GLAD MIDSOMMAR (tidsinställt)

JUST NU borde vi vara framme för länge sen och allt har förhoppningsvis gått bra och vi alla lever! och som sagt är det midsommar och självklart ska vi också fira det i Napa på Grabbarna Grus! 

GLAD MIDSOMMAR
&
GRATTIS SÅ JÄÄVLA MYCKET MY ÄNTLIGEN 18 ÅR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tumblr_lj1rappmgk1qed6c4o1_500_large
 


 
 

oj...

fattar ingenting av nya blogg.se.. har försökt mobilblogga i flera dagar men det funkar inte alls!!! 

I NATT åker vi till AYIA NAPA!!!!!!!!!!! så då blir det inte nå bloggning på 2 veckor HIHI GALET TAGGGAD !!!!!!!!!!


måndag

Godmorgon!
har varit ute på morgon promenad i solen, har käkat frukost och ska snart börja fixa mig och sen åka till gävle en snabbis innan jag ska spendera kvällen i Storvik med mina underbara vänner!!!


i söndags

igår var jag först ut på en lååång härlig promenad. sen blev det hem och byta om till springkläder istället, så igår blev det många kilometer.

gick sen hem till My och spelade Sims i några timmar med henne haha!


i lördags

drog ut på morgon promenad, börja spöregns så skynda mig hem istället, blev inte många kilometer.

på kvällen bakade jag bullar med magda och kolla på film, myslördag!!


grade


skolavslunting/klassfest

har helt klart världens bästa klass!!! grilla, spela kubb, fotboll, brännboll, dansa och sjöng!


















igår

firade vi min syrras skolavslutningen. var med magda och My på kvällen, käkade kinamat, tog FÖRSTA DOPPET!! inte sååå kallt faktiskt :) och fotbollskikande!

just nu sitter jag och får håret lockat av magda, SKOLAVSLUTNING IDAG!!!!!


gamla kära crosstrainern

eftersom det blev så fint väder och perfekt för att ut och springa, MEN jag kan ju inte ens gå med mina benhinnor så drog jag mig ut i garaget på den gamla crosstrainern.

glömde bort tiden lite och körde riktigt
bra för att vara så otaggad, kööööör bah köööör. 15 kilometer sen fick de duga.

sitter i hallen nu på golvet. helt slut. försöker få i mig en proteindrink men mår så illa att jag knappt får i mig den! så det ska va. häääärligt!!!!


min tisdag

att gå fram och tillbaka 1miö till skolan för att sitta på en stol i en timme var så ovärt. så fruktansvärt ont i mina benhinnor så det är nå sjukt!!!!!

stannade iallfall på badhuset och sola 20 minuter. sen promenera hemåt och göra lunch. somnade på soffan som vanligt och sen kom solen fram så i bikinin bara och ut och sola ännu mer!

gjorde mat tills mamma och syrran kom hem också. omelett med wookgrönsaket, tomater, skinka, fetaost och keso till! mumma


instagram

följ mig på instagram när jag inte bloggar!


snooza??

godmorgon!
snoozade konstigt nog i 1,5 timme. riktigt riktigt trött med andra ord. men som vanligt är jag ute i god tid ändå utan att stressa iväg till skolan!

sitter och käkar frukost nu och ska snart gå mot skolan. ska bara vara där i nån timme, värdelösa skoldagar nu såhär innan vi får lov!


fotbollskväll

körde min första fotbollsträning idag på måååånga år, gu va kul det var!! har börjat spela i Hammarby där några brudar i klassen spelar!

övningskörde hem och köpte lite jordgubbar på vägen, nu kollar jag Sverige matchen!! vilken jäkla fotbollskväll haha!


söndags

låg i Eleonoras säng hela dagen, kolla på Project X, halv sov hela tiden typ haha. kl 6 åkte vi ut till Hammarby för att kolla på fotboll, sen kom mamma och hämta oss och jag åkte hem, ut på en promenad innan jag gick och la mig!

det var min helg de!


i lördags

vaknade jag och Elleonora upp i pappas lägenhet i Gävle. gick och köpte nybakat bröd och sega i soffan tills det var 10 minuter tills vi skulle ta bussen till storvik.

hem till elle och fixa oss, sen ut till kungsgården och grilla med ett gäng. sedan åkte vi in till storvik igen hem till Fanny och fira henne 18! åkte hem och sov hos Elleonora!


i fredags

var det sista praktikdagen, gick mycket tidigare dock för att fira studenten.

åkte till Gävle och mötte upp Elleonora och Fredrik och Co. åkte lite flak, sen till storvik hem till Fredrik och käkade. sedan tillbaka till Gävle igen och åkte flak osv. sen drog ju dom till krogen så jag och elle drog runt lite, till en lägenhet med en bunt grabbar. sen till mig, sen till en annan fest på stan. haha åkte runt en massa. kul kväll ändå!


måndag

hejsan!
har haft fullt upp hela helgen, berättar om den strax!

inatt sova jag jättedåligt. vaknade halv 5, låg och vred mig till 5:30 och drog ut och sprang istället. sjukt jobbigt efter denna helg haha men såklart super skönt. blev 6km i skogen!

var i skolan nån timme och städade och gjorde en sista rest så jag fick VG i en kurs! sen satt vi i klassen och kolla på när 3:orna började sin studentvecka med olika utmaningar i Stadsparken.

hat precis kommit hem och käkat lite. ikväll ska jag nämligen återuppliva min fotbolls karriär!! hahaha jisses..


svar

jag tar mina endast med vatten, ca 3-4dl :)


student

imorgon är det sista dagen på praktiken, rätt sorgligt ändå, dom är så snälla där :) efteråt är det ännu lite oklart om vart jag tar vägen men fest blir det iaf! fira studenterna i Gävle! om 1år är det vår tur!!!

och på lördag är det 18 års fest i storvik! partyyyYyYyYyyyyyy


idag och igår

igår kväll kom Fredrik och Elleonora och hämta upp mig så åkte vi till storvik, blev bilbingo hela kvällen, vann dock inget. sov kvar i storvik.

struntade i första lektionen för var klar med allt där så tog bussen in till skolan senare och gjorde ett matte prov, ett HALVT poäng ifrån Godkänt. började garva när hon sa de för jag var så less haha men hon skulle sätta G- så blir ju som ett G.

sedan åkte jag och Elle till Valbo, hitta rätt mycket faktiskt. sommarkläder!

sen fick vi skjuts hem och jag har käkat grillat och inte gjort så mycket!


last days

jag har dom senaste dagarna tränat, sprungit och gymmat så jag haft träningsvärk i varenda kroppsdel!

även gosat med magdas valpar, världens sötaste på riktigt. dör!!!!!!!!! och så har hon hjälpt mig att fixa mina naglar.


ett fel närmare rätt

dom senaste dagarna har jag gjort massa grejer. bland annat fyndat denna bomber jackan på second hand! som jag letat !!!


sluta blogga?

som ni märkt så bloggar jag inte så mycket och som vanligt, som förut. dels för att jag tappat suget och dels för att jag har faktiskt inte mått så bra. (söker ej tröst här) och livet har förändrats. får så otroligt snälla kommentarer på bloggen, kärlek till er!!!! men så finns dom där bitterfitterna som kommenterar anonymt och skriver dumma saker, och som vanligt tar man alltid åt sig dom dumma kommentarerna än dom snälla.

''det tar flera snälla kommentarer att ta åt sig än vad en dum gör
'' alltså om man fått 10 snälla men så får man 1 dum så försvinner alla dom där snälla 10. 

och jag känner att jag inte behöver någon mer negativitet i mitt liv. och människor som inte känner mig för 5 öre och har inte den belkaste aning om mitt liv ska sitta bakom en dataskärm och skriva elaka saker och låtsas veta allting om mig. sånna spyr jag på. 

så vet inte om jag tar bloggpaus eller om jag bara bloggar ibland NÄR jag känner för det och OM vad jag vill. det återstår att se. jag mår inte bra helt enkelt. 






och till den tjatade frågan: JA, jag har gått upp i vikt, men absolut inte dom 20 kilona jag gick ner, så ge upp bittra människor. herregud.

måndag 4 juni

hej på er!
praktik hela dagen, näst sista dagen! och det var en annan liten praktikant idag också, så kul när dom frågar MIG om hjälp och vad dom ska göra haha. kommer nog ändå sakna Stadium ändå, dom är så roliga dom som jobbar där! 

gick en promenad efter jobbet och sen fick det bli en springtur på 1 timme, kommer inte ihåg hur långt jag sprang men ca 6-7 km. sprang inte i spåret eftersom det regnat så mycket så tror det är rätt geggigt där. 

övningskörde direkt när jag kom hem, till storvik och runt där och till hofors och på vägen hem så börja det SPÖregna och HAGLA, fyfan vilken panik. och körde i vattenpölar så det blev lixom sladd på bilen, SKRÄCK. uscha. 

har nyligen duschat och måste verkligen plugga nu !!!!! meeeeeeen orkar inte.................. 


3 juni

godmorgon!
vaknade tidigt och fick med mig magda ut på promenad/ jogg / utfallssteg!

nu är vi hemma hos henne och ska käka scones, mmmmm!!! sen blir det filmmys heeeeela dagen, till Bb finalen!!!!!!!


just ja bloggen..

HELLO.
dagen igår.. åh kill me PLZ. sjukt jobbigt. åkte till sandviken efter jobbet och slockna i magdas soffa. suprice suprice.

idag har jag och magda vart lite på stan, fyndat på second hand osv. drog tilll my sen och kolla på film. promenera sedan hemåt i spöregnet och sen dess har jag bara legat i min säng och kollar på Bigbrother men dom gick och la sig nu så då vare inge kul längre.. 

nääärå men ska sova nu i tid för en gångs skulle så får vi se vad morgon dagen bjuder på. ska iaf kolla på BB finalen med mina mys brudar! 



ååh 20 dagar kvar till sol och värme !!! 

jobb i 14 timmar

som sagt kommer livet emellan. först stadium sen direkt till bowlingen. jobbar 14 timmar idag. den som säger att dagens ungdomar är lata ska jag skjuta.


lite nytt

nya skor, naglar, smycken och klocka och lite annat jag inte orkat knäppa kort på!


sorry men livet kom imellan

var som sagt i Uppsala hos magda. super skönt att komma ifrån allt några dagar. kom hem på tisdag kväll och sen dess har jag bara gått i skolan och pluggat. så jävla skoltrött nu det är helt sjukt!


RSS 2.0