punka igen

aaaaaaah vad vill livet mig idag...

när jag skulle cykla hemåt så var däcket PLATT, hel punka.. jag som fick den lagad igår.. wellwell den höll en dag i alla fall.. min rosa pärla. så fick gå hem med cykeln ca 5 km. skitförbannad, kissnödig, hungrig, svettig + börja regna. kom hem och käka mat sen låg jag i soffan nån timme innan jag drog ut på powerwalk.

nästan 7 km fick de bli. nu sitter jag och väntar på att stefan ska komma hem med min moppe, han är och pumpar däcken, så ska jag åka och sola en snabbis! hörs laterooo 



ge mig ett brunt fejs, scones och sommarlov så är jag nöjd !!

sista augusti

hello.
igår var jag på Owes med mamma och köpte lite små nödvändiga saker och även en resväska, inte långt kvar nu !!! vi stanna och sola på vägen hem och sen gick vi powerwalk en timma innan vi satt oss framför Robinson. kollade även på VMA på mtv, fyyyyyyyfan va grymt det va då!! chris browns uppträdande var ju grymt !! 

idag trode alla att vi börja 8 så cykla som en dåre till skolan för var lite sen meeeeen så börjar vi egentligen 10.. skit kul. har ialla fall planerat vårt UF nu, kommer bli grymt! och käkat lunch, två lektioner kvar sen slutar jag! 

Tumblr_ll14lgwfp51qjeyp0o1_500_large_large

todododododdodays




låt det va som i en film

psykologi kursen var verkligen hur intressant som helst. tror de kommer bli kanon bra! dock väldigt lång kurs 2,5 timmar. sen lunch och sen naturvetenskap där vi skrev om djur, haha astöntigt. har precis kommit hem och är alldeles svettig, va mycke varmare ute nu än i morse när jag cykla. 

käkar äpple i väntan på att mamma ska säga att vi ska åka till owes. vi skulle tydligen åka lite senare så kommer vell sitta klistrad här framför datan.. 


godmorgon

börjar halv10 men gick upp lite för tidigt. sitter och käkar gröt och kaffe just nu för att piggna till lite. är klarsminkad och ska bara klä på mig så är jag redo för skolan. idag ska jag ha psykologi för första gången så hoppas att det är roligt bara !! efter skolan åker jag till Owes med mamma för att köpa resväska, åker snart !!!!!!


Running from your problems is a race you'll never win.




idag är en bra dag !

hELLO !
cykla till skolan imorse, trött som en zombie. avsluta skoldagen med brännboll, självklart vann mitt lag, ''Julias, De grinigas lag'' haha. sluta kl1 så cykla vidare till gymmet och kötta där en timme, sen cykla jag vidare hem och ladda om med kaffe och melon. 

drog ut på en springtur. craaaazy. slog mitt personbästa med ca. 6-10 minuter. stanna inte EN ENDA gång, benen gick av sig själv, aaaaaaah så skönt ni anar inte !!! kom hem super lycklig och duscha och drack proteinet sen cykla jag och mamma till monroes och käka kyckling&räk sallad. 

kom precis hem och ska ner och göra kaffe sen kolla på Robbinson, en blogg jag följt, en Fitnesstjej är med där så ska bli lite kul, hehe :)




4 veckor

om prick 1 månad är jag i turkiet nu, ska vara där i 2 veckor, taggad ? jaaaaaaaaaa




like a new person

duschat, hårinpackning, skrubba kroppen, smörja in mig, måla naglarna, ansiktsmask- så är man människa igen ! häääärligt !!


helgen

hellllloooo ! gud har inte suttit vid datan på hela helgen. i fredags var det jobb sen åkte jag efter jobbet hem till my där magda var och sov hos magda. sen på igår så åkte vi till gävle hem till far min och käka tacos och sen kom alma och guina, chillkrök typ tills vi drog till stan, där slutar vi. kom hem tidigt och vakna tidigt pigg i morse och baka scones hahha... 

sen i dag åkte jag och magda till valbo och jag shoppa lite sen hem och så kolla jag på almas fotboll med guina och gladdys och så var vi i bj och cykla runt lite och chilla. sa hejdå till guina som åkte hem till stockholm sen åkte jag och alma till stensätra igen och kolla på fotboll. hon åkte hem för en stund sen och nu ska jag duscha sen soooooova !!!!










ni vill inte ens veta !!

28 augusti

jag lever !! återkommer straaaaax

hösthösthöst outfit






älskar nya tröjjan !!!

cozy

började 9 idag och slutade halv 11, fett soft!! är hemma för käka ingen lunch i skolan, ska snart åka till gävle och luncha med pappa innan vi ska jobba! skulle egentligen hinna gymma efter skolan men känner att jag inte orkar stressa och det blir sjuuukt mycket stress ikväll då jag har 6 (!!!) barnkalas efter varandra!
kommer hem sent ikväll så blir dåligt med bloggande idag! vi hörs mer i morgon då, puspuss ! 


usatröja

heeeelllo.
gick runt på stan själv litegrann och shiiiit va mycket höst det är nu, myyysigt. vela köpa varenda kofta vantar mössa och halsduk jag hitta ju :D men köpte en uuuunderbar tröjja !! och några mobilskal, sen vare dax för möte, blir mycke jobb i september men det är bra ! :D nu är jag hemma i sandviken igen !




sneakpeak. ni får se bättre bild i morgon typ :)

sommarresumé - augusti




kvällsdopp i solnedgång med bästa


hitta en kärlek till scones med magda och my haha!








partypartyparty !!




iskalla kvällsdopp..












GAAALEN partykväll som börja hos mig, hamna på en åker i valbo, hamna på krogen och en lång promenad hem i solUPPgång. hahaha


den årliga traditionen på sommaryra såklart !!


flytta med pappa, eller han flyttade, vart jag flytta kan man ju fråga sig


gymgymgym !


börja skolan och jobb !

well.. augusti är ju egentligen inte slut än men känns som om de inte kommer hända så mycket mer än så här! haha.

vart en galen underbar sommar ialla fall. sommararna blir bara bättra och bättre och taggar som fan till nästa sommar !!!

25 augusti

hejhej !
cyklade iväg till skolan idag som började 9 med alma och adi. hade lite föreläsningar om UF typ sen lunch sen sluta vi, hehe älskar vårat tillfälliga schema.

cykla hem i regnet och bytte om sen iväg till gymmet för ett skitpass. well, styrkan gick faktiskt bra men när jag skulle springa gick det helvete, blev inte många minuter där inte. åkte hem och käkade lite hemmagjord pizza, sjuuuuuuuuukt länge sen jag käka pizza. äter det endast när vi får de i skolan och så nurå hemma. 

har duschat och ska fixa mig lite och sen åka iväg till gävle och kolla lite i affärer innan jag ska på möte kl7 ! 



24 augusti

hejhej

har legat nere i soffan hela kvällen och fått massage av mamma, hehe. men nu ligger jag i sängen och ska strax sova. fattar inte hur jag kan va så trött hela tiden ?!

imorgon har jag dessutom sällskap till skolan, jippi hahah. näää. GODNATT !



mobilblogg 2

sorry för kass bloggning! jag var och fika med mamma och stefan och när jag kom hem så sprang jag 8,2km, riktigt skönt! käka tacos när jag kom hem sen blev det fort i duschen och sen åka och hyra film på hemmakväll! sitter just nu och kollar på "hur många lingon finns det i världen" haha så sköna människor, sitter och käkar honungsmelon som jag är allergisk emot, medans mamma och syrran sitter och trycker i sig hemmakvällsgodis ... livet är orättvist ibland =) nu ska jag kolla på filmen så att jag hänger med här haha !

sommarresumé- juli




kryssning med mamma och stefan.






galen partykväll på sommarkväll som slutade mysigt.. 






åka båt, fiska och grilla!


långa svettiga promenader.. 




sötkusin och moster kom och hälsa på =) 




springa springa springa







aa typ de !

mobilblogg

hello! började halv 10 i morse och fick sluta halv 11 !! haha heelt okej. åkte hem och somna direkt, heeelt slut är jag !! tänkte åka och gynna men somna istället .. så ligger och väntar på att mamma ska komma hem från ett möte med syrran så ska vi alla åka ner till stan och fika sen så tänkte jag ta en lång skön springtur istället för gym. nu ska jag käka lite honungsmelon medans jag väntar på mamma! hörs sen pusspuss

gympass !

käkade lite mat innan jag åkte ner till gymmet. körde styrka, typ hela kroppen fast kör mest fokus på armarna/axlarna och sen 30 min seeeg intervall på löpbandet. har precis duschat och hällt i mig en shake och ligger i sängen och lyssnar på musik nu och känner kroppen ömmar, haha härliga känsla! :D 

Tumblr_lnbsvktav81qimfqao1_500_large

sommarresumé - juni

tänkte lägga upp en liten bildresumé för sommaren 2011. vi börjar med Juni !


skolavslutning såklart! 




firade bästis innan hon dissa sverige för malta och sedan bosnien !


sa hejdå till Guina som flytta till STHLM :( 




grillkväll och kubb hos mig! 




MIDSOMMAR i årsunda med partypinglorna ! 








''fira my'' haha =) 








sol, bad, myskvällar och massa frossa i jordgubbar och massa träning, såklart, blev min juni !

powerwalk

blev inge gym, följde med mamma på promenad till ica och sen gick jag vidare runt och blev en promenad på 7,1 km. och fyyfan va vamrt det var i solen. höll på att stekas upp ju. blir gym ikväll istället och cardio efter de! :) 






träna nu eller ikväll.. ?

det är frågan de .. !

23 augusti 2011- första dagen i tvåan

hejhej!
är hemma från skolan nu! bärjade kl 10 och slutade 12. fick skåp, schema och snacka lite osv. sen fick vi lunch och slutade. heelt okej skoldag haha! och  schemat vi fick var också helt okej och jag lisa och elle gjorde om våra val också så vi ska läsa psykologiA och matteB, fatta att jag läser matte frivilligt 1 år .. menmen. helt sjukt att jag börjat 2:an nu, börja ju nyss 1an !!!




off to school




22 augusti

gokväll!
har inte gjort nånting alls idag, kollat på tv, hjälpt mamma att städa hela huset. har ätit lite kvällsmellis nu och nötter och ligger och tittar på Svenska Hollywoodfruar, haha jäkla sköningar ! måste försöka sova sen för i morgon är det skola igen, huha va jobbigt. men kul att se alla mina pluppisar igen :D 


sista dagen på sommarlovet 2011

hejsan svejsan. 

försökte gå och lägga mig i tid igår men gick inte så bra.. och vakna ganska sent idag också haha.. men käka frukost och åkte iväg till gymmet och köttade igenom hela kroppen och sluta med 20minuter explosivt på löpbandet sen hem och duscha och fresha till sig och nu har jag precis käkat lunch. 

är helt död. trött i hela kroppen så tänkte gå ner och skära upp de som blev kvar av vattenmelonen igår och sätta mig framför en film eller nån serie eller något.. 


meloner

drog och mötte upp alma och så åkte vi och kollade på fotbollen, SIF vann! johanna och gladdys kom andra halvlek också så efter matchen åkte vi till stadsparken till basketplan där och snacka lite tills vi alla åkte hem till sig fast jag stanna vid ica och köpte vattenmelon så sitter och käkar de och honungsmelon och lyssnar på veronica maggio.. 


runnnin'

drog hem runt halv 2 kanske och skulle åka iväg och gymma men jag vila mina muskler idag så det fick bli en springtur ute i spåret istället på 6,3 km, helt okej gick det! har precis duschat och sitter och små fixar mig nu lite innan jag ska ner och käka tjockpannkaka med bacon ♥ haha.. ska iväg och kolla på fotbolls match sen med alma! 


tröttjulia efter gymmet nån dag i veckan...

21 augusti

gooodmorning sunshines !! ligger i magdas bäddsoffa just nu med hon och my, mysipyyys. blev ganska sent igår tror jag men vakna ändå rätt tidigt! ska försöka tvinga upp latmaskarna breve mig och käka frukost innan jag svälter ihjäl hihi. sen så ska jag försöka gymma idag men om de blir nu eller ikväll är de ingen som vet! so long pusss

Jobbat, gymmat, mysigt

Hello ! Sitter med magdas ipad, skitkul haha :D Men igår gick jag upp kl8 (!!!!) och gymmade, sola och stressa som fan tills jag tog bussen till Gävle för jobb! Jobbade till 9 sen tog jag bussen till Sandviken och åkte hem till My där maggie också var, slutade med att vi sov hemma hos magda =) Idag sov vi ut länge, regna ute så gjorde inte så mycket.. Käka scones och kollade på Grey's. Har vart hos My hela dagen och mysigt förutom att jag åkte iväg till gymmet och gjorde årets sämsta gympass tror jag, haha men allt är ju bättre än inget .. Nu är jag hos My igen och vi ligger och kollar på Grey's hehe :)

kan inte fatta att jag säger detta....

men jag tror jag längtar till hösten lite.. lixom vädret just nu suger ju, varken sommar eller höst ?! svarta naglar, kängor, halsduk, stora mysiga koftor, stickat, myspys. hihi. min födelsedag får vi ju inte glömma !! well.. liiite mysig är ju hösten trots allt =) 

FASHION PICTURES. (L) - Hyves.nl { like a skyscraper }

things never happen the way I imagine them. Moje fotky – 10. srpen 2011

vilodag ? Hah !!!

drog och solade med mamma och stannade vid ica för att köpa hårfärg och när jag kom hem så tog jag moppen till gymmet. dödade magen lite och ryggen sen körde jag intervaller i 30 minuter i uppförsbacke. och sen powerwalk i 10 minuter sen pallade inte min ljumske nå mer ... så tog moppen hem igen, och just ja, den lever igen, tyypp.. 

sitter i hårfägen nu men måste skälja ut den nu !!!! aaaaah HERRÅ hörs snart !!

Tumblr_lm2gytdlfn1qik0sho1_500_large

chokladbollar

hello !

cyklade hem till mormor och morfar efter lunch, ca 7km dit och motvind och bara uppförsbackar haha var genom svettig när jag kom dit. var där i några timmar och snackade med dom, käka knäckkorv hihi. regnade osv men passade på att skynda mig hem när det var uppehåll och det bärja preciiiis regna när jag kom in igneom dörren, snacka om bra timing ! 

har backat chokladbollar för första gången i mitt liv, haha tills mamma kommer hem nu snart. och har städat och tändljus, naaw. jag har mina ljusa stunder jag med =) 


18 augusti

gooodmornin'

vaknade tidigt så tänkte dra ut på en powerwalk meeeeen när jag reste mig från sängen så kände jag vilken jääkla träningsvärk jag hade i rumpan, och resten av kroppen också för den delen. körde kanske lite för hårt med benpressen igår hehe.. och träningsvärk i magen och i armarna har jag haft hela veckan så de var inget nytt precis.. 

så tänkte faktiskt skita i träning idag, vila. låta kroppen återhämta sig lite. så nu ligger jag i sängen igen men ska upp och käka frukost nu snart, en goooood frukost, ingen ''träningsfrukost'' som jag så fint kallar de. hehe. 

Tumblr_lo54idwhnw1qmohofo1_500_large

skitdag !!!!

hejhej!

när jag hade hämtat my med min moppe så dog den i björksätra, den bah dog mitt i rondellen och typ hoppa fram, hahah vi måste ha sett skitroliga ut... så rulla hem den till alma och så fick stefan hämta oss. självklart fick man inge busskort heller för dom ska strula till allt så jävla mycket hela tiden !! jag och my satt kvar på resecentrum för att vänta på magda som kom från uppsala över dagen bara, vi åkte runt hela stan och letade mobiltelefoner till magda men hitta ingen... fick reda på att jag hade en sjukt hög telefontäkning som ska betalas också.... 

sen åkte vi hem till my i alla fall och kollade på grey's tills jag och magda vandrade hemåt, jag gick hem och käka grillat. sen så tog stefan och jag cykeln hem till alma och kolla med moppen men den gick inte och fixa så fick rulla hem den i 2,5 km !!! och det är fan så jobbigare än vad det låter, jag har en stor moppe också!! och tung.. 

är hemma nu och ska käka ett äpple och sura! hejdå. 


känner mig som Heidi Clum på den tröjan, fuck you !!!!!

igårkväll

drog jag och alma ut på en liten promenad och sen satt vi oss vid ett par gungor och snackade massor om allt. sen gick vi hem till henne och satt där ett tag tills jag fick låna cykeln av henne och cyklade hemåt, slockna i sängen på en gång haha! 




grymt gympass

hejhej!
hann aldrig blogga innan jag stack och gymmade.

hällde i mig kaffe och havregrynsgröt och tog moppen iväg till gymmet. blev 45 min. styrka och sen 45min på löpbandet, lite intervaller och så. heeeeeeeelt död och genom svettig lär jag sätta på mig moppe hjälmen.. inte mysigt. och så blev det iskallt när jag åkte i väg med moppen haha. ilandsproblem jaaa... 

kom nyss hem och har hällt i mig proteinen och duschat. sitter och funderar på vad jag ska laga för mat, är sugen på äggröra men med vad ?! bacon är slut :( sen kl 2 typ åker jag och hämtar mysan så åker vi till stan och hämtar ut busskorten till skolan börjar... nära nu :(


löööökig brud på gymmet.. bjuder på den vaa


nyduschad och en aning freshare !

det är inte lätt när det är svårt

godmorgon! 

gick och la mig tidigt igår och vaknade som vanligt idag, spelar ingen roll när jag lägger mig egentligen, kroppen har typ en egen väckarklocka på klockan 9 typ eller nå haha.

gick upp och käka gofrulle och satt framför teven i 45 min och satt och vela om jag skulle ut och springa eller inte... sagta men säkert satt jag upp håret, borsta tänderna, satt på mig träningskläderna... kolla på klockan... tveka... satt på mig springskorna... gick ut och låste dörren sagta om mig... och gick iväg till spåret och då var det bara att köööra, och sprang 5,7 km och en väääldigt dålig sprungrunda, menmen. man har ju sånna dagar också! 

har hällt i mig min whey comlete nu och ska hoppa in i duschen och sen bara chilla gaaaaaaalet. ensam hemma också! yey. tänkte ta tag i designen idag, den är rätt så jäkla tråkig, och ''profilbilden'' jag har, hur gammal är inte den då ?! haha..






futbol

gick till skogsvallen där alma och ajla var och kollade på fotboll och snackade lite. fyfan va kallt det var då. väl hemma så dog jag i soffan ett tag och nu ligger jag i sängen och ska sova. är helt sjukligt trött alltså.. att festa med magda my och linnéa tar verkligen på krafterna haha, allt eller inget !! 

nä men nu ska jag sova och ladda inför i morgon, funderar fortfarande om jag ska gymma på morgonen eller om jag tar morgon löpning... hm.. godnatt i alla fall !


ååh här hade vi heeeeela sommarlovet framför oss.. nu börjar vi om en vecka ..

gympass

laddade med vattenmelon och persika sen tog jag moppen ner till gymmet och fyllde på ett månadskort!! äntliiiigen. värmde upp med 15 minuter löpning sen körde jag armar, axlar och mage och avsluta med att på 20 minuter. mina beeen är döda sen igår! 

nu har jag precis kommit hem och ska hoppa in i duschen sen käka !!!!!! 


nya regler från och med nu !!

började denna dag med en powerwalk i en timma. kom hem och käka frukost sen somna jag med mamma i soffan i en timme ungefär. har precis käkat tacos och ska snart åka iväg och handla med mamma!

igår när jag var med magda och my så bestämde vi oss för att ha ett godisFÖRBUD fram till jul, det är alltså 4 månader. herregud säger jag bara.. så idag har jag börjat på riktigt, även om jag tjuvstarta lite i helgen.. alltså inget godis, läsk eller annat onyttigt ! 

och idag så ska jag köpa gymkort så ska köra ett gympass sen och förbränning efter det!

NU KÖR VIIII !!!!!!!



bildbomb från fredags





































har du viljan kan du allt

hello!

var till stan igår och mötte upp alma och carro och vi gick och fikade medans vi väntade på att ajla skulle komma. när hon kom så vandra vi vidare till sommaryran och åkte samma karusell om och om igen, fick några gratis åk också heheh desperate äckelgubbar menmen! dom missa bussen hem så vi satt oss på donken tills deras buss kom runt 1 och jag tog bussen hem till pappa och sov där. 

''idag har jag vart på ikea med pappa sen skjutsa han hem mig till mamma och jag har sprungit 8 km TROTS att jag är sjuk.. inte bra jag vet men jag orkar inte vila nå mer!! måste träna nu och i morron ska jag köpa gymkort igen! helt sjukt va bra springrundan gick idag, gick nästan ingenting och de flöt på bra trots att jag har sjukt ont i halsen (och resten utav kroppen för den delen) och även om kroppen inte orka nå mer så hade jag viljan, helt sjukt!!!

har duschat och käkat lite mellis och ska snart hem till magda och mysa med henne och my för i morron flyttar magda tillbaka till uppsala igen .. :( 








trött

ska snart åka till farmor och farfar och käka grillat sen ska jag ner på stan och möta upp alma och kanske nå fler för att gå runt lite på sommaryran :)


fin tapet vi har i köket va ? hahah ......

houston, we got a problem

hade superkul igår med mina brudar. vi käka kinamat, spela ölspelet, mös och satt och prata massor, sen drog vi ner till stan och åkte en karusell på sommaryran och aa, gick runt tills vi åkte till sandviken till en ''Hemlig kompis'' haha och var där tills.... 4 kanske ? och då hade redan my och linnéa åkt hem så var bara jag och magda kvar med dom. åkte hem till magda och ''sov''

gick upp 8 och bestämde mig för att gå till resecentrum (ca 5km) för att åka till gävle haha. mötte även mamma på vägen dit.......... haha. aja kom fram tillslut i alla fall och städade tessans lägenhet och är nu i pappas lägenhet.

kommer mer bilder sen, dessa är dom som ligger på facebook och orkar inte ladda in dom från mobilen... hehe







lillebror

igår kväll mötte jag upp lillebrorsan så gick vi ner till affärn och köpte honungsmelon sen hem till han och var där och myste lite =)

12 augusti

godmorgon!
har varit vaken länge och packat allt i mitt rum.. konstigt.. sitter just nu och äter frukost och ska snart fixa mig för jag ska festa ikväll och kommer inte hinna fixa mig nånstans innan så måste göra det nu, haha kul !!

jag kommer att flytta hela dagen och sen möta upp vänner för att ha lite skojj. så bloggen kommer någ vara lite low idag, men vi hörs kanske ikväll eller nå! pusspuss


gogogo

gick en prommis ner till stan och kollade synen, gick galant! hehe. sen så gick jag till sommaryran och mötte upp lillebror och co. åkte en karusell med han och gick runt lite och spela på marabou men vann inget.. buhu haha. sen gick jag hem igen, förbi konsum och handlade plättar som jag precis har käkat med keso och jordgubbssylt !

hade min RunKeeper på, på mobilen så jag har gått 11 km. men stängde av den när jag gick till sommaryran, vet inte varför ?! men har gått nästan 1,5 mil ! inte dåligt för att bara göra ett ärende på stan haha.


moving out

har packat liiiiitegrann och rensat lite. haha vet ju inte vad jag ska göra... ska ialla fal göra lunch nu- havregrynsgröt. lyckades hitta en skå i allafall, helt tomt här ju.. kommer ihåg för 9år sen när vi var på visning på det här huset och i morron flyttar vi härifrån ... :(

ska ialla fall äta nu sen fundera jag på att gå till stan istället för att ta bussen.. we'll see =) 


let's go shitless

'' In 20 year, you will be more dissapointed by what you didn't do than by what you did ''





11 augusti

godmorgon sunshines!
idag har jag inte liiika ont i halsen som jag har haft förut så hoppas jag börjar bli frisk nu för nästa vecka ska jag köpa gymkort och då skiter jag i om jag är sjuk, hehe. 

bion igår var skitbra, väldigt lång dock men de är bra. efter filmen tog jag bussen hem till mig och dom åkte hem till sandviken igen. 

sitter och käkar hårtbröd med gurka på, det enda som finns här hemma. jag flyttar ju i morgon och har inte packat EN ENDA grej... hehe. orkar inte..
idag ska jag in till stan och göra synundersökning till körkortet sen får vi se vad som händer :)


biomys !

åker ner till stan nu och möter upp magda och my för att köpa godis och sen gå på bio! myyyys

10 augusti

hejsan!

hamnade hos magda igår, förvånad ? haha nej. my och magda baka scones och jag käka min vattenmelon wiiiiiiii och så kollade vi på transformers för vi bokade biobiljetter till trean idag ! taggad!! har vart bio sugen i en vecka nu haha ääntligen ! 

imorse fixade jag mig osv sen drog jag till gävle och mötte upp pappa på stan så käka vi lunch buffé, usch. äckligt mätt nu haha. kom precis hem till pappa nu och tänkte börja packa lite grejjer eftersom vi flyttar på fredag men jag vettefan vart jag ska börja ?! haha.. 

som sagt så ska jag på bio ikväll med magda och my så jag får se när dom kommer till gävle så möter jag dom på stan! pusspuss 




'' freedom comes when you learn to let go ''


9 augusti

hello!
drog ju som sagt till stranden och hann vara där i några timmar tills det började spööregna och åska. så vi åkte hem och käkade mat och jag har precis kommit ut ur duschen. så nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. är ju som sagt sjuk och det suger men ändå är jag så himla rastlös hela tiden.. är sjukt sugen på digestivekex och ost.... och det har vi nere... åh va gott.. haha. 

nä nu måste jag klä på mig i alla fall sen får vi se vart jag hamnar !


beach

åker till stranden och bada nu !! hörs sen


maggiesplace

hallihallu.

gick en till powerwalk med mamma och påvägen hem gick jag förbi maggie. sitter i hennes bäddsoffa nu och har precis käkat scones hihi. så gudomligt goda, helt sjukt !!


come to mama



Jesse Williams "Grey's Anatomy" heartthrob Jesse Williams hits the red carpet at the 51st Monaco Television Festival.

min kärlek till vattenmelon är speciell

gick random in och kollade hur mycket pengar jag hade på sparkontot och det visade sig vara nååågra fler hundringar än vad jag trode. hihi så firade det med en powerwalk till ica och köpa vattenmelon och skvallertidningar. hihi. så nu vet ni vart ni hittar mig! puss :)







creeepysmile

yesterday

igår började jag också dagen med en powerwalk.. sen åkte jag och mamma till mormor och morfar en sväng, handla osvosv. satt och kollade på nån konstig film på teven tills jag fixade mig och cyklade i världens storm hem till alma! sen mötte vi upp ajla clara maria och några andra och kollade på SIF matchen på jernvallen. 

efter den drog vi hem till alma och snackade och bakade kladdkaka med glass och colasås ♥ sen så gick vi och mötte upp rebecka sen hem till alma igen och snacka sen gick vi till resecentrum för rebecka skulle hem, sen gå tillbaka till alma igen, sen gå med ajla hem ( haha) sen tillbaka till alma sen så cyklade jag hem! vi gick fan vädligt mycke igår haha. 


kändes som om vi var ute och gick en höstnatt i november typ.. 


sjukt uttråkad brud..

8/8

godmorgon!

började morgonen med en powerwalk på 65 minuter. har dusshat och käkat och nu är jag sjukt rastlös. fortfarande jättesjuk men ändå så rastlööööööööös. HATAR att vara sjuk. vill ut och springa nu nu nu nu nu!! 

bloggar om gårdagen strax !


världens godaste mackor á la julia. hårtbröd, keso, CITRONPEPPAR (!!!) och gurka. mahaha

subway och kvällsdopp

drog till valbo med mamma och stefan. hittade två bikinisar, en bh och skyddsplast till mobilen! käkade subway innan vi åkte hem också!!! drog sen till magda där my också var. sjukt rastlösa. åkte hem till my och bakade scones igen, vi är fan kung på att göra det alltså! så sjuuuukt goda blir dom. sen blev jag sjukt rastlös så sprang runtrunt hemma hos my och körde armhävningar haha herregud. 

men sen så gick vi hem till mig och hämta mys cykel sen vidare till magda sen cykla vi till hedåsen och tog ett kvällsdopp. jättekallt. kommer bli ännu mer sjuk.. åkte hem till magda och drack te sen somna jag typ tills jag kände att det var dax att åka hem haha. 

så nu ligger jag äntligen i min säng igen och ska sova nu! 






mitt liv just nu


bilder sen torsdags

well. vi hade en engångsgrill men det faila så vi käka kallkorv istället! haha gick bra de åh. och badade kvällsdopp och alma fick punka osvosv. haha. så vi skyndade oss till ica och köpte MASSA götta och drog hem till mig och käka de sen drog alma hem och då kom simon så åkte vi till donken sen hem och sova hos magda igen! fan va jag sover där känner jag... haha =) 
















6 augusti

skulle som sagt grilla igår men det sket sig! haha så vi bakade världens godaste scones istället !! fan va goda dom var !!! och spelade massa spel osvosv. simon och david kom där sen också och spelade med oss tills jag och magda drog hem till magda och däckade. 

vaknade tidigt i morse som vanligt och mamma ringer och säger att gammelmormor har dött så skyndar mig hem och så åker vi ner till mormor och morfar och är där. kom precis hem och nu är jag sjukt rastlös !!!










JAG LEVER !!!

sommarlovet är snart slut och det är fint väder ute. jag är sjuk så kan inte träna. ligger på sranden hela dagen och är med vänner, grillar och äter massvis med onyttiga saker på kvällarna. lever livet med andra ord.

är just nu hos magda och ska snart till my och grilla och mysa arslena av oss! vi hörs sen med massa bilder !


klassresa i 9:an. dom två mupparna till vänster ska jag umgås med ikväll!

sjukt tråkig tidsfördriv.

1. Har du ett par rosa string?- ja 
2. Vem var den senaste du pussade?- haha. e 
3. Vad har du för bhstorlek?- för liten
4. Trivs du med det? - nee
5. Hur många killars telefonnummer har du inlagt i din mobil?- tvåhundratrettionio och en halv
6. Gillar du nån nu?- kanske de kanske
7. Vad gjorde du inatt?- sov
8. Och i förrgår natt?- sov
9. Vad gör du innan du ska sova?- kissar, borstar tänderna, sitter vid datan, smsar.. ? 
10. Kan du prata med din mamma om allt?- jag KAN men VILL  inte. haha
11. Hade du berättat för dina föräldrar om du blivit gravid?- ne för dom hade ju absoluuuut inte märkt de
12. Har du varit gravid?- nej
13. Hade du blivig glad om din pojkvän friat till dig?- beror ju på ?! 
14. Choklad eller glass?-  CHOKLAD!!! big time 
16. String eller hipsters?- hipsters
17. klackskor eller sneakers?- Klackskor 
18. Kjol/klänning eller jeans?- klänning

Åtta fakta
1. Hemstad/ort?- gävle
2. Hårfärg?- brunt
3. Längd?- 167 kanske ?
4. Frisyr?- långt brunt slitet
5. Ögonfärg?- brun
6. Skostorlek?- 37/38
7. Humör?- just nu? dåligt
8. Vänster eller högerhänt? - Högerhänt!
Tio saker om ditt liv
1. Har du nånsin varit kär?- haha ja
2. Tror du på kärlek?- ja
3. Har du gjort något inom kärleken som du verkligen ångrar?- njaejajaen
4. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat?- nja 
5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta?- haha tror jag då inte
6. Har du nånsin blivit kär i din bästa vän?- men nej ? 
7. Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom?- ne
8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon?- nja
9. Har du nånsin haft en hemlig beundrare?- om jag hade vetat om det så är de väl inte hemligt eller ? 
10. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?- kanske

Tio saker
1. Kärlek eller pengar? - kärlek
2. Cider eller öl?- cider
3. Dag eller natt?- dag
4. One night stand eller förhållande? - Förhållande 
5. Tv eller internet?- Internet! 
6. Pepsi eller cola?- vatten
7. Vild fest eller romantisk hemmakväll?- båda..
8. Färgfoto eller svartvita?- färg
9. Telefonkontakt eller face to face?- face to face
10. Bilddagboken eller MySpace?- lunarstorm <33333
Tio Har du nånsin
1. Har du nånsin blivit upptäckt när du smitit ut?- nej mohah
2. Har du nånsin viljat ta livet av dig?- nope
3. Har du nånsin gjort något du ångrar?- jaaaaa
4. Har du hoppat bungy jump?- nej
5. Har du nånsin varit med i en olycka?- tror ja inte
6. Har du nånsin ätit en hel tårta?- har jag säkert, ÄLSKAR tårta
7. Har du nånsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa?- skojjaru haha
8. Har du nånsin gått på bio ensam?- haha nope
9. Har du nånsin gillat någon utan att de vart ömsesidigt? - vad är ömsesidigt ? 
10. Har du nånsin tyckt att världen suger? - yes

Tio Känslor
1. Saknar du någon just nu?- japp
2. Är du glad?- nej
3. Är det roligt test?- ne
4. Är du uttråkad?- ja
5. Är du tysk?- men nej
7. Är du italienare?- nej
8. Är du fransk?- inte de heller
9. Är dina föräldrar fortfarande gifta?- never been
10. Gillar du någon just nu?- kanske de kanske

Om dig
1. Hur mycket är klockan just nu?- 23:24
2. Namn?- Julia Sandin
3. Vart bor du?- Sandviken och i gävle
4. Hur många barn vill du ha?- ett
5. Vill du gifta dig?- ja
6. Rullar du spaghettin eller kär du den?- vettefan :o
7. Har du ätit sushi?- ja
8. många olika sorters flingor har du i köksskåpet?- typ 1 ?
Två Grejer
1. Har du någonsin blivit jagad av polisen?- nee
2.tror du på spöken?- ja
Kan
1. Kan du röra på öronen?- nhaha jaa
2.Kan du slicka dig på näsan?- nee
3. Kan du kolla i kors med ögonen?- klart
4.Kan dina föräldrar lita på dig?- japp
5. Kan du låta bli att prata på 4 timmar?- tveksamt
6 Kan du va på en fest utan att dricka?- men ja
7.kan dina vänner lita på dig? - jaa !!
8.kan du tänka att pierca dig i naveln?- redan gjort
9.kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar?- beror på vilken affär
Har
1. Har du någonsin ljugit för dina föräldrar?- jappp
2.Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig?- ja
3.Har du syskon?- tyvärr
4.Har du ljugit på någon fråga?- kanske hahah
5. Har dina föräldrar ljugit för dig?- jaa
6. Har du varit full den här månaden?- nope
7.har du redan tröttnat på domhära frågorna?- skojja inte
8.borstat tänderna den senaste timmen?- ne
9. Har du pussat någon som är fyra år äldre?- ja
10. Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre?- näej

3 augusti

gokväll.
alma kom hit och vi gick på promenad och pratade om ALLT. verkligen. 7,2 km blev det. kom hem till mig och gjorde iordning fruktsallad och kollade på filmen Fighters, helt okej bra film! nu har hon precis åkt hem och jag ligger nu nerbäddad i sängen med en jävlans huvudvärk och ont i halsen. 

imorgon ska jag upp tidigt för ännu en dag på stranden!! steeeeeek. 
godnatt




soligt

hejsan. 

vaknade i morse utav att halsen höll på att dö. ingen springtur då inte.. låg kvar ett tag och chilla tills jag drog upp och käka frulle och sen rulla cykeln hem till alma så kom mamma och hämta oss där och skjutsa oss till hedåsen! har legat där hela dagen och stekt, sjukt varmt!

kom hem för ett tag sen och ska duscha lite osv. sen skulle alma komma hit så vi får se vad vi hittar på! 


min katt gillar att chilla med livet okej ?!

00:50

gokväll ni som är vakna!

drog som sagt till stranden och solade och badade och käkade vattenmelon och jordgubbar!! sen blev jag sjukt arg, haha så jag gick hem, 4 km. barfota... haha. kom hem och duschade och fixade mig sen så cyklade jag mamma och stefan ner till stan och käkade på mulligans, sjukt gott och var riiiktigt hungrig vill jag lova!! 

satt där ett tag med några av mammas kompisar också innan vi skulle cykla hemåt. hade fått punka.. IGEN !! och jag skulle hem till alma så fick gå från stan hem till henne. vi pratade och deppade lite osv. haha som vanligt nu för tiden typ. deppar hela tiden... 

nu har jag precis kommit hem och kommer antagligen fastna framför facebook ett tag till innan jag kan sova! godnatt 


Det är roligt när det är kul för att det är skoj.

goodmorning ! 

vaknade skittidigt i morse fastän jag kom hem sent ifrån magda igår. fyfan vilka hyperattacker vi fick i natt, låg och asgarva åt ingenting, haha. 

imorse drog jag ut på en soringtur, 6,5km plus massa magstyrka! nu måste jag verkligen skärpa mig igen.. dett funkar inte. har fuskat så hiiiimla mycket nu på sistonde. har vart och handla med mamma och kom precis hem. ska vänta ett tag till och se om vi åker ner till stranden eller om vi solar här hemma.. 

jaha nu vart det tydligen brottom till stranden!! hörs sen pusssss

i taket finns inga känslor

helloooo.

blev inte alls som jag srev i morse. vi käka frukost sen skjutsa dom hem mig så la jag mig ute och sola nån timme innan magda kom hem till mig så lagade vi mat. sen satt vi och snacka ett tag sen åkte vi till my och så laga hooon mat haha. satt och snacka hur länge som helst.


sen åkte jag hem och käka medans my och magda åkte hem till magda. åkte dit efter maten och har suttit här och inte gjort ett skit, deppat, funderat, filosoferat och tänkt på godis. wellwell..

nu ska jag tvinga magda till ica, fort !! pusspus

fler bilder











1 fucking augusti

Godmorgon!

är helt död. känns som om jag blivit påkörd av en lastbil eller nått. det är hyffsat väder ute så jag och alma ska väl käka lite frukost nu sen dö i solen ett tag! så nu vet ni det. pusshej !

gårdagens partajj bildbomb

satt klockan på halv 8 och drog ut och sprang innan alma och selma kom och hämtade upp mig och åkte in till valbo. och sedan in till gävle. städade och fixade oss innan magda my och linnéa kom. förfestade först hos mig, sen drog vi in till stan och käka på donken sen vidare till valbo där vi skulle planka in haha. gick runt på den där åkern och var skitarg haha. ramlade i en brännvesslebuske. efter mycket om och men så åkte vi tillbaka in till gävle där vi gick till donken igen haha. 

sen så väntade jag och alma med linnea för hon skulle ta bussen till sandviken och dom andra drog till bomhus. när linnéa åkte så gick vi och prata med folk osv. och det hela slutade med att jag och alma och malin stog och dansa loss på HeartBreak, haha helt galet !!!! 

var där tills dom stängde sen så gick vi till pizzakebab och snackade och träffade massor med nytt folk. haha HELT galet. sen kom magda och my tillbaka också. hade missat sista bussen hem osvosv. så klockan 4 på morgonen påbörjade vi våran promenad hem till mig! 

kungnatt !! 








































RSS 2.0