LÖRDAGMORGON

godmorgon.
gick bra att jobba igår, fick ju fläskfilé så jag överlevde ju så att säga!
efter jobbet gick jag till goya en snabbis för att prata med My som var ute och festa haha!

sparade in busspengar imorse och gick till jobbet istället! jobbar 7-16 idag sen blir det nog bara en mysig hemmakväll! behöver det!
nä nu ska jag käka upp min gröt och kaffet!



LEGDAY

blev klar med nationella efter 30 minuter haha. men satt kvar en stund för att de skulle se bra ut...

svepte en celsius och drog till gymmet och körde ben! fyyyfan. började gå i hög uppförsbacke som uppvärmning sen massa benpress och utfall och olika andra övningar. kunna knappt gå upp för trappan till omklädningsrummet. blev lite magträning också.

åkte till Gävle och gjorde ett ärende snabbt på stan. är hemma och har precis freshat till mig och ska snart åka till jobbet.


FREEEEDAG

godmorgon! sitter redo att åka till skolan för att göra Nationella i svenskaB. fyfan va dåligt det kommer gå. redan inställd på ig haha. svenska har aldrig varit min starka sida. usch. tänkte i alla fall hinna med att gymma innan jag tar bussen till Gävle för jobb hela kvällen!

lycka till alla som ska göra provet idag!!!


IGÅR

efter praktiken drog jag direkt till gymmet, fullt var det, hatar det med badhuset, så litet och så mycket folk.. ska nog byta gym.. men träffa sophie innan jag drog hem och snacka lite.
hann bara in och byta skor så drog jag ut på promenad och mötte upp mamma så handla vi också på vägen hem! sen kolla vi bara på tv hela kvällen och jag somna i soffan haha..


GODMORGON

somnade otroligt tidigt igår och tog sovmorgon imorse, helt slut!!! sitter iaf och käkar min gröt och har gymväskan med mig, får se om det blir gym efter praktiken! plugga körkort måste jag göra idag också..


PRAKTIK OCH RESA

hejsan! 
helt slut efter en hel dag på praktiken. lyckades ha ner en hel glashylla som gick i tusen bitar idag.. oooops. men annars har det gått bra, sa hejdå till en av tjejerna som jobbar där som ska flytta, lite tråkigt, gillade henne mest! 
hemma och precis käkat mat, höll på att dö av hunger. mamma berätta att vi bokat en resa idag också haha. till gran canaria den 29 januari. gud så underbart!!! nu ska jag kolla på The big bang theory och käka mandarin, bästa!!!

 
 
 

ONSDAG

sådär.. godmorgon igen! 

är helt klar nu och sitter och chillar framför datorn, ska cykla iväg om 30 min. slutar 17 idag och har inga andra planer än att plugga körkort.. så jävla stressad, snart prov men det känns som om jag inte kan någonting!!!! 




GODMORGON

live från crossen!! 20 minuter kvar.. kääääämpaaaaa


TISDAGSGYM

hej! började skolan 12:45 idag så drog till gymmet och körde där och sedan solade en snabbis. skön start på dagen! 
sitter i skolan nu och har lite rast. sista lektionen är inställd så slutar mycket tidigar, UNDERBART! 
 

NY VECKA NYA TAG

Hej på er. 
startade morgonen med en promenad 05:30 i morse. när jag kom hem råka jag somna en timme till haha! kort dag i skolan, åkte till ungdomsmottagningen med elleonora och lisa sen gick jag vidare till gymmet och körde där! fick så fruktansvärt ont i höften när jag sprang på bandet att jag var tvungen att byta till crosstrainern.. har fortfarfande ont... 

kom hem och duscha och laga matlådor samtidigt som jag passa på att laga mat till mig själv. det blev kycklingwook med fitnessnudlar och sweetchili sås.. mmmmhm.. 
 
 
 
 

SÖNDAG

tjena kompisar!
hade bra dagar i ullared och slösa alldeles för mycket pengar! jobbade fredag och lördag sen blev det ''chill utgång'' med elleonora. idag har jag elleonora och pappa legat framför teven hela dagen, kollat på dom två sista Johan Falk och käkat massa godsaker. övningskörde hem till sandviken och mötte upp alma på en promenad, blev en runt hela sandviken, som vanligt när vi har mycket att catcha up! 

nu ligger jag i sängen och ska sova. Back to school i morgon. snart jullov..... kämpa... 
 
 

SVAR

är du oskuld? 
nej.
hur är du och din syster så olika varann, både på insidan och utsidan? 
vi är så olika så det bara går. har iprincip ingenting gemensamt förutom våra föräldrar. Vi två har aldrig riktigt kommit överns. 
trivs du med att åka fram och tillbaka mellan din pappa och mamma? 
alltså.. nej det kan jag väl inte säga att jag gör. ännu jobbigare att dom bor i olika städer men det har varit så här i nästan hela mitt liv så jag är väl rätt van, sorgligt nog. 
hur får du upp dina ögonfransar så mycket? 
böjer dom med en fransböjare och står rätt länge med mascaran och arbetar dom uppåt. är rätt petig när det gäller fransarna hihi. hatar när folk målar dom och så står dom rakt ut. då kan dom heldre gå osminkad tycker jag haha! 
hur tycker du perfekta killarna ser ut?
hm.. jag har slutat rikta in mig på just hur en kille ska se ut, och mer hur den beter sig. förut var det bara mörkhåriga killar jag titta efter, men lixom. allt sitter ju inte i hårfärgen. men ja, fina, djupa ögon, lång, stora händer. så som dom flesta säger haha. 
Vart har du praktik? varför bytte du? 
på onsdagar och torsdagar har jag praktik på KICKS här i sandviken och på fredagar på Scorett i Gävle. jag bytte för att det blev så enformigt och för att jag älskar smink och finns chansen att praktisera där så då tog jag det! plus att jag fått lite jobb där i jul så det är ju skitbra!!! 
vad blandar du ut kvarg med för att det inte ska bli så "strävt" eller vad man ska säga? haha 
Funlight! :)
Vad är celsius bra för?
det är typ som en nyttig energidryck skulle jag vilja kalla det! :)
Vilken skola går du? Trafikskolan?
''Nya'' trafikskolan i Sandviken! men snart jävlar är kortet klar och då går jag ingenstans :D 
 
Vart jobbar du?
Bowlinghallen i Gävle. i resturangen. jobbat där i 3 år nu.
 
tar du dina proteindrinkar med mjölk eller vatten?
vatten! 
 
kan du snälla berätta hur en crosstrainers kalorinätare funkar?
En ''kalori räknare'' på en maskin kan man aldrig lita på. kanske lite mer pålitlig om man skriver in vikt, längd osv. men det är så oerhört olika. Det bästa är pulsklocka! 
hej skulle du kunna tipsa om vilken proteindrink du tycker är bäst/godast?
Whey Complete päron/vanilj eller Peach/mango med isvatten. mmmmmmhmmmmm
 

mot Ullared!

godmorgon!
sitter i bussen nu mot Ullared, har stannat för frukost nu. pluggar lite körkort på vägen, detta kommer bli en lååååång resa!


FRÅGESTUND

Vet att jag har varit sjukt dålig på att svara era kommentare och har fått en del frågor. Så jag tänkte att vi tar allt i ett inlägg? om alla skriver sina frågor här så svarar jag när jag kommer hem på fredag ifrån Ullared? 
såååååå vad undrar ni????? 

GÓKVÄLL

jag överlevde halkbanan! fan va kul det var. fick köra halva vägen upp dit till Falun och jag var först så var apnervös, men fan, utan att skryta kan jag säga att jag körde bäst av dom, dom kunna ju knappt köra alls!!?!? när vi kom till Sandviken skynda jag mig till skolan och gjorde ett prov i Samhällskunskap, gick inte alls bra haha..

cykla hem och KÄKA då jag inte ätit på hela dagen.. trodde vi skulle få nått där men nä.... har nyss kommit hem från en promenad till Ica, har köpt lite färdmat till imorgon, då ska vi på studieresa till Ullared! sjukt kul!


HALKBANA

godmorgon!
idag ska jag på halkbana! lite nervös faktiskt haha! käkar grötfrukost och ska snart cykla iväg till körskolan. sen får vi se om jag hinner tillbaka till skolan, har prov nämligen..


WEEKENDBREAK

HEJ!
jobbade i helgen och var också ut på lördagen. igår gjorde jag iiiiingenting alls, låg i soffan hela dagen!

idag snoozade jag 30 minuter. kasta på mig myskläder och tog en promenad till skolan och hem sen igen, 1 mil sammanlagt. somnade som vanligt direkt efter skolan och har precis käkat en smoothie!

måste egentligen plugga men jag har verkligen 0 motivation till de..


just ja

gick promenad med sophie imorse också! kom hem och sov och kände mig inte riktigt 100 så sjukanmälde mig. sovit hela dagen och kolla på film typ. följde med mamma in på Ikea innan hon skjutsa mig till pappa. var in på stan en snabbis och köpte lite smågrejjer!

har pluggat körkort men nu ligger jag i soffan och ska sova! imorgon ska jag på praktik i alla fall! godnatt!


morgonprommis

har äntligen fått en prommis kompis!!! Sophie. 05:40 träffades vi och gick ca 7km. skönt! roligare att ha nån att gå med så man kan peppa varandra så tidigt på morgonen!

har precis käkat frukost och lyssnar på mammas tjat, orkar inteeeeeeeeee.


för dig angelica

HEJ BLOGGEN!!
jag lever.. får skylla på att jag är en nybliven 18 åring och har fullt upp.. allt jag gör är att gå i skolan/praktik hela vardagarna, och jobbar hela helgerna och trycker in fest där i mellan! ska försöka blogga åtminstone en gång om dagen iaf! :)


RSS 2.0