sista september

goodmorning. sitter i skolan och har handel men är klar så har inget att göra, varför åkte jag ens hit ?! jaja. har matteprov idag också så slutar runt 12 då maggan kommer hit och äter med mig sen drar vi till stan eller något skojjiggggt. nu ska jag kolla läget på facebooook.

LATER !



jag var mogen när jag gick i 7:an, OK ?


back in the dayyyyyyyys

nu ska jag sova, godnatt ♥
blir antagligen ingen bloggning i morgon för slutar 12 sen kommer magda till bessmer så ska vi hitta på nått sen åker jag till mamma och har ingen dator..


tired

var hem till farmor och farfar en sväng och hämtade plommon. sen dess har jag legat i sängen och hållt på lite med spanska läxan till och från. och vipps så var den klar och guess what? firefox laggar och måste uppdateras så får starta om skiten, och inte var det sparat eller. så det var bara att skriva om så nu har jag skickat in den.

ska sminka av mig och packa ordning saker till i morgon sen ska jag faktiskt sova. är så sjukt trött nu för tiden... later!


ang. designen

ska jag ha den designen jag har nu eller ska jag byta ? är lite tveksam för börjar tröttna lite på vitt nu eftersom nu kommer hösten/vintern och då är allt så mörkt och dystert så kanske skulle byta till nån höstfärg eller något mörkt liknande? vad sägs ?

några gamla headers
!






har tusen fler fast tyvärr har jag raderat dom..

29 september

phu. nu är jag äntligen hemma efter en lång dag i skolan och en jobbig bussresa hem. ska snart äta sen ska jag göra spanska läxan. har matteprov i morgon men glömde såklart skiten i skåpet, men kan det ganska bra endå hoppas jag..!






HAHAH DÖÖÖÖÖR HAHAH !

sitter på handel nu och jobbar, se mit arbete ! HAHAH nu är jag klar så vette tusan vad jag ska göra. slutar 4 idag, härligt..


heido

tjohejsan.

sitter i skolan nu men har rast fast jag satt kvar och gjorde klart ett arbete som skulle vara inne idag. vi fick se våra datorer idag som vi ska få på fredag eller nästa vecka, dom är sjukt mycket snyggare än vad jag hade tänkt mig så hoppas dom är snabbare än dom här jävla skitdatorerna vi får låna nu!


systemkamera in my dreams

sitter med mina nya skitmysiga sockor som jag fick av magda♥ och ska läsa en tidning samtidigt som jag kikar lite på idol. sita bildern har ni mina nya örhängen som jag fick av gladdys, skitsnygga tack! :D


lånade thereses nya systemkamera som hon fick av pappa, om det är OK..? eftersom jag inte får köpa en egen..






godnatt ♥

im siiiiiiiinging in the raiiiiiiiiiiiiin

kollade bara på halva filmen sen drog jag och solade och snackade i telefon med alma. kom precis hem och ska hoppa in i duschen nu sen lägga mig och fortsätta kolla på filmen eller någe. pussssssssspusssss


8mile

tog en prommis ner till affärn och köpte lite choklad. nu ligger jag i sängen och ska kolla på 8mile, lite mys sådär, helt själv! ♥

sweet sixteen pardie

hahahaha! ♥


28 september

hejsan!

ÄNTLIGEN funkar mitt internet. det funkade inte igår så kunna inte blogga. men igår.. vafan gjorde jag då? haha.. jo jag gick i skolan, as usual. sen så var det träning. spännande dag, ye!

hade två lektioner idag, gjorde bip test på gympan och gick vell så däääääär. men var den sista tjejen att kliva av iallafall och sen var ju dom där fotbolls killarna kvar, typ..
har packat och donat och nu sitter jag bara och väntar på att pappa ska hämta oss som kommer om lite mer än en timme.

hörs !


godnatt !

hallo !

drog iväg till ica och mötte upp alma som hade hittat andré efter vägen. dom köpte en massa gotta medans jag köpte ingenting. snackade lite sen drog andré men jag och alma stog kvar och snackade en stund. tills vi frös ihjäl och vi åkte hem.

sitter i sängen nu och väntar på att en film på trean ska börja. jakten på lycka eller vad den nu än hette.
har en massa bilder sen igår nu också men orkar inte ladda upp dom nu, sorry :)





mer får ni sen! :)

ska bli biff tänkte jag !

hejsan!

kom precis hem från gymmet, var där och gymmade typ en timme med stefan så nu är mina armar som spagetti, haha. har käkat tacos hela dagen idag också.. ska snart hoppa in i duschen.. igen.. sen kolla på tv i guess. bybyeeee

några bilder sen i början av sommaren då vi firade beenie! :)








hahah fuck....... miss my hair..............

yesterday

som sagt.. igår hade jag en liten tjejmiddag eftersom jag hade fyllt år. vi käkade tacos, massa kakor och en massa godis och chips. jag tror alla klagade på att dom hade ont i magen igår, haha! på slutet när några hade gått så satt vi oss ner i soffan och spelade ''jag har aldrig'' haha. sedannnnn drog alla hem och jag  slockna i sängen nästan på en gång!

det här fick jag igår. allt ligger huller om buller osv. men TACK alla ♥










ta-hand-om-dig-själv-dagen !

hallå där!

vaknade faktiskt astidigt men låg kvar i sängen ett tag. orkade mig upp och sen och röjja undan en massa sen igår kväll, fan va stökigt det var, va gjorde vi igentligen igår ?! haha. men mitt i allt i hopa gick jag ut på en powerwalk, försökte springa lite också men fyfan va tungt det var. kom hem igen och damsög och diskade allt sen igår sen har jag duschat och nu sitter jag med ansiktsmask!
har inte hunnit ätit frukost än men ska snart tvätta på masken och ner och käka tacos till frukost/lunch, hihi.

bilder och text om igår kväll kommer sooooooon =)


panic attac

fixarfixarfixar- MEN jag har INGA kläder !!!!!!!!!!!!!!


donno what to doooo

godmorgon.
är vaken nu och har nyss käkat frukost. ska snart hoppa in i duschen och fixa mig lite lätt och sen iväg och köpa en massa tacos tills ikväll sen blir det massor av fixande. tror inte jag hinner blogga nå mer idag, vi får la se!

men annars så får ni ha en kul lördag för det ska jag! :) ♥


we are the world

good evenin'.

drog till alma sen vidare till zenit och snacka lite med niklas och senare johanna. sen till ica och köpa lite götta och sen åkte vi till jernvallen där Adi skulle spela DM final match. var faktiskt skitmycket folk. tyvärr förlora dom med ganska mycket.. hehe. träffade och snackade med andré som jag inte träffat på tusen år!

nu sitter vi hemma hos alma och snackar lite. ska snart åka hem tror jag kul att det spöregnar -.-

shoppingen


äntligen hittade jag ett par jeans, rea också! på carlings för 350kr


lila halsduk- 129kr


äkta örhängen eftersom jag har nya hål och dom bli infekterade- 60kr Glitter


Britneys parfym och en kajal på kicks. allt gick på 460 tror jag ?


MINA ÄLSKADE SKOR ! som jag har tittat på ett tag nu men har inte haft råd. Team Sportia- 899kr!

24 september

chachaa bloggen!

haha skämt..

slutade 11 idag så det var kanske hur skönt som helst. efter det blev det valbo med mamma och stefan och hittade lite fint skit. kom hem och gjorde lite pannkakor till mig och syrran.


visar snart vad jag köpte ! :)

90210 säsong 2 !!

hellu.
kom precis hem från träningen och nyss duschat. vi hade inge tränare idag men det gick bra endå, hehe. och vi har salmat ihop så vi ska beställa 350burkar!! de är fan grymt de, nu fattas typ bara 10 000kr till göteborg... hehe. men nu ska jag kolla på nya 90210 som jag laddat hem, spännande !!!!!!!

http://watch-beverly-hills-90210.com/wp-content/uploads/image/90210_cast_1024.jpg

cheap monday @ blå

varför köpte jag inte den här förut för ? var SÅHÄR nära på att köpa en, Gör snygg! inte ens dyr ju. big mistake !

 

http://www.krudmart.com/media/catalog/product/cache/1/image/5e06319eda06f020e43594a9c230972d/C/M/CM152023b.jpg

http://images.asos.com/inv/v/15/88/789058/black/image1xl.jpg


23 september

hello.
jobbig dag idag, har så sjukt ont i huvudet nu för tiden och är så jääävla trött fast jag går och lägger mig jättetidigt, jag som brukade vara en morgonmänniska.. men efter skolan skyndade jag mig hem iallafall och satt mig vid datorn det första jag gjorde, hehe. ska snart gå ner och ta nånting att äta sen ska jag försöka ladda hem 90210 säsong2 !! sista avsnittet var jättespännande så måste hitta tvåan nu!!!

ikväll blir det träning och redovisa våra kakbeställningar, hoppas vi får in tillräckligt med pengar till göteborg. pusspuss ♥










nu- KORV STEKNING !!!!!!





22 septmeber

hejsan.
drog som sagt direkt efter skolan hem fort sam tusan sen mötte upp guina och alma och sålde lite kakor. lyckades sälja 10 burkar så det är ju bra. det var så jääävla jobbigt att springa upp och ner i alla radhusen med 3 våningar, fifan svettigt värre!
men nu är jag hemma iallafall och pluggar på spanska glosorna lite och ska snart ner och göra mat, är hungrig som en åsna!


handel

hallå!
sitter i skolan nu och har handel men vi är typ klar med våran produkt. sen har vi  bild och slutar typ 4, fyfan va drygt. efter skolan ska jag ut och sälja kakor med alma och guina, hoppas vi får många sålda så vi får mycket pengar så vi kan åka till göteborg !!!

vi hörs ikväll, puspuss


tack för alla grattulationer !

gokväll!

var ute och gick en sväng och sen somnade typ på soffan tills mamma kom hem då vi åkte till monroes och käkade sen hem och fika osv. ska tvätta av mig sminket snart och sen sova. börjar tidigt i morgon och slutar sent!
godnatt ♥



julia ♥ pengar

sweet 16

goddaaaaaaag!
var en onödig skoladag enligt mig. hade spanska halv10 sen från halv 11 till 1 hade jag hål och sen kl 1 skulle vi knäppa kort och ha klassråd som gick på ungefär en kvart sen fick vi sluta. så nu är jag iallafall hemma och vette tusan vad jag ska göra..

puss






21 semptember !!!!!!!

IDAG FYLLER JAG 16 ÅR !!!!
men nu ska jag ner och käka furkost sen off to school.
SEYAAAAAH




heidoo fett

usch min mage.. känns seriöst som om jag har gått upp typ 10kilo dom senaste dagarna. fikar hel dagarn, men nu får det vara nooog !! - 7 kg ska det stå på vågen när jag är klar !!




tack alla!

heyhey!

drog lite tidigare från skolan för jag hade sån huvudvärk. drog hem och vila lite och sen fixade en massa sen kom det gäster. fick dior mascaran och pengar osv. mammas pressent får jag i morgon =) sen drog jag fort sam fan till träningen. sen hem igen.












mona sahlin

go sossarna !!!!

http://flyborg.files.wordpress.com/2010/09/socialdemokraterna.gif


beroende

har bakat kladdkaksmyffins med dumle i och nu sitter jag och spelar Playing with fire. trevligt!


19:14

hello!
drog som sagt till valbo själv. skulle dit enbart för att jag skulle till media markt för mellan 17-18 så skulle Björn Axen Volummaster BARA kosta 99kr !! sjukt billigt så stog i världens längst kö där men det gick fort och såklart fick jag en! skulle köpa en till tessan också men man fick bara köpa en per skalle :( sen drog jag til köpis och kolla lite och köpte en tröja sen kom pappa och skjutsade oss hem till mamma.

jag kom hem för en liten stund sen för jag har varit och sålt kakor så nu har jag sålt litegrann iallafall. jag ska snart ner och baka chokladmuffins tills i morgon då jag ska firas av mamma.
pussssss ♥




BARA 99kr, wiiiiiiii så glad att jag äntligen har en, har funderat länge på att köpa en faktiskt!


världens skönaste tröja! har en likadan fast en ljusgrå. H&M- 149kr !

falsk toska (?)

världens godaste kakor !!!!!! ♥




spåkulan


söndag

godmorgon.
vaknade astidigt ändå men jaja. sitter iallafall nu med en ansiktsmask och ska fixa mig lite. ska försöka sälja lite kakburkar också innan jag åker till valbo- själv och ska till media markt och köpa plattång sen vidare till sandviken. vi hörs sen när jag är klar.

ciaooo


godnatt på er

gokväll bloggen.

har kollat på film med familjen ikväll. först blev det spacbuddies sen typ Glad midsommar eller vad den hette, sjuk film! haha. och nu ligger jag i sängen och ska sova snart, ska sova ut i morgon ♥






godis time

varit på konsum tre gånger idag. var nyss där med pappa och köpte lite godis och nu ska jag sätta på nån bra gammal film och kolla på i min ensamhet, tråkgit men skönt.




ser ni nån skillnad ? =)
- inge choklad, BARA dumle. center var slut. quit life

graffiti naglar

gjorde graffiti naglar, ser lite knas ut men ändå cooltfult på nå sett, haha !


ser bättre ut irl jag lovar!

Big girl now - Lady GaGa ft. New kids on the block





bilder från idag- resultatet









hade panik i början för att jag tyckte att det var för mörkt men nu har jag börjat vant mig, hehe. tack alma för hjälpen ! ♥

mitt hår

 

vill ni se resultatet ? hehehe

 


cake !!

hejsan bloggen!

imorse när vi vaknade, vaknade astidigt! så käka vi frulle sen gick vi till konsum och köpte hårfärg till mig och alma hjälpte mig att färga håret. sen fixade vi oss och åkte ner till stan allihopa. köpte bara en mascara och alma åkte hem så gick runt med tessan och liam lite.

nu har vi precis kommit hem och fikat tårta, igen. hehe min blev asgod =)








hur god ?!

disco bowling








birthday

gokväll!

vi käkade en massa bullar och tårta och fick lite fina saker, finns på bild här nedan + 1000kr! sem tog jag och alma bussen in till stan och spelade lite disco bowling och sen drog vi till donken och träffade alex som tydligen var där, men vi drog när nån spydde ner hela bordet, fyfan säger jag bara! och det spöööööööregna så vi drog hem och chiilade.

ska snart sova för är rätt så trött och i morron bitti ska alma färga håret på mig, spännande ;)










17 september

hellihallooooo.

mamma kom och hämta oss efter skolan så skjutsade hon oss till pappa. vi har bakat tårta och jag har öpnnat några pressenter, ni får se sen vad jag fick ;) nu ligger vi i min säng och väntar på att alla ska komma så vi får fika nångång! :)

lateeeer


i skolan igen

hejsan.

sitter i skolan just nu och har info & layout sen har vi företags ekonomi. efter skolan kommer mamma och hämtar mig och skjutsar mig och alma till gävle hem till pappa så ska vi fira mig med la famililiaaaa och käka en massa tårta, hehehehe. aja vi hörs senare ialla fall.

pusshej ♥


in school

godmorgon.

sitter i skolan och har handel just nu men vi är typ klar med våran produkt så vi sitter och dricker varm choklad, nya drogen! slutar typ halv 3 idag sen hem till min mamma men min dator är ju hos pappa så bllir inge bloggning idag, tyvärr ;)

men vii hörs!
puss


p.s lisa hälsar =)


våran produkt! AHHAh

15 september

just ja.. har ju en blogg också.
hehe men nerå.

idag var den one day at school. inget speciellt. slutade 4 och tog bussen hem, skulle kunna strypa alla busschafförer FYFAn va jag hatar dom, man kan inte fylla på sitt kort nånstans och han vägra att låta mig åka och han fatta ingenting, inge illa menat men inte en enda är svensk och dom fattar ingenting vad jag säger, blir så irriteraaaaaaad!!!!!

jaja. åkte hem och hjälpte tessan med maten= katastrof, ahah! sen tränade jag lite på wii men det var tråkigt så drog ut på en liten promenad sen har jag duschat och fixat naglarna och gjort lite på spanska läxan som jag ska fortsätta med nu.



off to school

om 5minuter åker jag till bussen! slutar typ 4 idag kulkul. hörs ikväll ♥




9c ♥

fyfan va jag saknar er brudar! vi måste hitta på nått nån helg snart och prata ikapp allt vi missat,  klassfest ?






















brownheads

gokväller.

ligger i sängen och kollar på VMA på MTV och ska snart sova, är helt slut. börjar kvart över 8 imorgon så blir att ta 7 bussen in då, härligt värre.

måste verkligen färga håret snart också, så fort jag får pengar ska jag köpa hårfärg,  och nu funderear jag på att köra på en nyans mörkare, altså mörktbrunt, så jävla snyggt!!!! älskar brunetter


http://talkingmakeup.com/pics/news/aud102n.jpg




http://babyjennifer.files.wordpress.com/2009/08/megan_fox_maxim_1.jpg



http://www.nikenike.se/wp-content/uploads/2009/11/miranda-kerr-dream-angels-demi-bra-22_preview.jpg



http://mediaswirl.files.wordpress.com/2007/08/lindsay-lohan.jpg




♥ CHRIS BROWN ♥

Chris brown ft.Tyga - Holla at me


yesterday's





just ja.. johanna har gjort nya flätor på mig, TACK johanna du är bäst! ♥


1 vecka kvar !!!!!

mitt internet hos mamma har inte funkat men jag har inte gjort något speciellt alls. tränat och varit i skolan typ. kollat på världens bästa basket match usa- turkiet det var VM final och usa vann såklart! Kevin Durant JÄVLA KUNG !! ska gifta mig med han..

men nu är jag hos pappa anyway och ska ta en promenad till affärn nu med familjen, hehe.
puss


brb

nu är jag hemma hos pappa med ett fungerande internet! bloggar strax igen !

12 september

godmorgon.

ligger i sängen och kollar på 90210 som snart är slut så tror jag ska ner och käka frukost då. idag ska jag bara slappa men tror jag ska ut och springa också och så måste jag försöka sälja lite kakburkar!

men vi hörs senare =)



holla at me !

gooookväller people!

käka tacos och drog senare och mötte upp alma sen hem till guina. vi drog till uc och dansade där i danshallen och rodi kom efter en stund och hjälpte oss lite, och ali was back in town, fjortisen själv.. sen när vi var heeeeelt döda och helt genom blöta av svett (haha) så drog alla hemåt. så har suttit nere i soffan med mamma och kollat på tv. blev lite pigg när jag sminka av mig så kan inte sova nu..


har lite videosar också men vettefan om jag vågar lägga ut dom.. hehe


KÖPA KAKOR AV MIG ?!

stöd sandvikens basket och köp kakor! 50kr burken! kommer och ca. 2 veckor!


11 september

godmorgon.
vaknade av min mongokatt typ kl6 och kunna inte riktigt somna om, kattjävel. men gick upp vid 9 och käka frukost iaf sen fixade mig lite smått och följde med mamma till mormor och mata katterna och till ica osv.
idag ska vi dansa igen men jag har ingen aning om hur de blir för alla verkar kunna olika tider eller nåtning, äh jag vet inte. får se. har ialla fall köpt jättemycket frukt och cola zero som jag ska äta idag om inget händer. är väldigt sugen på 8mile också.


mongokatt som sover...


dåligt trött..

måste berätta en sak..

när jag var och handlade för nån vecka sen så höll jag på att DÖ när jag såg de här.. det är GRIS KNORRAR, alltså grisarnas svans för er som inte fattar, jag höll seriöst på att spy när jag såg det där och bestämde mig att bli vegeterian, haha fast.. nä jag kan inte vara en vegeterian. men fyfan va vidrigt det såg ut alltså. fyfan. usch.


bättre sen än aldrig- insparken !


















sämst redigering JAG VET ! ska fråga kissie om hjälp :( ..

kebab time !

hejsan!

drog som sagt till stan och mötta upp brudarna, träffade även saknade magda på stan en snabbis sen blev det att feta i sig kebabpizza ♥ fyfan va gott kan jag säga er! sen drog vi hem till guina och dansade, yes. vi har hittat på en egen dans, haha sjukt kul faktiskt så vi ska träna ännu mer i morgon.

har kirrat alla bilderna från mobilen nu så snart kommer det massa bilder =) ska bara redigera lite osv.











i'm not pop, i'm hiphop !

hey G's!

fick sluta två timmar tidigare idag för alla ''trode vi hade slutat'' hehe men läraren blev nog ganska glad för då fick hon också sluta, hehe.
cyklade hem assnabbt och gick på toa och sen cykla jag ner till skogsvallen och mötte upp alma som hade vart där på idrott och vi cyklade hemåt mot henne. just nu står hon i duschen och jag sitter och väntar på att hon ska bli klar sen drar vi till bessemer och väntar på att johanna ska sluta sen AMERICAN = KEBAB!




9 september

heysan!

drog till träningen fast vi hade ingen tränare idag och det var typ inga där men vi hade skojj endååå.
imorgon efter skolan kommer alma och guina till bessemer och vi ska sitta och vänta på johanna och sen gladdys sen drar vi till american och käkar KEBAB ! fifan va gott jag är så jävla hungrig nu men ligger i sängen så orkar inte gå upp.

så i morgon blir det nog inge inlägg förräns på kvällen, kanske!


min framtida tattoo !

eftersom att ''Dont' dream your life, live your dream'' var för långt och skulle bli så himla dyrt så hjälpte alma mig och kom på ett bra men kort!

denna vill SKA jag ha!

read the words


sämsta bloggäärskan

hello nu har jag läst lite bloggar jag missat under tre dagar, hehe vad vore jag utan min dator ?!

jaa alma har ju bloggat åt mig så ni vet ungefär vad jag har gjort, sprungit två dagar med alma och varit i skolan, inte så superintressant.

ifag var jag också i skolan och typ hela klassen slutade förutom jag för jag har spanska, SKITKUL! sen slutade jag ialla fall och åkte hem och satt mig vid datan och käkat lite köttbullar. ska rulla iväg till träning senare ikväll också, kulkul.

har jättemånga bilder på mobilen men dom går fan inte att ladda in i datorn! snart slänger jag allt elektroniskt ut genom fönstret !!!!!!!! eller nej.. vad skulle jag har gjort utan min dator?<3

haha cp inlägg vi hörs sen
pusshe
j!

celeb

INTERNET LEVER !!!!!!!! WIHOOOOOOOOO
MÅSTE FIRAS ÅTERKOMMER SNART SKA BARA LÄSA 9876545678 BLOGGAR FÖRST SOM JAG MISSAT ! PUSSSSSSs

alm'klipic häer

hejsan :) julias internet dampar så jag skulle skriva ett inlägg åt henne :D höuhöu

Igår va jag i skolan! Vi jobba och så.... sen åkte jag hem bytte om och åt därefter kom alma så då gick vi till skogsvallen och sprang 2.5 km spåret. SEn gick vi vid fåren :) Efter att vi gjort det så drog vi hem till mig igen och åt lasagne och kolla på basketVM kina-litauen! Sen åkte alma hem. Sen kanske jag typ duscha och ja kolla nog också på tv!
Idag så har jag varit i skolan och gjort det man brukar göra på handelsprogramet :) sen så åkte jag hem bytte om och cykla till trebo där alma vänta på mi Vi sprang där och jag va jätte duktig :D Sen cykla jag hem och nu gör jag..... jag vet inte vad jag gör... aja ni får ha det bäst kära läsare så hörs vi när mitt internet är fixat :D !

kissss♥







basket ♥♥♥♥

HELLOJ!

hemma efter en hård träning, härligt! tränaren berömde till och med mig att jag har bytt inställning och han ser glöden i mina ögon hehe. brinner verkligen för basket nu alltså!

imorron börjar jag halv10 SJÄLV med spanska och har INGEN aning om vart vi ska vara, bra där...
men nu ska jag kolla på 90210.

godnatt! ♥

måndag again dåe

hello!

skolan idag gick vell hyffsat snabbt endå. efter skolan åkte jag hem och mötte precis mamma med bilen vid oss så dom vände och åkte och hämta upp mig hemma så åkte vi till stan och fikade. gick in på specsavers också och bokade tid för synundersökning fick tid den 27 september.

nu har jag bytt om till myskläder och ska åka iväg på träning om nån timme eller så.

och mobilen funkar fortfarande inte med bildera, ÅH jävla skitdamppsaker.





kväll

har suttit framför teven med mamma och ätit lite onyttigt och kollar på en serie men nu har jag lagt mig i sängen och ska kolla klart på serien här istället. imorgon börjar jag kvart över8 tror jag.. så upp tidigt imorgon. uuuuuuusch pallar inte skolan !!


nikon

hallå.

gick in en bit i skogen och grillade korv och frös ihjäl. var där i nån timme kanske sen en prommis hemmåt och bya kläder sen till toysrus för liam skulle köpa nått sen åkte vi till media markt för jag skulle kolla på kameror, och jag har hittat en jag vill ha- nikon D3000, helt OK! sen till mataffärer osvosv.

vi ska snart äta, hamburgare tror jag de blir hehe sen packa allting och åka vidare hem till mamma.

min mobil har fuckat ur så det går inte att föra över alla nya bilder på datorn, dom finns lixom bara inte (?) åh jävla skit.


http://www.cameralabs.com/reviews/Nikon_D3000/images/NikonD3000_450pix.jpg


önskelista 2010

http://whatshaute.com/wp-content/uploads/2009/04/reebok-easytone.jpg




http://hallongroda.blogg.se/images/2008/nikon-d60_23789364.jpg




http://www.pellebilling.se/wp-content/uploads/2010/07/pengar.jpg



1. Reebok Easytone, skor som förbränner mer i låren och rumpan!

2. System kamera !!!!!!!

3. pengar

söndag 5 september

godmorgon.

har nyss duschat och ätit lite frukost. är helt jävla död idag. men snart ska vi tydligen ut och grilla korv i skogen, låter inte så frestande men hänger vell på endå för är inte så kul att sitta här hemma helt själv heller.
vi hörs sen med bilder osv.

peace ♥

insparken 2010 !

WOHOOOOO nu är jag hemma.

jag alma och elida fixade oss hemma hos mig osv. sen skjutsade pappa oss till estraden och vi mötte upp guina och i början var det iiiinga folk alls där typ. men sen kom en massa och det blev röjjjj, riktigt kul var det så nu dunkar huvudet lagomt mycket kan jag säga.

och LAZEE JÄVLA KING !!!!!!!! vi tryckte oss längst fram och rörde han flera gånger (h) hehe och sjöng, eller borde jag skriva skrika? med i hans låtar, och fyfan va jag skrek (sjöng) när han börja sjunga Calling Out för den har jag haft som ringsignal i tusen år och älskar den och den har en heeeeeel del minnen från göteborg så det blev lite crazyyy. skön brud från hofors som kom fram och krama mig och sa att hon läste min blogg, haha söt hon!

vi var där ialla fall med massa annat folk vi mötte upp också rodi cassan johari och så vidareeeeeee.

http://thesaladday.files.wordpress.com/2008/05/lazee_backforthefirst.jpg







mer bilder kommer imorgon.
NU SKA JAG SOVA ! GODNATTTT ♥

lördaaaaaaaaaaaggggg !!!!!

heysan!

imorse vaknade jag och alma astidigt och låg i sängen hur länge som helst sen gjorde vi oss klara på 5min och åkte med familjen ner på stan och kollade en stund på pappas match och sen gick vi och fika på Wayne's sen gick vi och mötte upp elida sen åkte vi hem till mig.

jag ska snart käka sen ska vi börja fixa oss för ikväll!

vi hörs sen ♥

shit happends

jag och alma började kolla på coach carter men det slutade med att vi satt och kolla på fotboll, hehe sen efter den drog vi ut men inte så länge för jag hade så jääääääävla ont i magen, fyfan i helvete vad ont jag hade, får seriöst sluta med chokladen nu alltså. inte bra för magen min..

sen har vi bara målat naglarna och snackat lite och nu ligger vi i sängen och alma har typ somnat tror jag så ska stänga av datorn när jag bloggat klart! :)


gaaaaaaaammal bild på mig och magda i ullared, HAHA !

bilder från idag!












idag

heysaaaaaaan !

idag efter skolan gick jag till stan och mötte upp först guina sen åkte hon hem och käka då träffade jag rosén och elin så gick runt med dom en stund tills alma kom då vi kuta till rese och mötte guina där och drog till gävle. vi gick runt på stan och köpte lite saker och käkade på nya subway, helt OK men iiinte som subway! benie kom också när vi käkade så satt och snacka där en stund sen drog guina och benie hem så jag och alma gick runt lite till på stan sen hem till pappa.

nu har vi satt på oss myskläder och ska kolla på coach carter och äta godis, MYS!

bilder från igår och idag i skolan!












2 september

heeeey !

efter skolan gick jag till resecentrum och tog bussen till björksätra sen gick jag till stensätra fotbollsplan där alma var med sin klass så pratade med några gamla lärare tills alma hade slutat så jag alma och adi åkte hem till mig och gjorde pannkakor som vi käkade och alma tvingade oss att titta på Eva & Adam och vi fikade bullar. sen cyklade vi hemåt men stannade vid ica där socialdemokraterna var och fick gratis korv, haha älska sossarna!
sen cyklade adi hem och vi cyklade hem till alma där vi är nu.

har datorn kvar hemma hos pappa så passar på att blogga nu. snart är det träning också!




nattinatt

gokväll människor.

efter maten drog jag direkt ut på promenad och gick hem till farmor och farfar och var där nån timme och pratade med dom sen hem igen, gick ungefär 6km tror jag sen duschade jag och gjorde ansiktsmask och målade naglarna. nu ska jag ta bort handduken från huvudet och lägga mig i sängen och kolla på 90210 sen sova.

godnatt ♥







done!

såja. nu är jag klar och ska snart käka lite kebab sen blir det ett avsnitt av 90210 och kanske ett eller flera danspass på wii så jag får träna lite idag, eller kanske gå ut och gå när det äntligen är fint väder ute.


svar igen ;)



- nej i Adobe Photoshop 7.0 =)

svar



- hej på dig! som sagt gör jag mina designers och allt annat i photoshop! :)

1 september

heysan!
tog en ny buss imorse som jag aldrig åkt förr så kom 5minuter sent men annars så! hade bara karaktärs ämnen idag och vi ska göra en egen produkt och göra annonser affischer och spela in en reklamfilm, haha kul! våran produkt är king haha.

skulle ju igentligen sluta 4idag men slutade 2 istället så tog bussen direkt till gävle hem till pappa. ska fixa ny design nu osv. så vi hörs snart när skiten är klar.


RSS 2.0