outfit a la alma&julia










nu drar vi in till staaaan ♥

HELLLLOOOOOOOOOOOW

tjatja folket whatsup? almahääär :D nyss sminka julia mig höhöhö det blev nice hon är riktigt duktig (Y) nu sminkar hon sig själv hahaha hon vill inte bli sminkad av mig... hähäh ädet vill inte ja heller höhöhö jag smiknar som ellen Degeneres hHAHAHAHA såg ni pprogramet hon gjordewe det jag garva sönder XD
hon är så skön.  aja snart ska vi hitta på nått men vi har ingen aning om vad vi ska göra hihihih aja det blir nått förhoppningsvis...aja thats it detta var ju trevligt hihih hare nice people :D peace&love&respect ;) ///Alolmomaaaaa

KUKDOMMARE

matchen idag mot borlänge SÖG, eller det va dommaren som SÖG. fick 4 faular och dommaren hejjade på borlänge -.-
sen åkte iaf jag hem & duscha sen kom alma & hennes pappa och hämta mej så vi åkte till valbo och bytte hennes hörlurar osv.. men nu är vi i gävle iaf och ska snart äta chickenbits & RHODE ISLANDDDDDD♥



höressss

lose my money, honey

hellu.

var ju på gymmet imorse med alma, gick asssskalas :) sen drog vi till stan och kollade lite där och träffade även mamma & moster på ett café så jag åkte med mamma hem så alma cyklade hem. när jag kom hem typ åt jag sen stack jag hem till alma sen direkt till hallen och kollade på småbarnens träning sen efter en stund vela alma ha en cheesburgare på donken så vi tog moppen i Drive Inen, HAHA fyfan va kul de va xd

sen drog vi tillbaka till hallen och så började våran träning. efter den stannade vi kvar en stund och va på zenit och snacka med niklas som vi fick en godis av (aaaa) :D sen stack vi hem till maj & jag duscha och nu är vi hemma hos alma :)
matchen i morron börjar 10 så vi måste upp tidigt -.- sen duschar vi sen drar vi till gäääävle :)



pyysss ♥

30oktober

godmorgon !

nu är jag öppe och har fixat mej lite, jag ska nämnligen ta bussen till sandviken för att gymma med alma kl 10 xd sen kl4 har vi stenhård basket träning. vi kommer dööö....  så jag sover hos alma inatt och johanna skulle oxå sova där tror jag, så vi får se vad vi hittar på för skojj ikväll om vi inte är helt döda :)

pussss ♥

kvällsoutfit





mockingbiird

hello dudes !

haha nu är jag äntligen hemma och kan blogga ordentligt. som sagt så åkte jag och alla till stan nyss, gick runt lite & visa pappa min jacka som jag ska ha :))))) och sen åkte vi hem till farmor för jag skulle ju få pengar av henne, men såklart var ju inte hon hemma så blev inga pengar :(


fick dom här av pappa på stan, tack :D♥ ( dock är dom lila inte blåa!! )

torsdag

hej sötisar.

jag & familjen -isabelle åkte hem till niclas och kolla på hans lägenhet och fikade osv. sen skjutsade vi han till jobbet sen hem. hemma gjorde vi ingenting, jag & tessan vela åka till valbo men pappa vela inte -.- så vi har vara suttit inne nu.

igentliugen skulle ju alma sova här idag men hon sover här på lördag istället :)

nu kom tessan & sa att vi skulle till stan.
lateeeeer

dude, i miss mah homies

att en enda person kan förstöra så mycket.
jag saknar er vekligen. tiden vi hade..












29oktober

godmorgon !

.. eller jag har vart vaken några timmar..
har  käkat lite frukost och sminkat mig lite, ska snart sminka klart mej :) och jag vet faktiskt inte om vi ska till hemlingby idag för ingen verkar palla det haha xd så vi får la se!

pysssss ♥

lite shopping :)











tack pappa :)♥

daddy'Ngirl day

hallihallå.

nu har jag solat och duschat m.m..

idag så åkte jag tessan & liam in till stan, vi gick till biblioteket haha, och typ gjorde ingenting ? sen drog vi till bowlingen och satt där tills pappa slutade då han & jag gick till stan och shoppade lite. han köpte ett par jeans två tröjjor och skor =) och jag köpte lite av allt, bilder kommer sen.
sen åkte vi hem och jag solade osv..

imorron så ska vi till hemlingby och grilla korv tydligen (?) och sen ska vi hem till niclas och kolla hans lägenhet sen så ska jag till farmor för hon ska sponsra en 500kr till min jacka (aaa) hihh.. snart kan jag köpa den :)



puss ♥

solar

jag & tessan drar och solar nu. berättar om dagen när jag kommer hem.
latero ♥

3blondiner

HAAAAAAAHAHAH va patetiska dom är, hahah har dessi fått nackspärr eller ? hon tittar bara ner och håller på med sitt hår och paow ? har hon tappat rösten ? hahahah och kissie ... UGGLYYY

hihi. lära skriva av mej :)

..

hej hupp.

sitter nu i soffan själv och kollar på älskade The Hills, sitter och väntar på att klockan ska bli 9 för man får ju fan inte missa bimbosoarna i teven xd haha, har tillochmed Desperata Husfruar på inspelning x)

och i morron ska jag komma ner till pappas jobb när han slutar sen ska han och jag ta en shopping dag bara han & jag, och han peyar allt ! fatta najs. fatta hur coola kläder han kommer ha sen eller (h) hah..

pusshej ♥

27oktober

hallå !

kom precis hem för en stund sen och har inte varit hemma sen kvart över nio i morse!

imorse tog jag och lillebror bussen in till stan och bowlade en stund, sen åkte vi hem men sen drog jag på en gång till valbo och mötte upp mamma & stefan där och vi gick runt lite där, mamma shoppa skit mcyket men jag fick bara en billig foundation och strumpor, tack! och så visade jag henne jackan jag vela ha men hon tänker inte betala ett öre till den där jackan för den va tydligen för tunn -.-' fan va sur jag blev för jag ska fan ha den där jackan !!

nu ska jag iaf kika runt lite på andra bloggar. vi hörs!



puss ♥

palla rubrik

hejsan sötnosar !

imorse jag jag ut & gick, själv den här gången. sen dusha, sminka & fixade jag med och käka frukost. och jag gjorde det å bara två timmar, fatat TVÅ timmar gjorde jag allt de där. förut stog jag och sminka mej bara i två timmar. men iaf, sen tog jag bussen in  till gävle och köpte pressenter till magda som fyller år i dag GRATTIS ! haha träffa henne på stan även, haha eller jag attackerade henne bakifrån (a) haha. sen köpte jag ett par jeansleggins till mej själv :)

och nu är jag hemma i gävle. kanske ska sätta på en film snart, twilight va länge sen .. :)♥





skolkorten kom idag oxå, hahaha. love u girls ♥

t.i

hejsan !

sitter just nu och laddar ner en massa sköna låtar från youtube till mobilen (: är så sjukkkt trött så blir nog sängen snart. hehe och i morrn blanerade jag att jag skulle gå upp ganska tidigt och gå ut & gå och sen fixa mej och shiet så åker jag till gävle sen ;)



pussar ♥

laaaaalalala lalala

asså klockan är bara 16:37. jag skulle lätt kunna gå och lägga mej nu. är så sjukt trött.
men nu har iaf jag duschat och väntar på att mamma ska komma ut ur duschen så ska vi höra med moster om dom är hemma så åker vi till storvik.
latero

köerv

hellå !

idag har det inte hänt så mycket. vart och solat med mamma sen gick vi ut på promenad hahah jag och mamma har vart så hyper hela dagen idag så det är sjukt ? vi typ sprang när vi var ute, jag drog ner henne nästan i hästskit och alldeles nyss efter maten så brottades vi ? hahahh...
haha en liten rolig konversation melllan mej & mamma när vi var ute & gick ;

jag: ååååh det luktar grillad korv.
mamma: julia, dom eldar löv -.- ...
jag: ...


hahah (a) men nu ska jag typ duscha och fixa mej lite sen så kanske vi åker hem till kusin&moster och kollar på deras nya kattunge :)

höres ♥

dagishem

hallå bloggeeeeeen !

tog bussen in till gävle och mötte upp tessan jimmy malin och patrik. vi gick runt på stan lite och käkade. sen gick vi ner till bowlingen där pappa hade match men sen lära dom gå så jag stanna kvar där själv och kollade på matchen. asså ni ska bara se en bowlingmatch, heeeelt sjukt haha dom skriker som bara fan hahah xd skit kul. sen tog jag iaf halv7 bussen till sandviken och mamma hämta mej på rese och så kom även syrrsans kompis med tåger från örebro fär hon ska vara här i några dagar.

så nu har vi typ ett dagis här för isabelle har massa dryga små kompisar -.-



pusss ♥

ohboy

såååå.
nu har jag vart ner på stan och köpt mascara, sminkat & fixat mej och bussen till gävle går om timme -.-





pusssssssssss ♥

24oktober

nu ska jag klä på mej och åka moppe osminkad ner till stan och köpa en mascara. latero !

DUTTIT MAGGAN !!!

godmorgon !

hahah inatt så gjorde ju maggan min design men jag gick och la mej innan den blev klar så nu har jag tvingat upp mej själv för jag va så nyfiken xd
och den blev ju riktigt bra ! kanske lite i headern som behöver fixas och sånna småsaker annars är jag nöjd ! :D

aa men nu har jag sett den så funderar på om jag ska gå och lägga mej igen nu? vifårse..

men puss så länge ♥

WUZZUP !?!?!

tjaaa bitches !
eHm, har gjort om på jullich blogg, är inte klar, men hon måste va inloggad så hon kan säga hur hon vill haq vissa grejer, så jaa då vet ni ;D




puss/ MAGGGGIE ♥♥♥♥♥♥

you wish

nu har jag suttit nere med familjen och dragit bort mascaran så nu har jag typ inga ögonfransar kvar.. och kollat på tv. men nu pallar jag inte med dom nå mer så nu äre datan som gäller.



pusssssseelipusssss :*

life's a bitch

hello !

nu har jag vart på ica med mamma, köpte lite godis, hehe. jag vet att jag & alma har godis förbud så hacka inte upp er på det, men vi har kommit överens om  att när vi har mens ( vilket vi båda har nu) så får vi äta litegrann!




puss ♥

change me

tjaaaah (:

guuuud va skönt med lov !!
idag iskolan hade jag utvecklingssamtal, gick vell bra. han sa att han trodde att jag skulle ha alla VG tills jul såå jag får vell plugga som attan nu då och så sa han att jag blivit mycket bättre än förra året osv..  och så hade vi nå sex snack i aulan, bara våran klass med nå sjuka bilder om kondomer ? hahah men jag lära gå pga utvecklingssamtal.
fick även sluta en kvart tidigare på spanska (h)

och ikväll har jag INGEN aning om vad som händer. alma har ju åkt till gbg och kommer inte hem förrän tisdag tror jag det va, sen kommer hon till gävle på torsdag och sover hos mej sen drar vi till viken och sover hos henne jag & johanna sen på lördag är det match sen efter den drar vi hem till mej i gävle. haah jag tror det blir så iaf :)
och i morron så tror jag tar en sväng in till gävle. ska kolla på pappas match och hem och hälsa på jimmy & malin som kommer och hälsar på från sthlm.


men nu ska jag sluta skriva och käka en mandarin istället (h


favorit i repris ♥
puss ♥


2058

så..
nu har jag duschat, fixat lite saker och pluggat spanska. om nån minut börjar criminal minds och det får inte missas.
så ska ta min mandarin och sätta på tv:n nu ! :D

godnatt ♥

tung i kroppen

hej igen !

aa som sagt pkte jag & alma till gymmet. tog faktiskt moppen dit! :D haha när vi kom dit och hade bytt om & shit så stog vi som två frågetäcken haha visste inte vad vi skulle göra eller hur man gör ? haha så vi börja med att cykla, hahahha. men sen fick vi nog så vi började göra massa andra saker, men det va en jätte snäll tant där som hjälpte oss så det gick bra :D vi var där i typ en och en halv timme så tror jag kommer få träningsvärk i morron ! :)

men nu kanske jag ska börja plugga på spanskaglosorna som vi har tills i morron -.-

pussss ♥

22oktober

hejhej !

jag vet att min design är helt fuckad just nu men det gick inge bra igår. nån som har lust att hjälpa mej ? (a)

iaf. idag i skolan vare chiiiiill. fick tbx so provet som SÖÖÖÖG. skrev 5 jävla sidor men fick bara G ? haaallå ? -.- hoppas conny läser de här så får han se hur snål han är !
typ om en timmer eller nå så ska jag & alma gå och gymma :) ska bli kul och om det är bra & så, så köper vi nåslags medlemskort! :D



hörs sen !
pusss ♥

design

trixar lite med en ny design.
den får se ut såhär så länge =)


21oktober

hejsan !
sorry för dålig update men jag pallar inte. så tråkigt. men ska försöka fixa en ny design så kanske blir roligare då (:

men idag har jag iaf gått i skolan. va på nå grejjs när SAM berättade om sitt gymnasium men det sög så vi gick på lektion istället xd
sista lektion hade vi gympa på jag åkte bara hem och skynda mej att käka sen vidare till basketträning och träningen var riktigt kul idag haha och även att jag blev aaaaassvettig. sen efter träningen så stanna jag jjohanna & gladdys kvar och kolla lite på killarnas tärning men det sög så jag stack efter 10min typ.

nu har jag duschat och ska käka mandarin nu.
pysss ♥

engelska

helloj.

sitter på engelskan nu och jag & emma har fortfarande inte hittat på nånting att skriva/läsa om. så vi sitter på facebook istället ((: hoppas ingen lärare läser det här.. ;)

pusss ♥

promeniiiiix

hallå!

kom precis hem från en promenad med mamma, jag tror vi gick typ 4,2km eller mer. duttit julia ! :D och imorron är det träning sen på torsdag ska jag & alma gymma sen på fredag åker hon till gbg -.- anyway.. har inga läxor den här veckan, iaf ingen jag vet ?! ;o sen är det lov, fyfan va skönt! :) 

latero


världens sötaste




tisdag

hejsan !

idag kl halv2 skulle vi vara på bruket och kolla nån konser om estetiskalinjen nånting ? haha det typ sög. och så va typ hela sandvikens nior där, så det va myyyyycket folk. sen cykla jag ända från bruket hem till mej!
och nu ska jag kolla vidare på bloggar.

puss ♥

träningx2

hello !

hemma nu. tränade och när jag kom hem käka jag sen gick jag ut & gick med mamma (: och nu har jag precis kommit hem och ska duscha. 

later


treeeeeeeening

träning nu. uppdaterar när jag kommer hem.

pusss ♥

skolan

godmorgon ;)

sitter i datasalen nu och har engelska, jag & emma ska skriva om nån hobby tsm som vi sdka läsa upp. och vi måste läsa den i 10min -.- fatta långt man måste skriva om man ska läsa i 10min -.-

hörs sen ♥

bästavän ♥

alma klipic.
 det är sjukt hur mycket jag älskar dej, hur mycket jag uppskattar att du finns där för mig i alla lägen oavsett vad. även om jag har mitt humör och blir sur och får värsta humörsvängningarna, men du finns där för mej i allafall. och alla minnen med dej är helt otoliga sommaryran, sthlm, UM, basketen, hedåsen, dååånken allt. sommaren 09 med dej va världsbäst ♥ men det värsta var att du åkte till bosnien i två hela veckor, fyyfan. om du åker en månad eller mer nästa år tar jag livet av mej :( men skitsamma, jag tvingar dej att stanna i lillaskithålan i sverige med mej så nu är det bara att tagga nästa sommar, fyfan va kul vi ska ha då, ännu kulare än den här sommaren. längtar redan! och det bästa är, att vi har aldrig bråkat, visst småtjaffs och så men vi kan typ va lite sur på varandra men sen efter 5min är det över igen, vi kan fan inte vara sur på varandra and i love it.
utan dej vid min sida är jag inte hel, jag behöver dej. jag gör verkligen det. du är mitt allt. lämnar du mej, lämnar jag jorden! och du ska veta att jag finns här för dej, när som helst, 24/7 call me, du är verkligen allt för mej!
I really need you couse my life would suck without you!

























älskar dej gumman ♥

be with you

tjo bitches (;

jag och lillebrorsan åkte på bio, Upp hette den, hahah lite weard film men.. och nu är iaf i sandviken hos mamma och i morron äre skola :(((((( men vi går bara en vecka sen är det lov !!! fan va skönt.

nu ska jag göra nå vettigt.
pusshej ♥


ingen är perfekt

godmorgon.
eller vakna igentligen kl8

idag har jag faktiskt ingen aning om vad som händer. åker vell till mamma idag som vi alltid gör, kanske gör de nu på morgonen ? donno..  aja, vi hörs vell


gokväääällllllleeeeeér

hahah. fyfan va hyper jag va när vi spela buzz, satt och asflabba åt ingenting typ, hahah. och inatt vill alma dygna men jag pallar fan inte men ska va vaken tills typ.. halv1 för då ska hon ringa mej, giiiiirltalk nivet ;D

godnatt ♥


kullördag

nu ska jag spela buzz med familjen bara för att dom vill så gärna ha med mej ;)


jag & bror (: ♥

mina gullungar (:

'










kärlek till er ♥

lägg aldirg handen på en kvinna, va en man !

tjaaa.

jag pappa bror & syster drog och spela discobowling, hahah gick skit men aja. nu sitter jag iaf och dricker Xray och på bowlingen drack jag en annan energidryck så nu kommer jag säkert bli hyper, hahah helt själv, undra vem på msn som blir offret... :)





pyssssssss


huvudvärk

hello !

matchen mot ockelbo idag gick skit. allt gick skit men pallar inte ta upp de i bloggen. efter matchen skjutsade almas pappa mej till rese och såklart fick jag vänta 35min på bussen -.- sen när jag kom till gävle så gick inte bussen förns om 20min så jag gick ovc köpte en svartmjukiströjja, har en likadan fast i grå, asskön. sen kom jag hem och käka och duscha och shiet, sen kom niklas en liten stund.

och nu väntar vi på att pappa ska komma med maten (:

pysssss ♥

hoooome

hemma nu !
och äntligen är praoveckan öööver ! (:

idag fick vi följa med till en SKIT stor affär där alla kisker osv köper sitt godis... mhhhm. fatta lite godis där eller ? jag & magda höll på att DÖ ! men fick inte köpa nått för pappa för det är ju paketgrejjs och skitdyrt och blabl -.- sen har det bara vart chill, bowla lite också :)

sen gick vi på stan och jag köpte äntligen leopardtajts. och så gick vi in på KICKS och prova sänt där medel så läpparna blir större, men då hjöölprte typ ingenting så vi gick in på Make Up Store och jag prova ett annat medel där, och fyfan va det klia x) men det hände typ inget, lite kanske.

bilder från hela veckan;






gick i pappas tröjja hela veckan (a)




VARM CHOKLAD ♥


godisheaven ♥♥♥♥♥♥♥♥♥


julmust ♥♥♥♥♥♥♥♥




nnu kom magdas mamma¨
pyssssssss ♥


¨¤&%((?

magda är dum
hon vill inte massera mej
jag vill slå henne
hon chattar bara med fula killar
hon gjorde satt jag blev hungrig

cp

dissar

 

√ kylan- shiet va kallt det är ute nu, även om jag har en tjocktröjja och en fet stor jacka så fryser man arsle av sej ändå ..

√ fjortisflufffrillan- ni vet det där skitmycket fluffet som man hade för ett år sen ? sånt är så 2008, släng sprayen ! och ha ett naturligt svall.


√ fulla bussar-
bussen jag & magda tar in till våran prao är PROPPFULL, seriöst de är sååå jävla mkt folk och så har dom den där minsta bussen -.- så folk står på varandra.

√ stationäradatorer- dom är bara så klumpiga och låter och är allmänt jobbiga. bärbara är ssåå mycket bättre ! :D


20 minutare

nu är vi tillbaka och jag återigen slingar håret x) hihi . kanske kör en hissar&dissar sak medans jag har färgen i :)



pysssss

torsdag

hallåj !

är hemma nu efter en jjoooobbigdag... hehe not. vi kom dit som vanligt, och bussen är seriöst ÖVERFULL så jäävla mkt folk men iaf. vi städar och fixar fika sen käkar vi frulle sen gör vi absoluuuuut ingenting -.- kanske bowlar lite och så. men idag hade vi så tråkigt så vi drog på stan, heh och kolla lite. köpte inget. sen tbx igen, när vi slutade så gick vi till H&M och fick en deo & saltvatten grejjs av pappa :) sen till konsum och köpte en till hårfärg (:

och nu sitter vi i sängen och väntar på maten sen drar vi och solar =)



byee ♥

night

hellu !

ligger i sängen med magda nu och kollar på Fråga Olle, hah (:
jaa, färgningen gick vell ganska bra.. men har ändå nån blond slinga kvar men det kanske vi fixar imorron :) och så ska jag köpa leopardtajts, bestämt det nu ! :D



godnatt ♥

ye

skulle blogga imorse men blogg.se dampa ju som vanligt..

iaf. idag- en vanlig praodag, bowlade typ hela dagen så nu kan jag faktiskt skruva (h) sen stack vi tidigare för jag skulle på träning i sandviken, såg magdas nya söta hund oxå, såååååå söt :D och när vi kom hem till gävle igen köpte jag macka på subway för vi missa bussen och i bussen när magda skulle stoppa i kortet så sätter hon de fel håll så det fastnar så negern, haha han va ski social :D iaf, han lära skruva bort hela den där gröna saken och aaa..

men nu är vi hemma iaf och jag sitter just nu med färg i håret, ska slinga bort alla blonda slingor jag har :) och magda duschar.



pusss ♥

MÄÄÄGGGIE GÄSTBLOGGAR !!!!

JULIA ÄR EN JÄVLA FJORTIS.
JULIA ORKAR INTE BLOGGA
JULIA ÄLSKAR MEJ !

 

 

 


100000000 % oserri!


l8er

tjohejhallåjsan.

jag & maggan poppade popcorn, gick aaasbra, hehe :D och så hade jag lite ostkrydda sen bion senast så de blev asbra. sen så käkade vi det medans vi kollade på The hills. nu ligger maggan i sängen med sin data och jag sitter vid skrivbordet, haha vi båda väntar på att Hollywoodfruar ska börja :)

och i morron har magda lovat mej att fixa min design, vi ska knäppa kort & allt hihi :) och så ska jag ta med kameran på praoen så får ni se hur kul vi har de :D






dayone

hello !

nu är jag & magda hemma efter en otrligt jobbig pradag.. not :) vi kom dit typ kl1 och bara stog lite i kassan och så, inge folk där ju och så ramla jag även, HAHA skitont. men det va magdas fel ! sen fick vi sluta halv4 så vi gick på stan och handlade lite, och popcorn :D


tänkte börja med lite foundation, magda sa att de va nå speciellt så det inte syns att man har på sej det, hah :)




assköna, har en likadan lila (:

pussss ♥

fu

hello !

nu är jag klar och har packat. fast vi ska åka om en timme typ så ska ner och titta på tv nu ;)





pusss ♥


prao

godmorgon !

igentligen har jag satt klockan på 10 men jag vaknade kl8 kan inte somna om -.- så nu har jag packat lite smått och ska snart börja fixa mej, sen så kanske jag bloggar ett inlägg innan jag åker om jag hinner annars hörs vi i kväll !

pusshej ♥

fdvvsdf

tjo bitches !

nu har jag kollat på tv och lockat håret, hehe. snackar itelfon med alma just nu och så försöker jesper lära mej hur man laddar ner från youtube, hm.. haha :d
iveckan har jag ju prao med magda på bowlinghallen, får se hur de går då :D

pusshej ♥

oth

haft ansikstmask och sånt nu. och nu kollar jag på one tree hill och fattar absolut ingenting. har inte sett det på evigeheter.

puss ♥

pics









kommer kanske mer sen ♥

motionen gick före bloggen (:

hehe. dålig update här då.. men jag har vart upptagen hela helgen.

i fredags; va ju jag alma & johanna. och vi var ute så skrev en jävla kärring massa lappar till oss på engelska och satt i fönstrer och ja. orkar inte berätta -.- kanske kommer video på de sen :) sen så gick vi hem och hade de treevligt. HAHA ... 
 
igår; så åkte jag, alma & johanna till badhuset och skulle simma lite, hahh vi simma lite, men kommer inte ihåg hur mkt. och så va det en skiiiit äcklig turk som va cpskadad och han va själv där och USCH.. aa.. sen när vi kom hem va vi HELT döda efter allt simmande men vi gick ut och gick ändå och sålde lite kakor. sen hem till johanna och sålde där. sen drog jag & alma med moppen hem till henne och kolla på fotboll och ihalvlek åkte vi och köpte vindruvor =) sluta med att jag sov där,och almas mamma vill adoptera mig, hihi :)

idag; så åkte jag & alma till badhuset och simma ännu mer, gissa hur mkt vi simmade ?! 100 vänder, HUNDRA VÄNDOR !! fatta död vi va eller ? hahah plus att vi va där och ''lekte'' oxå. hahah mycket motion den här veckan. men nu är jag hemma iaf och jag har inte ätit nånting på hela dagen så ska ner och käka nå nyttigt nu, haha :D

pusshej bilder kommer sen ♥

maaaaah homiiiiies yoo



berättar sen, orkar inte nu. =)

<3

nu ska jag & mina homies GÅ till ica och köpa ben&jerrys sen GÅ hem. l8er


gz

hejsan !

spanskan va inställd så vi fick sluta tidigare :))))) och idag fyller mamma 38år, grattiiiiis :D så gäster kommer nog snart, sen kommer mah homies alma&johanna :)♥ och vi ska ha kul, as usuall.

 

pusshej ♥

just ja !

köpte ju de här armbandet i valbo häromdan också =)



hot like hell



 


hardwork

nu har jag pluggat och varit ute & gått. och nu ska jag fortsätta plugga.
latero

blind

hällåj !

nu är jag hemma från skolan och jag måste plugga till provet tills i morron, sen slipper vi läxor !! älska prao. så nu ska jag plugga och käka lite samtidigt. vi hörs om några timmar då jag förhoppningsvis kan skiten :)








pusss

hört talas om fjortisfylla ? ;)

hejsan !

sorry för dålig uppdatering idag men jag har haft fullt upp !

sista lektion idag hade vi ju som sagt badhuset, och jag va den enda tjejen som va med och läraren sa att det va jättebra att jag kom och blabla, hoppas på bra betyg nu :) sen dirket efter de skyndade jag mej hem och slängde i mej lite yoguhrt sen hämta alma sen till träningen, skaplig träning idag eller ? simmning och basket/styrke träning, snacka om bra :D
och när jag kom hem så har jag pluggatpluggat .. men nu ska jag bara ta det lungt och sitta framför datan/tv .

pusshej ♥

titta...

.. va brun jag va :| måste sola. vill ju inte se ut som ett spöke ?!


pluggpluggpluggplugg..

nu har jag pluggat hur länge som helst ! fast va och hämta syrran i barrsätra oxå, hon våga inte cykla hem själv -.- meeen va gör man inte för sin syster? :)



nu ska jag iaf packa tills i morron, vi har badhuset men jag är den enda tjejen som ska va med, för alla andra har '''''mens''''''' hosthost.. jaja, jag är vell den enda som får bra betyg ? ;) och så sen ska jag titta på desperata husfruar som börjar idag !


mini shopping

hallåj !

skjutsa maggan till skolan och hem idag, va snäll jag är :) sen efter skolan åkte jag och mamma till valbo, hitta några saker bara, och träffa typ hela ellens klass där, haha x) men nu ska jag ta och plugga.. jävla prov. så vi hörs sen .


saltvatten spray & puder från H&M


typ lila tröja från gina

pusss ♥

rosssssssa

tja bitches !

nu har jag bäddat ner mej i sängen och ska kolla på hollywoodsfruar som börjar snart och sammtidigt ska jag måla mina naglar med nagellacket jag fick av magda.
har pluggat lite oxå men gick inte bra. får verkligen inte in allt om japan inte .. och så gjorde jag lite situps, armhävningar & en maaaaaaassa andra övningar, blev ju taggad nu till gymmet, heh :)



godnatt då ♥


tillsammans klarar vi allt ♥

okej. nu är det så här att jag och alma har bestämt oss för att börja gymma, vi har snackat om det väldigt länge och så, men nu är det bestämt vart och när. vart säger jag inte, hihi :) men vi ska köpa ett 3månaders kort och det va inte alls nå dyrt- så vi ska köra igång så fort vi skaffat lite cash (: ska bara snacka med mamma sen när hon kommer hem för jag tror inte hon kommer att betala men hon kan vell iaf sponsra liite den snåljåpen =)

hihi. nu vet ni det. är ensam hemma och jag hatar det, iaf på kvällen. men ska passa på och plugga nu när det är tyst här hemma och innan hollywoodsfruar .




pussshej

basketträning

hej igen !

nu är jag hemma. efter ha kollat på min träning, jag kan ju inte vara med pga av att alma smittat mej. efter träningen åkte jag och alma lite moppe runt överallt (: sen så skjutsade jag hem henne för hon lära plugga. det lär vell jag oxå men vi får se om jag orkar sen (a) ..

pyssss

i donno what you doing but you doing it good

nu har jag pluggat klart.
√ japan

√ hemkunksap

och så lockade jag håret oxå för jag hade tråkigt, heh.. men nu ska jag ner och ta nånting och äta sen åka och kolla när mina tjejer tränar.




peace ya'll ♥


-.-

nu dränker jag mej i massa plugg. tillbaka om nån timme.





pusssss

prima skinka, jappjapp

hejsan puddingar !

idag hade vi bara två lektioner så vi slutade 11. så magda följde med mej på stan och tanka moppen, sen så åkte vi runt lite i stan. hahah och det va en gammal gubbe som oxå skulle tanka sin moppe som bah börja snacka med oss, hahah xD
och så skulle vi kolla om magdas brorsa va hemma & vaken så vi tutade lite utanför han, sen så öppna en gammal gubbe fönstret och bara stog och titta på oss, som om vi skulle sluta tuta, så jag tuta ännu mer och stack därifrån sen åkte vi förbi hans hus flera gånger och tutade, hahahahha :D

så nu har jag precis kommit hem efter att ha skjutsat hem maggan, fick min pressent av henne idag oxå, haha hon är fantasi hon :D















tack så mycket maggan :)♥

fire burning

hejsan !

nu har jag kollat på tv & duschat- ska snart lägga mej i sängen och kolla på tv, och kaaaanske göra klart den där läxan.. det är ju trots allt jag dom får IG inte mamma -.- och så har jag så sjuuukt ont i hela kroppen. stefan säger att det är svininfuensan men näe ! -.- får se om de blir nå skola och träning i morron.

godnatt ♥

diss



√ höstvädret- regn, kallt, sjuk, måste jag säga nå mer eller ?


√ läxor-
just hate it ! säger som my, kan vi inte bara göra allt i skolan och sen va lediga hemma ? bara för att våra lärare är nolifers ..


√ bilddagboken-
så tråkigt, så ute ?!


√ reklam- aah, så jävla jobbigt. det kan va bra med typ.. en reklam och man är pissnödigt eller nånting, men inte med typ sju stycken -.- då tröttnar man bara och stänger av skiten och hoppas att ingen tittar så skiten går i konkurs eller nå -.-

hahaha. va negativ vi va här då :D ..


.

pms

nu när jag för engångs skull satt och plugga så frågade jag mamma om hjälp och hon hjälpte mej sen sa jag åt henne att gå så jag kan konstentrera mej men då börja hon prata och blablablabla då sa jag gå annars slutar jag plugga, och så fortsätter hon vara en irreterande jävla kärring så jag kastade iväg bäckerna på golvet och satt musiken på högsta volym och skrek stick !! KAN HON LÅTA MEJ VARA NÄR JAG FÖR EN GÅNGSSKULL PLUGGAR !!!!!!!!!!!! -.-

nu ska jag kolla på ensam mamma söker.
hejdå

läskiga uteliggare

pappa ska tydligen skjutsa hem mej & syrran när han slutat jobba så slipper vi åka buss iaf, bra de :)
och jag har hemkunskapsläxa tills i morron, men såklart har jag tappat bort de där jävla häftet -.- åååh. haata läxor..


och just ja. jag är ensam hemma nu och så plinga det på dörren så jag gick ut i hallen och tänkte öppna, men då hade nån tant (som plingade på då) redan öppnat och tänkte gå in, och jag trode att det kanske va tessans släkting eller nåntintg ? så jag bah: heeeeeej ? hon såg precis ut som en uteliggare för hon hade soppåsar och allt, så tog hon upp nån lapp hon hade skrivit och jag såg absolut iiiiiiiingenting av det hon hade skrivit, så då fattade jag att det va en uteliggare och inte nån släktning så jag bah: NÄÄÄE och slänger igen dörren och låser och springer in på rummet och ringer alma.

hahah. skiit läskigt ju ;s


osminkad, tror jag börjar bli sjuk :(


sunshine

okej nu har jag fixat med bloggen skit mycket, hahah men u måstye jag verkligen packa och ta bussARNA till sandviken ! hörs när jag kommet dit :)

pyss ♥



love you sis ♥

this is me

okej ska berätta lite om mej själv..

jag heter julia sandin och är 15år, fyller den 21september. jag går i älskade 9C på söderskolan och har världens knäppatse lärare :))) iaf. och så bor jag i både gävle och sandviken, i sandviken med min mamma och hennes nya kille stefan, och så bor jag i gävle med pappa och hans nya tjej Therese och deras unge liam som är 6år, så jag och min lillesyrra isabelle 12år åker varannan vecka mellan mamma & pappa, och går i skolan i sandviken så vi åker buss på mornarna. hos mamma har jag två katter sigge & mimmi =) och så har jag en moppe hemma hos mamma som jag älskar och åker överallt med, hihi :)♥

och jag har många underbara vänner som jag umgås med (: och så spelar jag basket i KFUM sandviken och i våras vann vi UM i falun vilket va väldigt stort för oss :)
jag har haft väldigt många bloggar, både på devote och på blogg.se och min senaste blogg hade jag tillsammans med magda men vi sluta blogga pga av min familj, hahah aa.. så isabelle om du läser min blogg, va snäll att inte visa den för mamma nu ! (: så jag hoppas den här bloggen håller i sej nu och jag ska försöka uppdatera så mycket jag bara kan ! :D



aja, de här va iaf lite av mej då.
puss ♥

nudel kung

japp de är jag de ! :D gjorde nyss nudlar till mej själv och sitter fortfarande i pyjamas.. hehe :) måste klä på mej och packa snart, ska ju till mamma (:


syns inte så bra men jesper & alma har damp iaf och jesper ska köpa menskakor av mej & alma =))))))

puss ♥


godmorgon !

äntligen har jag skaffat mej en blogg ! tog sin lilla tid menmen. och designen gjorde jag kl2 i natt så den är bara tillfällig =) gå in på min gammla blogg här som jag hade tsm med magda så kan ni se vem jag är, heh :)

igår var jag iaf på bio med magda, flickan som lekte med elden. den va bra men slutet söööög, och nu måste vi vänta tills trean kommer ut så får vi se hur det slutar, hah -.-
ajja,

hoppas ni läser min blogg nu, ska fixa lite mer på bloggen tex som hissar/dissar och lite annat :)

pusshej ♥

test

123 ..

RSS 2.0