I uppsala

Hej!
Jobbade ju i söndags och på kvällen åkte jag spontant till uppsala. Har sovit hos magda i 2 nätter men åker hem ikväll, sitter i hennes skola nu men hon gör prov så leker med hennes ipad medans, hon slutar efter detta så då ska vi in till stan och kika!
Ja nu vet ni det hahah! Hörs när vi hörs! Pusssssss

söndag

godmorgon!
blev en Powerwalk innan jobbet idag också! såååååå fint väder ute! svider lite att behöva sitta nere i en kall källare hela dagen...

sitter och käkar världens godaste frukost just nu!


fredag & lördag

tjenis!
igår hade jag praktik, sen hem och fira syrran. övningskörde till Gävle, hämta upp My efter vägen också, sen hem till ellen och magda.

blev bio, Älska mig igen, eller The Vow. sämsta filmen. var överträtt och ofokuserad så garva mestadels hahaha. efter bion hängde jag och My i kundvagnar med en full raggare hahahah sjukaste, vad gör man inte när man är minderårig och inte får gå på krogen??

IDAG tog jag en omvägs Powerwalk till jobbet, slutar halv6...


spagetti ben

phuuuuuu. va dåligt det gick då! benen var som två klumpar, så jäkla sega!! gick mestadels. menmen blev några kilometrar trots allt!

har duschat och freshat till mig och ligger i sängen och väntar på att mamma ska sluta jobbet så ska jag möta henne på Ica och köpa mat, dödshungrig!!!!!!!!!!



såhär taggad är jag...

.... på löpning just nu.. meeeeen göre baaaaah hörs efter om jag överlever, PEACE


torsdag

hello!
vart i skolan några timmar och gjorde ett förfärligt hemskt dåligt matteprov som jag kommer få göra om, hemskt kul!!!! cykla hem fort och bytte om till bikini! ligger just nu ute och solar, underbara sommarväder!!


onsdag

hejsan!
gick en pw en timma innan skolan, spelat brännboll, solat, käkat jordgubbar, varit ute och sprungit i spåret, tagit en till Powerwalk och duschat! nu ska jag måla naglarna och kolla på gårdagens BB!

 


tisdag 22 maj

godmorgon.. eller nått.

övningskörde med mamma hem till Sandviken i morse. drog ut i spåret på en gång och sprang lite, väldans dåligt gick det, trött och seg i kroppen, men det är alltid bättre än inget!

har duschat och donat här hemma och ska strax cykla ner till stan, ska tydligen på någon föreläsning 12:30, matteB var inställd i morse förresten UNDERBART.


powerwalks

hej!
var och firade farfar och farbror. drog ut på lång prommis när jag kom hem, gick en pw imorse på 4,5 km också. och 8,3km nu + sprang upp 8 trappor/våningar.

kollar på BigBrother nu, MatteB är inställd i morron så börjar 12:40, underbart!

 


måndag

HEJ!

berättar i ett annat inlägg om lördagen. igår fick jag iaf skjuts hem 12 för sov borta (ovanligt) gör allt för att vara hemma så lite som möjligt!! duscha och sen drog jag till My med magda och så var vi där hela dagen, kolla på film och jag sov en del haha sliten !! avslutade söndagen med en timmes Powerwalk innan BB började.

idag har jag haft praktik, rullat på bra! har precis käkat kycklingsallad och väntar nu på pappa som ska komma och hämta oss så ska vi på kalas!


nej jag har inte dött

är ju lång ledig och har inte suttit vid datorn på flera dagar. har inte gjort så mycket, vart med vänner hela dagarna, åkt moppe, vart barnvakt, käka hamburgare 4 dagar i rad typ haha, sovit borta så mycket som möjligt, bara hem och duscha sen iväg igen typ, sena nätter och tidiga mornat så är skiiit trött. just nu sitter jag på jobbet, slutar 17:30 och då är det fort som fan mot kungsgården och fira Lisa 18 år!!! :)


onsdags morgoncardio

upp 05:50 och dricka kaffe sen ut i skogen. blev 6,1 km löpning samt några back intervaller men höll fan på att dö, kondisen är som bortblåst hehe. nu har jag duschat och mår så jäkla illa. måste börja fixa mig men jag orkar fan inte... haha


igår

1,1 mil Powerwalk. Gävle efter skolan med Elleonora, shoppa lite! sen 8,1 km
löpning. sen död i sängen, fast kunna ändå inte somna, blir ju pigg utav att träna, därför jag hellre tränar 6 på morgonen istället för att träna på kvällen och ligga uppe halva nätterna ;)


tisdag morgon

GOOD MORNIN'
06:00 upp och hoppa! 60 minuters pw. käkar frukost och ska snart röra mig mot skolan, vet dock inte om jag ska gå eller åka buss.. we'll see!


kväller

nä hörrni! käkade tonfisk sallad sen somnade jag haha. är sp otroligt trött. får aldrig vila. skola-jobb hela tiden, men när jag väl är ledig så festar jag och umgås med vänner, vill ju inte bli allt för vuxen i förtid hehe..

jaa nu ligger jag nerbäddad och har
smörjt in tatueringarna och ska strax sova, lång skoldag imorron.. godnatt!


at home

tjenis! hemma från praktiken, gick faktiskt bra idag, nya oranga tröjor har vi fått också! fick en grej också som jag visar senare! ska käka nu innan jag hungrar ihjäl!!!




måndag igen

godmorgon! sitter på bussen mot praktiken! går bara skolan i två dagar sen är det lång helg igen! uuuunderbart!!!


så var helgen över igen

IGÅR så jobbade jag, efter jobbet kom Elleonora hem till mig, vi fixa oss sen fick vi hämtning av ett gäng grabbar och åkte på fest i sätra.

var ju crusing istan så vi åkte till stan, runt en massa. blablaaa sluta med att jag och Emma stog inne på Goya!

idag har jag också jobbat hela dagen. mötte magda efter och prata med henne innan hon drog till Uppsala!


ombre hair


lovely friday

idag har jag vart med magda hela dagen. käka pannkakor, impuls färga mitt hår, lekt med hennes vovvsingar.

övningskörde hem till Gävle med pappa. ligger som ett slakt i soffan. helt slut. jobb både imorron och på söndag!


tattoos

detta har jag gjort idag!!!!!' WIHIOO SÅ NÖJD! nu har jag myskväll med Maggie !!!


tre hjärtan

hello!
fick skjuts till skolan endå, hihi! efter skolan åkte jag och elleonora till valbo. köpte lite nödvändigt skit. åkte hem, handla lite på affärn, träffa mammas kompis och fick skjuts hem. gjorde bananpannkaka och sitter och kollar på tv nu. har sån jäkla träningsvärk i heeeeeela kroppen, haft det hela veckan haha. 

och imorgon kl 1, kan ni gissa vad jag ska göra då? nånting på min kropp kommer att hända ialla fall! hihihi 


yesterday




vad har jag gjort med tummen?

jag hamna i slagsmål.... hahah nejdå!!

jag skulle äta tonfisk på jobbet till lunch, som ligger i en konservburk. höll på jättelänge och försökte att få upp den för jag kan inte med sånna där verktyg som man öppnar konserver med. när jag hade fått upp den skulle jag ta en vanlig kniv och öppna locket, jag är då jättehal och kladdig om händerna.

jag glider med handen på kniven och med tummen raaakt på kanten där jag öppnade, själva locket på burken. först såg jag bara lite blod och kännde ingenting så spolade kallt vatten över tummen, vattnet är oranget jättelänge och då tänkte jag att såå mycket kan jag ju inte blöda?

så tar upp tummen och tittar på den och så ser jag att jag har skärt mig som ett uppochner vänt U, så när jag lyfter upp tummen ramlar denna ''köttbit'' ner, jag ser alltså RAKT in i tummen. får panik och blodet sprutar och så ropar jag på min jobbarkompis att komma hit för jag har skurit mig. 

han är van att jag brukar det så han suckade och hämta plåster men jag sa att jag trodde att jag behövde sy, han fick se tummen och så ringde han pappa.. det blev svart för ögonen och jag hörde ingenting, sa att jag påväg att svimma så jag satt mig vid ett bort och la mig över bordet med fullt med pappaer runt tummen. 

pappa och min jobbarkompis syster kom 20 minuter senare, jag åkte upp till nån hälsocentral där pappa släppte av mig och min lillebror för pappa lära hem och tvätta ???? 

så sjuksköterskan fick titta på såret och sa ''oj detta måste nog doktoron se'' OHNO tänkte jag. doktorn sa att jag hade ''skärt mig så fint'' så de vela inte sy för då skulle det bara bli fulare.
så tejpade såret och fick bandage och en kudde runt tummen så fick jag åka hem. inge mer jobb alltså.. och skulle egentligen jobba dagen efter också, suuuuuuuck. förlorar massa pengar på denna tumjävel!!
ska ha den här skiten i en vecka ungefär men har blödit igenom så måste ha nytt skit... helt handikappad med dethär.....


9 maj

HEJ IGEN!
blev 1 mil och lite magövningar. sitter och käkar frukost nu men ska cykla till skolan nu, spööööregnar ute.. ÅÅÅHÅHÅHÅ vart är mamma när jag behöver henne som mest??? ligger och solar på en strand.. schysst..

nä. mot skolan! tror det blir Valbo efter skolan också! HÖRS


godmorgon

från crosstrainern!


tisdag

godmorgon.
har gått PW på 70 minuter och sminkat mig med en hand vilket inte var så lätt haha. käkat frukost och nu ligger jag och kollar på tv innan det är dags att rulla mot skolan för matteB!


min dag

solade några timmar. käka lunch sen åkte jag iväg till gymmet. blev ett väääldigt kort pass, omotiverad och trött, men jäkligt intensivt, kör aldrig vila mellan mina övningar, kör direkt på! körde ben/rumpa, kunde knappt cykla hem.

eftersom träningen var så dålig så damsög jag hela huset och städade som lite extra cardio haha ;) har duschat och lagat mat och sitter nu och slappar i soffan! 


får ju inte blöta bandaget är tvungen att duscha med påse.. gick ju skitbra............................

 


ingen har väl missat ?


måndag ny vecka nya möjligheter

godmorgon!
satt klockan på 8 och ringde och sjukanmälde mig från praktiken, kan omöjligt jobba med en hand. drog ut på en Powerwalk efter det och nu sitter jag ute i solen i bikini och käkar frukost!

 

 


underbar dag

satt i solen i några timmar och lyckades bränna mig ändå!

käkade lite lunch och halvsov i soffan. tog tummen ur röven (hahahah) och cyklade iväg till gymmet och körde ett jäkla pass. axlar, biceps och lite mage. cykla hem och drog sedan ut på 50 minuters powerwalk.

har städat undan och tvättat för första gången i mitt liv, får se om jag vågar ta ut kläderna sen haha! nu ska jag käka kvällsmat och kolla på tv!


dagens lunch!


min stackars mongo tumme :(

 


söndag igen

igår skjutsade mormor hem mig från resecentrum med cykeln pga min tumme. sen gick jag en promenad i regnet och mötte Elleonora och förbi på Ica och köpa lite götta.

senare på kvällen kom emil förbi också, kolla på det okända och lite roliga klipp. somnade runt 2-halv 3. gick upp runt 10 imorse och följde med Elleonora till bussen.

sitter just nu och njuter i solen!! underbara sol.


synd om mig nu

sitter på bussen påväg hem till Sandviken. käka nyss en go-sallad som beröm till mig själv som var så duktig på sjukhuset. berättar mer när jag kommer hem!


godmorgon

mysig kväll igår med mina vänner, blev lite sent igår så är riktigt trött idag, regnigt och grått ute idag igen. henka och Elleonora sov kvar här så lämnar dom här och åker iväg och jobbar. slutar runt 17 =)


fredagsmys med vänner

godkväller!

har haft praktik hela dagen, luncha med mamma och stefan innan dom åkte iväg till cypern, ensam i en vecka nu, SKÖNT! gick prommis efter praktiken och handla lite melon osv på ica. 

strax efter jag kom hem kom elleonora, vi käka melon och snacka massvis. gjorde morötter och dipp och sen kom henka också, nu sitter vi och kollar på bigbrother och marcelo till jävla idiot!!!!! 

imorgon ska jag jobba hela dagen och även på söndag så bloggen blir nog lidande! 




nya grejer

 


Ny rosa shaker och nytt protein. Päron/vanilj smakar som päronsplit SÅ JÄKLA GOD!!!!!!!!


älskade älskade spring tajts från BetterBodies !!!!!! kärlek

 


härlig dag

HEJSAN VÄNNER!

idag gar det vart skola hela dagen, jobbat riktigt mycket idag faktiskt haha förvånande!! efter skolan åkte jag med henka och emma till gävle och gick in på Lusthuset för dom ska ha deras grejjer i vårt skyltfönster i skolan haha sjuka!! 

gick sedan runt på stan och handla lite. visar sen!!

drog hem och käka mellis och drog ut på en härlig springtur. sprang som vanligt vilse här i stigslund så sprang en kortare sträcka så fick springa runt på gatorna här för att få springa lite mer haha! sprang upp i 8 trappor sen, fyyyyyyyyyfan. mjölksyra och pain in thaaaaa ass!! härligt. vart en sväng till solarieöarna med pappa sen också hihi.


 


möte & köra

hade möte uppe på skybar haha! efter det övningskörde jag till Valbo och köpte en laddare till min kamera, dom är inte billiga dom.. och körde sedan hem.

ligger och käkar annanas och melon nu! köpte en jättefiffig grej på Konsum som man skär ut bitar ur annansen och det där hårda i mitten!


strawberry love

hej på er!

gick en Powerwalk i morse runt i stan, en sträcka som jag trodde skulle ta 30 min tog 10 min.. haha så gick runt runt lite här och var. slutade skolan mycket tidigare så gjorde lite ärenden i stan innan jag tog nästa buss hem.

ligger och käkar jordgubbar nu och chillar lite innan jag åker iväg på möte!


2 maj

godmorgon!
solen skiner även idag! underbart. ska snart ta en Powerwalk in till stan för att ta bussen mot skolan.

efter skolan ska jag på möte!


svar på tal


vad som har hänt med mig? ingenting? eller vad är det du syftar på?
om jag har slutat träna? nej absolut inte, jag har haft oroligt mycket på sistonde och det händer grejjer i mit liv som ni absolut inte har den blekaste aning om. min blogg handlar mest om vad jag gör och om träning, inte så mycket personligt. jag tränar NÄR jag vill och OM jag vill. over and out.

proteinmjölk tips!!

när jag var på mässa med pappa för jobbet så fick vi smakprover på mjölk med 30% mer protein, vanlig mjölk och med smak av blåbär, skitgoda!!!

nu har jag käkat kvällsmat och kollar på tv!


sol väder

satt några timmar på en filt i Boulongen med massa frukt och massa babbel, vi hade mycket att ta igen!!

när jag kom hem har jag somnat till och från hela tiden, vaknade precis upp tror jag sovit nån timme haha! helt slut är jag.


1 maj

gick en promenad och handla lite. frukost på balkongen i solen. snart ska jag ta bussen till stan och möta upp Alma för mys i boulongen!


JAG LEVER

knappt.....

förra veckan var helt galen. lååånga dagar och var inte hemma nånting, ute på vift hela tiden med alla italienare. bloggar från mobilen nu så orkar inte gå in på detaljer, tar det sen.

men jobbade hela lördagen och hela söndagen, övningkörde fram&tillbaka från Gävle!

igår på sista april, så åkte jag och magda till Uppsala med tåget, gick 7000 mil igår, har världens blåsor under fötterna så kan inte gå idag!!!!!!

Elleonora och Louise kom med ett senare tåg så mötte upp dom, drog på grillfest men drog till stan ganska snabbt igen.

var ganska tråkigt faktiskt. mötte upp ett ytterligare Sandviken gäng så vi bestämde oss för att åka hem. men det gick bara ett tåg till Tierp och sen buss till Gävle därifrån. bara det att bussen tog 2 timmar och var ISKALL, skojar inte. kom iaf hem 2 till en varmt skön säng!!!!

 

 

 


RSS 2.0