götet i morron

hej på er !

drog iväg till basketplanen och mötte upp några från laget, satt och snacka lite osv. prata om GÖTEBOORG !! åker ju dit i morgon !! FAN VA KUL !!

så håller på här hemma för fullt. packar och donar. just nu sitter jag med ansiktsmask och ska snart måla naglarna också + äta jordgubbar såklart hihi. 

hinner kanske med ett inlägg i morgon innan vi åker. och sen kommer vi hem på söndag kväll/natt så blir dåååligt med updates i helgel alltså! men jag tror vi hörs i morgon i alla fall! :) 


outfit






sista maj

hejsan! hann aldrig blogga innan jag åkte iväg i morse.. 

men vaknade tidigt som vanligt och drog ut på en back-intervall pass ute i spåret, första gången jag gjorde intervaller på riktigt med tid osvosv. 

sedan åkte jag och mamma in till gävle först till polisen och fixa pass åt henne osv. sen gick vi på stan lite och käka lunch. är hemma nu och ska ut och sätta mig i solen strax, SKITvarmt ute ju!! helt sjukt!!! SOMMAR !!!!


lunch på JAVA, muuuuuuuuuumms

nödvindigheter


cykelbyxor, yeeehaa


earcuff !

made my evening

YEEY. kolla in på fc:n en snabbis och hade äntligen fått ett mejl av min spanska lärare och fått betygen. wiho. 

btw. på träningen gjore vi typ ingenting, gick igenom massa saker inför göteborg osvosv. ska sova nu, även om jag är typ ledig i morron, tjoho. godnatt


närmare titt på håret




bilder från idag

slutade ganska tidigt i skolan så åkte hem och bytte om till bikini på en gång och har legat ute och solat i några timmar nu! har käkat så tänkte ta en liten powernap innan träningen, solen gör en så himla trött ju. 








30 maj

GOODMORNIN'

sitter i skolan och har precis skickat in min sista uppgift nu, en stooor en. 20 sidor slutatde den på! äntligen klar. nu har vi lite hål och lunch och så ska vi få reda på våra matte nationella och få veta betyg... för att få mvg MÅSTE jag få vg+ buhu. bara för de kommer jag att få vg- eller nå, haha jävla +-.. 

och ang. håret igår, haha. det syns ingenting typ.. tonade en ''koppar färg'' så liiiiiiiiite röd skiftining i solen är det enda.. anyway! vi hörs sen, puss. 



svar på tal


- Hej. förlåt att jag inte har svarat. tänkte göra det en kväll men då glömde jag bort det.. 

egentligen har jag nått mitt största mål för länge, länge sen då jag aldrig i hela mitt liv trodde att jag skulle klara det och det var att gå ner 7 kg. men nu har jag gått ner mer än dubbelt så mycket. 

men mitt mål just nu är att bygga upp min kondition och få mer muskler och bli mer ''tajt'' , om ni förstår =) ett litet mål jag också har som skulle vara jättekul att uppnå är att få fram lite synliga rutor på magen ;) det är också ett litet mål, eller mer kanske önskande. 

det där med frågestund vet jag inte, tycker det är så pinsamt att ha det och så kommer det typ 3 frågor eller någonting... haha

right now



hm... spännande !

morsdag ♥

ni har vell inte glömt bort morsdag ?! de här två sakerna fick mamma av mig i morse, hon trode jag hade glömt bort morsdag men icke då! hihi :)




lilla shoppingen


vitt skal till min bebiiis


toning !


och tröjan ! :)

kalas

var in på valbo och hitta lite saker. sen hem och städa och sedan kom alla gästerna. 

har varit ute och sprungit 7,5 km när alla drog hem och just nu sitter jag med HÅRFÄRG i håret... spännande.. haha










29 maj

Godmorgon, hur mår ni? själv mår man toppen! vaknade runt 7 av mig själv och drack kaffe och tänkte dra ut på en springtur MEN, det regnade och blåste som fan så fick bli 1 mil på crosstrainern istället + styrka. 

är klar fixad nu och ska bara välja kläder... graderoben är FULL men ändå har jag INGET att sätta på mig.. någon som känner igen sig ?! ska åka till valbo en super snabbis sen hemoch fira syrran som sagt.




jag just nu..

sova... redan ?

har städat och käkat jordgubbar & nötter och kollat på tv. är ensam hemma än så länge med syrran kommer nog hem snart. ligger död i soffan och funderar på att gå upp och lägga mig. fan, jag måste vara världens tråkigaste människa, hahah gär och lägger mig 10 en lördag kväll!! 

men funderade på att gå upp tidigt i morron och springa innan jag mamma och syrran ska till valbo sen ska vi fira syrran också.. nä jag ska fan gå och lägga mig alltså. vi hörs i morgon, godnatt !


4 veckor sedan

idag är det prick 4 veckor sedan jag käkade godis!! helt sjukt. lever på nötter och frukt nu mera haha !





aaaaaaaaaaaaaaah choklad ♥♥♥ ge mig

28 maj

hejhej! 

gud vad jag har börjat hata datorer nu för tiden... orkar aldrig sätta på den längre, så långtråkigt hehe. men ialla fall! 

gick hyffsat bra att jobba i fredags, 5 kalas på rad och två samtidigt, inte så kul.. efter jobbet skjutsa pappa hem mig till alma. vi snackade lite tills vi somnade och klockan ringde halv 5 i morse (!!!) alma skulle till Gotland med sin klass så var bara att gå upp då hehe. fick skjutsa hem och la mig i sängen och sov en stund. 

men gick upp ganska tidigt igen och gick en powerwalk innan frullen. 

Idag var ju invigningen av basketplanen i stadsparken, så cykla dit klockan 12 och var där fram tills 3 ungefär, spelade lite match, det var dansuppvisning osvosv. planen är tuuuuuuung alltså! fyfan va grym den är! DÄR kommer jag vara ofta i sommar iallafall!! cykla hem igen och käka sen somna en stund igen. 

gick ut på promenad och en sväng till ica och köpte 2 tidningar som jag ska läsa medans jag käkar jordgubbar.. 






27 maj

Hejsan allihopa. sitter i skolan och har håltimme just nu. lyssnar på musik, äter jordgubbar och små pluggar lite. chillar med livet med andra ord! haha. nerå. men snart har vi lunch sen har vi en lektion sen slutar jag, skönt. aa men vi hörs later! puss

igår satt man i short & linne.. idag regnar det och man har mjukiskläder på sig..

jordgubbar

halloj! käka mig ÖVERmätt på lasagne och åkte iväg på träning, 4 tappra själar var det där haha. så vi fick spriiiiinga idag, eller inte så mycket egentligen, lite intervall typ och match, skott osv. är hemma nu och käkar jordgubbar och dricker en shake, super mums. 

imorgon är det skola fram till 1 sen åker jag till gävle och går på stan en stund tills jag börjar jobba, efter jobbet ska jag hem till sandviken igen och hem till alma och slagga där =) då vet ni det! 


26 maj

hade min livs sista spanska lektion idag, SÅÅ SKÖÖÖÖÖÖNT!!! fick reda på nationella muntligt och uppsatsen, fick VG på båda, helt chokad! haha. efter skolan åkte jag hem och sola i bikini lite sen åkte jag och mamma in till stan igen en snabbis och fika och köpte jordgubbar. 

har suttit ute i solen hela dagen nästan och solade ju i morse haha så känner mig lite bränd i fejjan! ska snart äta lasagne (!!!) sen ska jag powernapa lite innan basketträning! 



cp katt hoppar högt ?!?! hahah





köpte äntligen adidasbyxorna när jag var på stan med lisa och henka idag!

vilken härlig morgon

GODMORGON! vilken härlig morgon. kom på att jag hade sovmorgon men gick upp i vanlig tid i alla fall coh tog en powerwalk. när jag kom hem så åkte jag och mamma och sola sen hem och duscha och käka frulle sen vidare till skolan. 

sitter på första lektionen nu och efter den här har jag hål i 2,5 timmar. härligt... medans hela klassen slutar halv 11, men jag har tyvärr spanska.. jaja. tänkte springa till stan en snabbis då ialla fall! löning igår ju, hihihi. vi hörs senare!

fjortis !!!

GRATTIS syrran !


dollar bling in my ear




25 maj

hejsan! här vare lite dåligt !

skolan gick ganska snabbt, åkte hem innan svenskan för den är jag klar med nästan. så åkte hem fort och sen ner till stan med mamma och syrran för att fira syrran lite, hon fyller fjortis idag !!  sen åkte vi hem.

hemma så träna jag, 5 km i spåret sen gick jag en liten prommis med mamma ungefär 4,5 km =) vi har precis käkat grönsaksomelett och ska kolla llite på tv och käka popcorn snart hihi.


mammiiii. gissa vems äppelskrutt som ligger på brickan ??? hahahhahaha


vi möblera om hela vårt klassrum idag, haha så nu ser det förjävligt ut ;P

L.A keps




internetproblem

internet har inte funkat sen jag kom hem.. men har inte gjort så mycket intressant heller. handlat med mamma osv. 

tränat ute i garaget, 1,1 mil på crossen och 1 mil på cykeln + styrka. skapligt död nu. har precis duschat och ska dricka miin shake och kanske ett äpple strax, lagomt till Desperate Housewife! :D 



så jävla sugen på jordgubbar !!!!

24 maj

gooooooodmorgon, eller goddag ?

har mattenationella, sista delen klockan 9 imorsen, satt i en och en halv timme med skiten. har precis käkat lunch och nu sitter vi i korridoren och väntar på idrotten, vi  har hål fram tills dess, det suger. 

men vi hörs sen istället! puss



basketball

gokväller !

ligger i sängen nu och lyssnar på bosnisk musik, hahah och dricker whey pro. träningen idag var rätt chill, spelade match stort sätt hela trätningen så det rann svett när man klev av planen, varför kommer svetten alltid ''efteråt'' ? haha.. 

nästa vecka på onsdag åker vi till GÖTEBORG BASKET FESTIVAL det ska bli SÅÅÅ kul och alla är astaggade !!! fyfan va grymt !!!!!!!!!!!!!!


träning

gick ut på promenad men ångrade mig ganska snabbt då jag vela hem och sola igen haha men gick nästan 4 km i alla fall. har precis käkat och nu ska jag byta om och dricka kaffe sen åka iväg för basketträning! 






sol

hello!

satt mig ute i solen direkt när jag kom hem. har käkat lite mellis och tänkte dra ut på prommis.. kanske till mammas jobb och hälsa på ? maybe.. 







me today




orkade äntligen sminka mig med ögonskugga och co. men syns dock inte med blixt.. 


23 maj

hejhej på er!

sitter skolan och har sista lektionen nu- svenska. hade nyss ämessamtal i engelska och fick äntligen mitt MVG i slutbetyg, fick VG+ på alla mina nationella så det var sköntsköntskönt!! nu är jag klar med ännu en kurs, snart är svenskan slut också. SOMMARLOV SNART !! hihi

solen börjar komma fram nu, lagomt tills vi slutar hihi. men vi hörs senare när jag kommer hem ♥


pink nails and green apple




skrikrosa





hur fint ?!

22 maj

hejsan!

var ju super kul att jobba hela dagen när det var skitvarmt ute, nere i källarn är det fan IS kallt.. men fick sluta tidigare runt 4 då pappa kom, vi åkte direkt till valbo och jag köpte ett skal till mobilen, visar sen. 

sen skjutsa pappa mig till sandviken. drog ut  på en spring tur som sög så in i ******* ''sprang'' 5 km sen tredje varvet fick jag värstaaaaa magknipen så gick sista.. 

har duschat och käkat alldeles för snabbt så fick ännu mer ont i magen, haha. ska måla naglar nu och kolla lite bloggar. LATER!


chillprommis







hos pappa nu och gått promenad. ska käka jordgubbar nu och kolla på tv. 

imorgon jobbar jag hela dagen sen åker jag till sandviken så vi hörs i morgon kväll, kanske mobilbloggar om jag lyckas haha! pusspuss

tacotime

'




åker snart hem till pappa i gävle! men tänkte klämma in en promenad nånstans, antingen nu innan eller i gävle. we'll see!

wtf

Tumblr_lk1rdqnrcr1qinn4eo1_500_large

åååh är SKIIITTTTTT hungrig, ni fattar inte !!! ska snart äta tacos ♥

chill outfit




21 maj

hejhej !

vaknade ganska tidigt imorse men somnade om. halv9 drog jag ut i spåret och körde 5 km. och 1 mil på cykeln i garaget. 

har suttit ute i solen nu en stund men gick in nu och tog en bloggpause hihi. 









stadsparkshäng med bästa












min dag

hej på er.

hann inte blogga innan jag drog iväg och mötte upp bästis. men det blev 7,5 km i spåret. lite segt sådär men har inte sprungit på länge. hade ingen musik heller för ipoden har dött och jag får inte igång den ?! och  iphonen vågar jag inte springa med haha! så blev att lyssna på naturen och mitt jädrans flåsande haha.

men duschade snabbt och det fanns ingen mat hemma och jag orkade inte laga nån heller så blev havregrynsgröt och en shake! 

mötte sedan upp bästis vid ica och köpte jordgubbar och nötter sen cykla vi till stadsparken och la oss där och pratade massor. 

cykla till zenit och prata med nicklas en sväng innan vi cyklade hem till mig och kollade på coach carter men jag somna och alma var också trött så hon åkte hem och nu ligger jag i sängen och ska sova! haha. godnatt !


idag






20 maj

hejhej!
har inte kunnat blogga för det gick inte att logga in... ? 

har i alla fall precis käkat lunch, hamburgare mumma! ska snart ha handel sen en till lektion sen slutar jag! ska skynda mig hem och ut och springa sen ska jag vara med alma, det vankas piknick :D vi hörs senare! pusss :)


svar på fråga



Den heter RunKeeper och är en gratis app! :) den är blå och så är det en vit gubbe som springer på bilden typ, haha!

home

hello. 

drog ut på en promenad, precis som jag sa. grillade korv när jag kom hem sen följde jag med mamma och handla osv. sen var det dax för träning. var 4 pers där + arnold så, haha det tärningen blev inte så jobbig, men liiite sprang vi ialla fall och körde match. cykla hem i regnet och körde styrka.

har precis duschat och ska måla naglarna och dricka en shake och föra över massa nummer till min nya bebiiis. haha! imorgon är det fredan, äntligen ♥ godnatt !



vattenpaus mellan pratstunderna, mohahah

glad på livet hej !





ladda ner en skitbra app, fast satt inte på den från början så missade ca 400-500 meter =)



fungerande iphoooneeeee jao

hejhej! 

hade spanska sista timmen och gjorde muntliga nationella fyfaaan va nervös jag var hahah sen fick vi sluta efter det så fick sluta mycket tidigare. 

min iphone började fungera i dag också, jippiiiiiiiiiiiiiieeeeee.

har damsugit hela huset och torkat golvena. tänkte dra ut på en promenad nu innan vi ska äta =) 


hängde på nya altanen med mamma en stund också :)

en snabb dagens


19 maj

godmorgon. 

sitter i skolan och ska snart ha datakunskap. lite jobbigt att lämna min bebiiiiiis hemma medans jag fick ta gamla telefonen med till skolan haha. SIM kortet har inte aktiverats än på iphonen och det kunde ta nån dag, seeeeeeeegt !!!


iphone 4

YEEEY världens lyckligaste !!!!!

åkte till valbo efter skolan, väntade 45 minuter på bussen.... och mötte upp pappa sen in på elgiganten och kom ut med en iphone rikare och några tusingar fattigare hihi. har suttit i 2 timmar nu och registrerat den och allting, haha FYFAN va svårt det var hahah!! men nu ska jag leka med den sen sova hhohohihi PUUUUUUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS JAG ÄR GLAD IDAG !!!!!!!! 


TACK PAPPAAAAAAAAA ♥♥♥

18 maj

hallå.

matte A nationella imorse, fyfaaaaaaaan. men hopps på det bästa som vanligt.. efter det gick jag lisa och henka till stan en sväng och gick runt sen gick vi och käka lunch sen var det dax för ett till prov i adminstration. nu har vi hål sen handel sen har vi svenska redovisning, suck. sen åker jag in till valbo och möter pappa =) 

vi hörs när jag kommer hem. pusspuss




sjukt nervös...

inför proven....... har inte kunnat plugga någonting, bara pytte lite. har ingen ork eller nått. ÅH. ångest. inte har jag hunnit tränat heller, FAN. skitdag dö. 



fan vilket snyggt skal !!!


17 maj

hejhej!
känner mig sjukt stressad inför matte nationella i morron plus ett annat prov plus en muntlig redovisning, hjääääälp. 

i alla fall.. hade ju beep test idag. förra året sprang klara jag av 5,6 och idag klara jag 11,4 så det är ju liiite skillnad hihi. 

direkt efter skolan åkte jag till valbo med alma, vi gick in på media markt bara och kolla på iphoooooone, skulle kolla på den vita men den va slut :( men blir nog en svart trots allt! kom hem och käka lite sen gick jag en prommis till ica och tog ut pengar sen hem igen. 

nu ligger jag i sängen med en hög med böcker brevid mig.. jag ORKAR INTE, åh.. skoltrött gånger 1000000


i can, i will, i know i can !

hallå där! 

drog iväg till träningen trött som ett aaaaas. men hade hällt i mig en kopp kaffe innan så blev ju pigg av det men fan va illa jag mådde av det, blev för mycket tror jag haha! körde ganska lungt tills vi körde intervaller på slutet, trampa hemåt och körde lite styrka här hemma. 

ligger i sängen nu och dricker protein och lyssnar på musik. har sovmorgon till halv 10 imorgon sen beep test! woho måste ladda !!! godnatt !





jag i höstas, FAN va mörk jag var !! ska jag..... ????

haircolor

den till vänster, SÅN hårfärg vill jag ha !!!
Drew Barrymore har gått från den trendiga frisyren (mörk hårbotten och ljusare toppar) till en läcker rödbrun nyans.

pancakes á la julia






just nu ..





nyttiga pannkakor med nyttigt mjlöl och havregryn! jag borde bli kock!

tips- tränings schema

ett tips till att hålla koll på vad/hur mycket man tränar. gör som jag. skriv upp hela månaden i en ''Fästis'' som finns på datorn, där skriver jag upp allting vad jag gör för träning. 

siffrorna är alltså dagens datum! 
jag började 1 maj =) 



outfit




16 maj

hejhej!

var huuuur trött som helst imorse när  jag vaknade.. åkte till skolan och hade ingen lektion så kunnat ligga kvar hemma i min varma sköna säng... sen hade vi handel och sen engelska fast vi gjorde iiiingenting på den lektionen så vi gick och käka sen så skulle alla lärare på kurs eller nått så vi fick sluta! 

sitter hemma nu och ska göra te för jag blir så himla fryssen när jag åker moppe + att det regnar också.. så ska jag plugga lite! 


ska kolla på nya converse nu också !!

idag

idag satt jag klockan på 10 och gick upp och drog ut på en promenad medans alla sov som stockar. blev 7 km nästan, enligt eniro. kom hem och alla sov fortfarande haha. men sen när alla vakna så stor städa vi huset, fyfAN va stöökigt, jag fick damsuga och tvätta alla golv i heela huset. 

sen käkade vi massa rester och sedan skjutsade pappa oss till sandviken till mamma. 

det hade slutat regna så gjorde iordning kaffe och satt på mig träningskläderna så när jag var klar och skulle ut så började det att SPÖ regna, meeen jag var ju hyper av kaffet och allt sååå... det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder eller hur äre man säger? ;) haha. så blev 5km ute i spåret i alla fall. 

sen in i garaget på en gång och körde 6km på crossen och sedan 1 mil på cykeln + styrka. så det blev en jävla träningsdag till slut ändå, + powerwalken i morse!

har precis duschat och ska göra iordning en shake sen kolla på big brother! 






jag och pappa i fredags!

igår

igår jobbade jag som sagt, började halv 10 och åkte hem vid 3 tiden. duscha sminka och fixa mig och hjälpte till ite innan alla gäster kom, vi åt, åt och åt, sa jag att vi åt ?... haha. näe men, en låång kväll blev det, gav upp vid 4 och somna runt halv 5 då var jag död må jag säga haha!









fulla 30 åringar och 40 åringar är jobbigt.... hahhaha !



'
pappa däcka så vi färga hans hår rosa hahhaha

trööööööööttttt

15 maj

i'm alive ! 
.... men orkar inte blogga.

mitt fredagsgodis




me today






fredagen den 13

yoyoyo whazzup wazzup ?

sluta tidigare från skolan eftersom jag är klar med en kurs och snart klar med en till ! wohoooooo. hemma nu och ska äta lite och packa sen så ska jag vell ta mig in till gävle, jobb i morgon förmiddag sen tessans 30 års fest på kvällen! :)


höga eller låga ?

HJÄLP !! ska jag köpa hög eller låga och i VILKEN FÄRG ? beslutsångest. 



cleanin'

har lagat mat och stooor städat hela huset.. ligger död i sängen och ska ta en powernap innan det blir träning! tjiing


nya shorts

provet gick bra imorse. spööregna och åska och blixtra men nu lyser solen till och med litegrann hahah!

åkte hem och körde 6km på crosstrainern i garaget eftersom det regnade, skittråkigt. duscha och fixa mig sen tog jag moppen till resecentrum sen bussen in till valbo, gick runt och titta lite och hitta en del fast måste spara pengar till göteborg!! :) 

nu är jag hemma och äter på ett...... gissa ?? hahaha

men dem här fick bli mina ialla fall!

12 maj

godmorgon godmorgon!

sitter och kollar igenom det vi ska ha prov på en liten snabbis bara ahaha! plugga in i det sista! efter provet åker jag hem och ut och springer på en gång om det inte regnar.. sen åker jag in till valbo helt själv! hehe så vet inte om jag hinner med nån bloggning innan jag åker till valbo =) 

nu ska jag äta frukost! PUSSS


gammal bild :)

bild från sommarn-09

gjort om designen lite grann bara. orka inte nå mer. och kollat igenom min gamla dator, fyfaaaaaaaan säger jag bara. vilka bilder, vilka MINNEN. sjukt. ni ska få se sen. nu ska jag sova för i morgon har jag prov klockan 08:20 sen slutar jag efter den och ska åka till valbo. hihi puss godnatt


bild från 09..

gym

efter skolan åkte jag hem och så målade jag vårt staket rött haha. sen åkte jag och stefan till gymmet och gymma ett tag. har NOLL energi i kroppen så blev ganska slappt.. har duschat och inte gjort så mycket annat! 





om sanningen ska fram- dagens




11 maj 2011

hellojsan.

sitter i skolan och har just nu adminstration, gaanska tråkigt. fick tillbaka ett engelska nationella imorse, uppsatsen. VG+ hihi så det var ju gaanska bra i alla fall. 

slutar halv 5 idag, men vill heeeeeeeeeem hem hem hem!!!! nä nu måste jag jobba! PUSS


coconut tree

sådär ja!

efter skolan åkte jag som vanligt hem fort som satan och satt mig i solen en stund. 

drog ut i skogen och sprang 2 varv innan jag kom hem och började med maten tills mamma kom så gjorde vi den tillsammans, kycklingwok med bulgur och massa annat gott! har tagit ett bad som sagt och nu ligger jag i sängen.. heeelt död är jag.

blev btw inget beep test idag, blev brännboll istället. suck! jag som hade taggat det.. bara för det kommer jag vell typ hinna bryta foten tills nästa gång eller nå haha! 

nu ska jag käka äpple och läsa bloggar! lateeer


bildbristttttt här!

a bath

jag lever.

men ska bara ta en långt, vamt skönt bad först. hehe. så vi hörs efter den! puss

godmorgon 10 maj

godmorgon.
har engelska nationella klockan 9-12 idag.. skitnervös haha. överskattade jävla prov jääävel. vem fan kan göra prov under press ?! inte jag ialla fall... 

idag är jag trööött. orkar inte sminka mig eller någonting så blir osminkat. fan va skönt egentligen. kan vi sola på lunchrasten också hihi. 

nä nu ska jag äta frulllllle !  :D

*


beep test

gokväller.
cyklade iväg till träningen och tränade, fyfan va varmt det är i hallen nu när det är så varmt ute, svetten bara rinner ner fastän man inte är så jättetrött egentligen haha. har duschat och ligger i sängen nu och ska dricka min mumsiga shaaake sen läsa lite ur svenska boken sen sova!

har beep-test imorgon igen, vi hade det i början av ettan och nu ska vi se om vi har blivit nå bättre så måste ladda inför det! haha skulle vara pinsamt om man hade sämre ju.. haha. nä nu skiter jag i det här. GODNATT ♥



30 år

GRATTIS TESSAN!
*äntligen* 30 år nu va? :D 


9 maj

gjorde spanska nationella i skolan, uppsats. gick bajs. sen åkte jag hem och sminkade av mig och satt på mig bikinin på en gång och har legat och solat lite. käkade nyss, kycklingsallad ♥ ska fixa om bloggen lite sen ikväll är det träning! 




köpte detta linne innan jag börja jobba i lördags, ääälskar ryggen!!

finally

ÄNTLIGEN.

nu funkar bloggen!! bloggar snaaaart

tips



lite vanilj yoghurt
havregryn
annanas
äpple
keso

dagen i bilder typ






sol ger glädje

igår jobbade jag som sagt, var liiiite folk ialla fall. åkte hem med mamma och co. som hade vart på crusingen i stan. imorse tog jag sovmrogon faktiskt, tjoho. käkade frulle sen olja in mig i olja och steekte i stort sett hela dagen, förutom en lunch pause :D 

sen satt jag på mig spring kläder och drog ut på en runda i skogen, tvingade mig igenom 3 varv denna gång = 7,5 km. körde mage hemma sen en lång dusch med hårinpackning, raka benen och sedan smörja in hela kroppen, underbart. nu sitter jag i isoffan och äter lite och kollar på gossip girl, är just nu ensam hemma. UNDERBART UNDERBART. 






8 maj

ser ni min blogg ?! allt är heeelt knas för mig, kan inte blogga ???

powerwalkat

blev 2 varv= 5 km. ute i spåret med stavar med mamma, sprang i backarna. äta, duscha och damusigit har jag gjort och sminkat mig och suttit ute i solen en stund. är helt död. 

ska jobba ikväll men tänkte åka till stan innan och kolla lite. så tar nog halv 1 bussen till gävle trooor jag.. =) tänkte bara uppdatera er lite men nu ska jag ut i solen innan jag åker och jobbar. vi hörs i morgon ♥


7 maj

godmorgon.
uppe med tuppen som vanligt haha! blev ganska tidigt igår för jag hade så tråkigt och var skittrött så det resulterar ju att jag vaknar tidigt i dag!

tänkte egentligen ta en vilo dag idag för jag känner att mina benhinnor börjar ta stryk för all löpning och jag vill ju inte vara skadad till Göteborg om några veckor... MEN, en liten morgon promenad har vell ingen dött av? ;) så nu ska jag ut och promenera, fundera på att gå i skogen så kan jag använda stavarna, får höra om kanske mamma vill följa med! :) 

vi hörs senare!




nyvaken julia!

cosmopolitan zest

gick med cykeln till ica och köte annanas och en tidning sen cykla jag hem. ligger i sängen nu och kollar på lite big brother. självmys! 




på spåret

fick sluta tidigare och jag är äntligen KLAR med näthandel så nu slipper jag den lektionen för resten av mitt liv haha! när jag kom hem drog jag på mig träningskläderna på en gång och drog ut i spåret, mamma skrämmde upp mig med björnar innan så det ENDA jag tänkte på när jag sprang var björnar, skit irriterande haha.

blev ''bara'' 2 varv, alltså 5 km. mer orkade jag faktiskt inte och känner att kroppen tog död sen milen plus basketen igår, har inte vilat på flera veckor nu.. men har kört lite magstyrka också och precis duschat. ska äta mat nu sen tänkte jag ta en prommis till ica och köpa annanas och jordgubbar och göra en liten fruktsallad av det. mamma har köpt världens största godis påse som ligger i en skål nere, fylld med dumle och massor av choklad som jag äälskar... men ska försöka utmana mig själv och överraska mig att jag kan låta bli att ta utav den !!




6 maj

halloj.

sitter i skolan och har precis käkat lunch, tacoooooooooos. slutar halv 3 istället för 4 idag för vi har inte sista lektionen, LYCKA !!! då ska jag hem och spriiinga hade jag tänkt =) sen ikväll har jag inga planer alls! 


basket

GOKVÄLL

cyklade iväg till träning och tränade i 2 timmar. vi körde rätt hårt idag, match i stort sätt hela tiden och även skott. kul träning ändå! hade blåser på hela fötterna sen igår och nu har jag fått ännu mer för vi sprang så mycket idag, ååh va ont det gör då!! 

är klar duschad och allting och ska bara läsa lite bloggar sen ska jag sova, äntligen fredag i morgon, igen. fan va snabbt veckorna går !!! :D 


alma, jag och johanna. UM 2009 då vi vann guld, fyfan vilken underbar känsla det var!!

utv.samtal

hello.
mötet idag gick bara bra, bara positiva saker! :) sen åkte jag och mamma som sagt till Owes och köpte lite nödvändiga saker. sen stanna vi på stan på vägen hem och käkade sallad på marangoni. är hemma nu och är sjukt trött och ont i huvudet men hoppas det går över för snart ska jag iväg på träning !!


+ några andra ämnen som inte finns med =)

5 maj

godmorgon.

bråkade med internet hela kvällen igår tills jag gav upp och somnade haha. sitter i skolan nu och är som vanligt klar med datakunskapen. idag har jag utvecklingssamtal klockan halv 2 sen åker vi till valbo eller owes eller vart nu än mamma skulle :) 


svar på frågor



FRÅGA 1. 

I min smoothie brukar jag ha vanilj yoghurt, lite frusna bär oftast jordgubbar, hallon och blåbär och så brukar jag ha mitt choklad protein pulver i, det blir en liten lustig smak med choklad blandat med all frukt men ändå riktigt gott! =) 

FRÅGA 2.

Easy Tones är promenad skor. man KAN såklart spring i dem men man bör inte göra det, jag har provat springa i dem en gång, när jag hade brottom hem, och jag kan säga dig att det GÅR knappt springa i dem haha. känns som om man springer på moln eller något hah!
FRÅGA 3.

Jag tränar basket 2 gånger i veckan i 1,5 timmar till 2 timmar, dte är lite olika. sen tränar jag hemma fritt, allt från springturer, powerwalk, styrka hemma, gym. det jag känner fört helt enkelt. försöker träna varje dag dock!

FRÅGA 4.

jag förstår att det skulle vara jättekul och får många frågor om det. tycker själv det är skit kul att se andras ''före och efter'' bilder, men det kanske kommer! håll ut =) 




1 mil !!!!!

blev liiiite mer än en promenad ändå!

mamma och stefan kom precis hem när jag publicerade det senaste inlägget och dem var träningssugna så jag käka lite mat snabbt sen på med träningskläderna och ut i spåret i skogen för första gången i år. 

först gick jag och mamma ett varv = 2,5 km. med stavar, sprang i uppförsbackarna också, sen var meningen att vi skulle springa tillsammans men sprang ifrån henne väldigt snabbt, benen bara flög iväg, helt otroligt. så det blev att springa 3 varv till och KUUTA i alla uppförsbackar, och dem är väldigt branta faktiskt, hehe. 

så sammanlagt blev det 1 mil, fast gick ju mycket första varvet men ändå, 1 mil! min första mil!! ska börja försöka springa hela 4 varv istället, men kan ju inte börja så på en gång då dör jag ju, hehe. brände i rumpan som faaaan så den är helt död nu haha. 

internet har inte velat sammarbeta med mig sen dess så jag har damsugit heeela huset igen och fått massage av stefan hihi så nu är jag alldeles mjuk i kroppen och la mig precis i min säng och ska läsa lite bloggar och kolla på tv. 

shit va långt det blev haha !



ge mig sommar !!

hello.
hemma nu, precis käkat äpple. seg dag men gick ändå snabbt på nått viss haha. fick tillbaka ett svenska prov, VG sköönt. skulle vilja ut och springa men det är ju så jäkla kallt ute och blåser så motivationen försvinner med vinden.. vi får helt enkelt se hur jag gör =) 

pusselipuss


me today




4 maj

godmorgon.

började klockan 9 i morse med nationellt prov i engelska, uppsats. skrev om traditioner, hoppas på det bästa bara! har precis käkat Chickenbits, mmmmuuuuums. hih. idag slutar vi halv 5, segt! 





bortglömt


rosa beaty från bikbok i STHLM tror jag köpte den =)


den här köpte jag i Spanien för.... 3 år sen kanske ? tyckte det var jätteroligt när byxerna och linnet satt ihop men nu har ju alla en sån här i garderoben! haha

think apple


details




3 maj bro's an' ho's

HEJ !

hade sovmorgon till halv 10 idag men gick upp i vanlig tid och satt på mig springkläderna. bäddar och drar upp persiennerna... och ser SNÖ. vela bara börja grina då ju, haha. så fick gå ut i garaget och köra på crosstrainern istället eftersom jag hade satt på mig kläder och bäddat och allting... så 7 km blev det på den. sen duscha och åka iväg till skolan..

började tydligen klockan 10 med ett nationellt prov i spanska, läsförståelse. gick helvete. käka lunch, äcklig mat i skolan idag, sällan jag klagar på maten faktiskt men idag var en piss dag så.. tur för mat tanterna att det fanns kycklingsallad haha! 

hade idrott och snacka om att klassen min är taggade på att vinna, hahahha kötta som faaan haha alla skriker också. 

är ialla fall hemma nu och är skithungrig, Big news ?! 


ingen blogglust

hejhej!

gud vad jag inte känner för att blogga idag, eller sitta vid datorn över huvudtaget! har i alla fall inte gjort så mycket, vart hemma, kollat på tv, vart ute, käkat hemmagjord staaark thaimat. 

nu ska jag äta en frukt och dricka kaffe sen vidare till basket träning. massage står på schemat efter det hihi! vi hörs i morgon med bättra bloggning, förhoppningsvis..!


2 maj

''godmorgon''

seeegt att gå upp i morse.. gjorde preciiiiis klart mitt svenskaprov, grammatik. tror det gick bra faktiskt om jag inte var heeelt ute och cykade haha! har sista lektionen näthandel nu sen slutar vi! 

JUSTE, det snöade nyss också !



VART TOG SOLVÄDRET IVÄGEN LIXOM ?!

jag och min biff

­­

bike

kom precis hem efter en cykeltur hem till alma och hämta upp några saker. mamma och stefan åkte och jobba för nån timme sen så har teven för mig själv nu så nu tittar jag på gossip girl sen blir det Big Brother klokcan 9, sjukt spännande då alla är nominerad, höhö.

har gjort fruktsallad tidigare idag men vet inte om jag ska äta den nu eller vänta tills BB, hum.. hard choice haha. 


när alla hade dragit igår fann jag värsta biffen kvar vid grillen, den fick bli min dans kompis igår, mohahha

en bild från 2009

insparken -09
liten fjortis, hahaha!


ett år sen

idag är det prick 1 år sen vi åkte till gran canaria, sjukt var tiden går fort. kändes som om jag nyss var där ju!

hänt mycket under detta året. just där vägde jag ca... 11 kg mer än idag, idag går jag i gymnasiet, där hade jag panik över gymnasiet och nationella (haha) där gick jag i 9c ♥, nu går jag i Hp10 ♥










bilder från sista april

igår var vi som sagt i storvik, gick bra att hitta dit btw. haha! 

vi grilla och det kom massa folk, var skit dålig på att knäppa kort men får ta av andra senare hehe. spela lite kubb gjorde vi också, frös till is osv =) sen drog alla åt olika håll på fest och vi fick skjuts ut till hammarby på fest, iiiiiiiiiiiskallt var det + massa fulla randoms så vi var inte kvar så länge. jag lisa elle och alma fick skjuts tillbaka hem till elle och satt och snacka hemma hos henne en stund innan vi åkte moppe hem till sandviken. alltså jag skojjar inte, det var den värsta moppeturen i HELA mitt liv, jag FRÖÖÖÖS så in i helvete, hade hela garderoben på mig sen när jag kom hem och skulle sova, fyfan!! 

men i det stora hela vart det en rätt lyckad kväll ändå, fick vara med mina pluppisar och det kan ju aldrig bli fel :D
















första maj !

hallå allihopa!

vaknade upp ganska tidigt i morse och låg och drog mig en stund. skulle käka frukost men både sylten och havregrynet var slut så fick bli en morgon prommis till ica. har damsugit hela huset och plocka i och hur diskmaskinen och städat, för att få lite extra träning hehe och det gillas av mamma ;) 

drog ut på en springtur också eller mer jogga / KUTA/ powerwalka tur. kom hem och körde massa styrka och sitter alldeles skakis nu och har precis duschat och ska dricka mitt protein haha. 

berättar om gårdagen strax ska bara föra över alla bilder till datorn osv. =) 


RSS 2.0