dadada daaaamp

fyfan va jag hatar blogg.se, ska fan byta! det går inte att ladda upp bilder, bara den här.
nu ligger jag iaf ner bäddad i sängen och har ont i halsen och har skitont i tungen efter jag bet mig, har värsta köttsåren jag lovar! nu ska jag sätta på en film och sen sova.

godnatt ♥


one mile

tjenare!

idag har jag inte gjort mycket. kollat på tv hela dagen och sprungit 1mil, typ allt jag har gjort. väntar på att the hills ska börja och efter de blir det duschen och slappa ännnu mer i soffan sen. fyfan va skönt med lov säger jag bara!
vi hörs sen med bilder osv..

poss ♥

söndag

godmorgon.

internet la av igår så kunna inte blogga. iaf. vi trog till stan en snabbis innan vi åkte till festen, fikade lite osv.. åkte hem och fixade oss osv sen drog vi dit vi skulle då och käkade och alla vuxna drack en jäävla massa! senare drog vi ner där baren var där joseph stog hela kvällen, jag pallade inte.

alla vuxna var asssspackade och skitdryga! stefan han hängde sig över en fotölj och den vickade såklart och åh herregud. morbrors tjej frågade om jag hade gått ner 10kg haha snarare gått UPP 10kg ;) och en skitkonstig brud där som också var aspackad var helt facinerad av mig isabelle och joseph..


och när vi skulle åka hem beställde vi en taxi och stefan gick ut och väntade på den medans vi sa hejdå där inne, ah och när vi kommer ut så var han borta? haha så vi gick runt där vid stan och leta & ropa efter han för han kunna ju ha däckat i en snöhög eller nå, så vi ringde taxin och frågade om domhade hämtat upp nån här och det hade dom så han hade tagit taxin och dragit hem utan oss, shysst! så vi fick beställa en ny..






bilder från kvällen kommer sen för jag orkar inte resa mig ur sängen och hämta sladden =)
pusspuss

lördag

godmorgon!

fan va blogg.se ska dampa då.. jag har hunnit duscha och käkat lite frukost och ska snart börja fixa mig lite, ska som sagt på 40års fest ikväll och jag tror jag & joseph ska stå i baren igen, hehe.

jag vet inte riktigt än vad jag ska ha på mig så måste gå och klura ut det nu.
hörs senare ;)

a man apart

ligger ner bäddad i sängen nu och kollar på A man Apart. skitbra film på 3:an. typsikt julia film.
goddnatt ♥

http://www.celebritywonder.com/wp/Vin_Diesel_in_A_Man_Apart_Walpaper_5_1024.jpg

fredag

hallååååjs!

åkte till valbo med mamma & stefan och fyndade lite. blev liiiiiite smått piss på mamma som köpte min tajts som har har kollat på i en månad!!!!!! ÅH VA SUR JAG BLIR! åkte hem och packade sen drog iväg till öppna basket träningen med alma och efter träningen stannade vi kvar en stund och kollade på fotboll och nu är jjag hemma.

är desperat behov av godis men isabelle har ätit upp allt !!!!!!!!!!!


kavaj - veromoda


blankare tajts typ- JC


LOOOOOOOOOOOOOV

hallå!

fick sluta en och en halv timme tidigare idag för vi hade ingen engelska så gjorde spankaprovet på engelskatiden istället, asskönt! och just ja, min cykel blev snodd för nån vecka sen, glömde och säga det hehe. men iaf. imorse så hittade my & magda den utanför ica typ så äääääntligen min rosa cykelllll <3

nu är jag iaf hemma och kanske ska ååka till valbo sen när mamma kommer hem. we'll see. måste köpa en kavaj som jag har sett ut nu länge! ska ta nåntång att käka innan mi madre kommer hem.
pusssssss ♥

dagens


f.r.i.e.n.d.s

nu har jag suttit och pluggat so och spanska i evigheter känns det som så nu får det räcka. pluggar mer ikväll.

imorron är det äntligen lov! ska försöka tvinga med mamma till valbo eller gävle för ska köpa lite små saker tills på lördag då vi ska på 40år fest, so i need some stuff.  och pappa om du ser det här så kan du sätta in pengar på mitt kort är du snäll =)

nej nu ska jag fortsätta kolla på vänner och sedan käka baaaaacon !!
hörs senare sötisar ♥



torsdag- snart looooooooov

hellllllllllu =)

kom precis hem typ. lära gåå till skolan imorse men åkte buss hem. nu sitter jag och kollar på one three hill och käkar macka, asöm ! vettetusan vad som händer idag. kanske borde ta tag i pluggandet men nääe.. gör det senare :)


stay alive

hallå i stugan!

fick gå till träningen ändå -.- och på träningen var vi bara 4st för ALLA var hemma och plugga, haha snacka om nördar. men träningen var kul, vi körde mycket skott och styrka =) efter träningen fick jag skjuts hem och jag käkade och har bara kollat på tv och precis duschat.
kollade lite på spanskan och son men nääääe jag pallar inte..

sovmorgon imorron, nicee !
pusspuss ♥

onsdag

hejsan!

nu är jag hemma från skolan. gick till skolan imorse och FYFAN va kallt det är! men åkte som tur va buss hem annars hade jag dött! =)
när jag kom in genom dörren här hemma så möttes jag av en litenskit, Dustin! stefans barnbarn så han är här och busar nu men jag har stängt in mig på mitt rum och kollar på tv, hehe.

ikväll blir det träningen igen då. hoppas stefan skjutsar mig till träningen annar dööööer jag!







possss

trening

hallåj!

magda åkte hem för mer än en timme sen och jag har sprungit en halv mil på CT:n och ska snart duscha. måste bara vila lite först, hehe. måste träna på NOn sen oxå. vafan ska man kunna N+ K+ CA2+ och CU2+ och en jääävla massa annat, som vilka färger dom blir när man blandar nånting och eldar det osvosv. bläh


l8er !

muppar

hellllu.

sitter här med magda nu och vi har nyss käkat världens största lussebullar :D



pusss

känn dig träffad pappa

om nån av dom här skulle ligga på min säng en vacker dag när jag kommer hem från skolan skulle jag bli jättejätta glad :)♥






kaaaangaru

hej igen.

nu är jag hemma från träningen och är dåligt död åkte till stan en sväng med mamma och fikade på marangoni med tommy, käka en maaacka :)
. haha träningen vafan skitkul. vi har en kille på kanske 16-17 år som är från australien som tränar med oss iböand och vi hypra sönder och snacka lite på engelska och sjöng lite bah: you're a jerk blabla ni vet låten ? han bah: thanks... HAHHA fyfan va kul vi hade.

nu sitter jag iaf framför tvn och väntar på att mamma ska ropa på maaaat =)

'
HAH lite röd......

kfum sandviken ♥

helllllllu!

äntligen hemma! mamma kom och hämtade mig så slapp jag gå hem i det här otroligt varma vädret.... hade bara två lektioner idag eftersom hela våran engelskaklass är på prao så jag & emma ska bara läsa en bok, skönt! :)
nu ska jag bara slappa framför datorn/tv och sen blir det träääning.










äh nu pallar jag inge mer bilder :)

aaaaaaaaaaafricaaaa

helllu!

idag har jag inte gjort nå mycket alls! jag och tessan var ute och skottade vilket inte gick så bra, hhaha. så vi stack och solade istället. sen har vi bara vart hemma och kollat på tv osv. jag blir kvar hos pappa idag istället för att åker till mamma så ni får en massa bilder imorron istället :)

gaaaaaaaah. letade igenom hur läänge som helst efter en bild och när jag hittar en så går den inte att ladda upp. fyfan va jag hatar blogg.se !

dagens låt


söndag

godmorgon!

vaknade astidigt för jag skulle med på liams ishockeymatch men såklart blev den inställd pga vädret så jag och liam har spelat super mario på wii, askul! och nu har vi käkat frukost så nu ska vi fortsätta, vi är på bossen som är skitsvår, hiih.

hörs senare ♥

festival

halååååjs

sitter med familjen och kollar på melodifestivalen just nu! :)


imorse hade vi match mot falun, en riktigt spännande match but we vann. direkt efter den åkte jag till gävle ner till pappas jobb och käkade sen hem och duscha och fixa mig then drog till stan med tessan & liam. efter de tog vi bussen hem till lotta och käkade där och nu sitter vi här hemma.

jag har min dator hemma hos mamma så ni får en massa bilder osv i morgon istället :)

puss ♥

you're a jerk

tjobreeee.

nu är jag hemma! efter skolan drog jag direkt hem till alma, eller vi stannade och snacka med johanna gladdys och guina om stuff. seeeedan hem till alma osv sen till ica och köpa godis<3 sen gick vi till öppna basketträningen och va där lite. gick till zenit och snackade med niklas, gav han mitt godis också för jag va määäääättt, haha :) sen kollade vi på fotbollen ooooosv.
och kom nyss hem och ska snart sminka av mig och sova, tidig match imorgon bitti, mot falun! tagggga


magda aka wannabe Free Ale !






ÄLSKA FANTA EXOTIC <33333333




fick skrikrosa converse av tessan, loovvvve <3

sola

efter att ha sett liam & tessan som ser ut som två negrar drar jag en sväng till solariumet!

l8er

torsdag

hellllllu!

nu är jag hemma från skolan, äntligen! 3 jävla bussar för att komma hem.. iaf. sista timmen hade vi estet och några av oss skulle kolla på film i hemkunskapssalen så jag magda & linnéa sprang runt och kollade lite i skåpen (a) åt absolut ingenintg....... sen drog vi en snabbis till ica och delade på en kladdkaka och ett paket kakor :D hehe..

nu sitter jag och väntar på att tessan och alla ska komma hem så får jag se hur bruna dom är =)
bilder kommer sen för jag sitter inte på min dator.
puspuss ♥

typiskt sverige

gick ner och kollade lite OS när anja persson åkte, hade skitbra tid och allting. men såklart. ska hon ramla i sista hoppet och det va inte en liten krash heller. ajajaj

nu ska jag sova, godnatt alla söta ♥

löshår förstör

hejhejhejhej!

igggår efter skola drog jag till gävle till pappa. vi åkte till emelie för hon fyllde år, va där och fika oooosv sen åkte vi hem och då palla jag inte blogga, hade ända ingen dator med mig haha. och imorse åkte jag in till sandviken och alma hoppade på 17bussen med mig så åkte vi hem till mi madre och hämtade skidor och käka frulle sen drog vi till skogsvallen och åkte eeeeeen f*cking mil! haha. vi var en aning döda sen. men som tur va fick vi korv av björne =)

efter skidåktningen drog vi hem till mig och bäddade ner oss i min säng och kollade på 2012 sen kokade vi nudlar och stack till träning. på träningen provade vi våra dräkter som vi ska ha sen eller vad man kallar det, blir asöm ! haha typ aaaaalla tjejer hade pms så alla sprang runt och skrek, hahah herregud!

whatever. nu ligger jag i sängen och har nyss badat, ska sooova snart, sovmorgon imorron, asöööööm!






sliiiten julia lagar mat =)

pusspussssss♥

guuuuuuld

hallåj!

efter en dryyyg träning drog jag hem och käka och fassnade framför OS skidor och det var så jäävla spännande ju! haha charlotte kalla vann guuuuuuuld!! hehe. efter det tog jag en låång skön dusch och nu ligger jag här i sängen, tror jag ska gå ner och kolla om det var nå mer spännande på tvn, hiihi.

imorron blir det att åka till pappa direkt efter skolan och sen fira emelie så blir kanske en update senare på kvällen.
vi hörs imorron
pusspuss & godnatt ♥

moooonday

godagsan !

slutade halv11 idag så det va chiiillll. åkte hem och kollade lite på tv sen åkte jag längdskidor med stefan! haha åkte bara 2,5km för jag höll på att dö, seriöst! haha fyfan va jobbigt det va. kom nyss in och sitter och kookar framför tvn nu och ska snart iväg på träning, lyckattt!


mee på matten. (kollar absolut inte längst bak i facit.....)


linnéa på matten =)

evening

tjamannar!

nu på kvällen har jag sprungit 5km på crossen så idag har jag trenat två gånger, good work julia! och så har jag suttit och kollat på tv resten av kvällen.
gick och la mig i sängen nu medans det är nyheterspaus på fyran, det är wallander nu. fast har redan sett dom men kommer inte ihåg mördarna så kan lika gärna titta igen.

imorgon är det dax för skola igen fast går ju bara tills typ 11 så det är skönt och så är det träning sen på kvällen, ännu skönare!

godnattt cuties ♥

saade ♥

jag sitter och kollar på lite videos på erik saade och så kollar jag på den här och efter halva så bah: WTF är dom inte på jernvallen i Bhallen och tränar ? eller är jag helt ute och cyklar ? :o


valentine

hellojsan!

jag och mamma tog en promenad ute istället för att gymma eftersom det var så fint väder. blev helt bländad när man gick ut, var som att man har varit instängd i en grotta och har inte sett ljus på ett halvår haha. sen åkte vi till mormor & morfar och fikade lite och nu har vi precis kommit hem och ska sätta på nyaste wallander eller nånting.






kollade på massa mer bilder hemma hos m&m men pallar inte ladda upp alla =)

puspsuss ♥

glad alla ♥dag

godmorgon.
vaknade alldeles nyss och ligger fortfarande och drar mig i sängen. idag är det alla hjärtans dag så har faktiskt ingen aning om vad som händer, bara jag som hatar den dagen föresten ?
anyway. tänkte försöka tvinga med mamma ner till gymmet eller om hon inte vill så springer jag en mil i think.

l8er ♥

baveamin !!!!

HIHIIH. webbade med baveamin !! fatta coooooolt- men såklart fuckar hela jävla fucking datan upp sig så vi syns inte i webbennnnnnn -.-



okej nu ska jag sova!
godnatt ♥

gamla godingar



vi har alla varit små och lyckliga. vi har alla från början haft en familj









även att jag kommer ihåg allting så vla väl. kanske inte dom första bilderna när jag var bebis, men dom andra. tex bilden när jag klappar en get, det var på furuvik och jag kommer ihåg att va alltid var där och jag älskade getterna. och jag red alltid häst, varje födeslsedag önskade jag mig en häst. och vinterbilden kommer jag också ihåg, kommer inte ihåg vad backen heter men det är vid den där bananbacken och där var vi jämt också. och midsommarbilden på mig och isabelle kommer jag så väl ihåg. vi satt på farmor & farfars baksida och gjorde dom där kransarna.. vi var jämt hos dom när vi var småa.. och bröllopet kommer jag också ihåg, sarah var så stressad och knuffa ut mig i hallen och jag kommer ihåg att där framme i kyrkan så härmade jag vad som gjorde.haha, jag hade så fula lockar och farmor hade sytt min gula klänning haha. och bilden när vi badar i våran pool, och kolla isabelles mage, haha som vi har skrattat åt den bilden alltså! och bilden jag ligger på stranden med min kusin phhilip känns inte alls länge sen, blev chockad när jag såg hur gammal den var. bilden när jag mamma & isabelle åter korv på en ö, vi åkte med farmor & farfar med deras båt, som vi också jämt gjorde.. och ännu en bild från furuvik när vi är inne där med getterna. och en enda bild som vi har från hela familjen, bilden som var med i tidningen när isabelle föddes.
det är sorligt hur mycket saker och ting förändrats och hur mycket människor förändrats hela tiden

erik saade ♥

hellllu

nu har jag och familjen käkat godis och kollat på melodifestivalen och fyfan va bra låtar det va. speciellt erik grrrrrrr. röstade på han också (a) och vart skitglad och aphyper när han vann. gjorde en låt till han också, HAHA.. men nu börjar jag bli riktigt trött så ska snart sova =)



vi hörs imorron, godnatt ♥

things you didn't know

5 saker du inte visste om mig:

jag sover jämt med mysbyxor
jag hatar ljudet när nån borstar tänderna! får rysningar i hela kroppen.
jag får panik om jag inte har tränat på en vecka
jag älskar victorasecret modellerna
jag har namnsdag på tisdagggg =)

hollla

hellllllu !

idag har jag tränat duschat vart på stan osvosv. nu sitter jag iaf och kollar lite på tv. blir vell hemma hela kvällen och kollar på melodifestivalen.

igår gjorde jag mamma & syrran lite chokladpudding och satt och kolla på nån film tills typ kl1, fast jag sov lite oxå men. hähä hoppas ni alla antecknar nu! (:



hahhha en skål med bajs ser de ut som =)

friiiiday

hejsan sötisar!

idag fick jag sluta halv5 och det va inte lika jobbigt idag som alla andra dagar så det var skönt! jag trode faktiskt att jag skulle få nånting men självklart inte.. jaja whocares. efter jobbet hämtade mamma mig och vi åkte och handla på ica maxi och där va nordman, höhö cooling. och så har jag nyss laga mat för jag va dööö hungrig. åt en torr äcklig macka till lunch bara.

jag tror jag ska sätta på nån bra film eller nånting nu. är så trött så orkar inte göra nånting.
pusspuss ♥

el pijo

ohjust de. kom precis på en sak. på lördag är det ju melodifestivalen här i sandviken ( som om nån har missat det?) iaf. att aaaaaalla ska fan dit, hela sandviken. aaalllla mina kompisar typ också. KUL LÖRDAG. alla är där förutom jag. jag kommer sitta framför tv med min tråkiga familj och kolla när alla mina vänner hoppas och har de kul på tv =(
depp feelings nu.

p.s magdas mamma ska köpa ett halsband för 34tusen.
(hahahahha lära bara säga det) från och med nu är hon döpt till El Pijo (snobb på spanska) ;)

let's go, bitch

hellllllllllu!

är hemma nu. jag åkte ner på stan och mötte upp alma clara maria och ajla och vi gick runt lite osv. snackade lite med magda och ellen ooooosv. köpte en mascara också. satt i tältet och kolla på några artister som ska vara med på lördag ;)






jag hoppas verkligen att du är bra nu mascaran!!

heeeeeeido.
är.lite.hyper.

melodyyyyyyy

hejhej!

tro't eller ej men jag fick sluta på praoen efter typ en halvtimme! jag hade gjort allting och hade inge mer att göra så jag fick gå hem då, fast jag gick ner till marangoni där stefan och hans polers va och käka macka sen gick vi till tältet på stan och stog där.

fyfan va sandviken har blivit melodifesticalkåta! wtf det är bara melodifestivalen, no big deal lixom! haha nerå men nu ska jag vara snäll när det äntligen händer nånting här i byn :)
jag kom nyss hem men ska snart ner på stan igen tror jaaag. om en viss person kan svara i sin f*cking mobil nån f*cking gång!! =)



torsdag

hejsan!

internet dampade igår så kunna tyvärr inte blogga!
men praoen va ju ungefär lika roligt som vanligt. käkade lunch på Hanséns med mamma också. efter jobbet åkte jag hem och käkade sen cykla jag iväg till hallen där juniorerna hade match så vi satt i sekretariatet, sen när jag kom hem runt 10 duschade jag sen sleeepmode!

idag åkte jag till skolan i vanlig tid och hade nationella. vi skulle skriva en uppsats och vi fick olika teman och jag valde ''vilka är vi?'' typvarför det finns olika grupper i världen typ kvinna/man, svensk/utlänning osvosv.. gick vell ganska bra tycker jag. skrev 4sidor =)

om 45min ska stefan skjutsa mig till praoen och efeter den kanske de blir att gå på stan.
men vi hörs



pusspuss ♥



rubrik

hallåjsann

bäddade uppp och skulle lägga mig i sängen men fastnade framför  en basket match på tvn så jag tog en banan och satt mig här så nu sitter jag här i soffan. har ju sovmorgon imorgon så det är rätt chill då. sen imorgon kväll har juniorerna match så då ska jag dit och sitta i sekreteriatet =)

men vi hörs imorgon då. ska försöka hinna med ett inlägg på morgonen.

skulle inte tacka nej till en påse maltesers nu<3
pusss & godnatt ♥

disss



- folk som går mitt ivägen på cykelvägarna som man kan inte cykla om dom. så irriterande. speciellt nu när det är vinter och det är skitstora snöhögar på sidorna och vägen är mindre.

- snöööööö. känns som om jag har dissat det många gånger nu, men FYFAN va jag hatar snön! längtar som bara den till sommaren nu, förtså va skönt med sol och värme och ha sommarlov och va med kompisarna hela dagen och steka på stranden hela dagarna. längtar.

- mtv reklamerna. ni vet dom där '' smsa blabla så får du en sol som bakgrund'' blabla som bara lurar en och dom är heeeela tiden. get some new reklamer mtv!

barnarbete

hellllllu!

imorse åkte jag till skolan som vanligt och gjorde nationellaprovet i svenska. gick vell bra hoppas jag. sen cyklade jag ner till praoen och var där och dryga, orkar inte ens berätta men förjävligt vare iaf sluta typ halv5, sen fick jag sluta =) och jag lära cykla hem i det här snöovädret och jag var på så jävla dligt humör när jag kom hem för de och har har inte ätit nånting idag heller, jo en macka men när jag fick pannkakor blev jag snällare, bara att jag är ensam hemma nu med syrran då men..

bloggen är verkligen tråkig nu utan bilder osv men jag pallar seriöst inte. kan gör hiss/diss senare.
pusspuss

praooooooo

hellu!

imorse skjutsa stefan mig till praktiken då. där fick jag i 3timmar packa upp och hänga upp en massa kläder, skit jobbigt! och hon va skit noga med att allt måste hänngas skit fint, asså det gpr inte att förklara men drygt vare iaf. fick göra om tusen gånger för hon va inte nöjd -.- hon verkade inte gilla mig och jag gillar inte henne! sen åkte hon hem och jag fick göra lite andra saker med några andra tjejer som va jättesnälla och så fick jag packa kartonger med daniel också.

jag fick sluta en timme tidigare så kom stefan och hämta mig och skjutsade mig till min träningen som jag kollade på en halvtimme sen skjutsade alma hem mig och jag har precis käkat och gjort klart hälsouppggiften till imorron.

åh just ja, i morron är det nationellaprov i svenska. haha undra hur de kommer gå då..
lycka till alla nior ;)


pusspuss ♥

praktik

godmorgon!

nu är jag uppe och klar och ska åka till praoen om en stund. jag slutar 6 idag så blir en låååång dag. och vet inte vad jag ska äta heller för jag tänkefr fan inte äta på murgån själv.. köpter en korv på selmas (y)


köping

hejsan!

den senaste halvtimmen har jag sprungit en halv mil och duschat och nu sitter jag och kollar på en annan del av köping och ska käka mitt äpple sooon. har ju lite sovmorgon imorgon också så de blir la najsss de:)

pusss ♥

my brotha from another mother

sitter hemma hos mamma nu och jar nyss käkat youghurt, käkade omelett med bacaon idag igen men pappas blev inte lika god som min :)
imorgon börjar praoen på Team Sportia också jag går kl 10 till 18. har inte en enda jävla lust att praoa nu. mamma är cp i huvudet också. hopppas jag blir magsjuk så jag slipper praoa.

heido

very intressant

haha gjorde om designen lite. får duga tills vidare, pallar inte bry mig. ligger förövrigt i soffan nu och lyssnar på ztv, typ första gången jag gör de haha. hoppas pappa kommer hem snart så han kan göra lunch, börjar bli lite hungrig.

puss ♥

söndag igen

godmorgon alla söta!

är ensam hemma och ligger fortfarande i sängen. igår kollade jag pappa & syrran på melodifestivalen som förresten sög! och sen tvingade jag dom att vi skulle titta på the bunnys house, och den sög verkligen också, hahah sen gick vi och la oss. och nu är syrran och spelar match och pappa tittar på.

ska upp och göra frukost i think.. eller jag har  ju en Naturdiet Choklad i kylskåpet som jag kan ta istället för frukost, mummmmmmma



mys

hellu!

nu är jag hemma från kalaset, var där och käka osv bara och pappa hade brottom hem för det är hockey ._. så sitter och myser med min godispåse nu och väntar på att melodifestivalen ska börja, haha.


me love choklad<3

kalas

nu har maggan åkt hem och jag käka nyss en banan och ska snart på 18åårs kalasss =)




cp hand ?

..


nu är vi färdg fixade och sitter & kollar på 16 and pregnant , dumma ungar som behåller barnen.. jaja
pussssssssssssss :)

heuhuehe

gooooodmorgon

jag och magda vaknade astidigt och satt och kolla på nå krabbfiske pogram. hahah. liv =)
idag får vi velll se vad som händerrrrrrr. det ända jag vet är att jag ska se melodifestivalen ikvälllllll :)



pyssssssssssssss♥

shoppping







nu har vi kollat på film och ätit ett helt popcornpaket och nu ska vi se en till fílm!

l8er! ♥

freeeeeeedaag

HEEEEEJ!

ligger i sängen med magggan just nu och gör ingenting. efter skolan drog vi direkt till gävle och hon blev sminkad på MakeUp Store medans jag gick runt själv som en jävla mupppppp. köpte lite saker och de får ni se sen =) käkade på subway oxå<3

nnnnnnnä nu ska vi hitta på nått att göre :D

possssssssssss ♥


good night

nu har jag pluggat, spela wii super mario och slagit ner pappa (HAHA)

godnatt! ♥

me want

imorgon ska jag & magda gå lite på stan i gävle och hon ska sminka sig på makeupstore sen sover hon hos mig, blir myyys! men det ända minus är att jag har nooo moneeeeey. eller jo, lite. men det räcker fan inte långt, jag ska ta ett till hål i öra och käka på stan, sen är typ allt slut :( men jag vill ha sååååå mycket. så alla som har pengar över skänker till mig! haha :D

iwant/need:

jeans
bh
kavaj
coola leggins
smycken
skor
makeup
osvosvosv.. 

/ a fattig julia

tuursdag

helllllu.

är hemm från skolan nu och sista lektionen bakade vi kladdkaka och jag bakade knäckkakor som nasse älskade, hahahha. och så var andré & emil i skolan så jag snackade lite med dom =) jag ska vell ta tag i pluggandet nuuuu.. buh kill mee!







pyss

stelt som botox

hellllu.

jag hade inte med mig datorn tillmamma igår så jag kunna inte blogga. sista lektion hade vi skridskor och det va lika jobbigt som vanligt, haha. efter det satt jag magda & my oss på statoil och jag käka äpple och dom godis, sen kom magdas pappa och hämtade oss och han släppte av mig vid ica och jag köpte en sån där naturdiet festis ni vet ? så jäävla goda alltså! sen gick jag på träning och efter träningen köpte jag och mamma en sallad=) och sen tränade jag ännu mer på cross trainern, haha :)

just nu sitter jag i skolan och har nyss haft kör, näe nu ska jag låtsas jobba lite!
hörs senare när jag kommer hem!

pusspuss ♥

i want fucking summer right now!



på kvällen har jag och pappa spelat lite tennis och golf på wii, haha fyfan va golf är tråkigt alltså! nu ligger jag i sängen och ska kolla på Paradise Hotel inte för att jag har följt de nå men, haha.

godnatttttt ♥

a lá kissie

hahahahah förlåt men, FYFAN VILKEN FUL TRÖJA !



hahahahhahahahahahahahahh

live forever

hellllllu.

nu är jag hemma hos pappa och jag har precis lagat mat till familjen, det blev bacon omelett, precis som jag lagade till mamma igår, hihi :) så jävla gott med bacooooon<3 jaja. jag tror jag ska ta och plugga lite matte och spanska ooosv..

och idag fick vi lapparna om praoen och jag ska ju praoa på Team sportia nästa vecka och jag går tidern 10-18 och jag ska äta lunch SJÄLV på murgån. inte fan känner jag nån där eller, vet inte ens vat matan ligger. kommer bli pinsamt. eller så äter jag inte på en vecka, hum..

och min webcam funkar inte :s nå jävla cp feeeeeel..


tiisdag

hellåj!

sorry för att jag inte bloggade igår, efter träningen lkäkade jag sen tränade jag igen på Cross Trainern och efter jag hade duschat fick jag så jävla ont imagen så jag palla inte sätta på datorn så jag gick och la mig kl9!

just nu sitter jag i datasalen med magda linnéa & my, vi skriver våran ''resa genom sydamerika'' men den uppsatsen har jag glömt på min dator hemma så får göra den sen :) efter skolan ska jag skynda mig hem och packa för sen kommer pappa och hämtar oss så åker vi gem till gävle :) tessan och liam åker ju till thailand idag, fuskiit :( men hoppas hon köper nå fint till mig! :D

nu ska jag leta lite mer fakta om sydamerika!
l8er ♥

mycket intressant

hallåj!

nu är jag hemma från träningen och ska snart käka.
jag bloggare laterooo


monday

hejhej!

nu är jag hemma från skolan, slutade 11:20 :) och nu sitter jag i soffan med mamma som tittar på ett asdåligt pogram och jag käkar banan, hehe. ska vell ta och göra lite läxor nu sen så är det träning!

vi hörs sen
tjiing

RSS 2.0