jul med far

firat jul i Hille hos farmor och farfar, ännu mer julmat och paket! fick kamera och proteiner och hör och häpna... KOLHYDRATER.. aouch. ska testa lite grejjer så får se om det funkar! :)
Tog en promenad hem från Hille, hem. med magda i lurarna, haha saknade unge :D 

sitter i soffan nu med brorsan och pappa och kollar på Jägarna 2! 








Kommentarer
Postat av: a

Hej först vill jag bara säga att din blogg är sjukt bra och du verkar ju veta det mesta om träning du är så duktig på att skriva om det och dela med dig av dina tips.

men nu till det jag vill fråga

-

jag är 13 år jag spelar fotboll minst 3 gånger i veckan och när fotbolls säsongen inte är igång gymmar jag, alltså är jag aktiv min 3 gånger i veckan dess utom åker jag snowbord på vintern. men jag har då fått stora ben muskler inte så stora så jag skulle kunna döda för dom men dom irriterar mig tex att jag tycker jag ser tjock ut i vissa kläder osv. så jag undrar vad du tycker är bra träning för insida lår, få bort lite onödigt fett, fram sida och baksida lår, och yttersida lår, hela låren alltså. jag springer inte så jätte mycket nån gång i veckan, började dock förra veckan springa 4 - 5 gånger i veckan och har slutat äta godis så vad tykcer du jag ska träna och äte för att få smala muskler så mina lår blir lite mindre, och ger snowboarden mig större lår?

tacksam för svar.



du är helt otrolig, lycka till med träningen och bloggen.

kramar!!

2011-12-26 @ 06:17:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0