SAMBO LIVET

nya praktiken igår gick bra! var dock hemma och sjuk idag. My är ensam hemma och blir då automatiskt hennes sambo. så har vart här 2 dagar. precis fått i mitt första mål mat sen i söndags!!! åh var så hungrig. tog lång tid att få i sig de men de var de värt.

fredag imorgon och stannar nog hemma då också!


LÅNG DAG

första lektionen var tydligen inställd så hade håltimme till kl13.. seg lång dag. varit så jääääkla hungrig och har levt på isglass..

bara varit hemma efter skolan, kollar på tv nu men ska snart upp och lägga mig. imorgon är det praktik, har fixar ny plats faktisk! men mer om det sen!


GODMORGON

sitter och försöker få i mig frukost haha fan kommer svälta ihjäl..


NY PIERCING

fick ett pressentkort på Redrum att göra tungpiercing så skulle dit och boka tid men hon hade tid precis då så tänkte att det var bäst att bara få det gjort haha! gjorde inte så ont men nu efter är jag rätt öm och svullen!!


MÅNDAG IGEN

hejsan!
tillbaka till skolan idag! kort dag och åkte till Gävle efter skolan och shoppa och gjorde en grej jag velat i flera år men inte fått men nu jäklar är jag 18 haha!!!


världens bästa helg

GOKVÄLL!
i fredags var det lokal fest!

igår hade jag kalas för släkt sen utgång med mina vänner. hade så sjukt jäkla kul!!!! idag har jag och My legat i sängen hela dagen tills vi drog på bio, SKIT ROLIG fransk film!!!! "En oväntad vänskap" GÅ PÅ DEN!!

har precis duschat och ska måla naglarna nu sen soooova!!!


18 ÅR !!!!!!!

IDAG FYLLER JAG ARTON!!! praktik till 14 sen är det massa som ska fixas sen är det FEST!!!!!!!!!!!!


MIN VECKA

måndag: skola- möte- var med Emma och linnéa, drack kaffe och snacka skit! mys!

tisdag: åkte till skolan och käka lunch sen hem.. spelade match på kvällen, spelade sjukt bra match men förlora tycker mot Hille.

idag; haft praktik. nyss käkat tacos. helt död nu.


SÖNDAG

godmorgon. såhär känner jag för att jobba idag.....


LÖRDAG

godmorgon. somnade 22 igår och vaknade 07:00 idag haha känner mig som en 17 årig pensionär.

drog iallafall ut på promenad i höstvetet. kändes som om jag gick i slowmotion pga min träningsverk, den är hemsk alltså! trodde rundan var 6km men den var tydligen 7,5! har fixat och donat och käkar frukost nu. ska ner på stan och göra ett ärende innan jag jobbar 13-23:30!


EN VECKA KVAR!!!!

jag är så taggad! om en vecka fyller jag 18!!!!



FREDAG

hejsan!
helt slut efter praktiken. träningsverk från helvetet och känns som om jag var växtverk också haha?!

gick en runda på stan innan jag åkte hem och käka mat med pappa och brorsan. ligger just nu och kollar på 90210! världens bästa serie.


FREDAGMORGON

GODMORGON! storm i Sandviken idag.. regn och blåser som satan.

drog ut i garaget istället och körde 8,1km igen. dööööölig träningsverk i lår/rumpa idag!!!

sitter med prottedrink och gröt. idag är det praktik! sen jobbb i morgon och på söndag!


GYM

efter besök av mormor och morfar och moster så tog jag och mamma en promenad till Ica och köpte sallad. lekte lite med kissen (som inte fått ett namn än) sen cykla jag till gymmet.

blev ett 45 minuters styrkepass med att döda ben/rumpa och armar. svetten spruta och cykla hem för sjukhus-backen var icke roligt...

ska hoppa in i duschen nu och sen bara ta det lugnt. imorgon är det back to reallity!


MORGONTRÄNING

godmorgon! sjukanmälde mig från praktiken idag med..

efter sjukanmälan gick jag ut i garaget och körde på 8,1km på crosstrainern. tänkte på min fest om en vecka och blev så galet taggad så stog och log och bara trampade på hahah va ful jag måste sett ut... älskar att träna på morgonen!

duschat och klunkat en prottedrink och självklart lekt med lillkissen, jag
smälter vad söt hon är!!!!!!!!!!


bilden till föregående inlägg!


GYM

cykla iväg till gymmet och körde styrka i 30min och avsluta med 30min kondition på rodden och löpbandet!

nu är jag hemma och gosar med lillmissen!


EN NY FAMILJEMEDLEM

mitt lilla hjärta så söt!!


STUDENTKRYSSNING

såklart bokad! ska bli så jäkla kul!!!!!


HEJ PÅ ER

har glömt bort att blogga lite, har haft fullt upp. blev att jobba i söndags oplanerat sen har jag varit i skolan. var med Erika efter skolan i måndags och kolla på film och käka massa gott!

idag har jag faktiskt sjukanmält mig från praktiken. har gott långpromenad och solat!


WEEKEND

godmorgon! efter praktiken igår åkte jag till Sandviken och var med ett gäng och krångla med vattenpipa haha men tillslut fick vi en fungerande. chilla lite och lyssna på musik men sen frös vi ihjäl så åkte hem och sov.

nu på morgonen har jag stressat, ska till Gävle och jobba 13- 23:30 sen förhoppningsvis vara med samma gäng som igår!


FREDAGMORGON

godmorgon. somnade tidigt igår så när klockan ringde imorse var jag inte så himla trött. gick en timmes promenad. är helt klar trots att bussen går om en timme haha Gud va skönt! sitter och kollar på tv istället! :)


TURN U AROUND




godkväll alla läsare. däckade i soffan direkt när jag kom hem från praktiken och nu har jag flyttat röven till sängen. kommer inte palla med om jag kommer att vara såhär jävla trött efter varje praktik dag 3 dagar i veckan ända till januari. mina dagar blir ju förstörda och jag orkar inte träna, satt faktiskt på mig träningskläderna efter praktiken men i hallen så ångrade jag mig, det är skillnad på trött trött och att vara trött på riktigt, är helt slut som människa. därför får jag träna på morgonen istället så jag får det ''gjort'' lixom. uppstigning 05:30 imorgon. godnatt! 

VART PRAKTISERAR JAG?

.... på Scorette i Gävle!


LUNCHTIMME

hejsan! skippade morgonpromenaden och gick till bussen istället, ca. 4-5 km. har lunch just nu och jag är helt slut!!! huvudet snurrar som aldrig förr.. efter praktiken ska jag iaf hem till pappa!


CHECKAR UT, SLUT

hejsan! är helt slut efter praktiken, idag var det sjukt jobbigt med allt på lagret för alla barnskor ska bort 50 stooora kartonger full med skor.. ligger i sängen nu med en smoothie och kollar på gårdagens Svenska Hollywoodfruar.


godmorgon

klockan ringde 05:30. upp och hoppa och 70minuters promenad i soluppgången. sitter och smuttar på en smoothie och kollar på tv, låååångt kvar tills jag ska cykla iväg mot praktiken. underbart.


SÅ BRA MEN ÄNDÅ SÅ DÅLIG

Tumblr_m4gk3aq3zw1r77zwso1_500_large
 
Hej på er! 
hade som sagt sovmorgon till kl13 men åkte till badhuset innan. solade och gymmade, ett riktigt bra pass! 40 minuter axlar/rygg och avsluta med kondition 30min på rodd och löpbandet. var heeeeelt slut efteråt. duschade och fixade mig och gick sen vidare till skolan. 

men har varit sjukt arg idag. min dator kraschade så lämnade in den på lagning så den är helt ominstallerad nu, precis som ny, MEN alla mina grejjer är ju borta, alla mina tuuusen bilder :( och så har min mobil fått nått virus också så den ringer alla utav sig själv och spökar.... åh. hatar teknik just nu. 

har precis käkat och ska ladda ner en film nu sen bara slappa resten av kvällen! 


SNACKPROMENAD

bytte om och så gick jag och Alma dn långprommis på 1 timme och 35 minuter och pratade om precis allt. min fina vän. kollade på film och käka frukt sen åkte jag hem och käka och hamna framför teven. börjar 13 imorgon men ska försöka sova nu strax. godnatt


SNART ÄR DET MIN TUR


MÅNDAG IGEN

hejsan!
började skolan tidigt och sluta vid 1. sitter och väntar på att Alma ska sluta så ska jag vara med henne, var ett tag sen!


DEAD GIRL WALKING

äntligen slutat jobbet. helt slut nu. har gått jordens omväg till mammas jobb och sitter nånstans och väntar på att hon ska sluta, självklart fick hon jobba över... hellre sitta här som en mupp än sitta på rese. åh ska hem och lägga mig i badet, fysatan va skönt de ska bli!


SUNDAY

godmorgon.
jobbade hela kvällen, hem och sova några timmar och nu sitter jag på jobbet igen.. slutar 17:30 då blir det hem till mamma!


LÖRDAG OCH JOBB IGEN..

hejsan! sitter på jobbet igen, dock MYCKET lugnare idag än igår! då var det mycket.. jobbar till 23:30 och så jobbar jag hela dagen imorgon. pengar pengar pengar...

nä nu måste jag jobba!


RSS 2.0