150 år

drog och käka skitgod kycklingsallad på Jensas med mamma innan vi gick upp vid kyrkan och kolla på alla fyrverkerier, grattis skithåla 150 år !!! nu är vi hemma
och ligger i soffan och kollar på tv.


soffhäng

i väntan på att mamma ska komma hem. hon kommer om ca 2 timmar och då ska vi ut och käka nånstans! jag ska få bestämma ställe så sitter och funderar på något gott ställe i Sandviken nu.. är dödshungrig så gjorde mig en smoothie, kunggod!


lunch

börjar ju 12:40 så hann inte käka lunch innan skolan, packade med en liten kycklingsallad som mamma käkade igår.. inte mycket kvar dock .. syyyckliiiiing<3


 


spinnnnnniiiiing

spinning CHECK.
stressat som ett as men nu är jag i skolan och jobbar.. TRÅÅK. spinningen gick bra! dock en jättetråkig instruktör nu på lunchpassen men körde på mitt egna race! kanoooon

 


morgon powerwalk

godmorgon!
sa åt mamma att väcka mig innan hon åkte till jobbet, gjorde hon det? nej. som tur va ställde jag klockan ändå.
gick upp på en powerwalk, en timma ca 6 km. sitter och käkar frukost nu och ska packa ihop lite grejjer sen dra mig mot badhuset för spinning ! sen skola..

 


drygo

när jag äntligen sätter mig vid en dator (inte gjort det på flera dagar) och tänkte blogga ordentligt, näää då kommer jag inte in på sidan ?!? så mobilbloggar då istället ..

blev inget Boxercise :( det var inställt och bytt till ett styrkepass, så det blev ett svettigt sådant istället. har en reeedig träningsvärk sen igår och nu kommer jag defenetivt få ännu mer .. nice..

ligger i sängen och dricker kvällsprotten, sovmorgon till 12;40 imorron hihi.


tips - psylliumfrön

dom här kan man tex ha i smoothie så att man blir mer mätt, fröna lixom,, sväller upp? eller det blir en tjockare hinna runt dom som gör att man blir mer mätt. dom smakar ingenting så det är luuugnt =)

 


måndag

hejsan!
praktik hela dagen, gick bra. är hemma nu och håller på att fryser ihjäääl, iskallt ute. tror jag börjar bli sjuk också :(

kollar på tv och käkar melon och smoothie innan jag sticker iväg på träning!


gym

gick riktigt bra på gymmet idag. värmde upp på löpis med brant uppförsbacke så aset och låren får jobba lite!

sen var det dax för aaaaxlar, favorit. körde nya övningar som jag hittat lite på youtube osv. riktigt bra!! och så lite mage, så otroligt tråkigt att träna magen tycker jag.. synd, för det är den jag vill ha mest tränad ju haha.

åkte hem och käka lite. ligger nu i soffan och kollar på tv och käkar melon och dricker kvällsprotten!

 


dumma mamma

dom hade tydligen ändrat sig och ska äta efter vi tränat.. alltså efter 5, och med bara lite kesella i magen kommer jag dö tills dess. slängde ihop en skiiitgod smoothie nu, blev typ som sorbetglass med alla frysta bär MUMMA. ska tipsa sen om lite grejjer att ha i så man blir mer mätt på smoothies !




dagens

kan ni gissa vart mina kläder kommer ifrån?? STADIUM! haha. heeela outfiten! världens skönaste mer "fin" mjukisbyxor och nytt träningslinne med väääärldens skönaste material!!!

haha töntiga jag spännis i spegeln. vill ha mer konturer på musklerna så nu ska fääättäääät booooort.. (typ) försöka.. hehe. mat <3

 


tjena bloggen

fredag - jobb- magda
lördag- Magda- fotboll hela kvällen med Alma.

idag, sov ut, var heeelt slut. käka frukost och gick sedan ut på prommis, förbi badhuset till solarieöarna, handla lite osv. hemma nu och inte gör nått speciellt, ska käka tacopaj om en stund sen bär det av mot gymmet !


dead end

gokväll alla läsare.
badade, skruba kroppen, hårinpackning, raka benen (länge sen haha) OSVOSV. käkat några melon bitar och ligger i sängen nu och ska sova. i morgon är det praktik 9-15 sen direkt till gävle för jobb 16- 23:30, hårt arbetande tonåring skulle jag vilja säga !!!!! 

men efter jobbet skjutsar pappa hem mig till magda iallafall så ska vi MYSA och PRATA!! gos. så kanske bara blir massa mobilblogg i morron! 


spinning core

CHECK!
var SÅHÄR nära på att avboka. men tog
mig till badhuset och SVETTA mig igenom spinning och core. sen tunga trampor hemåt.

NU ska jag hoppa i badkaret och BADA!!!


i skolan

(skulle upp för nååågra timmar sen!)


lillördag

skola-gym - nu: tacomyyys !!


onsdag

Godmorgon.
har varit klar i en timme typ haha vad är det för fel på mig ?? kunnat sova en timme till ju.. men jag hatar ju som sagt att stressa =) ska snart rulla mot skolan iallfall. slutar 4 med idrott som sista så kanske blir en sväng på gymmet direkt efter! en fågel viska i mitt öra att det vankas tacos ikväll muuums !!


answer

''Går du ofta runt och känner dig hungrig? Jag tycker själv jag äter helt okej bra, äter alltid mellis när jag kommer hem sen midda och sen något efter träningen, men känner mig ändå hungrig när jag ska sova och under dagen ibland, alltså självklart kan man väll känna hunger lite då och då men jag känner det för ofta känns de som. Därför undra jag bara om du ofta nu känner eller kände dig hungrig när du började försöka gå ner i ont''


- Ska jag vara brutalt ärlig? mina närmsta vänner och familj vet redan detta men.. jag är temejfan hungrig hela tiden. spelar ingen roll om jag käkat 30 köttbullar. jag har lixom ingen botten? jag har ingen mättnadskänsla typ? jag är hungrig nonstop. självklart är det ju olika hunger, det är ju inte så att magen kurrar hela tiden men nog allt finns det en liten känsla alltid. 

man får helt enkelt lära sig att tygla sig själv och lixim, Nä nu räcker det! men ja.. ju mer man tränar desto mer äter man ju och hungrig blir man men jag måste ha nå fel för jag är ÖVER hungrig hela tiden. haha. och jag är inte heller en sån där som kan ta 1 bil choklad sen är det bra, då trycker jag hela på några röda. Ska de va så ska det! 

haha. ja.. Jag kan faktiskt äta hur mycket som helst. På riktigt! haha. sjukt jobbigt... 

Tumblr_lsi8p2gloz1qaqsoco1_500_large

The ones who feel the need to impress you, are the ones who are already impressed by you



puta på läpparna fjåårtiiizZz

träääääääning

tjenixeeeeeen!

precis duschat. Spinning+core var det ikväll, trött och seg i benen men det gick det å! och sen core, hade en instruktör jag aldrig haft förr.. vet inte om hon vet vad core är men vi körde lite allt möjligt vi haha, typ axlar och massa konstiga yoga övningar som jag inte alls har balans till! haha

blev rätt bra pass ändå. 988 kcal förbrännda idag! nu ska jag ner och gosa ner mig i soffan och kolla på tv. har en liiten sovmorgon i morron iallafall. So long! 


det finns saker jag saknar

jobbig dag i skolan, kom för sent fast jag hade sovmorgon till 12:40 haha!! hade typ en 3 timmar lektion som vi inte gjorde ett skit på, sen hade vi svenska men den var vi inte på för vi prata med vår SYO eftersom allt kaosa och vi låg fel med studieplanen för vi hade missat en kurs blbalbalba men det löste sig som tur va, så var bara på svenskan i 10 minuter hehe sen kom mamma och hämta mig! 

färgade underhåret idag innan skolan, haha värsta impulsgrejjen, åkte till ica och köpte färg så hjälpte mamma mig, fick verkligen inte till nå bra bildööööör menmen. ska äta snart sen är det SPINNING CORE som gäller !!






morgonprommis

godmorgon. blev en liten Powerwalk på 7,6 km. sitter och äter frukost nu, ägg och kesoröra och kaffe såklart!

börjar som sagt 12:40 idag, sköönt !!


Boxercise

hemma efter 75 min Boxercise helt okej pass!

sitter och kollar på handboll nu och myser med Sigge, han är mer trött än jag, hehe min lilla buse =)


stadium

well.. kom en halvtimme försent imorse.. pinsamt. bussen var 45 minuter försenad. käka lunch heeelt själv på Ikea, haha fyfan va offer !!!! fick sluta kl 15 och tog bussen hem.

har precis käkat fläskpannkaka och ska vila en stund innan träning ! Boxercise står på schemat!


måndag och praktik

godmorgon. kl 10 börjar jag på stadium men måste till skolan innan och hämta papperna jag glömde hehe. så sitter och väntar på att mamma ska komma hem så hon kan skjutsa mig. har faktiskt ingen aning om hur länge jag ska vara där idag, och ingen matlåda har jag heller och så har jag bytt kläder tusen gånger, va ska man ha på sig ?! haha åååh nervös


en typisk matdag

fått frågor om en ''typiskt matdag'' för mig. äter väldigt olika men på ett UNGEFÄR-

Frukost- Havregrynsgröt med kanel och pyttelite lättmjölk + kaffe

Lunch- maten i skolan, helt olika men mycke sallad.

Middag- kanske nått liknande som lunchen eller nått väldigt lätt eftersom jag brukar träna på eftermiddagen om jag går i skolan. så då kan de bli gröt, kesella eller nått annat. 

Och som mellis kan det bli frukt, oftast äpple eller mandarin eller en halv burk kvarg/kesella med funlight och hacka ner en frukt, supergoooooott, eller smoothie.
och efter träning dricker jag alltig Whey Complete med pure carbs.

Kvällsmat- Super protein complex 

och såklart kan det slinnka ner nått onyttigt där imellan också ibland ;) 

4_large



the weekend

heeeeeejsan!

jobbade igår till 4, åkte hem. kollade på film hela kvällen och käka nötter. gick ut och träffa O mitt i natten innan jag gick och la mig.

vaknade skit tidigt i morse och gjorde iordning frukost (som vanligt) tills mamma kom hem med nybakat bröd och sånt gött :) sen har jag suttit i sekreteriatet i basket, riktigt spännande match faktiskt, sandviken vann med 1 poäng !! ÅÅÅH va jag saknar basket alltså !! 

efter det har jag vart med alma hela dagen, kolla på film, gått en lång promenad runt sandviken och köpt melon som jag sitter och mumsar på just nu, ensam hemma. Imorgon är det dax för första dagen på praktiken, nervöst!! 


Magda döda mig inte ..

.. men är jag den enda som missat att prinsessan är gravid ???


godmorgon

klockan ringde 05:30 imorse, död? ja! menmen. jobb 7-16 som sagt. sen blir det väl antagligen halv 5 bussen hem, får se om jag åker till gymmet då eller om jag vilar idag.. har onda känningar i ljumsken sen gårdagens pass .. fan för ljumsken !!!

nuu ska jag dricka mer kaffe så jag överlever denna dag och en mandarin, höörs !


fredagkväll

tjena mitt bena. tog bussen in till gävle hem till pappa. har vart på konsum och köpt en melon som jag tryckt i mig, SÅ GOTT. är så jääääkla trött och ska fan snart sova alltså.. börjar jobba kl 7 i morron.. till 16:00 sen hem till Sandviken och hitta på nått roligt, ensam hemma tror jag, sååååå nån som har nått roligt på g så är jag LEDIG !




freeeeeeeedag

HEJSAN UNDERBARA FREDAG!

sista fredagen i hela tvåan för mig, för från och med nästa vecka har jag prektik måndagar & fredagar, ska bli kuuuul!! hoppas jag.. värdelös dag i skolan, slutade 11 och drog till gymmet med henka. 

blev 55 minuter på löpbandet. blev allt möjligt, intervaller, powerwalk, jogga, brant uppförsbacke osvosv. skulle egentligen inte köra nå styrka meeeeen blev sugen ändå, var inge folk där bort på ''killsidan'' så drog dit och körde med lite vikter och lekte lie med kettleballen för att ha kvar en någorlunda bra puls, så jag förbränner hela tiden ;D gjorde av med 641 kcal enligt pulsklockan + att jag gör av med 250 kcal när jag cyklar fram& tillbaka till skolan =) 

cyklade hemåt i full fart för jag höll på att fryyyyyysa ihjäl. damn u winter. sitter i myskläder nu och dricker protte+ snabba kolisar. ska snart ta en kokhet dusch sen bär det av till Gävle senare :) 



302278_273579969319851_198351676842681_1122604_4308120_n_large

dead girl walking

nu är jag slut. cyklade iväg till badhuset och körde spinning = lika jobbigt som igår !!!! och sen core, mage & rygg. har duschat och druckit det jag alltid gör haha.

nu ligger jag i sängen och gör iiiiiingenting. FREDAG i morron, underbart.



Nike_yesterdaytomorrow_large

torsdag

hade en liten redovisning på en kvart sen hade vi hål i minst 3 timmar till matteB sen sluta vi. SEGT. åkte till gymmet direkt efter skolan. Blev uppvärmimng på bandet med uppförsbacke sen blev det armar, axlar och lite biceps. sen cykla hemåt i kylan.

är hemma och ska ladda på med mat och proteiner och annat skit för snart bär det av till stan igen för spinning+core! jihaaa, bara att köra! ;) jag och elle käka 10 pannkakor i dag hahahah snacka om energiiiiiiiiii- hehe. 

'


är ni som mig ?

som ställer klockan långt innan ni börjar bara för att få sitta i lugn och ro och äta frukosten, lyssna på nrj och bara dricka kaffet och samtidigt läsa lite bloggar osv ? jag är defenetivt motsatsen till tidsoptimist, är heldre en kvart tidigare än sen. Jag skulle aldrig åka till skolan utan frukost i magen, då kommer jag heldre för sent till skolan faktiskt! haha

allt jag skrev ovan sitter jag och gör just nu. börjar skolan om en timme men är helt klar, underbart =)


ett sjujäkla passsssssss

HEJSAN!
skola idag, inget speciellt. åkte hem, käka våfflor och lite annat gött innan jag och mamma rulla till badhuset och körde spinning + core.

AAAAAH MAAAAAH GAAAAAAAAAD vilket jobbigt pass. tur att jag hade en soptunna brevid mig för nääära var jag på att spy alltså haha SJUKT jobbigt och kom upp i bra puls. sen core, mycket mage, GILLAS! 
Dricker Super Protein COmplex nu med Snabba kolisar medans jag väntar på att mamma ska bli klar i duschen! lateeeeer 


tisdagsmys

hello.

kom hem för en stund sen från en timmas styrkepass. handlade på vägen hem med mamma och nu sitter jag nyduschad nere i soffan. jag och mamma är ensam hemma och det är sååå skönt haha mysigtmysigt.. men i morron är det dax för skola igen.. bläh




FYFAN VA ARG JAG ÄR

åker iväg på ett styrkepass på badhuset och tar ut massa aggressioner !!! AAH


proteinsmoothie

framför SATC filmen :) snart dax att
ladda om för styrkepass.. är sjukt trött i kroppen.


spinn som katten

precis spinnat klart på badhuset! nu ska jag in till stadium i Valbo och lämna praktikpapper sen hem och ÄTA !


snälla jag

dukat fram frukost och väntar nu på att mamma ska komma hem från jobbet, sällan jag är snäll och jämt dukar fram frukost ?! hihi är ashungrig så hoppas hon kommer snart!! blir kesella och ägg för min del! :)

kom på att jag hade bokat in mig på ett styrkepass idag så blir Inge gym, träningsvärk sen igår också !!!


ROM BYGGDES INTE PÅ EN DAG


Ha tålamod. Det tar tid. Var stark. 









Namnl%25c3%25b6s_large



forever alone

kollat på BiggestLoser säsong 12 (!!!!!) som hade premiär idag wiho. nu sitter jag och kollar på Idrottsgalan och dricker kvällsprotten. ensam hemma hela natten, eller aa, med katterna dårå ;) och så ledig imorron!! gym+ spinning står på schemat!

fan va jag saknar basket när jag kollar på Idrottsgalan, att vinna en match, lag andan, allt. ååh saknar som fan <3


måndag igen

gick en prommis till skolan. hade en lektion sen idrott, jag lisa och henka drog upp och gymmade. sen tillbaka för en koooort lektion. ganska värdelös dag. gick en prommis hem och in på ica och handlade lite, bland annat meloooooooon som jag sitter och käkar nu, och har precis hällt i mig smoothien =) 





världens bästa

Jag har världens bästa läsare (vänner♥).
Jag tar åt mig åt varenda mening, Tack så jääätte mycket! och lika till alla som skrivit på facebook.
super mega tack allihopa ♥



'''''




frukost


mysdag

HELLOOO
magda kom och vi mös med chokladbollar, film och massa tjejsnack! hon drog runt halv 6 då käka jag sen gick  jag ut på promenad. 

gick och mötte upp alma och skulle gå en ''liten'' promenad, well. den sluta på 12 km för mig hehe. vi hade en del att snacka om alltså! :) är hemma nu och lyssnar på musik och ska snart duscha och fresha till mig, skola i morgomn igen. aaaaaaaaaah örk int. 


Lisa jag och jens igår! :)

söndag

super mera trött. sorry för dålig bloggning!

igår var det fest för hela slanten! förfest i årsunda sedan rullade vi vidare mot Hammarby, helt okej kul kväll, eller kanske mer än okej till och med! :) ingen aning när jag kom hem faktiskt men hamna i sängen runt 4 tror jag, käkade ägg och bacon till frulle hihi

nu väntar jag på att Magda ska komma hit så ska vi BAKA och prata massor innan hon åker till Uppsala ! :)


at work

var tvungen att gå till skolan så kom lite försent heeehe. slutade tidigt och åkte iallafall till Gävle direkt efter skolan, mötte upp pappa och gick till heartbreak och packa matlåda, tacooos och efterrätt hihi :)

åkte hem och käka den och kolla på tv innan jag tog bussen mor jobbet där jag sitter nu. sjukt segt .. är så jäääkla trött och har träningsverk i benen från igår, har haft träningsverk i en vecka nu, paaaiiin.


sista svar på tal to you

''om du inte kan vara lycklig och nöjd med dig själv utan din "drömkropp", kommer du knappast att vara det när du sen får den. just sayin''

 

- Har jag sagt att jag är olycklig? har jag sagt att jag inte är nöjd med mig själv? ja ''drömkropp'', alla har vell en bild på kanske hur man skulle vilja se ut, en förebild, whatever. alla har ett eget ideal hur en kropp ska se ut. och jag tror faktiskt aldrig att jag kommer få min ''drömkropp'' heller för det är SOM SAGT en DRÖMkropp, en DRÖM, kära du.och vad gör det DIG, eller er, om jag väljer att äta frukt på helgerna, stör det er ?????? är det provocerande eller vaddå ???? vem är du? känner jag dig eftersom du inte vågar stå för vem du är? är det därför som det stör dig för att jag känner dig ?

 


OCH JAG ÄR LYCKLIG OCH JAG ÄR NÖJD MED MIG SJÄLV SOM KÄMPAT MIG IGENOM 2 JÄVLA ÅR MED EN JÄVLA MASSA LITER SVETT OCH ÅNGRAR INTE EN SEKUND AV VARENDA GÅNG JAG TACKAT NEJ TILL GODIS PÅ HELGER OCH VALT ATT TAGIT ETT ÄPPLE ISTÄLLET, JAG ÄR NÖJD ATT JAG PRIOTERADE ANNAT OCH JAG KOMMER ALDRIG ATT ÅNGRA DET HELLER FÖR DET GÖR TILL DEN JAG ÄR IDAG, GLADARE & PIGGARE OCH DEFENETIVT HÄLSOSAMMARE JULIA! 












FUCK YOU ALL HATERS OCH NEGATIVA MÄNNISKOR !!!!!!

och kärlek till er andra ♥
jag bjuder på mig själv

mobilblogg

ligger i sängen med melon och kollar på BiggestLoser finalen, snyft. efter ett svettigt spinningpass och core !!

hörs !!


svar på tal

''det är snarare lite mer än 1/4 utav ett år. och om man tänker sådär? vart finns då livskvaliten? man måste få unna sig saker också, man kan inte hela tiden tänka träning och kolhydrater. isåfall kommer man ångra sig senare... just saying''

Hello There anonym!
Livskvalité ? VARFÖR ska alltid godis, eller något onyttigt, vara LIVSKVALITÉ för ?! egentligen? varför ska man stoppa i sig enorma onödiga saker, inte bara socker och kalorierm utan tex E-nummer, som man kan få cancer och alla möjliga sjukdommar av, vi läste om det i skolan och det var helt sjukt. Livskvalité ? nja. barnen i afrika, tror du godis är livskvalite för dom ? nä knappast, snarare vatten och mjöl,mat ? 

om vi säger att jag är utan godis i 1 år, tränar och bara äter nyttigt, går emot motgångar och har det lite kämpigt, men tillslut når min drömkropp, min dröm, mitt mål. TROR du på FULLASTE allvar, att jag kommer att ÅNGRA mig senare då !? KNAPPAST. snarare tvärtom nångång i livet.. just saying... 

Tumblr_lw0vbzgwr71r82r1ko1_500_large

Timthumb_large




torsdag

hallå där på er!
jobbig skoldag, hatar matte. gick fram och tillbaka till skolan, alltså 1 mil.

käkat lite kesella blandning nu när jag kom hem medans jag kollar på BiggestLoser. ska snart ta något lätt att äta för att sedan åka iväg på spinning + core, haha JA jag gillar den träningen hehe =) 

383131_243968575674116_134663306604644_511912_1144953136_n_large

godmorgon!

uppe tidigare för jag tänkte ta en långpromenad till skolan, en liten omväg. så sitter och äter gofrulle nu och ska snart vandra mot skolan.

HÖRRNI. jag tror ni missuppfatta mig om inlägget nedan. SJÄLVKLART ska man unna sig, ta det lugnt !!!!! haha. MEN, jag menade, DRÖMMÅL, precis som jag skrev, och mitt dröm mål vet ni inte ens vad det är? eller hur? och för att få det jag vill kan man tyvärr inte trycka i sig 1kg godis varje helg, så. Jag behöver inte ens försvara mig här, töntigt ju, ÄT då om NI vill det? har jag NÅGONSIN sagt att ni INTE ska unna er ???? NEJ


fick en återställare i hjärnan





biggest loser lover

HEEEEY ! 
hemma från träningen, gick braaaaaa. fullt ös.


ligger i sängen nu med kvällsprotten och kollar på klipp som jag missat av Biggest Loser, snaaaaaart final ju !!!!!!! och om en halvtimma börjar BiggestLoser SVERIGE på 4:an !! 

alltså jag avgudar detta program och människorna och tränarna, älskar Jilian, som själv också var överviktig när hon var mindre. alltså jag vet inte vad det är med mig men jag tror jag har haft gråten i halsen varenda gång jag tittat på programet, dom är helt otroliga och när dom blir känsliga och glada osvosv och dom gråter så känner man lyckan med dom lixom. om inte mamma eller någon annan suttit i offan brevid mig hade jag fan gråtit varenda gång, NÅ FEL PÅ MIG ELLER ?! 

Tumblr_lm2reuoymv1qgccbuo1_500_large

34399553_z1js2ooi_c_large


träningsdax

SPINNING + CORE
NU KÖÖÖÖÖR VI! FORTSÄTT TRAMPA FORTSÄTT TRAMPAAA


onsdag

helloj!
slutade mycket tidigare idag för läraren va sjuk *jippiii* åkte och handla med mamma och käka massa leverpastejsmackor när jag kom hem hihi. är helt såld på det! var in på expert och fixade min julklapp som inte fungerade när jag fick den men nu har jag köpt en helt annan istället, mindre och smidigare att ha med på typ stranden :D 


SPIIINIIIIIING + CORE

HEEEY !

spinningen var tuuuuung. HILL, som sagt. svettiga 45 minuter. men det gick bra. Jätte bra instruktör, skit bra musik och alla svettades, lovelyyyy !! och så core efterår 30 min. gick jäkligt snabbt dock, kunna vart längre och mer mage hihi. hade pulsklockan på mig och engligt den gjorde jag av med lite mer än 500 kcal + cykla dit och hem, + till och från skolan. FAN va jag cyklar nu för tiden !!! 

precis duschat och hällt i mig protte och snabba kolisar = kroppen nöööjd. nu ligger jag i sängen och kollar på tv.

Tumblr_lu92rsq9tl1qkchfpo1_400_large

Tumblr_lujphzvros1r5timuo1_500_large

''bantar inte du?''

den mest tröttsamma, hatigaste, irriterande fråga jag någosin hört i hela mitt liv. Jag tränar för att jag VILL, jag tränar för att jag ÄLSKAR DET, jag älskar känslan, svetten, lyckan efteråt ett hårt, svettigt träningspass, känslan man känner att man gjort någonting bra, något man älskar. Jag är oerhört onyttig av mig, egentligen, jag har ingen botten och kan inprincip äta hur mycket som helst och jag ÄLSKAR mat (!!!!) Visst, jag vet vad som är nyttigt och inte nyttigt. Jag är nyttig också. MEN. När man äter någonting mintre nyttigt, som.. godis? vitt bröd? pasta? sås? vad som helst. Och så får man frågan '' Bantar inte du?''. Då växer hornen ut i pannan på mig på en gång och det börjar ryka i öronen ur mig. VEM FAN har sagt att JAG BANTAR ?? bara för att den personen VET att jag tränar mycket? jag har ALDRIG i hela mitt liv sagt ''Jag bantar''. Måste man banta bara för att man tränar? Svar: NEJ !

Är det någon mening, eller ord, jag HATAR, så är det ordet BANTAR. fyfan för det ordet. om man blir bjuden på någonting och säger ''Nej fan jag bantar'', ÅH. well. Goodluck then. Folk som skryter om att dom bantar går det bara skit för. dom söker uppmärksamhet och bekräftelse. Om jag blir bjuden på någonting som jag känner att jag kanske inte behöver just då för jag ätit kanske lite för mycket skräp den dagen/veckan så tackar jag snäll ''Nej tack, det är bra'', ordet bantar AVSKYR jag. på riktigt alltså. Banta inte, säg inte att du bantar, okej, dra ner på onyttigheterna, försök finna ett hälsosammare liv och alternativ, men BANTA FÖR FAN INTE. Hitta en hälsosammare LIVsstil, bantning går, oftast, åt skogen. 


så här känner jag för ordet ''Bantar''..

you can try but never stop me

'' You can hate but never break me ''







answers



Jag gymmar på Gästrike Gym&Fitness.
Och passen går jag på Parkbadet =) 

Tumblr_lumi15ro4y1r5g9jao1_500_large


10 januari 2012

hejsan.
fan va jag hatar att cykla till skolan i minusgrader, finns inge värre!!! hade en lektion idag, psykologi, som förövrigt är slut nu, yiha. älskar när kurserna tar slut. och så tog naturvetenskapen slut idag också, YES. vi skulle bara få våra betyg mailade. kom hem för en stund sen och ligger och käkar äpple nu i mjukiskläder, skööönt. kommer inte röra en fena idag förutom när jag cyklar iväg för lite spinning och core! 

få komma hem och ta av sig alla smycken och tajta jeans till mjukiskläder ♥ ♥ ♥




svar på tal




Hej Sofia!
Först och främst, Tack så mycket! Jag själv är inte riktigt ''nöjd'' med mina lår heller, vilket jag tror många är för jag har fått väldigt många frågor om just LÅR. 
jag tränar faktiskt nästan aldrig ben/lår, jag tycker dom får nog träning när jag springer och går och numera spinning som tränar benen och rumpan rejääält (!!) så jag antar att det är mina springturer som ''fixat till dom''. Annars finns det många bra övningar man kan göra, benpress, och utfall är absolut bäst, eller den kanske är mer för rumpan också.. hm., kan försöka leta på lite youtube klipp som förklarar bättre =) 

Hello Anonym (sluta va anonyma!!!) :)

ååh, you tell me !! haha. jag själv håller på att tränar bort mullet, eller bilringen (?) haha som det så fint kallas. och jag hat hittat en övning som jag ääälskar och får jämt träningsverk av. ni vet ställningen man gör enkla rygglyft på ? ni ställer er på sidan istället och greppar tag i en vikt och kör upp och ner, haha oh jag är sämst på att förklara........ 

HAHA gud.. aa men ni ligger lixom på höften iallafall :)

boooooooxercise

jajamän då har man sår mellan fingrarna då !!! man är ju 2 och 2 och slåss och det är fan jobbigare att vara den som får hålla i slagkuddarna osv. blödigt värre hörrni... 75 minuter boxercise avklarat! skönt. i morgon är det 45 min spinning + 30min core, KUUUL mitt första core pass och är jag TAGGAAAAAD ! 

och det är ett UNDER om jag kommer kunna GÅ i morron.. körde ben i går, hårdare än vanligt så har haft jätteont idag, och självklart var det jättemycket ben idag också på passet!!! i'm gonna die.. sen så är det spinning HILL, och det menas med ?????? jobbigt låter det.. tungt... haha shit MAH ASS MOTHERF*CKERS
nu har jag duschat och ska krypa ner i sängen och kolla på tv. sovmorgon imorron, lovely. pusss 

Tumblr_lwbhhueek91qdqgr4o1_500_large
jag på söndag.. ?? (aset)


måndag!

hello there !

första dagen i skolan detta år, lila segt som vanligt haha.

åkte till Valbo en snabbis efter skolan. köpte nya skor.
har precis ätit choklad- protein pannkakor med kesella och hallon på, dom blir bättre och bättre för varje gång, man lär sig av sina misstag? ;) nämen dom blev riktigt goda faktiskt ! lite improvisation så ;) nu ska jag kolla på BiggestLoser innan jag drar på Boxercise!!! TAGGGAAA !!


 

 


godkväll

har jobbat hela dagen. segt som satan.
pappa skjutsa mig till Sandviken efter jobbet och släppte av mig på gymmet.

blev att döda benen lite i uppförsbacke på löpis och sen ännu mer benpress och utfall, en riktig killer för aset! och såklart axlar och armar.

har duschat och fresha till mig ordentligt, hårinpackning, skrubbat ela kroppen, snärjt in mig, ansiktsmask osvosvosv. ligger i soffan nu med mamma och kollar på tv! imorron börjar skolan .....

OCH jag har massa kommentarer att svara på men hinner inte ikväll (orkar inte sätta på datorn) så det får bli i morron =)

Puss på er !!


7 januari

yoyoyo !

gick morgonpromenad, sen åkte jag ner till stan och kika runt där ett tag, stanna och handla på vägen hem.

efter ett tag kom Alma så gjorde vi tacopaj. har kollar på gladiatorerna och käkat massa gott :D

imorgon ska jag jobba så upp tidigt .. hua. sen skola på måndag, ÅH ORKAR INT!!!


kvällsmellis




Super Protein Complex- kesella, funlight, lite blåbärs yoghurt lågkalori, sötmandlar och mandarin. MUMS!

löpning med pulsklocka

HEJ! 

åkte till valbo och mötte upp pappa och köpte en pulsklocka som jag tittar på HUUUUUUUR länge som helst och nu var det rea !!! WIIII tack världens bästa pappa !! ♥ åkte med han hem till gävle och väntade på att klockan skulle laddas färdigt och fixa alla inställningar. när det var klar drgo jag ut. 

var inte alls taggad utan vela bara prova klockan, men när jag väl börja var det sjukt kul, kändes lätt i benen. kylan bet i kinderna och mörkt var det. sjukt kul med pulsklockan juu !!! blidde 6,5 km och har precis kört magstyrka här hemma. 


FIIIIIIN
den visar:
Längd
tid
hastighet
puls
kalorier
sen en ''vanlig'' klocka, datum osv.
sen tusen andra grejjer som jag inte riktigt fattar hehe. men jag lär mig!


pulsbandet som känner av min puls som skickas till klockan som sätts under bröstet.




ååh hatar ''blixt i spegeln bilder'' flåt.. 


6 januari

godmorgon.

vilken gryyyym match i natt! VM GULD. var tvungen att gå ner i vardagsrummet när det blev förlägning för att kolla på den stora teven haha. sjukt spännande !!

hade satt klockan i morse men hade tydligen råkat stängt av den *ooops* men har gått min morgonpromenad nu samt käkat frukost. sitter fortfarande och funderar om jag ska åka till gymmet nu eller senare på eftermiddagen då jag är ensam hemma hela kvällen och natten.. to be continued ... 


ge mig sommar, sol, värme och bart asfallt !!!!

hockey

JVM. vakna nyss och ligger och kikar på hockey nu, hatar när det är spännande!!!! in med pucken bah !!!!!


no answers

Vad gör man när orken tar slut? och då menar jag inte med den fysiska orken, den psykiska mentala orken. att fortsätta orka, kämpa fast allt säger Nej, allt går emot en. ensam är stark? en ensam varg, kämpar och sliter. jobbar med den psykiska orken, mot rösterna som säger en annan sak. kroppen säger Ja men huvudet Nej, vem
ska man lyssna på? ska jag lyssna på den proffisionella eller den som upplevt det själv och har sina egna åsikter? eller den som alls inget vet men vill ditt bästa? kluven. i väntan på svar står jag här, ensam, ingen som egentligen vet, vet jag ens själv? tveksamt. är jag fast här, som dom jag läst om? tyckt synd om? rynkat näsan åt? fördomsfull är jag. vad jag pladdrar på, om allt och ingenting. fundersamt.
Jag brukar ha svar på det mesta när ni frågar mig, men just nu har jag inga svar


dagen

var på ett jäääklans svettigt spinning pass, sjukt kuuuul !!!!

åkte till Valbo efter det och leta efter skor men hitta ingaaa.. jag HATAR all rea som finns nu, bort med skiten och fram med nytt !

har käkat fin middag nu och sitter och jäser i soffan nu.


SPIIIIIIIINING

frukost i magen. NU SPINNING !!!!!



idag

förutom att träna har jag inte gjort mycket.. eller jo, gick en prommis till ica och handla lite, sen har jag och mamma bara legat i varsin del av soffan hela dagen. skönt. Kollat på två avsnitt av Superskinny VS Superfat och två avsnitt av BiggestLoser och några andra vikt-program, finns det inget annat än vikt och träning nu mera ? känns som om hela mitt liv handlar enbart om träning, vart jag äm befinner mig, gör eller vad som helst så är träning inblandad! 

ligger i sängen nu och ska sova. hela stört trött. godnatt ♥





nån som är på att ta en SISTA MINUTEN nu eller ?!?!?!? 


gryyymt

jag brukar hata när andra skriver " fyfaaaan va bra det gick på gymmet idag" blablablaaa

MEN! fyfan va bra det gick idag, haha. körde mage, min svaga punkt, sen avsluta på löpbandet där benen gick utav sig själva !! när mamma hämta mig höll jag på att spyyy.

har precis duschat och sitter i soffan nu och varvar ner. ska till köket snaaart och göra mat =)


4 januari - mot gymmet

hinner inte blogga, åker iväg till gymmet nu! hörs sen, posss


natti

hemma i Sandviken nu. ligger i sängen och kollar på tv och surfar runt lite på mobilen medans jag dricker protte. sleeptime !

godnatt.


finmiddag på jobbet


3 januari

hejsan!

vaknade i tid i morse och drog ut på den vanliga promenaden. idag har jag vart i Gävle med Alma, hittat några grejjer, käka lunch sen åkte hon till Sandviken, jag yra runt lite själv innan jag åkte med pappa hem.

ska snart åka iväg och jobba några timmar sen hem till Sandviken igen!


boxercise

sitter i sängen nu och kollar på Love Actually och dricker min natt protein, i skrivande stund kämpar jag med att skriva, är så JÄVLA SKAKIS I ARMARNA, det är heeeeeelt stört !!! 

körde 80 minuter boxercise och är totalt jäkla slut i armarna, ni fattar inte, händerna kan knappt skriva, skakar som en kärring !! lovar hahah är helt fascinerad utav mig själv, visste inte att jag kunna skaka så mycket .. riktigtriktigt skönt pass, och roligt, och självklart jobbigt !! var ju lite smått död efter spinningen också ju, haha. 

nä, ska lägga mig i tid idag och gå upp tidigt i morron, få tillbaka mina rutiner, vakna halv 11 i dag, INTE acceptabelt. haha. 




spinning

cyklade iväg till badhuset på ett spinning pass, första gången, kände ingen, men det gick super bra! svetten bokstavligen droppa från mig, riiiiktigt skönt!! cykla förbi Alma på vägen hem
för att hämta min sko och snacka lite.

hemma nu och har hällt i mig protein och kolisar. ska hitta nånting mer ätbart i kylen snart också hehe . BiggestLoser på teven nu!! fan va jag älskar det programmet, känns som om jag känner alla dom hahhaha


svar på tal



1. Tackar. förutom att noppa dom själv, så när jag sminkar mig använder jag en mörkbrun ögonskugga från MakeUp Store, och en sne-pensel och ögonbrynspenna från H&M =) 

2. Jag ska ta kolydraterna blandat med mitt protein efter varje träningspass, för att när man tränar så får man ju energin av kolhydrater så när jag tränat klart är dom ''slut'' eller hur man ska säga, så om jag BARA äter protein efter träningen, som jag gjorde förut, så tar kroppen proteinet som energi istället för att proteiner åker raka vägen till musklerna, förstår ni? så nu när jag tar kolhydrater OCKSÅ så tar kroppen det till energi och proteinet åker bara till musklerna, och NEJ, man blir inte tjock! haha. fick ju som sagt hjälp av ett proffs när jag köpte det, och han skratta åt mig lite när jag var rädd att man blir tjock. 

han sa att jag kommer att se ut som vanligt, bara att jag blir ''hårdare'', det ''hängiga, lösa fettet'' blir hårt istället så man ser mer vältränad ut! 

jag är väldigt dålig på att förklara mig, men förstår ni? =)



nyårs löften

Jag har faktiskt inte skrivit några nyårslöften det här året. jag har tänkt några men inte orkat skriva ner några. ta året som det kommer och gör det bästa utav det. Varje år har ett av mina löften handlat om vikt, och ja, jag HAR klarat det. ''Självklart'' har jag, inte löften, men några ''viljor'' med min träning, vikt, kropp,hälsa. men dom håller jag för mig själv =) jag vet vad jag vill men om jag når det de här året eller nästa vet jag inte. kämpar på så gott som jag kan!

och så ska jag försöka bli lite snällare hehe.
Har ni några nyårslöften ?





två år gamla löften, CHEK √

nyår























2 januari 2012

hejsan!

var på bio igår med magda och my, vi tittade på New Years Eve, bra film! kom hem strax efter 12 och dog i sängen på en gång. vaknade sent i morse och drog ut på en promenad, en värdelös sådan, fel skor = FET skavsår, iiiiiishalt och aa.. tråkigt. men 45min tvinga jag mig igenom ialla fall! 

nu sitter jag och håller på att ladda över lite bilder från nyår, blev BARA bilder från förfesten, inte en enda från själva festen. tråååk!! haha. jaja. halv 5 är det dax för spinning !!!! sen kanske jag går på box halv 8 också.. får se! :) 


twitter

följ mig på twitter !! - jjuliasandin


1 januari 2012

HELLO !
i'm alive (halvt) ..
var ju och käka med jobbet, mycket trevligt! och så vann vi 7 tusen på nå bett grejj som vi får dela på, ännu mer pengar hihi.


och igår var det ju nyår! började i Sandviken på förfest och käkade hos daniel sen vidare till årsunda. också mycket trevligt. 

hamna hos Magda inatt och är fortfarande här, ska snart hem och fresha till mig sen ikväll ska jag på bio med Magda och My, bloggar ordentligt sen senare med bilder osv! 



 

 


RSS 2.0