kyss mig

praktik och stress hela dagen. men NU är jag i Sandviken hos Emma, ska snart bowla med ett gäng sen drar vi vidare! PUSS & SKÅL VÄNNER


godmorgon torsdag


min onsdagskväll i bilder


svacka

hejsan!
jobbade hela söndagen och käkade sedan våfflor eftersom det var våffeldagen!

praktik hela måndagen, var med Magda efter och vi åkte ner på stan och skulle fira saik men det sög så vi kolla knappt haha.

igår var jag till Valbo efter skolan med mamma och köpte nya skor och lite annat. övsningskörde sedan till Storvik och runt lite haha SÅ KUL!!!

IDAG har jag vart i skolan. hann hem en snabbis och packa väskan sen cykla till badhuset. Spinning + core. var ett tag sen!!! nu sitter jag död och dricker protte !


orkar inte mitt liv haha

heeeej!
jobbade till 16 igår, full rulle. slutade med att jag satt på bussen påväg mot Sandviken. träffa Magda, käka B&J och snacka innan vi åkte till Göransson arena och träffade lisa och sen resten av Co. dansade och sjöng till Norlie och KKV. aa och så går bussJÄVELN hem HALV 2 till Gävle. och jag skulle ju jobba dagen efter...

och så skulle man ju ställa fram klockjäveln också hahha åh fyfan. så kom hem halv 4. gick upp kl 6 imorse.

sitter på jobbet nu och är lagomt trött. får dricka energydryck och kaffe hela dagen. slutar 17:30!


skjut mig

GODMORGON!
klockan ringe 05:30, SKJUT MIG BAH. jobba idag...

igår stog vi på mässa i Göransson arena och var där i 14,5 timma!!! lite slut. fick skjuts till Gävle av min lärare, träffa My och Magda som festa på donken hahha orkar inte. sen åkte jag hem med pappa dom slutat jobbet 23.

som sagt. jobbar 7- 16:00 idag. sen hem och vilaaaaa sen jobba 07:30-17:30 i morron. tjena mitt namn är Julia och jag har inget liv.


HEEELT SLUT

idag har jag gått flera mil. helt jäkla slut!!!! gick ju i morse som ni såg i andra inlägget, sen har vi gått runt i stan och letat sponsorer och packat ner montern och jaa gjort massor. och som gräddet över mosen så lära jag GÅ hem.

var så äckligt hungrig så skulle kunna käka upp en människa och sen gå och lägga mig i diket. tog en evighet att komma hem.

nu sitter jag äntligen i soffan och kollar på nå skit på teven och har precis käkat kvarg med frysta bär och lite annat gott!


torsdag morgon


springa

påvägen hem från skolan funderade jag jättemycket om jag skulle träna eller inte.. satt på mig träningskläderna iallafall och så fick set bli som det blir, gå eller springa. nånting iallafall.

slutade med att jag gjorde båda, gick 2km sprang 2km gick 1km sprang 1,5 km haha. slutade på ca 6,7km! lite seg i benen men glad att jag tog mig ut!!!


onsdag 21/3

HELLO!
igår var vi till Valbo och jag köpte lite nytt. när vi kom hem drog jag och mamma ut och övsningskörde en stund, skitkul!!!! haha fick panik i en korsning när det kom en annan bil så GASEN I BOTTEN och så motorstopp..... haha

idag har vi fortsatt målat med montern. tog en prommis hem i vårvädret!


tisdag

hejsan!
klockan ringde 05:45 rise and shine bah. Powerwalk!

i skolan så har vi varit på Bygg hela dagen och målat våra montrar, lite kaos med färg osv meen det blir nog skitbra dehär! åkte och handla med mamma efter skolan och nu sitter jag och äter världens godaste sallad, egenplockad på Ica! ska strax åka iväg till Valbo!


svar på tal- träning före frukost


Det finns otroligt många teorier omkring detta. Vissa säger att man förbränner mer om man kör konditionsträning/ promenader på tom mage innan frukost, och vissa säger att det knappt är någon skillnad. Själv föredrar jag promenader innan frukost, ibland springturer också men har märkt att man prestrerar så mycket bättre med energi i kroppen vilket gör det roligare att springa och ger mer resultat. 

vad jag absolut INTE skulle göra före frukost är att styrketräna. När man styrketränar vill man väl såklart lägga på sig muskler eller hur? och på tom mage bryter du bara ner otroligt med muskler och som sagt prestrerar inge bra.

Sen är det också såklart olika från person till person. Prova er fram och se vad som passar Dig bäst! :)

Tumblr_m11ooqugta1roflzxo1_500_large

mitt protein

fick en fråga vad jag dricker för nått ..

till vänster på bilden är det mitt blandade protein Super Protein Complex med både vassle och kasein protein, vassle är ett snabbt protein och kasein är långsamt. Det långsamma är bra att ta tex innan man går och lägger sig för eftersom det är långsamt så får kroppen jobba under natten vilket betyder att du har förbränningen uppe även när du sover!

sen ser ni Whey Complete i två smaker. favoriterna. Dessa tar jag direkt efter mina träningspass som är enbart vassle protein, snabbt alltså.

och längst till höger är det Kolhydrater. är nytt för mig och lite skrämmande men litar på den som tipsa mig! detta blandar jag med Whey Completen direkt efter ett hårt pass. Det är 100% kolhydrater.

 


fortfarande sliten!

förtretande död sen helgen. gick hem efter skolan i stormen och däcka i soffan på en gång och sov ett tag.

när mamma kom hem drog jag på mig träningskläderna och tog en springtur till gymmet och körde ett riktigt bra pass men kort! hade pulsklocka så höll koll på att jag hare pulsen uppe hela tiden så blev lite crossfit inspirerat pass med lite burpees mellan styrkan,  axlar (såklart) mage och lite rygg. kul! sen en springtur hem igen.



 


måndag

hello!

cykeln snodd så vandra mot skolan, blev snöSTORM så stannade och tog bussen istället.

vi har resursvecka så bygger montrar för fullt.. eller aa..


helgen

jo men tjena jag har ju en blogg också..

jobbade i fredags, sjukt mycket att göra. igår, lördag alltså. så var vi på kalas hos farmor. sen på kvällen kom Magda, vi skulle på fest typ fast allt spåra hhah så drog till stan och mötte upp My och hennes kompisar och drog till donken, en klassiker, sen vidare till Sandviken på " efterfest" och sov kvar.

sov typ 2 timmar inatt. så idag har jag sovit hela dagen typ förutom när jag och mamma åkte iväg till Jensas och käka!


FREEEEDAG

godmorgon!
igår var jag på studiebesök på Leaf och Gevalia hela dagen med klassen. efter de stannade jag kvar i Gävle och käka hemma hos pappa innan mamma kom och hämtade mig.

nu står jag och väntar på bussen, ska mot valbo, dax för praktik! efter de ska jag fort som fan till Gävle för jobb, jobbar alltså 9- 23:30 idag. rolig fredag.


gym

blev en sväng till gymmet. var så länge sen så körde typ hela överkroppen, armarna skaaakade när jag gick därifrån.

käkade tonfisksallad och har nu gjort mig iordning. ska nämligen på Gala-middag för att UF:are! trevligt.


studiedag

tjena!
vaknade av att jag slog i huvudet i datorn, haha somnade tydligen när jag satt vid datan igår haha.

drog ut på en jävlig Powerwalk i 70 min sen hem och käka frulle! cyklade iväg och solade med Alma en snabbis också!


powerwalk

med alma! vi hade en del att ta igen så blev en lång prommis! nu ligger jag som en isbit och kollar på tv!


morgon cardio

GOOD MORNIN'
06:00 klev jag upp och ut och sprang/powerwalka. blev Sanna som igår 6,5 km. min kondition är som bort blåst nu över vintern haha men bara att bita ihop och jobba upp den!

börjar halv 12 så har suttit och kollat på tv hela morgonen och sitter och käkar frukost nu!


löpning

TJÄÄNNAAA BLOGGÄÄN.

drog till Gävle efter praktiken och köpte löpar dojjor, ÄLSKAR DOM. så nu är jag pank for real. men dom är fiiina så de är de värt :)

drog såklart ut och testade dom när jag kom hem i vårsolen och 10 plusgrader. underbara 6,6 km. blev lite intervall. tog det endå ganska lugnt eftersom jag vart sjuk i 1 månad och är fortfarande inte helt 100.

rosa/svarta adidas, sköna. HUR underbara ?!


lunch i solskenet

 

 


12 mars

godmorgon. sitter på rese och väntar på bussen, heldre tidigt än sen som sagt. praktik på stadium idag, var länge sen jag var där nu!

 


italien 2012

jag och elleonora och lisa fick möjligheten att åka till Italien för att leva som utbytesstudenter. vi bodde hos olika familjer och det var bara grabbar vi bodde hos, men det gick bra det också! haha. familjen var sjukt snäll fastän dom inte kunna nå engelska alls, men spanska och italienska är sjukt likt så förstog jättemycket! 

det var en helt galen vecka, vi festade 4 dagar i rad och gick upp klockan 7 varje morgon för att gå i skolan och göra andra saker. vi fick stå  och sälja med våra företag i en galleria med 200 affärer, helt galet stort. blev en del shopping där haha! 

vi var också till Venedig en dag, helt stört fint det var där! helt galet. och dom äter typ huuuuuur mycket som helst där, förrätt, varmrätt,varmrätt och efterrätt. JA dom äter alltså TVÅ varmrätter. helt olika rätter, det enda vi gjort är att ätit hahah! och konstiga grejjer äter dom också. dom har inte smör, och till frukost värmer dom mjölk i mickron och äter kex till det... och jaa.. massa konstiga grejjer haha. 

det har alltså vart en skitrolig vecka och har verkligen lärt mig hur mycket som helst och utvecklats. 

fått gjort en redovisning på engelska framför elever och lärare från italien, litauen, danmark och sverige. sjukt jäkla nervöst haha!!!!!

























mer bilder kommer sen! 


bloggtorka

som ni märkt suger jag på att blogga nu för tiden. sitter aldrig vid datorn heller för den delen. 

men igår förade vi hemma hos my sen åkte vi ut till årsunda för att fira Linnéa 18 år!! blev rätt sent så idag har jag och magda sovit heeela dagen haha. legat i hennes bäddsoffa och kollat på film och käkat godis. men nu är jag hemma! 






femte kvällen den här veckan

NU FIRAR VI LINNÉA 18 ÅR!!!!!!!!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1310880/images/2012/pic_193307963.jpg" class="image">


vad gjorde vi i Italien?

käka- festa- käka- festa- käka- festa- käka- festa- käka- festa ... och skola där i mellan !! DÖÖÖÖD NU

berättar mer sen. nu ska jag sova i MIN UNDERBARA SÄÄÄNG


ITAAALIIEEEEEN

om 10 minuter lyfter vi HEJ DÅÅÅ SVERIGEEE !!!!!!


Italien !

efter 6 timmars bussresa är vi framme på Skavsta hotellet och har käkat hamburgare och kollat på BB.

4 inatt ska vi upp innan vi drar med flyget och åker mot ITALIEEEN ska som sagt åka ner och vara utbytesstudent och bo hos nån kille där nere haha läskigt!!

nä nu ska jag föröka sova så hörs vi om 5 dagar!!! PUSS SÅ LÄNGE


idag

åkte till Storvik och packat och fixat det sista inför Italien i morgon!! tog en solig promenad och käkat våfflor! är hemma nu och ska bara ta det luuuugnt!


avicii

var på Avicii igår med Alma ajla och Carro, SÅ JÄVLA GRYMT HELT JÄVLA STÖÖÖÖÖÖRT. orkar inte förklara massa men.. vår plats var egentligen precis där läktaren "rasa" men som tur var hade vi smygit iväg till dansgolvet precis innan!!!

lite tråkigt att vi missa bussen hem till Sandviken (!!!!!) så ja... men världens snällaste daniel kom och hämta oss i Sthlm !!!!! TACK! kom hem runt 3 nångång iaf!


fullt ös medvetslös

phuuu. hemma och nyduschad sitter i soffan framför teven!

att sofis pass är jobbiga är ingen nyhet men idag var det riktigt jobbigt!! allt i ett lixom, intervall, pulsökning, pulssökning, tungt,lätt, mjölksyra aaaaaaallt. sjukt jobbigt! riktigt bra! sen core, lika där!

ska kolla på teve nu och försöka tagga till i morron. ska nämnligen till stockholm med några tjejer och kolla på AVICII ! sjukt kul! 




2 bilder från 50 cent !

powis

blev en räksallad i stan och en shopping sväng på rusta. drog hem och bytte om och drog ut på en härlig powerwalk i fin vädret! ÄNTLGEN får jag också njuta av vädret!!! har alltid jobbat när det vart så här fina dagar haha! 

har käkat fruktsallad och kolla på bigbrother som jag missat lite. ska packa om väskan nu och röra mig mot badhuset för spinning och core!





torsdag- dille på västar

vakna upp i panik och stressad över hela Italien resan haha låg och planera vad/hur jag ska packa.. vi får endast ha handbagage förstår ni ........ men lyckades somna om nån timme.

har käkat frukost, suttit ute i solen och jobbat lite på italiengrejjer. nu ska vi åka till stan för att luncha och handla lite till Italien!


RSS 2.0