testar....


spåkulan

läskigt.. jag som har träffat mycket nytt folk på sistone !


får ont i magen när jag tittar på bilder på oss..








6 dagar kvar ♥



nu får hon tamefan komma hem nån gång!!!!!!!!!!!!!!

heido

okej, gick inte så där riktigt bra, behöver hjälp av magda med en sak, hehe :) men nu har jag bytt design och allt och fixat en massa, fixar mer imorron för nu ska jag ner och äta godis innan min familj gör det före mig!

PUSS ♥

den gamla;

change

nu ska jag fixa om bloggen helt hade jag tänkt, så det kanske blir ite rörig och konstig. säger till när den är klar!

keep on going !


31 juli

hej.
imorse tvingade mamma med mig ut i skogen så vi gick 5km med stavar, mamma säger att dom bränner 30% mer så why not? när vi kom hem gosade jag lite med katten, bråka lite på mamma som inte vela sola så slutade med att jag tog moppen och åkte och sola själv, pengarna bara försvinner... jävla moppe man måste tanka också, haha! sen fick jag ett sms arr dom var på marangoni så skynda fort som fan hem och duscha av mig och satt på mig kläder sen moppen ner till marangoni fiket där mamma och stefan satt.

moster ullis kom efter ett tag också och jag käkade en macka. sen åkte vi till ica maxi och köpte mat & godis och nu är jag hemma och fryser ihjäl snart, iskallt att åka moppe ute nu! ;o

hann aldrig kolla klart på eclipse igår så ska kolla klart på den nu innan det blir mat!
tjing !

ljus vs. mörk




work it work it bam bam

gokväll gött fölk.
har suttit nere med hela tjocka familjen och kollat på tv, käka kiwi och bråka om tvdosan, haha gamla vanliga villsäga. tror jag ska sätta på en film och lägga mig i sängen, men säger som my, om man skriver att man ska kolla på film så händer det 1 av 3 gånger, fastnar alltid vid datorn ändå! hahahah.

imorgon skulle det bli fint väder ialla fall så ska passa på att sola massor ute då för nu är man blekblekbleeeek !!!! jag hatar att vara blek..


bottlepop

hejsan !

blev en tur till ikea och kolla runt lite med mamma. sen åkte vi till monroes och käka kycklingsallad men fick inte ens i mig hela längre, förut skulle jag kunna stoppa i mig tvp stycken! haha. när vi kom hem gick jag ut och gick med mamma ca. 4,5km så idag har jag varit ganska dutkig. cyklat 6km, gymmat- kondition och styrka på hela kroppen och powerwalkat 4,5km :D

ikväll blir det bara chill. har suttit och gjort hannas design också :) ska ner snart och kolla på film eller någe, och äta frukt :)

pussssss ♥


trökdag

godmorgon.
imorse när jag vaknde kastade jag på mig träningskläderna och cyklade till sjukhuset med stefan där vi gymmade, kan bara säga att jag är helt slut nu. la mig i soffan på en gång när jag kom hem och kollade lite på tv, käka lite frukost och nu har jag duschat och klätt på mig.

regnar gör det också, fan va tråkigt ! har till och med jeans på mig idag, känns värsta som höst nu, buhuuuuu.. tommy ska komma hit senare ialla fall och käka upp våra bullar sen kanske moster ullis skulle komma också men jag vet inte, nu blev new moon precis klar också, har ldaggat ner den och hoppas det är någolunda bra kvalité ialla fall.

puss


night talk

drog ut runt halv 11 och träffade johanna, vi cyklade till hedåsen och satt där vi bryggan och snackade en massa skit, trevligttrevligt! världens sötaste and familj kom och la sig och sov på bryggan också, skitsött !
kom hem för 10minuter sen och kan inte sova än.

vi höres imorgon när jag vaknat.
pusspuss

bullar ♥

goooooookväll !

har bakat bullar och kolakakor med mamma, och fyfan va gott det blev, hihi! och käkade lite råa bullar så nu mår inte magen så bra, hehe..






hade tråkigt, ja.

-




går ner och bakar bullar eller nå, de här funkar inte längre !

bff is coming back home to sweden

OM 8 DAGAR KOMMER MIN ÄLSKLING HEM !!!!!!!!


torsdag

hey!

igår hade jag en kul kväll i gävle, var med elida och en massa söta ungar och hade det roligt fram tills typ halv12 då alla tog sista bussen till sandviken och jag och elida åkte hem till pappa min och sov där :)

och imorse åkte vi in till stan och gick en liten stund, köpte en ring bara och sen mötte vi upp johari och åkte bussen hem till sandviken. jag gick genom hela stan till ett fik där mamma var, och fyfan va det regna, asså tänk er det värsta regnet/stormen, gick jag i med tajts och höll på att dö. mina skor blev blöta :( snyft. hah.
käka en macka där bara sen åkte vi till maxi och köpte saker till tacos och jag fick en mascara och nu snart ska vi käka tacos, är ashungrig.

PUSS








bjuder på den..

ändrade frilla lite, höhö







mamma gjorde 3flätor mitt i huvudet på mig, ser inte så bra ut på bild men syns bättre irl ! =)
bytte till kortkorta shorts ändå, det ät VARMT i mitt rum, håller på och smälter bort här. om mindre än 45min skjutsar mamma mig till bussen så blir inge mer bloggning idag.

ha en kul kväll för de ska jag!
pusspuss

dagens

blev inget utav de jag skrev imorse, solade en pytte liten stund bara sen blev det att duscha och fixa iordning sig och åka till hofors för stefans mamma fyller år idag.

kom hem för en stund sen och ska snart käka sen tar vi 5bussen in till gävle.
puss !






självklart är älsklingarna på idag !

har inte fixat håret än men ska göra det sen. och sminka på mig lite, och kanske byta till korta shorts för det var jäkligt varmt idag märkte ja...

28juli

godmorgon.
är astrött men kan inte somna om. tänkte tvinga mamma med till solariumet men eftersom det är blå himmel och sol så kommer hon defenitift att vägra det. så istället tänkte jag ta en powerwalk, det va länge sen, sen kanske jag sitter ute och solar istället då.

sen blir det ialla fall 5 bussen in till gävle med elida sen träffa johanna och massa sötaungar på stan sen sleepover hos pappa!


hörs sen, peace.

just ja...

tog ju ett till hål i örat på stan igår med mamma :)


Mina nys pastrys !!!!!!









ÄLSKAR DOM !!!!! REA OCKSÅ !!!!!!!! ♥♥♥♥♥♥

nu ska jag gå och duscha ! pyssssssssssss

shoppade lite

jag ÄLSKAR affären colorez och footlocker, OMG !! älskar dom. !











det bästa köpet får ni se snart hihi ! ♥

sthlm baby !!

HEJSAN !

hann inte blogga igår, blev flr trött så la mig så fort jag kom hem från johanna.


vi hade det mys hemma hos henne med glass film och en massa tjejsnack, de va länge sen de. sen åkte jag hem runt halv11 eftersom jag skulle upp så tidigt nästa morgon (idag)

åkte mot stockholm runt 8 och så, gick lite på stan, åkte vilse med tunnelbanan osvosv. hahaa. bråka en massa, och ja. det som tillhör en vanlig familj, shoppat en massa som jag är jäävligt nöjd med och har ändå 900kr kvar, yes typ! hela familjen fick lite anfall på slutet där för alla var så trötta och SVETTIGA, usch va varmt det va. och jag och mamma skratta så vi grina och isabelle grina på riktigt för hon var så trött haha !


såg lena PH på cykeln också, och jimmy jansson satt breviod oss på burger king! haha.




bilder från dagen kommer strax !


love my new hair






heeeeeeej fjortisminen !

min 7åriga kusin

min lilla sötnos från Arvika. men visst sjunger hon bra för att vara sju år ?! hihi hon brås nog på mig... eller inte :)





godmorgon.

nu är jag uppe och har käkat frukost. ska börja fixa mig lite och sånt nu för senare ska jag ta moppen in till stan och möta upp rosén och vi ska köpa ben&jerry, för 30kr !!!!!!! wiho. sen ska vi kolla på film osv. i det här tråkiga vädret :) puss på det!


it's tricky- run dmc

kanske världens skönaste låt som jag fastnat för ? haha


without you I have zero strength ♥



i love you girls so much it hurts.

min nya mobil och mitt nya hår !









 

har haft det mys med elida och kollat på film. hon åkte hem för en liten stund sen och jag ska snart gå och lägga mig =)

puss ♥


dark head !!!

hejsan.

har inte kunnat blogga idag för att pappa drog ut internet för att han är en tönt.
syrran färgade mitt hår i morse också, mörkt såklart ! :)

har lämnat in mobilen på lagning så för tillbaka den om 2-4 veckor :( buhu. sen kommer elida också, film mys blire då!

puss


2 bilder från i torsdags

har kollat på Girlicious hela kvällen och har snart kollat klart hela säsongen, haha det äger! därav den sämsta bloggningen.

peace out.





Pussycat Dolls Present Girlicious


ligger och tittar på Pussycat Dolls Present Girlicious, som gick på tv förut om ni kommer ihåg ? :)
ska kirra lite popcorn eller nått om vi har :)
pussss


http://www.airrockstar.com/images/Girlicious_v4_ULT.jpg

whats the point ?

blev inge frulle, blev att skynda sig för att följa med på second hand affär, 3 magneter inskaffat, woho! haha. NU ska jag äta innan jag döööööööör.

peace


24 juli

godmorgon.
ligger fortfarande i min otroligt sköna säng. ska snart upp för snart kissar jag på mig, ska äta en smoothie till frukost också sen har jag ingen aning om vad jag ska göra idag, försöka tvinga hit nån till gävle? rosén va länge sen ? :( eller vad säger du pullan ?

jaja. hörs senare!
puss

hej då hål i örat !

nu ger jag upp. har haft ont i 1år nu och det vägrar läka. nu skiter jag i det. jääävligt snyggt är det men sjukt ont. och så har jag fått en böld där nu också så det är vell ingen meningen att jag ska ha hål där.

ska göra fler nere senare.
kul info! TJING


100 frågor

Du:
1. Fullständigt namn? - Anna Elisabeth Julia Sandin
2. Ålder? - 15 snart 16
3. Vart bor du? - sandviken och gävle
4. Bor tillsammans med? - mamma pappa bror syster lossas mamma lossas pappa

5. Färg på ditt rum? - vitt, beigt blalbla.

6. Har du blåa ögon eller bruna? - brun

7. När är du född? - 94
8. Klass? - gymnasie ?
9. Vilket år tar du studenten? - ingen aning
10. Något jobb? - Nej

Idag:
11. När gick du upp i morse? - 10 nånting

12. När ska du sova? - snart
13. Duschat idag? - Nej.
14. Kramat någon idag? - ja
15. Pussat någon idag? - Nej
16. Vad har du ätit idag? - IKEA korv och smoothie.
17. Dagens klädsel? - shorts & tshir
18. Dagens smink? - mascara
19. Dagens sötnos? - naaaaaaaaaaaahhh ingen.
20. Dagens roligaste? - hm..

Socialt:
21. Har du många vänner? - njae, räcker
22. Hatar du falska folk? - ja

23. Vem kramade du senast? - elida
25. Hur många har varit otrogen mot dig? - 0
27. Har du pojk-/flickvän? - Nope
28. Vem pratade du med i telefon senast? - tessan tror jag
29. Vem fick du senast sms ifrån? - killkompis

Favorit:
31. Film? - twilight

32. Låt? - finns många bra
33. Mat? - kycklingsallad
34. Dryck? - Cola zero & fanta
35. Färg? - lila rosa turkos, alla glada färger
37. Stad? - stockholm göteborg
38. Land? - USA
39. Ämne i skolan? - inget

40. Människa? - ?

Senaste:
41. Personen du tänkte på? - alma
42. Personen du kysste? -
43. Gången du spydde? - länge sen
44. Gången du grät? - länge sen
45. Pizzan du åt? - länge sen

46. Gången du var i Göteborg? - 13 maj ♥
47. Gången du var i Stockholm? - juni
48. Gången du var full? - hej pappa
49. Gången du var hög? - varje dag
50. Gången du var hungrig? - Idag

Antingen eller:
51. Svart eller vitt? - vitt
52. Hund eller katt? - hund
53. Ut och festa eller hemma och mysa? - både
54. Tvspel eller datorspel? - datorspel
55. Singel eller upptagen? - både
56. Ute eller inne? - båda

57. Lunarstorm eller helgon eller Playahead? - Inget
58. Ragga eller bli uppraggad? - uppraggad
59. Big Brother eller Paradise hotel? - BB <3
60. Blont eller svart hår? - brunt
61. Hus eller lägenhet? - Hus
62. Choklad eller lakrits? - Choklad
63. Göteborg eller Stockholm? - götet
64. Högerhänt eller vänsterhänt? - Höger
65. Coca cola eller fanta? - fanta
66. Pizza eller kebab? - båda
67. Randigt eller prickigt? - randigt
68. Älska eller älskas? - älskas
69. Leva eller dö? - Leva

Antal:
70. Personer du älskar? - mina vänner & familj
71. Personer du hatar? - haha för många..

72. Gånger du varit full? - hej pappa
73. Personer du hånglat med inom en 24timmars-period? -
74. Glassar du ätit på en dag? - vet inte
75. Festivaler du varit på/ska på detta år? - noll
76. Gånger du haft minnesluckor? - räknar inte
77. Gånger du varit hög? - 0
78. Personer du saknar just nu? - 1
79. Gånger ditt hjärta brustit? - .

Vem:
80. Vart vill du idag? - ? vem vart du idag ? svenska ?
81. Ska du träffa imorgon? - vet inte

82. Sjöng du senast för? - haha för mig själv

83. Hade du senast en msn-konversation med? - kommer inte ihåg
84. Spelade du tvspel med senast? - hahah det var längesen så kommer inte ihåg
85. Vill du ta med på resa nu? - mina vänner
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? - haha många
87. Förtjänar att dö? - igentligen ingen då, men.
88. Är söt? - ****

89. Vill du sova jämsides med i natt? -

Vad:
90. Gör dig glad? - vänner
91. Gör dig ledsen? - vet inte
92. Vill du helst göra nu? - sova
93. Önskar du att du slapp göra? -sminka av mig..
94. Vill du ha nu? - pengar
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? - pengar osv.
96. Längtar du till? - tills alma komer hem
97. Tycker du om dina betyg? - jadå
98. Ångrar du i ditt liv? - mycket
99. Är det bästa som hänt dig? - vet inte

100 - Hur mycket är klocka nu? - 22:58


right now.




sliiiiiiiiiiiiten !




allt möjligt

HEJ !

woho nu är vi HELT klar med rustningen, kommer till det senare.

igår åkte jag som sagt till sandviken, först till mormor där mina kusiner från Arvika var, sen kom elida dit och mormor skjutsade oss till vallhov där vi käkade först hemma hos arnold och gladdys, sen kom arnold och hans kompisar och vi hängde bara, var ute och hade grymt kul! jag knäppte inge kort, bara elida så ska tvinga henne att skicka bilderna sen ;)

arnold är typ VÄRLDENS skönaste människa när han är full, haha höll seriöst på att dö ett tag!
sen gick några hem men elida och jag satt kvar en stund och hade det trevligt tills thomas och samim skjutsade oss till bj där vi mötte upp johari och följde med oss hem till mig och vi kolla på tv och så sen gick han hem och vi somna runt halv5, helt död.

imorse gick vi till bj igen och tog bussen till rese och jag åkte till valbo och hon gick på stan, i valbo mötte jag upp tessan och pappa och vi köpte en massa saker till rummet osvosv.

sen har vi bara varit hemma och hållt på med rummet hela kvällen, är DÖ hungrig så ska göra en smoothie snart medans jag läser alla bloggar jag missat idag!
















29:90 STYCK, typ 1000 örhängen !! helt sjukt billigt ! :o








pardie

i sista minuten blev det bestämt för fest. nu åker jag till sandviken !
PUSSSS ! ♥



torsdag

godmorgon.

vi har varit vaken en stund och vi har varit på konsum och hämtat ut min tröjja dom kommit, happy face ! :D
regnar gör det som fan också så det blir vell att stanna inne idag och måla taket, kul..

och det har kommit nya höskläds kataloger och jag behöver verkligen nya kläder till hösten, men pappa säger nej :( buhu.. så farmor, om du ser det här kan du vell höra av dig :) ♥


02:42

HELLÅJ !

kom typ nyss hem. är helt död i fötterna.

det började med att jag åkte ner till stan och mötte upp elida och ajla och vi gick runt på stan lite, var med benie och en massa annat folk. lite bråk, as usual. sen träffade vi på erik och gick i tuuuusen år till nått grillställe vid högskolan. var där en pytteliten stund sen gick vi en annan väg ut från skiten.

träffade johari igen, eller han har varit med oss typ hela kvällen men gick gör att möta upp guina innan hon åkte till sandviken. vi fick skjuts av joharis bror till stan och där var vi en stund och loda och aa.. seeeeen GICK vi hemmåt mot mig, vilket är aslångt, haha och johari gick med oss för att vi inte skulle bli slagna eller våltagna eller nå, haha.

och nu har vi precis kommit hem till mig, och GISSA om vi har ont i fötterna, fiifan.









mer bilder kommer sen nu ska jag SOVA !!!!!!!!

look

förlåt för kassa cam bilder men jag hinner inte med nå bättre.
hemma i natt. tjing ♥







älskling örhänget i såklart ! :)

svar



svar: jag har inte gjort något speciellt. jag har motionerat väldigt mycket och ätit mindre och nyttigare. och vad jag vägde och väger nu tänker jag faktiskt inte säga, det är min lilla hemlighet! :)

21 juli

hello bad update !

hehe. igår åkte vi till valbo en sväng och pappa köpte vit målar färg och skulle måla om ett av våra vardags rum. hahah hela den kvällen slutade med att jag hade rivit ut hela min garderob och slängt flera kassar mes skit i och rivit mitt stora skrivbord OCH målat om hela rummet, hahah ! sjukt.

så det är därför jag inte hunnit blogga för jag har målat för fullt här.

just nu håller jag på och fixar mig och ska på sommarkväll.
bilder och sånt kommer senare.


puss ♥

sweet, beställd



tack pappa ♥

tisdag 11:39

godmorgon.
vakna typ 8.. var nyss på stan med pappa och kollade inne på Sea Fun men dom hade inga tshirtar som jag vela ha så nu har jag beställt en istället :)

latero.

eminem ft. lil wayne- no love

två kungar så det kan ju inte bli mycket bättre ♥


mina gamla nyårslöften !



ni som har följt min blogg kanske kommer ihåg det här? och om jag får säga det själv så har jag varit väldigt duktig. för det första så höjde jag mina betyg från typ 190 till 240 sen har jag slutat ätit så onyttigt, äter det ibland såklart. och sen... damdamdamdammmmm.. jag har gått ner ÖVER 7kg ! jag vägde mig hemma hos mormor imorse och jag har gått ner hela 9kg ! helt otroligt! så var faktiskt ganska glad idag ! =)




måndag 19 juli

hejsan!
imorse hade jag satt klockan på halv 9 och gick ut och sprang med johanna guina och gladdys, gick ju som det gick, haha! sprang i vattenspridaren där sen också sjukt skönt.

sen blev det ändrade planer, för man var tydligen inte välkommen :pPppPp
så tog moppen hem till mormor och fick smootihe där och vägde mig, ihihi återkommer om de snart!
sen drog jag till stranden där mamma och alla var och solade ett litet tag, var så jävla trött. sen drog jag hem och packade och duschade osv. sen skjutsade mamma mig till bussen och jag tog bussen hem till pappa.
ligger nu i sängen och är skiiiiiiiiit trött.

puss ♥


shalalallalaö

o-m-g !!

HEJ !


shiet nu är jag helt död! börja med att jag var ute och sprang i morse. sen åkte jag och familjen till sörtutt sen kom johanna guina och gladdys, jag la mig med dom och vi var där ett tag, vi simmade aslångt för vi skulle ''motionera'' hahah! sen gick vi till hedåsen för att hämta deras cyklar, sen skjutsade jag guina genom hela skogen och shit fram till mig nästa, gick sista biten och var helt död!!

jag kom hem och satt lite vid datan och duschade osv. sen cykla jag till bj och mötte upp dom igen och kolla lite på basket men det sög så vi cykla vidare till stan, skjutsade guina igen!! och satt oss på donken och käka is!! hahaha. sen drog gladdys och johari kom och satt med oss en stund.
sen giiiiiiiiiiiiiiick vi hem igen från stan och nu äntligen är jag hemma. haha fyfan va jag har gått idag.
och vet ni vad jag har ätit ? - INGENTING, en glass på stranden that's it! har inte hunnit ;o haha

imorgon ska vi tjejer mötas vid skogsvallen och springa, haha det kommer ju verkligen gå bra.. senare kommer malcolm och papy till sandviken och vi ska bada med dom osv..

aa nu ska jag sluta pladdra!
PUSSSSSSS










söndag 18juli

godmorgon.
skulle igentligen iväg till hedåsen med johanna och guina och glladdys men jag vet inte om det blir nått för vädret är inte det bästa just nu. tråkigt..
så idag vettefan vad som händer, imorgon skulle det bli kanon väder ialla fall, hoppas på det !

då kanske jag lika gärna kan gå ut på en powerwalk nu istället då, ooooom jag orkar...


johanna jag och alma, nästan prick ett år sen!

bff ♥

helt sjukt hur mycket man kan sakna en bästavän. en som alltid finns där oavsett vad. det jag hatar mest med sommrarna är att min bästavän åker bort till bosnein varenda år mellan 2veckor till en månad. hemskt är det.
SAKNAR DIG !!!!!!!!!!!!!! ♥


don't dream your life, live your dream

har kikat runt på tatueringar nu på olika ställen och texter osv. och nu har jag hittat The One ! den här nere har jag gjort och den vill jag ha, texten och stilen och allt. lovely !


(inte min nacke!! haha) men satt dit texten själv och ja.. så där vill jag ha den !

love you guys !

hejhej!
det blev en lång promenad det där haha! vid bj träffade jag saknade johanna guina gladdys och arnold. så stannade där ett tag och snackde med dom, sen till basket plan med johanna och guina och snckade ett tag sen drog guina så jag och johanna snckade ganska länge tills jag lära gå hem annars hade jag somnat, haha!

ska sätta på nån film nu och käka mina vindruvor som jag köpte, och leta lite inspiration på tatueringat, woho !!
pusssss ♥








tråk

har precis käkat. har ont  i maaaaagen :( och mamma och stefan kanske ska ut ikväll (hoppas) orkar inte med mamma nu.. så jag ska sätta på mig kläder och ta en promenad ner till ica och köpa lite godis, kanske inte så bra nu när jag har ont i magen, men det skiter man vell i ?


svar på tal



- DEAL !!

lördag

heysan!
imorse vaknade jag tidigt som vanligt.. gick ut på en promenad sen till stranden, var blå himmel och sol i nån timme sen kom det myyyycket moln så alla drog typ men vi var kvar.
när vi kom hem somnade jag på soffan för jag var så jävla trött. har nyss duschat och sånt och ska snart äta lite grillat tror jag!

sen ska jag bara ta det lungt ikväll, har sjukt ont i magen och är trött.
puss

dadadadaaaaamp

åhhhhhhh internet dampar sönder och allt laggar.
nu skiter jag i detta.

pusshej ♥



FUCK YOU SKIT SAKER !!!!!

tatttooooo

YO !

nu är vi hemma från båten, eller vi kom hem för en stund sen. vi käkade och ja.. bara satt där. jag tjatade på mamma om tatuering också, hehe. är SÅ SUGEN !!!! åååh.. men hon säger att jag får göra det i mars... om typ 12348957493830år.......

jaja. ska sitta här ett tag till sen ska jag sova.
pussssss godnatt




vi är på samma ställe varenda gång och den här and familjen är här jämt, och dom är jätte tama. vi får till och med klappa dom, skitsöta!




bröder från söder jao

HEY !

är hemma nu från stranden. jag tror jag aldrig varit så brun som jag är nu, hihih. love it!

var nyss på ica och köpte lite stuff till ikväll för då ska vi ut med båten och äta där i, har inte ätit på hela dagen så är skapligt hungrig nu ja.

meeeeen vi höres, BYE !


steeeek ännu en dag

godmorgon.
har fixat och donat lite och ska snart åka iväg till stranden med mamma, haha fan va jag steker alltså. heeela veckan varenda dag på stranden. jag ska bli niggahhhh !

har inget intressant att skriva så.
HEJDÅ ! :)



I miss u :( ♥

damidomdamdam

näääää nu får den hära designen duga! nu ska jag verkligen sova.

PUSSISAR


idag var vi riktigt söta ♥ hahah..

pizzzzzz

hej.
cykla ner till stan och mötte upp elida. hon käka på donken och sen gick vi till stan och satt där och snacka sen kom johari, vi drog till donken igen och satt ädr och snacka sen gick vi till maxi och johari köpte ett ton godis typ, haha! sen drog vi till stan och satt där och snacka till halv11 kanske då vi drog hem :)

just ja. när vi satt där så kom värsta gubben fram, vi trode det var en fullgubbe. han frågade om vi hade några kronor men vi sa nej, sen så gjorde han peace tecken med fingrarna och sa typ nånting om jesus kristus eller nå, han va värsta gullig :( så vi tyckte synd om honom så elida hade en femma så jag sprang ikapp han och gav han den, han sa att det inte var många tjejer som gjorde så! naaww..







godnatt, har ASont i magen :(

köpt






30KR !!!



vädret eger hej !

HEYSAN !

igår stekte vi på hedåseeeeeen, jag elida och ajla. sen drog vi hem och fixa oss osvosv sen till gävle till sommarkväll. var ttevlans, myyyycket folk :) kulkul. köpte en bikini också.  sen tog vi sista bussen hem till mig och sov där. va STEKHETT i rummet. nästa morgon (idag) så åkte vi in till stan, missa bussen till sandviken så gick till H&M en stund och köpte ett linne sen KUTA vi till busshållplatsen och åkte till viken. mamma hämtade mig och vi åkte till hedåsen och stekte. kom hem för en stund sen och har duschat och så.

ikväll ska jag in på stan och va med lite vänner.
TJING !!!








oh i wanna be dark again !!

måste färga mörkt snart !!!!!!!!!!!!!!!!












summernights♥

eey !

efter vi hade ätit så blev det stress som fasen och sminka mig och platta håret och satt på mig kläder på typ 15minuter sen cyklade vi ner till stan och satt vid nån uteservering osm jag inte vet vad den heter satt där med mamma och stefans kompisar tills vi frös ihjäl och cyklade hemmåt.

kom precis hem och sitter i mmitt jävla BASTU RUM ! ni fattar inte hur varmt det är, helt sjukt !
imorgon blir det som det varit dom senaste dagarna, fast imorgon tar elida en tidigare buss så vi hinner sola mer för senare ska vi hem till mig och fixa oss sen drar vi in till gävle på sommarkväll :)


abbabab barabo

hejsan !

stekte hela dagen med elida. skjutsade henne till rese sen hem och duscha lite snabbt sen åkte jag och mamma till mormor där gammelmormor från uppsala är :) sen till ica maxi och köpte lite nödvändiga saker!
nu ska vi grilla kyckling och äta sallad sen kanske vi skulle cykla ner till stan men vädret är knas. puss



tisdag 13juli

godmorgon.

vaknade astidigt av att det luktade colakakor i mitt rum, gick ner till köket fast det var inget där :( alla sov och mamma säger att jag drömde det men jag är säker på att det luktade i mitt rum!
när jag ändå var uppe och vaken så drog jag ut på en powerwalk i det 28gradiga hemska värmen.. känns som om man är utomlands, känns absolut inte som sverige värme.

ska packa iordning lite saker och äta frukost sen åker jag och hämtar elida, precis som igår!
peace
'




har på mig ett ny-gammalt linne som jag hade glömt bort, hehe..

run bitch run

HELLÅJ !

kom precis hem...

stekte som fasen med elida idag, skönt vare. sen skjutsade jag henne till rese och vi skulle igentligen va på kvällen också men mamma tvinga med mig att åka båt för vi skulle äta osvosvosv.. blablabla. men vi badade och käka ute i båten mammas kompis var med också, grannen kom med sin båt så vi la båtarna brevid varan och snacka med lite dom också. sen hem.

när jag kom hem drog jag ut på en powerwalk igen. hih- så har sammanlagt motionerat 9km idag, goodgood.

imorgon blir det hedåsen igen !! wiiho. ska bli svart innan sommarn är slut !




fick en ny badväska av mamma också, thanks! :)

12juli

godmorgon !

vaknade astidigt som vanligt, drog ut och sprang tills jag dog av värmen, kom hem tillslut och körde lite styrka. lekte lite med stefans barnbarn som är här, typ hur söt som helst ahah! och käkat liiiiite yoghurt som tog slut -.-

om en timme ska jag iväg och tanka moppen sen vidare till rese och hämta elida, då drar vi till hedåsen och steeeeeeeker som aldrig förr! hah.

alma har nu lämnat sverige oockså :(:(:(:(:(:(:(

men puss på er ! ♥


lalala

okej.. nu är när prisutdelningen är klar ska jag gå och lägga mig. i morron är det hedåsen med elida som gäller.

PUSSSS GOFISAR ! ♥

http://www.fotbollskanalen.se/polopoly_fs/1.429035!image/2618349267.jpg_gen/derivatives/w450/2618349267.jpg

vm mästare !

WOHOOOOOOOOOOOO SPANIEN JÄVLA KUNGAR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ♥♥♥

today

hejsan allihopa !
har varit på rullsand hela dagen och solat och badat. har bränt mig i ansiktet lite, tummen upp. och idag var det tyväss min tur att få fågelskit på sig, FYFAAAN !!!!!!!!!!! en riktig jävla diaré på låret när jag låg och solade, varmt var det också om ni undrade, haha!

när vi kom hem så duschade jag och packade jag. käkade jordgubbar, haha undra hur mycket jordgubbar jag har ätit den här sommaren ?! och pappa skjutsade hem hos till mamma så nu sitter jag här i mitt bastu-rum. och inte en aning vart mamma är heller och hon vet inte att vi är här, haha!

snart är det fotboll, GOO SPANIEN !!!!!!








söndag 11 juli

godmorgon!

igår tog jag halv7 bussen in till sandviken och mötte upp elida på rese. vi gick till donken för hon skulle sminka sig och vi var in på Ica Maxi och köpte glass osv.  =) sen åkte vi hem till alma och senare kom även johanna och rodi, vi snackade och johanna gjorde flätor på sidorna på mig och alma, TACK JOHANNA!! :)
sen åkte rodi och elida hem och jag alma och johanna gick till basketplan och mötte samim sen åkte johanna hem.

det slutade självklart att jag sov kvar hemma hos alma, haha! och åkte in till gävle med dom nu för hon skulle in till sjukhuset.

idag ska vi familjen till rullsand, bada och STEAK !! hih. så bloggar igen när jag kommer hem ikväll!
pusspusss ♥


SCHLEEEEEETEN !

just gonna stand there ?

hey !
vi var inte länga vid viktoria sjön för det kom en massa moln. jag har duschat och fixat mig och ska ta bussen om en och en halv timme till sandviken och vara med vänner ! :) ska bara äta lite först och så. jag vet inte om jag sover hos mamma och tar bussen tidigt i morron bitti eller om jag åker hem till gävle i natt. det åerstår att se ! :)


viktoriasjön

hellu !

vi familjen ska till viktoria sjön men i min familj är det inge action så det lär vell ta några timmar innan vi kommer iväg, lagom tills det ska börja åska och bli världens åskväder som det står i tidgningen, kulkul!

later ♥

just ja..

en dag när vi spelade minigolf och det det packat på hela golfen, alltså skit mycket folk och kö till varenda bana så fick tessan fågelskit på sig, hahahahah !
och nästa dag fick pappa skit rakt på sig, haha!
och tredje dagen fick jag skit PRECIS framför fötterna så om jag hade gått en halv sekund snabbare hade jag fått det rakt i huvudet! haha. vilken resa alltså!


lördag 10 juli

godmorgon.
har legat i sängen några timmar nu och kan inte sova. ska vell sätta på mig bikinin och ut och sola lite.. om jag orkar, är helt död i hela kroppen.

peace out !


ones again

näe nu är jag trött. har kolat runt på alla bloggar nu så nu hänger jag med, hehe. i morgon ska jag sola hela dagen sen på kvällen åker jag till sandviken och umgås med saknat folk och sen åker jag kanske hem till gävle på natten eller tidigt på morgonen för jag ska till rullsand med familjen.

vi hörs i morgon ialla fall.
godnatt ♥



vi är såååå söta! hahaha

love the way you lie- eminem feat. rihanna


kärlek



hemma hos mamma väntar 12 fina posters på mina älsklingar som ska sättas upp!
perffa

shopping ♥


LOS ANGELES !! so me !



tack tessan ♥

bildbomb

hejsan igen !

har inte orkat bloggat nånting för jag var ju som sagt på semester! :)
men vi har i två dagar i rad gått på skara sommarland och åkt en massa karuseller och badat en massa. på kvällarna har vi grillat, spela minigolf, kollat på fotboll- GO SPANIEEEEN !!! hehe. och aa.. bråkat en hel del också, haha. 5pers i en LITEN husbil..

aja det har vart kul ialla fall.
stannade vid örebro idag på vägen hem och shoppade lite, (visar de senare) och stannade i västerås också där det var nå grejs, jätte många raggare från amerika och så, haha! och nu har vi kommit hem och plockat ut husbilen och jag har ätit lite nudlar och sånt. ska snart duscha sen måste jag måla naglarna och noppa ögonbrynen osv.































fråga inte ens... hahha

homw sweet homw

hemma nu.

orkar inte blogga nu men hörs senare !

i'm living home in a trailer

hejhej!
nu är jag och pappa hemma från sommarland, resten är kvar där en liten stund till för att åka barn karuseller men det orkade inte vi så vi drog hem. tur att campingen ligger precis utanför sommarland då!


har badat och åkte en massa karuseller idag. jag och syrran fick med upp pappa i en karusell som jag inte vet vad den heter men den är som fulme ride på liseberg, och pappa är LIVRÄDD för karuseller, haha! men det va skojj.

bilder från idag får ni sen för just nu är jag så jävla trött så jag orkar ingenting.
puss

p.s. grattis farmor och farfar på bröllopsdagen, är det 100 år nu eller ? ;)

skara sommarland next

godmorgon.
nu är alla uppe efter en dryg natt. jag höll på att FRYSA ihjäl! jag och syrran sov där ''uppe'' och dom andra där nere, alla snarkade jag kunna inte sova alls.
nu sitter resten ute och äter frukost men jag sitter inne och är inge hungrig. så fort vi är klara så ska vi dra till sommarland och va där hela dagen sen när vi kommer hem är det fotboll spanien- tyskland MÅSTE jag se!!

ha en bra dag, för de ska jag ! ♥


framme i skara !

HEYHEY !

nu är vi framme efter lite om och men. haha men det var skojj! just nu sitter vi i husbilen och ska snart grilla och grilla marshammows ♥






husbilen

godmorgon !

sitter i husbilen nu och vi har precis stannat för att äta frukost. haha när vi hade åkt typ 20m och skulle upp i en backe så vart det nå cp så bilen tjöt den lät konstigt och pappa kunna inte köra för det blev så där stop kör stop kör osvosv. hahahha höll på att dö, och så var den en gubbe ute och gick och han stog och skratta åt oss haha !
åkte nyss förbi en älg också, tyfft !

nu ska jag äta min narutdiet till frukost, MUMS !
bye ♥




bff

kom precis hem från alma på sjukhuset. vi satt på altanen där och snackade igen en massa hon missat och lite skitsnack osv. =)
nu ska jag äta upp resten av jordgubbarna jag och liam köpte tidigare idag, vi tog moppen ner tsm och köpte det, haha. om inte nån jävel i familjen käkat upp dom....


housecar

nu har har vi plockat in allt i husbilen, tror jag.. det ska bli en väldig upplevelse att bo i en liten husbil med en familj på 5pers. haha!

om mindre än en timma åker jag till bästavän på sjukan. vi höres!
peace ! ♥





rubrik saknas

hey ppl !

sitter hemma hos pappa nu. har inte gjort mycket idag förutom att jag var ute på en powerwalk/jogging tur och sedan suttit och kollat på tv och packat.. vet inte vad jag ska göra nu meeen det visar sig.

pusssss

måndag igen..

godmorgon.

går inte att sova för de är som en bastu i mitt rum, fiian va varmt de är alltså. anyway, ska upp nu och sätta på mig träningskläder och ut på en powerwalk eller nått liknande, kanske solar sen också, jag vet inte ens vad de är för väder ute haha.

lateroooo..


as usual går det inte att ladda upp bilder på den här skiten !!

soulsister




























har 98765434567 mer bilder på oss men orkar inte lägga upp nå mer.

jag älskar dig bästavän och kommer inte få träffa dig på en månad nu nästan, ta det lungt med svetten, if you know what i mean ;) hehe. så syns vi lagom till sommaryran, då sommarn börjar på riktigt! ♥

hockeypulver !!!!!!!


söndag yao

HEJSAN !

har inte suttit på datorn heeela dagen och inte igår heller.

igår var vi ute med båten hela dagen sen när vi kom hem så duschade vi och fixade oss sen cykla jag mamma & stefan ner på stan och åt på kinarestaurang och sen vidare till nå uteservierning sen hem och satt en del av natten och kolla på dokumentärer och robert pattinson som gick på tv, hahah nörd jag e.

idag åkte vi ut med båten igen fast det va ganska mulet så vi åkte hem ganska tidigt. så åkte hem och dushca osv sen hem till alma som var hemme på permetion eller va de heter och vi snackade och allt. kanske inte kommer träffas på en månad nu för jag åker till skara på tisdag och när jag kommer hem åker hon till bosnien :( buhu.
iaf. var ädr till halv6 då killarnas match började och vi satt i sekretieratet och efter matchen satt vi kvar en stund och lodade.

kom hem för en stund sen och har nyss käkat, var ASHUNGIRG, ätit en macka idag bara. och dte är SÅ JÄVLA varmt i mitt rum, värsta bastun !!




simma in i propellen :( haha..

meet my new buddies !


lördag 3 juli

godmorgon.

har varit ut på en powerwalk och nu väntar jag på att mamma och co. ska komma hem så ska vi ut med båten. blev inge hedåsen, dom ska till högbo istället men jag pallar inte åka dit så blir båt istället =)

vi hörs senare! ♥

fredag

HEYSAN !

kass update iknow..
men åkte till högbo i morse och solade och bada med elida. sen åkte vi hem till henne och hon fixade sig osv sen hem till mig och jag bytte om. sen drog vi till donken och köpte glass och satt där med lite folk sen drog vi till stan och stadsparken osv. sen åkte vi hem till mig och kollade på film och käka jordgubbar och knäckebröd (?) haha.

imorgon blir det hedåsen med lite folk! trevlans.






one for one

hellu! ♥

när mamma kom hem var hon skapligt glad att jag hade städat, hihi. åkte till ica och köpte lite jordgubbar, dom var asbilliga nu! typ 15spenn, och vattenmelon som jag ska ha i morgon då jag ska till högbo och bada med elida :)

jag har laddat hem eclipse nu!! fast på italenska, men det sket man väl i? fast jag vet inte hur kvalitén är men det visar sig snart.
pusspuss ♥

http://www.divaa.com/wp-content/uploads/2009/11/edward-and-bella-and-ttwilight-people-twilightlovers-2998893-400-4001.jpg

det är nästan så att jag tycker edward är liiiiite snyggare i ettan och tvåan? ;o fast fortfarande snyggast i världen ♥

a dream i have

JAG VILL PÅ SPRÅKRESA TILL LOS ANGELES !!!!!!!!!!!!!!!!!

http://3.bp.blogspot.com/_Wc2_JaJSX-s/Sx7Nv70DITI/AAAAAAAABo4/o18DrSvmWao/s640/1483771-Los_Angels_see_it_before_the_big_one_hits-Los_Angeles.jpg

torsdaggggggggg !

hellu !

har inte suttit vid datorn förrän nu. vaknade av sms i morse och alla fråga om jag kommit in på de jag sökt, vart jätte förvirrad och trode det va natt men den va halv 11, haha. sprang direkt ner till brevlådan men ingen post hade kommit !! satt och vänta aslänge tills den kom och så öppnade jag brevet och jag hade kooooooommmit iiiiiiin, wiho. handel på bessemer i 3år då, sen FREEDOM !

då vart jag så glad, jag är fan taggad på att börja gymnasie ja, halv10 den 18 augusti börjar jag! iaf. jag gick då ut på en powerwalk sen hem och gjorde pannkakor till mig och syrran sen kollade vi på nån sjuk film, sen har jag damsugit hela huset och städat. haha jag är glad idag!





PEACE ALLA !

eclipse ♥

filmen var underbar, såklart! fyfan va bra den va. älskar edward♥ och jacob såklart, han kropp ♥ hahaha.

kom nyss hem iallafall och har nyss sminkat av mig och ligger i sängen men kan inte sova.. vill se filmen igeeeeeeeen! kanske ska sätta på twilight, DET var länge sen! eller kanske börja läsa böckerna igen? nej nu kom jag in i den där onda twilight cirkeln igen :( haha girls you know what i mean..

näe men godnatt ♥


RSS 2.0