italien 2012

jag och elleonora och lisa fick möjligheten att åka till Italien för att leva som utbytesstudenter. vi bodde hos olika familjer och det var bara grabbar vi bodde hos, men det gick bra det också! haha. familjen var sjukt snäll fastän dom inte kunna nå engelska alls, men spanska och italienska är sjukt likt så förstog jättemycket! 

det var en helt galen vecka, vi festade 4 dagar i rad och gick upp klockan 7 varje morgon för att gå i skolan och göra andra saker. vi fick stå  och sälja med våra företag i en galleria med 200 affärer, helt galet stort. blev en del shopping där haha! 

vi var också till Venedig en dag, helt stört fint det var där! helt galet. och dom äter typ huuuuuur mycket som helst där, förrätt, varmrätt,varmrätt och efterrätt. JA dom äter alltså TVÅ varmrätter. helt olika rätter, det enda vi gjort är att ätit hahah! och konstiga grejjer äter dom också. dom har inte smör, och till frukost värmer dom mjölk i mickron och äter kex till det... och jaa.. massa konstiga grejjer haha. 

det har alltså vart en skitrolig vecka och har verkligen lärt mig hur mycket som helst och utvecklats. 

fått gjort en redovisning på engelska framför elever och lärare från italien, litauen, danmark och sverige. sjukt jäkla nervöst haha!!!!!

























mer bilder kommer sen! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0