tips- lyft tuuuuuuuungt

1 Du kommer att bränna mer fett

Du kanske har fått höra att cardio är den ultimata fett brännaren, men den upphör fort du hoppar av löpbandet. Bygg mer muskler och du kommer att hålla fettförbränning igång hela dagen

2 Du kommer bli mer definerad

Älskar du kvinnliga definierade muskler? Om tjejer vill ha mer definition, bör de lyfta tyngre eftersom vi har svårade att bygga muskler på grund avlåga testosteronnivåer

3 Du kommer att bekämpa Osteoporosis

eftersom forskning har visat att lyfta tunga vikter över tid inte bara upprätthåller benmassa men kan även bygga nytt ben, speciellt ihögriskgrupp för postmenopausala kvinnor.

4 Du kommer bränna mer kalorier

Du må bränna mer kalorier under 1 timmes cardio än du skulle lyfta vikter i en timme, men en studie publicerad i The Journal of Strength fann att kvinnor som har styrketränat brände i genomsnitt 100 fler kalorier under en 24 timmars period efter träningspasset slut.

5 Du kommer bli starkare snabbare

Lättare vikter och fler repetioner är bra om man vill bygga uthålliga muskler, men om du vill öka din styrka, öka vikten! Du kommer bli förvånad över hur snabbt du bygger upp din styrka

6 Du kommer reducera magfett

Även om de inte går att puktförbränna fett så har studier visat att tjejer som styrketränar förlorar mer fett på magen jämfört med de tjejer som bara kör cardio. Detta inte bara hjälper dig att få plattare mage och ser bättre ut i bikini, det minskar också risken för diabetes, metabolt syndrom, och vissa cancerformer.

7 Du kommer att känna dig frisk och stark

Att lyfta tunga vikter kommer inte bara få dig att se snyggare ut, det kommer också få dig att känna dig snygg och stark och resultera i ett bättre självförtroende!

8 Du kommer förebygga skador

Ömmande höfter och ömma knän behöver inte vara ett hinder, att stärka musklerna och stödja lederna kan förebygga skador.







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0