27 februari

jag lever !!

igår jobbade jag som sagt och fyfan i helvete vad jobbigt det var, det var skiiit mycket att göra usch. tur att min jobbarkompis kom tidigare och hjälpte mig!! efter  jobbet åkte jag hem och fresha upp mig sen vidare till sandviken sen hem till alma.

där var lite folk och vi kollade på melodifestivalen fast såklart sög det så vi prata mest haha eller jag lyussnade för jag var så jääävla trött. vid 11 kom mamma och hämta mig sen slockna jag i sängen på en gång!

idag har vi två mtacher i Ockelbo, samling klockan 11 så ska snart upp och äta frukost, är DÖ hungrig inte ätit riktig mat på två dagar, icke braa. 

+ att jag har glömt min data laddare i skolan och vi har lov nu, hur fan ska jag klara mig ?!?!?!?!?

random bild

lön i mitt hjärta

hejhej. 

drog som sagt till gävle efter skolan. gick till proteinbutiken och köpe super cap !! äntligen. och hittade lite annat, måste ju spara liiiite på lönen iaf ;) 

sen åkte jag hem till lotta och käka tacos och nu är vi hemma och ska slappa. imorgon äre jobb 07:00- 16:00 usch... jaja PUSSPUSS




25 februari- beställt älsklingsväskan

godmorgon.

sitter i skolan och ska redovisa våran ICA nu med alla ingridienser och alla enummer på typ 20 olika produkter... jaja. slutar 4 idag så det är VÄLDIGT segt men sen är det LOOOV fyfan va sköönt!! och läning äre också hihi !

den här har jag beställt idag, dagen till ära! hihi hoppas den kommer snart !!!




kolla in vädret !!!!!!!!!!!!!!!!!

skinjacka OOOOOOOOOOON

24 februari bildbomb

hejsan! 

idag slutade jag 12. då kom magda till skolan och vi käka pizza där och snacka en massa. gick sedan vidare till Waynes och snacka ännu mer sen till marangoni där mamma och stefan var, haha. åkte hem till henne och lekte med hennes tusentals chihuahuor såååå sötaaaaaaaaaaa iiiiiiiiih. och snackade en massa, var länge sen man såg henne.. saknar  9c.. 

åkte sedan till träning och nu är jag hemma och ska sova snart, i morgon är det lov !!!!!!!!!! då åker jag till gävle direkt efter skolan eftersom det är LÖN i morgon, TAGGAD hehe.. jaja och mitt photoshop har slutat fungera RIP jag kan inte leva utan photoshop, bilderna är så livlösa utan de... wellwell..












NI FATTAR INTE HUR SÖTA DOM ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR !!!!!!!!!




home

hej igen!

fick sluta en och en halv timme tidigare idag för jag var klar med all svenska, skööönt. så drog in till gävle och satt på bowlingen med pappa och prata och fick mitt lönebesked och det var rätt så fucking jävla braa, hihi längtar till fredag då alla pengar kommer, så taggad !!! sen kommer studiebidraget på måndag, jag ÄLSKAR pengar!!..  tills mötet klockan 6 börja. hade möte i två timmar så hann med precis 8 bussen hem.

när jag kom hem satt jag på mig träningskläderna på en gång och så blev det 1 mil på crossen. 

nu sitter jag och kollar på Big Brother och fattar ingenting av den där glasburen ?! det suger ju... jaja. godnatt så hörs vi i morgon ♥

23 februari

godmorgon.

har turism just nu men är klar så sitter och kollar på resor och drömmer mig bort.. vill ha sol NUUUUUUU. blir galen på vintern nu.. idag är det som sagt en lång dryg dag, slutar halv5 sen in direkt till gävle på möte sen kommer jag hem sent ikväll. så får se när jag bloggar! :) 

pussssssss

. - Ela -

i wanna have summer

jag och mamma lagade mat, kycklingsallad och lite bulgur till, supergott. ääääskar kyckling!! sedan blev det en tur till solariumet, hehe är så trött på att vara blek nu och blända varenda människa jag möter men nu är jag inte liiiika vit! :) 

imorgon väntar en skitjobbig skoldag. halv9 till halv5 typ. sen in till gävle på jobbmöte sen hem till sandviken again,jäjä gilla läget bara!

nu sitter jag iallafall och kollar på det klockrena programet Vänner och snart börjar Sofis änglar. pusspuss

kanske det godaste mina ögon har skådat.


haha alltså.. när livet är jobbigt blir det bara värre...
''http://kanal5.se/feliciafrithiof''

hur söt var inte denna då ??




idag såg jag ut såhär




22 februari

hejhej!

började ju klockan 1 i dag. så sov ut till halv 9 ungefär, är ingen sjusovare direkt. så körde jag 1 mil på crossen sen blev det frulle och fix. drog in lite senare till stan med mamma och stefan och lunchade på Marangoni, varma mackor är sååååååå gott. sen traska jag till gymmet där i skulle ha idrott så körde 25 minuter på löpbandet och sen en massa styrka.

så idag jävlar har de tränats! kanske blir ikväll om jag blir utråkad hiih. men just nu sitter jag uppe på mitt rum och käkar kiwi, inte en blekaste aning om vad jag ska göra idag! 




imorse var det skitfint väder med blåhimmel och soool. nu är det snökaos...

big brother

hello. hemma från träningen nu. var så jävla trött och ingenting fungerade, hela laget kände nog så.. jaja. 

sovmorgon till klockan 1 imorgon, inte helt fel nej! hihi. och slutar halv 4. försöker kolla på Biig Brother men man kan inte se de på play antagligen och min cp familj vägrar se det för den kanalen finns bara i vardagsrummet, cpppppppppppp. 

godnatt !




nu: powernap




don't tell me what to do





stefan och lilla dustin kom och hämta mig efter skolan. har sjuk huvudvärk och är allmänt död i kroppen. ska ner och göra soppa nu sen försöka ta en powernap.

vädret

hoppas av hela mitt hjärta att det vänder nu och våren kommer sagt men säkert .. !


21 februari

godmorgon. typ.
sitter i skolan och har svenska just nu, har precis skickat in filmrecensionen och nu ska vi börja på en TILL, men jippie.. har bara näthandel kvar sen slutar jag kl3, sköönt. är trött som aldrig förr, känns osm om huvudet ska sprängas snart. 

pussssss

bb

blev tillslut 1 mil på crossen efter mycket suckandes och stockandes haha! sen blev det mat och kladdkaka till efterrätt men åt faktiskt INGENTING, drack bara kaffe =) har duschat och målat på naglarna lite och väntar på att Big Brother ska börja, fast har inte kanalen på mitt rum och mamma vägrar se det så får se det på Play dååååååå.....

imorgon har vi en liten sovmorgon, sköönt! puss & godnatt 

jessica var fan lätt den skönaste människan som vart med i bb!

mg2


laddade hem Mean Girls2 och kollade på den. helt OK film ändå =) nu hade jag tänkt att träna lite. ligger och halv sover i soffan men ska försöka hitta viljan och orken för att träna haha.. puss

create

gjort om bloggen, tryck på F5 om ni inte ser den. en aning vårigare (?) är så sjukt trött på vintern just nu, skulle göra VAD SOM HELST för sommar nu, helt seriöst!!

The best things in life are wild and free Menino Atrevido
Never have I felt so alive. The sweeter side of things

mys med sigge

hejhej!

igår efter jobbet kom mamma och hämta mig, sen åkte vi ut till Bönan och hämta stefan sen till Storvik och lämna av hans kompis, så kom inte hem förrän vid halv 1 inatt, dåligt trött då eller. 

imorse gick jag upp 8 halv 9 typ och sedan cykla iväg till bj för att sitta i sekreteriatet, sjukt bra match av herrarna men dem förlora med 1 poäng, been there done that, know what feeling, hahah! nerå. men nu är jag hemma och bråkar med internet lite, precis käkat också. 








i hope you dont mind






fake it

blev 35 minuter på crossen. litar inte riktigt på den här hemma hos pappa så vet inte hur långt det blev eller hur många kcal, men den säger 1 mil men njaa... sedan blev det att skrapa ihop dem sista örerna man ägde och skynda sig till solariumet 20minuter, sköönt. 

har sminkat mig lite men är inte klar än haha sminkar mig, sitter vi datorn, sminkar mig, sitter vid datorn osvosv.. haha.. ska åka till jobbet snart och jag är huur trött som helst. och liten klump i magen har jag också, det ska vara två kalas SAMTIDIGT och jag vet inte hur jag ska göra... buhu. mes jag är ..

haha intressant inlägg huh ? 

My Hearts Gone Black

19 februari

godmorgon!
blev ingen bloggning alls igår hehe. men efter skolan tog jag bussen till gävle och sen hämta pappa och co. upp mig så åkte vi på kalas hos emelie var där en stund och käkade underbara smörgåstårta, hihi. sen åkte vi hem och hade myskväll och kolla på film, scooby doo och älska mig, fast älska mig förstog jag aldrig, dog hon eller levde hon ?! haha.. 

ja nu ligger jag i sängen, ska upp och träna hade jag tänkt. sen ikväll är det jobb 15:30- 23:00 suck... 






on my knees

direkt efter skolan slocknade jag i soffan, var så himla slut. gjorde en asgod gamburgare, gurka,sallad,keso,stekt ägg och hamburgare, såklart. mummmmaa. 

nu ska jag strax byta om och cykla mot träningen. kameran är hos far min så nå roliga bilder blir de inte heller, tråk. men vi hörs när vi hörs, logist va? haha. kul humor. NÄE, hejdå!

17 februari

godmorgon godmorgon!

fyfan va kallt det är ute idag alltså. usch. sitter ialla fall i skolan och börjar om 5 minuter. då har vi datakunskap, skittråkigt men ändå skitlätt. idag är det träning så då ska jag hem till mamma efter skolan. 


weheartit

godnatt sötnosar.
nu ska jag sova och drömma om mitt älskade L.A ♥

"lifes too short to even care at all" the second twenty seven of winter.
Tumblr Likes | Tumblr
Feel Free To Follow SPREAD LOVE

hur snygg sminkning ?!?!??!?!?!?!

... måste försöka göra en sån här sen..



outfit




gymmet

hey ya'll !
efter skolan drog jag fort in till gävle så hämta pappa mig sen åkte vi till Korpen, ett gym och så är det massa hallar man kan hyra osv. så pappa och hans kompisar, även mina jobbarkompisar, hahah! skulle spela badminton så då passade jag och tessan på att gymma! 

blev 25 minuter på bandet och sen lite styrka, var väldigt konstiga maskiner än vad jag är van med :P 

har käkat två bananer sen lunchen i skolan så är gaanska hungrig, så fick bli en smoothie med proteinpulver i ! biff, here i coooooooome




16 februari- min namnsdag

godmorgon.
sitter i skolan och har engelska men vet inte vad vi ska göra. gick igenom Nationella nyss också, börjar vecka 18 huhuuu jag HATAR nationella. och vecka 13 är det nationella i spanska. kul... oh så är det ju i matte också... ÅH





we can have a bad romance


nail fashion

hejhej!

i spanskan imorse fick vi tillbaka proven och jag fick VG, phuuu. en sån lättnad, skulle va glad med ett G ja men VG är ju ännu bättre !! :D på idrotten då vi hade GYM, så gick vi dit en timme tidigare, jag elle och lisa och köttade, blev 45 minuter på löpbandet och sen en massa styrka och även lite lek där, hehe. sen hade vi en lektion och det gick snabbt sen kom pappa så åkte vi hem till mamma och packa sen till gävle. 

vi åkte och handla lite mat sen var jag och liam hemma bara så gjorde mat åt honom och till mig, makaroner och köttfärs till han och köttfärs och massa sallad, keso, hårtbrö med keso och ägg, muuummmmms hihi. sedan gick jag en powerwalk mot solariumet och pressade där en stund, hehe så nu är jag KNALLRÖD i ansiktet, hahaha var så sjukt blek innan och nu är jag bränd istället, fast heldre röd än vit, haha!

nu ligger jag i sängen och kollar på tv och ska måla naglarna!



chilarious my nails rock
nails hot love pumpin in my veins

bara för att vi passar i det, betyder inte det att andra gör det..!




15 februari

godmorgon!
gick upp i vanlig tid och skulle med bussen men så ringer mamma från jobbet och säger att hon hinner skjutsa mig, kuul. kunnat sova en timme längre juuuu.. menmen.

idag har vi gym så då ska jag köttttttaaa ! 

igår på träningen körde vi mycket kondition, intervallpass och hård match! sjukt kul!! 








smoothie time



me today






turkarna och jag

hello.

efter skolan kom mamma och syrran så åkte vi till Wayne's Coffee och åt och pratade, bara för att det var alla hjärtans dag.

är hemma nu och kollar på tv, är sjukt trött. men ikväll är det träning så de är bara att tagga till !!

jag och mamma kollade lite på resor nyss, har hittat ett hotell som är perfekt som jag vill till så kaaanske. vi ska ju åka bort i Oktober då mamma fyller 40 för hon vill inte va hemma då, haha, inget mig emot dock ;) TURKEEY HERE I COME


glad alla ♥dag


14 februari

godmorgon.
sitter i skolan och har precis käkat lunch. har två lektioner kvar sen kommer mamma och hämtar mig så ska vi ut och äta någonstans, sen ikväll blir det träning! 


sommaren 2010- jag saknar






























hockey idag igen..

följde med mamma och stefan till valbo igen och kolla på hockey fast idag var det A-laget, dom losa.. när vi kom hem gjorde jag iordning en smoothie på skogsbärs yoghurt, banan och jordgubb samt en macka med keso! :)

jag har nyss fått en ''ansikts behandling'' av mamma, massage, skrubb och insmörjning. skitskönt. blev jättetrött så nu ligger jag ner bäddad i sängen och ska snart sova!

som tur är ligger vi jättebra och långt till i Matten så morgondagens lektion får vi ta sovmorgon istället, hihi. jag har sagt det förut men säger det igen, Handel ♥





13 februari

hejsan!

igår åkte som sagt vi till valbo en sväng sen senare till hockeymatchen, dem vann med 14-0, kuul match. hehe. på vägen hem hämtade vi upp alma och vi åkte hem till mig och kolla lite på melodifestivalen, som söög! så vi kolla på twilight istället, åt massa NYTTIGT och bara va. 

imorse vaknade vi ganska tidigt och tog en powerwalk på 40minuter sen en supernyttig frukost med havregrynsgröt, keso och allt möjligt, hehe :P

när hon hade åkt hem städade jag lite och sen fick det bli 1 mil på crossen, häärligt!! så har precis kommit ut ur duschen och är helt slö i kroppen, Känslan efter ett hårt träningspass ♥

blev kanske liiiiiiiiiite för mycket, så vi gav en skål till mamma, haha!

kesella och smällta sommarbär♥





mah lunch bre. nä skojja. lunchen bestog av soppa och hårtbrö' !

sköna kläder on




12 februari

hellu.
jobbade som sagt igår, var skitstressigt med 3 barnkalas i rad, men det gick de å! tog halv 12 bussen hem och var döööööööd.

lära upp tidigt i morse för skulle sitta i sekreteriatet en match åt herrarna. efteråt snacka jag alma och johanna en stund till vi åkte hem. jag ska snart äta lunch, soppa får de bli idag sen ska vi iväg till valbo för att kolla på hockey, kanske en sväng inne i köpis också, hihi. fast är helt pank nu meeeeeen.. 

ikväll blir det tacopaj och melodifestivalen, wiihoo missade ju förra gången pga. jobb! 

en liten fjortispuss bild till er!

11 februari

godmorgon.
sitter i skolan nu med några från klassen men ingen lärare. börja för 40 minuter sen. bra där. HEMSKT väder är det ute, fyfan. undra om jag ens kommer iväg till gävle efter skolan i det här vädret ?!?! ska ialla fall jobba efter skolan sen i natt åker jag hem till sandviken igen. 

igår på träningen hade vi hälsosnack och vi hade så många frågor så vi inte hann träna, haha prata om mat och träning i en och en halv timme så i dag började mitt nya liv! haha.   havregrynsgröt, ägg och keso och två tabletter, snacka om mätt sen! 

vi hörs sen under dagen kanske. pusspuss

min lilla cp kisse !

tattoos

nuuu börjar jag bli arg. inte ett enda ställe i gävle tar emot under 18 år, i sandviken vill jag inte tatuera för att alla säger att han är skitdålig, på riktigt.
har till och med mailat Studios i Stockholm och frågat om dom gör under 18 men fått som svar ''nej tyvärr''. det är sjukt många ungdomar som har tatueringar så till frågan, vart fan gör ni dom?!


inte okej väder

hello.
hemma från skolan nu. inget roligt speciellt i skolan.. ska på träning ikväll och ha hälsosnack samtidigt. PEACE 


min kväll i bilder

bakat pizza- fikat choklad bollar- kollat tv
nu: ont i magen och sova.
godnatt





9 februari

goooooooooodmornin'
sitter i skolan och har engelska. suger hårt. sen är det luuunch, det var typ fiskgratäng med örttäcke HAHA mumsiiigt hörrni. nää nu ska jag göra något vettigt i skolan för en gångskull. hihi PUSS

världshistorians tråkigaste träning

fiiiiiiifan va tråkigt det var, och SEGT. uscha. så blev ''bara'' 6km idag. 

nu sitter jag redo i soffan med kesella och smältajordgubbar och väntar på Biggest Loser, hihi. 




8 februari

hellllooo.
nu är jag hemma efter en dag i skolan. spanska provet gick sådär, ingen aning faktiskt. på hålen gick jag och lisa till stan och kika runt lite. sen tillbaka och dansa street på idrotten, kul faktiskt. mamma kom och hämta mig efter skolan så nu är jag finelly home. 

ska äta snart tror jag, det låter nere i köket :P hehe. aaaaaaaja. sen ska jag vell träna antar jag. P TO THE EACE 

fastna inte på bild idag och ser ut som om jag har världens största panna... haha


bed sweet bed

är hemma från träningen, sjukt trött. ska kika igenom spanskan en snabbis bara sen ska jag sova. känner att spanska provet i morgon kommer gå skit, verkligen! menmen. vem bryr sig om 100 år ? 

GODNATT

a cup of soup

hejhej!
cyklade iväg till Söderskolan och träffade alma, var med hon och guina. pratade med gamla lärare och gick runt lite, men satt mestadels av tiden på våran bänk, hhuu... 

sen drog jag alma och guina hem till mig och käka soppa och kolla på tv, dem drog precis hem och jag försöker plugga lite spanska och ska snart äta också.. vi hörs sen, pussssss


7 februari - studiedag

godmorgon.
tog mig upp och med sega ben körde jag 1 mil på crossen! sedan blev det dusch och äta frukost.

är typ klar nu och ska åka till Söderskolan om en halvtimme ungefär, länge sen man var där. tycker det är så sorgligt att åka dit för det väcker så många minnen... haha.. fan va gammal jag låter då! heh. men ska vara där i någon timme kanske, inte en aning. så nu ska jag snabbis plugga lite spanska innan jag åker dit! 

pusspuss

''våran bänk'' fyfan va jag saknar er brudar.. ♥

step up

kollar på step up2 nu sen ska jag sova.
godnatt ♥

6 februari

hallihallå.
pluggade lite spanska och dega framför tvn tills jag lyfte röven till crosstrainern och körde 1,1 mil !!! så UNDERBART. först slängde jag mig upp på maskinen och tänkte att det här kommer jag aldrig orka men när jag satt på Mp3 var det sååå härligt att jag bara fortsatte, fast jag kan säga att när jag hade kört 1 mil och hade 1 km kvar var det en riktigt pain in my ass. haha !

nu har jag duschat och kollar på Wallander medans jag målar naglarna röda! imorgon är det studiedag SÅÅ skönt, hihi =) 


chokladheaven

just nu: pluggar spanska och äter choklad. jag kan inte l e v a utan choklad =))))))))))))


america in my

HELLLLOOO.
jobbade som sagt igår, gick bra förutom lite drygt med att göra 60 chicken bits, heheh men man får ju betalt så de ät lungt haha! 

imorse körde jag på nya crossen hemma hos pappa, lite annorlunda än den jag är van med men blev 9 km, tror jag. haha. sen kom mamma och hämta mig och syrran så drog vi till valbo för lite shopping, så SÅHÄR glad över mina köp, ääälskar dem båda! 






yesterday

igår käka jag och mamma kina mat först. sen cykla jag hem till alma och snacka lite osv. innan ajla och hennes syrra kom så skjutsade hon oss till guina så drog vi dit där johanna och rahel var. sen gick vi till donken och satt där och pratade massa minnen och hade skitkul faktiskt. haha. sen gick vi promenad hem till guina och stog och snacka utanför henne jättelänge innan ajlas syrra kom och skjutsade hem oss. jag åkte hem till alma och vi snacka ännu mer innan det blev dags att cykla hemmåt!

frågan är ju vad vi gör? och vad är jag med för muppar? haha..









breakfast

godmorgon!
kom hem strax efter halv 1 igår kväll, berättar om senare vad vi gjorde igår.
Idag vaknade jag ganska tidigt, var meningen att jag och alma skulle mötas och powerwalka men orkade inte gå ut i söhalkan och hade inga skor eller kläder, så de får bli när snön försvinner !

så istället blev det 1 mil på crossen = 370 kcal prick! ganska härligt. duschade och käka super god frukost, och nu ska jag snart gå och fråga mamma om vi kan åka och sola för snart ser jag ut som ett spöke, på riktigt!! hehe. 

havregrynsgröt med lingonsylt och lite mjölk
egen färskpressad juice med isbitar i
nyttobröd utan smör med gurka
*hemlig tablett*
och ägg

4 februari

hello.
är hemma nu! drog till marangoni och mötte upp mamma och stefan. snart ska jag och mamma käka kina maaaaaaaaat, fuck you MY som fick mig gilla kyckling och jordnötssååååås, hihi :) senare blir det hem till alma och spendera kvällen där med kanske några fler =) 

har ingen blogglust och är väldigt trött men kanske vi hörs sen, kanske inte =) PUSS

3 februari

hello. är hemma nu och ska snart på träning. SJUKT ont i magen...






svar på tal

förlåt! det är inte säkert när det kommer visas men typ slutet av mars/april. jag säger till så fort jag vet! :)

new shit

blev pissed på min blogg och gjorde jättemånga men alla blev fula. så den här får vara så länge.. nu ska jag upp och sova! godnatt ♥

my evening






12 fucking kilometer

HELLO DUDES!
stefan kom och hämtade mig efter skolan sen åkte både han och mamma och jobbade, så ställde mig med tunga steg och suckandes på crosstrainern, men det hela slutade med 12 km !! rekord och jag är super nöööjd, 450 kcal!! hihi. sen blev det dusch och nu sittr jag nere i soffan och har precis käkat soppa och ägg, supergott. kollar på Biggest Loser medans också.

puss ♥


2 februari

hello.
solen skiiiiiner. och jag sitter i skolan....

var på folkan i morse och lyssna på Elevkåren och det blev godis regn men självklart lyckades man inte fånga något, haha så köpte en liten påse på vägen till skolan, hihi. sitter på Handel just nu men har inga rester eller någonting och är klar med allt så om vi inte hade någon svenska efter så hade jag fått sluta nu... menmen. vi ska bara kolla på film så det blir mys!

efter skolan blir det träning, gymkortet har gått ut så får träna hemma på crosstrainern tills snön försvunnit så jag kan åka moppe dit! nu ska jag sluta pladdra och kanske göra något vettigt. puss

hade inte suttit helt fel med de där inte, haha!

mitt fina smyckesträd


DOCK inte alla smycken på, har waaaaaaaay to many smycken!

länge sen- dagens




6 km

hejsan.
fick sluta lite tidigare för det blev massa strul med schemat osv. åkte buss till stan (haha) jättenära jag vet. sen gick jag runt där och vänta på att mamma skulle ringa så gick jag och mötte mamma och stefan och deras kompisar på marangoni så fikade vi där, blev en mörkmacka med ägg och skinka på, mums. sen vidare till apoteket och köpa lite grejjer.

när jag kom hem ställde jag mig på crossen på en gång och det blev 6km! lite mer än 200kcal.
sen dusch och käka lite, bulgur och kyckling. nu har jag fixat om mig igen och ska snart iväg till valbo med mamma och kolla på hockey, skitkul. hehe. 


1 februari

godmorgon.
igår efter skolan var jag helt slut så satt i soffan hela tiden och pluggade lite. cyklade till träningen och tränade en och en halv timme sen fort hem och sen åkte jag och mamma till min tränare och hämtade kakburkar, vi har börjat sälja sånna igen så KÖÖÖÖÖÖÖÖP !! 

sitter just nu i skolan med lisa, vi har håltimme i 2 timmar sen idrott, vi ska dansa street, kul!! sen slutar vi halv4, pusssheej

RSS 2.0