alanya day 3

ojojoj vad jag shoppa igår, HERREGUD hahha. och alla turkar, shit va dom är på, helt sjukt dryga! 

solat hela dagen, promenerat med mamma längs strandpromenaden, och precis gymmat och fixat mig, väntar på resten av familjen nu sen ska vi ner och käka och sen har hotellet nån turkisk show, haha spännande ! 




dag 2 i alanya

HEEJ ! allt äger här, är på hotellet och fixar oss och ska snart gå ner och äta så hinner inte med att fixa nå bilder osvosv. alla får komma när jag är hemma istället !

har solat hela dagen, började dagen på deras gym och körde lite styrka och sprang tills mamma kom så gick vi till frukostbuffén och käka ägg kaffe och meloner, shit jag äter meloner hela tdien, till varje måltid haha SÅ GOTT !!! 25 grader och typ 27 grader i vattnet, SJUKT 

är lite överspelt som ni märker men aaalt äger !! fast jag vill bli bruuuuuuuuuun !! men mamma tvingar att smörja in oss med skydd för att vi inte ska bränna oss -.- wellwell.

nu ska vi ner och käka sen ner till stan och SHOPPA ! ha det så bra i sverige hörni! :) 


i alanya nu

HELLO SWEDEN WAZZUP ??

min syrra hade tydligen sin dator med sig och vi har wifi på rummet så det blir perfekt! 

flygresan gick bra, sjukt trött bara, landade i Antalya och sen åkte buss i över 2 timmar till alanya, deeen bussresan var seg kan jag lova! 

direkt när vi kom till hotellet gick vi runt och letade efter turkisktspa då dom skrubbar heeela kroppen och peelar osv för att ta bort all död hud så solbrännan stannar längre och så slipper man flagna! perfekt! sen har vi käkat middag, vilken jäääkla buffé alltså, och efterrättsbordet hahha shit jag kommer RULLA hem om två veckor !! 

senare drog vi till baren och satte oss, men jag var sugen på en springtur, hihi så drog med syrran på en liten vända, fast den var inte lång då vägen tog slut hahah och ja.. vi visste inte vart vi skulle helt enkelt! 

nu är vi på rummet och ska sova, vi är heeelt döda och i morgon väntar en HEL dag med solande !!!!!! TAGGA








mot alanya !!!!!!

nu har vi checkat in och sitter just nu och käkar frukost och väntar på att få gå ombord ! 07:05 lyfter planet mot turkeeeey !!!

PUSS

sliten tjej haha


mot Arlanda !!

"god morgon"

sitter i bilen påväg mot Arlanda nu! äntligen! är sjukt trött och ska försöka sova snart haha.

blir som sagt bort i två veckor så bloggen kommer nog att vara rätt
så död, det finns datorer på hotellet så kanske blir nått inlägg åtminstone !

om vi krashar eller något med planet så älskar jag alla mina vänner och familj !!!!

HA DET GRYMT FÖR DET SKA JAG !
pusssssss


Life is too short to worry about what others think about you, have fun and give them something to talk about.




vi är fan bäst !!

CHIC UF är med i tidningen! 








helt stört !!!!!!

snart åker vi !! helt sjukt.

har vart i skolan och efter skolan så kom alma och vi käka tacopaj och snacka och sa hejdå, sen åkte mamma syrran och jag till valbo en snabbis och köpte lite nödvändigheter. sen har jag packatpackatpackat!! 

hann även klämma in en springtur också på 8,1 km! skönt. så har haft hårinpackning, raka benen, skrubbat mig, smörjt in mig, haft ansiktsmask osvosv. FRÄSH nu ja! haha.. kl 3 i natt rullar vi mot arlanda !! TJOHO 


sol & värme, HERE I COME!

packning

har duschat, packat och fixat en massa! nu har jag precis lagt  mig i sängen med ett äpple, är helt slut i huvudet så ska strax sova. i morgon är det sista dagen i skolan så måste ta tag i en hel del grejjer, suuuck. 

godnatt ♥


champagne showers

om ni inte blir taggade när ni har den här låten på högsta volym i öronen och är typ ute och springer eller tränar, ja då är det nått fel på er! SÅ PEPPT


fettförbrännande lax

hejhej!
efter skolan drog jag och alma till gymmet och körde lite där. jag svängde förbi ica på vägen hem och köpte lite mer melon, hihi så GOTT! sen när jag kom hem så var jag döttshungrig och igår fick jag en kokbok med GI mat så hittade en '' fettförbrännings-lax recept'' så provade att göra en sån, eller jag improvisera lite och gjorde med massa grejjer vi hade hemma, blev asgott! med stekta grönsaker till och en hemmagjord superstark proteinrik sås!! fattar inte hur jag bara kunna få G i hemkunskap ?!?!? hehe... 

nu håller jag på att packar för fullt och vet inte alls vad jag packar, vafan ska man packa när man ska vara borta 2 veckor lixom ?! är sjukt stressad också!!! åååh hatar att va stressad. nä nu måste jag packa vidare !!  LATER

asså... jag käka för 10 minuter sen och jag är hungrig IGEN ? åh jag kan aldrig känna mättnad haha.. jag är bottenlös


dagens

Dagens humör: taggadd

Dagens mående: hungriiig
Dagens borde: packa & plugga !
Dagens frisyr: uppsatt
Dagens smink: ögonskugga mascara o lite solpuder
Dagens klädsel: svarta jeans och tjocktröjja + fet halsduk
Dagens planer: gymma & packa
Dagens materiella vill ha: eeeh.. va
Dagens fundering: har många funderingar i mitt huvud ja
Dagens beroende: champagne showers hahhah
Dagens tråkigaste: naturkunskap & svenskaB
Dagens längtan: TURKIIIIET
Dagens superlängtan: nästa sommarlovet, kommer bli FETT
Dagens tidning: facebook är min tidning
Dagens låt: champagne showers !!!!




26 september

godmorgon. sitter på naturvetenskapen och jobbar med nå skittråkigt. idag är det en lång seg dag i skolan med idrott, men efter skolan drar jag till gymmet med alma sen måste jag hem och packa!! åker i morgon natt ju! sjukt 


powerwalk med bästis

firade mig lite smått med tacopaj !!! sen så drog jag och alma ut på lång promenad, 12 km rättare sagt. snackade om allt mellan himmel och jord, eller mest killar kanske. hehe giiiirltalk!  förbi in på ica och köpte lite meloner som jag sitter och mumsar på nu. 

har även tagit fram lite sommarkläder som ska tvättas osv. måste ju börja packa och planera nu!! shit snart ååååker jag !!!!!!!! SÅ TAGGAD !











julia ♥ pengar

fredags

i fredags var vi i skolan och gjorde inte ett skit i stort sätt. så vi slutade mycket tidigare. Jag elle och lisa drog till gävle och shoppa lite innan vi drog vidare hem till mig och käka världens godaste marrängswish typ. sen så fixade vi oss och henka kom och vi hade det skojj. tills vi drog till stan där vi mötte upp alma magda och my på bowlingen. vi spelade till halv 11 sen dorg vi upp på stan och lite hit och dit. några åkte hem, och vi splittrades lite. marcus och jens kom en aaaning senare.. haha jäkla tards. 

nämen det slutade med att jag alma magda och my hamna i brynäs och sen åkte dom till sandviken och jag fick skjuts hem av emelie! 

kul kväll med mina bästavänner, kan inte bli bättre ♥















mer bilder kommer senare när jag får dom av elle :)

fartlek på 8,2 km

gud jag hinner aldrig blogga på helgerna längre.. jag jobbar och när jag inte jobbar så umgås jag med vänner så jag sitter aldrig vid datorn längre.. hade superkul med världens bästa vänner i fredags och sen på lördag jobbade jag heeela dagen, HELT SLUT var jag. pappa skjutsade hem mig i natt efter jobbet. 

imorse när jag vakna upp i min underbara säng hos mamma så drog jag ut i skogen och körde lite fartlek/intervallerpå 8,16 km! sjukt jäkla skönt!!! sen har jag duschat och fixat en massa här hemma. ska nämnligen firas idag utav mammas sida! 






jag i fredags!

you like to hear it even if you know it's a lie


ju mer regler desto mer att bryta








håpetieeeee

hejlo! vart i skolan hela dagen. var på mattestugan och äntligen fattar jag lite !!!! sen hade vi nån föreläsning i typ 3 timmar som jag inte lyssnade eller fattade ett skit av. blev störd i mitten utav Annons Bladet som intervjuade vårt UF företag och knäppte bilder osv. sjukt kul !!! och sjukt bra marknadsföring !! 

har käkat tårta efter skolan som var kvar sen i går, mitt nyttiga liv går inte så bra känner jag.. haha och värre lär de bli i morron! haha mer om de sen .. 















fan va jag älskar min klass !!!!! hahah så knäppa allihopa ♥

my birthday

hejhej!

efter skolan cykla jag hem och käkade och fika. alma kom hon också :) satt och snacka i några timmar innan jag och alma cykla iväg till jernvallen och mötte upp några brudar och kollade på fotboll, grabbarna vann guldet! cyklade sen hem, iiiskallt. 

ligger i sängen nu som vanligt, haha. sovmorgon i morgon också! 



födelsedags powerwalk

HELLO! 

drog upp tidigt i morse och drog på powerwalk i en timme sen när jag kom hem sov fortfarande hela familjen så jag duscha och fixade mig sen gick jag och ''sov'' tills familjen kom och sjöng, haha. fick lite pressenter och käka frulle sen cykla jag iväg till skolan! 

i skolan fick vi massa godis och chokladbollar.. tog inte en enda hihi. sen var det CHICKEN BITS til llucnh, åt för ungefär 4 pers. haha så gooottt. 

sitter just nu och väntar på lektion! 




birthday kid


The problem with guys is they pretend to like a girl when they really don't, and the problem with girls is they pretend they don't like a guy when they actually do

så klockrent citat


lovéns

jag och mamma åkte ju iväg på kurs. OH SHIT va seeegt. 3 och en HALV timme satt vi och lyssna på världens segaste brud. kom hem för en stund sen och ligger i sängen och käkar ägg och frukt, haha beroende av båda hihi. 

i morgon är det ingen vanlig dag, det är min FÖDELSEDAG! yeey. och så har jag sovmorgon också♥ fast tror jag ska powerwalka innan.. hehe. nämen vi hörs i morgon! 


take me to the applestore

hemma från skolan nu och har precis slängt i mig havregrynsgröt då orken till att laga mat inte finns. ligger i min säng nu med ett äpple och är sjuukt trött. om en timme ska jag och mamma på övningskörs-kursen i 3timmar, kommer allvarligt att somna juu !


20 september

goodday!

var uppe med tuppen i morse och cykla iväg och simma med alma. hann 50 vändor innan jag lära gå och duscha innan skolan, käka min smoothie påvägen dit. hade psykologi i 2,5 timmar, en aning segt. var en sväng till icamaxi nu på lunchen så sitter och käkar äpple och väntar på naturkunskapen ska börja sen slutar jag! 


fortsätt simma

imorgon börjar jag halv 10 men kvart över 7 ska jag möta alma för att cykla till badhuset och simma en timme innan skolan, hurtigt! gillar egentligen inte att simma.. långtråkigt och man känner inte att man tränar, jag vill SVETTAS haha men det känner man ju inte i vattnet. men simning är bra träning ändå!!

godnatt ♥



inspo

Tumblr_ln639oqy3r1qjuu66o1_500_large

Tumblr_lq8w6d0kbu1qmohofo1_400_large

34399553_z1js2ooi_c_large

Tumblr_lriu3mgfuh1r3nvp2o1_500_large

500full_large

random bilder från helgen






jag och alma var SKIT hungriga och gjorde vääärldens godaste tacopaj !!!!!!!!! aaaah


firade mig också, fick pengar =)

träningsmåndag

i skolan hade vi BIP test på idrotten. det gick bra fast ändå inte.. fick bra resultat men sämre än sist haha. och enligt en gubbe som var med som gjorde test på oss så var jag SuperFit och han sa att det inte var många tjejer i skolan som klarade lika som mig inte ;) hehe.. 

efter det slutade vi men jag gick och vänta i skolan på att alma skulle sluta för vi skulle simma men orka inte vänta så gick och simma 50 vändor innan hon kom, sen simma jag 50 till med henne. så 100 vändor då :) gånger 25, så 2,5 km simma jag!

efter det bubbla och basta vi lite. ingen av oss hade cykel heller så fick bli en prommis hem, ca 4-5 km. kom hem runt halv 6 och då var jag DÖTTS HUNGRIIIIG. så kasta i mig mat och sen vila lite. 

SEN drog jag ut på powerwalk igen, haha. förbi alma och lämnade lite kläder och sen till ica för att köpa hallon och kvarg. 

och NU sitter jag i sängen och käkar kesella med varma hallon, mummmmms. 

Tumblr_li4l7kcylm1qi4dh5o1_500_large

måndag

JAG LEVER! men jag har jobbat heeela helgen. Lördag och söndag och på lördag kväll kom alma till gävle och sov över. vi gick till stan och var där och satt och fikade tills dom stängde osv. sen gick vi hem och kolla på film och sov. 

sitter i skolan nu och måste jobba !!!!! HÖRS SEN !

godnatt

har firat lite med pappas sida och fått massa pengar och tryckt i mig massvis med smörgåstårta. nu har jag duschat och ska hoppa i sängen. klockan står på 05:30, jobb i morgon alltså! sen kommer alma tills jag slutar så får vi se vad vi hittar på, tacopaj ska ätas i alla fall! godnatt ♥


i've got the moves like jagger




dessa gjorde vi idag, HUR snygga ??? 70kr !

16 september

hejhej!

var till tandläkaren i morse och allt gick bra.. som vanligt ;) sen har vi hållt på med UF i stort sett hela dagen, det enda vi gör nu typ haha. eller VI gör det ändå fast vi inte får, hehe. 

är hemma hos pappa i gävle nu och äter lite mellis- ägg, apelsiin och lite yoghurt. Idag ska jag firas eftersom jag fyller år på onsdag! wiho så alla gäster kommer runt halv 7 ttyp =) 






plugga kvällen innan prov ..

hello!

hemma från träningen nu, fan va ont i jumsken jag har. sitter just nu och dricker Whey Complete och sitter och små kollar på häftet vi har prov på i morgon. känns ju jättebra.. gud va jag inte orkar med skolan nu känner jag, det enda som är kul är vårat UF sen resten skiter jag fan i.. idrotten är väl också kul då men. skönt att åka bort till alanya i två veckor men sen när jag kommer hem kommer jag ju hamna i ett helvete.. 

imorgon ska jag till tandläkaren innan skolan sen så är det UF som gäller! vi har fått hem massa paket så nu ska det pysslas! SKOJJ ! 

godnatt ♥
Tumblr_lriu3mgfuh1r3nvp2o1_500_large

Tumblr_lo54idwhnw1qmohofo1_500_large

Tumblr_lmwtecuw5v1qje0zvo1_400_large

säljare

Hejhej!
idag har vi bara haft en lektion klockan 13 och innan dess har vi stått och sålt våra smycken i korridoren och jävlar vad vi har sålt! nästan allt är slut men snart kommer det mer beställning! så kul!

har precis käkat lite och ligger upp på mitt rum nu och tänkte ta tag i lite plugg.. uuuusch. sen är det träning som gäller!


jag HATAR matteB, fattar INGENTING. det är som läraren snackar på kinesiska, x och y in my ass!! och detta stog i boken vi fick, hahah borde lyssnat på dom..

15 september

godmorgon !

sitter i korridoren just nu och vi säljer för fullt! redan sålt slut på vingarna men väntas mer i morgon hoppas vi!! wiiih är så taggad det går bra nu ! :D ska snart gå och käka lunch sen säljer vi ännu mer! peppt. 


run bitch run

tvinga mig ut på en runda till slut. men va tungt det gick, 6,5 km. allt är bättre än inget

sitter i soffan nu nyduschad och fresh med min proteinsmoothie och kikar i Apollo Taxfree, snaaart åker jag tjiihoo !!!!!




kan aldrig va seriös på bild

nä nu har jag suttit i en timme och skjutit upp den där löpturen. NU tar jag tummen ur röven och ialla fall sätter på mig träningskläderna så kanske jag blir mer taggad.. och eventuellt en kopp kaffe !!! TUTA OCH KÖR






CHIC UF

JA örhängena är nickelFRIA !

Gilla våran sida på facebook--> http://www.facebook.com/pages/CHIC-UF/288192591194952?sk=wall






14 september !

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH

hade gjort värsta inlägget så försvann allt. SKIT. aja börjar om...

vilken stressdag !! har stressat precis hela dagen med vårat UF och allt annat som ingår. har krig med våran lärare också på svenskan.. 

är precis cyklat hem i världens motvind, ffan vilken storm. så är alldeles svettig och skit irriterad just nu... 






henka är världens sämsta fotograf..

13 september

helloj.

skänaste skolfotografen haha. gick till badhuset och mötte alma så simmade vi ett tag, bubbla och basta osv. är nyss hemkommen och har skärt upp en minifruktsallad på äpple och apelsin.

måste egentligen jobba matte men boken ligger och ger mig mördarblickar så skipper de... hehe.. åh. 


nostalgi / inspiration


det ekar över alla taken

blev ingen basketträning idag så gick en powerwalk istället till ica och lite omväg osv. 6,5 km. nu kollar jag på IDOL och ska ner och hämta mig smoothie som ligger i frysen! hihi. sen ska jag nog sova.. är aptrött och så är det skolfoto i morgon också haha ååh.. och så måste vi fixa med alla våra smycken, vi är inte ens klar med dom och vi har JÄTTE många som är intresserad och ska köpa i morgon, FÖRST TILL KVARN HÖRRNI !


tips- smoothie




Proteinpulver mango/peach
blåbärs yoghurt
Kvarg (kesellan var slut i affärn men denna är billigare och mer protein i, same shit)
en apelsin
frysta bär blåbär, lingon & jordgubbar i mitt fall.


värm dem frysta bären en liten stund i micron, och ha i allt du vill ha i, du kan ha i VILKEN frukt som HELST. och mixa det


i med Kvargen och proteinpullvret !


sist i med yoghurt och mixa det!

Sen är det klart! jag brukar lägga in den i frysen en stund så den blir lite krämig och kall, hihi ASgott, perfekt mellanmål/ kvällsmat.

CHIC UF

Detta är mitt Elleonora och Lisas företag. 

Vi har köpt in delar, olika berlocker osv. och satt ihop dom själva. egen designade smycken med andra ord! Vi befinner oss på Bessemerskolan men kan självklart köpas på andra vis också, bara att maila eller kommentera. 

För tillfället har vi endast 4 olika örhängen. Men kommer att komma fler sen, armband osv. 

[email protected]


Dom till vänster - 50kr.
Dom till höger- 60 kr. (Live the dream, står det på hjärtat)


Dom till vänster- 70kr.
Dom till höger- 70 kr.

random bilder från helgen

HELLO !

här vare dött! har jobbat heeela helgen och gjort massvis med andra saker. igår var jag med alma och vi tjockade massa onyttigt sen drog vi en powerwalk till gymmet och gymma sen sprang vi tillbaka och så gjorde vi ett officiellt godisförbud fram till julafton! gått bra en så länge haha.. 

idag har jag ju gått i skolan, gjort smycken till vårat UF !! SÅ GRYMMA !!! helt sjuuukt !! la upp dom på facebook så fick vi massvis med kunder på en gång! så kuuul, och så fick vi svar av en sponsor också som var toppen !!! aaaaaah !!!!!!

OCH SIST MEN INTE MINST !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jag alma lisa och elleonora har bokat V.I.P BILJETT TILL 50 CENT !!!!!!!!!!!!!!!!!! helt störrrrrrrt, denna dagen har ägit !!!!!!

och så hade vi fotboll och innebandy mot en annan klass idag på gympan och kötta som fan, vi vann såklart!! sen åkte jag till gymmet och kötta där med, har varit hemma en stund nu! 








10 september powerwalk

godmorgon!

igår jobbade jag och kom hem runt halv12 och sen satt jag och pappa och kollade på tv och käka kex och ost haha. imorse drog jag med han ut på en promenad, jag gick lite längre, 9,2 km + att jag sprang trapporna upp där vi bor (vi bor på 8:nde våningen!!!)

så nu har jag precis duschat och gjort iordning en smoothie som jag ska kkäka till frukost. sen börjar jag jobba 13:00 och slutar 23:30 men ska nog ner tidigare för det ska tydligen va nån stor match osv.. shit. bowling freak jag börjar bli, bor snart där nere, oooooppssi .. 

så vi kanske hörs ikväll när jag kommer hem från jobbet ! :) 


jag i somras. hahah åh ge mig sommar !!!!

vet ni vad jag är sugen på ?

welcome to my blog Tumblr
pнoтo feelιng Don't Deny the Truth
bake ∂ιяту αтмσѕρнєяє
Untitled Personal
Keep your misery αи αиԍεℓʼѕ ʀενεиԍε

fredag 9 september

godmorgon!
trode jag skulle behöva ta bussen till skolan så gick upp jättetidigt men så skulle mamma skjutsa mig hihi. så sitter som vanligt och käkar min gröt och kaffe hehe. 




någon snällsjäl som vill köpa rikskapitelsedlar av vårat UF ? finns för 100 eller 50 kr. det menas med att du ''satsar'' på vårt företag och när detta är slut och om vi har gått vinst så får du tillbaka det du satsat + 10% på det !

begravning

hejhej!

var som sagt på begravning i uppsala idag då min gammelmormor skulle begravas. första gången jag var på begravning faktiskt. träffade massa släktningar som jag inte träffat på år och dar. var där hela dagen och avsluta med kycklingsallad på MAX innan vi rullade hemåt. 

hem fort som sjutton och packa träningskläder sen cykla ner till träningen. var faktiskt en skithärlig träning, gick super bra för allihopa !! 

nu har jag duschat och ligger i sängen med min shake och läser bloggar. imorgon går jag i skolan hela dagen sen är det direkt till jobbet som gäller, slutar runt 23:00 ! 


lilllovisa och jag =)


kusin, moster & kusin !


jag och kusin !


typ släkten (mammas sida dårå)


kusin från arvika !

powerwalk

Godmorgon !

det regnade inte i morse när jag gick upp, YIPPI ! så  har nu traskat i lite mer än en timme på ungefär 6,7 km. märks verkligen att det är höst nu, bara 5 grader när jag gick upp! usch. 

hela familjen sover fortfarande men tänkte gå ner och duscha ändå och sen fixa mig och käka frukost. klockan 10 åker vi mot uppsala för att vara på begravning hela dagen, sen om jag hinner har jag träning ikväll också! 


bath

käkade ägg och bacon sen cykla jag iväg till ica och köpte tidning och melon och lite smågodis till en chokladsugen morsa, haha. när jag kom hem la jag mig i badet och läste tidningen och käka melon, wooooonderful ! 

imorgon ringer klockan 6 då de är dax för träning ( om de inte regnar ) sen ska jag till uppsala för att gå på begravning.. ♥




back home !

sådär ja!
blev ungefär 45 minuter styrka- mage och armar plus lite rumpa/lår, kör lite vad jag känner fört på gymmet, jag har inga speciella områden jag kör på olika dagar, jag köööööööör ba ! 
och avslutade med lite mer än 40 minuter på bandet tills jag så DUM i huvudet jag är körde slut på ljumsken, började känna av den när jag hade sprungit 30 min men benen ba flög på och så kom värsta bra, gammal tagg låt i högtalarna på gymmet så varför sluta pga ljumsken.. ? DUMT. så nu har jag ont där igen.. menmen.. är huvudet dumt får kroppen lida eller ?

nu: MAT !






TUMMEN UPP !

hit the gym

jobbig dag i skolan idag, sjuk och trött men ändå hyper haha. idag beställde även jag elle och lisa hem massa grejjer som vi ska ha till vårt UF så hoppas verkligen dom är som vi tror så kommer detta bli kung !!! 

är hemma nu och dricker kaffe och gjort en smoothie, när jag druckit upp de ska jag åka iväg till gymmet och köra lite där! 




skulle leka att vi var på konferens idag och fick fika! haha 


7 september

goooogmornin' kings and queens !

vakna på rätt så bra humör fastän det regnar ute! idag ska jag till skolan en timme innan vi egentligen börjar, jag elleonora och lisa ska jobba med vårat UF, hur duktiga är inte vi då? haha. nämen. sitter ocg käkar havregrynsgröt och kaffe till frukost och ska snart rulla iväg till skolan!






smoothie & melon

nu ska jag ner och äta min superduper goda frukt- protein smoothie och honugsmelon framför idol ! seeyou 


a piece of me




att träna och få se resultat





detta är två byxor jag har i min garderob. dom blåa är gamla och dom svarta har jag precis köpt. 5 storlekar mindre. helt sjukt, egentligen. men sjukt kul att få se resultat, ett resultat på riktigt. det är detta som är så kul att träna, att kämpa och få se att allt slitandes har gett resultat!

6 september

hejhej!

var som sagt ner på basket igår, var ingen träning typ mer som ett möte. ganska tråkigt, vi måste dra oss ut ur serien och har knappt nå spelare kvar.. blev lite tårar också haha gud.. 

idag satt jag klockan på 6 i morse och skulle ut på powerwalk men det spööööööregna ute, verkligen öste ner så... nä. satt på larmet en timme till. har bara två lektioner idag, psykologi- en lång jävel. och så hade vi test i NO, alla rätt MVG *tjoho* hela klassen hade absolut inte de heller haha. ett test på namn på 10 blommor ahah !

skynda mig hem efter skolan och åkte till valbo med mamma och stefan. hitta massor men köpte inget.. käka när jag kom hem sen drog jag ut på powerwalk och förbi ICA och köpte kesella och yoghurt, hela kalaset blev på 8,3 km. '






mobilblogg

orkar inte starta datorn igen så mobilbloggar lite snabbt.. tänkte uppdatera er att jag ska iväg till basketträninh nu !!!! äntligen säger jag bara, inte rört en boll sen juni !!!! taggggaaaaaaa ! hörs när jag kommer hem! peace out

5 september

helllo!
är sjuk som ett jävla as men har inte tid att vara hemma!! var i skolan och skulle egentligen springa till hägbo idag men vi slapp det så vi spela brännboll mot IT och vi vann, trots att dom var typ 20 killar och vi massa tjejer med endast 3 killar, haha den niiii. 

slutade runt 1 och då drog jag till gymmet och var där lite mer än en timme. åkte hem och käka lite mat och nu sitter jag och snorar och nyser, jag skojjar inte när jag säger att jag har nyst mer än 100 gånger idag, allvarligt ! 






gårdagen i bilder


























det är okej att känna



ta 5 minuter av ditt liv och titta!

naaw köttbulleface

sitter som sagt på min supergamla dator och kollar igenom bilder lite.. tänkte dela med mig utav några stycken.. haha gud. ni ska bara se vissa bilder alltså! sickt. 











året 2009 vare ja..

pardie

HEJ !
guud vilken helg. jobbade 7- 16 igår. stressa som fan till sandviken där alma hämta mig så åkte jag hem och duscha osv och fixade mig hos alma sen.


vi åkte till kungsgården på lokalfest, prata med folk, dansa, sjöng och hade det skitkul!! fick skjuts hem av nån epa kille haha till donken där vi satt ett tag tills alma och jag började promenera hemåt mot henne, hade klackskor igår och fyfaaaaaasen va ont jag har i röven idag, och blåsorna på mina fötter ska vi inte ens tala om.. 

idag gjorde jag scones till mig och alma. sen satt vi och snacka i flera timmar tills hon skulle på match så vi gick tillsammans till stensätra. jag åkte och sola med mamma och har käkat och duschat nu och ska slappa nuuuuuuuu !






lite random bilder från facebook. min dator är i skolan så ni får bilder senare!


Just remember, I gave a fuck when none else did


räkmacka

hello!

fick sluta en timme tidigare så då drog jag elle och lisa till valbo och gick runt runt i aaalla affärer och leta efter partykläder men hitta ingeniiiing, bara smycken och smink. så blev att köpa en godispåse och deppa istället haha. sen åkte dom hemåt och jag åkte hem mot gävle. 

kom hem till pappa och gjorde räkmacka och sitter just nu och kollar på EMkval i fotboll, står just nu 1-0 till ungern, och det är mitt fel haha VARJE gång jag tittar på sport så förlorar det laget jag hejjar på !! 

imorgon börjar jag jobba kl7 och jobbar heeela dagen sen ska jag skynda som fan till sandviken och fixa mig sen blir det kungsgården !!! 


2 september

Hejsan!
sitter i skolan och inväntar svenskaB efter den har vi en sjukt dryg lektion men sen så är det helg!!!!!! har jobbat med lisa och elle med vårat UF, börjat komma igång bra nu, hoppas det blir bra bara :) 


1 september

har tittat på robinson och käkat alldeles för mycket vindruvor så nu är magen i strejk.. har gjort våran svenska läxa också men vet fortfarande inte vad jag ska redovisa om.. gud va jag hatar skolan all ready.. imorgon börjar vi kvart i nio och har en lång jobbig dag i skolan sen åker jag med lisa och elleonora till valbo sen vidare till gävle hem till pappa! 

men vi hörs i morgon, godnatt ♥


Fuck your past, but don't let it fuck you




gymgymgym

Hello dears!
matteB... ojoj.. bara att kämpa säger jag bara haha! drog och handla osv med mamma efter skolan sen åkte jag och gymma, kötta styrka en timma sen avsluta på löpbandet.
drack proteindrinken hemma och duscha osv och nu sitter jag och käkar min egna tonfisksallad, yummiii.

läskigt sant !!!

morgon powerwalk

Godmorgon!

har sovmorgon till 10 men satt klockan på 6, ganska tungt haha. men tog mig ut på en 7km lång powerwalk på lite mer än en timme. 

sitter just nu och äter frukost, gröt och en kopp kaffe. är klarfixad men har bara det svåra kvar- att välja kläder. hatar att välja kläder.. garderoben är överfull men har ändå ingenting att sätta på mig, någon som känner igen sig ? haha.

wellwell. har bara en lektion sen är det PANNKAKA till lunch, sen har jag MatteB, uuuhuh.. 







RSS 2.0