tisdag

hejsan! har fullt upp med min italienare hela dagarna, är aldrig hemma! vi ska snart dra och käka pizza sen till högbo
för att grilla med allihopa!


så var helgen över igen..

HEJ!
igår jobbade jag hela dagen/kvällen. inget speciellt, hann se Brynäs firandet en liten stund på torget, jäklar va folk det var!

idag åkte jag och mötte mamma i Valbo, käka på Ikea och handla lite. sitter hemma nu och väntar på att klockan ska bli mer så ska vi åka och hämta min italienare !!! haha döööör!!


några bilder från när vi var i Italien!


fredag

igår var jag på mässa, en godis mässa FUULL med massa godis och smakprover. herrejesus. mat fick vi också. åkte hem till sandviken efter det och gjorde inte så mycket. kollade på hockey på kvällen, SM guld till Brynäs, äntligen!!!!! somna direkt efter det.

idag har jag varit på praktik hela dagen, gick kanon. massa fina bikinis där nu så dit och fynda!!!! skit tråkigt väder ute, så ligger i min OnePiece och väntar på att magda ska komma hit så ska vi käka tacos och mysa, FREDAG♥

image description

torsdag morgon

godmorgon på er!
började egentligen 8:30 men behövde tydligen inte gå på den lektionen och lektionen efter den var inställd så börjar 11:40 istället! skönt. men ingen sovmorgon för de inte!

drog upp och ut i skogen för en springvända, riktigt tungt var det. mycket gå. men 7,6 km knapa jag ihop. och när jag kom hem hade alla åkt till jobbet/skolan så var utelåst... men mamma kom en stund senare!

är nu färdigfixad och sitter och käkar frukost! ska med mamma och handla innan skolan också. men ska bara gå på halva lektionen sen ska jag in till Gävle på mässa med jobbet!


powerwalks

tog en promenad runt i stensätra och förbi affären. käka kvarg med färsk annanas i när jag kom hem muuuums!! blev rastlös och drog ut på en till promenad med Magda i lurarna, går så mycket snabbare om man pratar med nån i telefonen.

nu ligger jag och käkar resten av ananasen och proteindrink medans jag kollar på bigbrother!


inte som planerat

slutade mycket tidigare i skolan så åkte med mamma och handla efter skolan. har nu suttit och försökt pluggat, vilket inte går så bra. hatar krångliga frågor som man inte fattar.. avbokade spinningen och core ikväll, måste plugga istället och har inte heller energin riktigt + att jag inte kommer dit eftersom jag inte har någon cykel.. 

ska istället ta en pause i pluggandet och gå en promenad förbi ica och köpa lite kvarg och funlight! kul att all min lön går åt mat hela tiden haha. mamma tycker nämnligen att allt ''sånt där'' är onödigt! men inte jag. so long


onsdag 18 april

godmorgon!
skulle egentligen gå till skolan så skippade powerwalken i morse men nu ska mamma skjutsa mig så det är ett tag kvar tills jag börjar..

lång dag i skolan igen, idrott sista lektionen sen hinner jag inte gå hem för jag har träning på badhuset sen!


före- efter

okej... skratta inte åt mig nu. haha. men tänkt vad lite smink kan göra? helt sjukt ju. men jag älskar att sminka mig, tycker det är kul. älskar ögonskuggor osv. skulle egentligen gått stylist! FAN att jag inte gick det, gud va kul!!


nyvaken, pyjamas, osminkad, ofixat hår- VS -sminkad, fixat hår, och påklädd!

en kommentar



- Åh tack så mycket!! blir så glad när man får sånna här kommentarer. 

Jag var runt 15 år tror jag. började i slutet av åk 9, är man 15 då?? haha.. började först med att gå massa promenader och ändra mina otroligt dåliga matvanor. bara det kan göra mycket, man behöver inte bo på ett gym hela dagarna! men ialla fall.. min låtsas pappa hade fått en crosstraiiner om jag minns rätt, och ska jag vara ärlig så tror jag att det var den älskade hatade maskinen som ändrade mig ganska mycket, otroligt bra maskin. körde den varja dag, på den tiden spelade jag också basket 2 gånger i veckan. började gymma lite smått, visste knappt vad jag gjorde där, stog på dom där klassiska maskinerna, löpbandet och crosstrainern. 

sen har det bara fortsatt att utvecklats, sökt runt som en idiot på internet och läst hundratals träningsbloggar, artiklar, tidningar osvosv. vågade mig ut på min första springtur. skämdes ihjäl och stannade så fort jag mötte en människa eller bil.. HAHA.... otroligt löjligt nu när jag tänker tillbaka på det!

det är bara att fortsätta att kämpa, det kommer inte att förändrats över en natt. det TAR ETT TAG, ha tålamod!!! det kommer, sagta men säkert. ha diciplin. offra inte, priotera.

har massor av bilder på min förra dator så ska försöka leta fram några... :) 


löpning

var en lång dag i skolan. slutade vid halv 5 och cyklade hemåt. låg en timme i sängen och tänkte, springa? powerwalka? sova? springa? powerwalka? sova??? osvosv... MEN. så kom jag på hur underbart det är efteråt ett springpass. SÅ. drog ut i skogen här i stensätra för första gången iår! började självklart att små snöa när jag kom ut men det stoppa mig inte! 

blev som förut. sknade skog! tänkte springa 2 varv, meeen det blev 3, hihi. absolut inte lika bra som i somras men det är bara att kämpa! 8,2 km. helt slut. UNDERBART

nu ligger jag i min onepiece, nyduschad och kollar på hockey samtidigt som jag äter massa godsaker!!

 




powerwalk

godmorgon!
vaknade klockan 6 av alarmet och var helt förvirrad haha fattade ingenting men sen kom jag på att jag hade satt klockan för att jag skulle ut och gå!

70 minuter Powerwalk och nästan 7km blev det. har precis käkat upp frukosten sen bestog av havregrynsgröt och kaffe! är som vanligt ute i god tid och ska inte cykla mot skolan förns om 45 minuter. så nu ska jag ta det lugnt och läsa lite bloggar osv. härligaste morgonen, är på bra humör idag!!

protein mellis bedpackad, lång dag i skolan!


mördarpass

sånna här spinningpass blir ju faktiskt som man gör det till eftersom man väljer växel/tyngd själv. och idag var det JOBBIGT. mycket tungt och stå upp. phuuu 45 minuter spinning. sen 45 minuter core/ funktionell styrka. jobbigtttttt!! SKÖNT!

precis duschat och ligger och kollar på repris av bigbrother!

 


måndag

hemma från praktiken nu! gick en promenad hem från bussen och handla lite på vägen hem. sitter på mitt rum och käkar lite gött! snart träning!


godmorgon

fasen va trött jag var i morse. sängen var såååå skön.. sitter på resecentrum nu och väntar på bussen till praktiken. slutar 3 då ska jag hem och powernapa kan jag lova!! och ikväll blir det hårdträning!


förlust

ja det var ju synd att Brynäs förlorade idag.. menmen. bra match ändå, jag och Magda stog och skrek lite där mitt i
smeten av hejjarklacken, trogna brynäsare vi haha!

nu ligger jag iallafall hemma i sängen i Sandviken! måste sova nu för imorron börjar ju praktiken igen. back to reallity..


söndag

gårdagen blev spontan! magda my och ellen kom hit till mig och vi käka, spela och hade det kul! blev att jag följde med till Sandviken och sov hos Magda !

tog bussen in till Gävle igen och firade brorsan och pappa som fyller år nu i veckan!

strax ska jag och Magda på hockey match! GO Brynäs!!!!!!!!


segt

blev en liten promenad i snövädret, var tvungen att handla kvarg. kom hem och käka frukost sen har jag bara städar undan lite. har absolut INGA planer idag! förutom att se hockeyn kl3 på teven bara. inte vart själv på hela lovet så känns ensamt just nu..


godmorgon snön

vaknar upp och skulle ut på en springtur. kollar facebook lite snabbt innan jag går upp, får se massa snack om snö?! drar upp persierna och får se snööööö????? ARGH

blev inte så sugen längre faktiskt.. kanske sova en timme till?! blääää


me today


löpning

direkt efter frukosten drog jag ut i skogen här i stigslund för en springtur. sprang lite vilse och lära stanna och fundera vart fan jag skulle hahaha. men kom hem tillslut efter 5,5 km i allafall! sprang upp och ner i trappan 9 våningar två gånger. blodsmak i käften och trodde benen skulle gå av haha.

har duschat och fixat mig och sitter och käkar lunch nu. ska strax till stan sen jobb 16-23:30!

 

 


de senaste dagarna

jag och Elleonora sov hos mig i Sandviken i förrgår, var hemma hos en killkompis och kolla på film!

igår åkte vi till Gävle, käkade tacos och shoppa fast båda egentligen är pank haha.

på kvällen var vi på Hockey match, och Brynäs vann såklart!!! åkte sedan ner till stan för att säga hejdå till Elleonora men hon missa sista bussen så hon sov kvar här i Gävle inatt :)

har varit på stan och gjort lite ärenden och gått en Powerwalk, sitter och äter en sen frukost just nu! ikväll är det jobb!


min blogg suger just nu..

var med Magda och My igår kväll, åkte hem i skaplig tid och sov hemma för första gången på läänge haha.

har varit och solat och ute och gått en sväng med Magda i regnet. sitter och käkar nu ska snart till sjukhuset och ta spruta uuuusch! sen bär det av mot storvik!


godmorgon

igår låg vi och kollade på nån skräckfilm och käka massa gott. vakna för en stund sen och har precis käkat frukost. ligger fortfarande i sängen och det spöregnar ute.. tråkigt!


i söndags

igår låg jag och Magda i sängen precis hela dagen och kollade på BigBrother 2006! runt 7 drog vi tillsammans med My och RED! haha sjukt kul!! lånade magdas gamla ridkläder och så fick jag rida själv första gången i mitt liv!! kuuul

sov kvar hos Magda också! imorse drog jag hem och är just nu i Storvik med Elleonora :)


i fredags

firade jag påsken hos mormor och morfar med släkten. övsningskörde massa! körde även hem min kusin till Storvik! så himla kul att köra bil!!!

på kvällen åkte jag hem till Elleonora och vi fixade oss och började förfesta lite. vi drog sedan till Fredrik och firade han 20år! riktigt kul kväll! åkte hem med Elleonora och slockna där.

dagen efter (lördag alltså) skulle jag jobba.. gick upp klockan 7 och tog bussen till Gävle. tror aldrig i hela mitt liv att jag vart så trött nångång. men jobbade till 18 sen övsningskörde jag hem till Sandviken med mamma. åkte då hem till Magda och var med henne och My. vi skulle festa meeeeen det sket sig och vi var så trötta så somnade hos Magda hahaha!!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1310880/images/2012/pic_197579510.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1310880/images/2012/pic_197579510.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1310880/images/2012/pic_197579521.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1310880/images/2012/pic_197579521.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1310880/images/2012/pic_197579522.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1310880/images/2012/pic_197579522.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1310880/images/2012/pic_197579526.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1310880/images/2012/pic_197579531.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1310880/images/2012/pic_197579532.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1310880/images/2012/pic_197579540.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1310880/images/2012/pic_197579542.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1310880/images/2012/pic_197579548.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1310880/images/2012/pic_197579551.jpg" class="image">


i torsdags

fick jag lov! var med Elleonora, lisa och Emma på kvällen i Storvik, vi kollade på film, mös och pratade massa! jättemysigt! åkte hem runt 1 nån gång.


betterbodies


efter 4:e träningspasset idag

så är jag sluuuuuuuuuuuut. fenito. dead!

spinningen var riktigt jobbigt, som vanligt. heeelt sjukt, sen core efter det, jag har verkligen inga magmuskler alls!! mååste tränas upp. efter dom passen var det ju jättehärligt att cykla hem 5 km, först till magda och hämta lite grejjer seeen äntligen hem.

har precis duschat och ligger i sängen och ska kolla ikapp några bigbrother avsnitt som jag missat. sen blir det sova som aldrig förr! sista skoldagen imorron innan lov, underbart.

puss och godnatt!

spinning core

hade idrott sista lektion där vi kötta innebandy! slutade tidigare och cykla hem till Magda där jag är just nu.

ska strax cykla iväg mot badhuset för spinning och core!!

 


onsdag 4 april

godmorgon!

gått en Powerwalk nu på morgonen en timma. sitter och äter frukost nu och ska snart rulla mot skolan.


ayia napa

idag gick jag och mina brudar till Ticket och betalade hela våran resa så nu är den helt klar betald!!! har betalat varenda öre helt själv och måste säga att det känns underbart!!! men nu är pankrutt... måste spara pengar som fan eftersom vi ska vara där i 2 veckor och måste ha massvis med fick pengar..

22 Juni Ayia Napa, 2 veckor. underbart.


Brynäs

blev kycklingsallad med fetaost och annanas och kesella-sweetchili sås, GOOOTTT. sen följde jag med mamma på en liten Powerwalk.

har nyss fått massage av mamma och sitter nu och kollar på Hockey och käkar lite kesella som blev kvar med massa frysta bär!



torsdag 3 april

godmorgon!
gått en promenad på 70 minuter och nu sitter jag och äter världens godaste frulle. kvarg med granatäpple, frysta blåbär och mango!!! MUMMA

ska snart cykla iväg till skolan!


tips- lyft tuuuuuuuungt

1 Du kommer att bränna mer fett

Du kanske har fått höra att cardio är den ultimata fett brännaren, men den upphör fort du hoppar av löpbandet. Bygg mer muskler och du kommer att hålla fettförbränning igång hela dagen

2 Du kommer bli mer definerad

Älskar du kvinnliga definierade muskler? Om tjejer vill ha mer definition, bör de lyfta tyngre eftersom vi har svårade att bygga muskler på grund avlåga testosteronnivåer

3 Du kommer att bekämpa Osteoporosis

eftersom forskning har visat att lyfta tunga vikter över tid inte bara upprätthåller benmassa men kan även bygga nytt ben, speciellt ihögriskgrupp för postmenopausala kvinnor.

4 Du kommer bränna mer kalorier

Du må bränna mer kalorier under 1 timmes cardio än du skulle lyfta vikter i en timme, men en studie publicerad i The Journal of Strength fann att kvinnor som har styrketränat brände i genomsnitt 100 fler kalorier under en 24 timmars period efter träningspasset slut.

5 Du kommer bli starkare snabbare

Lättare vikter och fler repetioner är bra om man vill bygga uthålliga muskler, men om du vill öka din styrka, öka vikten! Du kommer bli förvånad över hur snabbt du bygger upp din styrka

6 Du kommer reducera magfett

Även om de inte går att puktförbränna fett så har studier visat att tjejer som styrketränar förlorar mer fett på magen jämfört med de tjejer som bara kör cardio. Detta inte bara hjälper dig att få plattare mage och ser bättre ut i bikini, det minskar också risken för diabetes, metabolt syndrom, och vissa cancerformer.

7 Du kommer att känna dig frisk och stark

Att lyfta tunga vikter kommer inte bara få dig att se snyggare ut, det kommer också få dig att känna dig snygg och stark och resultera i ett bättre självförtroende!

8 Du kommer förebygga skador

Ömmande höfter och ömma knän behöver inte vara ett hinder, att stärka musklerna och stödja lederna kan förebygga skador.







gym

värmde upp lite på cykeln sen blev det armar/rygg, tungt pass! tänkte försöka att variera varannan vecka tungt/lätt med vikter och se vad det ger!

gick en omvägs Powerwalk hem och förbi Ica och handla frysta bär, kvarg osvosv :) har druckit protein och ska hoppa in i duschen nu!


monday!

tjenixen!

igår efter jobbet gick jag en Powerwalk och solade en stund också!

imorse gick jag och pappa en Powerwalk innan han skjutsade mig till praktiken där jag vart hela dagen, skit mycke nu när vi har 25% på ALLT ink. rea!!!!

nu är jag hemma och ska strax äta sen så ska jag gymma!


käkade kesella och jordgubbar på jobet igår när vi kollade på hockey! muuuuuumms

 


helgen

GODMORGON!

sitter på jobbet, som vanligt typ. jobbade igår hela kvällen och hela dagen idag!

i fredags så var vi tjejer hos Emma först sen sprang vi till bowlingen och mötte upp grabbarna och spelade! sen drog vi vidare till nått hus i stan men den "festen" sög så vi åkte till Gävle.

efter lite om och men så hamnade vi inne på Slick!! hahhahah sjukt kul!!! dansade tills dom stängde då jag fick springa aaaaallt jag kunna för att hinna med sista bussen hem! kul kväll!


RSS 2.0