschen nu trots att mamma inte vaknat än, hon är ju som
en tonåring och sover bort halva dagarna !!

 


RSS 2.0