RUUUMPAAAAHH

GOKVÄLL!
 sovit på soffan till o från hela dagen tills jag tog iväg mig till gymmet. ben på schemat, gick riktigt bra faktiskt och gjorde PB i benpress, när jag började köra ben på "riktigt" för några månader sen orkade jag knappt 100kg men idag körde jag 130kg, tror faktiskt jag skulle orka mer men vågade inte köra tyngre för jag hade ingen som kunde passa på mig!

ligger i sängen o kollar på tv nu medans jag dricker en shake!




FULL RULLE

hejsan! 
jobbade fredag, jobbade heeeela lördagen och stressa som FA-AN till Sandviken sen o fixa mig och drog på förfest sen lobby! riktigt rolig kväll fast de spåra lite på slutet heeheeee

igår, var jag så bakis, tror aldrig jag mått så dåligt faktiskt. käka pizza o godis o kollade på BB hela dagen med dennis!

imorse skjutsade dennis hem mig så drog jag ut i skogen på en springtur, var ett tag sen!! kändes tungt o segt men sen när jag kom hem så var tiden riktigt bra faktiskt!!!! 

sitter o dricker en shake nu o chillar lite, helt slut haha!





TORSDAG

igår solade jag en stund sen hämta dennis så åkte vi o gymma. axlar & biceps, gick inte så jäkla bra.. är så svaaag nu.. 

duschade o åkte hem o käkade. kollade på Big brother tills vi somnade :) 

har precis varit ute o gått en promenad en timme o sitter o käkar frukost nu :)




CARDIO

godmorgon! 
somna tidigt igår och vakna imorse utvilad! i med massa kaffe sen så ut i garaget på crosstrainern. 

gjorde rekord imorse faktiskt vilket jag absolut inte trodde eftersom jag var sååå trött och OTAGGAD. MEN så kul när man kan överträffa sig själv :D 

sitter nu och äter min älskade gröt! 




PAKET

hämtade ut mitt paket, 4kg whey!!! så nu klarar jag mig... ett litet tag iaf ;)

jag & dennis åkte direkt till gymmet. jag körde bröst & triceps, gick heeelt OK.. avsluta med 30min crosstrainer. 

dennis handla med mat från Viking medans jag köpte en fattig sallad från Ica haha... som vi käka framför BB såklart ;) 

skjutsade hem han för en stund sen, är så sjuuuukt trött. ska kolla på Hollywood fruar sen sova! 





GODMORGON TISDAG

började morgonen med en PW som vanligt, försökte springa lite med min FRUKTANSVÄRDA träningsverk i benen & rumpan + skavsår på det! 

käkat frukost framför BB, ska snart åka till Gävle o hämta ut mitt paket YEEY





MÅNDAG IGEN

ny vecka nya tag, som alla säger.. 

dennis sov hos mig inatt, gick en promenad sen kom jag hem o käka frukost med dennis. vi åkte till arbetsförmedlingen, så less på dom nu!! 

åkte hem o käka o vila lite innan vi åkte till gymmet. jag körde ben medans dennis körde rygg. jag hade ett riiiiiktigt bra pass alltså! fastän jag var
otaggad, men provade nya PWOn jag fått av dennis så det gjorde susen! 

heeeeelt död åkte vi hem o duscha o käkade mat och kollade på några big brother avsnitt, han är hemma en stund nu så sitter o väntar på att han ska komma så vi kan äta KYYCKLING!! 




FULL RULLE HELA HELGEN

hej!! 
fredags gymmade jag sen jobb hela kvällen. 

i går, lördags fyllde jag år. släkten kom rätt tidigt, fick massa fina pressenter. när alls åkt så åkte jag o dennis till Valbo o shoppade för pengar jag hade fått hehe, hitta mycket fint! sen åkte vi hem o fresha till oss så fick vi skjuts till Gävle o käkade på Church street för första gången, sååååå gott!!! och åt upp såklart allt på tallriken! och efterrätt såklart! 

vi tänkte sen dra vidare men vi orkade verkligen inte för vi var så mätta haha. så vi gick runt i Gävle och pratade massa medans vi väntade på att bussen skulle komma! 

idag åkte jag till Gävle o köpte skor o linne sen har jag gymmat! är hemma nu och chillar :) 










TORSDAG

godmorgon! 
igår va dennis hemma o sjuk så var med han hela dagen, åkte hem o drog ut på en PW/springtur innan vi hade Big brother maraton hela dagen :) 

samma idag, han är hemma o sjuk o jag ligger breve o väntar på att han ska vakna så vi kan äta frukost nångång!!!!!!!!!!! 




BRA PASS = GLAD JULIA

käkade gröt till lunch också hehe orkade inte laga nått... 

körde bröst & triceps och det gick riktigt bra faktiskt!!! var på gymmet i 2 timmar vilket jag typ aldrig brukar om jag inte kör cardio direkt efter då. 

duschat och precis käkat en omelett. skriver klart det sista på mitt personliga brev just nu! så skönt! 





MIN ''DIET''

'Hej :) 
Så sjukt kul att du börjat blogga igen, följde den slaviskt för ett par år sedan och la till dig på bloglovin så nu är det kul att du börjat igen :) 

En fråga, skulle du kunna lägga upp lite hur du äter och tränar under DIN deff/bulk? Sjukt intressant. 

Kramisar''
 
- HEJ! fan va kul att höra! 
 
Detta är ju typ min ''riktiga'' deff. jag ska ju inte tävla så den är ju inte SÅ strikt. det jag vela var att gå ner i fett% och få mer konturer på mina mukkler :D 
 
har ju alltid i stort sett ätit hälsosamt, med fusk här och där eftersom jag är VÄRLDENS godisråtta. men nu under deffen har jag fått köra strikt och inte fuskat!!! 
 
äter alltid havregryntgröt till frukost, med en skopa whey protein. 
 
äter inte kolhydrater till maten utan äter fisk/kött/kyckling med sallad, keso osv. 
på lördagar så har jag min ''fuskdag'' och även vilodag, så då får jag äta iprincip vad jag vill, mest för att mitt psyke behöver det och lite påfyllning med energi! :) 
 
träningen är densamma TYP. gör alltid morgoncardio, och för mig har det blivit antingen promenad eller crosstrainer. Styrketräningen har jag kört med samma schema men kör numera mer reps & set, och har lagt in dropset också :) 
 
Sen en riktig bulk har jag aldrig gjort. Men tänkte köra en ganska ''clean bulk'', alltså inte grisäta godis & pizza var o varannan dag. men kycling/kött/fisk och så lägger jag till lite kolhydrater så som ris/potatis etc. har inte kollat upp det så mycket men tänkte gemföra alla innehåll senare när det blir aktuellt :) 
 
sen så är det SÅ olika till person till person. jag tex tål inte så mycket kolhydrater, blir upplåst som en padda och känner mig inte alls bekväm i mig.
och min förbränning är ett SKÄMT haha. har en sån otroligt dålig förbräning så därför har jag kört mycket cardio, och det tar på en, även fast jag faktiskt älskar att gå promenader så känner jag nu att jag MÅSTE och då blir det inte kul längre, men jag gör det ändå! har 4 veckor kvar på min deff, har kört 9 veckor så inte mycket kvar nu, det går fort!! KÄMPA!!! 
 
KRAM! 
 






 

GÅRDAGEN

full rulle igår! ställde klockan supertidigt för att gå promenad, följde med mamma till Gävle sjukhus, sen stanna vi på Ikea, åkte hem käka, åkte till magda & My, som hade gjort en ögonoperation o va blind, efter några timmar gick vi till Magdas lägenhet o målade lite, åkte hem o duscha & käkade innan jag åkte till dennis. 

vi kolla på en film innan vi somna, A Serbian film, så grymt äcklig!!!!! och hemsk.. 

gick en promenad imorse och har sen dess suttit och försökt skriva ett personligt brev, värdelöst.. 




allt är SOPSLUT, har ingenting längre :(


inte som planerat

blev inge målning så har legat i sängen o sovit lite till och från, letat inspiration till min nästa tatuering som jag ska göra så fort jag får pengar bara!!! gjort en supergod smoothie på kvarg och frysta hallon o mango! 

nu ska jag sova, ska upp supertidigt så jag hinner gå promenad innan jag ska följa med mamma till sjukhuset. godnatt!




SÖDAG

efter jobbet igår va jag med dennis, vi käka hemmagjord pizza, ben&jerry och godis o kolla på film, mys!

imorse ringde klockan 10, vi låg o drog oss ett tag innan vi gick upp o käka frukost och sen iväg till gymmet! 

hade ett riktigt bra axel & bicepspass faktiskt! massa energi från igår!! gick en långpromenad när jag kom hem! 

ska duscha nu sen ikväll ska jag iväg och måla i Magdas lägenhet med My :)







LÖRDAG

gick bra att jobba igår, fick till o med sluta tidigare! sov dock jättekasst och vakna halv5 o kunde inte somna om.. 

hittade min gamla tungpiercing imorse och fick för mig att trycka i den igen, höll på ett bra tag o tillslut kom den igenom!!

sitter på jobbet just nu, slutar 4! 




FREDAG

alla älskar fredagar förutom jag, fredag betyder jobb.. 

gick en promenad imorse på en timme ca. duschat och fixat mig och ska snart käka lunch sen bär det av mot jobbet bläää. skippar gymmet idag då jag känner att kroppen behöver vila! även jobba imorgon också! 






INTE SÅ BRA...

... på att komma ihåg att blogga haha! men fan, mina dagar ser ju precis lika dana ut! 

började dagen på crosstrainern som vanligt i garaget. TRÖTT! 

sen var jag faktiskt iväg på husvisning med mamma, och ärligt, det var det VÄRSTA spökhuset jag någonsin har sett i verkligheten, svinganmalt stenhus och total rust, mamma älskade det o jag hatade det.... 

efter de käkade vi lunch på stan - kycklingsallad, åkte hem och somna ett tag innan jag åkte till gymmet och körde bröst & triceps, 

gick helt okej men faaaa-aan så styrka jag tappat nu efter 8 veckors diet, 5 veckor kvar sen blir det mycket mat o bygga igen!!! :D längtar! 
avsluta dagen hos dennis som vanligt :)

han åkte till jobbet imorse och jag låg kvar hemma hos han och de gör jag fortfarande, ska åka hem nu och ut på promenad tänkte jag! :) 





MORGONCARDIO

hej på er!
kollade på skräckfilm igår kväll med dennis, The Conjuring, blev sjukt besviken och inte alls så läskig... man vet lixom vad som ska hända o man har redan sett allt.. eller om man frågar dennis så tycker han den va läskig, min lilla fegis.. ;)

han skjutsade hem mig halv7 imorse så klunka kaffe och sedan ut i garaget för en timme på crosstrainern! 

idag har jag deffat i 8 veckor!! ca 5 veckor kvar :o dax att lägga i en växel!!! 
 
har precis käkat frukost och nu tänker jag faktiskt ta en powernap! godnatt 







NY VECKA

GODMORGON! 
har faktiskt börjat gilla måndagar! 
har gått en långpromenad nu på morgonen och käkat gröt just nu, ska åka och köra ben på gymmet snart :D

i helgen har jag jobbat och sen varit ut med tjejerna på Nelly HighHeels o beställt skor på fyllan hahah blir spännande.. och igår hjälpte jag även dennis att mecka med hans bil lite grann. 







LÖRDAGS MORGON

klockan ringde 05:00, pigg???? ja. en omväg till jobbet så hade man avverkat sin morgonpromenad :)

är SJUKT mycket idag så har förberett och städat massor, har precis käkat frukost här på jobbet så nu är det liksom "lugnet före stormen" ;)


GODNATT

gick segt på gymmet och segt på jobbet och fick sluta lite tidigare! ligger i sängen och ska sova nu, uppstigning 05:00 för att gå promenad till jobbet... hjälp...


"YEEY" fredag

körde rygg igår och gick ganska bra faktiskt, blev klar före dennis så körde lite extra cardio!

vi kollade på några Big Brother avsnitt innan vi somnade :)

imorse gjorde jag precis som igår, massa kaffe och så en timme på crossen!

sitter just nu och äter min älskade gröt och ska snart till gymmet, börjar jobba kl 4! :(


TORSDAG

inatt fick man inte många timmars sömn då man sov bredvid en snarkande pojkvän.

men lite (mycket) starkt kaffe så hoppa jag upp på crosstrainern i garaget och brände av en timme ~ 1050 kcal. inte dåligt!!! stog o kolla på Big Brother 2011 så tiden gick rätt fort :)

ska duscha och äta frukost nu sen ta en powernap!


ONSDAG

godmorgon!
bloggade aldrig igår för jag gjorde absolut ingenting! när jag kom hem på morgonen efter träning käkade jag frukost sen somna jag, käka lunch, sov osvosv.. haha

började den här dagen med en timmes powerwalk iaf. har käkat frukost nu och ska strax åka iväg till gymmet :)


MORGONTRÄNING

godmorgon! har varit vaken länge.. sov hos dennis inatt så när han åkte till jobbet så åkte jag till gymmet.

har kört 45min på crossen och nu har jag druckit en shake och vilat mig några minuter och tänkte köra bröst & triceps är jag ändå är här :)


BRA DAG!!!!!

åkte till AF med my och löste allt med dom! så skönt att få de gjort hehe.. åkte hem o käka och råkade somna och vakna när jag skulle åka till Gävle så fick stressa lite!! pärlan klarade igenom besiktningen, helt sjukt :D

gick en snabbis på stan med pappa innan jag skjutsade hem han och åkte till Sandviken igen. är hemma nu och vet inte riktigt vad jag ska hitta på... äta iaf :D


NY VECKA NYA TAG

godmorgon!
redan gått en morgonprommis och ätit frukost och ska åka till gymmet strax!

idag ska jag först till Arbetsförmedlingen sen till Gävle o besikta bilen! hoppas verkligen den går igenom...

nä nu ska jag åka o träna BEN!


SÖNDAG

hallå där!
igår var det 100% vilodag och 200% ÄTARDAG mohaha. umgicks med dennis hela dagen vi baka kladdkaka, käka tacopaj till lunch o tacos till middag :D sen Batman maraton med massa godis såklart ;)

idag vakna jag upp hos dennis, han åkte iväg på kalas jag åkte mot gymmet, axlar & biceps och så 40minuter på crosstrainern!

nu har jag hamnat hos dennis igen hihi. hörs sen!


RSS 2.0