skaka rumpan, shejka den för sean banan

hellu!

följde med mamma och syrran till Ica Maxi. sen jag kom hem så har jag pluggat på svenskan lite. skönt att bli av med allt imorgon, ska även göra orientering imorgon på håltimmen eftersom jag har IG i det, eh.. även att betygen sattes idag dårå men aja..


summerpic








BUSTED! olja på linsen, eheh

nananana

nu har jag suttit ute hela dagen och solat och pluggat, till och med bränt mig lite i ansiktet. men det gör absolut ingenting ! :)

mamma kommer vell hem om någon timma så då blir det mat. fram tills dess ska jag plugga liiite mer bara, måste få in allt om Einstein.. lite bilder kommer snart =)
puspsussssss


summer baby, summer !

hejsan !
jag satt mig ute i solen en stund sen så satt jag på mej träningskläderna och sprang. när jag kom hem satt jag på mig bikinin och solade i några timmar sen satt jag mig och kollade på The Hills en stund för att vila från solen, käkade min lunch då oxå, tomtegröt ahah =)

nu har jag satt på mig vanliga kläder och ska snart cykla till skolan och få mina böcker utav alma så jag kan plugga och göra matteprovet imorgon =)


måndag 31maj

godmorgon cuties!

mamma ringde och sjukanmälde mig imorse så nu ligger jag i min otroligt sköna säng. det är fint väder ute så tänkte gå ut och springa sen plugga lite i solen och hoppas få lite färg på sig.

kanske fixar lite med designen också, har gjort flera stycken menn ingen har blivit bra så får trixa med det nudå. den jag har nu är så tråkig och ful !


VILL TILLBAKA !!

big

provade ett par jeans shorts som jag köpte i slutet av förra sommaren, och då satt dom lixom perfekt så jag fick igen dom. men i morse när jag provade dom fick jag en chock !

har bara suttit och kollat på tv med mamma och käkat polly, mmmmmumma hihi. jag stannar nog hemma imorgon änå, ehhheh. har ändå inga riktiga lektioner osv.



första doppet

blev ingen springnnig. drog och tog första doppet med alma istället, sen vidare till boysen träning!





alma, ofta han inte är snygg ?!?!?!?!?!!?!?!?!?

http://img.dailymail.co.uk/i/pix/2007/10_01/LjungbergKleinFILER_468x645.jpg

http://www.bubbahunks.com/wp-content/freddie-ljungberg2.bmp

pics






MUFFE FRÅN BB !!!!!!!!!!!!!!!!!!!







tired

hejsan !

dålig update här men har inte haft tid!

igår åkte ju vi till stockholm på fotbolls match och fan va grymt det var! jag var dock den enda svensken tror jag, helt seriöst. haha baaaara bosnier ÖVER ALLT ! menmen. 4-2 till Sverige blev det, och fick se snyggingen Anders Svensson, hiihi =) men snyggingen ljungberg var inte med :( åt ingen mat alls, blev en marabou till lunch/middag/kvällsmat, you name it.

sen gick vi och köpte biljetter till efter festsen, också en bosnisk. haha kände mig lite lost där men.. kul var det! sen var vi där på festsen till kl2 typ. dansade loss med alma adi och azur, världens skönaste killar seriöst! hahah.
sen sov vi i bilen på vägen hem och kom hem runt 4 sen slockna i almas soffa dirr.

imorse kom mamma och hämtade mig hos alm och vi drog till mormor&morfar sen till owes osvosv. nu ska jag snart äta sen ut och springa!

nu ska jag äta, bilder kommer senare!


Sweden vs Bosna

godmorgon !

jag har varit vaken länge och duschat och fixat mig. och letat fram kläder och hittade den perfekta outfiten for today ! hahah. 12 tar jag bussen in till stan sen halv1 bussen till sandviken sen möter alma mig med cykeln i sandviken :)

sen skulle vi stanna vid uppsala så kanske hittar nått roligt där sen blir det stooooockholm babyyyyyy ! :D


you know i know we all know

go' kväll !

har snackat med alma i telefonen nästa hela kvällen och skrattat as usual! nu ligger jag i sängen och kollar på jackass, ska snart sova för imorgon väntas en långdag =)
först till sandviken sen uppsala och kolla lite där sen sthlm och kolla på fotbolls matchen mellan sverige bosninen, sen tjatade alma om nån efterfest där men de får vi se vad de blir, haha :) sen så sover jag hemma hos bff.

men nu ska jag sova så hörs vi imorgon när jag har vaknat !
godnatt ♥



BFF! sommaren-09 var bäst med dig, sommaren-010 kommer bli ännu mer bäst! ♥

fredag hemmakväll

jag har bara suttit inne och käkat popcorn och gjord naddddaa. skickat in min uppsats om Obama, blev en 7 sidor iallafall så de är jag nöjd med. trixat lite med ny design osvosv.
har träningsverk OCH växtverk i benen ?! haha sickt.

nä nu ska jag inte tråka ut er någe mer! pusssssss på mitt tråkiga liv =)
tjing !

pain pain pain

hejsan !
hade bara halvdag idag sen åkte vi till badhuset och fick prova på en massa saker. jag körde spinning och fyfan i helvete va jobbigt det var alltså! en riktig träning, så nu har man tränat bort den där pizzan man fick till lung idag kan jag lova, och efter det gjorde jag livräddning för jag hade det kvar som rest. och det gick faktiskt skitbra! :)

sen duwschade jag och gick en promenad till rese. var så jäävla trött haha och bussen var as sen som vanligt..
vi har nyss käkat lite och nu fick jag aaaaasont i magen. värsta knipen.. bhuhu.

syrran är försvunnen också, så pappa är lite sur. hon slutade 12idag men har inte kommit hem än och mobilen är av och hennes psykkompis säger ingenting. såå, aa..

puspuss ♥

so true

godmorgon !

blev klar tidigt idag och youghurten var slut så blir ingen frukost :(
idag har vi bara halv dag för sen ska alla nior till badhuset och prova på gymmet där osv. ingen aning när vi slutar eller så men vi hörs ialla fall när jag kommer hem =)


hey hey you you

heysan !

nu är jag hemm från stan, åh va ont i fötterna jag har! dum som jag var så tog jag mina klackskor, tänkte att jag skulle träna lite.. hehe. jaja hemma nu iaf. hittade bara en tshirt, eller hitta gjorde jag massor men tyvärr så räcker ju inte pengarna till, speciellt inte när dom ligger hemma hos mor min.

nu ska jag sova.
godnattt ♥

torsdag

hejsan !

jag har faktiskt suttit vid datorn hela tiden men jag har pluggat! woho, för en gångs skull. jag skriver ofta i bloggen att jag ska bloggen men det är inte många gånger det faktiskt händer. men nu har jag skrivit 6sidor om Barack Obama, kommer inte på nå mer eller hittar inge mer intressant så ska skicka in den till conny och se vad han tycker!

om en timme kanske jag ska ner på stan med tessan. stan har ju öppet till kl10 ikväll för de är nån tjejkväll så alla tjejaffärer har öppet, och 20% på HELA affären. synd bara att man glömde plånboken hos mamma.. !!!!!



pysss ♥

27maj

godmorgon!

har igentligen sovmorgon men är ju i gävle så det blir typ ingen sovmorgon för mig då.. bussen går om 10min så nu måste jag rusa! vi hörs efter skolan.

puspuss

bff ♥


ip

tog en promenad till hille ip där liam hade träning och jag kom precis när den var slut så åkte bil hem med dom. är astrött så nu ska jag ta en skål youghurt sen blir det nog att lägga mig i sängen! 

hörs senare !

26maj

hejsan sötisar!
i skolan hände inget speciellt alls. gamla tråkiga. stannade och snackade med arnold & habbe som var i skolan idag sen bussen hem.
jag kom typ nyss hem och ska snart ut och gå tror jag. är sjukt jäkla trött så ska vila sen hade jag tänkt.. plugga so också..

bye ♥

läskigt hur det kan vara så sant


face burning

hallåj!
nu har vi firat syster med llite tårta och sånt gott.
jag och tessan kom nyss hem från solariumet också, vi båda har typ bränt sönder oss för det är så jävla bra solariumrör och vi solade bara 18min som är typ det högsta. men nu är man brun ialla fall..!

ska börja skriva lite på uppsatsen om barack obama som ska vara inne på fredag, typ 10sidor ska jag skriva ! så om ni kan mycket om honom så kommentera gärna tack!


röv pain

hejsan gött folk!
igår kväll stack jag iväg och solade sen satt jag bara framför tv:n och orkade inte sätta på datan.

imorse gick jag upp i ungefär vanlig tid och pappa skjutsade hem mej till mamma och jag packade ordnning saker och tog cykeln och mötte alma vid OK och pumpade däcken. sen åkte vi upp tilll skolan och prickade av oss och mötte johanna sen började vi cykla.

kändes sjukt tungt i början men sen så bara rullade det på satt det gick bra, bara det att det gjorde sjuuuuuuuuuukt ont i röven!! halvvägs stannade vi och fick korv också, muuuuums =)
sen cyklade vi heeeeeeem. somnade en stund på soffan sen duschade och sminkade jag mej sen skjutsade mamma oss till pappa och  nu är vi här och snart kommer det vell gäster eftersom syrran fyller 13år idag.

byebye ♥




gamla goá tider !

sitter på min gamla stationära dator och kollar igen en massa gammla bilder! njut
































känns som om allt hände förra veckan. tiden går snabbt.
love to ya'll ♥

naglar

jag har käkat lite nudlar och fixat lite med mina naglar, har inte haft lösnaglar på typ hundra år eftersom det är lite svårt att ha det när man spelar basket så nu när säsongen är över så var det dax tyckte jag! men så nyss fick jag höra att vi kanske ska börja igen fast med en SKITHÅRD tränare från USA som tränar juniorlaget, shit jag kommer att dö ! seriöst.

iallafall.. snackar med alma i telefon om i morgon osv för då har vi ju friluftsdag och ska cykla 3 mil!!!!!
men pusspuss ♥


24 maj 2010

heysaaaaaaaaaan.
dirrekt efter skolan drog jag till gävle och mötte upp tessan. vi lunchade på Java och titta runt lite sen tog hon moppen hem och jag tog bussen hem.

jag är fortfarande sjuk! och är jättetrött. fast ändå pigg lixom, haha. jag vill åka och gymma fast jag inte orkar ? wierd. men sola ska jag göra idag iallafall, det är en sak som är säker!



jag just nu.. blek & sjuk.

nightyy

hejsan.
jag och mamma skulle gå ut och gå tidigare idag så när vi precis kommit ut ur huset börjar det regna, kul!! men jag ställde mej på crossen och körde några kilometer istället tills huvudet och halsen höll på att sprängas! sen har ag fixat och donat lite, somnade i soffan ett tag också men vaknade nyss så nu har jag sminkat av mig osv och ligger i sängen.

imorgon slutar ju vi runt 11 så då drar jag direkt till gävle och möter förmodlingen upp tessan på stan. vi hörs imorgon!
godnatt ♥

im ill

halllllllllllå.

gästerna åkte hem för nån timme sen, eller några timmar. jag vet inte.
mamma och co. är ialla fall i gävle och hämtar våran bil så jag är ännu en gång ensam hemma, så skönt ♥ fundera på att gå och träna men jag är ju sjuk plus astrött. så får se hur de blir med det. vill åka och sola också för jag börjar bli riktigt blek nu..


saknar min visafisa .

anteckna wtf!

hela familjen drog till donken men jag ville inte ha så nu är jag ensam hemma. ska ner och kolla om de är nå bra på tv, sen runt 3 kommer de folk.
tjing !

jasså


sunday

godmorgon sunshines !

nu på morgonen har vi sjungit åt syrran för hon fylller på på tisdag men vi firar henne nu istället. nu har jag precis bäddat sängen osv, och nu ligger jag och tråkar lite. är fortfarande sjuk så orkar inte göra nånting..


skulle inte vara helt fel med lite sol och värme istället för detta äckelregn..

sneak peak på skolavslutningskläder




hahahahah vaddå cp bild ?! whatever. yes folket. jag, julia sandin, har köpt klackskor!

lördag kväll

hey!

igår så var vi ju och käka middag med hela familjen och några till, trevlans. idag så käkade vi först hotellfrukost♥ sen packade vi iordning allt och åkte först mot marieberg skulle vi till men pappa hittade inte ås vi åkte runtrunt och de slutade med att magda fick kolla på eniro och hjälpa oss, hahaha. vi var där och jag köpte ett par skor. ni får se sen!

sen åkte vi till sveriges bästa badhus eller nått i örebro. riktigt kul faktiskt. många rutschekanor och en mördarfors och badade brevid perajjor (?) och hajjar! sen så åkte vi en lång väg hem och pappa släppte av oss hos mamma.

nu sitter jag själv nere och kollar på tv och är aptrött! ska snart sova.






köpte en lila tröjja, resten får ni se snart<3

facelook


köpte nya örhängen idag som jag älskar, mina andra gick sönder :( men dock så är dom nya i guld. jag har börjat gilla guld, hehe =)
nu ska vi öppna chamange och fira farfar. pysspyss ♥

i örebro

hejsan !

pappa tog med sig datorn ialla fall så jag kan blogga, tur va? ;)
det tog iallafall en jävla tid att komma hit för dom hade stängt av vägen vid typ köping så aaallla bilar åkte på en litenliten väg genom skogen typ, massa lasbilar osv. haha.

vi stannade vid sveriges största godis affär också, hihih.
när vi kom fram så checka vi in på hotellet osv sen gick vi och käkade lunch med farmor & farfar men jag käkade inget för jag var inte hungrig. sen gick vi och shoppade en massa och shiiiiit va varmt det är! gårr runt i korta short och linne och håller på att dör här .

men nu är vi på hotellet igen och duschar & fixar oss för ikväll ska vi fira farfar!
pusspuss ♥


gammal bild jag hittade på pappas dator. huuuuuuuuuuuh look at my hår :(

spiderman

godmorgon!

nu är vi vaken och ska snart åka iväg mot örebro, vi ska fira min farfar som fyller 70år idag så vi ska bo på hotell en natt och ha de trevlans. så blogga kommer jag inte kunna göra förrän kanske imorgon kväll!

just ja. igår när jag gick in på toaletten och skulle hämta nagellack så kom världens största spindel rakt emot mej. så jag skriker allt vad jag kan och hoppar över den ut ur toaletten. hela familjen kommer springandes och det blir världens kaos för alla hatar spindlar. så det slutade med att vi lyfte bort hela badkaret, hahaha.

Tegenaria atrica

det är inte min bild men den där spindeln var den, pappa sökte upp den på internet. haha fyffan. det här är den andra spindeln vi har här i huset..

hej då så hörs vi imorgon ! ♥


torsdag

hejsan!

på hålen idag så var det aasvarmt men nu när man kommer hem haglar och åskar det. trevligt ? ska vell sitta framför datorn hela dagen tills pappa kommer och hämtar oss ikväll för imorgon bitti ska vi till örebro =)

kanske ska skriva lite på en massa uppsatser som vi har fått nu bara för att lärarna inte vet vad vi ska göra -.-
pusspuss ♥

loder

heysan !

tog moppen hem till alma och chillade lite där. gjorde pannkakor till henne och mig också, dutti jag är =) sen tog vi moppen till killarnas träning och satt där och loda en stund sen drog vi hem.

nu sitter jag och snackar med alma i telefon, giiiiirltalk!

men nu ska jag fixa lite saker sen sova, har sovmorgon imorgon sen är jag ledig på fredag för jag ska till örebro! =) godnatt pusspuss ♥

fresh kid

hello.
hade sovmorgon imorse och det var kanske hur skönt som helst. fick tillbaka engelska nationella idag och fick VG på det så de är jag nöjd med =) sen åkte jag moppe med my hem, haha race hem.
är helt död ikroppen och börjar bli sjuk. men iiiiiinte hindrar det mej inte, ska spela basket ute senare ikväll och jag vet inte riktigt vad vi ska göra.


how low ?

hejsan allihopa.

idag har jag inte gjort mycket. ätit glass mot min hals och varit ute och gått med mor min. kom precis in. jag ska bara ta en dusch och sen kolla på tv =)

pusspuss vi hörs imorgon! ♥


warra warra jalla jalla walla walla

hey alla góa !

iskolan gjorde jag klart nationella proven som vi hade klart så nu är det helt klart! så jäkla skönt alltså.

jag är helt slut efter helgen, och jag börjar bli sjuk tror jag, sjukt ont i halsen. ååh jag vill inte bli sjuk nu!! damn.
men nu ska jag kolla vidare på bloggar oooozv..
pusssssss ♥


randoms från GC








































warra warra

hejsan.

efter skolan drog jag dirrpan hem och satt mej ute i solen och solade, och shit va varmt det är ute! cyklade till och med i shorts & tshirt till träningen. men det var bara jag johanna guiina och glladdys där, arnold kom efter en stund så vi tränade inte vi satt bara och masserade varandra, haha! sen kom habbe och samim och vi satt ute och snacka en stund sen drog jag hem och käkade!

nu tänkte jag visa upp mer bilder från gran canaria som jag glömt bort, haha!


göteborg basketfestival in my ♥













































OMG nu orkar inte jag nå mer..


go'a göteborgaré

HEEEEEEEJSAN !

nu är jag hemma efter en crasyyyyyyyyyyyyyyy helg i göteborg med dom bästa.
ska försöka få med det viktigaste och mest spännande..


samma dag som vi kom dit drog vi till stan en skitsnabbis och checkade in på hotellet osvosv..  sen hade vi match, det var en skitkul match men förlorade. sen var vi bara hemma på hotellet och snackade med några norrmän, dom var över allt, haha om jag inte minns fel ?

nästa dag gick vi upp tidigt och käka hotellfrukost ♥ haha fyfan va gott de är alltså. vi hade iaf match, förlora den, hahah sen match typ dirr efter och den gick inte heller så bra, vi skulle igentligen ha haft en match kl6 men den blev inställd så vi fick WO vinst för den, så vi var på liseberg hela tiden istället, och sen hem och fixa oss och drog till dunktävlingen, fyfan va mäktigt alltså. har en massa videor som kommer senare. sen på hotellet hände det en jävla massa saker om jag inte kommer att ta upp här men det var en jävla natt iaf...
och johannas mobil blev snodd stackarn.

på lördag hade vi en annan match i Bergsjön som alma tjatat om, kniven i hjärtan spelas in där ... iaf. dom dök inte heller upp så vi fick vinsten för den så vi drog tillbaka til liseberg och jag åkte uppsjuktet, balder och kanonen!! fyyyyyyfaaaaan va kul dom äääär. trode aldrig jag skulle åka uppskjutet.

sen så åkte vi tillbaka till bergsjö och skulle spela en annan match men dom som inte kom då på morronen var där och dom sa att dom trode att DOM hade fått vinsten för att vi inte hade tyckit upp ?! asså det var värsta kaoset men vi mötte dom iaf fast vi redan vunnit mot dom och vi vann igen, haha dom gjorde 1 poäng på hela matchen, hahahhh.. anyway så blev det fortfarande skitstrul och då skulle vi tydligen spela mot nån annan kl6 och det var världens liv där vi vi gav vinsten till dom och packa våra saker och stack i protest.. det gjorde ingen för annars hade vi inte hunnit till discot, hähäh.

vi skyndade oss som fasen och fixade oss, kom en timme försent iaf. det var lite weird där för det va över tusen pers men inget rikgit dansgolv eller så men det var kul ändå. var helt död osv. typ runt ett stack vi tillbaka till hotellet och hämtade pengar sen drog vi till donken och käka, jag åt ingenting och jag har fan inte ätit nånting på hela helgen känns de som, haha bara frulle (a) iaf. när vi skulle hem stannade vi och snakcade med några go'a gööööteborgré, haha. sen runt 2 lärade vi verkligen gå hem.

och i morse när vi skulle åka hem hade tåget ställs in så vi tog ett tåg till nånstans och skulle ta ett tåg till sthlm men de hade redan gått vi fick ta ett tåg som gick via örebro som tog flera extra timmar, men fick sitta i första klass, hähä. sen bytte vi vid sthlm och vidare hem till sandviken. och jag kan säga att jag har aldrig skrattat så mycket och länge i hela mitt liv med alma och guina, haha fyfan vi garva HELA vägen från kl11 till 7, haha fyfan. vi var så trötta.

men nu har jag packat upp och duschat osv och håller på att laddar in bilder och videoklipp osv. hörs snart ! =) ♥

visa vad du går för

HOLA !

HÄR ÄR MAN TAGGAD TILLL TUSEN, SNART ÅKER VIIIIIII !!!!!!!

okej.. andas..
efter skolan drog jag och alma hem till henne och packa osv sen hem till mej och packa osv. sen till träning, snackade bara lite osv =)=)=) sen drog alla hem förutom vi tjejgänget och arnols & dave. seeeeeeen drog vi hem till mej och... gjorde ingenting. sen drog vi och mötte twelede sen till ica och jag köpte sallad osv till imorgon. sen gick vi till killarnas träning och satt där och loda, johanna drog efter en stund så då var bara vi kvar. mobbar sönder dave för han kan inte säga R hahah engelskmän ni vet :D

men nu är vi hemma och jag har duschat och packat aaaaaaltingg =)))))))

TAGGAD !

pallar inte lägga in bilder.
hörs på söndag!
TJIIIIIIIING KÄRLEK ! ♥

tisdag

hejsan. sorry för dåligt update men jag har inte varit hemma =)

i skolan klädde vi ut oss som killar men killarna balla ur att vara tjejer så det va bara viktor som klädde ut sig, tråkigt. sen direkt efter skolan åkte jag hem och bytte om sen åkte jag och hämtade upp johanna och vi gick på stan, köpte en ny mascara ialla fall eftersom jag glömde min nya i gran canaria, SUCK!

sen satte vi oss på marangoni och eftersom johannas brorsa äger det så fick vi äta gratis, tacktack !=) sen satt vi där typ hur läönge som helst tills dom stängde så vi började gå mot moppen och då mötte vi jimmy och dave och snackde med dom.
vi åkte hem och sen efter nån timme stack vi till bruket och mötte upp dave och jimmy och spelade lite basket med dom och hade det skojj, haha! sen vid halv10 skjutsade jag hem johanna sen hem till mig =)

nu ska jag bara kolla lite bloggar sen sova.
godnatt ♥


magdalena, julius och linus =)



nattttii

hellu!

på träningen snackade vi mest om göteborg och olika spelgrejjer. efter den stannade jag johanna guina arnold och dave kvar, alma stack efter en stund. vi snacka om precis aaaaaaaaaaallt, haha.. åkte hem runt 9 eller nå. nu ska jag duscha sen sova för jag är astrött..

och så har vi sovmorgon i morgon för spanskan är inställd, hihi :D och så ska vi ha maskerad i skolan så våran klass ska byta kön typ, så jag ska vara kille. får leta fram nå stoora kläder =)
pusspuss ♥

lite shopping i grannis





plus skrikrosa nagellack och lite armband osv =)

gran canaria del 2
























den där duvan anföll mig fler gånger !!




nytt skit

haha designen får duga tills vidare. pallar inge mer =) 

tjing

måndag

hejsan!

nu är jag hemma från skolan. träffade alla saknade ungar i skolan oxå =) och innan jag gick hem stannade jag och snackade med alma en stund och gav henne ett halsband som jag köpte i gran canaria, det står alma BFF på mitt och på hennes står de julia BFF =)

nu ska jag börja med en ny design  och fixa lite med gran canaria bilderna osvosv. sen blir det träning, taggad!


good mornin' sunshines!

godmorgon.
jag är uppe med tuppen, typ.. sitter och käkar en torr macka just nu och väntar på att klockan ska gå snabbare så åker vi till bussen till skolan =) slutar 11idag så najs första dag!

hörs efter skolan!
pusspuss ♥


gz

hejsan!

pappa kom och hämtade oss strax efter 2 och vi åkte hem till gävle och firade tessan som fyller 29år idag, grattis ! ♥ nästa år blir det 30, ojojoj ;)
när alla hade gått tog jag en promenad ner till affären och skulle kolla hur mycket pengar jag hade på kortet men det kunna man inte kolla så bara att traska tillbaka hem, med alma i telefon såklart.

direkt när jag kom hem åkte vi hem till lotta och käkade, tessan körde oss dit, hahah höll på att garva ihjäl mig nästan! när vi hade käkat osv. gick jag hem och hämtade headsetet och bytte jacka för jag skulle ut och gå men så började det regna så jag gick hem till lotta igen och ååkte bil tillbaka hem, hah vilken promenad!

del 2 bilderna från resan får ni imorgon eftersom jag är hos pappa nu och har inte min dator med mig = inga bilder =)

pusspuss alla söta ♥

gran canaria, del 1


























allt de här är bara första dagen / kvällen, blekfisar. kommer mycket mer senare =)

söndag again

godmorgon igen!
pratade med saknade bästavän alma i morse en stund, tagit igen allt man missat :) sen följde jag med mamma och handlade osv. nu har jag duschat och smörjt in med med sjutusen olika krämer, vägrar att flagna, men har börjat gjort de lite på bröstet -.-
nu ska jag göra mig iordning sen ska vi till gävle och fira tessan, sen får vi se vad som händer.

pusspuss ♥




hooooooome

HEEEEEEEEEEJ !

nu är jag hemma, och jag lever! :D

det har vart en underbar vecka i gran canaria. ca 30-35 grader varje dag, dock lite mulet. vi har inte gjort något speciellt alls, bara solat & badat =) min dag har typ sett ut så här varje dag:

vakna- ut och springa runt en ö- frulle- paxa plats vid poolen/stranden- STEKA- hem duscha osv- sen till en liten marknad som var varenda dag precis utanför hotellet, och det var typ show där oxå. =)

och så har jag varit med på vatten gympa så jag har träningsverk i hela kroppen, haha. och sista dagen åkte vi txi till en annan stad och gick på en större marknad där och shoppade lite.

hm.. tror inte jag glömt att sagt nått.. eller jo, haha. alla tjejer på stranden, och då menar jag alla, gick med string och topless, och ALLA killlar, unga som gamla gick i sånna där speedos, haha lite smått kul =)
fygresan gick bara bra, lite osäker landning när vi åkte dit men det var bara kul, haha.

jag ligger fortfarande i sängen och jag kan inte fatta vad jag gör uppe såhär tidigt när det blev ganska sent inatt.. menmen. kunna inte låta bli att sätta på datorn (a)




nu ska jag titta lite bloggar, har ju missat en del som ni kanske ser, och det här är inte ens alla bloggar jag läser.
bilder osvosvo kommer sen.
PUSSSSSSSSSSSSs ♥

RSS 2.0