tråkigt = egopics

okej. min dag har varit VÄRDELÖS ! har inte gjort ett skit. men åker till gävle om en timme och ska gå på bio med............... syrran. KUL. nae. medans mamma och stefan kollar på beck filmen samtidigt. men jag får 200kr för de (a) hahah!






problematiska morgon stunder

godmorgon på riktigt nu!
är på dåligt humör och jag har ingen att gå med ikväll så de fåår bli mamma, skitkul. verkligen.

sitter här i pyjamas fast jag har sminkat mig och allt, vet inte va jag ska ha för kläder för det är konstigt väder idag..
vill igentligen åka in till gävle och gå på stan meeeeeeeen har ju ingen att gå med som sagt, haha jävla mobboffer jag låter som..


godmorgon!

är skittrött och får damp på alla myggor man hör men inte ser. är på dåligt humör också..

och inte hittat nån som kan gå med mig på bion ikväll hellerrrrrrrrrrrrrrrrr,,,,,,,,,,,,,,,,, ADHD

ronaldo vs torres

hey !

åkte ut med båten och solade och badade och fiska lite spåntant typ 10fiskar i en håv, haha. solade ihjäl oss sen åkte vi hem och duschade och skyndade oss sen skjutsade mamma in mig till gävle för att träffa alma som ligger på sjukhuset där för hon har opererats och mår inge bra, så satt där i typ två timmar sen kom mamma igen och hämtade mig och vi åkte hem och kolla på allsång på skansen och nu ligger jag i sängen och kollar på fotboll! :)

imorgon är det eclips premiär och igentligen skulle jag och alma gå men alma är på sjukhus så: ÄR DET NÅN SOM VILL KÖPA HENNES BILJETT OCH GÅ MED MIG ?! kanske gå på stan innan en stund eftersom det ska regna, den börjar 21:30, HÖR AV ER !






ut med båten

godmorgon på er.
fattar inte varför jag vaknar 8 varje dag ?! fast jag går och lägger mig sent.. aja. idag ska vi i familjen ut med båten och sola och bada. bloggar när jag kommer hem eller nå.


pusspuss ♥


en dag på hedåsen

HEY PPL !

åkte moppe hem till johanna fast fick vänta där ett tag för nån gubbe skulle komma med nått dom beställt. men var vid stranden runt halv12 kanske, låg och solade och badade och käka frukt tills strax innan 5 då vi fick nog och åkte hem. på stranden ringde alma från sjukhuset också, hon hade åkt in igår och hade opererats idag pga blindtarmen stackarn :( hoppas hon blir frisk snart så jag kan träffa henne innan hon åker till bosnien 1 månad !!

när jag kom hem käkade jag och mamma kycklingsallad sen gjorde jag slingor på henne, som gick sådär, haha. medans hon hade färgen i håret så gick jag ut och sprang och körde lite styrka.
har nyss duschat haft hårinpackning och rakabenen och smörjt in hela kroppen så nu känner jag mig freSh!

knäppte lite kort med johannas system kamera men har inte fått bildern av henne så dom kommer nog sen.
so long.

GRATTIS EMMA SNYGGING ! :) ♥


28 juni 2010

godmorgon.
vaknade för typ en timme sen.. men om 25min ringer klockan och då ska jag upp och packa handduk och sätta på mig bikinin sen åker jag hem till rosén och möter upp elin sedan till hedåsen. inte en aning när jag kommer hem men vi hörs ikväll nån gång i allafall.

pusss på er ♥

nytt shiet yao

ehe, gjorde om designen lite tillfälligt bara. höll på med en igår värsta deignen. så dör datorn. gissa om jag fick damp? så pallar inte göra om skiten så gjorde en nu på kanske 5min :)

pussssssss ♥

amen du, hedåsen hela veckan eller brudar !?

förutom onsdag.. då kan vi ha filmkväll eller nå, eheh :D




pool

hejsan!
efter jag bloggat i morse åkte vi direkt till älvarkleby där en kompis till tessan bor, dom har pool och sånt så vi badade där och grilla korv och fika. sen runt halv3 åkte vi hem och packa sen skjutsade pappa hem oss till mamma. satt mig och kollade på fotbollen då, Tyskland-England, fyfan vilken match alltså! tyskarna ägde ju england ahha! och dommarna var ju hel sämst, såg inte målet stackarna!

sen så färgade jag ögonbryna och ögonfransarna fast det inte gick så bra då men.. satt på mig basketkläderna och gick ut och SPRANG, hör och häpnad! hahah. körde lite mage och lår och sånt också. sen kom mamma hem från en springtur så vi bestämde oss för att ta cyklarna och cykla till båthamnen där stefan var men vi mötte han på vägen och då cykla vi till hedåsen istället och jag badade, det var skitskönt i vattnet.

men nu är jag äntligen hemma och ska duscha och ta't lungt bah! =)






1 2 3

godmorgon sverige.
är skittrött och ha träningsverk i kroppen, snacka om otränad? haha. försöker tvinga ut lillebror och hoppa studsmatta men den latungen orkar inte han ska bara titta på tv först, ajotjena.

jag åker nog till sandviken idag för det var nånting vid hedåsen idag med några gullungar så ska dit och typ loda med dom. nu ska jag sätta på mig bikiniin och ut och soooooola!

ha en bra dag! ♥


dåligt scheeeeelten

bli frisk kvinna !!!!!

I MISS U


my new bag

just ja..

min väska kom med posten här om dan, hihi love it!




midsommar bilder
















wonderful dayyyyyyyyyyyyyy

HEJSAN !

kom hem för en stund sen. tog bussen kl2 in till stan och johanna och några mötte mig vid stationen så gick vi mot gävlestrand. när vi kom dit satt erik där helt själv stackarn, haha. vi börja grilla fast det kanske inte gick så bra, bryggan bärja brinna lite osv. haha men en korv fick jag i mig iallafall. jag och johanna gick tillbaka till stationen och mötte upp rodi också =)

sen kom det lite mer folk så vi flyttade våra rövar över till basketplan, och eftersom jag var med ett gäng basketnördar så spelade vi street i flera timmar, självklart vann mitt lag ;) och vann näääästan över papy på 21!! viktigt.

vädret har ju varit väldigt konstigt idag, regn sol regn sol regn sol osvosv. men mest sol så det var ju bra iallafall. sen runt 7 började alla dra sig hemmåt och pappa hämtade mig på stan.
har nyss käkat jordgubbar som fick bli min middag, mmmmmmUms!


benie & rodi



malcolm och ice


liten bit av johanna och papy

mer bilder kommer sen när jag får bilder utav en av tjejerna som var där :)

lördag 16juni

godmorgon!

igår åt vi så mycket mat så vi höll på att dö. vi åt FEM rätter eller vad man ska säga, fifasen. vi lekte lite lekar och sånt men myggen åt upp oss vi vi lekte inte så mycket. åkte hem strax efter 11.

idag nu på morgonen skulle igentligen alma komma hit men hon har magsjuka och ska till sjukhuset så det blir tyvärrr inge. vi skulle till Gävle strand på grillfest för en tjej fyller år, men jag gåår nog dit med johanna istället då :)

bilder och sånt kommer senare för nu ligger jag fortafarande i sängen och orkar iiiiiiiinte gå upp.
kram!

glad midsommar !

hejsan !
nu är jag helt klar fixad och om mindre än en timme åker vi till utvalnäs och är där hela dagen och kvällen. kommer hem inatt men ni får ha det en sån bra midsommar då!

pusspuss ♥





har på mig en vanlig svart högmidjad kjol från JC och linnet från H&M och spetsbh:n från lindex, och smycken från glitter gina osv.
kommer bättre bilder sen.

fett sugen..


studsmatta med bror














nej han pussa mig inte, han rapa mig rakt i fejjan!!

latero

hejhopp.
har legat och solar i stort sätt hela dagen, hur skönt som helst. sen har jag käkat tacos och lekt med lillebror och hjälpt pappa med bilen, teknisk som man är! eller hur pappa ?

och nu sitter jag i soffan och gör ingenting, har börjat fått ont i huvudet. måååste verkligen duscha och raka benen och noppa ögonbrynen och måla naglarna och ta ut flätorna (buhu!!). fan va mycket det va jag skulle göra, nu måste jag sätta igång ser jag!

och min sladd till datorn är borta så kan tyvärr inte bjuda på nå bilder från idag :(


fråga inte vad jag gör men det var KALLT i vattnet...

torsdag 24juni

godmorgon!
vaknade för typ en timme sen och gick direkt ut och solade nu är jag inne en liten stund och ska snart ut igen. blir nog inte så mycket bloggning idag för idag ska jag soooooooooola, blå himmel och sol!

pusshej ! ♥


båtbåtbåtbåt

HEJSAN !
nu är vi hemma efter en tur med båten. vi stannade vid nån ö vi alltid har gjort när vi har åkt med farmor och farfar. var där och solade och åt osv. och lnäppte en maaaaaaassa hoppbilder och annat men lägger inte ut alla för dom är lite FÖR privata, haha! på vägen hem fick jag köra också, apkul !

snart ska vi äta mat, är huuuuuungrig! =)
pussen ♥






















åka båt

godmorgon !

är uppe nu och spelar brorsan nintendo DC super mario, hehe =) snart kommer vell pappa hem hoppas jag så ska vi ut med båten.
blir nog inge mer bloggning idag alltså, ikväll i så fall, med massor av bilder!

ha en bra dag för de ska jag! pusspuss ♥

nattiiiii

nu har bror somnat på min axel så nu blir det GODNATT ! vi hörs i morgon ♥


J & A

hejsan.
är aptrött så ska nog gå och lägga mig snart.

imorgon skulle igentligen alma hit efter hennes kurs och sen sova här men vi ska ut med farmor och farfars båt i morgon så det blev att alma kommer hit på lördag istället, lääängtar !! :D vi har typ bara en vecka kvar tillsammans för sen dör hon.. nerå. hon åker till bosninen i en heeeeeeeeeeel lång månad.. inte okej..



förra sommaren ♥

jag önskar dig all lycka i världen gumman ♥



min dag







nu ska jag ut och hoppa matta med lillebror. hörs senare!

shopping från idag och sen jag var i valbo med elida =)














grattis mysan på 16 årsdagen ! <3


tisdag

hejsan!
idag har jag solat heeeeela dagen, asskönt! och nu har jag nyss komimt hem från stan, blev lite shopping ! loove it! :)  ska knäppa kort på de jag köpt osv så får ni se sen.
frukosten idag blev en naturdiet och lunch blev jordgubbar och middag blev jordgubbar, hahah!!

pusss ♥


liam igår =)


soldag

hejsan bloggään!

vaknade runt halv11 och då satt jag på mig bikinin och gick ut och sola på en gång och låg där ute flera timmar och stekte. kollade lite på fotboll, portugal mot korea fast det var inte så spännande eftersom portugal vann med 7-0, haha stackars korea!

sen duschade jag och packade så kom pappa och vi åkte hem till han. så nu sitter jag och kollar på fotboll igen, hah!



hatarubriker.se

hejsan sötisar!

det blev inge hedåsen idag, ingen orkade, hehe. men jag och mamma gick ut och gick en sväng sen åkte vi och solade. när jag kom hem cyklade jag hem till adi där alma azur och johanna var. vi spelade typ tvspel och wii. sen så cyklade vi till donken fast johanna drog hem istället. på donken var typ hela sandviken som vanligt. kul att jag hade pengar med mig så jag åt iinget :)

sen så cyklade vi hem till adi för alma glömde mobilen där då tog adi och azur våra cyklar och drog -.- väldigt kul grabbar! men sen fick vi dom och vi drog hem allaihopa till sig.
nu är jag hemma och ligger i sängen och ska bara kolla lite bloggar osv sen ska jag sova. i morgon ska jag hem till gävle till pappa :)

pusspuss ♥


gick förbi årsunda där vi träffade på lite kor... (HAHA nerå. finns kor i sandviken också =)


azur och adi =)

i don't really care what people say

hehe hejhej!

igååååår. så åkte jag alma och johanna till donken och köpte glass sen ååkte johanna hem och jag och alma åkte hem till henne och solade och va med azur och adi, sen åkte jag hem och fixade mig lite sen hem till alma igen och sen åkte vi alla till stan till bion, det var jag alma ajla elida rodi adi azur gladdys och arnold, vi gick på Street Dance3D den var gryyyyyym !! efter bion åkte vi allihopa till donken igen och var där med massa sjuka folk, hah. sen åkte vi alla hem till alma och kollade på skräckfilmer och det slutade med att vi kollade på Pokemon, haha. alla åkte hem runt 3 halv4 tror jag? men jag och ajla sov kvar.

imorse vaknade vi typ 1 halv2 och jag åkte hem på en gång då och chillade hemma. nu har jag precis fixatr mig och käkat tacos ♥

ikväll ska vi till hedåsen hella gänget igen och grilla. mysigt :)  ♥




















lördag

tjotjo.
hyper morgon med johanna som nu är hemma och fixar sig. ska snart dra till donk1 med alma & rosén och ta en glass eller två, eheh.
PSUSS ♥






naightyyyyy

go'kväll nattugglor!

drog ju till valbo med elida efter lite omständigheter men det gick bra. hade inga pengar men jag hittade en tröja och armband på rea iallafall =)
sen när jag kom hem så somnade jag på soffan ett tag sen gick jag och mötte rosén typ vid halv9 nånting sen hyprade vi i minm säng och kollade på Valentines Day som va liiiiite seg. sen typ webba vi och dryga med alma adi och azur så åkte vi och mötte dom vid kosrningen tyå halv1, smög ut utan att mamma märkte nått :D hiihhi.. så  nu kom vi typ nyss hem, har bara sminkat av mig osv. johanna sover här inatt och det är ASVARMT i mitt rum!! menn jaja.

vad tråkigt inlägg detta blev, har inga bilder att bjuda på heller menmen.
godnatt puspuss ♥



freeeeeeeedag

hejsan på er.
idag har jag hunnit springa 5km, solat 26min och duschat och fixat mig. så nu sitter jag och käkar min frukost/lunch =) om typ 2timmar åker jag och elida in till valbo och går runt där, sen får vi se vad som händer ikväll :)

puss

-

från systrar till fiender

jag trodde du skulle växa upp en vacker dag och bete dig som vanligt folk, men nejnej. du är nog för liten och för blind för kärleken för att förstå vad jag skriver till dig. liten och naiv är precis vad du är. du fattar inte att han är dum i huvudet och vill dig inte väl, han är bara ute efter en sak och jag tror vi alla kan lista ut själva vad det är för något. han säger såklart nej och du tror han, lögnare. han är en fet lörgnare och ljuger om allt. våldtar misshandlar knarkar och ljuger, bra jobbat. jag vet precis hur det är för jag har vart i din sits och du tror allt är bra och han är den ''rätte'' och hoppas att han ska ändra på sig bara för dig, men vet du vad? ingen kille gör det, alla tror att dom kommer ändra sig just för dig, men det kommer han inte. jag har sagt till dig tusen gånger men du fattar inte. du är för trög för att förstå, för liten för att lyssna, för blind för kärleken, alldeles för naiv.

du sa här om veckan att du vela att vi skulle bli tajtare och ha samma vänner och kunna göra saker tillsammans och ha samma vänner ihop. men det går inte. det gör bara inte. du vägrar inse vad du håller på med. du är fan sorglig alltså. du kan inte älska honom redan, hur länge har du känt han? en vecka? han är en i d i o t. det han skriver till dig just nu har jag förut skrivit till mig och säkert till massa andra tjejer också. du kan fråga vem som helst, alla vet att han är en player och inte bryr sig om nån förutom han själv.

jag kan inte förstå att min egen syster gör så här. lixom, tjejer och systrar vet att, att ta ens kille eller ''ex'' eller liknande är absolut förbjudet. det är nånting alla tjejer vet, det behövs inte sägas eller skrivas. det är som en lag vi tjejer har. och du säger att jag bara är avundsjuk, haha det är fan nästan kul det. för avundsjuk är absolut det sista jag är. JAG sa upp kontakten med HAN, så avundsjuk är jag absolut inte. jag insåg bara att han är en jävla idiot.
du sa att du skulle säga upp kontakten med han men nej. jag har sagt till dig om du fortsätter så här och tar en desperat äcklig omogen kille framför oss, en systerrelation så är du som död i mina ögon. inte bara pågrund av det här, utan på hur du är som person. du har inget hjärta om du skiter i alla, du är så jävla omogen så det inte finns. när folk pratar allvar med dig så skrattar du. du förstår inte, du förståt ingenting. jag trode jag aldrig skulle säga det här och faktiskt mena det, men jag hatar dig. starka ord, jag vet. men det går inget annat än att hata. du går en på nerverna hela jävla tiden och jag orkar inte med dig längre. du är så jävla naiv. folk utanför som läser det här kanske tycker att JAG är en jävla idiot som skriver det här och att jag hatar min syster men ni förstår inte, ingen kommer nånsin förstå hur jag känner och tycker. tänk er själva att vara med en person dygnet runt hela tiden som inte gör nått annat än att retar dig och skriker hora, fitta och andra ord. sånt där blir uttjatad i längden och då tar det stop och man orkar inte mer. och det här är mitt stop. j a g  o r k a r  i n t e  m e r. och du har själv sagt att vi aldrig har varit vänner och vi kommer aldrig att bli det heller, finder sen du föddes. sorgligt? ja.

du är död i mina ögon.


ohiho

hello!
var ute en sväng och gick med mamma, hon ska ju stanna och blocka blommor så det tar ju sin lilla tid, haha. när vi kom hem käkade jag pankakorna om vat kvar häromdan. skulle igentligen sola nu också men vi tar det i morgonbitti när det är halva priset istället =)

nu ska jag bara chilla framför datorn eller tv:n om det är nå bra!
tror jag inte bloggar nå mer idag, har ingen ork men vi hörs i morgon då kanske. pusshej! ♥


ciao

kom nyss hem fårn stan med mamma nu ska jag ut och gå sen sola =)
PUSS ♥


boat

hejsan!
när jag vaknade så käka jag frukost och klädde på mig sen följde jag med och la ut båten i vattnet, tog en liten sväng innan den dog, haha. sen när vi kom hem så käkade jag kyckling och jordgubbar, bästa lunchen ♥ hihi.






HAHAH vi bjuder på den.. ( mina ögonbryn sitter INTE ihop, det är skugga! )

holding on

tjenixen, haha fan va fult!
iaf. elida åkte hem kanske hlav 8? nånting tror jag, sen dess har jag bara suttit och kollat på massa avsnitt av The Hills som äger!! har kollat runt på massa hemsidot också efter en ny väska och nu har jag hittat en som jag vill ha, tessan måste snacka med dig!! :) ♥

pussen



rumpa

hejsan!
åkte till johanna och gjorde flätor med elida och alma efter det gick vi till ica och köpte jordgubbar och grädde sen satt vi oss ute och käkade jordgubbar, asgott! så nu sitter vi på mitt rum och lyssnar på musik =)








we gonna party lika a afterparty

nu har jag varit och sprungit 5km på crossen och tagit en dusch, ska ner nu och äta lite frukost innan jag hungrar ihjäl! vi hörs sen ♥



tshirt- gina
jeans shorts- klippt av själv, sheapmonday.
ska sätta på mig lite smycken sen också! =)

prick en vecka sen

godmorgon.
kan inte fatta att det har gått prick en vecka av sommarlovet nu, och det har bara varit fint en dag! skitväder.. iaf, ligger fortfarande kvar i min älskade säng. men magen börjar kurra nu så ska vell gå upp snart. men först ska jag ut och spring hade jag tänkt, sen frukost!

senare idag ska jag hem till johanna som ska göra flätor på sidan på mig idag, sen kommer även elida och alma dit efter dom har slutat sitt jobb, sen får vi se vad som händer =)


jag & magda i sthlm!

väder- 10 dagar framåt


kul vedeeeer.

sugviken

jag h a t a r sandviken.

sveriges tråkigaste håla.
nu ska jag gå och ruttna.
bye ♥

GÄSTBLOGGAR!

Hej, Elida här!
Eftersom att Julia sitter och fixar min blogg design och header så passar jag på att gästblogga lite. Dock något som hon också ska göra åt mig. Kan börja med att jag och Julia bara kännt varandra en vecka, knappt. Lärde väl känna henne via en massa olika personer och även fast vi bara kännt varandra i ca 1 vecka så känner jag redan nu att Julia är en vän man kan lita på och alltid kommer kunna ställa upp i ur och skur. Hon är en äkta vän helt enkelt.
love you cute face ♥

Kika även in på min blogg också: elidaeliassonn.blogg.se   YEY !


har ingen bild på mig och Julia tillsammans än men det kommer väl det med så småningom
Men ni får en bild på mig istället =P

right now


done

hellååååå!
gjorde pannkakor, och dom blev suuuuuper (y) seeeeen så ska ju självklart mamma börja snacka bullshit så det slutar med att jag sitter uppe i mitt rum och dunkar musik as usual!




pankisar

nu har jag suttit framför tv med datorn och kollat på några avsnitt av The Hills. nu ska jag börja göra pannkakor åt hela familjen så dom är klara när mamma kommer hem, hihi va jag är snäll ibland alltså!

PEACE YA'LL


ohno inte korv & bacon :(



eh.. ni som känner mig know what i mean =)

wicked

hola!
jag gick som sagt till garaget och sprang 5km på crossen och körde lite styrka. sen blev det lite mat. kollade på tv men sen kom stefan över och kolla på fotboll, kollade i typ 20min men matchen sög så jag gick upp och la mig i sängen igen där jag ligger nu, hehe =)

tänkte ladda ner nån film eller nånting och kolla på..


vill ha sol&värme, vill ha gran canaria !!

tisdag 15juni

godmorgon.
vaknade för typ en timme sen och har bara legat och degat i sängen och kollat på tv. ska upp sen och träna lite sen får vi se whta's happening..


sweet sixteen

hejsan..!
cyklade till stan med alma och mötte upp elida och rodi och vi köpe present :) sen cyklade jag och alma hem till henne och hon fixade sig osv. sen mötte vi upp E&R vid ica sen hem till johanna, där det var asmycket folk.

och vi fick smaka på Eritrianskmat, från Eritrea där hon kommer från. det såg ut som jätteljusa pannkakor som man hade typ en sås med köttbitar i som vas ASSTARK! jag skojjar inte, alla tyckte det var skit stark, det var gott men starkt! haha. som tur va hade hon gjort lasagne också (a) och så typ dansade vi och shit. trevligt!

nu är jag hemma och ska bara läsa lite bloggar och så sen ska jag sova! =)
godnatt ♥








kalasoutift


tänkte börja skriva vart mina kläder kommer ifrån för det gör jag aldrig, hehe.

tshirt- monki
blått linne under- gina
tajts med hål- gina
=)
PUSSSSSsss ♥

grattis moster 34år idag ♥


mamma moster och jag på julafton.
( när jag får månadpeng SKA jag färga tillbaka till mörkt, trivs inte i ljust..! )

måndag ones again

godmorgon!
när jag vaknade så gick jag ut i garaget och sprang 5km och körde lite styrka sen har jag duschat och målat naglarna rosa. ska snart börja sminka mig och klä på mig. ska käka omellet senare också som får bli min frukost/lunch, man hinner fan inte äta nu på loven haha! sen ska jag ner till stan och möta upp alma elida och rodi för vi ska köpa present till johanna som fyller 16år idag! GRATTIS! sen ikväll ska vi hem till henne och ha det skojj!


typ prick 1år sen. GRATTIS PULLAN ! ♥

girls ♥










cyklat mycket idag =)

hejhej!
cyklade och mötte upp elida och rodi innan almas match. under matchen så kom även guina dit. efter matchen så skjutsade vi hem guina till björksätra sen cyklade jag elida och rodi hem till han i norrsätra sen till ica maxi och elida köpte jordgubbar sen så gick vi till stan och hämtade rodis lilla kusin och han var huuuuur söt som helst! typ 2år och dansade ascoolt, haha. sen gick vi till stadsparken då guina och alma kom lite senare sen spelade vi basket där tills det började regna. då gick vi till Enen och jag köpte macka sen hem till guinas lägenhet på bruket och satt där tills alla åkte hem :)










toarulle




söndag 13juni

godmorgon cuties!
vaknade kl10 så att alma skulle hinna äta frukost osv innan hon drar och spelar fotboll. hennes match börjar kl2 och den ska jag och elida titta på sen får vi se vad som händer, mamma och stefan kommer ju hem ikväll, tråk!
men nu ska jag typ börja fixa mig lite och sånt.
vi hörs sen! ♥


första riktiga heldagen på hedåsen! :)

filmkväll

goooooookväller !

alma ajla och elida har varit här och vi har kollat på båda stepup filmerna och haft det trevligt :) var nyss och skjutsade hem elida till rodi i norrsätra och alma sover över här inatt eftersom jag är ensam hemma :)

PUSSSSSSSSSSS ♥

eclipse

BOKAD OCH KLAR !!!!! 30JUNI !!!!!!!

http://images.hitfix.com/photos/82416/PattinsonStewart_article_story_main.jpg

http://ss11i01.stream.ip-only.net/images/blog/images/entries/98/82/35/130440/01349593499c9808

r.i.p lunar






todays






nya hålet :)

shoppingen yesterday







betygen


avslutningen- 9c ♥

just ja. kanske ska berätta om skolavslutningen.
riktigt sorgligt lär jag ju säga. grina några gånger där.. efter avslutningen drog jag hem och käka tårta med hela släkten typ. sen bytte jag om sen kom emma my & magda och hämtade mig och vi drog och käka på kinaresturang. efter det åkte vi till årsunda, va först på stranden men sen kom nån vakt så vi drog till skolan och satt där sen kom typ en massa folk och vi satt där ett tag tills typ soc. kom så stack alla fort som fan in i skogen (?) och vi drog till edvins stuga och va där tills mamma kom och hämtade oss. sjukt tröttt..



















mer bilder kommer säkert senare :)

..

hejsan!

nu kan jag äntligen blogga, hehe. har inte suttit vid datorn på flera dagar.


lovet har börjat underbart bra! första dagen låg vi och tjejerna på hedåsen hela dagen och stekte. sen åkte vi hem och fixade oss osv. sen drog vi till norrsätra hem till rodi där elida och johanna redan va. vi käkade mat och hade det astrevligt och käka godis och kolla på film drog hem ruunt 12 eller nå =)

igår fyllde ju alma år! så på morgonnen va jag och rosén till gävle och letade present till henne, blev även lite shopping till mig själv. sen drog vi hem till alma och hjälpte henne med maten osv. sen kom allt folk och vi hade treeeeeeevligt med tårta och kladdkaka :D drog hem runt halv1 1 nåntiiiiing.

imorse var jag och alma till stan och tog ett varsit hål i öronen och alma typ svimmade och spydde efteråt annars gick det bra, haha stackarn. men nu är jag hemma och har nyss damsugit heeeeela huset. är ensam hemma för mamma & stefan är på kryssning och syrran är hos pappa :)

nu ska jag ladda upp massor av bilder och sen äta frukost, har inte gjort det än! är döööhungriiiig!

PUSSSSSS ♥










bilder från gårdagen =)

lov

jaa jag lever. men jag har inte tid för dator nu, DET ÄR SOMMARLOOOOOOOOOOOOOOOOV !!!!!!!!!!!!!!! ♥

och idag har jag stekt på stranden med folk hela dagen och senare ikväll ska rodi & elida bjuda på mat och grilla, myyys ! =)
PUSSSSSSS ♥

peace out

hejsan..!
jaa det blev ju inte mycket gjort idag haha. var ute och gick en timme ungefär sen när jag kom hem så la jag mig i soffan och sov typ 2-3timmar, hehe. sen har jag bara ätit lite och inte gjort nånting. har nyss kommit hem från solariumet med mamma & syrran.

imorgon börjar vi kl8 fast vi har avslutning halv12 väääärdelöst. bara för att vi är med i kören och ska sjunga för sjuoan och åttorn, lixom vem bryr sig om dom? hehe. börjar faktsikt ångra att jag är med i kören, kan inte en enda låt...

pusss ♥


9c ♥









antagligen sista gången vi va i vårat klassrum idag tillsammans. så vi var lite sad. hur mycket än man hatar skolan så går det inte att sakna den och sin klass, som man delat med nästan varje dag i 3år och vissa längre. vi kommer aldrig sitta vid ''vårat'' bord längre. vi kommer aldrig få gå fram och tillbaka i korridorerna längre och knuffa varandra in i sopkorgarna. vi kommer aldrig få gå och äta två gånger eller mer. vi kommer aldrig vara den mobbade klassen som alltid får gå med sär. vi kommer aldrig ha gympa lektioner där vi bara spelar fotboll, killarna mot tjejerna. vi kommer aldrig sitta på dom där värdelösa spanska lektionerna och hypra sönder. vi kommer aldrig prata om blip calippo jimmy pimmy glass abdhulla ior chicago chicagos mössa ronja bajsungen bajskorven sundgren brumbrum hiv pp ägg fisk dubbel-D bk cp bbyface icamannen lax ultimatum tönten och fjanten bögen rynkan snyggiingen edith plop donkenM chimpansen ankan max björnen soppmannen ep rutan. ♥

tror bara tjejerna i 9c som fattar vad jag just har skrivit. massor med kärlek till er ♥

skolavslutning i morgon..

hejsan!

igår satt jag inte ens på datorn för jag pallade inte. men skolan spårade totalt igår, började med vattenkrig sen blev det ägg också och en massa slagsmål på det. när jag kom hem åkte jag till valbo och köpte nya lösnaglar osv. när jag kom hem gick jag ut och gick en stund sen tog jag moppen hem till alma och lämnade hennes jacka som hon också hade glömt sen till bruket där arnold va och snacka där en stund.

imorse hade vi kör övning i kyrkan sen väntade vi poå att klockan skulle bli halv1 så man kunde få äta men emellan det åkte jag till rese och hämtade johanna som kom fårn sthlm sen åkte vi till murgån och lämnade kepsen till rodi =)

nu är jag hemma från middagen som var astrevlig! alla lärare sjöng osv. och nu har jag massor som måste göras till imorgon!

träna

sola

duscha

noppa ögonbryna, snörja in kroppen osv.

fixa allt med kläder och skor till imorgon!


686 inlägget

yooo ppl. vart helt slut efter allt städandes och la mig i sängen en stund och sen duschade. så nu ligger jag i sängen och ska snart sova. skulle igentligen till pappa i morgon men näe det blir för mycket fram och tillbaka, kom på att jag har avslutningsmiddag på tisdag och liiiiite fin kan man ju vara så pallar inte ta med en massa saker fram&tillbaka till pappa =)

igentligen slutar vi 11 i morgon men har ingen aning om hur det blir för ska ha vanliga lektioner halva dagen och sen städa skåpen och ha en show också som är grymt pinsam för vi har INGEN aning om vad vi ska göra såååå tror jag skipppar att vara med i den.. jaja.

godnatt ♥


storstädat

knäppte ''före'' bilder också men såklart ska mobilen fucka sig och dom försvann -.- men kan säga att det var iiinte mysigt i min garderob och har rensat ut en del och rensat smycken ooosv.
och jag vet inte varför jag sparar alla påsar i en låda ?! dom har legat dör och skräpat men nu är skiten borta! har damsugit och donat också, hihi jag har mina ljusa stunder ibland jag med !


halva garderoben ute..






streetdance 3d

ALMA! biopremiär 11juni (jag vet att du fyller år då) men vi måste gå på den här sen!!

http://www.loudent.co.uk/wp-content/uploads/2010/03/Street-Dance-Movie-Poster-500x375.jpg

bilder från sthlm igår !
























firar nationaldagen med att sola..

.. blev en 20minutare!


pengar någon ?



såg den här inne på top streetwear när jag var där och jag SKA HA den! jag måste ha den, sååååå snygg jag älskar den! när jag får pengar ska jag köpa den, punkslut!. end of story!

shopping


LILA skor <3 nån random affär.


korta spets tajt från gina  tricot!


trosor gina tricot!


skor, belle nånting..


L.A örhängen, topstreet wear! ♥


oversize tröja monki


byxdress bikbok

köpte typ allt på rea, hiihi love rea!

skolresa med alla nior- 9c ♥






























sthlm

heysan.
är heeelt slut i kroppen. sthlm tar verkligen död på en, haha.


igår åkte jag iaf till sthlm med ungdomsgården och det var assskul. gick runt på stan och tråkade lite, blev liiite shopping igår också, ett APsnygga örhängen på topstreetwear, ÄLSKAR DEN AFFÄREN!!!!
sen på grönan var det ASmycket folk och köer överallt men åkte insane några gånger osv =) jag och alma träffade våran snygging där precis som förra året, hehe.

alma sov hos mig inatt också och imorse solade vi lite till vi höll på att dö sen kom tusen svarta moln och hon åkte hem nyss. ser nu att hon har glömt sin mobil så måste vell ta moppen till henne och lämna den ;)

bilder kommer snaaart !

snodda bilder av emmsi =)











ÄLSKAR ER FLICKOR ! ♥

warrawarra

hejsan!
shit förlåt för dålig updatering här men jag har inte haft tid alls!


igår var det ju klassresa till sthlm och det ägde! var på slottet typ en kvart sen gick vi till stan och jag shoppade lite, visar sen.
gick runt lite där och käka på tacobar :D sen åkte vi båt över till djurgården och gick in på gröna lund och åkte en massor, och jag åkte INSANE !! fiiiiiiifan säger jag bara, sjukt kul! träffade på joseph och emil där också och lura idom i insane, hehe.

justja, i insane kön. det stog typ tre utlänningar bakom oss och dom frågade emil och jjoseph om jag och magda var deras tjejer och dom bah ne? då frågade ena killen mig om jag vela va hans tjej och typ gifta oss i libanon i en moské osvosv :s fett läskig va han och så pussade han mig på kinden, seriöst jag fick paniiiiik. skitäcklig!

i bussen på väg hem var alla typ skithyper och det var skitkul! 9c♥

idag vaknade jag astidigt och gick  ut och sola men det kom tusen moln så jag gick in och kolla på the hills och somnade ett tag, sen duschade jag och skyndade mig till donken där jag träffade alma och hennes klass och dom käkade. sen gick jag alma och ajla runt på stan en stund sen hem till alma.
sen fixade vi oss lite och drog till basketen och sen fotbollen och var där med en massa folk. spelade lite basket ute nu på kvällen också, som gamla goa tider :)

men nu ska jag käka mina vindruvor och sen sova för i morgon ska jag till sthlm IGEN med ungdomsgården, hehe godnatt! ♥

looks like..

... jag färgar nog tillbaka till helbrunt- tråkigt. ingen verkar tycka det är fint so whats the deal ?




..

ny design.

/ ♥

nightttttttt

hejsan!

tog moppisen och hämtade upp alma och sen till killarnas träning och kämnade våra dräkter och satt där nån timma sen åkte vi hem :)

har precis käkat ett äpple och sitter och kollar på Grey's sen blir det sova!
imorgon ska vi till klassresa till stoooooooockholm så blir ingen bloggning för mig.

pusspuss ♥


todays


hade inte shorts på mig i skolan, bytte om när jag kom hem :)


nya hårfärgen, eller slingorna =)

there's a club in saaaandviken

hey alla cooolingar där ute =)

idag var skolan chill som fan. fick kladdkaka och cola på spanskan för det var sista lektionen ever, såå sorgligt :(
sen vid halv2 skulle vi i hälsoteriarådet träffas på stan coh vi käkade på American, asgott ! :) sen gick jag och alma på stan en stund bara sen hem :)
satt ute i solen en stund men det är så varmt så jag gick in och kolla på The Hills istället, hehe :)

fick tillbaka min so uppsats om Barack Obama idag och conny sa att det var nog det bästa jag nånsin hade gjort och jag fick VG på den och de är jag nöjd med ;)




gjode söta frisyrer på my idag på slöjden för vi var klara med allt och det var också sista lektionen, SÅ SORGLIGGT! sista dagen idag =(

puss ♥

the day

hejsan!
har ju inte berättat vad jag har gjort idag! haha.

verkligen INTE min dag idag alltså. fiiiiiifan. fick tillbaka matte & no nationella och IG på båda, seriöst ?! åh.
sa till läraren att jag hatar skolan och dom där proven sen sprang jag ut ur klassrumet och smälde igen dörren efter mig och åkte hem. jävla skit prov.

iaf. idag åkte jag & emma till skogsvallen för att göra orientering som jag också har IG i (!!) och vi gjorde VG banan, gick ju som de gick. lite vilse osv men annars så. kom en stor lastbil mitt i skogen och emma böja springa för hon trode hon skulle bli påkörd, hahah. frågade en tant med hund för vi var lite vilse, ehe..


direkt när jag kom hem så slingade jag håret. kolla på tv. käka youhurt, såklart. och var nyss ute och gick med mamma i skogen med stavar, hehe känner mig som en tant men man bränner ju 30% mer så wtf.

nu ska jag sluta pladdra och duscha sen tv.
pussssssssss ♥





vi tjejer ( emma linnéa magda my & jag) har gjort en kalender med oss i. pallar inte knäppa kort och lägga upp men kanske kommer senare.
den har redan gått sönder så ska ta den till skolan i morgon och fixa den.
som sagt. inte min dag inte!

change

FÖRE :


EFTER:


OBS !!!!!!
håret blir inte rättvist i camen, det är absolut inte orange/gult som de ser ut på bilder. bara allmänt ljusare.
duger tills vidare. kul med en förändring =)

ohno ?

.. vad gör jag ?!

RSS 2.0